22:37

Ja, så nu satt jag här igen!
Är helt slut känner jag, efter en hel dag i stan så blir de lätt så!

Men de var faktiskt jätte kul där, va där med (E), finns nog ingen bättre att tillbringa en dag i stan med måste jag säga <3
Varje dag ska man lära sig någe nytt, och idag va det nog att (E) alltid ska lyssna på mig när de gäller vissa saker. För jag vet! Jag är inte lika dum som jag ser ut  ; ) Och vet mkt mkt mer än vad du tror.

Imorgon måste jag börja packa om jag ska hinna, för på måndag åker jag. Det är blandade känslor faktiskt, kul å få komma iväg å träffa lite folk men ändå jobbit att det är vissa som ska med. ( Inga namn nämns) Men efter att ha träffat en av flickorna i laget igår känns det faktiskt bättre måste jag säga.
Ett riktigt härligt snack va de =D

Och Yeeees på söndag ska ja träffa mina småååå pojkar <3<3<3
Guuu va ja har saknat de, inte träffat de på länge och inte heller (Mette) saknar henne me =/ Men nu e de inte länge kvar.

Men jag är helt slut just nu.
Känns som att jag har kortslutning i hjärnan.
så jag ska gå.

Puss å Kram på alla

sommarlov!

Nu var det 1 månad sen ja skrev och det har hänt en hel del på sistone.
Var ska jag börja? Hmm...
Okej nu vet jag.

Sen åkte jag iväg med min mamma på semester till Grekland. Det var jätte härligt.

Sen åkte jag med nåra kompisar till Göteborg och sedan vidare ner till västkusten där träffade ja min andra kompis som var där med sin släkt =)
Hade det jätte roligt de dagar jag var där nere med emms (L).

Och snart åker jag igen för att spela basket i 1 vecka, vilket ska bli jävlit roligt eftersom ja inte spelat på hela sommaren. Behöver lite träning nu känner jag, börjar känna mig fett lat.

Det där var väll en kort summering på vad som hänt, joo juste ja har börjat gör om i mitt rum. Så just nu bor jag nere i soffan =P Hoppas att det ska bli klart så fort som möjigt, jag vill ju inreda de är det som är kul =D

Så nu ska jag gå och måla lite, men vi höres och synes
Pussar och kramar

RSS 2.0