Besatt!

Jag har blivit helt besatt av alla Schulman bloggarna. Alex Schulman, Amanda Schulman och Calle Schulman. Har aldrig riktigt följt de innan men nu känner jag bara "WOW hur har jag kunnat missa det här?!". Det är ju helt genialiskt.
 
Säger bara såhär: In och läs!
http://bloggar.aftonbladet.se/amandaschulman/
http://bloggar.aftonbladet.se/schulman/
http://hardhatmedia.se/blogg/
 
Puss

Woops

Det är sista oktober idag. Kan ni fatta det, sista oktober. Imorgon är det november, månaden innan julafton.
 
Min dag har börjat kaotiskt idag. Gick ner till bilen för att åka till jobbet och inser att det inte går att låsa upp bilen. Alla låsen har nämligen fryst på grund av regnet igår som sedan frös på under natten. Så det var bara att knalla upp till huset igen och be om skjuts till jobbet. Så nu sitter jag i alla fall här med en sovande hund vid fötterna och försöker jobba.
 
Vi hörs lite senare.
 

2006-2012

Tittade precis igenom bloggen lite snabbt för att leta efter en bild och precis som vanligt blev jag otroligt nostalgisk. Det är sinnessjukt va man växer och blir äldre, för 6 år sen när jag började skriva en här bloggen så spelade jag basket, gick i högstadiet och mitt största problem ungefär att bestämma vad man skulle göra för kul i helgen.
 
Nu sitter jag här med ett fast jobb, min första stora kärlek i livet, en ny älskling som precis kommit in i mitt liv (lilla Nova) och mitt största problem är att börja räkna på om man ska spara pengarna till en lägenhet eller en ny bil.
 
Sex år gör stor skillnad i ens liv. Det ska man aldrig glömma.
 
Puss

RSS 2.0