Morgon morgon!

God morgon! Nu har jag nästan precis vaknat och ska göra mig iordning så att vi kan gå ut och äta frukost. Det blir det på något diner ställe några kvarter bort, som vi såg igår när vi var påväg tillbaka till hotellet. Klockan är bara åtta här nu så det är gott om tid tills affärer och liknande öppnar. Skriver mer sen när jag kommit tillbaka till hotellet, förmodligen innan vi går ut och äter!
Ha det uuuunderbart allihopa
Erika

en bild säger mer än 1000 ord!

Eftersom att jag inte har någon aning om vad jag ska skriva  så tänkte jag istället lägga upp några bilder från dagen. En bild säger ju trotts allt mer än 1000 ord och jag har kanske fyra stycken så bara det är ju 4000 ord. Inte fy skam eller hur ; )

Frukost blev det på arlanda, anledningen till denna bild hittar du om du tittar i koppen. Tjejen i kassan gjorde ett hjärta i mjölken på latten och jag lyckades ha kvar det enda tills jag druckit upp! Duktigt vad och lite roligt tyckte jag allt att det var : P



Utsikten från hotellrummet (dock vill bilden inte som jag vill, så den lägger sig åt fel håll).
Plus att nu går de typ inte att ladda upp bilderna längre, konstigt! Internetet gillar tydligen inte mig : ( Så jag gör väl ett nytt försök imorgon.
Ha det underbart allihopa
Erika

AAAAAAAAAAAHHHHHH!!

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Började med att jag och Emma åkte till vby och tittade lite, gick runt där nån timme och umgicks bara. Sen var jag tvungen att åka hem för att börja packa, så så gick det bli. Några timmar senare gick jag över till Emma igen och vi satt och pratade ett tag innan Emma S kom över och vi åt middag tillsammans alla tre. Pasta med pesto i olika smaker (muumsigt!). Efter det blev det till att spela och äta kex/kakor. Kanske inte låter mycket till världen hahah, men jag har haft en riktigt mysig kväll och dag!

Imorgon klockan halv sex på morgonen kommer taxin och hämtar oss så egentligen borde jag sova nu för länge sen!
Tänkte bara säga Ha det heelt underbart här hemma! För jag tänker ha det fantastiskt :D Så hörs någon gång under veckan i alla fall för jag har datorn med mig. Miss me ALOT mina vänner<3
Ha det underbart allihopa
Erika

städryck!

Fick lite smått panik när jag såg vårt kök nyss, diskhon var helt överbelammrad med disk och på spisen stod det stekpannor och kastruller med lite rester i. Det så helt enkelt äckligt ut!

Titta så fint det blev i alla fall, om man bortser från att det faktiskt står kvar några saker på diskbänken som inte fick plats i diskmaskinen : O

Nu är det snart "läggdags" för mig.
Ha det underbart allihopa
Erika

Spel, haha det är underskattat


Min kväll blev inte alls som jag tänkt mig, men roligt hade jag! Jessica tog med sig ett spel, ja som ni ser på bilden ovanför . Haha vilket sjukt spel, vem kommer på något sådant? Jag kan berätta lite vad det innebar. Bland annat att man skulle hitta på historier med olika konstiga ord i samtidigt som man hade på sig ett par glasögon (som hon tanten på bilden), man skulle även säga ett ord så fort som möjligt och sedan skicka vidare typ (katt-tala-andra-antilop-palsternackor-roar-retas-strider) aa ni förstår principen. Den som tvekade, sa något som man redan sagt eller som hade ordet när tiden gick ut, den förlorade. Det här är i alla fall ett spel jag rekomenderar : P

Skriver nog mer imorgon, dagen har mycket kul att bjuda på.
Ha det underbart allihopa
Erika

What's wrong with me?

Jag kan bara inte somna! Förstår inte varför för jag har varit trött och kännt mig seg hela dagen... kanske tänker jag bara för mycket. Som vanligt. Hittills har jag hunnit tänka igenom massor t.ex.
  • Vilka kläder jag ska ha på mig på onsdag när vi åker till New York.
  • Vilka skor jag ska ha med mig.
  • Några saker jag ska göra imorgon, som att tillexempel fixa till ett par byxor, packa (eftersom jag inte börjat än och inte hinner på tisdag) och att jag ska sätta både ansiktsmask och hårinpacking.
  • Jag har bestämt att på tisdag då jag ska va med Emma på dagen så ska jag ta med mig henne och kolla på en väska jag verkligen vill köpa (den är billig och snygg, såg den på en hemsida för någon dag sen).
  • Jag har till och med tänkt ut roliga saker vi skulle kunna göra nu när tjejerna fyller år snart! (men vad det är tänker jag bara berätta för de).
  • Hunnit fundera på hur kul det verkligen skulle vara att åka iväg någon dag i sommar och göra något kul med tjejerna.
Ja det där är bara några saker jag har hunnit fundera igenom... Mina ögon värker för att de e så trött men ändå kan jag inte somna! Tyck synd om mig hurrni! Blir nog till att titta på ett avsnitt till av The City så kanske jag kan somna sen.
Ha det underbart allihopa
Erika

blandad kompott

Nu är klockan halv sex och allt jag har lyckats åstakomma idag har varit att, äta frukost, lunch, fika, pratat i tel, duschat och suttit vid datorn. Känns tyvärr inte som att min dag kommer ha speciellt mycket mer att bjuda på... tråkigt? Ja..!

Kanske borde ta reda på om dett finns någon vånlig själ där ute somm vill umgås med mig lite granna? Hmm, jag vet inte riktgit vi får se vad jag känner för att göra lite senare. Eller så är jag duktig och börjar packa och planera? We'll see, we'll se.

Hur som helst, appropå ingenting så har jag världens bästa vän! <3

Ha det underbart allihopa
Erika

luuuuuuuuuugnt!

Igår blev det en lugn kväll med pizza, melodifestivalen och MASSOR av prat. Skönt, lugnt och roligt var det : ) Ett litet smärre kaos utbröt på mitt golv men äsch, det var lätt fixat.

Idag blir det till att tvätta, börja ta fram lite kläder tills vi åker, sen bara gå omkring i mjukiskläder och tycka synd om mig själv för att jag har ont i magen. Så I talk to you later
Ha det underbart allihopa
Erika

ÄR det bara jag?

Är det bara jag eller är Bond filmerna rikigt jävla tråkiga?

Ha det underbart allihopa
Erika

Vår snart?


Idag när jag stod och väntade på bussen fick jag verkligen en känsla av att det börjar bli vår. Jag frös inte trotts att jag bara hade min skinnjacka och solen sken rakt i ansiktet på en! Haha, självklart hade jag "turen" att en buss körde förbi precis när jag skulle ta kort så halva bilden blev skuggad : (, men men.

Titta himlen är helt blå, det finns inte ett moln så långt ögat kan nå : O

Nu har jag lite bråttom om 35 min kommer Anders hit och hämtar mig och innan dess hade jag tänkt att jag skulle hinna fika med pappa. Så nu måste jag skynda mig lite och göra latte och äta semlor : )
Hörs nog senare
Ha det inderbart allihopa
Erika

Min "händelserika" kväll



Fin va? Jag tyckte i alla fall att den var rätt gullig : )

Då är kvällens aktiviteter slut, nu väntar bara duschen och sedan ska jag lägga mig och läsa lite. Imorgon blir det få lektioner i skolan men ändå en hyfsat lång dag och på kvällen ska jag sitta barnvakt åt mina kusiner. Får sällskap av Emma, Micke och Theo efter några timmar sen så det kan bli en riktigt mysig kväll. Just jag borde kanske berätta en lite rolig sak som hände på träningen idag. Ni vet i filmer så halkar ju folk på bananskal och sedan ramlar de med fötterna rakt upp i luften. På träningen fick i alla fall en för sig att hmm undra om det verkligen fungerar på riktigt. Hade slängt sitt skal på golvet så det var ju lixom bara att testa! Sagt och gjort! Hon testade lite försiktigt och mycket riktigt så var det väldigt halt. Då skulle självklart en till testa så hon tog sats och sprang på det, sedan ramlade hon haha precis som på film. Självklart skrattade alla och sen var det någon som sa: gör det igen så ska jag film! Så hon hoppade upp från golvet och sprang mot bananskalet och ramlade precis som första gången med benen upp i luften. Bara att denna gång så slog hon i svanskotan i golvet... hahahaha. Jag fattar inte ens hur hon över huvudtaget gick med på att göra det en gång till : P men men... haha.

Ska duscha nu, men vi hörs nog snabbt imorgon.
Ha det underbart allihopa
Erika

promise me de? okej?

Nu är jag hemma igen och vrålhungrig! Har precis haft ett samtal med mina hära fiskar som gick ut på att de inte fick hoppa ut ur akvariet nu när jag har tagit bort locket ett tag, ja de lät ungefär såhär:

Okej bebisar! Nu måste ni lyssna på mig,
jag ska byta lampa till er för ni kanske har märkt att eran blinkar
och jag tror att ni blir ganska rädda av det.
Eller hur?
Så kolla, om ni hoppar ut ur akvariet nu när jag har tagit bort locket,
ja då kommer ni göra er jätte illa.
För de e långt till golvet och de e inge vatten utanför akvariet så ni kommer typ dö.
Förstår ni?

Måste äta något nu, känns som jag har gått ner flera storlekar : O
Hörs senare
Ha det underbart allihopa
Erika

SRY!

I've been kind of bad på att uppdatera de senaste dagarna/veckan. Har inte riktigt kännt den där känslan "Åh jag måste skriva nu, va kul!". Så därför har det helt enkelt inte blivit av.

Nu ska jag snart iväg på min första och enda lektion idag, nämligen två tim och 20 min samhällskunksap. Jag kommer nog vara hemma igen vid halv sex tiden.

LOVAR er att när jag kommer hem ska jag skriva något lite längre och förhoppningsvis lite roligare ; ) Nu måste jag tyvärr gå och göra mig iordning, eller lättare sagt borsta tänderna haha.

Ha det underbart allihopa
Erika

Guten Morgen

Då sitter jag och äta dagens viktigaste mål, som självklart är frukost! Egentligen har jag inte alls speciellt mycket tid just nu då jag måste gå hemifrån 50 men... Vilken sekund som helst ska jag springa ut med disken i köket för att sedan fixa håret, borsta tänderna och sist men inte minst läsa igenom italienskan innan provet första lektionen. "Duktig" som jag var igår råkade jag somna i soffan där nere framför Röd Drake. Så det blev inte riktigt av att plugga efter middagen...

Men men, nu måste jag rusa!
Ha det underbart allihopa
Erika

Italienska + mig = NJAAAAA

Hahahahaha! Nu har jag suttit och pluggat italienska ett tag. Läst högt för mig själv, läste glosor, övat böjningar på verb osv osv.
De sjukaste är att varje gång jag läser för mig själv börjar jag skratta hela tiden för att det låter så fruktansvärt roligt! Italienska e fint tycker jag, eller i alla fall när ågon som kan prata det pratar . Jaja, nu ska jag packa upp maten.

Ha det underbart allihopa
Erika

Inte riktigt som jag hade tänkt mig


Den här mysiga sängen kröp jag ner i igår direkt efter att jag hade duschat. För en gångs skull kändes det lixom helt okej att lägga sig och läsa Målet. Tyvärr gick det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Ja ni kanske kan gissa vad som hände? RÄTT, nämligenatt jag somnade efter kanske max fyra sidor. Det positiva i det hela var ju i alla fall att jag läste lite och att jag somnade hyfsat tidigt så jag var inte trött på samma sätt idag när jag vaknade! : D
Att gå och lägga mig tidigt det är något jag måste testa att göra om...

Nu ska jag sätta mig och plugga lite Italienska, kom hem från skolan för inte speciellt länge sedan. Talk to you later?
Ha det underbart allihopa
Erika

"you can't play on broken strings"


Nu tycker jag det får räcka med pluggande, och faktiskt så är jag på lite bättre humör (tror jag). Funderar på om jag ska ta en låååååång skön dusch. Det känns som att det skulle vara så sjukt skönt just nu, men kan inte riktigt bestämma mig om jag orkar. Ska flytta in radion i badrumet så kan jag lyssna på musik också, HÄRLIGT! Efter det krypa ner i en renbäddad säng och läsa målet ett tag. Och med det mina kära vänner vill jag säga... GOD NATT


Ha det underbart allihopa
Erika

1. Pessimistisk/Negativ eller 2. Optimistisk/Positiv?, jag är nog 1!

"Having your boyfriend do your dirtywork dosen't make you innocent".

Väldigt sant, eller hur?

Aja citatet har ingenting med någonting jag tänke säga att göra, tyckte bara det var bra sagt. Just nu känner jag mig helt tom bokstavligt talat. Vet inte rikigt vad det beror på om jag är trött eller vad, har varit smått irriterad/irriterad hela dagen.

Efter en 08.30-17.00 dag i skolan så måste jag sätta mig och plugga ännu lite mer, nästan så jag längtar (hör ironin). Usch va negativ jag är känner jag! I have to shape up! Något positivt är ju i alla fall att idag den 16 februari har det gått en månad sedan Theo och jag blev tillsammans. Grattis till oss! :)

Nu blir plugg så kanske vi hörs senare
Ha det underbart allihopa
Erika

Mycket har blivit gjort!

OJ!! har inte skrivit sedan i torsdags, skandal alltså. I och för sig har jag knappt hunnit sitta vid datorn alls på hela fredagen och lördagen. I fredags direkt efter skolan åkte jag och Jessica in till stan för att titta lite. Där köpte jag en kjol och en jätte söt liten väska sedan blev det brottom hem. Klockan hade hunnit blivit nästan 18 innan jag kom hem. Hann äta lite middag och göra mig iordning, sedan var det dags att gå. Premiär på krogen blev det nämligen och jag passade på att använda min nyinköpta kjol och väska. I alla fall... såhär såg den ut:

(Oj, det syns inte så jätte bra men)
Jag hade hur som helst riktigt roligt, så nu väntar jag bara på att tjejkompisarna ska fylla 18 så jag har några tjejer att gå med och inte bara killar ; ) haha. Lördagen då..., den spenderade jag med att spela match, gå på bio och se (i taket lyser stjärnorna) som var riktigt bra och senare på kvällen kom det hit lite folk och vi tittade på film allihopa.

En riktigt rolig och fullspäckad helg har jag haft!
Ha det underbart allihopa
Erika

Utkast: HEMMA! ...

HEMMA! Snart kommer nog förmodligen Theo hit också, så ska vi börja laga middag. Mysigt va : ) Tjatig som jag är tjatade


Så mycket hann jag skriva när jag kom hem från skolan och sedan kom Theo så då stängde jag bara ner allt. Jag vet inte varför men jag gillar inte när folk sitter och läser det jag skriver samtidigt som jag skriver det : P

I alla fall det jag skulle berätta var att jag överlevde skoldagen och att vi skulle ställa oss och laga mat tillsammans. Jag bestämde vad vill skulle äta och sen var det bara för honom att hjälpa till, haha. Men gott blev det, vi åt kyckling och ungefär som klyftpotatis i ugnen. Sedan var det träning för min del och det är den jag nu kommer ifrån. Ska hoppa in i duschen vilken sekund som helst behövde bara få i mig någon mat innan. Men nu är ju det gjort så... : ) Juste ska visa vilket konstverk jag och en i min klass skapade på lektionen, se och njut:

Oj han hamnade snett, men men orkar inte fixa det nu. Han skapades i alla fall av: Rita en del var effekten. Så vi ritade en detalj och sedan var det nästas tur... ja ni förstår ; )

Nu blir det att hoppa in i duschen
Ha det underbart allihopa
Erika

Samma visa varje morgon : P


God morgon!

Som varje morgon... så gör jag mig iordning och tittar på vakna med the voice. En sak som är speciell är däremot att jag faktiskt är fardig redan. Snart blir det frukost och sedan gäller det bara att hoppas på att håret hinner torka innan jag ska ut i kylan. Idag går jag från 08.35-17.00, så ni kan ju tänka lite på mig när ni slutar sådär vid 13.00 å jag har fyra timmar kvar i skolan... Nu ska jag äta!

Ha det underbart allihopa
Erika

Every hearts day, hihi


Vet ni vad...
På lördag är det alla hjärtans dag. Eller va dum jag är haha, som om någon har undgått att höra det. Dagen då man ska fira med  vänner eller pojk/flickvän. Om jag ska vara ärlig brukar jag inte fira det alls. Har aldrig riktigt haft något att fira, men iår blir det omväxling. På lördagkväll blir det förmodligen bio med Theo, men inget är bestämmt ännu. Vad ska ni hitta på? Något roligt?

Nu måste jag nog gå och äta middag, för min träning börjar om 45 min : O.
Talk to you later
Ha det underbart allihopa
Erika

Borde jag?

Känner mig helt trött i huvudet just nu. Lite konstigt med tanke på att jag somnade strax innan elva igår och att denna dag inte har varit speciellt lång eller jobbig. Första lektionen var italienska då vi kom in på diskussionen om man skulle välja till italienska steg 3. Både Sandy och Issa ska göra det så nu blir jag lite sugen. Kanske ska jag också göra det? Deras argument var men HALLÅ man får åka till Italien i en vecka och skolan betalar resa och boende. Så för tillfället lutar det faktiskt åt att göra det : O tänk er en vecka här kanske eller här.


(riktigt dålig bild, men ja man ser hyfsat i alla fall. Sådan färg har jag nu haha, ni får finare bilder någon annan gång)

Ha det underbart allihopa
Erika

Händelserik dag

Jag ska börja med att säga:
GRATTIS THEO PÅ FÖDELSEDAGEN! Idag bilr du med stor, hihi <33


Idag har jag haft en riktigt bra och skön dag! Började vid 9 då jag hade min första och nästan enda lektion. Efter det hade vi en nästan tre timmar lång håltimme som vi spenderade med att göra ett Aktiekunskapsarbete, äta lunch och försöka lösa korsord. haha det gick sådär kan jag säga. I alla fall efter det tittade jag på en film i ca 50 min på geografilektionen och efter det slutade jag. Skulle följa med Theo och hans kompisar men efter att vi hamnade på brommaplan fast vi int ens skulle dit så gav jag upp och åkte in till stan där jag gick och köpte fika och sedan upp till mammas arbete. Vi fikade tillsammans och sedan satt jag där och pluggade ett tag innan jag skulle iväg till frisören. Blev att färga om håret och sedan klippa upp det litegranna. Så nu känns det riktigt bra!
Varken mamma eller jag orkade laga middag idag så det slutade med att  vi åt middag på en restaurang inne i stan. Det var jätte mysigt! Ganska litet och jag vet inte hur jag ska förklara riktigt italienskt kändes det : D

(before picture, haha. Efterbild på håret får ni se imorgon eller något)
Ha det underbart allihopa
Erika


en positiv sak med att växa upp

Jag har kommit på ännu en fördel med att bli äldre! Och det är att man blir mer och mer som kompis med sina föräldrar. När jag umgås med mina föräldrar nu känns det nästan som att jag är med mina kompisar, asså ni förstår vad jag menar. Man kan umgås på ett annat sätt med de än man gjorde när man var liten. Nu tillexempel så
  • Åker jag och hyr film med de.
  • Sitter och bara pratar/skvallrar.
  • Åker och möter de för att t.ex. äta lunch eller fika.
  • Kommer på planer vi vill göra, t.ex. som att ta bort kontoret och göra om det till walkincloset.
  • Går runt och tittar i affärer
  • osv.
Ni ser vart jag vill komma. Okej, jag gjorde mycket av det där förr med men det kändes inte på samma sätt då det känns annorlunda nu. Men på ett positivt sätt.

Ha det underbart allihopa
Erika

<3


Ni som inte kollar på vänner nu, sätt genast igång det!
Det här avsnittet vill ni inte missa, Chandler ska fria till Monica!

Shoeshopping

Det är alltid roligast att köpa skorna med höga klackar, så självklart gör jag alltid det.  Det finns bara några problem,
  1. Jag använder det aldrig till "vardags".
  2. Jag får alltid ont i fötterna efter en liten stund när jag har gått i de.
  3. Jag kan INTE gå i de.
Ändå köper jag så ofta jag kan skor med klackar... men ni måste ju hålla med det är roligare å köpa höga skor än vanliga platta? Nu nyss kom jag på att jag skulle gå omkring lite i mina skor jag ännu inte kan gå i. Men titta vart jag hamnade...

Sittandes i sängen med skorna på. Av någon anledning är jag inte ens förvånad över mig själv haha.
Ska skriva klart det sista på bokförings uppgiften jag har nu, men vi hörs senare.
Ha det underbart allihopa
Erika

3 år!

Vet ni vad jag missade? :O www.pirrs.blogg.se.s födelsedag. Den 2 februari nu år 2009 fyllde den tre år vilket betyder att jag har bloggat i över tre år nu :D Tänk va snabbt tiden går alltså, det är helt sjukt. Kanske ska ha kalas? haha

Usch ja måste sova nu, men nu vet du bara å säga till om du vill komma på kalas ; )
Ha det underbart allihopa
Erika

En trött jag


Nu är min kropp trött och min mage riktigt hungrig! Matchen gick... eller jag ångra mig fråga inte ens. Den är över och glömd vid det här laget. Ser istället fram emot kvällen som jag ska spendera klädd i mina älskade velourmjukisar framför tv.n med datorn i knät. AH!! va skönt det ska bli. För ikväll är det nämligen The breakup på tv, den får man inte missa. Eller okej den är inte sådär jätte bra egentligen men Jennifer Aniston e ju med så det är alltid något som höjer upp den.

Hade glömt bort hur det känns att vara såhär slut i kroppen. Brukar aldrig bli det efter matcher eller träningar längre, men det är faktiskt en riktigt skön känsla. Det känns verkligen att man har rört på sig. Sen kanske det inte är så konstigt att jag är det idag med tanke på att jag har varit sjuk hela veckan och än inte är helt frisk. Men ändå! Kanske är dags att börja gå och gymma igen, var som sagt ett tag sen jag var där. För att vara helt ärlig så har jag nog bara varit och simmat en gång sedan jullovet. Det är ganska illa faktiskt : O Jag skäms!

Nu ska jag gå och fixa lite mat tror jag, orkar inte vänta på mamma längre hon är lite för långsam och jag är vrålhungrig, haha.
Ha det underbart allihopa så hörs vi garanterat senare
Erika

jahapp, då var det söndag då

Just nu ligger jag nerbäddad eller nerbäddad är fel ord för jag sitter upp inlindad i täcket, lutad mot väggen och med datorn i knät. Riktigt skönt är det! Frukost blir det nog när som helst och sedan ska jag iväg på match vid 13:45. Egentligen börjar inte matchen fören 15 men eftersom den är ända borta i Täby så tar det ett litet tag att åka.


Önska oss lycka till!
Filmen igår var i alla fall väldigt bra, den var inte alls som jag hade trott att den skulle vara. Den va mycket sorgligare. Om ni inte ser den på bio borde ni se den hemma, för den är helt klart värd att se.
Ha det underbart allihopa
Erika

Trevlig kväll!

Nu ska jag iväg på bio med Emma, Micke och Johnzy : D
Skriver mer när jag kommer hem, hoppas ni har en trevlig kväll så länge.

Ha det underbart allihopa
Erika

Har jag varit sådär liten ?!

Hela dagen har jag suttit och titta på mina små baby kläder, barnkläder och foton! Tänk att man har varit sådär lite så att man kunde få plats i de pyttesmå kläderna. Det är helt sjukt. Hittade en spökdräckt jag hade när jag va äldre och skulle på någon maskerad HAHAHA! Ja titta själva

Mitt försök att se "skräckinjagande" ut lyckades kanske inte riktigt. Ser mer ut som jag säger tada! och för en sån där liten fin rörelse med armarna : P

Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen så att jag är hyfsat representabel ikväll.
Ha det underbart allihopa
Erika

True or false?

Jag fick en sån fruktansvärd lust att blogga helt plötsligt. Så, varför inte passa på? : P

Jag har kommit att tänka på en sak och även många andra har sagt det och det är att: Om man läser en blogg avgör man ofta vilket inlägg man ska läsa genom att titta på rubriken. Är rubriken bra och "intresseväckande" ja då läser man inlägget. Annars bläddrar man bara förbi det. Är det inte så? Jag har tänkt på det enda sedan Sandy sa det en gång i skolan för inte allt för länge sen. Man avgör vilket inlägg man ska läsa genom att titta på inlägget.

God kväll kära vänner
Ha det underbart allihopa
Erika

Meine tag

Im home! Saknat mig mycket?
Om jag ska vara helt ärlig så har jag faktiskt varit hemma ett tag men helt enkelt inte orkat skriva, haha. Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt... dagen har varit bra och eftermiddagen likaså. Nu hoppas man på att även kvällen ska bli det.

Efter skolan idag träffade jag med Theo, hans två kompisar och en av deras kusiner. Det blev middag (fast klockan bara var halv fem knappt) på Spånga Punkten. MÅNGA konstiga och roliga historier berättades, nästan så jag undrade ibland om allt det här verkligen va sant haha. Strax efter fem gick pendeln som alla skulle med, utom jag. Theo till Arlanda och sedan skåne och de andra bara in till stan tror jag, så i min ensamhet fick jag ta bussen hem : P. Jag hamnade här och nu sitter jag och Emma och disskuterar biofilmer till imorgon. Något förslag på vad man borde se?

Ha det underbart allihopa
Erika

Sovmorgon

Känner mig nästan heeeelt utvilad nu, skönt! Dock har jag lite ont i halsen... Två lektioner står i alla fall på schemat idag så det lär gå rätt fort.

Efter skolan blir det till att möta Theo och äta något och sedan måste jag hyra film till min sjuka mor. Så efter allt det där hörs vi förmodligen igen haha.
Ha det underbart allihopa
Erika

tv-program värre än skräckisar?

Måste bara skryta lite för jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv! Idag eller för någon timme sedan blev jag av med min latte oskuld. Alltså inte att dricka de utan att faktiskt göra latte. Jag har haft som regel i hmm ja ett år i alla fall at INTE lära mig hur man gör latte. Anledningen var att om jag kunde skulle mina föräldrar säga åt mig att göra det till de hela tiden (precis som jag säger till de nu). Men idag var det alltså dags att lära sig och det var faktiskt på tiden för det är irriterande att bara kunna dricka det när de är hemma eller när de orkar göra det åt mig. Det jag skulle säga var i alla fall att den blev jätte god!


Nu sitter jag och tittar på Efterlyst. Det gäller ju att passa på när man har sällskap, för jag har ju min regel:
  • Titta ALDRIG på efterlyst ensam.
Det är en viktig regel. Är det bara jag eller är efterlyst riktigt obehagligt? Varje gång jag tittar på det själv så blir jag uppskrämd. Allt är så verkligt och mycket händer i närheten där man bor. Okej de e klart jag fattar att mycket sånt här händer på riktigt ändå men när man inte ser det på tv eller läser om det i tidningar (vilket jag nästan aldrig gör) då känns det inte lika verkligt. Det blir helt enkelt inte obehagligt på samma sätt. Jag säger bara såhär: Efterlyst är obehagligare än skräckfilm!
Ha det underbart allihopa
Erika

Borde man öva lite på övertalning kanske?

Min övertalningsförmåga är verkligen på topp!

Jag: Mamma vill du ha kaffe?
Mamma: Ne.. joo men jag orkar inte göra.
Jag: Men om pappa gör?
Mamma: och det kommer han ju göra...? hah
Jag: Men vadå det e väl bara att fråga

Jag: Pappa! Kan du göra kaffe?
Pappa: Nej
Jag: Meh varför inte?
Pappa: Du får väl muta mig, så att jag blir övertygad.
Jag: Meeeeeh, gör bara!

Ha det underbart allihopa
Erika

Ett hett tips

Va ren jag känner mig just nu! Tog en snabbdusch precis, tänkte att jag skulle hinna i en av pauserna på årets kock tävlingen men jag var lite för optimistisk. haha. Jag har kommit på att det är fruktansvärt skönt att bara ta en snabb dusch ibland. Ett exempel: istället för att tvätta bort sminket över handfatet (som man brukar göra) så tar man en dusch istället. Det gör att man känner sig så EXTREMT mycket renare. Det är ingen underdrift jag lovar haha.

Nu har jag tyvärr snart inget batteri kvar på datorn så det betyder att det är dags att runda av. Sitter där nere också så laddaren är inte i närheten. Haha, det känns som jag sitter ock ursäktar mig eller något. Talk to you all tomorrow?
Ha det underbart allihopa
Erika

Usch och fy

Just nu känner jag bara att jag har ingen lust för någonting, helst av allt skulle jag vilja strunta i middagen, ta en dusch sedan lägga mig i sängen med ett glas oboy och kolla på någon film som egentligen saknar handling. Är det okej?

Kände mig hyfsat pigg och "kry" när jag väl gick till skolan idag på morgonen, ju längre dagen gick desto tröttare och segare blev jag. Nu känner jag mig bara helt slut!

Oj va suddig den andra bilden var, haha. Jag hade lite problem när jag skulle klä på mig idag på morgonen, visste inte alls vad jag skulle ta. Först provade jag jeanslegginsen med den svarta tröja, kändes lite mer uppklätt lixom. Men det slutade som vanligt med att jag bytte till en vanlig kofta haha. Typiskt mig? Japp. Ska göra något annat nu, eventuellt ta en dusch...
Ha det underbart allihopa
Erika

God morgon

Då har man hunnit duscha, äta frukost och nu sitter jag och tittar på vänner. Det här klippet är så klockrent HAHA, man bara måste skratta när man ser det.

Just nu är jag ungefär såhär ------------------------------------------------------- trött gånger 50. Somnade inte fören vid kanske tre tiden igår. Låg och läst Om jag kunde drömma och blev helt fast! När jag började läsa boken för ett tag sen fattade jag inte vad alla snackad om när de sa att den va så fantastisk. Men nu förstår jag verkligen, man kan helt enkelt inte sluta! Vill bara att allt hela tiden ska vara om Edward och Bella, så fort de lämnar varandra för att göra något annat börjar man läsa snabbare för att komma till den delen när de träffas igen.

Nu ska jag svara på Theos sms sedan krypa upp i sängen i mina sköna myskläder och sätta mig och läsa lite till i Om jag kunde drömma! : D Fast först måste jag tydligen skriva något till småföretagande uppgiften, äsch då!

(pigg man kan se ut : P )

Ha det underbart allihopa
Erika

Every girls dream

Är det bara jag eller är nedervåningar läskiga på kvällarna? Själv håller jag mig helst borta från våran, det är helt enkelt läskigt att gå ner dit när det är mörkt. Känns som att det är där alla mördare håller hus (det är mördare jag är rädd för inte spöken eller likande). Ur mörkret kan det ju lixom hoppa ut någon utan att man ser personen från början, är det ljust ja då har man större chans att se mördaren innan han/hon hinner anfalla. Aa ni förstår säkert hur jag menar : P

En annan sak också är att jag TROR att jag har lyckats få igenom mitt förslag att göra en Walk in closet av vårat kontor. Jag föreslog fint att vi faktiskt inte behöver det rummet till kontor eftersom att alla har varsin dator redan och att vi faktiskt har en annan stationär dator i ett annat rum och alla papper och dylik kan vi bara ha i förrådet efter att vi rensat det (som vi ändå har planerat att göra snart). Mamma tyckte det var en bra idé! Jag har redan bestämt färg på rummet och vet exakt hur en av väggarna ska se ut hihi! Nu är det bara att hoppas på att det verkligen blir så, då skulle en av mina drömmar nästan bli helt sann! Jag drömmer om en egen walkincloset (vilken tjej gör inte det?), denna kommer inte vara endast min men ändå lixom! Wish me good luck!

Ska lägga mig och läsa Om jag kunde drömma nu och bara njuta av boken!
Ha det underbart allihopa
Erika

Magi

Vet ni vad jag har kommit fram till? Jo att ibland är nog mina händer magiska : O. Vänta jag ska ge er ett exempel, om jag sitter och sms.ar med någon och sedan får jag inget svar på ett tag då tänker jag "kanske inte hörde när det kom bäst jag kollar ändå". Så jag trycker på någon knapp så att displayen lyser upp och ser att... nej jag hade inte missat det. Sedan lägger jag ner mobilen igen, direkt när jag lägger ner den så får jag sms.et jag väntat på. Det här har inte bara hänt en eller två gånger utan MÅNGA. Lite läskigt eller hur?

Nog om det... den här kvällen har jag spenderat med att äta middag, titta på tv och umgås med mamma. Riktigt riktigt skönt helt enkelt. Känner att jag börjar bli lite sällskapsjuk nu. Suttit ensam hemma i två dagar snart måste jag träffa folk igen!

Nu ska jag nog underhålla mig med att spela något spel eller något, så hörs vi kanske lite senare
Ha det underbart allihopa
Erika

abcdefghijlkmnopqrstuvwxyzåöä

inom loppet av tre timmar och 19 minuter har jag hunnit: äta frukost, titta på film (smart people) och ätit lunch. Pjuh! Starkt jobbat Erika. Nu ska jag läsa Snabba Cash så att jag blir klar med den någon gång, bara 40 sidor kvar nu. Sedan ska jag kanske skriva lite på engelskan och sedan får jag vara klar för idag. Orkar inte riktigt koncentrera mig på någonting känner jag. Som tur var känner jag mig i alla fall bättre idag än jag gjorde igår men verkligen inte bra ännu, suck!

Ha det underbart allihopa
Erika

Kvällsaktivitet

Den här låten är ju bara helt fantastisk! Ni MÅSTE lyssna, det är Eric Hutchinson som sjunger. Jag har hört den flera gånger förut men aldrig vetat vad den hetat, men nu äntligen när jag tittade på Sisterhood of the traveling pants 2 så hörde jag den och då var jag tvungen att ta reda på vad den hette. Den är grym så den rekomenderar jag starkt att ni lyssnar på ; D

God natt och...
Ha det underbart allihopa
Erika

NYC

Eftersom att jag e sjuk (som ni alla redan märkt säkert) och jag inte har gjort någonting idag förutom att titta på film och öva på att pricka papperskorgen när jag kastar papper. Så tänkte jag passa på att drömma lite om New York, nu är det bara 23 dagar kvar och det är inte mycket alls!

Jag var där när jag va lite i och för sig var det bara en dag och jag kommer nästan bara ihåg att jag var inne i en stor leksaksaffär där jag fick välja vilken barbie jag ville. Det var rena drömmen haha. Nu ska jag i alla fall dit igen ungefär 11 år senare och jag vill nog göra lite eller MYCKET annat än att gå i leksaksaffärer, haha. Jag har tillexempel bestämt att jag ska köpa nya converse, höga och låga, att jag ska kolla på Forever21 och titta på ett hus där fasaden användes för att spela in central perk i vänner. Något mer jag borde göra? Säg gärna till om du har något förslag.

Nu måste jag återgå till Snabba Cash ett tag och sedan blir det middag.
Ha det underbart allihopa
Erika

...!

Mitt huvud värker, mina käkar värker, jag har ont i halsen och kan endast andas genom munnen! Ungefär så mår jag just nu. Det är vid sånna här tillfällen man önskar att man hade en butler eller något, nån som bara kunde passa upp på en hela tiden. Som tur var kommer pappa hem tidigt idag så kan ju hoppas att han kan tänka sig att vara lite snäll och passa upp på mig, haha. Vaknade för ungefär en timme sen så nu börjar jag faktiskt bli riktigt hungrig, ska nog ta mig upp ur sängen och göra omelett (och hoppas på att allt känns bättre sen).

Vi hörs kanske senare under dagen, you never know.
Ha det underbart allihopa
Erika

Stackars lilla Erika!!


Kände att jag måste få klaga lite nu, så några av de kommande meningar kan ni hoppa över om ni inte orkar läsa haha. Det var ett tag sen (eller okej jullovet) jag mådde så dåligt som jag gör nu. Blev bara riktigt jätte förkyld helt plötsligt, USCH USCH det här var inte alls kul! Så bara så ni vet så får ni gärna tycka jätte synd om mig just nu... det uppskattas *blink blink*.

Dagen spenderade jag med att umgås med släkten som var här, handla mat, diska (för hand, eftersom diskmaskinen kände att det var bra att lägga av nu) och så har jag sovit och tittat på Beck. Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig sova faktiskt!
Ha det underbart allihopa
Erika

: )

Nu har jag varit vaken ett ganska bra tag och till och med hunnit äta frukost. Tyvärr har jag fått ont i halsen... : (
Tänkte säga tack till er som kom igår, jag hade verkligen jätte roligt och hoppas att ni också hade kul!


Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0