Nu är jag framme, eller ja har varit det hela dagen

Förlåt kära ni men det blev lite brottom igår och förrigår. En långpromenad gjorde att jag inte kunde blogga och liknande som jag tänkt innan åkte och när jag sedan tänkte göra det en snabbis innan vi tog oss ut till arlanda ja då hade pappa redan hunnit stänga av internet.
Nu sitter jag i alla fall här, på vår hotellrum i Mauritius. Det är extremt fuktigt men varmt så det är rätt mysigt faktiskt haha. Klockan är väl närmare åtta här nu så vi ska strax gå till restaurangen och äta. Efter det blir det lite nyårsfirande här på hotellet (det är ett STORT hotell, finns allt möjligt kul och man blir behandlade som en kunglighet nästan. Drinkar när man kommer, väldigt trevlig personal som pratar mycket och ja det är bara väldigt mysigt). De har nämligen fixat iordning så att de ska kunna vara nån hyfsat stor fest här efter tolvslaget.
I alla fall det jag ville säga var Gott Nytt År! och att jag kommer sakna mina vänner där hemma. Men vi ses om ett tag igen, sålänge ska jag försöka hålla er uppdaterade så bra som de går härifrån.
PUUUUUSSSS

Packning


Det ser alltid likadant ut när jag packar... först är det ett kaos! Det ligger saker överallt. Sedan lite vart eftersom så försvinner mer och mer ner i olika väskor och  tillslut så ser det riktigt hyfsat ut igen. Just nu sitter jag och tittar på smycken.. vad ska jag ha med mig för något? har lagt ner lite saker men har lite mer där nere som jag fick i julklapp som också ska med.
Nu ska jag leta reda på min andra silvriga gladiator sandal.. det är lixom en fördel att ha två st likadana skor med sig.
Puss

Ringar


Mina två nya ringar som jag köpte idag :) Notera att mitt lillfinger är så kort att det knappt syns under den stora runda ringen hahaha.

Hittills

God dag sötnosar! Har haft en, enligt mig, produktiv dag idag. Kämpade mig upp ur sängen kl 12 (ja jag har vänt totalt på dygnet) och hoppade in i duschen. Hoppade över frukosten och gjorde mig istället ordning för att ta en promenad till kusinerna där jag skulle hämta ett kvitto och sedan åkte jag in till V-by. Blev lunch med mamma och sedan bytte jag lite julklappar och köpte några saker som behövdes inför resan. Nu är jag hemma och ska strax sätta igång med lite packning/städning igen så att inte mamma stressar sönder sig. Ska även passa på att lägga över bilderna från kameran så ni får se de lite senare.

Puss

WARNING


Liiiiiiite datanördsvarning att sitta med två laptops samtidigt.

Bildregn

Vår omtalade sleepover ägde ju rum i lördags så nu har i alla fall en person laddat upp bilder. Därför skriver jag ingenting utan istället får ni njuta av fantastiska bilder och fler kommer nog senare :)

foto: Emma Lund

;)

Ja där har ni några,
puss!

det bara blev så

Jag råkade glömma att blogga idag, har nämligen spenderat den med att göra... nästan ingenting. Tvättat lite, hängt upp lite kläder, tagit fram lite som ska tas med, sytt och bara suttit vid datorn. Nu borde jag börja packa lite men det är så fullt av kläder i hela vardagsrummet att min resväska inte får plats haha. Blir ni arga om jag sltar skriva nu och skriver lite senare? Nej såklart ni inte blir!
Pussiluss

I kind of miss my blonde hair

Helt döööd känner jag mig nu! Eller utslagen kanske är ett bättre ord. Ligger i soffan och vill bara somna på en gång, orkar inte ens gå upp till min säng. Det blev inte speciellt mycket sömn på vår "sleepover", vilket i och för sig inte var så jätte oväntat. Det är rätt sjukt egentligen att man kan bli så fruktansvärt fnittrig, vi skrattade verkligen åt ALLT tillslut.

Lilla jag för 2,5 år sen redan då var vi flickor ett "gäng" Vad har det gått nu snart 6 år sedan vi började umgås?.Jag kommer ihåg den där dagen SÅÅ väl. jaja, de va då.. man ska leva i nuet!

Sov gott!
Puss

Back!!

Kaoset är i fortfarande i fullgång! Det var fyra dagar (om man räknar med idag) sedan jag satt vid min dator. När lugnet efter julen hade lagt sig började nästa kaos, rensningen av förrådet. Mina vänner vet hur det ser ut i vår tvättstuga och ni andra, föreställ er bara ett fruktansvärt kaos av kläder och kartonger överallt. Det är ju som sagt ett tag sedan man använde sommarkläderna så de ligger begravda någonstanns i kaoset och måste hittas för snart, väldigt snart åker jag till Mauritius :)

Hur som helst så sitter jag nu här mitt bland alla kläder och har tittat på ett X antal avsnitt av "Vårt brölopp i era händer". Kopplar av på riktigt, detta är nog första dagen sedan två dagar innan julafton som jag verkligen inte gör någonting. Eller jag gör ju någonting, jag sorterar kläder.. men ja ni förstår vad jag menar.

Hörs lite senare... Puss!

Hemma spa


Nu känns det riktigt bra! Nymålade naglar, nyduschad, hårinpackning gjord och nu ansiktsmask. Bara lotion som väntar och sedan är jag redo att krypa ner i sängen och läsa lite i "Breaking dawn".
God natt!

Jag lovade ju



Där har ni det. Det fanns en väldigt söt bild på Emma också men den vågar jag inte lägga ut utan hennes tillåtelse haha. Tycker vi lyckades bra för de är faktiskt riktigt snygga och ser väldigt goda ut (de ser godare ut i verkligheten). Den andra bilden är mer för att visa att de faktiskt är gjorde i formar som ser ut som hjärtan. Gulligt va!! Nej som sagt imorgon blir det att införskaffa en söt burk och sedan är även denna julklapp klar, wiho.

Puss!


Det tar på krafterna

Dagen blev... inte som jag tänkt mig utan mycket bättre! Började med en lång skön sovmorgon, sedan bakning tillsammans med Emma. Vi var båda mycket nöjda med resultatet, så nu hoppas vi att även farmor ska bli det. Det återstår bara att hitta en fin burk att lägga godiset i (Ni får se fantastiska bilder lite senare). Efter det åkte jag in till stan där jag mötte Mamma och Johnny. Tillsammans gick vi alla tre och köpte de sista julklapparna och fikade. Hela eftermiddagen var väldigt mysig! Mötte även min faster och hennes man inne på bokhandeln haha, världen är liten ibland.

Nu är jag i alla fall hemma och är nästan helt slut. Ska bli skönt att få krypa upp i soffan ett tag och titta på tv. Hörs om en stund. Puss

Time to wake up

Nu måste jag sätta lite fart om en stund kommer nämligen Emma hit och bakar med mig... och jag sitter fortfarande i sängen.

Bye Bye.

Visar er resultatet sen :)

Beslutsångest, halka, film/skratt, Wii, skratt, dator, skratt.... SKRATT

Woooow! Det va länge sen jag skrattade så mycket som jag har gjort ikväll. Borde kanske säga: Förlåt Tjejer jag vet inte vad det var för fel på mig hahah.

Vi (Jag, Emma, Emma och Jasmine) bestämde oss för att titta på film. Efter vad som kändes som flera timmar och många om och men så blev det "21". Till det självklart chips, te, pepparkakor och inte att glömma dipp. Vi möttes halv 8 och nu är jag hemma, ni borde alltså kunna räkna ut att jag är extremt trött. Det är ju jobbigt att skratta mycket. Nu ska jag lägga mig, behöver sova. Förhoppningsvis vaknar jag upp som mitt vanliga jag imorgon.

God Natt!

Ett helt år sedan



Mamma och jag i Berlin förra julen.

Det var verkligen jätte mysigt! Vi gick på julmarknader, köpte julklappar och hade det bara allmänt kul. Det var lätt att få julstämning då, iår är det inte lika lätt. Därför ska jag tända ljus, göra varm choklad, lyssna på julmusik och slå in föräldrarnas julklappar nu.

Guten abend, Tüsch!


Früstück


God morgon!

Eller ja, somnade vid tre, blev väckt två gånger av att hemtelefonen ringde och tillslut gick jag upp. Nu har jag alltså varit vaken i 45 min och högst upp på planeringen står en riktigt god, ordentlig frukost. Muums, can't wait. Vi hörs lite senare
Puss

Turkost vatten

Exklusiv middag på donken och sedan "Trubbel i paradiset". Så såg min lördagkväll ut, inte helt fel va? Filmen var rolig, en "Erika-film" verkligen. Den borde ni se tycker jag, och vänta bara tills ni ser vilket UNDERBART ställe de är på, herre gu! :D

Nu väntar sängen på mig, för jag är riktigt trött. Blev inte mycket sömn inatt. Puss

Ännu mer snö!

Hemma efter en dag i Nackis (Nackaforum) med föräldrar och Emma. Blev julklappsshopping, lite tittande runt i affärer och god lunch på något fik. Fick världens julkänsla i bilen på väg hem också, det snöar ju så underbart ute. Det är lixom inte jobbigt utan bara fint. Så vi satt där och sjöng med i jullåtar och även alla andra låtar som kom på radion haha.

Ikväll är planen bio, ja förutsatt att det finns någonting att se såklart. Ska prata med Johnny nu och bestämma något.

Kolla va fin gran de hade där

Puss

So far

Skolan slutade i torsdags och idag är det lördag alltså min andra dag på lovet. Torsdagen var... lite annorlunda om man säger så. Vår lektion slutade kl 14 och avslutningen var inte fören 1630, därför åkte vi några stycken (rätt många) till Kista och "uträttade ärenden". Rättare sagt tittade i affärer, tittade efter julklappar och köpte mat på max lite i farten. Sedan stod vi ute i snöovädret i si sådär 20 min och väntade på en buss som aldrig kom, detta resulterade i att vi missade avslutningen och hade stressat tillbaka till skolan helt i onödan.

Fredagen var en otroligt mysig dag, sov ut till halv 12 åkte till vby och träffade flickorna (köpte julklappar och presenter), åkte hem till Emma för att hämta lite grejer sedan gick vi till mig och började fixa oss/titta på love actually och efter det rullade kvällen på och vi kom hem vid strax före fyra tiden imorse. Hoppas iaf Jessica hade en riktigt rolig kväll för det var det som var meningen!!

Nu blir det en tripp till Nacka fourm, Aufwiedersehen.

Pastafunderingar

Stod och tänkte på en sak när jag lagade middag idag. Det sägs ju att för att testa om pastan är klar så ska man kasta den på t.ex. kylskåpet. Funkar det verkligen? Fick ett sånt sjukt sug att testa de när jag stod där och tittade på pastan som kokade, men i sista sekund avstod jag. Mitt förnuft sa mig att mina älskade föräldrar inte skulle bli jätte glada om de kom hem och så var det pastamärken över hela kylen.

Smart tänkt tror jag...

På riktigt


Nu ska jag göra lite varm choklad, inte oboy utan riktig sån choklad man köper med kako. Muuuums! Känner mig frusen så det blir perfekt :) Guten Trinken zu mich

Impulsivt

Hemma, glad och trött! Slutade i och för sig 13.20 och var hemma vid 14 men ändå. Om en timme börjar projekt runway så jag kan utan problem ligga här och vila fram tills dess. Då ska jag passa på att nåla en tröja (ska fixa till den lite) samtidigt.


Innan det var julbord till lunch idag så åkte vi några stycken till Subway och köpte "subway cookies". Av någon anledning började vi diskutera vilken smak som var godast osv. och rätt som det var så satt vi i bilen på väg dit. Impulsivt!
Puss

SNÖÖÖÖÖÖ (med stora bokstäver)

Hej mina kära! Idag är näst sista dagen innan lovet. Imorgon, ÄNTLIGEN, är skola och sedan avslutning på kvällen. Ni anar inte hur glad jag är över att idag kan jag komma hem från skolan och göra precis vad jag vill utan att känna dåligt samvete för att jag borde plugga.

Igår snöade det konstant hela dagen, skit mysigt. Dock var det fruktansvärt kallt ute så idag blir det att klä på sig riktigt riktigt ordentligt. Stor dunjacka, halsduk och uggs. Kan redan nu känna hur skönt det kommer att bli haha.

Såhär mycket snö kom det bara igår! Inte fy skam.

Vi hörs i eftermiddag och då lär det vara en glad Erika som skriver.
Ha det underbart allihopa
Erika

Skyller ifrån mig

Det har inte blivit mycket bloggande för mig de senaste dagarna. De har istället bestått av plugg, plugg, plugg och lite mer plugg. Sen ska man ju inte undanhålla att när jag inte har pluggat så har jag faktiskt bara tagit det lugnt och legat och tittat på tv. Idag var sista kvällen, sista kvällen av plugg så från och med imorgon behöver jag inte plugga mer då är det ledigt för min del! Vet ni hur underbart det känns?? Heeelt underbart.

Så imorgon lovar jag att bli lite duktigare på att uppdatera, det har ni mit ord på. Nu ska jag se klart på Bridget Jones dagbok. Have a nice night!

Puss

Inte så fancy


Känner att jag har hyfsad koll på det jag pluggat nu. Ska läsa igenom en sak lite snabbt och sedan kolla igenom mina anteckningar som jag skrev men sedan är det nog bra. Pjuh!

Känner mig så sjukt snygg just nu. Håret i ett kaos, kläder som en jag vet inte vad och bara bläääää! Nej ska kolla lite på slutet av du är vad du äter och få lite mer ångest.

Bye Bye

Summan

Sockor+mjukisbyxor+STOR hoodtröja+ljus+latte+lussebullar= ganska bra pluggningsförhållanden

Sovmorgon är alltid uppskattat

Åh, helt underbart att ha sovmorgon. Den här tiden borde man få gå upp varje vardag, nu är dock klockan elva och jag ska strax borta tänderna och gå till skolan. Har bara två lektioner idag så det är VÄLDIGT skönt, men sedan blir det hem och plugga på en gång, inte lika kul det.

Det snöar ute! så mysigt :D

Puss

Dagens hjälte?

Jag hade en riktigt riktigt underbar kväll igår, det var verkligen roligt. Emma, Emma, Jessica, Jasmine och jag tittade på Idol, åt middag och pratade massor. Nu står det klart att det blir dop för mig och Jessica i sommar, låter bra va? haha.

Ikväll blir det film med lite folk, vilka? Ja det är jag inte helt säker på ännu, time will tell så att säga.

Vill ni veta om en insident som hände idag när vi var i jakan?? Tar det i nästan inlägg. Men kan avslöja att det är lite spännande och rätt knäppt.

Puss

Her name was New York

Jag har dålig motivation. Har inte lyckats ta mig upp från sängen än, eller jo en gång då jag tänkte ALLA ljus i mitt rum. Av någon anledning blir jag löjligt förtjust i ljus såhär på vinter eller ska man kanske kalla det höst.


Nu "tar jag mig i kragen!!!!".
Duschen here i come

11 december

I survived! Nu ligger jag halvt utslagen på min säng och orkar inte röra mig alls. Borde egentligen hoppa in i duschen och tvätta håret så att jag inte ser ut som "hej kom och hjälp mig" ikväll när jag skra träffa flickorna. Men först blir det nog kafft så att jag piggnar till.

Såhär vill jag ha det nu, snö! Men nästa vecka så... om man ska tro på Sandmark i alla fall.

Ha det underbart allihopa
Erika

På morgonen på riktigt


God morgon! Ja nu är det verkligen morgon, klockan är bara 07.05. Ganska mysigt faktiskt för det är helt kolsvart ute, jag är den enda som är vaken i huset och så har jag passat på att tända ljus till frukosten. Mitt nationella börjar kl 08.00 tror jag och helst ska man ju vara där lite innan så måste ta bussen som går redan 38, tror inte jag åkt till skolan så tidigt på hela trean haha.

Hur som helst så får ni önska mig lycka till och så hörs vi i eftermiddag sen.
Puss

How do i get you alone

Torsdag kväll nu, imorgon är det fredag. Helg alltså!




Jag längtar tills imorgon efter kl 12, då är det äntligen helg. Kvällen ska jag spendera med "emma x2" (som jessica skrev) och Jessica. Middag och idolfinal är planerat och det ska bli riktigt kul. Hmm undra vad det blir för middag :D



Nu känns det som en VARM dusch är perfekt rätt sysselsättning. Kanske ska passa på att måla on tånaglarna också, bara för att lixom.

Puss

Update

Mamma berättade just att han unga killen/greken/entreprenörskådespelaren som var med i Halv åtta hos mig förra veckan serverade de när de hade julfest igår. Haha, världen är liten.

Utvilad men trött

Ni vet de där nätterna när man bara sover helt fantastisk skönt och så djupt att man inte kommer ihåg någonting alls av natten. En sån natt hade jag inatt. Trots att jag fortfarande är ganska trött (det är man väl i veckorna) så känner jag mig så lugn på någon sätt. Vi får väl se om det här håller i sig hela dagen. Nej nu ska jag gå och borsta tänderna, borsta håret, hitta alla smycken, ta parfym och sedan börja röra mig mot bussen.
Puss

Perfekta förhållanden för att ...

Allt är som upplagt för att gå och lägga sig nu.
  1. Precis duschat.
  2. Har en sjukt skön pyjamaströja som jag hitta i tvättsugan.
  3. Har satt lotion
  4. Sängen är rätt nybäddad
  5. Mitt huvud är trött
  6. Hela jag är trött


God natt!!
Erika

KOnstigt beteende

Ibland gör jag saker som jag inte ens förstår själv, som idag tillexempel.

En bil stannar utanför huset, det är mörkt ute så jag ser inte riktigt vems bil det är, antar att det är pappas bil och tänker att jag ska vara duktig och hjälpa han bära in sakerna (det såg ut som han lyfte ut saker ur bilen). Så jag går och öppnar ytterdörren men när jag öppnat den ser jag att det inte alls är vår bil utan det sitter två män i bilen och de lägger något i brevlådan. Av någon anledning står jag först och tittar på de en stund, sedan när jag ser att de tittar så stänger jag bara dörren. Tänker gå därifrån men ångrar mig så jag går och öppnar en gång till, männen sitter fortfarande kvar i bilen, och stänger den efter någon sek igen. Vet inte vad jag tänkte på eller vad jag ens höll på med.. men ja.

x/y x^y

Nu är mitt huvud helt trött. Blev att plugga matte nästan hela lunchen, sedan jobbade vi med vårt projektarbete i ca 1,5 tim och nu har jag suttit och pluggat ännu mer matte.


Jag är SÅÅÅÅÅ trött på sånt här matte nu.

Men man får väl tänka positivt klarar jag nationella så är jag färdig med matten helt sen! LYCKA! Kom igen bara tre sidor till sen är jag klar för idag.

Helt okej

God morgon! Idag var det inte lätt att gå upp usch... det är sjukt att man kan vara så trött. Lär i alla fall somna tidigt idag då jag faktiskt bara sov sex timmar inatt. Trots nationella på fredag och allt plugg innan dess så ser resten av den här veckan rätt skön ut.

Idag: Rättskunskap sedan två tim lunch/plugg, internationell ekonomi och ett tag projekt.
Imorgon: Börjar 10.05 med marknadsföring (då vi gör ett rätt kul projektarb), lunch och sedan film på de två sista lektionerna.
Fredag: Nationella hela dagen.

Nej nu dör batteriet på datorn och jag måste röra på mig så vi hörs lite senare :)
Ha det underbart allihopa
Erika

End of it

SÅÅÅÅÅÅ! Nu får det vara slutpluggat för idag. Jonsson kom hit och så satte vi oss och pluggade, tyvärr så fastnade vi ganska på en gång så vi fick tillkalla hjälp i form av Emma så att även hon kom och hjälpte oss hahahaha. Bra jobbat va:P Nej nu ska jag ägna mig åt något betydligt roligare. Vi höres imorgon!
Puss

: )

Tog mig igenom två kapitel i matteboken sedan började projekt runway och då fastnade jag. Tycker ändå jag har hunnit med en hel del idag nämligen: Två kapitel matte, bäddat rent i sängen, stickat lite, lagat lunch och ja det var nog allt faktiskt.


Har på mig så uuunderbart sköna kläder idag, man ser lite ut som en lodis men äsch det är skönt och det är det viktigaste. Nu ska jag sticka lite till och sedan ska jag plugga matte ännu en stund.
Ha det underbart allihopa
Erika

Plugga, plugga, plugga, kanske plugga?

Har en lunch/bloggpaus just nu, annars är det full koncentration på matte C nationella. Tills på fredag har jag på mig att plugga och det behövs kan jag säga. Ett VG på det skulle vara en dröm men just nu känns de VÄLDIGT långt borta, satsar på att försöka lista ut hur man ens löser alla G uppgifter. Matte är som sagt inte min starka sida.

Så, här lär jag väl sitta hela dagen. Woho grattis till mig.
Vi alla hörs lite senare

Konstig dag

Det var en mycket konstig dag igår. Eftersom jag inte kunde somna på kvällen så slutade det hela med att jag var vaken hela natten. Gick till skolan som vanligt och tog mig igenom dagen. När jag kom hem tänkte jag att jag skulle ta det lugnt i en timme och titta på project runway så att jag skulle orka plugga lite matte sen men den planen gick inte riktigt som den skulle. Istället somnade jag direkt när programmet var slut och sov i tre tim fram till åtta. Höll mig vaken några timmar till och sedan gick jag och la mig. Idag känner jag mig betydligt piggare men min förkylning är på väg tillbaka suck. Skriver mer sen nu måste jag till skolan.
Puss

Hopplöst

Jag hatar sånna här nätter, ni vet då man bara inte kan somna. Kan helt ärligt säga att jag inte är ett dugg trött och klockan är ändå 04.10. Igår somnade jag vid den här tiden ungefär så det kan ju ha något med det att göra. Tänk snart ska alla stackare som börjar kl 06.00 på morgonen gå upp. Eller stackare och stackare de har i alla fall något att göra, själv så är jag uttråkad och jätte hungrig. Jag känner till och med för att städa, tvätta och bara fixa ordning hela mitt rum så kul har jag. Tyvärr är det ju inget jag kan börja med nu, då vaknar hela huset.

Men är det inte lite så att när man inte kan göra någonting då känner man alltid för det. Eller är det bara jag? Såhär mitt i nätterna får jag alltid lust att gå och träna eller städa eller liknande men inte direkt som att jag skulle gå ut nu själv och springa eller börja dra fram dammsugaren. Ni förstår principen...


Mysigt är ordet

Idag har varit en riktigt riktigt riktigt riktigt mysig dag. Har träffat kusinerna, faster, farmor osv. Vi har firat älskade farmor och fikat. Det är alltid så mysigt att komma dit :) När jag kom hem så bestämde jag mig för att baka lussebullar så det har jag nu gjort. Så nu blir det latte, lussebullar, slutet av project runway och även bones!!

Puss

bara så ni vet


Söndag eftermiddag och nu ska vi iväg till farmor. Hon fyller år på tisdag så vi ska säga grattis och fira henne lite idag. Vi alla hörs nog ikväll sen,
Ha det underbart !

Happy

Hemma!
Kvällen spenderades med bio, det blev Luftslottet som sprängdes och OJ!! va bra den var. Såg den med mina kära föräldrar och Emma, alltså hela familjen. Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt resten av kvällen och njuta av att jag har sett en riktigt bra film :) Aufwiedersehen.

Repeat

Såhär funkar jag, jag hittar en låt som jag tycker är HELT SJUKT UNDERBART BRA sen lyssnar jag på den om och om igen tills jag tillslut tröttnar. Efter det kan jag inte lyssna på låten mer, utan den är förstörd. Detta är ett beteende som kanske inte är speciellt smart men ni vet hur det är. Hittar man en låt som verkligen är bra, då är det den som gäller om och om igen, repeat är din bästa vän.


Den här låten är det för mig just nu.

Och även


Den här.
Lyssna och njut!
Puss

Värsta draget

Hejsan hurrni! Det var en VÄLDIGT skön kväll igår måste jag säga och jag höll på att somna redan vid halv nio. Höll mig dock vaken till tolv någon gång innan jag somnade till slutet av Flickan som lekte med elden. Kollade klart på slutet av filmen nyss och den var riktigt bra! Nu måste man bara se den tredje som går på bio.

Precis de jag tyckte gick vidare i Idol, nu hoppas jag bara att Calle vinner! Han är ju så sjukt cool :O
Puss

Sån är jag, bara så att ni vet!

erika ;   I look so good without you säger: (17.24.49)
de e sånna där grejer som kan bli skit bra ordspråk :P

Blom säger: (17.25.31)
JAAA :D

Blom säger: (17.25.34)
TACK

Blom säger: (17.25.38)
TACK FÖR ATT DU SA DET

Blom säger: (17.25.43)
första som säger det

Blom säger: (17.25.44)
!!!

Blom säger: (17.25.47)
jag menar det

Blom säger: (17.25.50)
alltså

Blom säger: (17.26.03)
det jag itne förstår är varför ingen annan har sagt det

Blom säger: (17.26.09)
du fortsätter att imponera mig

Blom säger: (17.26.15)
alltså

erika ;   I look so good without you säger: (17.26.48)
yeeej :D

Blom säger: (17.26.52)
antingen har det med prestige och avund att göra här borta, eller så är du bara omännskligt ärligt snäll

erika ;   I look so good without you säger: (17.27.14)
om jag får välja själv så tar jag det andra alternativet är det okej eller? :P

Sjukling

Det blir en lugn helg för mig, bestämde mig för att stanna hemma tillslut. Hur kul jag än skulle haft denna helg så är det alltid skönast att vara i sitt eget hem när man inte mår bra. Ikväll ska jag därför köpa massor av godis, chips och dip sedan ska jag sätta på mig mjukisarna och bara ligga i soffan och tycka synd om mig. Som tur var är det ju Idol på tv så kan alltid ligga och titta på det.

Nu ska jag ringa och tjata lite på mamma att hon ska skynda sig hem så hon kan köra mig till affären. Vi hörs lite senare
Puss

Bye bye

God morgon! Idag är det fredag och jag tror att ganska många har längtat, har jag fel? Inget nytt om mig har hänt, är fortfarande förkyld... dock är det värre än igår suck! Troligtvis blir jag borta i västerås hela helgen men just nu är jag lite tveksam, känner mig ---------! Kanske bokar om biljetterna om det inte blir bättre till lunchen.

Annars hörs vi igen på söndag, ha det så underbart allihopa
Erika

Lite smartare

SÅ! Nu har jag pluggat hyfsat mycket, känns i alla fall som jag kan lite mer. Det mesta är ganska logiskt t.ex. om vi släpper ut olja så förstörs miljön, nehe menar ni verkligen det?? A okej jag erkänner det där var väldigt basic men. Blev i alla fall bortkörd från köket nu för mamma och hennes vänninor kom så lär väl inte kunna koncentrera mig på något mer plugg.

Ska gå och hänga upp tvätten så att min halsduk och kofta hinner torka och sedan ska jag bara ta det lugnt tror jag :) Puss!

Framtiden

Saco-mässan var ansträngande. Det är inte så jobbigt att gå runt och titta bara men när det är ca 100.000.000 människor överallt och man bär på påsar fulla av massa kataloger så är det jobbigt. Nu är jag helt slut och vill inget hellre än att gå och lägga mig och sova men klockan är ju bara halv sex så det går inte för sig. Istället ska jag plugga, kul va! Förstår att ni är extremt avundsjuka på mig men vad ska man göra.. alla kan inte ha det lika skönt som jag har det. HA   HA!


Massor med kataloger och pennor blev det men helt ärligt har jag ingen aning om vad det är för något jag har tagit. Vi tog kataloger där man fick saker med... Sånna är vi!

Ha det underbart allihopa
Erika

Blivande kock?

Jag har tagit en riktigt skön dusch med hårinpackning och ansiktsscrub så nu känner jag mig mycket bättre, har även lagat middag. Pappa och jag gjorde en deal, jag fixade middagen idag (bruchetta) och han imorgon (sushi). En mycket bra deal enligt mig. Så imorgon blir det att hålla sig undan på kvällen, plugga internationell ekonomi, packa kläder för helgen i västerås och äta sushi. Mamma ska nämligen ha tjejmiddag så det är därför jag och min kära far får "gömma" oss lite.

Ska även till Sacomässan, lite olika universitet och högskolor som är där. Blir skönt för då går vi nämligen bara i skolan fram tills lunch och sedan får vi ledigt för att åka dit om vi vill. Nej ska sluta babbla och titta till maten nu,
Puss!

Försöker i alla fall vara produktiv

Det är redan helt mörkt ute, sjukt klockan är ju inte ens fyra! Jag sitter i alla fall och pluggar, tänkte att det var dags att sätta igång och läsa lite internationell ekonomi nu. Kan dock säga att det varken är intressant eller speciellt roligt men jag gör det i alla fall. Försökte att "höja" stämningen lite genom att tända ljus.

Funkar väl sådär men det är ju alltid något. Ska ända sluta snart och titta på projekt runway hihi. Juste! De är nästan hela klara med vår framsida nu och det blir riktigt fint tycker jag. Ska titta sen hur de ser ut när de har åkt för de känns lite fel att stå och smyga i fönstrena som jag har gjort nu haha..

Ha det underbart allihopa
Erika

Sovit ut

God morgon :) eller God MIDdag kanske passar bättre. Blev hemma från skolan idag då jag inte alls mådde bra när jag vaknade men nu har jag sovit ganska många timmar mer så jag känner mig lite bättre. Lovade er bilder på kjolen jag sydde så det ska ni få nu, dock är de väl inte sådär speciellt jätte bra men äsch man kan inte få allt.


Baksidan


Framsidan

Tadaaa!
Puss

Halv åtta hos mig

Jag blev lite inspierad av "halv åtta hos mig". Det var på tv precis innan vi skulle äta, så jag kände att jag var tvungen att testa hur fint jag kunde lägga upp min mat. Visst ser det helt sagolikt ut?


Middag alltså:
Tortellini m. creme fresh, hot tacosås, tomatpure, parmesan, salt och peppar.
Mjölk/"vitt vin" (som jag skämtade till det och sa när vuxna drack vin till middagen)

Värsta matlagnings inlägget, kanske borde säga som de gör på tv, "Receptet finns hos min mamma"
Puss

Done,done and done

Mår sådär! Men jag är i alla fall klar med kjolen jag började sy igår och jag har bokat tågbiljetterna till Västerås. Kjolen blev jag väldigt nöjd med faktiskt den ser inte alls hemgjord ut haha. Dock kan jag inte ta några bilder på den idag för det är alldeles för mörkt men imorgon så.

Var egentligen bara det jag ville säga haha, nu ska jag ägna mig fullt åt min kofta så att jag blir klar med den någon gång och efter det har jag nog inget pågående projekt. Nu blir det att vila så jag blir frisk tills på fredag,
Ha det underbart allihopa
Erika

Skola, ont i halsen och stövlar?

Nu ska jag sitta av lite tid här och sedan ta mig till skolan vid 11 tiden och gå på min enda lektion marknadsföring.  Min hals vill typ döda mig för den känns helt igensvullen men förhoppningsvis går det över, ska köpa mucoangin och hyra film efter skolan så kanske jag känner mig lite piggare ikväll sen.

Juste våra byggare tycker typ att jag ska gå till skolan i stövlar för vår framsida är en stor "lerhög" just nu. Tycker de borde fixa en liten fin väg till mig där jag kan gå haha.

Bye

Update

Update:

Jag glömde berätta att igår så vaknade jag också av mig själv och trodde klockan var 06.00. Därför går jag upp och dsuchar men när jag väl står i duschen inser jag att jag aldrig tittade vad klockan var, så jag duschar klart och går in i mitt rum igen. Mobilen visar då 04.40. Bra jobbat erika!

RSS 2.0