Övningskörning snart

Nu har jag hunnit vara hemma en hel dag, eller lättare sagt idag blir den andra dagen. Tänkte inte skriva om Falkenberg nu för det känner jag inte att jag har någon riktig lust med men det kommer antingen ikväll eller kanske imorgon eftermiddag. Idag ska jag möta "gänget" haha, nej men Carro, Jonsson och Andreas för att åka och bada. Det ska ju bli riktigt varmt så man måste ju passa på eller hur. Ikväll har jag även min övningskörningskurs som jag ska gå på så jag måste nog börja röra mig hemifrån om inte allt för länge om jag ska hinna va på "stranden" något alls. Därför ska jag nog slita mig härifrån nu och faktiskt börja göra någon nytta haha.

Och juste ett litet P.S. bara sådär. Har köpt nya guldfiskar nu efter att Tinsel och Skipper avled. De heter Harald och Snövit, kan lägga upp en bild på de vid ett annat tillfälle haha.

Ha det underbart allihopa'
Erika

Still alive

Nu är det torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag kvar tills jag kommer hem till Stockholm igen. Eller vi åker förmodligen på måndag morgon men i alla fall... På ett sätt längtar jag hem men på många sätt inte, saknar min säng. Det är nog allt, annars trivs jag jätte bra här nere. Mycket folk runt omring en hela tiden, mysigt, träffar mycket nytt folk och ja... allt. Det känns inte som man gör så mycket men konstigt nog gör man saker hela tiden, vilket inte är mig något emot. Mycket roligt har hänt. Så som sol och bad på stranden, en överraskning, shopping och lite annat haha. Detaljer går jag in på när jag kommer hem sen.

Nu ska jag måla mina naglar och sedan börja läsa min nya bok innan vi måste göra oss iorning för att åka in till Göteborg ikväll : ) Ha det underbart allihopa
Erika

and I'm of to bed..!

Tänkte bara skriva lite snabbt innan jag gick och la mig. Det här blir sista inlägget nu på ungefär 9 dagar eller vad det blir. Imorron bitti vid åtta tiden åker vi ner mot Köpenhamn, där vi ska spendera morgondagens kväll och lördags förmiddagen. Då vi åker till Falkenberg och stannar kvar där i en vecka. Så jag är väl hemma nästa lördag eller söndag och då kan ni räkna med ett inlägga. Innan dess lär det nog bli väldigt ont om de, tror inte att jag kommer ha någon tillgång till en dator eller ens ha lust att sätta mig vid en haha. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig ska upp igen fyra timmar, suck kommer bli en plåga men det är smällar man får ta om man inte går och lägger sig någon gång.

Så ni får ha det underbart allihopa denna vecka och lite mer så ska jag också ha det : )
Erika

Svårt att låta bli

Vet ni hur svårt det var att låta bli att sjunga med i låtarna på Mamma Mia - the movie?? Jag hade riktigt problem, haha vilket slutade med att jag och Emma satt och sjöng med lite smått. Man vara bara så lycklig under den en riktig "feel good" film tyckte jag. Min mamma hade helt rätt man kunde inte låta bli att sitta och le fånigt genom hela filmen. Har lovat Johnny att jag ska följa med honom och se den också, hihi, vadå den var ju bra så jag tackar inte nej! =) ABBA var trotts allt mina idoler när jag var liten, har en av deras samlingsalbum här någonstanns signerat och allt.
http://www.youtube.com/watch?v=-1egohTOlQk&feature=related Helt klart en av mina favoriter så lyssna noga!

Över hela sett så var det här en dag med massor att göra. Klippning, shopping, återlämning av saker och bio inte illa haha. Maten fick utebli och blev bara en macka med halloumi till frukost och lite torrt bröd till middag. Turen att Isabelle och Emma kom hit efter bion så att vi fick baka paj och tjocka oss haha, nu känns det som att jag har ätit för typ tio personer!

Nu ska jag lyssna och sjunga lita Abba låtar från filmen =)
Ha det underbart allihopa
Erika

Dreams

Det är läskigt hur lätt humöret i drömmar kan smitta av sig på vilket hurmör man har när man vaknar. I min dröm var jag arg, jätte arg, jag tyckte att min mamma hade förudmjukat mig inför folk i mitt lag och deras föräldrar. Minns inte riktigt vad det handlade om, däremot minns jag att mjjukisbyxor var inblandade och sånna där tröjor man har till så att det blir ett helt ställ. Fånig sak att bli arg över? JA, men något jag helt klart skulle kunna bli arg över i verkligheten men inte alls  sådär arg.
Här är drömmen då:
Vi har precis gjort forsränning eller något liknande och allt känns jätte bra. Jag är glad för att allt har gått så bra och att jag inte har rammlat i vattnet. Nu är det dags för något slags möte. (Ni vet säkert att i verkligheten ska mitt lag slås ihop med något annat och det hade vi även gjort här, så det var folk jag inte kände så bra). Jag tror det är så att vi ska beställa nya överdrags kläder och alla ska köpa varsin uppsättning förutom jag. För jag får inte av mina mamma! Hon säger att jag har så mycket sånna kläder. Av någon anledning då blir jag jätte arg och reser mig upp och välter hela skrivbordet som står i rummet. Sedan skriker jag nångonting och springer ut därifrån. Väl ute märker jag att det är på vårat förra landställe på Färingsö som vi är och jag vet precis hur jag ska gå för att komma dit jag vill. Så jag springer ner för backen mot vattnet, men min pappa hinner ifatt mig och försöker prata med mig. Han övertalar mig att jag ska bo där ett tag och förstår precis varför jag är så arg som jag är. Därför får jag låna ett rum av vår kära släkt. Vi har precis bestämmt oss för att vi ska hitta en lampa till mitt rum när någon som jag inte kan förstå vem i min släkt det är säger att vi ska komma ner till "festen" de håller utanför huset på baksidan ner mot vattnet. Jag tar mammas Seat dit ner (fråga mig inte varför när det är typ fem meter att gå) och när jag väl lyckats ta mig ner till grusplanen vägrar den stanna, hur jag än drar i handbromsen fortsätter den att rulla omkring där. Micke och alla andra i min släkt kommer dit och pratar med mig och sen när de lyckats få mig ur bilen och bort dit där de står och pratar kommer mamma dit. Hon börjar säga någonting men jag är så arg att jag bara skriker åt henne att hon har förudmjukatmig framför folk och lalalal. Sen springer jag efter några som jag ser går därifrån och de är i min ålder. När jag kommer fram till de ser jag att det är Rein och vi börjar prata efter ett tag. Han frågar varför jag varit så tråkig den senaste tiden och vi sätter oss ner på en trappa inne i huset vi kommit in i och pratar. Jag berättar att det är för att jag inte varit glad på ungefär en vecka nu och att jag tror att det är någon form av deprision.... Sen börjar min mobil låta och inget mer händer!

I alla fall när jag vaknade och gick ut i köket var jag arg på henne, och jag kunde inte fatta varför. Men kort där efter gick det upp för mig att jag bara hade drömt allt det där och insåg att det kanske inte är det smartaste att fortsätta vara arg på något som inte hänt =P.

Nu måste jag skynda mig och göra mig iordning ska in till stan och klippa mig kl 1.
Ha det underbart allihopa
Erika

lite snabbt sådär bara

Då är man hemma och åter igen trött efter dagen som varit. Det var ett tag sen jag verkligen kände att jag ville gå och lägga mig såhär tidigt, om man bortser från igår. Vaknade hyfsat tidigt idag, eller vid tio för att nång (säljare såklart) ringde! Måste de ringa så tidigt på morgonen? Tog mig i alla fall upp ur sängen och gick ut för att springa lite, men det blev inte långt. Dålig kondition och strålande sol var ingen bra kombination, så det blev ett "dyk" (snarare plask) rakt ner i poolen med kläderna på. Fick även Johnzy att komma över på en pratstund, vilket alltid är trevligt =D.

Resten av dagen spenderade jag med att läsa min bok, satsar på att hinna läsa ut den innan jag åker. Så har inte många dagar kvar nu, dags att sätta fart! I alla fall, middag blev det med Andreas och Jonsson innan vi gick ner till Spånga för att hyra en film. Haha det var riktigt kul att träffas igen, vi har inte umgåtts på länge nu eftersom alla är borta hela tiden. Men om ungefär två veckor när alla är hemma igen blir de "Saw"/"Sov"- maraton haha. Ska bli kul, haha. Juste Marcus kom och tittade på film med oss också innan vi gick hem till honom allihopa för att se "Freddy vs. Jason". Jag var självklart den ända som tyckte den va läskig också, men vadå den var ju det. Är perfekt väder ute nu så det var riktigt skönt att gå hem, skulle utan problem kunna tänka mig en promenad till faktiskt.

Aja, lite halvtaskigt inlägg men var tvungen att skynda mig. Nu börjar SATC när som helst igen...
Ha det underabart allihopa (blir mer update imorgon, då blir de shopping, bio och klippning)
Erika

You and I both

Jag satt och kollade igenom nästan alla mina bilder idag (vilket jag gör ganska ofta, har jag kommit på) och det är helt sjukt vilken nostalgi man får. Saknar så mycket av det jag såg på bilderna, det "liv" jag hade då (om man nu kan säga så). Allt eller i alla fall det mesta är helt annorlunda nu. Några av de hyfsat nära kompisar jag hade har blivit utbytta mot nya. En av mina närmaste kompisar, en jag pratade med flera gånger i veckan för att han inte bodde här nära mig, han är någon jag känner mig ganska obekväm med nu. Vi träffades för ett tag sen och det kändes bara jobbigt, stelt liksom. Det är synd, jag hatar att förlora vänner och nu känns det som jag har glidigt ifrån ganska många.

Det är alltid små beslut som gör att det blir såhär som att flytta fram när man ska träffas (vilket alltid leder till att man inte träffas alls istället), att man prioritera att träffa sina nya kompisar framför de gamla (för man tror att det ska finnas där och vänta på en) och massa liknande saker. Det är saker man gör utan att riktigt tänka på det, man tänker: va spelar det för roll om jag träffar lalal och lallala idag istället för att träffa lalala. Jag tänkte så några gånger och jag märkte det efteråt att det spelade roll, det kändes helt plötsligt konstigt att träffa mina gamla kompisar för jag hade prioriterat andra framför dem allt för mycket den senaste tiden och jag märkte att dem också tyckte det.

Det kan vara svårt att få allt att gå ihop om ens kompisar inte gillar varandra, om ens pojkvän inte gillar ens kompisar eller hur det nu kan vara. Jag vet själv, jag har haft det så hela 1.an och har det fortfarande till en viss del när det gäller mina kompisar. Jag hade även pojkvänner som inte mina kompisar gillade och en som bara gillade mina nya kompisar, jag tyckte det var nästan helt omöjligt att få allt att gå ihop. För jag vet att folk förväntade sig att jag skulle vara med de men jag kunde inte vara överallt samtidigt. Nu snart ett år senare tror jag äntligen att jag har fått det att fungera hyfsat, nu gäller det bara att hitta tillbaka till de vännerna jag tappade bort under tiden...

Det här var inte alls vad jag hade tänkt skriva om men, se så det kan gå.

Nu ska jag byta om sedan ge mig ut och springa/gå haha, 6kms rundan (måste ju testa de nya skorna).
Ha det underbart allihopa
Erika


Cause you had a bad day

Det var tydligen inte alls min dag idag...
Eller dagen började bra, vaknade hyfsat tidigt, satt på baksidan ett tag, sedan gick jag och pappa ut och tränade (sprang/gick 6km, intervaller lixom) kändes riktigt bra efteråt. Direkt när jag kom hem hoppade jag i poolen för att bli av med lite värme, helt sjukt va varmt det var. Så här lågt gick allt precis som jag tänkt mig, inga problem alls.

Det var när vi åkte till Vällingby saker inte började gå min väg, haha. Först skulle jag byta en tröja till en mindre men slutade med att jag lämnade tillbaka den för att den inte va så snygg som jag tänkt mig. Sen skulle jag kolla på en kjol på Mango, den fanns i skyltfönstret men när vi frågade efter den sa de att de inte hade den. Vi gick vidare å skulle byta några andra grejer och ingen av de fanns i den storlek jag ville ha så då slutade det med att jag köpte en annan kjol som var alldeles för stor så nu måste jag byta den också, woohoo!

En bra grej är i alla fall att jag ska få nya "löpskor" eftersom mina är typ två storlekar förstora. Vilket jag upptäckte idag efter att jag haft de i typ två år, inte konstigt att de känns som man ska trampa snett hela tiden och att man åker fram och tillbaka i de. Så nu på måndag ska jag möta pappa i stan och fixa det. En till bra sak, på fredag åker jag till Köpenhamn för att shoppa en dag och sedan vidare till Falkenberg där vi ska vara en vecka. Det ska bli riktigt härligt.

Nu funderar jag på att börja min daglia procedur när de gäller att göra mig iordning för att gå å lägga mig. Så att jag har allt klart sen lixom.
Ha det underbart allihopa
Erika

Katie Price

Nu är jag nästan klar med andra boken av Katie Price "Crystal" som den heter, läste ut den första för ett tag sen. Jag rekomenderar de verkligen kan jag säga, kanske inte är något om man inte gillar eller tycker det är jobbigt att läsa på engelska..., men lättlästa är de. Riktig "sommarbok" om man nu kan säga så haha, passar perfekt att ligga och läsa ute när man solar eller liknande.
Här är båda böckerna, den till vänster (angel) borde man läsa första för Angel har en roll i boken till höger (crystal). Båda är helt klart läsvärda. Jag har till och med beställt en av Katie Price's andra böcker "Jordan" som den heter, så den får jag hem om några dagar.
Vi får se om den är lika bra som de andra, men efter det jag läst om den så ska den till och med vara bättre säger många. Har beställt hem några andra böcker också, tjejböcker ofcourse. De var på rea på internet kostade typ 40 kr och verkade rätt bra så jag "slog" till. Nu har jag nog så jag ska klara mig tills sommaren är över, är ju trotts allt två semestrar kvar och jag älskar att läsa på stranden så det ska nog bli ganska perfekt. Fyra böcker på två eller tre veckor beror på hur fint vädret är.

Jag får inte glömma att berätta att jag ska få en cykel nu också, Äntligen! En gammal damcykel röd, vit eller svart kommer den att vara. Vet ännu inte själv hur den ser ut men får hem den om några veckor så det ska bli riktigt riktigt roligt!

Nu ska jag gå och göra mig iordning och sedan gå och lägga mig så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Får hoppas på att det blir fint väder också så jag kan lägga mig på baksidan som idag. Riktigt mysigt att sitta där, äta frukost och läsa =)
Ha det underbart allihopa
Erika

"Sjusovare"

Vad händer med mig egentligen?
Jag sover bort hela sommarlovet, skandal. Igår vaknade jag typ 20 i 1, idag halv 3 herregu. Fattar inte ens hur jag kan sova så länge, elva timmar eller vad det var.  Aja, jag lär ju va utvilad i kväll i alla fall haha.



Kollade på The Happening igår med Pontus, säger bara: skiiit äcklig film. Alla dödar typ sig själva, eoow! : P Såhär på sommaren när det är dåligt väder kollar men verkligen på hur mycket filmer som helst, jag har nog sett minst mellan 10 och 20 denna sommar. Av någon anledning kollar jag inte alls lika mycket på film på vintrarna, fast det borde vara tvärt om.

Nej, nu ska jag sysselsätta mig en timme till ganska precis innan jag ska kolla på tv4 och GP galan eller vad den hette, haha, där Johnzy ska springa! =) Ska bli riktigt roligt är nervös för han skull haha! Han var här imorse och laddade upp med lite vänner-avsnitt, lite mysigt sådär =).
Sen beger jag mig kanske över till Linnie och kollar på film med henne och Amanda men vi får se. Maybe I'll talk to you all later...

Ha det underbart allihopa
Erika

Rumors

Det är helt sjukt va folk sprider rykten nu för tiden. Hur kommer de på allt egentligen?
Fick nyligen reda på att jag tydligen hade snackat skit om någons kille, vet vem killen är men tjejen har jag ingen aning om vem det är. Och jag har aldrig sagt något illa om hennes kille det kan jag säga. Det är ju roligt att min kompis storebror kommer och berättar för henne att han hört att jag och hon sagt massa grejer om den här killen som om jag inte minns fel är hans kompis. Så nu när jag gick hem från bussen ropar två killar som bor här i närheten och är den här killens kompisar att jag ska passa mig.
Herre gu kan folk bara sluta hitta på saker och sedan gå runt och säga det till andra om det inte ens är sant..!

Men nu ska jag gå och göra mig iordning och sedan lägga mig och sova.
Ha det underbart allihopa
Erika

Ojojoj

Jag läste en artikel i Veckorevyn för ganska länge sedan om att alla tjejer ser sig själva som Carrie Bradshaw i Sex and the city. Är detta sant tror du? Själv måste jag nog hålla med om att det är så, eller i alla fall att alla som vet vem hon är gör det. Jag kan erkänna att jag själv gör det, undra hur många gånger jag har sätt ett avsnitt och tänkt att precis sådär är det för mig, eller precis just det där har jag gått igenom. Men hur stor är då sannorlikheten att man precis är som hon? Inte speciellt stor tyvärr, måste jag nog säga.

Alla som inte har sett SATC filmen kan ju sluta läsa nu om ni inte vill att filmen ska avslöjas, bara en varning lixom.

Alla vill vara Carrie Bradshaw, hon har en underbar lägenhet, underbara vänner, kläderna som varje tjej i min ålder (och inte bara de) skulle dö för, jobbet iallafall jag skulle älska och hon har av och till kärleken man bara kan drömma om. Vad är det man inte vill ha av det där? Som ni kanske har fattat vid det här laget har jag ÄNTLIGEN varit och sett filmen på bio. Och ni som kallat mig känslokalla för att jag inte kan gråta till filmer HA   HA, jag har just bevisat motsattsen. När jag såg den här filmen idag grät jag inte bara en gång utan 3-4 gånger! Helt seriöst så bra var filmen och jag överdriver inte. Att se Carrie bli lämnad vid bröloppet, Miranda lämna och  sedan bli tillsammans med Steve igen, Charlotte bli gravid och hennes dotter Lily, Sam blir den hon var från början utan Smith Jerrod, Carries walk-in-closet och inte minst Carrie och Big i slutet. Då håller inte ens jag tillbaka mina tårar. Tänk efter är det inte helt sjukt att hela en persons liv kan rasa samman på grund av några ord, som inte ens var menade på det sättet.



Jag vet att jag låter som en riktig nörd just nu och extrem tjejig men jag bryr mig faktiskt inte ett dugg, jag har väntat i evigheter på den här filmen och kommer att prata om den minst hela kvällen. Tyvärr, tänker då kanske många av mina kära vänner hahah.

Nu måste jag få i mig lite mat sedan ska jag ta en promenad med Johnzy och berätta allt för honom!
Ha det underbart allihopa
Erika

.=.

Just glömde berätta att från och med 18:20 den 2 Juli 2008 börjar min nyttiga period. Så ni mina kära vänner, ni får hjälpa till att ha koll på mig, haha. Tack på förhand : )



Ha det underbart allihopa
Erika


FFF, fit for fight

Så nu har jag hunnit vara hemma en hel dag och underbart har det varit! Tillbringade dagen med Emma, vilket var riktigt mysigt, synd bara att det är busstrejk : /. Det satte lite stopp för våra planer med shopping. Behöver en ny klänning och ett par nya vita tygskor innan vi åker till Grekland. Så vi får hoppas att strejken snart är över så man slipper känna sig så fast hemma. Det är ju helt hopplöst nu, utan körkort kommer man ingenstanns. Man får cykla men usch det är jobbigt och jag måste skaffa en ny cykel.

Testade våran nya träningsmaskin igår kväll och det känns i benen idag kan jag säga, haha. Blir en ny vända på den imorron bitti, så jag hoppas att inom någon månad iaf ska kroppen vara lite mer fit for fight, hahaha. Usch man är alldeles för slapp på sommaren.

Nej nu ska jag fixa lite... kommer kanske en update senare. Annars hörs vi imorron.
Ha det underbart allihopa
Erika

Utkast: Vet ni ...

Vet ni vad?? Vet ni vad som händer imorron?
Då åker jag hem, hihi till Stockholm igen. Jag har de senaste dagarna/veckan insett att jag inte är någon skogsmänniska. Jag trivs bäst i "stan", inte ute i naturen. Skog och sådant är ingenting för mig, en längre period i alla fall. Okej några dagar men sen, nej tack. Nu har jag gjort mitt här för iår så får vi se hur det blir nästa år haha.

Jag började skriva det här inlägget idag på dagen någon gång, kanske sådär vid tre eller fyra tiden. Men det hamnade som utkast ett X antal timmar tills nu. Nu är klockan 02:23 och jag är ensam vaken. Alla andra har gått och lagt sig, vi ska nämligen gå upp vid 6 tiden så att vi kommer iväg till 07:00. Good luck till oss? Frågan är nu bara vad jag ska göra hela natten. Tänkte nämligen göra samma sak som när vi skulle åka hit, jag e vaken hela natten och sedan sover jag i bilen. Det är ju trotts allt 14 timmar som ska spenderas i den. Klarade mig ganska bra på vägen hit tycker jag, sov 11 timmar då, får väl se hur många det blir på hemvägen...


Hm, vad kan jag mer berätta?
Jo det är midnattssol här uppe (eller vad det heter) så det är ljust dygnet runt. Just nu ser det ut som klockan e kanske 5 på kvällen eller något fast den egentligen är halv två på natten. Vilket gör att alla tider och allting blir helt fel, för man har inte någon koll alls. Hemma brukar man ju känna av när det börjar bli sent och så för då blir det mörkare, här blir det inte det. Vilket resulterar i att alla våra middagar typ är vid nio tiden osv.
Jag skriver kanske inte de mest intressanta sakerna att läsa just nu, men ni får fakiskt nöja er idag. Måste ju ha något att fördirva tiden med eller hur haha. Just nu är det att skriva här, försöker även komma på vad det vita ute på vattnet är och hitta någon bra skräckfilm... säg gärna till om du vet någon >)

Nu ska jag fortsätta med mina filosoferingar
Ha de underbart allihopa
Erika

RSS 2.0