Älsklingstuna

Idag var en dag som blev helt annorlunda än vad jag hade trott... Men jag ska börja från början så att ni hänger med =)

Igår frågade min kära moster om jag ville följa med de och mina sysslingar till Eskilstuna för att gå till Parken Zoo. Det var en kul grej att umgås med alla de tillsammans för en gångs skull tänkte jag. Men nej okej jag ska vara helt ärlig eftersom jag alltid säger "Jag ljuger aldrig" (er som jag ofta pratar i tel med vet iaf det, haha). Från början åkte jag mest med för att slippa jobbet, jag såg det som min utväg, haha. Och JA jag vet jag är lat, men vad ska man göra? =)

Vid halv 10 lämnade vi Vällingby och åkte mot Eskilstuna, och det tar ju sin tid det. Närmare bestämmt två timmar, kan säga att jag var ganska glad att kliva ur den där bilen när vi väl var framme. Man tycker ju att jag borde vara van eftersom vi åker 14 timmar till vårt landställe varje sommar. Men nej nej, van kommer jag aldrig att bli.

Vi mötte Alexander, Mikael och deras familjer vid ingången. Mikael var det första gången jag träffade faktiskt, från Norge. Visste inte ens om att han fanns förens för nån månad sen. Vi kollade i alla fall på djur och umgicks hela dagen. Och avslutade det med att Daniel tvingade med mig upp i en bergochdalbana, den såg inte mycket ut för världen men den överträffade i alla fall mina förväntningar och det blev ganska kul.

Dagen slutade i alla fall vädligt lyckat och jag är glad att jag bestämde mig för att följa med, hoppas man får göra något likande fast kanske med andra delar av släkten snart =)

Och nu är det äntligen bestämmt vart vi ska åka på semester jag och mamma! Det blir till samma ställe som förra året, Grekland, Kreta, Almirida =) Riktigt mysigt ställe. Jätte litet men otroligt härligt!
Nu väntar maten och vännerna.
Ha en underbar dag/kväll allihopa
Erika <3

The day after yesterday is today

Redan torsdag! Det är helt sjukt hur fort veckorna går egentligen, nu har det gått flera veckor på sommarlovet redan och det har knappt ens varit fint väder. Men men...

Idag var det precis som många andra dagar dags för det vanliga, dags att vakna sms.et. Denna dag från Isabelle, haha. Klockan var runt halv 12 och sedan vid ungefär halv två tiden befann Emma, Jasmine och Jag oss i vällingby. Vi var på väg in till Odenplan, för den som man snart kan börja kalla den, dagliga turen in till stan. Idag hamnade vi på Burger King och åt den omtalade, Bkool glassen. Fast till våran besvikelse var den inte alls så god som vi hade hoppats på =/ Men jag kom på ett riktigt bra sätt om man ville komma åt de goda cheesecake bitarna. Men det tänker jag inte gå in på nu för då kommer ni tycka att jag är helt... störd, haha.

Vi tog en tur till Vasaparken och satt där en stund men när det började regna, var det inte riktigt samma grej längre så vi halvsprang till tunnelbanan och så bar det av hemåt igen. När klockan var fyra befann jag mig nere i spånga station och väntade på buss 112 mot Alvik. Det var dags att hämta upp småpojkarna på dagis.

Här har ni en av de, bilden är dock ganska gammal. Dvs. slutet av förra sommaren. Men han är fortfarande lika söt.

Vi hade det mysigt hela kvällen, kollade på film och åt middag. Jag lyckades till och med få alla tre att ligga ner i sängen och försöka sova när klockan var bara kvart över åtta. Måste säga att jag var lite imponerad av mig själv. Vilken super barnvakt jag är =) När klockan var 11 var jag tillslut hemma, så nu är det dags att lägga sig och kolla på en film innan jag somnar. Fast om jag känner mig själv rätt så är jag ganska säker på att jag inte kommer att sova före halv två inatt.

Men nu väntar filmen så ni får ha det underbar allihopa
Erika <3

Jag är kär i en låtsas fattig skejtare...

Eftersom hela mitt inlägg från igår försvann under natten, orkar jag inte skriva om det så ni för klara er endå, men det gör ni förmodligen =).
Kan berätta så mycket som att jag och Jasmine var på bio och såg Hata Göteborg. Nåra läskiga män vid sergelgången tog kontakt med oss och ville vara vänner, men vi försvann så fort vi kunde därifrån. En turist bad att få fota oss och visa sina vänner där hemma vilka söta svenska flickor de hade sett och vi hann till och med att sola på förmiddagen. Så överhuvud tagert sett var det en väldigt lyckad dag =)

Idag då, jo upp klockan halv åtta imorrse och in till jobbet inne i stan på Aberdeen Property Investors. (om det nu stavas så). Okej jag måste nog erkänna att företags ekonomi inte är riktigt min grej ännu, förstår inte någonting utan fyller bara i massa siffror på rätt ställe förhoppningsvis, haha. På lunchen var vi på Adidas affären vid hötorget och jag köpte en ur söta tröja. Kan nog fixa fram en bild på den lite senare, men jag bifogar den till detta inlägg =). Nu väntar duschen på mig så jag ska skynda mig, hihi. Sedan blir det mat och kvällen kommer jag spendera liggandes i min säng med en bra film tror jag.

Lovar er att försöka skriva ett lite mer intressant och förhoppningsvis roligare inlägg imorron, men idag är det inte riktigt rätt dag att sitta och blogga känner jag=) Men här är i alla fall två bilder från gårdagen..!
Men ha det uuunderbart allihopa
Erika <3

Helt perfekt väder med en lite twist!

Asså det är ganska sjukt klockan är tre på natten men jag kan bara inte sova, är inte ett dugg trött. Jag borde vara väldigt trött med tankte på vad klockan är men, nej nej så är inte fallet idag. Så då kan jag ju lika gärna passa på att blogga lite när jag ändå är vaken.

Idag vaknade jag vid 12 och redan 20 minuter senare hade jag sälskap av Emma. Mysigt att ha frukost sällskap faktiskt, vid satte oss på baksidan där det redan var sol. Eller Emma satte sig inte direkt hon la sig ner och började sola det första hon gjorde, haha. Så jag satt där för mig själv och åt frukost och tittade på när hon solade, hel mysigt =).
Jag är ju som jag är, kan inte hålla mig utan vill ju bli brun jag med. Så det dröjde inte länge innan jag befann mig i solstolen bredvid henne. Men efter ett tag hände det sjukaste, vi hade båda badat snabbt innan för att de inte skulle bli för varmt. Helt plötsligt säger
emma : Irri de ser ut som det regnar, de e små saker på vattnet.
Jag: Aa det gör det ju faktiskt, de kanske regnar jag fick en droppe på min axel. Fast det kanske var mitt hår som droppade.
Vi lägger oss båda ner igen och efter en sekund förstår vi båda att det verkligen regnar, solen skiner för fullt men endå regnar det =S Helt tokigt jue! Kan nån förklara det för mig?

Åter till dagen, det bestäms att vi ska möta Jasmine i vällingby lite senare för att införskaffa nytt nagellack till både Emma och mig. Jag som tydligen inte passar i rosa, haha. Eller i alla fall stark rosa köper ett ljusrosa (det finns ju inga andra färger än  rosa) och Emma köper ett jätte fint mörkare rosa.

Här är vi Emma och Jag i Västindien, har varit ute och snorklat precis, söta va (A) haha.

Så ja nu har jag fått med en bild även i detta inlägg kanske lyckas med flera till och med, haha. Nej men nu ska jag koncentrera mig, haha. Eftermiddagen spenderades ungefär som förmiddagen fast nu var vi tre även Jasmine anslöt sig till vårat solande. Det var jätte kul att bara ligga där allihopa och snacka skit och sjunga, tror vi sjöng på alla låtar man kan tänka sig. Allt från Barbie till Ebba Grön, haha.

På kvällen kom Isabelle också och vi hamnade i Gläntan idag igen, Emma och Jag spelade fotbol medan de andra gick hem. Jag gav dock upp ganska snabbt då jag insåg att jag är verkligen värdelös på det. Men man kan ju itne vara bra på allt eller hur? =)

Eftersom jag redan är så inne på Västindien bilder kan ni faktiskt få en till =)  Här är halva gänget som var där typ, vi väntar på att bilen ska komma och hämta upp oss till dykarkursen om jag inte minns helt fel... lääääskigt värre.


Men nu ska jag göra ett nytt försök att sova, plus att inlägget blev väldigt långt så =)
Sov gott allihopa och ha det underbart
Erika <3

It's a sunny day

Åh idag är jag glad =) Det har varit en riktigt bra dag och jag har haft väldigt roligt, till största delen. Vaknade vid halv 12 tiden och var inte så trött faktiskt, man måste ju börja vänja sig nu när man ska jobba lite i veckorna. Vid halv två tiden åkte jag och mamma till Jakobsbergcentrum för att kolla lite, det var länge sen man var där faktiskt, men när vi kom dit förstod jag varför. Det finns inte så speciellt mycket roligt, bara det vanliga h&m, gina tricot och alla de där lindex och kaphal (eller hur det nu stavas).
Kaphal måste ju vara den absolut  tråkigaste affären som finns =O de har inte ens fina underkläder, men men. Köpte endå en jätte mjuk och skön hoodtröjliknande, som jag bara inte kunde låta bli den var ju såå skön. Sedan gick vi till gina tricot där jag hittade två söta tröjor och ett par shorts, kom på att man kanske ska ha lite mer färger än svart och vitt i sin garderob.  Och vem älskar inte när man provar kläder och sedan måste ta en storlek mindre =) Hihi man blir så glad lixom... nej nu ska jag sluta tjata om det.

Efter det bar det i alla fall vidare hem, där jag satt på baksidan och solade i nån timme, det blev rätt varmt så vågade mig till och med ner i poolen en snabbis, haha.
Det ser inte så mysigt ut på bilden kanske, men det är väldigt mysigt faktiskt. Älskar att ligga där och sola när man är själv. Med kompisar är det roligare att va på stranden men här är det perfekt när man är ensam.


Aja, vad hände efter det? Jo juste mamma och jag åkte ner till spånga för att hyra lite filmer, de var tänkt att vi skulle ha en mysig hemma kväll och kolla på tjejfilmer hon och jag. Så det blev sju stycken riktiga tjejfilmer haha, som jag måste se nån dag, men nu är det dåliga vädret förhoppningsvis över så då har man ingen anledning att sitta inne.

Men efter middagen var de så fint väder så jag hade ingen lust att sitta inne längre, jasmine hade lämnat datorn och eftersom hon inte har mobil är det omöjligt att få tag i henne =P så Emma och jag (Emma som äntligen kommit hem) gick tillsammans ner till gläntan för att spela fotboll med några killar från gamla Sörgårdsskolan och klassen, det var riktigt roligt faktiskt. Eftersom alla hade cyklar utom vi så fick jag åka med Marcus och Bobbo medans Emma åkte med Joel.  Vi kanske itne var så duktiga på fotboll men det var väldigt kul endå, haha.

Nu ska jag kolla på en film =)
Ha det underbat allihopa
Erika <3

Bkool på torsdag

Idag har det varit en allmän seg dag. Alla affärer överallt var stängda, det var värre än juldagen till och med. Det enda som var öppet idag var väl filmbutiken och mataffärerna men hur kul kan man ha det där. Efter att jag fått sova ända tills 12 utan att någon väckte mig var det tillslut dags att gå upp.
Frukosten som vanligt serverad på bort (okej de där låter lite, bortskämt och som jag skröt men inte menat så, haha). Äntligen började jag bläddra igenom nya nummret av SOLO samtidigt som jag åt frukosten så det tog sin lilla tid men, efter ett tag var jag endå klar. Duschade och gjorde mig iordning som vanligt innan det var dags att åka ner för att lämna tillbaka filmerna som skulle varit inne för några dagar sedan och kanske hyra någon ny.
Och idag blev det Children of men som jag tidigare hört ska vara riktigt bra. Gick och mötte Andre vid skolan och sedan tittade  vi på den här hemma hos mig.
Den var faktiskt bra, men det var verkligen en sån film som man måste hänga med i hela tiden för att förstå va det är som händer. Som tur var gjorde jag faktiskt  det den här gången och slapp därför fråga hela tiden, haha. Rekomenderar verkligen filmen i alla fall =).

Efter det var det middag tillsammans med familjen, och eftersom jag hade glömt att äta lunch så var det så otroligt gott med mat! Mat är aldrig så gott som när man verkligen är riktigt hungrig, haha. Fick i alla fall sedan springa till bussen för att hinna och tillsammans med Jasmine tog vi oss med 112 mot Alivk till Isabelles jobb. Det var faktiskt riktigt roligt att vara där och alla ni som känner oss alla tre är nu uppkollade efter bilder på google. Tyvärr hittades knappt någon =/ Och Aysegul du har nu ett jätte gulligt Välkommen hem mail från oss alla.

Usch nu börjar det bli långt så nu måste jag sluta, men hann i alla fall med en mysig fika stund med flickorna här hemma hos mig och ett godnattsamtal med Tom innan jag ska sova, många dumma saker sas, som jag snabbt ska försöka glömma, haha.

Ha det underbart
Erika <33

Midsommar afton

Ja en midsommar som alla andra, konstigt nog blir det aldrig som i filmer eller på alla vykort man ser. Där solen skiner och inte ett moln syns på himlen. Alla är glada och små barn springer omkring på ängarna, flickorna med blomkransar på huvudet och fina klänningar. Så har i alla fall aldrig min midsommar varit och jag har endå varit med om 16 stycken så man börjar ju undra: är det inte dags snart.
Oftast är de som idag, mulet ute och lite små kyligt men endå så att man kunde gå omkring utan jacka, utan att frysa allt för mycket. Men endå tvingar man sig själv och alla andra att sitta och äta ute, för det är så det ska vara, Haha. Det är konstigt att man gör samma sak år efter år om och om igen. Man tycker ju att någon gång borde man fatta att man kanske ska gå in och sätta sig istället, men nej nej.

När det är sånt här väder ute längtar jag verkligen tillbaka, till solen och värmen i Västindien.
Skulle faktiskt inte tacka nej till att få vara där en vecka till, fixa till den där solbrännan som nu tyvärr hunnit försvinna spårlöst igen, haha. Men nog prat om det... tyvärr tror jag faktiskt inte jag har något roligt att berätta idag. Det har inte riktigt varit en sån dag.


Dagen har dock bestått mycket av prat om mobiler så jag och Louise har lyckats konstatera att våra föräldrar är födda på Stenåldern. Då mobilerna var som lådor man gick omkring och bar på och man handlade mat i grottor, haha. Förlåt, ett inside joke men om du har lika torr humor som oss så uppskattar du det endå =)

Nej nu är jag trött så jag ska gå och lägga mig. Eller jag är egentligen inte trött men ska gå och lägga mig endå.
Ha en underbar dag imorgon allihopa
Erika <3

dan före midsommar afton

Åhh vilken slapp dag det har varit idag, Fasterns man ringde och väckte en vid 11 tiden och självklart ställer man upp på att hämta kusinerna nån gång nästa vecka, med middag och allt.  Hela förmiddan och in på eftermiddan satt jag bara hemma tog det lugnt och gjorde absolut ingenting. Men  vid fyratiden var det dags för mig och Jasmine att åka in och möta Isabelle i stan. En snabbis in på donken och titta på när de andra åt, haha och sedan hem igen.
Visserligen var inte denna bild från idag men, nog var det vi som var där.


Följde med mamma till Coop för att handla lite inför midsommar och passade även på att köpa en tidning (a) alltid lika kul att läsa.  Middag från pizzerian i Barbarby. Okej till mitt försvar för det jag precis ska skriva så: Jag tänker inte alltid igenom allt jag gör innan jag gör det. Jag skulle visa upp mina otroliga basketkunskaper för mamma och pappa när vi ätit klart så ja knölade ihop alimuniumfolien efter att jag ätit upp min kebab och kastade den på mammas sallads skål (ni vet såndär i plast man brukar på pastasallad osv. i) Tyvärr så var det lite kvar i den och jag träffade på kanten av skålen så skålen välten och salladen flög ut över golvet! Wooppsie! Mammas blick var inte den gladaste och det enda jag fick fram var: Ojj da...

Men nu är jag i alla fall klar med undanplockandet och ska läsa min tidning, kolla på A Guy Thing och tjocka mig med mitt godis...
Ha en trevlig midsommar allihopa
Erika <33

Måste bara lägga in den här bilden, tyckte den va jätte fin! Så söt Isabelle, om hon inte gillar den kommer hon förmodligen slå mig, haha. Men den risken tar jag.

Jasmine dyker,, åh en tia!

Även denna dag slut, klockan är halv två så det är ganska tragiskt att jag fortfarande sitter vaken och bloggar faktiskt. Men va gör man inte, är inte så trött ännu. Men lär väl bli ganska snart.

Idag var faktiskt första dagen på länge jag vaknade av mig själva, inga sms ingenting. =). Klockan två satt Emma jag och Jasmine på bussen påväg till vällingby. Därifrån skulle vi sedan ta oss till Kanaan badet för att sola och eventuellt bada. Alla som bor här i västerort vet att det är en bit att gå från vällingby till Kanaan, genom skog och över ängar. Bokstavligt talat. Men eftersom mina vänner älskar mig så mycket gick vi till Kanaan endå eftersom jag tyckde att det var mysigare där.
Vid tre tiden ringer vi Isabelle för att ta reda på om hon någonsin kommer bli klar med sitt pass, så det bestämms att vi ska gå dit och äta lunch. Vi traskar på och vid fyratiden har vi äntligen kommit fram, då har man också hunnit bli ganska hungrig så det var inte helt fel med de där makaronerna, haha.
Det bestämms att vi ska grilla tillsammans på kvällen och innan dess bär det av till blackeberg för att kolla på fotbollsmatch.  Men vi tröttnade ganska snart på matchen så vi gick hem till oss istället och började grilla. Innan vi hade lyckats få fart på glöden och maten färdig var klockan dock 10 så alla var rätt hungriga.

Vid 12 drog alla sig hemåt och äntligen, fick jag sitta ner och bara  ta det lugnt, haha. Det behövdes verkligen, har hunnit med ganska mycket idag faktiskt. Så egentligen borde jag gå och lägga mig nu om jag inte ska sova bort hela dagen imorron. Så jag antar att jag följer mitt eget råd.

Ha det underbart allihopa och hoppas det blir mer sol =)
Erika <3

En seat, men sköna säten.

De är va jag är det, enligt Jasmine. En seat är lång med fin insida och mjuka säten. HAHA, är det jag tycker ni? Eller passar beskrivningen som Skinka bättre in på mig. Den är ganska vanlig, men lite finare än de andra. De flesta gillar det även, haha.

Då till dagen, precis som alla andra dagar, sms har blivit mina vänners favorit sätt att väcka mig på. Idag var det Isabelles tur, men eftersom att klockan var före 11 lyckades jag faktiskt somna om igen och vaknade inte förens 11. Bärbar dator måste vara en av de bästa  uppfinningarna, det är ju super mysigt att ligga i sängen med datorn på morronen samtidigt som man tittar lite halvt på tv och äter frukost. När klockan sedan var halv fyra var vi påväg in till stan, jag, isabelle och jasmine. Det var en riktigt mysig dag vi gick runt och kollade i affärer, sedan köpte vi jätte god glass på söder och satte oss i nytorgsparken och åt. Det blev några fina bilder som kommer upp senare också =).

Vi drog oss in till hötorget och områderna där omkring för att fortsätta kolla lite innan vi åkte tillbaka till Söder för att äta middag på ett stället precis brevid nytorget. Det blev en så kallad nytorgsrulle som jasmine rekomenderade stark. Och det var faktiskt riktigt gott =) Rekomenderas verkligen...

Emma mötte oss i vällingby och vi stod där och pratade ett tag innan Isabelle åkte hem till sig och vi andra till mig. Men alla var lite halvt sega så det blev inte mycket gjort utan alla drog sig hemåt ganska snart. Nu har jag suttit i nån timme och mysigt i sängen. Nån timme till klarar jag nog att vara vaken men sen får det nog vara slut för idag.
Men vi hörs imorron =)
Ha det underbart allihopa
Erika <33 

Mys vid vägkanten, hihi

Så nu var det tekniskt sett tisdag, om man ska kolla enligt klockan. Den är nu 00.01... känns ganska fel att jag sitter och bloggar nu. Men jag fick verkligen lust, tänkte till och med bjuda på en bild på mig, Emma och Isabelle. Från skoltiden i  Vinstagård. Men den lägger jag in sen när ja ser att det behövs lite "pause", haha. Det finns faktiskt en anledning till att det blir just denna bild och det är för att det är en av de få jag faktiskt har på den här datorn där man ser LITE hyfsad ut i alla fall. Eftersom vår stationära dator har kraschat IGEN.  Säger bara SUCK SUCK SUCK... :P

Så vad har jag gjort idag, vaknade vid 11 som alla andra dagar typ, och tog det lugnt enda fram tills ett då jag ringde och väckte Jasmine, din sömntuta hihi. Strax före två var vi inne på polisstationen för att anmäla hennes mobil stulen, och det roligaste måste nog varit när Jasmine skulle ta sig in och ut ur de där små förhörsrummen, HAHA. Goosch va Emma och Jag skrattade asså.
Några filmer hyrdes sedan i spånga, närmare bestämt Sandor/Ida och Fjorton suger. Som sagt vi var sugna på att se svenska ungdomsfilmer idag. Isabelle mötte oss sen på bussen och vi åkte alla hem till mig för att titta och njuta, haha.
Så nu en "bild-pause" kanske? varför frågar jag ens? Jag kommer ha en endå =).

Kvällen då, ja då satt Emma, Jag och Jasmine ute och hade det mysigt och pratade. Eller det var mysigt så länge solen var uppe men sedan blev det ganska långtråkigt så vi gick hem till Emma och satte oss där istället. Det är sjukt att man kan prata så mycket skit egentligen, haha. Men jag antar att tjejer är sånna?

Nu är klockan 00.13 och jag har lyckats skriva hela inlägget på 12 minuter och ska bara ringa och säga god natt till en vän och sedan sova... =)

Ha det underbart allihopa
Erika <33


Inte riktigt men nästan nästan nästan

Nu har det nästan men inte riktigt gått en vecka på sommarlovet, och ja börjar nästan fatta att det faktiskt är lov nu, haha. Helgen har gått fort och man har hunnit med ganska mycket. Stelio kom i fredags och då gjorde vi inte så mycket alls, bara tog det lugnt. Men det kanske behövdes somnade hela tiden när vi kollade på dejavou (eller hur det stavas). Lördagen då?
Hm juste dagen spenderades inne i stan, hittade några saker som jag faktiskt behövde och så har ja äntligen hittat nått att köpa upp mitt presentkort på MQ för =). En söt vit liten sak, haha vet inte vad jag ska kalla den. 
På eftermiddagen sen träffade jag Hannes, första gången på ett och ett halvt år. Det var verkligen jätte kul att se honom igen, de händer ju endel på hela den tiden kan man säga. När vi tre hade strosat runt i stan ett tag var det dags för oss två att åka hem för att hinna till firandet av Emmas pappa, Tobbe.  Den kvällen var riktigt kul, som det alltid brukar vara när man är med det gänget. Det kan inte bli annat än roligt tror jag faktiskt.

På söndagen var jag rätt seg kan jag säga, osäker på om jag ska bli sjuk igen i samma sak som förra gången gjorde inte direkt saken bättre. Men eftre några timmar åkte vi och lämnade tillbaka en film oh hyrde en annan. Sedan bar det av till barbarby för att kolla in alla elektronikaffärer efter mobilen jag sett dagen innan inne i stan.  
Redan andra försöket hitta vi rätt och 30 minuter senare hade jag köpt en ny mobil. Det enda man ville då var ju bara hem och testa den, haha, man är trotts allt fortfarande ett barn. Måste testa allt nytt på en gång. Stelio åkte vid 18 tiden och sedan bestod hela kvällen av film tittande. Hann faktiskt med hela tre filmer, haha.

Nu måste jag gå och göra mig iordning.
Ha det underbart allihopa
Erika <33

Farbror Melker, Varför badar du alltid med kläderna på?

3 dagar har det nu hunnit gå på sommarlovet och ännu har jag inte riktigt kunnat fatta att det är sommarlov. Men förhoppningsvis hinner jag fatta det innan sommaren är helt slut.

Idag väcktes jag åter igen som vanligt av att mobilen började låta, haha. Denna gång var det Emma, så efter det var det bara att gå upp. Började direkt att fixa iordning och nåla upp mina nya gardiner, som är lite mer sommar än de andra =) Jag gillar de mycket, riktigt söta ljusgröna. När jag hunnit sätta upp de och bädda rent i sängen var klockan redan ett så dags att kanske äta frukost, sedan bestämmdes det att vi skulle äta pizza på Spånga punkten till lunch.  Så när klockan var ungefär två hade jag hunnit duscha och ta mig ner till spånga för att möta flickorna, för min del blev det däremot ingen lunch. Lite direkt på tyckte jag, haha.

Nu ska jag gå och damsuga köket och mitt rum innan jag äter lite "lunch", förmodligen blir det jordgubbar med mjölk =) guu va gott. Sedan bär det av med mamma till barkarby för att köpa nya tofflor, mina är helt förstörda nu efter två år eller hur länge jag haft de =/
  Men de var i alla fall älskade, hihi. Tror jag ska köpa ett par från skopunkten, även de därifrån. Men det är ju billigt och bra så varför inte passa på.
Klockan sju kommer sedan Stelio hit, så ska in till stan för att möta honom också, efter det kan jag äntligen ta det lugnt för idag. Bara sitta hemma och kolla på nån halvtaskig film, kanske Förortsungar som jag länge velat se.

Men ojj nu måste jag gå och damsuga om jag ska hinna innan mamma kommer och hämtar mig.
Ha det underbart allihopa
Erika <3
 

Dra på trissor

Mitt nya uttryck haha, det är i och för sig väldigt gammalt men "mitt nya" .  Varken jag eller någon i min familj kan riktigt komma på vad det betyder, men jag vet inte det kändes som att de passade mig ganska bra. Haha.

Nu har det gått ett par dagar och en hel del saker har hunnit hända, eller kanske inte så mycket trotts allt men endå.
I tisdags var skolavslutningen, och äntligen har vi gått ut 9.an, som alla säger: Aldrig mer Vinstagård. Det är otroligt skönt men endå lite sorligt, nu är alla tre åren där slut. Dags att gå vidare, börja om på nytt. Skolavslutningen firades väl och det var riktigt kul. Självklart lite sömn och man var ganska så död dagen efter men det är så det ska vara. Och jag glömde nästan visa, så här fina var jag och mina flickor på avslutningen!
Och jag vet hahah, inte direkt världens vackraste bild, men man kan ju inte alltid bli bra på bild. Säger vi (a) haha.

Onsdagen spenderades med Emma och Jonsson och deras "gäng" på Kanaan badet, en lång promenad dit och hem igen tog ut sin rätt och mina ben var helt slut när jag kom hem sen på kvällen. Så det var inte mer än rätt att det blev en riktigt mysig filmkväll med Emma och filmen Poseidon. Rekomenderas, den var faktiskt bra =).

Torsdagen, dvs. idag tillbringades till en början med att bli väckt av sms hela morgonen. Så när klockan var halv 12 ringde mamma även hem så då var det väl dags att gå upp, kollade på Djävulen bär Prada samtidigt som jag åt min frukost i sängen, riktigt mysigt. Sedan bar det av för att möta flickorna och ha en lugnt film dag tillsammans med den nyaste Beck filmen. Tyvärr minns jag inte vad den hette nånting på sch.... om jag inte minns fel.

Hoppas ingen missade She' all that på 5an idag.Den gillade jag mycket =)
Nu är klockan mycket och Erika är trött,
Ha det underbart allihopa
Erika <33

Vatten kompis i vällingehus =)

Det är verkligen varmt ute!! =) Helt fantastiskt och snart tänkte jag gå och lägga mig på baksidan en stund så man kanske blir lite brun. Men först ska ja skriva en rad eller två, fast det lär nog antagligen bli ganska många...

Idag började vi klockan halv 10, sköönt kan jag säga er. Fast jag var helt död när jag vaknade. Redan när vi åkte till skolan vid nio var det väldigt varmt ute, men jag klagar inte det är jätte skönt. Ni alla som känner mig vet att jag kanske inet är den person med världens bästa morgonhumör så Emmas, papparazi lek va inte riktigt vad ja va sugen på direkt sådär vid nio haha, men förhoppningsvis blev det någon fin bild =). Den enda tid vi tillbringade i skolan var 30-60 min och då städade vi lite granna, sedan gick vi iväg till Grimsta ängarna för att kolla på fotbollsmatchen mellan lärare och elever.
Och jag tror att eleverna vann men inte alls säker, 3-2 lr 2-2. Efter det gick vi till vällingby, Isabelle skulle köpa lite grejor och vi andra provade fina klänningar. Emma hittade t.om. en ny avslutningsklänning så nu e de bara att lämna tillbaka den andra. haha

Emma stannade med Elias i vällingby och vi andra åkte hem, om 2 timmar ungefär ska vi träffas hos Jasmine och byta om, för att sedan gå till niornas middag i skolan. Hoppas att det blir roligt också =) Förhoppningsvis får jag lite bilder av Emma ikväll och då kommer de genast upp.

Ha det underbart allihopa
Erika <3

Söt kille vill ha mig! :P

Nu var det ju så att jag inte hann skriva igår. Så jag tar båda igår och idag lite snabbt i samma =).
Så igår då. Jag vaknade tidigt faktiskt, trot lr ej, klockan va nog bara kvart i 9. Vid 12 tiden mötte jag Emma och Isabelle i spånga, vi hade tänkt åka in till stan och hitta avslutningsklänningar till de två. Efter att vi gått i nåra affärer hittade vi en var till de och de va riktigt fina. Tog tåget förbi och ända till Barkarby för att sedan hitta skor, alla har väl hört talas om de välkända Skopunkten. Tag 3 betala för 2. Jag och isabelle hittade ett par platta men supersöta skor, likadana förståss haha, men det blev svarta för hennes del och silvriga för min. Emma valde ett par söta med lite klack på,, de va verkligen riktigt söta.
  
Efter våran halva shoppingdag var vi helt slut, inte direkt det ultimata vädret att gå omkring i stan i. Nån timme efter att vi kommit hem träffades vi alla här igen och badade i vår iskalla pool haha, iiiiisssh!!  Kvällen blev lugnt, vi satt ute på framsidan under filtar och med massa ljus och pratade hela kvällen och in på natten, riktigt mysigt var det!

Idag, söndag var jag hela dagen i Västerås tillsammans med Stelio, riktigt mysigt. Fast det var så varmt, men vi överlevde haha. Vattenkrig inne i huset hjälpte till en hel del, kanske inte den smartaste iden vi haft men riktigt kul var det. Och ja måste säga, jag vann ju nästan.

Nu är jag hemma igen och helt död, måste gå och lägga mig så man orkar upp till sista skoldagen imorron, SUCK JIPPE. Vet inte riktigt vad ja ska tycka, ännu en dag kvar. Men sen om bara en dag då e hela 9.an i Vinstagårdsskolan slut! =)

Sängen väntar på att jag ska gå och lägga mig nu, så ni får ha det underbart allihopa!
Erika <3

Våga vägra smink!

Ännu en solig och otroligt varm dag i Stockholm. Alla går omkring i shorts endast, det e riktigt kul att se att ÄNTLIGEN har sommaren kommit även hit.

"Skoldagen" tillbringades på Kanaan badethät ute i västerort, tillsammans med hela Ae 6. Det var riktigt mysigt att ligga där på bryggan med fötterna i vattnet och bara sola, snacka skit och njuta. Man ville inte riktigt gå när det var dags, men tillslut kämpade man sig iväg på den 20 minuters långa promenaden till vällingby centrum.
Där lyckades vi tigga till oss vatten i "food courten" och fick en trevlig pratstund med en av de som jobbade där oxå =).
Emma och jag gick för att fixa oss lite snabbt innan vi skulle in till stan bara och väl framför spegeln kom jag på att Smink är överskattat. Det finns otroligt många tjejer som är riktigt söta utan smink, varför skapa ett falskt yttre. Aja nog om det, vi kom i alla fall fram till att VÅGA VÄGRA SMINK.
Fast redan samma kväll kom vi på oss själva med att: Vänta jag måste bara sminka mig lite! Det är helt seriöst ett beroende.

Nåra timmar senare hade jag hunnit klippa mig och ta mig till Hornstull för att möta Emma och sedan besöka Jasmine på jobbet. Det visade sig att hon inte kom därifrån förens ca 2 timmar senare så jag och Emma bestämde oss för att ha picknick i parken. Det var verkligen riktigt mysigt! =)

Kvällen spenderades med flickorna och nu är jag helt jätte trött och orkar inte skriva mera (A). Men vi hörs imorron kanske,ni får vänta och se.

Ha det uuuunderbart
Erika <3

Ingen dag är den andra lik, min var härlig hur var din?

Spelandes på itunes just nu: En Händig Man.
Man får verkligen sommar känslor av denna låt. Härligt!

Idag har det varit fantastiskt väder. Hela 27 grader här, vem klagar? Jo de flesta haha, det är för vaaaarmt! Aldrig är det bra, sommrarna är för varma, vintrarna för kalla. Är folk någonsin nöjda? Naaj det tror jag faktiskt inte =P

Tisdagen och onsdagen spenderades med flickorna,, hela tisdagkvällen vandrade vi omkring i Västerort innan vi vid 11 tiden åkte in till Fridhemsplan för att "få i oss lite mat".
  
På tunnelbanan träffade vi halva Blackeberg Baskets herrlag, så vi fick trevligt sällskap. Vid 1 tiden var vi hemma hos mig igen och alla somnade skönt. Onsdagen tillbringades på malthesholms badet, det var varmt och skönt. Ja lite brun blev man allt! Middag blev det ute i bålsta med farmor och kusinerna, mysigt. Men mycket god mat och fika senare så var man rätt trött å äntligen dags att gå å lägga sig.
 
Idag är det torsdag och skolan kändes helt onödig för dagen. Otroligt varmt var det i alla fall så det var ganska skönt att få sitta på den svara tunnelbanan in till stan, hade sällskap av Erna hela vägen till t-centralen. Men sedan var det dags att träffa Stelio en snabbis.
Passade även på att gå förbi mammas jobb på vägen hem och tigga skjuts och le lite gulligt så hade man sällskap att hitta en klänning till avslutningen också.  Det gick alldeles underbart bra och såhär fin var klänningen jag hittade.
  
Hittade även den där supersöta skjortan/blusen, på rea för bara 100 kr så kunde inte låta bli! (A)
I shopping ingår ju även fika, hittade inget mysigt fik i närheten så de fick bli att bara köpa något att dricka på 7eleven. Men det var inte fy skam det heller, haha.
Efter att mamma stått och letat i plånboken efter 1 kr i kanske 5 timmar kändes det som så började jag tröttna, Här går det undan! Ibland blir det ju bara så att det man tänker råkar komma ut ur munnen. Han i kassan skrattade iaf och blinkade charmit och sa Det behövs inte vi tar det nästan gång du kommer förbi. Väluppfostrad som man är log jag självklart glatt tillbaka, och släpade iväg med mamma därifrån. Ingen dag är den andra lik. Hoppas alla haft en bra dag, nu ska jag gå å ta mig en dusch tror jag.

Ha det underbart!!
Erika <3

Sommmmmmmmmmmar!

Hej igen,
äntligen! Har jag orkat släpa mig till datorn igen. Det är fint väder ute så hur orkar man spendera tid framför den egentligen, sånt slöseri. Därför blir inläggen mer och mer sällan nu. Men jag tror ni överlever faktiskt, haha.

Ja, så var man frisk igen. Eller medecin äts fortfarande men aa jag är så gott som frisk. Lagom till sommarvärmen =). Det var varken bihåleinflamation, körtelfeber eller nå böld liknande inne i huvet =S (låter äckligt ja vet men,, förstod aldrig va de pratade om). Penicilin funkar till allt!
Så första dan utanför huset denna vecka var lördagen, då kom Stelio hit och vi var med Emma hela eftermiddagen. Middan åt vi tillsammans med hela Emmas familj och det var riktigt roligt som vanligt när man är med dessa. Ingen lyckades väl undgå det faktum att Sverige spelade kval mot Danmark som slutade i total fiasko till svensk fördel.
Men den tiden då matchen gick spenderade vi nere i videoaffären i spånga och kom hem med 3 st filmer. När klockan var halv 2 nästan var nästan alla filmer färdigtittade på och dags för alla att gå hem...

Stelio stannade kvar även hela söndagen så den dagen spenderades ute i solen, i sundbyberg, toys r us och på ikea. Jag kan säga att söndag kväll somnade jag så fort ja la huvet på kudden var så otroligt trött.... Riktigt skönt faktiskt =)

Så sist men inte minst idag då, helslapp dag i skolan och slutade ca 1 tim tidigare. Hyfsade betyg i Fysik, Kemi, Biologi och Teknik så det bar av hem till mig för min, Emmas och Jasmines del. Solade på baksidan, massa skit snack, vatten krig och en middag med pannkakor senare var det inte lika skönt längre så då var det roliga slut för dagen, haha. Men riktigt mysigt var det.
Nu ska jag gå och duschar, innan jag kanske tar en promenad i det sköna vädret som nästan e kvar eller fastnar framför tv.n som vanligt.

Ha det toppen allihopa
// Erika <3

RSS 2.0