Liten update

Just nu gör jag bara sånt här jag verkligen tycker är riktigt SKÖNT att göra. Som att måla naglarna (alltid kul), lyssna på bra musik, läsa bloggar och sms.a. En perfekt eftermiddag när man är lite halv seg helt enkelt.

Nu ska jag måla andra lagret och hoppas på att det hinner torka innan jag lyckas förstöra det. Skriver nog mer senare ikväll när jag kommer hem från Emma.
Ha det underbart allihopa
Erika

Va ju värt ett försök

Jag: Mamma! vill du ha te?
Mamma: Ehm... jaa tack
Jag: okej bra! Men om jag går å duschar kan inte du fixa te då?
Mamma: Va? eh neej....   Det där går jag inte på.
Jag: Meeeen varför inte det funkade ju förra gången..

hihi...
Ha det underbart allihopa
Erika

i'm empty

Oj vad trött jag är... men inte på det där sättet så man är grinig om ni förstår vad jag menar. Jag känner mig typ helt tom istället, som att det inte finns någonting innuti mig, jag är bara ett skal. Trots det har jag hunnit sminka mig, klä på mig och sätta i ett/tre nårnålar i håret. Nu saknas bara frukost och så måste jag leta fram handduk osv så att jag kan gå och simma efter skolan.



Idag går dagen ungefär ut på att: Första lektionen i nya kursen Aktiekunskap, vi ska disikera på NK B lektionen, massa andra lektioner, simma en km efter skolan, bädda rent i sängen, umgås med älsklings Emma några timmar och sist men inte minst, gå och lägga mig hyfsat tidigt så att jag kan läsa lite i Snabba cash!

En trevlig dag ska det bli! Trots att det är helt vitt och snöigt ute, usch nu vill jag inte ha snö längre så kan den försvinna?

(Så här sere jag ut när jag simmar, riktigt proffsig! HAHA  I wish : P )
Ha det underbart allihopa
Erika

God kväll

Nu är jag helt fruktansvärt trött, både i huvudet och kroppen. Träningsvärk imorgon? JA det kommer jag ha. Just nu är planen
1. En snabb dusch
2. Koka te och ta en macka
3. Sätta mig och läsa "Snabba cash".
Haha, ser ni ett mönster i mina onsdagar och torsdagar? Men det är så det är. Våra sena träningar gör det svårt att hinna göra något annat så det här är vad man får nöja sig med, duscha och sen praktiskt taget sova. Om man så klart inte MÅSTE göra något annat (som jag måste idag, läsa 20 sidor).

Nej nu ska jag gå... hörs imorgon!
Ha det underbart allihopa
Erika

Bättre än förväntat

Hemma! Har till och med hunnit äta lite mellis också så hoppas det inte är middag för tidigt haha. Jag är trött det måste jag erkänna MEN dagen var inte så illa som jag trodde den skulle bli. Lektionerna har rullat på vi har bokfört, räknat matte, arbetat med våra affärsideér och läst. När vi läste på svenskan kände jag verkligen hur trött jag var efter en halvtimme började all text flyta ihop och jag vaknade till med ett ryck när jag höll på att tappa boken, haha. Klarade mig ändå igenom hela lektionen utan att somna på riktigt, så jag är nöjd ; ) !

Nu ska jag byta om till mjukisbyxor och sedan ta bort nagellacket för att kunna måla på nytt. Denna gång blir de korallfärgade. Så fint så.

Titta så fint!
Ha det underbart allihopa
Erika

Tadaaaaa

Fastnade som vanligt här! Hade tänkt hoppa in i duschen på en gång efter träningen, så att jag kunde gå och lägga mig hyfsat tidigt ikväll men självklart inte. Nu har jag i alla fall kollat när jag börjar imorgon och vilken buss jag ska ta. Så det är fixat. Imorgon blir en JOBBIG dag så vänta er ingen glad Erika som kommer hem från skolan vid halv sex tiden. Sa att jag skulle berätta om dagen idag men äsch finns inte mycket att säga. Lektioner som vanligt haha, mycket skratt osv på Italienskan, matten jaa Jessica och jag satt som frågetecken i början men det löste sig tillslut och vad mer ska jag säga. Lunchen tillbringades verkligen heeeeelt i matsalen satt och pratade om allt mellan himmel och jord med Sandy, Robin och Jessica.

Nu ska jag:
  • Duscha
  • Sätta hårinpackning
  • Välja kläder till imorgon
  • Borsta tänder osv.
  • Lägga mig och läsa Snabba Cash (Förmodligen somnar jag
Ha det underbart allihopa
Erika

Vänskap lixom

"We're all trying to find out who our real friends are, and that sucks"

Är det inte så det är just nu? Man testar sig fram ser vilka som faktiskt är ens riktiga vänner. Självklart allt är inte alltid perfekt med ens "riktiga" vänner. Man kan inte vara överrens om allt.  Men man kan skilja sina riktiga vänner från de som bara är "en i mångden", någon som inte ens bryr sig. Det kan ta tid, det kan det absolut, men förr eller senare kommer du märka det. För de som är din riktiga vänner de stannar trotts att det är komplicerat och jobbigt. De andra ja de kommer tröttna.


HAHA vilka underbara bilder jag hittade : P

Ha det underbart allihopa
Erika

vila

Idag har jag haft huvudvärk exakt hela dagen *pust*, så nu börjar jag tröttna lite på det måste jag säga. Därför blir det till att äta en macka och kanske en bulle och sedan lägga sig på sängen och bara vila. Borde nog passa på att läsa lite i snabba cash också så att jag hinner dit jag ska tills fredag.

Skriver mer om dagen senare.
Ha det underbart allihopa
Erika

Dagen!

Känner mig som en ny människa just nu! Nyss hemkommen från simhallen. Idag var jag duktig, simmade en kilometer för att sedan åka hem och äta gröt : ) Det här ska jag göra till en vana.

Ikväll blir det till att titta på Shear Genius, Topmodel och läsa Snabba Cash : ) Ska även iväg och handla lite mat bland annat, men det kan bli en trevlig kväll. Får sällskap av Theo hela kvällen så hihi.
VI hörs imorron
Ha det underbart allihopa
Erika

Va har hänt ? : P


Titta så mysigt mitt rum är på morgonen! : )
Vet egentligen inte varför men för en gångs skull känner jag mig faktiskt rätt glad när jag ska till skolan. Kanske kan bero på att jag har en kort dag idag, endast tre lektioner och att jag sedan ska ett tag till vby innan jag går och simmar. Men helt ärligt så vet jag inte! Fast jag klagar inte kan jag säga, det känns rätt bra att vara glad såhär på morgonen.
Ha det underbart allihopa
Erika

Deep blue

Nu är mina naglar på väg att förvandlas från jätte rosa till "deep blue" haha. Riktigt fint kommer det bli (hoppas jag i alla fall). För övrig är jag nyduschad och har precis druckit en latte, snart blir det till att leta fram kläder och träningskläder till imorgon och sedan hopp i säng för att sova! Fick reda på att jag började mer än en timme tidigare imorgon än vad jag trodde att jag skulle göra (suck).

Ha det underbart allihopa
Erika

"film tips" ; )

Om du vill se en bra film då ska du titta på The life of David Gale. Det var inte första gången jag såg den idag, men denna gång kom jag att tänka på hur bra den faktiskt är. Tror jag har sett filmen tre gånger i alla fall och den är lika bra varje gång, haha.  Det är ett tecken på att det är en bra film!

Skriver mer senare!
Ha det underbart allihopa
Erika

Relax

Ingen skola för mig idag inte. Vaknade med ordentlig huvudvärk så blev till att stanna hemma, vila och hoppas att den skulle försvinna.

Igår började jag sticka på min tröja. Efter att jag stickat klart min halsduk för ett tag sen insåg jag hur lätt det faktiskt är att göra en halsduk. Det var nu dags att göra något lite mer avancerat så denna gång fick det bli en tröja. Såhär långt hann jag göra igår, inte fyskam eller hur? Med tanke på att det är 188 maskor på varje varv.
 
Tror faktiskt att jag ska göra lite te nu och sedan gå ner och sätta mig för att titta på en film jag spelade in igår. Shopgirl hette den och för att vara helt ärlig har jag inte en blekast aning om vad det är för film.  Så det blir lite upp till bevis, kan berätta senare om ni vill ; )
Ha det underbart allihopa
Erika

"Idag går jag under namnet, Velour Erika"

Haha, idag blir en mjukisdag för mig. Inga planer alls har jag! Just nu sitter jag i min velourdress och ska börja sticka på min tröja, skönt? Jaa absolut. Dagen/morgonen har gått ut på att jag har försökt övertala mina föräldrar att vi ska köpa en katt. Än så länge går det inte så jätte bra, pappa säger NEEEEJ. Mamma säger: Men det är inte ens säkert att jag tål någonkatt. Mina argument är: Man kan ju testa eller hur? Och, men jag lovar att ta hand om den! Om jag inte gör det kan ni ta halva mitt studiebidrag!

Hur söt är den inte lixom!

Ha det underbart allihopa
Erika

We gonna start a band!

Herre guu! Jag måste ha bland de bästa tjejkompisar man kan ha! Idag var jag inställd på en lugn kväll med Emma, där vi skulle titta på film och bara prata. Vi bestämmer att jag ska höra av mig så fort jag kommer hem från affären så ska hon komma över då. Ett tag efter att jag har hört av mig öppnar jag dörren och där står de! Emma, Issa och Jessica! Med Tårta, Champange, ballonger och "kalashattar"... blev så glad att jag nästan började gråta! De är helt underbara alltså. Tänk så lurade jag blev, hade verkligen ingen aning om det här och tydligen var det ett par stycken inblandade (t.ex. min mamma, haha).  Tillsammans har vi i alla fall haft en helt underbar kväll och jag har skrattat så mycket att jag har ont i käkarna. Imorgon blir det till att testa alla presenter jag fick av de ; )  Men först nu ska ni få se lite bilder, kommer finare bilder när Jessica har lagt upp de andra på facebook :



Tack för en helt underbart kväll!

Ha det underbart allihopa
Erika

!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH!

Igår fick jag den bästa present jag någonsin fått, vill ni veta vad?! Om inte så skiter jag i det för jag tänker berätta ändå... Nu kommer det daam daaa daaam!  Den 25 Februari åker jag till New York!!!

Ni anar inte hur glad jag är!

Jag hade en jätte bra dag igår och är nöjd på alla sätt och vis. Åt en jätte god middag på GQ inne i stan, fick fina presenter (mobil, andra Twilightboken och ett jätte fint halsband med mitt namn som ni såg igår), fick även en jätte fin ros av Theo som ni ska få se på bild snart : ). Ni önskade mig en underbar födelsedag och det hade jag verkligen!


Ha det underbart allihopa
Erika

Min dag!

Idag blir jag en stor flicka! Så länge jag har räknat ner nu, 60 dagar någonting och ÄNTLIGEN är dagen här! IDAG BLIR JAG 18 ÅR! Det känns konstigt har inte riktigt förstått det ännu, men jag är glad jätte GLAD. :D

Kolla vilket fint halsband jag har fått :D Det syns inte jätte bra men det står Erika på det. Har önskat mig ett sånt här i evigheter!

Otroligt vackra bilder...

Nu måste jag äta något och sedan ska jag vila en stund för ikväll blir det restaurang med Mamma och Pappa! : ) Skriver kanske mer senare.
Ha det underbart allihopa
Erika

En väldigt väldigt bra dag!

Vilken underbart bra dag jag har haft det idag! Fick i och för sig gå upp ganska tidigt för att städerskan skulle komma men det var det värt. Jag och Theo åkte in till stan vid 12, jag skulle nämligen titta på skor. Hittade ett par jätte fina! Tyvärr ser de inte så fina ut på bilderna kanske men de är fina det lovar jag :D Kan ladda upp en bild senare för det verkar inte fungera just nu tyvärr. I alla fall, så vi gick runt i stan några timmar sen satte vi oss på ett fik och satt där och pratade och åt i strax över en timme. Jätte mysigt var det : ).

När jag sedan kom hem hade jag fått brev av farmor, ett grattis på födelsedagen. Vet inte riktigt vad det var men jag blev så glad att jag började gråta! Jag har nog världens gulligaste farmor <3 såhär stog det, hur som helst:

Grattis på födelsedagen!
Ett stort paket av lycka,
en tårta full med tur,
ett tåg helt fyllt med glädje,
som aldrig spårar ur.

En bok som rymmer vishet och skratt som doftar vår,
ja, allt det vill jag de dig nu när du fyller år!

Kära Erika
22 Januari 2009
Din 18-årsdag Hurra!
önskar att den blir bra,
glädjefull och underbar.
Grattis från Din Farmor
Astrid


Theo såg en rekalm grej i en tidning idag på pendeln där det stog:
Bara ett dygn kvar nu.
Tänk på nå't annat så
går tiden fort.

Det måste nästan vara ödet sa jag och sedan var jag direkt tvungen att ta kort på den och skicka till Emma. Men hon skrattade bara och sa att jag var knäpp haha!

Nej nu måste jag fortsätta med pluggandet av Kalla Kriget. Hörs senare...
Ha det underbart allihopa
Erika

Ojsan


Ibland säger jag saker som inte får mig att låta så jätte smart, men de bara kommer ut! Kom att tänka på dett när jag såg mitt Försvarets hudsalva idag. Det här hände för något år sen nu men jag tänker alltid på det när jag ser försvarets hudsalva. Det var jag och Emma som stod och pratade, hon tog sedan upp sitt Försvarets (hon är ju beroende, eller var i alla fall) och efter att hon använt det
sa hon: Vet du man kan koka soppa med de här.
Jag: Va kan man med de där?
Hon: Ja det kan man
Jag: Men de är ju jätte små! Man får ju inte plats med någonting i dem?
Hon: Men haha, man kokar soppa av "hudsalvan" inte i förpackningen.
Hahahaha, kanske inte är replikerna in i detalj men det var ungefär så samtalet såg ut.

Ha det underbart allihopa
Erika

Gog morgon

Jag har sovit gott inat!! Inte länge dock men gott... så jag känner mig faktiskt ganska utvilad ändå. Det verkar som att det har snöat ännu mer under natten. Jag som trodde att vintern va på väg att ta slut, men oj så fel jag hade. Får väl passa på att använda stövlarna nu några gånger innan det blir varmt ute igen.


Nu måste jag gå till bussen om jag ska hinna!
Ha det underbart allihopa
Erika

Dagen i resumé

Som ni redan märkt överlevde jag första dagen i skolan, detta var även en av de dagarna som skulle vara jobbigast också så jag är väldigt stolt över mig själv. Fast måste ju erkänna att vi faktiskt slapp sista lektionen som var 1 tim och 20 min Aktiekunskap. Efter skolan var jag med Theo och Tim och tittade lite på Ciao Bella, hann tyvärr inte se klart hela då jag ställde mig och lagade mat till Theo (som inte hade tålamod nog att göra det klart själv, haha). Pluggade lite när jag kom hem och efter det blev det Idrottsgalan med familjen.

Pappa och jag satt och skrattade och sa dumma kommentarer till de tråkiga talen, vi diskuterade även vilka sporter som verkligen borde räknas som sporter : P (Hoppas ni förstår att det är inte är seriöst). "Hästhoppning är ungefär lika mycket sport som kaninhoppning eller hunddressyr och borde  alltså inte räknas som en sport". Även liknelsen mellan damsugning/moppning och curling gjordes. Tänk om det skulle finnas en gren i OS där deltagarna stod mitt i varsit rum med endast en damsugare, alla rummen var lika stora och damsugaren ja den fick du trimma hur du ville (precis som skidor i längd osv.). Tävlingen går sedan ut på att snabbast damgsuga hela rummet! Skulle ni kalla det sport? Ja ni förstår kanske hur det gick till.

Ska måla klart naglarna nu. Hörs imorgon
Ha det underbart allihopa
Erika

Tycker jag!

Körberg gör inte rättvisa åt låten. För att vara helt ärlig tycker jag inte att han gör det, många gör den bra men inte han. I alla fall inte nu på Idrottsgalan. The winner takes it all... det är en låt man inte kan tröttna på. Så enkelt är det.

Nu ska jag fortsätta att titta på Idrottsgalan, som i och för sig borde vara slut vilken sekund som helst.
P.S 3 dagar kvar! D.S
Ha det underbart allihopa
Erika

SHB

Då var man hemma då, dags att sätta igång och plugga. Eller egentligen är det nog dags redan nu på en gång. Internationella relationer i SHB är det som ska pluggas, kul? Nja måste erkänna att krig och liknande inte rikigt är min grej men jag ska ge det ett försök. Hur svårt kan det egentligen vara att lära sig:
  • När det startade.
  • Vilka som var med.
  • Hur länge det höll på.
  • Varför de krigade.
Så om jag sätter igång nu, pluggar lite efter skolan imorgon och sedan lite på onsdag kväll före träningen då borde jag kunna allt : )

Wish me luck! Så hörs vi senare
Ha det underbart allihopa
Erika

Håller jag på att växa upp?

Idag eller nu precis faktiskt så kom jag underfun med att jag ska unna mig saker. Eller prioritera kanske man ska kalla det. Istället för att köpa den där tröjan som förmodligen inte kommer använda speciellt mycket så kan jag spara de 150-200 kr och kanske träffa mina kompisar och gå ut och äta med de. Man känner sig så vuxen när man får klä upp sig och bara gå ut och faktiskt sitta och äta och prata med sina kompisar, det är en skön känsla. Eller att kanske träffas och gå på bio eller gå runt och kolla på stan för att sedan fika. Ni förstår principen det är småsaker men de gör så stor skillnad. Jag har lätt för att ta åt mig och tänka för mycket på saker så tillslut blir jag bara deppig, jag gör det större än vad det egentligen är. Är inte det ganska onödigt? När man istället kan försöka lösa det på en gång och faktiskt stå för det man har gjort. Bli lite mer vuxen helt enkelt.


De här jeansen ska jag kolla på, tycker faktiskt att de var riktigt snygga. Att de sedan var billiga också gör mig ingenting. Hoppas bara att de finns kvar att köpa för vad jag har läst och hört så ska de vara slut nästan överallt :/ Men vi får väl se, med lite tur så kanske de finns kvar än, eller hur! Jag och Issa kom även på att jag borde köpa ett par skor med hög klack. Jag är 172 cm lång och tycker alltid att jag är för lång, säger att jag inte kan ha höga klackar för då blir jag mycket längre än killarna är också. Nu... har jag ingen ursäkt längre, Theo är 198 cm (om jag inte minns fel) så hur höga skor jag än köper kommer jag inte bli längre än honom. Är det inte helt perfekt! Nu återstår bara det faktum att jag måste lära mig gå i skor med hög klack också. Antar att det blir till att gå omkring i de här hemma innan jag vågar visa mig på stan haha ; )

Nu ska jag gå ner till mamma och pappa och äta lite hallonpaj som jag precis har bakat.
P.S nu är det bara 4 dagar kvar! D.S
Ha det underbart allihopa
Erika

Perfekt

Vilken helg jag har haft hittills! Den har verkligen varit riktigt bra, jag är så glad! Fredagen på dagen var jag ju med Theo inne i stan och sådär, sedan åkte han till Västerås. Kvällen spenderade jag med Emma och Rickis och sedan sov jag till säkert ett idag på dagen. Vid tre tiden åkte jag och mamma till sundbyberg och tittade lite i affärer och sedan fikade vi, vilket var jätte mysigt. Nu hela kvällen har jag varit med Emma S och Isabelle, vi åt middag på en italiensk restaurang vid kungsträdgården och sedan åkte vi hit och satt och pratade och tittade på Sex and The city - the movie.
Förresten Issa.. var det den här låten du menade?

Nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag så att jag är utvilad tills matchen imorgon! Kanske hinner jag till och med åka och köpa garn innan den börjar. Har nämligen tänkt börja sticka en kofta nu, eller liknande. Ni får se sen istället.
Ha det underbart allihopa
Erika

Snabb update


Det här sitter jag och tittar på just nu. Kom hem från Emma för vilken sekund som helst sen, det blev till att springa hem för att hinna byta om och grejer innan det började igen. Men jag hann! Nu återstår bara att se... vem är mördaren? Skumma killen från kontoret eller någon helt annan? Trotts att jag sett det här avsnittet förut så kan jag för allt i världen inte komma ihåg vem det är som är mördaren. Nu måste jag koncentrera mig, det är spännande. Så jag tackar så mycket för ikväll, jag hade jätte roligt! <3

Ha det underbart allihopa
Erika

Ice cool

Då var man hemma efter dagens bravader. Har äntligen köpt nya cheep monday byxor! Mina svarta gick ju sönder, så har inte kunnat använda de, men nu äntligen har jag fått ett par nya av mina favoritbyxor igen. Kommer nästan bo i de haha. Nu sitter jag i alla fall här och pratar med Emma på msn, ikväll ska vi kolla på let's dance, eventuellt baka och bara ta det lugnt. Kommer bli jätte mysigt!

Vet ni vad?! Idag är det endast 6 dagar kvar tills jag fyller 18 :D Ska börja räkna ner här på bloggen också, har gjort det på msn sen det var 65 dagar kvar så ; ). Hihi.

Bilden kanske inte är den vackraste men jag ville bara visa min fina halsduk. Det är den jag stickade själv ni vet, den jag tjatade om så mycket. Nu är den i alla fall avstickad och klar för användning, så idag fick bli dagen då den invigdes. Och den fick mycket fin respons i skolan, en trodde till och med att jag hade köpt den och att jag bara lurade honom. Inte helt fel va ? ; P

Ha det underbart allihopa
Erika

Sovmorgon

Blev inget inlägg igår, hade helt enkelt inte riktigt tid. När jag hade tänkt sätta mig och skriva så kom jag på att jag behövde göra en Statistik uppgift och efter det var det träning : O. Nu har jag snart varit vaken i en timme, UUNDERBAR sovmorgon kan jag säga, det behövdes verkligen! Sandy sms.ade mig igår och vi kom fram till att våra lektioner fram till NK B var inställda pågrund av att det är sista dagen denna termin idag. Därför ska jag nu snart åka till skolan, eller bussen går 51 så jag har ett tag på mig än.

Vet ni vad! Igår hade jag min sista idrottslektion någonsin... : ( Idrott & Hälsa A är nu slut. Suck det som var bland de roligaste lektionerna, okej vår lärare var lite konstig. Men idrott är en sån lektion där man inte behöver tänka så mkt. Det är nästan som att ha rast ju. Nu har vi ju bara teoretiska ämnen kvar "WOHO".

Nu ska jag sätta igång och göra det sista d.v.s hitta någon väska, välja skor och borsta tänderna. Talk to you later
Ha det underbart allihopa
Erika

fint

Happy ending
This is the hardest story i've ever told
No hope no love no glory
Happy ending is gone forever

Ha det underbart allihopa
Erika

Ragdoll laser dogde

Nu har jag varit med Theo, vunnit på vänner-spelet, spelat något konstigt spel på facebook (som jag var ganska duktig på, enligt mig själv iaf) och läst massor av bloggar. Ganska lugn eftermiddag skulle jag säga, men än några timmar ska den fortsätta så... tills jag åker iväg och tränar villsäga. Men innan dess ska jag sätta på mig mjukisbyxor och lägga mig i sängen för den här datorstolen dödar min rygg. Vi hörs kanske senare gör vi inte det så är det bara att vänta tills imorgon då min mardrömms dag är över. För då lär ni få höra klagande kan jag lova!  ; )

Ha det underbart allihopa
Erika

Day off

Är jag den enda som inte tycker att det alltid är så jätte skönt att ha jeans? De är ofta så hårda lixom... Idag däremot slog jag till på jeans, vi slutade ju trotts allt 11.10.
 
Det är faktiskt snyggt med jeans... kanske ska börja använda det lite mer igen. Passade även på att ha min fina kofta, jag köpte på rea på Indiska : )

Vad ska jag hitta på hela eftermiddagen då? Tänkte ju åka och träna efter skolan, men kom på att jag hade träning ikväll. Så då kändes det lite onödigt att göra det idag. Kanske hinner på fredag istället. Ska nog gå ner och titta om det är någon bra film på någon av filmkanalerna istället. Och vet ni vad? Min lunch idag blev jätte god! Jag var så sugen på tonfisk så jag bestämde mig för att koka pasta och äta tonfisksås till, riktigt gott blev det och mätt är jag också : )

Vi hörs senare
Ha det underbart allihopa
Erika

You can't play on broken strings

Denna kväll över även den, utan att jag egentligen gjort någon nytt över huvudtaget... skönt säger jag! Nu ska jag säta i en hårinpackning och leta reda på någon ansiktsmask (jag säger att jag ska göra det hela tiden men det blir aldrig av, så nu jävlar). Måste även leta reda på lite träningskläder för imorgon då ska jag minnsan ta mig till gymmet. Första gången iår! Nu ska jag äntligen börja, måste bara skaffa mig ordentlig ork : P Har tänkt flera gånger att jag ska gå men kommer alltid på någon ursäkt men imorgon slutar vi tio i elva så vad är min ursäkt att inte gå denna gång? Ingen!!

Nu ska jag börja runda av, så jag tänkte säga God Natt
Ha det underbart allihopa
Erika

Funderingar

Jag har tänkt på en sak de senaste dagarna. Har ni någonsin varit med om att bara har flutit på? Alltså då menar jag allt! Att allt har varit problemfritt, för så som jag kan se det är det alltid någonting. Går allt jätte bra med dina kompisar och med pojk/flickvännen då är det någonting i skolan eller något annat som krånglar till sig. Eller är det så att du fokuserar totalt på skolan ja då får vännerna lida för då kan du inte träffa de. Hur man än gör så är allt aldrig helt perfekt, du måste alltid se upp och tänka på vad du gör. Just nu försöker jag klara av allt på samma gång... träffa kompisar, vara duktig i skolan, träna duktigt och även kanske inleda något nytt. Det är svårt! Det är allt jag tänker säga...  jag vet inte alls hur jag ska beskriva det. Just nu lyckas jag kanske inte så jätte bra, men jag jobbar på det. Det gör jag verkligen.


Ha det underbart allihopa
Erika

A lot of time

När jag nyss satt och titta runt på olika hemsidor insåg jag hur fruktansvärt tortt och tråkigt mitt hår är just nu.

Titta bara, det är rena rama trollhåret just nu. Kanske dags att fundera på att börja använda inpackning igen. Det var trotts allt ett tag sedan jag gjorde det. Nu får det nog bli en ändring på det, ska börja redan ikväll! Hårinpackning och ansiktsmask sedan ska jag kolla på guldbagge galan eller vad den hette. Måste verkligen försöka bli lite piggare, "vintern" börjar gå mot sitt slut och nu är det dags att sluta gå omkring i...

... ja jeans leggins och stora koftor.

Försöker förstå hur man gör för att lägga in hela hela youtube klipp men jag har inte lyckats ännu. Någon som vet? Får väl nöja mig med att göra såhär så länge... LYSSNA på den här vettja! Den är riktigt bra, enligt mig.
Ha det underbart allihopa
Erika

...

Idag är jag riktigt seg kan jag berätta för er. Så för min del lär det nog bli en tidig kväll! Längtar redan tills jag ska få sova, då förstår ni hur slut jag är. : P Nu har skolan kommit igång igen känns det som, förra veckan gick vi bara torsdag och fredag och gjorde egentligen inte speciellt mycket någon av dagarna. På fredagen gick vi till och med sluta flera timmar tidigare än vi skulle, så jag var hemma vid elva tiden någon gång. Den här veckan såg ut att bli en mardrömms vecka men helt plötsligt så hade vi ingenting att göra längre! Samhällsprovet blev flyttat, företagsekonomin blev flyttad en vecka (både redovisning och inlämningen) och sedan var matteprovet bara för de som låg på gränsen mellan två betyg så det behöver jag inte göra. Om man bortser från att man faktiskt måste vara i skolan hela veckan så kan det här nog bli en riktigt skön vecka, haha.

Kanske ska berätta att vi vann vår match igår också 72-44 tror jag det blev tillslut. Bra resultat men var verkligen inte min match det här haha, jaja jag skyller på att man inte har tränat på hela lovet! Är det okej?


Ha det underbart allihopa
Erika


Hemma : )

03:02 är klockan och jag är redo att sova. Kom hem för ett litet tag sen så nu har jag precis hunnit ta bort sminket, byta om, hämta vatten och göra mig en macka, nu saknas det bara att sova. Ikväll har jag träffat mycket roliga, trevlig människor, ätit tårta, sjungit med i låtar, skrattat och bara umgåttsö. Det har varit en riktigt rolig kväll helt enkelt, men nu är det dags att tänka på morgondagen då det blir match mot Söder... vi får väl se hur det går haha. Men nu mina kära vänner ska jag sova! Skriver mer imorgon då mina planer är att sitta och titta på film/tv hela kvällen : )

Ha det underbart allihopa
Erika

förlåt


Sry tänkte verkligen skriva ett inlägg men det blev så mkt annat att göra så nu hinner jag inte. Måste gå vilken sekund som helst. Ska iväg och möta Theo och co med Isabelle. Kanske skriver när jag kommer hem igen.
Ha det underbart allihopa
Erika

svårt ibland

Blev inget mer inlägg igår... ursäkten är helt enkelt att jag visste inte vad jag skulle skriva : O. Tänk så det kan bli ibland. Nu är klockan 15 och jag är nästan helt iordningjord, ska upp till vby en sväng med Theo och köpa lite grejer som tagit slut. Alltid lika roligt att lägga pengar på smink och dylikt.

Ska fixa håret och kanske byta om (känns inte riktigt helt bra än). Lovar er att vi hörs senare idag : )
Ha det underbart allihopa
Erika

Woopsi

Jag gör inte alltid världens smartaste saker. Alldeles nyss när jag stod och sminkade mig så skulle jag ta bort den mascara jag hade lyckats måla på ögonlocket. När jag har tagit bort allt så ser jag en fläck lite längre ner och tänker: Hur lyckades jag få mascara nere på kinden? : S Konstigt... Så jag försöker ta bort det, efter att jag har gnuggat ett tag så händer ingenting, då blir jag ännu mer fundersam. Vet ni vad jag upptäcker då när jag står och tänker på v ad det kan va? Att det är ett födelsemärke och inte mascara. HAHA vid det här laget borde jag kanske veta att jag har ett födelsemärke där : P

Ha det underbart allihopa
Erika

God morgon

Det var länge sen jag sov så bra som jag gjorde inatt. Somnade ungefär vid halv tio tiden för jag var så fruktansvärt trött. Jag hade inte ens gått och lagt mig ordentligt utan låg bara inlindad på täcket med mobilen precis bredvid mig och tv.n på. När jag vaknade nu för en kvart sen kanske det var så låg jag på exakt samma sätt haha. Hinner inte skriva något mer nu och Internet fungerar inte så jag ska göra mig i ordning och sedan väcka pappa så att han kan fixa det. Måste ju ta reda på när bussen går. Skriver mer senare
Ha det underbart allihopa
Erika

god morgon

Då ska jag till skolan då vilken minut som helst nu. Blev totalt två och en halv timmes sömn inatt. Woho!! Kommer vara helt död ikväll. Nej nu måste jag springa till bussen. Slutar rätt sent idag och sen ska jag till stan med Theo ett tag så jag skriver mer innan jag går och lägger mig igen.

Ha det underbart allihopa
Erika

Kvällsbestyr

Nu var kvällens bestyr klara tror jag. Jag har gjort mina armhävningar, rygglyft och situps, jag har tvättat och hängt upp tvätten och nu har jag satt igång en tvättmasknin till, tömt diskmaskinen, tagit fram saker till imorgon, kokat te och hämtat skorpor. Allt som är kvar att göra nu är mata fiskarna och hoppas att tvättmaskninen hinner bli klar innan jag ska sova så att jag hinner hänga upp mitt linne : )

Imorgon blir det till att gå upp klockan sex så lika bra att jag har allt klart och framlagt. Om jag känner mig själv annars så kommer jag praktiskt taget bryta ihop för att jag är så trött och inte hittar några kläder. Jag är tragisk ibland. Jag vet! Nu ska jag fortsätta kolla på filmen på 5.an (som jag har ett svagt minne av att jag redan har sett) sedan ska jag sova.
Ha det underbart allihopa
Erika

mysigt

Det va länge sen jag gjorde så mycket som jag har gjort idag. Fast jag måste erkänna att det kändes ganska skönt att komma igång igen, ikväll lär jag somna bra i alla fall. När jag väl somnade vid sex tiden idag på morgonen så sov jag ganska bra om man bortser från drömmarna jag hade efter ett tag. Jag drömde att jag var i någons lägenhet och det var fullt med jätte stora akvarier överallt fulla av slemmiga ormar. Nu pratar vi inte en eller två ormar i varje utan upp mot 50-60 kanske. Ett av akvarierna (eller terarier kanske det heter) var öppet så ormarna började krypa ur och bort mot mig, jag lovar er jag skrek HÖGT, men bara i drömmen. Nog om det. Idag var det städning hemma hos oss så mamma och jag passade på att hålla oss undan. Iställt åkte vi in till Västermalmsgallerian för att fika och titta lite. Hittade lite grejer på rea också så det var en lyckad dag : )

Tyvärr ser man inte alls vad det är för något men, ni som känner mig får väl vänta och se tills jag har på mig det om det är så att ni undrar : P  Skriver mer senare
Ha det underbart allihopa
Erika

fortfarande vaken

Klockan är halv fem på morgonen och jag kan bara inte somna... det är helt sjukt. Jag har testat det mesta känns det som. Tittat på tv, läst massor och bara försökt blunda och somna. Ingenting fungerar. Hur mycket jag än läser så kommer jag inte in i de där stadiet då jag är så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna, när jag har släkt alla lampor och bara ligger och försöker sova ja då börjar jag tänka på massa andra saker istället. Tänkte nu testar jag det här, skriver lite och sen kanske jag kan slappna av.

Jag kom att tänka på en dag i skolan, det var nu på Spånga gymnasium men i början av ettan om jag inte minns fel. Detta var en period då jag hela tiden lyckades låsa in mina nycklar i skåpet. Jag var praktiskt taget stammis hos vaktmästaren kändes det som. Fyra eller fem gånger tror jag det hände under hela det året, något som är väldigt mycket för mig med tanke på att det inte hände en enda gång i Vinstagård. I alla fall... Den här gången upptäckte jag det inte fören sista lektionen var slut. Jag gick som vanligt till vaktmästaren men den här gången var han inte där, jag gick tillbaka till skåpen och som tur var va Josef, George kvar tror även Jimmy, Sandy och Robin var där. (Minns inte helt vilka det var). Tillsammans försökte vi "lirka" upp låset som de gör i filmer med hårnålar, vi sparkade på det och försökte till och med rycka sönder det. Ingenting fungerade. Jag och någon mer gick tillbaka till vaktmästaren, han var fortfarande inte där. Vi försökte ringa honom på alla de nummer som fanns uppskrivna men han svarade inte vi gick till och med runt i skolan och letade efter honom men det verkade som att han hade gått hem för dagen. Kul för mig... mitt busskort var inlåst, min jacka var inlåst, mina nycklar var inlåst. Allt jag hade var min mobil. Killarna i klassen fixade en fejkad bussbiljett till mobilen och jag testade att ringa hem (kanske var någon hemma?). Jag hade väldig tur den dagen, för pappa var hemma haha. Så nästan en timme efter att vi slutade klev jag och Robin på bussen på väg hem, jag utan jacka eller väska eller något med bara min mobil haha. Och jag kommer ihåg så väl att jag kände mig så glad, för att de hade brytt sig och försökt hjälpa mig... : ) Tänk att små saker ändå kan göra så mycket.

Ska försöka sova nu igen.
Ha det underbart allihopa
Erika

Intressant?

Vet att jag inte skrev mer igår kväll. Det dök helt enkelt upp viktigare saker efter min promenad (läs Irene Huss- Eldsdansen), som faktiskt var väldigt spännande. I alla fall när jag kom in efter promenaden som tog strax över 30 min, så satte jag på mig mjukisbyxor och mina ben var helt röööööda. Bara för att det hade varit så kallt ute, det var jätte obehagligt det stack lixom i hela benen och jag kunde inte sitta stilla. Men det är mysigt ute nu, det har kommit mer snö idag så det gör ingenting för mig att det faktiskt är kallt. Kolla här hur det såg ut igår och nu är det mer snö.
Läste på en blogg här nyss, det var en tjej som jobbar som modell och faktiskt var med i det nya nummret av VeckoRevyn, att hon skulle göra en 4 veckorsperiod då hon tränade lite olika saker hemma och hon uppmanade alla att vara med. Såhär efter lovet känns det som en vääääldigt bra idé att faktiskt själv vara med så, jag är helt på! Jag har praktiskt taget inte tränat någonting alls på hela lovet och det börjar ge mig lite ångest nu kan jag säga. Därför är det dags att slå på stort, gör de där övningarna varje dag och sen ska jag gymma nu på fredag. Efter det hoppas jag på att allt bara flyter på, att träningar och matcher kommer igång så fort som möjligt så att allt blir som normalt igen. Jag behöver rutiner för att verkligen göra någonting. Annars struntar jag bara i det, jag är hopplös helt enkelt.

Jag lovade Theo att skriva något intressant i det här inlägget och jag vet inte riktigt om jag lyckades med det... vad är intressant egentligen? Att höra om vad någon gjort på dagen? Läsa om roliga/konstiga saker som hänt? Få reda på saker om något visst "ämne"? Jag vet faktiskt inte, men jag försöker i alla fall göra mitt bästa : )
Ha det underbart allihopa
Erika

en tanke

Oj idag har det verkligen inte hänt mycket alls så jag tror jag hoppa över att berätta vad jag gjort. Nu är klockan åtta och jag funderar på att dra på mig sockorna och sedan gå ut och gå på en promenad. Det känns som det vore skönt! Så, så får det nog bli tror jag.  Inget kul på tv nu heller så det är lika bra att passa på innan klockan blir allt för mycket.

Hade på mig min "nya" kofta. Jätte mysig är den och väldigt stor, perfekt för mig. Den kostade bara 200 från MQ också helt perfekt : D Skriver nog mer senare
Ha det underbart allihopa
Erika

Lite blandat


Här är mitt nya inköp! En ny guldfisk, fast denna är speciell. Tyvärr syns det inte på bilden men hans bakfenor är jätte häftiga (det är lixom flera stycken) och hans ögon står ut, lite som en hammarhaj skulle man kunna säga. Ska försöka ta en bättre bild någon annan dag, nu har jag skrämmt honom nog för idag. Hans namn är i alla fall Scar och han är helt kolsvart och jätte söt! Ni är välkomna att hälsa på honom någon dag om ni vill.

Där ser man ögonen lite bättre, var tvungen att ta en ny bild på en gång annars skulle jag bara glömma bort det. Jag känner mig själv, tyvärr haha.

Lovade er för ungefär en vecka sen nu en bild på vår vardagsrum nu när vi hade gjort om och idag passade jag på att ta en faktiskt.


Den översta bilden av de två är ja själva tv.n (som ni ser) och lite bredvid. Resten får ni se vid något annat tillfälle och den undre är när vi körde hem tv.n. Den var så stor att vi fick fälla båda baksätena och eftersom att vi var tre stycken i bilen var självklart jag den som fick klämma mer ner mellan kartongen och väggen och ligga så hela vägen hem.  Tur att polisen inte såg ; P.  Annars så har jag inte gjort någonting idag (skönt) suttit i soffan och kollat på en serie som hette Lucy Sullivan ska gifta sig eller något liknande. Från 98, men den var rolig. En väldigt lätt serie att sitta och titta på utan att man behöver hänga med helt. Den bestod i alla fall av fyra dvd skivor och varje skiva var en och en halv timme lång. Så ni kan ju räkna själva hur mycket tid jag har spenderat framför tv.n.

Nu ska jag fixa lite te, måste få bort den söka smaken ur munnen och sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon tänkte jag faktiskt försöka ta mig iväg till gymmet!
Ha det underbart allihopa
Erika

"Hippety hop music" hahaha

Min älskade vän datorn har det här lovet blivit ersatt av någonting annat. Nämligen tv.n. Jag tittade inte mkt på tv förr eller om vi säger såhär jag satt alltid vid datorn samtidigt som jag tittade på tv. Så det blev inte mycket tittande. Det här lovet har allt varit upp och ner vänt! Jag brukar tröttna på att sitta hemma och ta det lugnt när jag kan gå ut och träffa mina kompisar men nu ja... nu kan jag inte riktigt få nog av det. Jag kan utan problem sitta från sju eller åtta på kvällen och titta tills klockan är över två på natten. Kanske behövde jag lite tid för mig själv, för att verkligen ha den där riktiga lusten att umgås med folk igen. Sitter jag ensam hemma och tittar på tv med familjer kan jag sitta i mjukisar och bara en stor tröja om jag vill det, med håret uppsat i nån hemsk toffs och bara trycka i mig mat och annat. När jag är med kompisar då är det inte riktigt samma sak, måste byta kläderna mot något LITE finare i alla fall och ja, jag kanske inte trycker i mig mat. Det är helt enkelt bekvämare att vara med familjen vid de tillfällena.

Klockan är 02.56 så nu borde jag egentligen sova med tanke på att jag inte somnade fören 06 någon gång idag på morgonen. Blev inte många timmars sömn, men jag kunde inte riktigt slappna av. Det hugger till i vad ska man kalla det... bröstkorgen när jag andas ibland och ja de är lite läskigt. Vet inte vad det beror på, en kompis nämnde att det hade med stress att göra. Men jag vet inte, kan det vara så?


Imorgon mina vänner ska jag visa er ett av mina nyaste inköp. Bli lite nyfikna nu ; )
Ha det underbart allihopa
Erika

GODIS!


Så mycket te som jag druckit det här lovet har jag nog aldrig druckit på en sån här kort period förut. Snart är det dags för min andra kopp denna kväll! Är så fruktansvärt sugen på godiset jag har kvar i påsen som står på bordet så jag är - sådär nära på att äta upp det. Men jag har ju lovat mig själv! Inget godis detta år... Kanske borde slänga påsen, fast det känns synd att ödsla det godaste av alla godis.

SYRLINGAR!

Usch nu måste jag dricka mitt te och tänka på annat,
Ha det underbart allihopa
Erika

ordinary day

Mina fötter är som isbitar just nu! Kom precis in, har varit på promenad med Theo. Det kändes som ett måste att i alla fall ta sig utanför dörren idag, kan ju inte sitta instängd hela dagen.

Nu snart blir det middag och sen tror jag faktiskt att jag ska tjata lite så att vi åker och hyr någon film. Idag blir en lugn kväll med popcorn/ostbågare i soffan i vardagsrummet. Det känns inte helt fel! Igår var det visserligen också lugnt men då var jag inte hemma fören vid två tiden. Kan ju passa på att lämna tillbaka filmen vi kollade på när jag var med tjejerna i söndags också (har lixom glömt bort den lite) *ängel*.

Talk to you later.
Ha det underbart allihopa
Erika

New beginning?

Jag antar att man borde skriva någonting idag, första dagen på år 2009. Egentligen har jag inget speciellt att berätta, börjar bli trött nu så funderar starkt på att gå och lägga mig. Kan berätta lite snabbt vad gårdagen bjöd på... Vid sju tiden började folk komma hit. Vi drack fördrink och ja pratade, efter det blev det middag (en väldigt god sådan) fortsatte med massor av prat, skratt och stjärnkastning . "Vem kunde träffa någon annans glas först". Jag lovade även att Tobbe att skriva en "önskelista" tills jag fyller år, så kanske ska sätta igång och göra det imorgon. Aja, efter middagen blev det lite tid till att spela spel och sedan var klockan helt plötsligt 12! Dags att skjuta raketer, skåla i champange och önska alla ett GOTT NYTT ÅR! För det gör man faktiskt bara en gång om året! Vid det här laget började alla splittras lite, de yngre försvann och träffade sina kompisar och ja vi "lite äldre barn" det vill säga Jag, Emma, Micke och Christian tog oss till Rickis för att umgås med de. Vad gjorde vi sen? Inte speciellt mycket faktiskt klockan blev ganska snabbt tre och då kändes det som att nu skulle man börja ta sig hemåt. Jag satte mig och pratade med mamma, Nettan och Angelica ett tag men sedan gick även de hem. Så mamma och jag började städa lite. Vid strax efter fyra tiden tog jag en promenad med Theo och sen var det hopp i säng för min del strax efter fem!

Där har ni hela min nyårsafton hyfsat detaljerad : P Hoppas ni alla hade kul för det hade jag! Nu ska jag sova, sleep tight.
Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0