Slutet på detta år och början på nästa

Gott Nytt År mina vänner!
Idag är det nyårsafton vilket jag antar att ingen har undgått att missa haha. Har hunnit med en hel del saker hittills, vi började med att åka och köpa lite nödvändigheter på Kicks, då vi mötte några grannar på väg därifrån. Efter det stannade vi vid en sportaffär och jag köpte  ett nytt sätt myskläder, där mötte jag en av mina gamla klasskompisar som stod i kassan efter de åkte vi hem och då åkte vi förbi en annan klasskompis haha. Alla är ute och rör sig idag.
Nu har jag hur som helst läst lite i min bok och börjat måla naglarna :P Ja ni ser det är hur mycket som helst som händer haha.
Nej, men nu ska jag va lite social med matlagningsfolket som är här.
Puss

Periodare

Har ni tänkt på hur lätt man fastnar i något? En period då man bara gör samma sak om och om igen.
Jag är en riktig periodare. En vecka lyssnar jag bara på den där låten som jag fastnat för så mycket om och om igen, nästa vecka så är det bara böcker som gäller. De senaste dagarna (ja jag har ju varit sjuk) har jag haft ett enormt sug för att titta på svenska filmer och serier. "Den fördömda", "Drottningoffret", alla "Sällskapsresan" filmerna etc. Vet inte riktigt varför men det är så det har blivit, undra hur länge det håller i sig?
Jag hoppas innerligt att jag kommer in i en läsperiod snart för jag har MASSOR med böcker jag vill läsa.
- Pelle Lindbergh, bakom den vita masken
- Marshmallows till frukost
- Frank Andersson, Sanningen om lögnerna
- Elsas värld
- Carrie diaries
- Pluras självbiografi (vad den nu heter)
- Vickis Vintagebutik
etc.
men nu ska jag fortsätta kolla lite svenska serier.
Puss

Bihåleinflammation

Fortfarande jätte förkyld. Suck!
Idag har min underbara pojkvän erbjudit sig att ha filmmaraton med mig så vi ska strax iväg och hyra alla sällskapsresan filmer och sedan blir det att krypa upp i soffan och bara vila. Hur mysigt som helst!
Så nu borde jag ta mig upp ur sängen och klä på mig, kände bara att jag behövde vila lite haha det var nämligen väldigt ansträngande att ta en 15 min duscha. Hah man vet att man är sjuk när man blir helt utmattad av att tvätta håret :P
Vi hörs sen my dear ones.
Puss

Lycka!

Om man bortser från att jag är jätte förkyld så är går det riktigt bra just nu. Fick min efterlängtade dator i julklapp, en macbook pro 13,3 tum! Sen idag var vi iväg och jag köpte en ny tv till mitt rum, en del är dock sponsrad av min älskade mor som 20 års present. Och nu snart kommer min älskade pojkvän hit och tar hand om mig. Tänkte föreslå lite Wii, fick nämligen ett nytt roligt spel av honom i julklapp hihi.
Nu börjar fångarna på fortet igen! Tänkte bara uppdatera er lite om min materiella glädje.
Puss så länge (på kinden då så ni inte blir sjuka) ;P

God jul mina kära!  I år har vi så mycket ...

img_0215 (MMS)

God jul mina kära!  I år har vi så mycket julklappar att det inte på långa vägar får plats under granen. Vi som inte skulle köpa så mycket den här julen... Hahah :P


Nu har vi klätt granen hemma hos robin, se...

img_0212 (MMS)

Nu har vi klätt granen hemma hos robin, sen blir de hem till mig nästa :D


Det ser ut som att det snöar glitter!

Det ser ut som att det snöar glitter!


Ja.. eller?

Just nu, precis i den här stunden känner jag för att skriva något djupt och viktigt. Något som verkligen betyder något. Problemet är bara att jag inte vet vad.

Det är lite konstigt det där, hur man bara kan tappa något så fort. Jag har tappat mitt skrivande.

Förr kunde jag skriva hur mycket som helst. Som till största del bestod av djupa olykliga texter. Om jag skulle försöka göra det idag, skulle det förmodligen sluta med att jag satt där med ett tomt papper framför mig. Det var så lätt förut, jag bara tog upp pennan och sen kom alla orden. Nu känns det mest fel, jag kan inte sätta ord på sådanna känslor längre. Kanske beror det på att jag är lyckligare än jag någonsin varit just nu?

Det är lättare att skriva om olycklig "kärlek" när man är mitt inne i det, du har alla känslorna så precis framför dig så det är bara att fånga de. Nu måste jag söka orden, försöka komma på hur jag kände mig förr och sätta mig in i situationen. För gör jag inte det, kommer det inte kännas äkta.

Jag publicerade allt jag skrev på en hemsida förut, där okända människor läste och kommenterade. Det som fick mig att hela tiden fortsätta var nog den positiva kritiken. Tyvärr minns jag inte längre vad hemsidan hette och därför har jag alltså ingenting kvar längre, allt är borta. Kanske borde jag hitta en ny sida, eller starta en helt egen blogg, bara för att publicera texter? Vem vet vad som händer sen, den fråga jag måste ställa mig nu är om jag ska tacka ja till skrivkurserna jag blev antagen till.

/ Erika

Ljus och big Bang theory , perfekt för att...

Ljus och big Bang theory , perfekt för att varva ner lite!


Lucia

Ikväll känner jag ett stort behov av att bara mysa ner mig i soffan med massa filtar, ljus och lite glögg. I och för sig har vi redan haft lucia fika på jobbet men ändå. Det är ju trots allt snart jul!

Vi hörs senare,
Puss

091210

Dagen har gått riktigt snabbt idag, vet inte riktigt vart den tagit vägen och vad jag egentligen fått gjort men antar att något vettigt har jag väl klarat av. Ikväll har jag namnsdag (grattis, åh tack så mycket!) så tänkte bara ta det lugnt och kolla på några nya avsnitt på The Big Bang theory boxen (den släpptes igår, ÄNTLIGEN).

Juste! Har köpt mina första julklappar idag. Pjuh en person avklarad haha. Nu är det bara resten kvar, men om jag har lite tur så får jag med mig Robin på julklappsshopping på lördag. Crossing fingers.

Helt seriöst känner jag inte att jag har något vettugt över huvudtaget att skriva. Suck, men det kommer väl? Vi får hoppas i alla fall.
Puss

Spa kväll:) direkt när jag kom hem från jo...

Spa kväll:) direkt när jag kom hem från jobbet hoppade jag in i duschen. Scrub, hårinpackning, bus, ansiktsmask och nytt nagellack på både händer och fötter:P Så nu är jag fit for fight. Snart kommer Robin hit och myser också hihi :)


En sak som irriterar mig lite är kommentat...

En sak som irriterar mig lite är kommentatorerna i skidskyttet. Varför säger/skriker de "JAAA!" när de andra länderna skjuter bra? Heja på Sverige istället... :P


Tända ljus, myskläder, en lussebulle och l...

Tända ljus, myskläder, en lussebulle och latte med kanel på. Så inleder jag min fredag kväll :) för resten av kvällen kommer användas till att fixa iordning vardagsrummet :)


RSS 2.0