Efter att ha spenderat hela dagen med att ...

Efter att ha spenderat hela dagen med att rensa vardagsrummet och förrådet så börjar man äntligen se slutet på allt. Skönt är bara förnamnet! Så imorgon kommer målaren och på fredag nya soffan. Woho!


Shoppingdag! Jessica provar kläder så jag ...

img_8067 (MMS)

Shoppingdag! Jessica provar kläder så jag väntar snällt:P kan ju säga att vi inte är ensamma i stan hehe


Sjukt skön fredag! Synd bara att den sluta...

Sjukt skön fredag! Synd bara att den slutar i extrem huvudvärk, men fikan med twinie va hur härlig som helst och sedan en kväll med idol och emma efter det. Ja vi får inte glömma den lilla shoppigen jag hann med också, tummen upp! Nu somnar jag så gonatt<3


Det har snöat oavbrutet nu i tre dagar, he...

Det har snöat oavbrutet nu i tre dagar, helt sinnessjukt :P


Årets första snöängel! Tydligen kallas hon...

img_0583 (MMS)

Årets första snöängel! Tydligen kallas hon Elinora. Bilden är från promenaden igår:P


Så nu har jag satt upp alla ljusstakar på ...

img_6702 (MMS)

Så nu har jag satt upp alla ljusstakar på jobbet. Måste säga att det blev otroligt fint på min plats! Enda minuset med dagen är att min snöängel som jag gjorde igår under vår promenad har snöat bort:/ Nu är lunchen slut, hörs senare!


Snöstormspromenad med pojkvännen!

img_1544 (MMS)

Snöstormspromenad med pojkvännen!


Tänk att några ord kan få en att bli helt ...

Tänk att några ord kan få en att bli helt varm inombords. <3


To late to apologize, yeah yeaah yeaaaah

Precis hemkommen från jobbet, idag tänkte jag vara duktig och föra över pengar från mitt ena konto till sparkontot. Och sen efter det blir det nog att tända lite ljus och läsa eller kanske sticka, så jag blir klar med Emmas halsduk någon gång :P hahaha. Det tar lite tid alltså.

Jag har verkligen inget intressant att säga alls så nu tänkte jag faktiskt säga todelue.
Puss

Hockeykväll! Efter de blir det att handla ...

img_0204 (MMS)

Hockeykväll! Efter de blir det att handla middag och sen filmkväll med Jessica, robin, Jonsson och Sandmark. En bra lördagkväll. Enda minuset är att mina knän gör ooooooont. Hett tips gå inte och dagdröm i trappan :P


Dags för middag! Är man ensam, som jag är ...

img_3217 (MMS)

Dags för middag! Är man ensam, som jag är för tillfället så får man väl se till att lyxa till det lite ;P


Talk to me boy, lalalala

Det blev inget plugg igår, istället kom pojkvännen över så vi myste och åt glass (med maränger och strössel, bara för att få det extra sött) tills vi mådde illa. Usch! Klarar inte av när det är sådär sött längre.

Hur som ikväll måste jag skriva endel på arbetet och sedan blir det bara att ta det lugnt. Sov nämligen fruktansvärt dåligt inatt. Det började med att jag vaknade kl 00:13 och trodde kl var 06 så jag satte mig upp och satte igång tv.n. Tittade på klockan och insåg att jag inte ens sovit en timme. Resten av natten vaknade jag regelbundet i tron om att jag var tvungen att gå upp. Denna natt har alltså resulterat i en väldigt trött Erika idag.

Talk to you later!

Det är tanken som räknas?

I snart två veckor nu har jag TÄNKT att jag ska sätta mig och skriva den sista kompliteringen på kostregistreringsarbetet. Klarade tentan och var tydligen bara några poäng ifrån högsta betyg... suck. Lite surt kan jag säga att det är men herre gu måste va positiv det gick ju faktiskt riktigt bra. Ikväll är det alltså tänkt att jag på riktigt ska ta mig i kragen och skriva klart så jag får klart det sista också. Vore så skönt att kunna lägga hela den kursen åt sidan sen, för jag har insett att jag är inte riktigt redo att plugga än. I alla fall inte om jag jobbar samtidigt, det får bli det ena eller det andra. Inte både och.

Fick även med mig en bok hem från pojkvännen igår, förmodligen är det en av de få böcker han faktiskt läst och enligt honom så ska den va väldigt bra. Därför är jag nu lite sugen på att fortsätta, började nämligen lite igår men var så trött att jag somnade ifrån den efter bara några sidor.

Nej, uppdaterar er senare om hur det går.
Ciao!


Heeeeelt slut! Kom hem för fem minuter sen...

Heeeeelt slut! Kom hem för fem minuter sen, har hetsstädat köket en aning, nu måste jag börja fixa mig och sen möta klasskompisarna för inhandling av mat! Det kommer bli en gryyyym kväll!


Sometimes you have to lose yourself, to fi...

Sometimes you have to lose yourself, to find yourself again


:D

:D


6 November


Just nu är det en sån där dag då jag bara vill ligga i sängen hela dagen. Byta om till mjukisar and then I'm done. Okej lite tv-spel på det också, ska åka iväg om nån timme och kolla efter ett spel. När jag va liten spelade vi alltid Crash åh de va så kul! Måste hitta något liknande.

Hörs sen,
puss

I'm completely in love



With my new shoes.

De är fulsnygga på något sätt. Har fått en liten thing för metallic nu bara den senaste veckan. Speciellt metallic i den där nyansen, har till och med ett nagellack just nu som påminner lite om färgen hihi. Nej, nu ska jag fortsätta fota lite grejer.
Hörs,
Puss

Inte riktigt orken att skriva

De sista timmarna på jobbet var jobbiga, vet inte varför men jag var SÅ trött så fruktansvärt trött. Dock kämpade jag på och vid halv sex tiden gick jag sedan hem.

Har kombinerat nytta med nöje de senaste timmarna. Mailade csn och shoppade loss lite på nelly. När jag skulle betala insåg jag att jag hade en outnyttjad rabatt på 300 kr, vilket inte direkt sänkte mitt humör.

Ikväll blir det Love actually, ljus och fika. Så måste rusa! Ciao

RSS 2.0