Du borde skämmas..!

Hittade ett norrlandstest på någons blogg, om hur norrländsk man egentligen var. Gjorde testet och usch nu får den norrländska sidan av släkten skämmas. Trotts att jag faktiskt ä 1/8 dels same och att landstället fortfarande finns kvar uppe (långt uppe) i norrland.
Men ja ja, mina 7/8 stockholmare har stort övertag än så länge och lär nog fortsätta så, haha.

image183

Ha det underbart allihopa
Erika <3

sweet sweet ...... how do you do?

Det har inte blivit något inlägg på hela helgen faktiskt, i och för sig har jag knappt suttit något vid datorn men mycket kul har jag hunnit med i alla fall. Så nu är det måndag igen. Som jag inte hade någon aning om alls när jag blev väckt imorrse.
P- när ska du gå upp idag?
Jag- ehm.... .... .... vet inte. ... ... ... vilken dag är det?
P- måndag
Jag- aha... e  det inte lördag?
P- Nej
Jag- okej... ehm... kl 9.
P- okej, då är det nu i så fall....
Jag var verkligen helt säker på att det var lördag när jag vaknade, så jag blev inte lite förvirrad när han frågade vilken tid jag skulle gå upp. Som tur är, blev jag inte så jätte besviken som man kan bli ibland när man vaknar och det inte alls är den dagen man tror att det är. För nu är det bara 1 vecka knappt kvar tills höstlovet!

Men nu har jag tre dagar med ganska mycket plugg famför mig, idag måste jag bli klar med svenska arbetet, suck. För annars hinner jag inte plugga någon italienska imorron, som vi har prov på, på onsdag. Sen på onsdag är det bara att läsa nått häfte/papper i engelska som skulle vara klart på torsdag. Sen är jag helt färdig! Så det blir nog inte så farligt när jag väl tänker efter.

Så nu ska jag passa på att skriva lite på svenska arbetet innan jag går till skolan. Hörs förmodligen ikväll.
Ha det underbart allihopa
Erika <3

You and me song - The wannadies

Mina nya favorit! Har hört den många gånger förr men aldrig riktigt vetat vilka det var eller vad den heter. Men nu har jag äntligen fått tag i den.

Måste ju nästan berätta om igår, precis som varje torsdag var vi och coachade. Men vet ni vad som hände denna gång? Jo, det kom ännu flera!  =) Så igår var vi fem stycken och jag tror till och med att jag har lärt mig allas namn, det är: Cecilia, Maja, Vilma, Ammika och Julia. Ser ni, haha titta vad jag kan. Så det var faktiskt riktigt roligt att coacha denna gång, hittade även mina nike shorts, som jag letat efter i flera veckor!

Men nu är det äntligen fredag! Vi började 08.30 idag och slutade si sådär vid 10.00. Så det var riktigt skönt. Har legat i min säng och kollat på film sedan dess så snart blir det lunch. Sen kanske jag ska träffa Marcus och Andreas och spela "guitar hero", haha. Men vi får se hur det blir med det. Vid fem tiden ska jag i allafall vara inne i stan och kolla på en vinter jacka. Känner väldigt behov av det just nu, var riktigt kallt imorrse när jag skulle till skolan.
Ikväll då? Någon som har några planer?
Vet inte riktigt vilka jag ska umgås med men några hittar jag nog, har lite förslag att välja på haha. Får se om jag kanske möter upp med Pontus =).
image182

Haha, nej nu blir det en till film och lite lunch sen får vi se vart jag tar vägen. Alltid välkommna att höra av er om ni har det tråkigt.
Ha det underbart alihopa
Erika <3

Hjäälp

Kommer ett inlägg lite senare idag tror jag, men måste bara fråga nu när jag kommer ihåg det.
Är det någon som vet var man kan köpa en oversize t-shirt hyfsat billigt?? Har leta hur länge  som helst nu men inte hittat och imorgon ska jag in till stan och shoppa med mamma.

Tack, tack =)
Erika <3

Moulin Rouge

Idag skulle vi slippa ha vanlig skoldag och istället skulle vi orientera ute i Kallhäll. Enda fram tills att orienteringen skulle börja såg allt bra ut. Sen var det våra tur att starta kl 10:39! Första kontrollen klarade vi utan problem lika så andra, på tredje kontrollen tappade vi bort oss lite men tillslut kom vi fram. Det var nu vi skulle få riktiga problem haha, vi sprang helt åt fel håll och tappade bort oss rejält men efter si sådär kanske 20 mintuer hade vi äntligen hittat fram till den fjärde kontrollen. Innan dess hade vi hunnit stanna och klappa fåren i en hage som fanns där och seriöst övervägt att gå in på ICA och köpa något att äta. Men som tur va fortsatte vi och allt slutade med att vi hittade alla kontroller utom en =)

Vi gick sedan hem till Linn, tog det lugnt några timmar, drack oboy och pluggade lite. Klassfotot hade tydligen kommit också, och till min förtvivlan såg jag precis som alla tidigare år jätte konstig ut =( Men men, bättre lycka nästa går får man väl hoppas. Och om jag har tur kanske enskilda fotografiet blir bättre! Jag håller tummarna.

Kände mig i ganska stort behov va en dusch när jag väl kom hem sedan, att duscha är aldrig så skönt som när man verkligen ser fram emot det. Vilket jag verkligen gjorde idag. Efter det vara det bara att lyda massa order och börja plocka undan på rummet.

image179

Allt gick jätte bra tills jag började plocka bort alla mina skor från hallen in till mitt rum. När jag äntligen skulle lägga ner de sista skorna böjer jag mig fram och lägger pannan rakt mot kaktusen! Aj vad det stack kan jag säga =O Så ikväll får nog mamma som straff hjälpa mig att ta ur de sista taggarna, haha.
image181

Nu måste jag fortsätta med svenska arbetet och sedan blir det nog lite engelska för min del innan jag börjar kolla på Moulin Rouge ikväll klockan 21:00 på tv 3!
Titta på den filmen, det rekomenderar jag verkligen... =) Min favoritfilm just nu.

Annars ha det underbart allihopa
Erika <3

Allting är sig likt, men ändå så annorlunda

image178
Jag kom precis hem från matchen... som vi vann! Men konstigt nog är jag inte ett dugg glad. Det är en ganska konstig känsla att vinna en matchen inte känna sig speciellt glad. Känns ungefär som att jag har glömt bort allt, hur man skjuter, dribblar... gör mål?! Om vi jämför poäng tillexmpel, när jag var som "bäst" gjorde jag 22 poäng på en match (detta är mitt rekord). Nu idag gjorde jag 2 poäng :S Jag vet inte men det känns bara så konstigt. Så därför bestämde jag mig i bilen på vägen hem (samtidigt som vi satt och sjöng med i låtarna på lugna favoriter) att från och med IMORGON MÅNDAG 15/10 ska jag vara nyttig och jag ska även börja utnyttja de gånger jag har kvar på mitt gymkort.

Men det finns en sak och inte kan ändras, och det är att man verkligen inte behöver tänka på någonting när man spelar. Man glömmer allt som inte har med det att göra och "lever bara i nuet". Läxor, problem ja allt jobbigt bara försvinner och det är en väldigt väldigt skön känsla faktiskt.

Men nu väntar duschen för min del och sedan ska jag bädda rent min säng och bara ligga där hela kvällen.
Ha det underbart allihop vi hörs imorron
Erika <3

Cecilia Lind.. lalala

Ni skulle ha sett oss igår på träningen, fem stycken 16 åriga tjejer springa omkring på en basketplan iförda shorts, basketskor, tjocka tröjor och halsdukar. Det måste verkligen ha varit en syn haha. Tro det eller ej men det finns faktiskt en väldigt bra anledning till detta, hallarna vid Brommaplan är så fruktansvärt kalla. Jag kom dit kanske 45 min - 1 tim innan träningen skulle börja (eftersom jag åkte direkt från stan), satte mig på hallgolvet och började läsa min engelska bok. Men efter bara fem mintuer var jag helt genomfrusen, trotts att jag hade jacka och halsduk på mig! Fast nu får det nog vara slutpratat om det tror jag... haha.

Men om vi spinner vidare på kyla/kallt/frysa ja allt det där, så kommer vi faktiskt in lite på idag, idag på morgonen om man ska vara specifik. När jag skulle gå öppnade jag först dörren och skulle känna lite hur kallt det var. Och jag måste nog erkänna att det känndes väldigt fel att kolla på termometern i början av Oktober och se att det var -2 grader ute. Så det fick bli den varma/stora halsduken, jacka och stövlar idag. Nu till helgen måste jag verkligen ta mig iväg och köpa en vinterjacka, börjar bli lite väl kallt för min skinnjacka nu =/

Men nu är jag trött och hoppas på att middagen ska vara klar snart så jag får lägga mig i sängen sen och kolla klart på "The Last Kiss" som jag började kolla på tidigare idag innan jag gick iväg och coachade.

image177

Ha det underbart allihopa
Vi hörs imorron, då kanske det snöar lite mer. För det snöade faktiskt lite idag när jag var påväg hem!!
Erika <3

En tidig morgon med lite tid över...

Har du pojkvän/flickvän? Nej inte de senaste dagarna
Är du kär? Inte för tillfället
Hur tidigt stiger du upp? 6 om jag börjar 8 =/
Vem/vilka vet mest om dig? Emma, även fast hon kanske inte vet allt.
Gillar du att slåss? Naj, det skulle jag inte påstå.
Vad ska du göra ikväll? Coacha, kanske träffa Pontus och soooooooova
Har du utländska föräldrar? Naj, det är de inte.
Var har du ont? Nacken, sen en månad tillbaka kanske.
Är du bra på att måla? Skulle jag inte påstå
Vem kramade du senast? Linn tror jag
Vad längtar du till? Fredag kväll, (äntligen helg).
Vad heter dina husdjur? Han heter Lukas =)
Har du körkort? Nej, inte ännu på nått år.
Favoritgodis? Syrlingar
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska helt klart, har alltid varit.
Sparare eller slösare? Slösare... älskar att shoppa.
Har du några homosexuella vänner? Inte vad jag vet om.
Bio eller promenad? Bio måste det nog bli.
Är du kittlig? Nått så grymt.
Rädd för insekter? Nej inte rädd inte.
Anser du att du är stark? Beror på vem man jämför med, haha.

I could trade my soul for a Subway cookie

Helt seriöst har nog Subway de godaste kakorna! Vi fick tipset av våran coach Frida förra onsdagen så nu när jag och Emma äntligen befann oss i Vällingby tillsammans passade vi på. Och det gjorde vi så rätt i. För de är verkligen riktigt riktigt riktigt goda.
image175

Men åter till verkligeheten... drömma kan jag göra senare, haha.
Fick äntligen träffa Emma idag, det va faktiskt ganska länge sen nu. Blir ju som sagt inte alls varje dag längre som det var förr. Så eftersom att båda slutade vid ett tiden tog vi oss in till Vällingby för lite shopping, självklart hittade jag inte det jag skulle ha. Vilket var nån lite större t-shirt. Men köpte lite annat fint istället. Som jag är mycket nöjd med. Självklart fanns de inga bilder på de på internet så fick ta min egen bild istället. Fick även med min coachtröja som Emma var så snäll och hämtade upp.image176
Imorgon blir det bio med klassen efter skolan och sedan träning. Efter det ska jag bara hem och sova jätte gott! Men vi hörs kanske imorgon.
Ha det så underbart allihopa
Erika <3

Bästis på kö

Nu känner man verkligen ute att det är höst! Även om det är fint väder och till och med lite sol, så är det fortfarande kallt. Men det är ändå lite mysigt tycker jag, man kan gå omkring i stora tröjor och koftor. Imorrse tvingade jag upp mig själv vid halv åtta tiden, och det var ingen höjdare. Kännde bara för att krypa ner under mitt varma täcke igen och sova några timmar till. Men så skulle det inte bli utan det vara bara att gå upp och åka iväg på "coach cliniqe" i Vällingbyhallen. Okej, jag erkänner det kändes som evigheter när vi satt där men man lärde sig nog även en hel del. Är mycket av de saker han sa som jag faktiskt ska tänka på nu när jag spelar själv, så det är mycket positivt! Vi fick även våra coach-tröjor. Jag har ännu inte sett min eftersom Emma hämtade upp den medan jag var inne i stan med mamma och shoppade.

Nu har jag äntligen lyckats köpa mina stövlar! Blev inte de jag hade tänkt från början men de här va fina de med, och väldigt sköna. Tyckte lixom att det var bäst att passa på och köpa de när det äntligen fanns ett par i min storlek. Så jag slog till, endast 440kr på dinsko. Hittade även en kofta och lite tröjor, blir sköna nu på hösten med tights eller leggings under =).

Nu måste jag gå och röja lite på mitt rum innan Ville kommer, (så att mamma får som hon vill, haha). Hon är alltid sådär, så fort någon ska komma hit måste det städas och plockas undan, suck säger jag bara. Sedan imorgon ska jag kanske träffa Tom i stan. Det var verkligen länge sedan nu, saknar han faktiskt. "Bästis, på kö lixom".
Bara för det får han äran att vara med på bild...
image174

Ha det underbart allihopa
Erika <3

muuuumms

image173

I måndags var jag ju och klippte och färgade håret, okej man kanske inte ser så mkt på denna bild men det är faktiskt lite ljusare och tyvärr kortare. Men man vänjer sig nog eller hur =)

Idag är det ju trotts allt den offisiella "Kanelbullens dag". Den ända dagen då man kan äta bullar (plura, haha) utan att få dåligt samvete och känna sig onyttig. Så idag ska jag passa på, ska få med mig Emma till björnboda innan vi åker går och coachar småflickorna.

Nu är det bara fredag kvar och sedan är det helg igen! Inte helt fel eller? I alla fall man borde inte klaga.
Där emot vet jag inte om jag har några jätteplaner för helgen, Lördag betyder en månad för min del. Ja ni kan ju försöka lista ut varför själva. Annars får vi väl se vad som händer, om det finns några frivilliga som känner för att slösa lite tid och träffa mig.
Nu tror jag faktistk att jag ska vara duktig och sätta mig och skriva lite på den personliga reflektionen till projektet, så har man det klart till nästa vecka också.

Ha det underbart allihopa
Erika <3

Udda & unika

Måste säga att det känns ganska bra att vara ledig på en måndag, när alla andra går i skolan (skadeglädje, haha). Att vakna sådär vid tio-tiden och bara kunna ta det lugnt, innan man ska in till stan för att färga och klippa sig lite. Inga stora förändringar är påtänkta, som tur är får jag sällskap av Linn och efteråt kanske vi även ska träffa lite annat trevligt folk. Ja och sen är nog dagen ganska så slut faktiskt, bara att gå hem och lägga sig så man orkar upp till tisdagen i skolan sen.

Igår då, ja då var det Expo på Spånga Gymnasium och för våran del var det kallat "affär för en dag" då vi fick chansen att verkligen känna på hur det känns att försöka sälja grejer och gå i vinst (som de flesta förhoppningsvis gjorde). Jag smet där ifrån lite tidigare och åkte iväg till Tumba för att spela match istället, vilket var så underbart roligt. Det hade blivit något fel så både vi och flickor 92 var där klara att spela för Damer div 4 "KFUM Grimsta". Men det gick bra och vi bestämmde att vi skulle spela tillsammans, tyvärr vann i vi inte matchen men sista perioden vann vi utan problem. Var verkligen länge sen man spelade och det märktes, men så kul det var! Kan inte riktigt släppa det.
image171
(fråga inte om bilden, haha. Vi är inte riktigt som alla andra!)

Nej nu måste jag gå och göra mig klar så att jag hinner med bussen.
Ha det underbart vi hörs senare
Erika <3

RSS 2.0