Crew <3

Vet ni vad?!
Idag har jag träffat mina flickor, det var verkligen riktigt länge sedan vi gjorde något nu. I Sommras på sommarlovet tillbringade vi nästan varje dag tillsammans. Då menar jag verkligen NÄSTAN varje dag. Men nu när skola har börjat och alla går i olika klasser och skolor är det lite svårare. Det är alltid någon som inte kan, tyvärr. Men idag lyckades vi! Vi hade tid allihopa, och det var så mysigt. Saknar verkligen det.
   

Vet ni vad jag mer gjort idag? :)
Jag var i outlet och shoppade, det var ett tag sen jag och mamma åkte iväg tillsammans. Så det var på tiden, det är alltid mysigt. En tjejdag lixom (sen är det ju inte helt fel om man hittar nånting heller).
image169
Köpte det där bland annat sen två tröjor till. Så nu behöver jag inte köpa nya jeans igen på länge, YEESS! Tycker verkligen det är riktigt svårt att hitta några som sitter bra. Men men nu slipper jag det problemet en tid framöver.

Nu måste jag springa iväg och leta reda på mina matchställ tills imorron, första matchen! Önska oss/mig lycka till, det kan nog behövas!

Ha det underbart allihopa
Erika <3

Friday Night

Helg igen!
Veckorna går verkligen snabbt, har varit en riktigt seg fredags kväll för min del. Kom hem vid nio tiden från Ville och sedan dess har jag bara suttit hemma och kollat på tv med datorn i knät. Men är man trött så är man, plus att jag tror att jag håller på att bli förkyld också. Förhoppningsvis ska jag hålla mig frisk! Man vill ju inte missa första matchen nu på söndag, som vi kommer spela i Damer div 4 faktiskt. Hoppas det går bra :)

Nej nu funderar jag på att alldeles strax gå och lägga mig. En dag med skola och shopping tar verkligen all energi.
Så imorron ska jag kolla efter skor och sedan träffa flickorna! Det var länge sedan nu...

Ha det underbart allihopa
Erika <3

Baby Baby, why can't we just say forever...(8)

Så nu måste jag skriva fort och snabbt klockan är redan elva och jag sitter i sängen med den bärbara. Så vi får hoppas att det fungerar att publicera inlägget, annars? Ja då blir det ett inlägg mindre för er att läsa, Jippie?! haha.

Har verkligen varit en härlig dag idag, fick bra resultat på företagsekonomi provet vi hade förra veckan, 23/26 poäng. Inte illa va? =) Man måste ju få skryta lite.
Sedan slutade vi vid tolv tiden så jag och Linn tog oss ner till hyrbutiken i spånga och hon hyrde några filmer. Sedan väntade några timmars film tittande hemma hos Linn innan det bar av för coachning för min del. Första träningen med f99 idag, och ja det var en upplevelse. Laget har inte hunnit "bildas" ännu så endast två tjejer dök upp på träningen. Men ja det är i alla fall en början.
Bestämmde sedan med Pontus att vi skulle kolla på en film tillsammans, man måste ju passa på när man inte har några läxor! Det blev "28 veckor senare" som tydligen skulle vara riktigt läskig, men jag kan inte riktigt hålla med om det. Tyckte inte den var så farlig men men, alla är ju olika.

Nej nu måste jag sova! Ska trotts allt upp strax före halv sju imorron så. Sov Gott allihopa och ha det underbart
Erika <3

This years Love

Nu vet jag inte hur jag ska börja skriva länge, eftersom Josef bara retar mig för att jag skriver, haha =P
 
Kände att jag behövde ta en paus från pluggandet ett tag nu. Företagsekonomi blir man ganska less på efter sisådär 20 min, med bara företagsformer och hur det går till. Okej erkänner min paus har blivit kanske 15 min för lång men jag har hunnit med en hel del, målat naglarna, pratat med lite kompisar och bytt om. Men okej ge mig tio minuter till sen LOVAR jag att jag ska fortsätta plugga.

Har ju trotts allt träning ikväll så hinner inte plugga så speciellt mycket efter det, eller lättare sagt inget alls. Och om jag ska vara helt ärlig orkar jag nog inte det heller. Har världens huvudvärk och min nacke har bestämmt sig för att inte vilja som jag vill idag. Men den här eftermiddagen har ju inte direkt varit som jag velat hittills heller så, så förmodligen fortsätter den nog så enda tills ikväll vilket betyder att jag säkert kommer vara trött och gnällig, haha.
Tur att man har snällt folk i sin klass så att man kan fuska sig på bussen hem utan jacka lr någonting från skolan. Men det är en annan historia, nu ska jag gå ner till pappa och be honom sänka volymen på gitarrförstäekaren så jag kan fortsätta plugga. (Vadå ombytta roller, haha)

image163

(Vadå minnen!)

Ha det underbart allihopa
Erika <3

Hurru du du!? Ja, det är jag det...

Kom nyss hem från Carro, där vi spenderat den senaste timmen efter skolan innan hon skulle iväg. Så nu är man så illa tvungen att börja plugga. Inga ursäkter längre, bara att sätta igång med uppgiften och planekonomi tills imorgon.
Måste nog början nu om jag ska hinna klart tills strax före fem, då jag skulle möta Mamma i Vällingby för att byta några saker, hihi. Så får se vad man hittar för fint.

Ha de underbart så länge så hörs vi senare
Erika <3


Nobody Said It Was Easy

En av mina nya favoritlåtar, helt klart. Inte för att låten är speciellt ny kanske men den är faktiskt riktigt bra =) För att inte tala om "When will I see your face again" den är till och med, med i någon reklamfilm på tv nu.

http://www.youtube.com/watch?v=Rsxxob3d0As
Känner du igen?
image162

Ja, jag kanske borde göra som alla andra i Sverige just nu och gå och kolla på AIK- Djurgården.
Ni får ha det underbart allihopa så hörs vi
Erika <3

Barnvakt #1

Nu börjar jag äntligen vakna lite! Gick upp redan halv åtta imorrse men har aldrig riktigt kommit igång förens nu. Kvart i nio var jag och Emma i vällingby hallen för att gå på tränarutblidningen, var inte direkt sådär jätte kul men antar att det var ganska bra att ha gått den innan vi kör igång med f99.orna nu på torsdag.

Så nu har jag hunnit duscha och äta lunch medans jag sitter barnvakt åt kusinerna, torktummlar mina jeans och väntar på att Ville ska komma hem från gymmet. Det verkar som att det blir en ganska lugn dag idag vilket passar mig alldeles perfekt, är ganska så trött faktiskt. Skulle inte sitta helt fel med en film just nu faktiskt men antar att den planen får vänta några timmar.

Nu de e "fight" i mitt rum så måste nog gå och ta tag i det hela. Hitta på något kul att göra med de ett tag, haha får väl se vad det blir.
Vi hörs senare ha det underbart
Erika <3
image161

Hejjaklubben

Så då var klickan 23.00 och man har precis kommit hem från träningen. Ganska slut men nu är det dags för middag och en dusch innan sängen kallar.
Trotts att det har varit onsdag som är en av våra jobbigaste dagar har den varit riktigt rolig, till stora delar. Brandlarmet gick ännu en gång, andra gången denna vecka. Men vi hann ändå med ganska mycket på samhälls-lektionen som trotts allt var ganska rolig. I alla fall för de som var med i debatten (vilket jag hade "turen" att vara, haha).
Nej nu efter en otroligt lyckad träning, där det inte blev så mycket träning av förutom skratt så är jag trött och vill sova. Vi har även lyckats dra slutsatsen idag att vårat "lag" (de sex personer vi är kvar) inte är riktigt så "smarta" som vi ser ut och som man kan tro, men ja. Det är kul i alla fall.

Nu får ni ha det så underbart vi hörs imorron
Erika <3

image158

Hösten 07

Får ni aldrig lusten att verkligen hitta på något mer era kläder. Okej nu menar jag inte göra något som att gå ut på promenad och liknande, men det förstod ni säkert, haha. Utan jag syftar på att verkligen sätta på er något annorlunda. Något ni verkligen tänk igenom?
Där allt ska matcha: skor, väska, jacka, kläder, nagellack, frisyr, assesoarer.
Verkligen allting! Okej jag kan erkänna att jag får det ganska ofta. Vanligtvis på en eftermiddag som denna, då man inte har några läxor och ingenting annat att göra eftersom alla andra sitter hemma och pluggar. Då man verkligen har hur mycket tid som helst på sig. Men det uppstår alltid samma problem för min del, och det är... att jag inte har allt jag skulle behöva för att uppnå "dröm outfiten" hemma. Så självklart kommer man på något man måste köpa, men man kan ju inte bara ge sig av sådär och köpa något nytt när som helst. Så man får helt enkelt improvisera.
image157
Det här var tydligen vårens färger, så vad är då höstens? På vissa håll hör man mörka naglar (vilket jag har kört med ett tag nu, men känner mig inte så hemma i det), från andra hör man glittriga (men är det verkligen snyggt?), fransk manikyr ska tydligen fungera också (men vem orkar sitta i nästan två timmar och bara måla naglarna?).
Så naglarna är ännu ett av mina problem.
Nästa är nog att jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på för kläder att ta på mig, för att få lite omväxling. Man måste ju variera sig. Det är inte så roligt att gå omkring i "zip" tröjor varje dag, men det har blivit lite av en vana just nu.
Efter min promenad som jag ska ta med Robin nu, ska jag titta igenom min garderob och tvätta det som behövs, leta fram smycken och skor. Sedan ska jag medela mer om vad resultatet för denna gång blev.
Ha det så unerbart allihopa så länge
Erika <3


Nutid, dåtid, framtid

Jo jag bestämmde mig till slut och, Ja klart jag ska blogga även idag. Precis som alla andra dagar. Annars känns det bara fel. Jag tar inte pauser bara sådär från att skriva, nej nej absolut inte så nu kommer det ett inlägg ändå. Vad har då hänt de senaste dagarna som jag inte redan berättat om?

Vi börjar med coachingen, ´nu är det äntligen bestämt. Jag och Emma ska börja coacha ett lag. I vårat fall blir det image153flickor 99 Kälvesta. Kommer att bli mycket roligt tror jag, och vi ska göra vårt bästa får att få dessa flickor att bli riktigt bra =) Önska oss lycka till.

Sen vad har mer hänt? Jo juste, jag har fått kontakt med min gamla "kyrkis" kompis igen. image154Är det inte roligt?! Inte hört eller sätt från honom på över tio år skulle jag tro och sen bara sådär så hörs man ingen. Det är jag väldigt glad över faktiskt! Men tyvärr bor han i Norge nu så det är ju en bit bort men det ska tydligen vara fint i alla fall om man tittar på de fina bilderna han så snällt delat med sig av, och även skrutit en del om =P haha.
Har även hittat bilden på alla som gick där på kyrkis tillsammans som jag bara är tvungen att lägga in =D
Så se och njut, haha.
image155

Så ha det nu underbart allihopa
Så hörs vi imorron =)
Erika <3

har gått och blivit lat =O

Orkar inte skriva något idag, haha. Blev för mycket pluggande för min del.
Men vi hörs imorron allihopa. Har endel nyheter
Ha det underbart allihopa
Erika <3


En vanlig fredag helt enkelt?

Ja, så var det helg igen. Det har ju inte gått lite fort!? Men jag klagar inte hellre det, än att veckorna känns år långa. Idag började vi klockan åtta med matte, en lunch och sedan världens segaste genomgång i samhällskunskap. Men även den lektionen gick och sedan var det dags för våran två timmars lunch. Så jag, Carro, Robert, Robin och Emma tog oss ner till hyraffären(??) och köpte godis innan vi hamnade utanför spånga punkten där vi satt och snackade resten av rasten, haha. Efter skolan åkte jag och Carro hem till Linn, för det var ju trotts allt fredag. Vi bakade världens hårdaste knäck, lyssnade på gammla låtar och spelade monopol. Haha men det var faktiskt riktigt roligt.

Nu har jag precis spenderat några timmar med Ville, så nu känns det som jag har hunnit med det mesta. Mamma har även kommit hem från Ryssland och allt är som det ska igen. Imorgon blir det fika och umgås med tjejerna och sedan får vi se vad vi hittar på. Måste även åka till Ville och hämta tillbaka mitt busskort, suuck =P

Men sov så gott allihopa och ha det så underbart.
För det ska jag ha.
Erika <3


Airika

Denna dag måste jag säga har varit ganska skön. Alla ettor och tvåor på Spånga Gymnasium hade idrottsdag tillsammans, trodde att från början skulle det vara lite "små-roligt" mest på skojj. Men det visade sig bli något helt annat! Redan första "matchen" som var CTF var det nära att bli bråk, det var ganska tydligt att E2A inte uppskattade att vi i E1A kom dit och var, ja vad ska man säga rätt så kaxiga och körde lite med våra egna regler. Matchen slutade oavgjort och vi fortsatte med brännboll, "svansleken", nån frisebee (ursäkta stavningen) -lek, fotboll (som vanns över tvåorna med 5-2), och sist men inte minst dragkamp.
Morgonen var verkligen riktigt kall så det var ingen höjdare att vara ute på lunda ängarna och spela, men på lunchen drog sig jag, Carro och Linn hem till oss och åt lunch för att sedan en halvtimme senare återvända till alla andra, något mer uppvärmda haha.

När jag väl var hemma efter skolan igen var klockan bara två och jag bestämde mig för att åka in till vällingby och titta runt lite. Väl där träffade jag Jasmine som var med några kompisar och på bussen hem även Aysegul. Så det var ett riktigt lyckat besök =).

Nu är klockan elva och jag ska upp tidigt imorgon, måste även hinna äta middag och duscha innan jag går och lägger mig. Så det blir snabba ryck och jag ursäktar för ett lite halvtaskigt skrivet inlägg.
Ha det underbart allihopa
Erika <3

lite tidsfördriv såhär en onsdags eftermiddag

PERSONLIGT
Vad heter du: Erika
Vad heter du i mellannamn: Anna
Vad heter du i efternamn: Gottnersson Steen
Internet nick: iirrs
Smeknamn: irri (men mkt Erika nu för tiden, haha)
Syskon och deras ålder: Har inga
Vad kallas du av den du är intim med: lite olika, beror på tillfälle, haha.
Vad heter din bästa vän: Emma Lundh
Vad heter din mamma: Gunilla
Om du fick välja efternamn, vad skulle du välja då: Efter stavningsändring och tillägg av ett namn är jag ganska nöjd. :)
Vad heter/hette ditt favorithusdjur: Leo
Vad hette din fröken i första klass: Eva Rimmon 

MAT OCH DRYCK
Vad är det äckligaste du någonsin ätit: ojj,, sniglar en av de.
Vad skulle du hellre svälta ihjäl än äta: inget förmodligen, lr jo finns nog endel.
Vilken dryck köper du när du är törstig: olika, nu e ja inne på loka
Mammas eller pappas mat: mammas, hon lagar oftare. (om pappa lagade skulle vi bara äta nån gång i veckan, :O )
Om du skall bjuda en kille/tjej på middag, vad lagar du då: kött och nått... :P
Kinesiskt, thailändskt, indiskt eller japanskt: Indiskt

FAVORITER
Artist/band: Fall out boy, James Morrison, Jason Mraz
Låt: Wordplay
Citat:
Bok: En shopaholic
Legend:
Plats: Storstäder, varma stränder :)
Site på nätet: Playahead, blogg.se, facebook, bilddagboken, netlog.com
Stad: Stockholm

INTIMT
Har du skrivit ett kärleksbrev till någon du inte varit tillsammans med: i 3.an (men lämnade det inte, haha)
Vems läppar saknar du: Villes


STORLEK
Längd: 172 cm
Vikt: privat:P
Ålder: 16 år
BH/Penis: B
Lägenhet: den existerar ännu inte.

MOBIL
Mobiltelefon: LG, nånting
Senast mottagna sms: "4"
Senast skickade sms: "aha okej,, nej men okej då var det inget"
Senast mottagna samtal: Oscar
Senast uppringd: Marcus
Senast missat: Morgan


HAR DU GJORT DET(?)
Rapat någon i örat: neej, så äcklig skulle jag inte vara
Skurit dig med ett vasst föremål: aa i fingret med en kniv :/ eller snarare "skurigt mig på"
Ätit något äckligt bara för att chocka andra: aa faktiskt
Varit på Hultsfred: naaj
Älskat någon du inte kunnat få: älskat skulle jag inte vilja säga, det är ett starkt ord :/ ;)
Varit tänd på en lärare: faktiskt inte haha
Stulit något från en kompis: nej,  jag frågar först;)
Tyckt en artist är bra, men inte vågat erkänna det: ja, många gånger
Ätit tills du spytt: haha nej, men nära på
Sjungit när du satt på toaletten: Jo det har väl hänt, haha
Varit rädd för något helt ologiskt: Ehm, säkert
Legat på sjukhus: nej faktiskt aldrig.

SKOLA
Klass: E1A
Skola: Spånga gymnasium
Bra klass: Aa, riktigt härlig klass faktiskt


Mitt andra liv.

Idag fick jag brev från HSB om mitt andra liv. Jag som inte ens visste att jag hade något sådant, men tydligen har jag det... ett andra liv. Bara så ni vet så är det inte bara jag, utan ni har ett ni med (det vill säga om du är under 18år.) Så detta betyder alltså att just nu lever jag i mitt första liv, det liv då man är ett barn och inte vet bättre än att göra lite som man vill och springa runt och göra allt det dina föräldrar säger åt dig att inte göra. Grattis allihopa ni är fortfarande barn.  Men om två år, då börjar vårt andra liv och vi tar ett såkallat "steg" in i vuxen livet. Det är då vi på allvar måste börja ta ansvar och skaffa oss våra egna pengar, det går inte längre att på samma sätt leva på föräldrarna som man gjort de första 18 åren av sitt liv.

Okej vi kanske inte är helt barn fortfarande, utan bara till en viss gräns. Om man jämför:
- När du var mindre, ringde du/jag till mina/dina föräldrar varje dag och berättade vem du skulle gå hem till.
- Du var tvungen att komma hem varje dag och äta middag, nu ringer du ett enkelt samtal och sen äter du ute med dina kompisar.
- Du fick inte köpa de leksaker du ville ha, och 150 kr var väldigt mycket pengar. Nu hittar du en tröja för 150 kr är det ingen "big deal".

Det är mycket som faktiskt har förändrats men fortfarande är du inte vuxen, och det kanske är bra. I alla fall känns det som det ibland. Det är så fruktansvärt skönt att slippa ta samma ansvar som föräldrarna och istället bara kunna sätta sig och titta på tv istället för att betala de där räkningarna. Men det finns många tillfällen då man verkligen önskar att man var vuxen och fick bestämma lite mer över sig själv.

Men thats life... I guess.
Jag kanske skriver mer ikväll, men nu har jag några timmar att fördriva med något roligt och sen får vi se vart jag tar vägen.
Ha det underbart sålänge
Erika <3

Cause I am Solid, Solid as a rock

Vilken måndag, haha. Knappt att man vill kalla det en skoldag. Började 11.10 med idrott, den lektionen tog slut efter 40 minuter då vi hade "sprungit" 3,2 km totalt. En håltimme/lunch på tre timmar som spenderades hemma hoss Linn, med Carro, Linn och Josefine och sedan ett möte med lärarna för den estetiska verksamheten. Sen åkte jag och Robin hem till mig och skulle plugga italienska... hur mycket pluggande tror ni blev av? Ja! Ni gissade rätt. Inte mycket alls, vi satt bara och pratade istället, haha. Plötsligt kom jag på att jag visst skulle vara hemma hos kusinerna vid halv sex tiden, så jag fick brottom till bussen och hann precis.
"Barnvaktade" mina kusiner i tre timmar och hade det riktigt mysigt. Säger bara, Ville du har fått konkurens. hahaha.
image152
Nu får ni ha det så underbart allihopa
Så hörs vi imorron
Erika <3

9 September... det var igår

Det här har nog varit den segast dagen i mitt liv, eller okej sådär ska jag inte säga för det får det att låta som att den har gått segt och det har den inte. Vi säger såhär istället: Idag har jag varit så fruktansvärt seg hela dagen. Jag vaknade vid kanske halv tolv tiden och började direkt att titta på tv, det var Idol, alla veckans avsnitt på rad. Så jag behöver nog inte nämna att jag blev fast där ganska länge. Efter det började Finnkampen vilket betydde några extra timmar till framför tv.n.
Hmm det här blir ett riktigt tråkigt inlägg men, det får ni leva med... haha.
Bestämmdes att jag skulle träffa Ville vid åtta tiden för att tillbringa några timmar tillsammans, så, så sant som det var sagt befann jag mig i Karlberg hela kvällen. Kom hem nu för kanske 15 minuter sen och är, bokstavligt talat helt slut. Ska kolla lite på Mord i sinnet med mamma nu innan jag går och lägger mig.

(Imorgon lovar jag nästan att försöka göra ett lite roligare inlägg).
Ha det underbart allihopa
Erika <3

8 September 2007

Idag har jag verkligen kännt mig frusen hela dagen. Lånade mammas polo-tröja och myste i, och ja det blev lite varmare i alla fall. Eftersom mamma åkte iväg med "tjejerna" (tanterna), hihi. För att ta del av hennes födelsedags present, (som var en dag på spa i södertjäle och sedan godmiddag på kvällen). Så bestämmde sig pappa och jag för att ta oss till farmor i Bålsta och hälsa på. Som alltid var det riktigt mysigt och det visade sig att stora delar av släkten var där.

Självklart blev det mycket fika, vad annars haha. Och jag var mer än mätt när jag gick därifrån, men det är ju trotts allt farmor så man måste ju smaka av allt som finns. Man vill ju inte verka oförskämd och lämna något! Måste leva upp till det goda rykte man har, haha.

Pappa började fixa på sin gitarr direkt när vi kom dit, är man förvånad? Nej inte direkt måste jag erkänna. Men jag håller mer honom, den blir verkligen riktigt snygg nu när han har lagt ner några extra minuter/timmar på den.
Vid åtta tiden kom emma hit =) vi tittade på första halvleken i Sverige - Danmark, sedan tröttnade vi och hamnde framför datorn, men fick reda på att det tillslut blev 0-0. Så tur att man inte tittade klart kanske.
Som ni märker är jag inte speciellt fotbollsintresserad, men matcher som denna har jag hört att det nästan är krav att se på. Så lika bra man följer mängden, haha.
Men bara för att pappa är så duktig ska han få en stor bild nu för att lixom runda av dagens inlägg.
image150

Ha det underbart allihopa
Erika <3


I just wanna give you everything, I wanna share this with you...

Idag har det varit en väldigt, väldigt skön dag. Skolan rullade på rätt snabbt och vi slutade klockan 11.45. Men det var pannkakor till lunch så jag, Robin, Robert, Robert, Jimmy och Emma bestämmde oss för att äta lunch i skolan. Och gott var det kan jag lova, haha... pannkakor blir man aldrig för gammal för. När alla andra av vår halva av klassen drog sig hemåt stannade jag och Robin kvar och pluggade, skönt att få undan lite tills på tisdag. Då vi verkligen har hur mycket som helst till, känns det som. När andra delen av klassen började komma från datorkunskapen märkte vi att klockan var över ett och bestämde oss för att göra sällskap med de hem. Hann till och med plugga lite hemma innan jag åkte iväg för att träffa Ville och spendera några timmar med honom. Som alltid var det väldigt kul och timmarna gick fort.
Väl hemma igen var klockan över åtta och det var bestämmt att Isabelle och jag skulle möta Jasmine i vällingby för att sedan hitta på något tillsammans, men planerna ändrades och det fick bli en hemma kväll med familjen för min del. Ganska skönt ska det bli faktiskt ser redan fram emot det.
image144
Mitt sällskap denna kväll får bli godis, och soffan. Där jag väldigt skönt kommer somna om några timmar.
Men morgondagen väntar med spännande "upptåg", haha.
Så ha det så underbart allihopa så ses vi imorron
Erika <3

Lättad,,.

Jag känner mig så otroligt lättad just nu. Inget konstigt med det sådär, men vill ni höra det som i alla fall jag tycker är konstigt? Okej, va bra för jag tänkte berätta det nu... Jag vet inte varför jag känner mig så lättad. När jag satte mig ner här på datorstolen, kom det bara helt plötsligt. En lättnad av någonting. Men inget dåligt med det antar jag... det är en skön känsla i alla fall.

Nu är veckan snart slut igen, (jag vet att det är tjatigt, men ack så sant) men det känns knappt som den börjat ännu. Man hinner aldrig riktigt komma igång... i och för sig är det ganska skönt. Precis som den här skoldagen har varit. Va på första lektionen idag som var matte och det flöt på, med lite hjälp från "matte-snillena" (enligt de själva så klart) så hade jag tillslut löst några av VG uppgifterna när lektionen var slut. Hann bara med förhöret på företagsekonomi lektionen men hoppas det gick bra, man vill ju göra ett bra första intryck. Efterdet åkte jag iväg till Eastman för att kolla mina käkar för sista gången och det är ganska skönt att ha det gjort! Nu behöver jag aldrig mer åka dit igen, hihi. Mötte mamma för lunch vid Odenplan och vid halv två tiden var jag tillbaka i skolan igen. Det är faktiskt riktigt roligt att träffa klassen för alla är så roliga, gillar verkligen våran klass, haha.

I alla fall, när jag kom hem sen var jag verkligen så sugen på att leta upp mina gammla lee jeans från sjuan, de e alldeles förstora så sydde in de i benen och gjorde stuprör av de istället, lagade även några små hål jag hittade...




Fint va? hahaha...
Yes, imorgon är det fredag och förhoppningsvis så slutar jag 11.45. Hinner man perfekt hem vila lite sedan iväg och träffa Ville några timmar. Sedan får man se vad som händer på kvällen, förhoppningsvis något roligt, om jag blir kvar där eller umgås med mina kära vänner här hemma.

Kolla på bilden på mig i förra inlägget. Eller hur är jag inte lik Agnes som var med i Idol förut? hahah =P
Ha det underbart
Erika <3


Jag kan faktiskt bli riktigt arg...

,en av min och Robins "givande" diskussioner, haha.

Blev inget bloggande för min del igår, hade helt enkelt ingen lust när det väl kom till saken. Men jag minns att jag hade tänkt skriva om "första intryck" eller lättare sagt det som man först lägger märke till hos personer. För min del är det ofta skorna och att man/jag har fördomar om hur folk är bara för att de har en viss typ av skor.
Funderar fortfarande på om jag verkligen ska skriva om det, för är det över huvud verkligen intressant? Men ja kanske... så det får bli lite om det då.

image137


Man ser alltid folk gå runt i "jogging-skor" okej det kanske inte är så mångam en det är alltid någon. Mitt första intryck är då alltid, aha det är någon som inte bryr sig så mycket om hur de ser ut. För hur fina är egentligen ett par jogging-skor? Eller höga stövlar med stilettklack, jag kan inte låga bli att tänka Hon är framgångsrik (eller) hon jobbar på något lite finare företag inne i stan. Vissa kan man inte ens beskriva med ord, då bara vet man (eller man tror man vet) hur de är. Det är någon känsla mån får. Om jag skulle gå igenom alla olika sorters skor skulle det ta evigheter och det har jag verkligen ingen lust med så det får räcka så där. Alla förstår nog hur jag menar. Eller?

Tror inte det kommer bli så mycket till inlägg annars idag eftersom att jag inte kommer hem från träningen förens vid elva tiden och då är jag ganska så trött kan jag säga. Nu börjar jag även bli hungrig igen så ska nog ta och äta något innan middagen strax före åtta tiden.

Ha det så underbart allihopa så hörs vi imorron
Erika <3


GoodWill- företagsekonomi.

Back to school var det som gällde idag.
Började dagen med Projekt och företagande, vilket var väldigt roligt. Precis som de andra lektionerna har varit, haha. Efter det var det fys på idrotten och ingen av oss var väl sådär jätte taggade på att börja springa så vi fuskade oss lite halvt igenom "spåret". Men det var jobbigt så det räckte ändå, otränad som man är så här i början av säsongen. Men ändring ska det bli, och snart är man igång igen! Får vi hoppas.






En trevlig lunch blev det till sist med dessa personer och sedan anslöt sig även Emma till oss för att titta runt lite på Spånga Gymnasium och dess ökanda "djurhus" med mycket häftiga djur,haha.
Nästa lektion fick vi våra böcker i företagsekonomi. Kan berätta för er att de var ju inte lite tunga, haha. Och ser inte sådär jätte roliga ut när man tittar på de men man gör ju det man måste. Och när jag kom hem satte jag mig mycket riktigt ner och pluggade. Efteråt var jag riktigt stolt över mig själv, klar med både engelskan och företagsekonomi. Nu väntar bara boken på att bli läst.
image135
Men nu väntar nog tv några timmar för min del innan det är sängen som kallar.
Ha det underbart så ses vi imorron allihopa
Erika <3

www.fjortismyter.com

Tyvärr (eller inte) var jag inte hemma igår kväll så jag kunde inte skriva. Hann med en hel del tycker jag för att vara en lördag. Var i Kista och bytte ett par jeans, innan vi åkte till kusinerna för att fira Daniel och Vigg, efter det mötte jag Emma i Spånga och vi tog oss till Karlberg och mötte Ville. Då hade vi stor användning för våra "rosa anteckningsblock", haha. (Inside joke, försök typ inte ens förstå). Sedan efter ungefär 15 min lyckades vi få reda på portkoden till Pontus/"Mrprintscreen" port och tog oss upp till honom. Dit sedan även Axel kom, så vi hade en lugn och rätt skön "hemma" kväll innan jag och Emma tog oss hem till henne för att sova. Måste säga att det var länge sedan jag sov så skönt, haha.

Idag vaknade vi vid halv elva tid och när klockan var strax före ett befann vi oss inne i stan för lite shopping. Det var en riktit mysig dag och vi gick bara runt och tittade. Emma lyckades hitta en jacka, (likadan som min, =P hihi) Fint va??

Lunchen fick bli på Burger King, lite mer våran prisklass och sedan hände det bästa på hela dagen. Och JA, vi kommer nog låta jätte efter nu men. Vi hittade äntligen Skopunkten inne i stan, vid Sveavägen. Så vi gick in där och fyndade lite. Blev två par skor för 148 kr. =) Helt fantastiskt. Men nu kommer inte mamma bli glad som redan tycker jag har 300 par skor, haha. Men när de kostar ungefär 50-100 kr st kan man ju inte bara låta bli eller hur?

Nu väntar kvällen och för våran del blir det nog med "Linas Kvällsbok", filtar och kuddar i soffan hemma hos någon. Känns inte som att det skulle vara så helt fel faktiskt. Men vi hörs imorron.
Ha en underbar dag/kväll allihopa
Erika <3

RSS 2.0