Det känns som vår även om inte solen skiner


Nu rör jag mig mot skolan. Vi lär inte höras förens ikväll någon gång för vid halv 3 ska jag vara hos frisören och efter det ska vi kolla lite presenter och liknande. Juste Erika, du ska plugga också! Hm.. aja hinner kanske sitta kvar i skolan en stund och plugga. Hur som helst så hörs vi ikväll igen det var bara det jag ville säga.
Puss

Blåsippor

Vet inte riktigt hur det gick till men när jag hade kommit ur duschen, smörjt in mina stackars bleka ben i Dove summer glow och började sätta på mig mina steps (strumpor) så kom låten "blåsippor aldrig sjuka bli... än får du gå med strumpor och skor lalalal" minns inte riktigt hur den går. Så den visan spelas nu om och om i mitt huvud.

God morgon förresten.
Puss

tankeläsare

Jag är så uuuuuuuttråkad och som om hon kunde läsa mina tankar så ringer min kära mor. Så nu ska jag börja förbereda maten och sedan åker vi och handlar. Jag har kommit på att jag faktiskt tycker det är ganska kul att laga mat, praktiskt nog eftersom jag börjar "bli till åren". För matlagning tycker i alla fall jag är något man borde kunna när man bor ensam sen.

Nej, maten nu!
Puss

Wounderful


Nu ska jag kolla på SATC och måla naglarna i mitt andra nya lack. Det kommer bli awesome!
Puss

min humor


Min pappa mailade mig den här bilden under rubriken "dags att byta till windows kanske?". Han har en poäng om ni frågar mig haha. Nej mac it is!

Todelue

Marknadsföringen var inställd idag så vi slutade redan klockan 10.40. Blev dock kvar i skolan ett tag för att äta lunch, skriva ut papper och prata. När jag väl kom hem så tog jag mig i kragen (gillar det uttrycket) och satte mig och skrev sv c talet direkt, vilket innebär att jag nu är klar! Otroligt skön känsla att ha det överstökat. Istället ska jag ta en paus nu och göra lite jucie och läsa VR tänkte jag. Fast först måste jag maila min lärare angående utvecklingssamtalstiden.

Puss

Mums

Sitter här och trycker i mig min youghurt med hallon och blåbär i till frukost. Min formulering gör kanske inte så att det låter som någon riktig aptitretare men det är faktiskt väldigt gott!

Nej nu ska jag fixa det sista och gå. Slutar 1230 idag så kommer hem tidigt, hörs då. Puss

Nästan samma sak


Fick precis den här bilden skickad till mig... men vadå? Vad har jag att vara avundsjuk på, det är ju nästan samma utsikt som jag har från mitt rum här i Stockholm.

Snart kommer du hem!


Bara typ 10 dagar kvar <3

Summer



Köpte shortsen på bilden i lördags, från H&M garden collection. Jag verkligen älskar modellen på de! Nu behövs bara allt det andra på bilden och så har man flera perfekta "outfits" för sommaren. Tihi, längtar!

Mysig och välbehövlig dag

Mötte Malin i stan idag. Det var meningen att hon skulle shoppa och jag göra henne sällskap men det blev inte så mycket shopping. Ingen av oss var direkt sugen. Istället åt vi lunch i kungshallen (indiskt) och så blev det en "fika" med en latte på Waynes.

Det var en väldigt mysig och lugn dag som passade mig helt perfekt. Nu däremot är jag helt död och ska börja fundera på vad vi ska äta för middag idag. Vi måste handla också så kanske följer med och gör det, får väl se vilken ork jag har. Hörs sen sötnosar.
Puss

It was a good night

God morgon!

Blev inget inlägg igår innan vi åkte som ni märkte. Men det blev en riktigt rolig kväll och faktiskt inte allt för sent ändå, halv 3 gick jag och la mig och det var efter en otroligt skön taxiresa hem. Tänk om vi hade tagit nattbuss eller liknande, usch usch. Nu prislovade (?) till och med taxichaffören oss och sa att vi var så trevliga att han skulle köra Jasmine gratis sista biten. Vilket var väldigt snällt.

Har en bild på min mobil som är i hyfsad kvalité så den ska ni få se och sedan ska jag hoppa in i duschen.

Puss

En sak mindre


Köpte den biega tröjan igår på lindex skit skön! Går att trycka på bilderna för att få de större.

SÅ! Klar med filosofin, fantastisk känsla haha. En sak mindre att behöva oroa sig för denna vecka. Nu ska jag hoppa in i duschen. Klockan halv 8 kommer nämligen flickorna hit och äter middag innan Jessicas skiva som är ikväll. Så innan dess ska jag ha hunnit duscha, göra mig iordning och hunnit laga mat. Vi hörs nog i alla fall en gång till innan jag åker. Så puss så länge!

Stop crying your heart out

Söndagen bjuder på mycket roligt, men först blir det att plugg med leona lewis på full volym. Skriver lite mer sen. Puss

Tadaaa

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Från dåligt till mycket bra

My dear smsade mig och berättade att det var 30 grader varmt där, mitt svar var: fyfan för dig, haha här regnar det. Otroligt romantiskt svar tycker jag. Mitt humör idag har gått från lite halv nere till att bli riktigt bra. Kom hem med massor av roliga saker från vby, är jätte nöjd med allt. Så nu sitter jag här och målar mina naglar i ett av de nya nagellacken. Naglarna ser lite ut som små mintgodisar, titta!

Man ser lite sådär men ni ser ju typ :P

Nu fick jag ett nytt sms av Robin så ska se va han har skrivit, vi hörs sen. Puss

Då och nu

Efter en mysig kväll med god mat hos kusinerna, så somnade jag till första delen av millenium som gick på tv när jag kom hem. Har hunnit få i mig frukost, duschat och tittat lite på serier på tv så nu ska jag iväg en sväng. Vi hörs lite senare,
Puss

WIIIE

Så va det bestämmt, middag hos kusinerna ikväll. Gu, var hur länge sen som helst jag träffade mina pojkar känns det som. Åh ska bli riktigt mysigt. Får se om vi hörs senare ikväll! Puss

Vårväder


Efter en mysig 2,5 timme lång fika på coffee corner i vby och sen en snabb titt i affärer så är jag nu hemma. Känner mig så otroligt lättad. Fick med mig ett par jättesöta strumpbyxor hem (Issa påminn mig om att du ska få pengar sen), så de ska jag använda så fort som möjligt. Vad dagen nu har att bjuda på? Ja det vet jag inte ritigt, tar det lite som det kommer men med tanke på att jag endast sovit 5 timmar inatt så vet jag, som jag sa innan, att det kommer bli en lugn kväll.

Hörs lite senare.
Puss

Klara färdiga gå


Ska bara äta upp frukosten sedan är jag redo för att åka till vby för en fika. Vad som händer sedan, ja det får vi se. Känner bara för en lugn filmkväll idag... eller åh vill åka till kusinerna så kanske ska ringa och kolla vad de ska göra ikväll.
Vi hörs sen, Puss

Bubbelplastshjärta



God morgon!
Hade ungefär en av världens mysigaste kvällar igår. Vi tog en lång promenad, låg på mage på golvet och spelade the sims i timmar (vi har nu byggt vårt framtida hus haha), retades som små barn och bara myste. Jag fick ett hjärta av bubbelplast också, snacka om att killen känner mig haha. Så nu sitter jag här..., vaknade av ett sms där han sa att han skulle gå på planet, och får helt enkelt klara mig utan honom i två veckor. Men det ska nog gå bra!

Nu måste jag göra mig iordning, ha det underbart sålänge.
Puss

Springdream


Åh...! Sånna här kläder vill jag ha i vår. Keep on dreming, eller vad skulle ni säga? Byxorna är ju helt underbara men de kostar över 5000 och det är inte riktigt min budget om man säger så. Jaja, drömma kan man ju göra.

Storstadsbor?

Jess ; säger: (15.14.06)
dricker cappuccino o kollar runt.. och jag hade rätt om ahimsa :)

Jess ; säger: (15.14.08)
durå?

erika <3 säger: (15.14.16)
duktig!

erika <3 säger: (15.14.23)
du e typ den enda i klassen som har rätt på de :P

erika <3 säger: (15.14.31)
dricker latte åh kollar runt :P

Sitter och pratar med Jessica på msn, vi har en del ganska lika intressen haha.

Wihooooooooo!


Mitt paket kom idag, så direkt efter skolan åkte jag och hämtade det! Dessa skor fanns med i paketet och de var mycket snyggare i verkligheten än vad jag tyckte de såg ut att vara på bilden. Dock så är färgen inte alls som på den här bilden. De andra sakerna får ni se vid senare tillfälle för de orkar jag inte ta kort på just nu.

Hur som helst nu blir det en latte och SATC, sedan spinning. Puss

Ironi på hög nivå


God torsdagmorgon!

Jag är på bra humör idag men är fruktansvärt jävla trött! Trots att jag sov tidigt igår, jag ser ett mönster... när jag går och lägger mig i hyfsad tid så är jag skit trött när jag vaknar och annars så är jag bara ganska trött haha. Om jag skulle vara tvungen att läsa någon tråkig skolbok just nu skulle jag förmodligen somna på kuppen.

Lång dag i skolan idag och sedan åker jag hemifrån kvart i 5 för spinning så hinner nog inte med så många uppdateringar där emellan. Men jag lovar er att jag ska försöka och göra mitt bästa för att hinna med så mycket som möjligt för hur skulle ni annars klara er ;) Juste... efter spinning ska jag träffa Robin som åker iväg två veckor från mig nu :( Så... blir nog knappt någon uppdatering på hela kvällen. Hur som helst

Todelue så hörs vi senare, Puss!

Självförverkligande


Kameran ångade igen lite hah

Jag känner mig så fruktansvärt duktig när jag lagar riktig mat själv. Idag blir det lax med pesto, ugnsstekta tomater, sallad och matvete till middag. Avancerat va ;) Halv åtta hos mig nästa!

Imorgon blir det nog köttfärsbiffar med någonting... minns inte vad jag hade planerat haha. Nu ska jag fixa det sista, ha det underbart allihopa.
Puss

Om man bara hade fotografiskt minne


Fick flytta från mitt rum för att hon skulle städa där, så nu sitter jag här och försöker plugga. Det går lite sådär, har i alla fall läst igenom allt en gång och strukit under det viktiga. Nu gäller det bara att få in informationen och alla 1000 namn på allt som finns inom Hinduismen så som "Samsara, Moksha, Shruti". Förstår inte varför man ska  behöva kunna 14 olika ord plus massor av olika gudar. Men men någonting är det förmodligen bra för.

Tadaaa!

Hittills har det varit en riktigt bra dag!
Solen skiner, det är hyfsat varmt ute, provet gick bättre än jag trodde, vi har fått våra studentmössor och det är vår två månaders dag. Dock dras det hela ner lite med att jag måste plugga till ett förhör imorgon, men om mitt Nellypaket kommer som det ska så väger det upp det hela. Nu ska jag inte skriva mer utan ni får se några bilder på mössan.

Puss

"Måndag"


Nu ska jag i mina skrynliga chinos (som jag hittade i garderoben igår) pallra mig iväg till skolan. Eller ja först ska jag försöka få bort lite skrynklor och sedan borsta tänderna men efter det haha. Slutar tidigt idag och tur är väl det eftersom jag måste hem och plugga religion till förhöret/provet imorgon. Men nu kan väl vara söta och tänka lite på mig och önska mig lycka till på provet idag? Så ses vi senare. Puss

Kan jag bara hitta de, nu snälla!


Skulle vilja ha carries garderob.

Jag är inte troende på något sätt. Men varje gång jag letar efter någonting, då menar jag verkligen letar ordentligt , så "ber" jag till gud. I form av "snälla gud säg att de ligger i den liggeri den här lådan". Kan erkänna att det fungerar sällan. Suck! Nu är ett sådant tillfälle, letar efter mina mörkblåa chinos, har inte använt de på säkert ett år och det är helt försvunna. Inte i byrån, inte i tvättstugan... garderoben nästa men där tror jag inte att de är. Skulle behöva en garderob som Carries för att ha hyfsad koll på min saker. Då är de ju i alla fall på samma ställe.
Puss

Vilket minne


Satt och funderade på varför jag var så hungrig nyss. Tittade på klockan och tänkte den är ju inte ens fem ännu jag åt ju lunch nyss. Då kom jag på att jag åt aldrig lunch, jag tog en kopp te istället för äta lunch lite senare. Jag åt ju trots allt frukost vid halv ett. Nu har jag hur som helst hällt i mig en choklad shake och om ett tag ska jag iväg med mamma och handla mat.
Puss!

Inte mkt kvar nu, kom ihåg det Erika

God morgon mina kära!

Det här är min andra av tre lediga dagar denna vecka. Imorgon och på torsdag ska jag dock till skolan men sen är det helg igen på fredag. Sitter och verkligen försöker få in all information tills provet imorgon men det går segt, man blir omotiverad när man inte har någon grund alls utan måste lära sig allt själv.

Blev ju klar med mitt rum igår, ja om man bortser ifrån att vi inte köpt alla nya möbler (garderbo, tvbänk och fåtöljen kommer om några veckor). Så här får ni några kassa bilder jag tog med datorn så länge.

haha de får duga, ni får se bra bilder sen när alla nya möbler är på plats. Nu måste jag börja plugga igen för 15 börja sex and the city, efter det Top model och sedan ska jag iväg och handla. Ha det underbart så hörs vi sen, puss!

Bara skrivit onödiga saker idag

Jag hann nästan helt klart! Men nu är det lunch och sedan spinning. Stjärnkockarna och svenska hollywood fruar är på tv ikväll och förutom att hinna se det så ska vi hinna börja ställa iordning lite i mitt rum också. Alot to do tonight. Så vi hörs nog inte fören imorgon.
Puss

En inre kraftkälla


Det här är fruktansvärt tråkigt kan jag säga! Men jag kämpar mig igenom det, har hunnit skriva om 1,5 olika psykologiska skolor bara 3,5 kvar... Biologisk, Kognitiv, Beteende och hälften av Humanistisk. Allt detta ska vara färdigskrivet ikväll det är målet, helst innan spinningen så att jag bara kan slappna av efteråt. Så back to work Erika!

I'm back på riktigt I think


Där är byxorna haha! Passade på att ta kort nu när det är dagsljus ute.

Är ju som sagt ledig idag men måste sätta igång och plugga, suck, inte direkt det man känner för när man är ledig. Finns så mycket annat att göra.

Min frånvaro igår berodde på att jag först fastnade framför Nelly i nån timme och det hela slutade med att ja beställde ett par skor, en blus och en kavaj. De borde komma imorgon eller på onsdag hiih! Efter det åkte vi och tittade på tyg, kom hem igen och tittade på Beck. Sedan tog vi oss i kragen (mamma och jag) och satte igång och målade, eller jag tejpade och tvättade medan hon målade. Så idag på morgonen har vi målat varsin vägg också så nu är det färdigmålat. Sen på kvällen hur som helst så kom Robin hit så vi tog en promenade och sedan myste vi i soffan i några timmar.

Nej nu var det som sagt dags att börja plugga. Hörs senre!
Puss

igår, idag och imorgon?

Min frånvaro igår berodde på att jag knappt var hemma alls. Åkte iväg till stinsen med mamma och shoppade. Hittade de mest underbara byxorna på länge som endast kostade 49:- men de får ni se någon annan dag. Sedan åkte vi hem till Jessica där det var middag för Issa som fyllde år i fredags och efter det åkte jag hem till Johnny där vi tittade på Jurassic Park och satt och pratade med hans mamma. Helt enkelt så hade jag en väldigt bra dag igår.

Idag däremot börjar jag känna mig förkyld och är inte taggad på något alls. Ska snart klä på mig ordentligt så jag inte sitter i morgonrock hela dagen, efter det blir det nog te och Beck filmen jag somnade till igår.

Nej nu ska jag röra mig, puss!

God Morgon

Lördagmorgon och jag borde väl hoppa in i duschen och göra mig presentabel men... det är skönare såhär. Smutsigt hår i en knut mitt på huvudet, förstora tofflor, pyjamasshorts med hjärtan och en farfarströja i herrmodell. Frågar ni mig så tycker jag det är väldigt charmigt :P

Jag vill ha en ny mobil! Min är helt sliten och ser förjävlig ut men jag har inga pengar att köpa en för...

Denna är skit cool tycker jag hihi, awh.. Men fortsätt drömma Erika.
Puss

Fredagsmys för hela slanten

Hemma igen från stan! Malin är här (alltså i sthlm) med sin syster och jag ville verkligen gå och hälsa på de men hann tyvärr inte. Hyrde med mig tre filmer hem och köpte chips till my dear pojkvän så nu hoppas jag verkligen han pallrar sig hit. Men innan dess så ska jag fixa lite mysfaktor i mitt rum = ta bort massa kläder, gömma så mkt skit som möjligt, bädda/lägga på överkast/ställa massor med kuddar i sängen och lite sånt. Sedan blir det middag. Det här är precis vad jag behöver för att bli på lite bättre humör.

Puss

Behöver uppmuntras


Igår kom jag på den brillianta idéen att jag skulle tända lite ljus när jag ändå satt här nere i vardagsrummet. Det höjde faktiskt mysighetsfaktorn ganska rejält. Skulle behöva detsamma idag men orkar inte riktigt tända ljusen.. Ikväll behöver jag en lugn kväll för mig själv eller med Robin om han inte har träning. Film, mjukisar och te står som prio ett för kvällen. Hatar det här vädret blir helt jätte sänkt, försöker tänka positivt "det är ju jätte bra att det regnar för det betyder att det blir varmare" men vem fan bryr sig... det REGNAR och är helt blött ute!

Nu ska jag leta upp en stor kofta och göra lite lunch åt mig själv. Har inte ätit än.
Puss

Back on track


Jag älskar fredagar! Ville bara säga det, lektion 10-11 och sedanblir det alltid en ganska lång lunch i skolan. Där folk mer pratar än äter, det har lixom blivit lite av en tradition. Hur som helst så är min långhelg nu inledd, onsdag är min nästa skoldag. Dock lär det bli en hel del pluggande för min del.

Snart ska jag, eller snart och snart, klockan fyra ska jag befinna mig inne i stan för att möta mamma. Behöver köpa ett nytt täckstift, som jag hoppas hon ska vilja betala för mina pengar är totalt slut sedan London, och så har jag tänkt titta på skor och en klänning. Till mitt försvar är allt nödvändigheter.

Vi hinner nog höras innan jag åker, Puss

varför? varför? varför? varför??

God morgon! Vill ni veta en sjuk sak? Igår somnade jag före klockan elva, mitt alarm ringde vid 20 i 8 idag trots det... så var jag helt död idag. Brukar inte komma i säng fören vid tolv någon gång och jag är aldrig så trött som jag var idag. VARFÖR ÄR JAG SÅ TRÖTT FÖR? I förrigår somnade jag till och med i soffan vid halv tre för att jag va så trött och det händer väldigt sällan kan jag säga.

Nu måste jag röra mig på så vi hörs efter halv tre idag, sen dag. Puss

Ibland är det svårt att veta

Jag och Jessica blev medbjudna att fira St. Patricksday med några i klassen idag. Varför vet jag ej, om de var seriösa det vet jag inte heller men de frågade: "Ni ska inte med ut och ta någon öl på lalala i gamla stan och fira St. Patricksday?". Som ni märkt avböjde vi inbjudan och istället funderar jag starkt på att gå och lägga mig och läsa stolthet och fördom.

Ciao!

Erika... hemmafru, känns det som en blivande karriär för dig?

I skolan idag tog Emma av en slump upp en pajbok, alltså en bok med recept på massor av olika pajer, och jag blev så sjukt sugen på att göra en paj till middag. Har aldrig gjort det förut så nu får pappa offra sig och smaka haha. Bestämde att jag skulle göra en köttfärspaj så kopierade receptet och nu är jag precis klar med den. Tog ut den ur ugnen för någon sekund sedan. Den ser kanske inte mycket ut för världen men vi får hoppas att den är god.


Wish me luck, ja att den är god alltså, Puss!

Det handlar egentligen bara om vilja

Jag tror jag har gjort upp en plan. Jag har intalat mig själv att jag faktiskt kan helt själv nu. En vecka... den 24 då är allt som vanligt igen. Förutom en sak... mitt verkliga nya liv börjar då.

Stress över framtiden... jag har ju trots allt hela livet framför mig

Efter tre vinster i vändtian och en i kampen mellan kvinna och man så kändes gårdagskvällen väldigt bra. Robin däremot var inte lika glad men, hey jag vann!

Idag däremot är jag stressad, studenten är nära och vad ska jag göra? Jag vill inte plugga direkt, det vill jag verkligen inte. Jobba? Ja det låter bra, det vill jag göra. Helst av allt vill jag öppna mitt fik men det känns ganska långt borta.

Just för att jag är stressad nu så försöker jag vara produktiv, stannade kvar i skolan och började skriva på ett arbete, kom hem vid ett och har redan skrivit redovisningen till filosofiarbetet och sökt några jobb. Fram tills 15 ska jag vara vettig och göra saker som faktiskt behövs göras sedan får jag sätta mig och titta på SATC och dricka te. Känns bra, jag längtar.

Hörs senare! Då ska jag visa en sak också.
Puss

Woopsie

Bråttom till skolan... försov mig så nu måste jag rusa. Vi hörs sen, Puss!

Jag vill göra nytta


Hej mina kära!

Nu sitter jag här och känner för att göra massor med saker. Jag vill göra klart i mitt rum, jag vill sy, jag vill läsa min bok som jag har lånat "Stolthet och fördom", jag vill åka och träna. Jag vill göra någon nytta tror jag. Det är det allt handlar om.  Fixar jag mitt rum gör jag något vettigt, syr jag ja enligt mig så gör jag nytta då, läsa ja de är väl kanske inte så mycket nytta men jag är sugen och träna det är väl nyttigt om något.

Jag glömde, jag vill söka jobb också! Det är nog det jag ska börja med, ska kolla runt lite och se vad jag kan hitta. Vi hörs lite senare.
Puss

Annorlunda men bra

Jag är riktigt trött men kämpar för att hålla mig vaken samtidigt som jag tittar på Irina Palm på svt1. En "msndejt" med Robin väntar. Ja, hinner man inte träffas så får man göra det bästa av situationen.

Puss

Tadaaa i made it

Hemma från spinningen, det gick riktigt bra faktiskt. Så jag är lite stolt. Har fått i mig middag och duschat så nu ligger jag i sängen och ska kolla på Svenska Hollywoodfruar. Ville bara säga det! God Natt så hörs vi imorgon :D Puss

Så nära men ändå så långt bort


Jag vet inte hur många luncher i skolan vi har spenderat med att prata om studenten. Vi har pratat in akkt studentklänning-skor-studentmössor-slutskivan-studentskivan-flaket ja ni förstår. Idag har vi även räknat ut att det är 12 veckor kvar tills vi faktiskt tar studenten. Tiden går fort... så fort. Jag tycker fortfarande att det känns som att vi precis har börjat gymnasiet, minns första dagen i ettan som om det vore igår haha.

Nu ska jag till verkligheten och sätta på mig träningskläder, snart dags för spinning!
Puss

Romeo och Julia

Inför psykologin var jag skeptisk, väldigt skeptisk, när jag fick reda på att vi skulle dramatisera något som handlade om självmord och visa upp det för klassen. Förstod inte varför alla ville göra det istället för att bara snabbt skriva några rader och lämna in men jag kan säga nu att min skeptism var helt i onödan. Det var verkligen roligt! Trots att det var om självmord. Vår dramatisering var en modernisering av Romeo och Julia. En kristen kille och en muslimsk tjej var otroligt kära i varandra och så en dag fick hon reda på att hon skulle bli bortgift.... dam dam daaaa!

(Hoppas ingen tar illa upp, det var inte sådär jätte seriöst kan jag berätta)

Nu måste jag äta något och sedan börja plugga lite historia.
Puss

Another week


God morgon, sol även idag! (I fall att ni inte själva ser det haha)

Måste bortsta tänderna NU faktiskt om jag ska hinna med bussen. Slutar kl 13 senast så efter det blir det bara hema och plugga för ikväll kvart i sex åker jag iväg på spinning. Helst vill jag ha pluggat klart innan dess, skulle kännas skönt.

Aja, hörs efter 13. Puss

bad day sweetheart?

He's having a BAD (big big letters) day and I'm keeping my pretty little face home.

Ah precis som det låter stannar jag hemma idag, Robin är på riktigt jävla dåligt humör och jag känner att jag gör mig själv en tjänst genom att stanna hemma då. Istället har jag sysselsatt mig med att byta galgar på mina kläder som hänger på stången (alla är likadana nu), samt att ställa upp grejer på hyllan. Ser faktist nästan ut som någons rum nu.


Samtidigt sitter Johnny och jag och pratar om do's och dont's när det gäller tjejer. Hittills har vi kommit fram till bland annat detta:
  • Har hon shoppat och vill visa upp sina saker, låt henne göra det! (och se intresserad ut).
  • Kritisera aldrig hennes kläder, skor eller hår.
Puss

Fixar och trixar


Har kommit någonvart med rummet idag i alla fall. Mamma skruvade upp en hylla, sedan våttorkade och damsög vi golvet och sköt tillbaka tvbänken och byrån. Nu är det lite mer plats ett tag tills jag måste flytta på sakerna som står mot andra väggen istället haha. Egentligen borde jag göra det redan nu men hmm... vi får se. Nu ska jag ställa upp lite saker på hyllan så jag får bort ännu mer saker från golvet. Wiho.
Puss

Helt grå som en fängelsefånge

Kom hem igår vid ett tiden. Undrar ni vad jag tycker om att Anna vann? Jo det är bara jävligt tråkigt, tror Sverige kan glömma helt att få titta på finalen av Eurovision song contest och heja på vår låt iår, för dit lär vi inte ens komma. För det är väl så att vi ska kvala iår? Juste var det någon mer som tyckte att förraårets låt var typ 1000 ggr bättre när bandet Casablanca gjorde den tillsammans med hon operatjejen? haha :P

Tänkte att jag skulle kolla på en film när jag kom hem igår så jag satte på bröllopsfotografen och bytte om till mjukisar. Efter kanske en timme somnade jag, så inatt har jag sovit med mjukisbyxor, tjocktröja, strumpor och duntäcke över allt. Ja ni vet i fall att jag skulle frysa Hhaha. Förstår inte att jag inte tyckte det var varmt. Hur som haver så ska jag nu fixa frukost och sedan får vi se, tror nämligen jag ska hem till Robin på middag med hela hans familj.

Puss

Update

Egentligen vill jag spendera hela kvällen i det jag har på mig nu. Dvs. mjukisar och morgonrock. Måste kanske tillägga att håret bara hänger och jag är kritvit i ansiktet. Men jag vågar inte riktigt känner inte Emmas sällskap så bra än att det skulle vara okej. HAHA men tanken är lockande :P

Dream


De här skulle jag vilja ha hemma just nu. Idag tillexempel blir det melodifestivalen ikväll, alltså en lugn kväll. Då passar jeansen, den svarta t-shirten, den stora grå koftan, de rosa ballerina skorna och något av nagellacken perfekt!. Skulle man istället gått ut och ätit tillexempel kanske de höga skorna, tunikan, jeansen och den kavajliknande tröjan hade passat bättre. Ja tillsammans med något av nagellacken alltså. Men men istället ska jag slänga in mina egna jeans i torktummlaren så fort tvättmaskinen är klar och sedan hitta någon skön kofta och ett linne att ha till. Puss

Det blir ett bra år!

Vattumannen 21/1-18/2

KÄRLEK
Några vackra veckor i januari-februari ger 2010 en intressant start. I stort sett är det här året dock inget kärleksår. Du kommer att vara väldigt upptagen, och när du har för många järn i elden orkar du inte riktigt med dina nära relationer. Det är lätt hänt att det uppstår missförstånd och bekymmer som du bara låter vara. Trassligast blir hösten, särskilt om du har en fast partner och era livsmål inte riktigt passar ihop. Inte vill du kompromissa heller – risken finns att det inte är kärleken som känns viktigast för dig just nu.

ÄVENTYR
Det här året lockar tevesoffan och promenadstråket mer än glitter och glamour, resor och strapatser. Du är inte stresstålig alls, särskilt inte under första halvåret, så det kan vara ett riktigt bra val att trappa ner och ta det lugnt. Därför blir 2010 inte särskilt spännande eller utmanande. Lite tar du dock igen under sommaren som passar riktigt fint för resor, evenemang och nöjesliv. Särskilt juni och juli bjuder på glitter, flärd och sena nätter. Du träffar också väldigt många spännande människor just under sommaren.

PENGAR

Vissa perioder blir riktigt bevärliga, under våren till exempel kommer du att vantrivas med både ekonomi och möjligheter. Men i grund och botten blir 2010 faktiskt ett ganska bra år. Du måste ha lite tålamod bara, de kloka sakerna som du gör nu ger belöning längre fram. Många av extrautgifterna under året hör också ihop med väldigt viktiga saker, det kan handla om att din familj växer eller om en utbildning som verkligen hjälper dig åt rätt håll – även om det inte märks med en gång. Det här året kräver långsiktigt tänkande.

Måste säga att jag inte alls gillar mitt årshoroskop som jag läste på VRs hemsida. 2010 kommer bli ett grymt år tror jag och man säger ju att "det blir vad man gör det till". Så jag tänker göra det till ett bra år... smart va?


Puss

The movie

Filmen igår var riktigt cool! Aldrig sett en 3D film förut haha, så vid nån reklam i början så satt jag och duckade när en keps eller vad det var kastades mot mig. HAH man kände sig lite smått dum sådär men vafan, man vill ju inte bli träffad ;)

När filmen var slut begav vi oss alla åt olika håll, varsin sida av stan. Jag åkte hem till Robin, eller eftersom att bussen inte gick så fick han hämta mig vid pendeln men ja ni förstår vad jag menar. Efter lite prat och nästan en hel film så somnade jag i soffan. Kanske kunde ha skippat National Treasure och sovit direkt haha. Idag har jag spenderat nån timme med att titta på längdskidor och någon skönhetstävling för barn medan Robin sov (han skyller på mig för att han va så trött men vadå lixom jag ligger väl helt still när jag sover? haha).

Nu är jag i alla fall hemma och tänkte faktiskt duscha tror jag och sedan blir det nog lunch.
Hörs sen :) Puss

Alice in wonderland

KLAR!! Nu blir det bio för hela slanten. Alice here we come haha :P

Puss

Bra fredag hittills

Jag gick faktiskt till gymmet idag, trodde inte jag skulle orka men jag tog mig i kragen och såhär efteråt känns det bra. Dock blev det inte så länge då jag skulle möta Emma, vi åkte hit, drack te, tittade på massor med bra tv program och målade naglarna haha.

Fick för mig att börja rada upp några av mina nagellack, kom såhär långt sedan tröttnade jag haha.

Nu ska jag fixa till mitt hår som för tillfället sitter i en fin knut uppe på huvudet, sedan byta om och efter det är jag rätt klar. Ikväll blir det bio och sedan hem till Robin. Så vi hörs imorgon om jag inte hinner uppdatera innan jag går :)
Puss

Fredagsmys?

God morgon!

Idag är en fullspäckad dag känns det som. Vi kan börja med att jag åker tidigare till skolan för att hålla Jessica sällskap då hennes engelska va inställd. Jag är ju redan klar, ska bara äta frukost så varför inte. En lektion i skolan då vi ska lyssna på redovisningar sedan åker jag nog förmodligen till gymmet, har i alla fall tagit med mig grejer så att jag kan göra det. När Emma slutar ska jag förmodligen möta henne och senare ska vi på bio med Jessica. Efter bion åker jag kanske direkt till Robin, inte helt säkert ännu men troligtvis. Om vi hörs så mycket mer idag är väldigt tveksamt, gör vi det inte så önskar jag er en trevlig fredag.

Puss!

Dags att träna?

Hemma! Eller kom för ett tag sen men.
Biljetterna är uthämtade och vi är redo för bio imorgon. Har ni testat att hämta utbiljetter ur de där automaterna som finns vid sergel? En hel vetenskap, man ska trycka in alla tusen olika saker man vill betala med osv osv. Det tog lite tid för oss men till slut förstod vi hur vi skulle göra och biljetterna befann sig tryggt i min plånbok. Jag och Jessica gick och köpte en ny ögonfransböjare samt ögonfrans färg till mig, så tänkte testa att färga de svarta sen.

Jag passade på att gå upp till mammas kontor och äta lunch där, sedan gick tog vi en vända in på Adidas och Intersport innan vi åkte hem. Så ett par träningsskor och ett par träningsbyxor blev mina. Kanske ska gymma imorgon? Ah tror det.


(Mina byxor är däremot svata men annars likadana)

Nu är det strax dags för middag, så vi hörs nos lite senare.
Puss

Sytt själv


God Morgon :) Ska strax fixa iordning frukost och sedan bege mig till skolan. Idag fick jag idén att jag skulle ha mitt spetslinne på mig, känner mig lite uppklädd men med converse till så blir det nog bra haha. Efter skolan ska vi in till stan och hämta ut bio biljetterna, yeej! Sedan blir det hem och skriva klart projektarbetet för det gjorde jag aldrig igår.

Hörs i eftermiddag alltså, Puss

Homespa


Kvällen fick bli en "spa kväll". Vet inte om det verkligen blev så mycket spa, en ansiktsmask och om målning av naglarna var det som blev. Nu ska jag dricka upp mitt champange och jordgubbs te och sedan hoppa i säng och sova för de känner jag att jag behöver. Ska va moraliskt stöd för min sötnos också haha :) Snäll flickvän jag.
God Natt

Inspiration

Känner mig fruktansvärt geeky just nu, men samtidigt bryr jag mig inte. De här är kul!

Det här är min inspiration men till vad, det säger jag inte.
Puss

Te, te, lite mer te kanske?

På senaste tiden dricker jag bara te, ingen latte för mig inte. Så nu sitter jag här och blev så fruktansvärt sugen på kanel eller kardemumma te. Googla runt lite och det finns massor med företag som säljer te över internet, dock är frakten dyrare än själva teet så det känns lite meningslöst. Får åka till nån te-affär istället. Men här är några teer som jag hittat som verkar riktigt goda.


Sommarens fröjder: Rött te smaksatt med sommarbär, solros, hallonbitar och jordgubbsblad.


Yoghurt/citron: Rött te smaksatt med yoghurt och citron samt blåklint och citronskal.


Blomsteräng: Rött te. Jordgubb, Vanilj, Rosor, Blomströssel. Doft och smak av sommar.


Blue moon: Rött te smaksatt med rabarber, äpple, kanel, grenadin, rosor, blåklint och sockerströssel.


Kanel te
: Ett svart,varmt te med mycket smak av Kanel. Innehåller små bitar av Kanelstång.


Rooibos Heta Stunder:
Ett rött te kryddat med Kardemumma, Kanel, Ingefära och Svartpeppar.

Teaholic?

Puss

Sunshine

Har varit en väldigt skön dag idag, solen skiner, skolan var inte ett dugg jobbig och nu sitter jag hemma. Slutade egentligen vid 11 men stannade kvar och jobbade med projektarbetet samt gjorde sällskap med Emmas grupp när de skulle göra ett test ute i djurhuset.

Funderar på att vara duktig och faktiskt skriva klart vårt projektarbete nu, så har man det gjort sen. Det är ju trots allt inte mycket kvar på arbetet och det ska vara inne på fredag så känns väldigt skönt om de skulle vara avklarat. Men som sagt vi får se om jag orkar. Ska göra mig en kopp te först tänkte jag.


Titta va solen skiner!

Måste ju berätta att jag har bokat biljetter till Alice i underlandet nu, så på fredag blir det 3D bio för mig, Emma och Jessica. WIHOO!

Hörs snart, Puss

en vårdag




Hur låter det här?

En tidig vårdag, det är soligt ute, uteserveringarna är öppna. Där sitter du med solglasögon, converse light och en latte tillsammans med några vänner.

Enligt mig låter det underbart och jag längtar så fruktansvärt mycket, kan våren bara komma nu? Jag vet att den är påväg. Det är sol ute varje dag och plusgrader men ändå, fortare tack!

Ikväll blir det IKEA, hörs sen PUSS

You'll be the one

I'm freeeeeeeeeezing!!! Helt plötsligt blev jag helt iskall, kan det bero på att ja svepte två glas med isvatten rätt snabbt? Ska hoppa i mina "målarkläder" och måla andra lagret på väggen, sedan blir det te och SATC och efter det börja Top Model också. Vi hörs igen om några timmar, Puss!

tisdag idag, imorgon onsdag

God morgon, tisdag idag vilket betyder... ännu kortare dag i skolan! Slutar 12.30 idag och jag kan meddela er om att jag är ganska glad att vi har så korta skoldagar för det gör att det faktiskt inte är så jobbigt att gå till skolan. I tvåan hade jag lite ångest över att gå till skolan varje dag vilket berodde på att jag gick 08-17 två dagar i veckan och resten slutade jag vid 15/16. Men det har som sagt lönat sig nu, korta dagar i skolan och allmän lycka.

Nej nu måste jag röra mig och fixa det sista, ville bara ge er den där fruktansvärt onödiga informationen.
Puss

Att Leva som en hollywoodfru

Täckt i lila målarfärg, med nymålade naglar och med en kopp te så sitter jag nu här. Svenska Hollywoodfruar tog precis slut och man kan väl inte annat än älska Maria Montazami.

Hon älskar toffsar, får breakdowns för att hennes läppstift slutar tillverkas och fira med champange för att hon har hittat ett nytt hon gillar, låter det inte helt underbart haha. En vecka sedan kommer nästa avsnitt, bara att vänta. Nu ska jag nog leva som en hollywoodfru själv här hemma, dricka upp mitt te, duscha av mig målarfärgen och sedan hoppa i säng och se på några avsnitt av vänner.

Puss

Let's paint


Känns mer som jag ska gå och lägga mig men haha :P

off to school

Tänkte att jag skulle ta den tidiga bussen till skolan eftersom jag hade så gått om tid på mig annars, men insåg nu att det blir ganska stressigt att ta den tidigare. Vi får väl se hur jag gör. Tillbaka till skolan igen alltså, känns lite sådär. Lovet var ju så kort?! Vart försvann det lixom? Mina ben värker av tröttvärk, usch!

Idag ska jag börja måla första väggen wiihoo! Robin kanske kommer och hjälper mig också, så det går nog fort. Då ska han minsann få se att jag visst kan spackla, han bara skrattade åt mig igår när jag berättade att jag skulle göra det. Till råga på allt så hittade jag inte någon spackelspade(?) så jag använde mig av en linjal istället haha. Man tager vad man haver.
Puss

Mysigt kaos?


När jag sa att det var kaos, då menade jag det haha. Såhär ser utsikten från min säng just nu, faktiskt så är det ganska mysigt. Av någon konstig anledning haha. Jag borde verkligen tycka det är jätte jobbigt och bli stressad över att det ser ut som det gör men icke. Kanske är det för att jag längtar tills det ska bli klart eller något.
Puss

Nu vet ni vart jag håller hus

Jag är helt slut, har packat ner hela mitt rum ungefär. Tavlorna är borta, spikarna urdragna, sakerna inknuffade till mitten av rummet. Ja ni förstår det är ett totalt kaos. Vi köpte färgen idag, en cool väggtext och en fåtölj! Så ni vill jag bara få det klart, kanske börjar tvätta väggen redan idag i så fall kan jag kanske börja måla den ena redan imorgon. Hoppas Hoppas!! :D Gillar ni att måla eller bara känner för att vara snälla så vet ni vart ni ska gå ;)

Nu project runway, Puss

I figured my self out, again

Jag har kommit ännu ett steg närmare att förstå hur jag verkligen fungerar. När det gäller vissa saker är jag väldigt spontan, att vänta är ingenting jag gillar då. Som idag, vi satt (låg är nog närmare sanningen) och tittade på bygglov. Självklart fick jag värsta lusten att måla om i mitt rum, vilket jag faktiskt tänkt göra tidigare också. Lila ska det bli för jag gillar inte den grå/beiga färgen som är på väggarna. Så nu strax bär det av till tapet och färgaffären i alvik. Mamma ska ha tapet och jag färg. Sedan ska jag börja plocka undan i mitt rum och efter det måla, WIHO!!


Vill jag göra något måste jag börja på en gång, annars blir det ofta bara liggandes på is. Men börjar jag plocka undan idag då har jag inget val. Jag måste börja måla snart för jag kan ju inte ha det som ett kaos i rummet. I'm not just cute, I'm smart too hahaha!.

Ciao bellas und bellos!

Så det så

När jag vaknade imorse trodde jag att det här skulle bli en bra dag, jag var riktigt lycklig. Jag hade ganska fel kan jag säga nu. Jag visste på något sätt att det skulle bli såhär.

Arg, nej jag är inte arg.
Besviken det är vad jag är.

Fast när jag tänker efter är jag minst lika arg som jag är besviken. Man ska inte tro att allt ska bli som man tänkt sig för det blir det aldrig och det är därför man blir just besviken. Vi får väl se... är jag gladare om någon timme? Vad säger du?



Update: Jag är en dramaqueen. Bara så ni vet

FDI

Jag är mer taggad än någonsin på min efter-studenten-plan. Nyaste tillkommna idéen som jag och Jessica kom på är detta:

Polaroidbilder

Mer tänker jag inte säga,
Puss

Popcorn

Målat naglarna, barnnaglarna är borta och nu är de rosa istället. Borde kaske klä på mig, sminka mig och gå upp ur sängen men icke. Jag ligger faktiskt ganska bra här. Usch klockan är redan 14, lite ångest? Dock vaknade jag vid 12 så till mitt försvar så har jag bara varit vaken i två timmar.

Gårdagskvällen bjöd på män som hatar kvinnor, massor med te och så hann vi gå igenom massa skolkataloger både från Spånga och Vinstagård. Vi konstaterade att bara de senaste 2/3 åren har de flesta förändrats väldigt mycket, växt upp och blivit större. Det är ingen liten skillnad utan det är att gå från barn till "vuxen".

Nu ska jag röra mitt trötta jag ur sängen och nog göra mig iordning. Har trots allt lite saker jag måste fixa idag, Puss

Kvällen


Ikväll blir det film med Emma, Jonsson och Sandmark. Fast först ska jag över till Emma en snabbis, hörs imorgon. Puss

Hade lite tid över

Om en kändis fick bo hos dig en vecka, vem skulle det vara?
Jennifer Aniston eller Persbrant :O Han är så jävla cool!

Vad vill du alltid ha i kylskåpet?
Goda pålägg till mackor! Ett måste, och mozzarella.


Vilken egenskap skulle du vilja ha?
Jag skulle vilja ha den egenskapen att jag verkligen kan hålla mig till något, bestämmer jag mig för att inte äta godis då är det de som gäller. Kommer dock inte på vad det heter just nu haha.

Vad är receptet på ett lyckat förhållande - nämn tre ingredienser.

Glädje, kärlek och tillit

När gjorde du senast bort dig?
Det vet jag inte riktigt

Du står i baren. vad beställer du?
Redbull vodka?, öl oftast av någon anledning

Om du fick chansen att bli sveriges statsminister - skulle du ta den?
Nej, skulle vända mig om och springa

Beskriv en perfekt frukost.

Omelette, en macka, juice, latte och croissant, hur mycket tid i världen som helst och datorn. Behöver jag tillägga att jag kommer rulla därifrån?


Du är på karaokefest & måste sjunga, vilken låt sjunger du?

I will survive, HAHA... vi var ju grymma på den sist.

Hade du försökt ta dig igenom din värsta rädsla om du fick 50.000?
Kom igen vid 1.000.000

Ger du ut ditt nummer till vem som helst över internet?
Absolut inte

Vilken roll hade du under skoltiden? Ex. skolans snyggaste, plugghäst osv.
Fram tills högstadiet, tror inte jag var någon speciell direkt. I högstadiet hade vi vårt lilla gäng som vi var och nu.. ja vem bryr sig? Alla är med alla.

Vad brukar du använda på läpparna?
Inget oftast, ibland mitt jordgubbs lypsyl. (Vet att det är för barn men det luktar så gott)


Är du utseendefixerad?
Vet inte vad jag ska svara, klär mig alltid i bekväma kläder men ksulle aldrig gå till skolan i mjukisar. Men joo är nog ganska utseende fixerad.

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
I så fall tatuera, vet dock inte vad det skulle vara.

Vilken är din favoritmånad?
Juni, Juli eller augusti? Fast december/januari kan va rätt mysigt med.

Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?
Skulle välja något lite udda namn...

Blyg eller framåt?

Skulle nog säga mer blyg än framåt, men det beror helt på sällskap och situation.

Good bye my sweethearts


Jag är i stort sett klar, håret ska torka och jag ska ta parfym. Bussen går 05 vilket betyder att jag måste gå om typ 25 min.

Min nya kofta kommer från M&S (Mark&Spencers?), och jeansen som inte syns på bilden från Topshop. Båda köpta i London.

Dagen känns planerad men ändå inte, först veddesta med Jessica, sedan Robin? eller har du träning?, ikväll blir det Emma och eventuellt några fler. Det är ju trots allt fredag. Puss

Början till en vår


Det känns som vår idag. Kanske beror detta på att solen lyser in och jag vägrar dra upp persiennerna för att slippa se snön. Vill bara sätta på mig jeans, en tunn stickad tröja och tygskor/ballerina och gå ut på en promenad. Dock är det inte riktigt väder för det än, men solen måste ju vara ett tecken på att det är på väg?

Har gjort en sko"hylla" i mitt rum av skokartonger från mina skor. Där ställer jag upp lite skor som känns värda att titta på (eller så är det för att mamma säger att jag har för mycket skor ute i hallen).

Nu känner jag för att sminka mig så ska göra det, hitta nå kläder och sedan kolla med sl hur jag måste åka för att komma till veddesta. Ha det underbart, Puss

:)

Tryck här för att följa min blogg, se varje gång den uppdateras. Ha allmän koll bara!

Ville bara säga god natt

Av någon anledning är jag riktigt glad just nu, sitter och fnissar för mig själv samtidigt som jag dricker svartvinbärste, pratar kändisförälskelser med Jessica, och läser en mening om och om igen "tror du själv jag skulle vara med han istället för med dig". Små saker kan göra en så förbannat lycklig.
Nu ska jag hoppa i säng och läsa en bok tror jag, eller så blir det kanske vänner? Vad tycker ni? Hur som helst så hörs vi imorgon, blir att sätta alarm för kl 15 ska jag möta Jessica i Veddesta och titta på tyg :)



God Natt, Puss


Städat?

Jag har läskigt bra tajming ibland. Satte igång en film, och precis när den var slut så hade jag vikt klart alla kläder i soffan. Två timmars vikning alltså. Orkade inte rensa i garderoben men packade i alla fall upp, vek kläderna som sagt och packade ner alla min väskor bakom dörren i mina gamla basket trunkar.

Min dörr går att ställa upp helt platt nu, förr stod den alltid ut så att dörrhålet blev ungefär hälften så stort som det ska vara. Men då var det problemet fixat. Laddar nog upp bilderna från London om någon timme också för mamma har med sig kameran till jobbet tror jag, så då ska ni få se lite bilder. Men tills dess ciao!

Vad vill du göra då?


JAG VILL VARA BRUN IGEN!
Men icke, sådan tur har man inte, brun utan sol istället? Kanske faktiskt blir så, vem vet.

Jag känner att jag har idéer just nu, saker jag vill göra, men allt går inte att genomföra än. Jag går fortfarande i skolan, måste plugga och ta studenten (inte så länge kvar).

Folk frågar hela tiden, vad ska du göra efter studenten? Plugga? Vad ska du plugga? Eller ska du jobba? Hittills har mitt svar varit "Jag vet faktiskt inte, jag har ingen aning. Antar att jag vill jobba men behöver ett jobb". Nu vet jag vad jag vill göra, kanske inte för all framtid men just nu vill jag göra det. Jag vill öppna ett fik. Fåtöljer, soffor, "kristall"kronor. Jag vet exakt hur jag vill att det ska se ut, vad som ska vara "speciellt" med just mitt och vart det är smartast att placera det. Nu återstår bara små detaljer, som ALLT... ska på allvar börja kolla vad man måste ha koll på.

Ville bara säga det. Puss

I said son, have you seen the world?

NU har jag läst igenom alla blogginlägg som hade skrivits sen jag åkte bort. Det tog sin lilla tid men det känns bra såhär efteråt, för nu är jag i fas. Jag har kommit på att jag ibland blir så fruktansvärt besatt av att lägga upp planer för vad jag ska göra, så att jag verkligen vet. I London planerade vi allt (frukost, titta i nottinghill, fika, åka dit, åka dit, fika, gå dit, göra det, middag) Ni förstår principen. Nu har jag gjort samma sak igen:
  • Koka vatten
  • Tvätta ansiktet/borsta tänderna
  • Klä på mig
  • Fixa te
  • Sätta ansiktsmask
  • Packa upp
  • Vika kläder
  • Rensa garderoben
Ni vet i alla fall vart ni hittar mig de närmaste timmarna. Hoppas ni har kul för jag kommer nog inte ha SÅ kul haha.
Puss

Idag börjar mitt nya liv


Tillbaka på svensk mark igen. Eller har faktiskt varit det sen sex igår kväll. Som jag sa hann jag inte blogga då eftersom jag bara hann hem och byta tröja/hämta busskort innan jag och Emma åkte till Jessica. Juste vi hann förbi konsum och där jag köpte lite middag haha. Fiskgratäng :D Mums!

Sedan gjorde Robin mig sällskap och vi tittade på film, vänner och tog det lite lugnt. Nu ska jag måla på ett till lager på naglarna och kanske gör mig iordning lite.
Puss

BYE!! och oj va blond jag var

Så då var det dags att åka hem då, snyft! Det enda som ska bli skönt är väl egentligen att träffa vännerna och Robin igen. Annars skulle jag utan problem kunna bo här, London... här känner jag mig hemma. Sen är det kylan också, hur kallt är det hemma? Många minus? Här är det åtminstone vår och sol, 11 grader igår och jag gick omkring i trenchcoat och t-shirt. Ingen kofta behövdes då inte.

Ikväll kommer ni nog inte höra från mig, men imorgon då är allt tillbaka som vanligt igen och jag ska visa lite bättre vad jag faktiskt har införskaffat mig. Ha det underbart så länge så hörs vi snart igen! Puss

SMILE

We are back at the hotelroom. Efter att at gått runt i Notting Hill och tittat (helt fantastiskt fint), köpt converse och fikat på Starbucks i Kensington, gått på Oxford street och shoppat, ätit sushi från rullband, shoppat lite mer, fikat/ätit "middag" på Starbucks, så gick vi och tittade på "We will Rock You" musikalen. G.R.Y.M.T jävla bra!!! :D

Nu sitter vi på hotellrummet och äter en andra middag (yoghurt och juice). Ska strax börja packa och sedan måla naglarna i mitt nya alice i underlandet nagellack. För jag har ÄNTLIGEN hittat det. Precis när jag var på väg att ge upp så såg jag O.P.I montern inne på Selfridges. Så nu är nagellacket i mina ägor. Mohaha!!

Puss!

Vilket håll ska jag titta åt?!?!

Det här med vänstertraffik är väldigt förvirrande om ni frågar mig. För att jag ska fatta vilket håll jag ska kolla åt efter bilar så måste jag titta ner på marken där det står (look left <- eller -> look right).

Idag har vi nog gått som aldrig förr, hela dagen konstant, men det har varit kul väldigt kul och jag är extremt nöjd med mina köp hittills. 3 par skor, en trenchcoat, studentklänning, bikini, väska och två tröjor. Tror det var det, men en och en halv dag av shopping återstår, dock ska vi ta lite mer kort och titta runt lite mer imorgon.



Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa i säng, är helt slut! Puss

RSS 2.0