"Fredagsmys"



Älskar er

Jag är så lycklig att jag har mina flickor! Att vi kan prata om ALLT, att man inte har något att skämmas för och att alla är lika sjuka.
.


Friday I'm in love

Äntligen fredag! Därför har jag nu hoppat i mina Calvin Klein pyjamasbyxor för att mysa i soffan ett tag innan jag beger mig ut för att träffa lite klasskompisar. Grym fredag helt enkelt.
.
.
Imorgon blir det förhoppningsvis (om jag orkar) ett pass "Dynamisk yoga" (fjärde träningspasset denna vecka, jag är duktigt jag). Av någon anledning har jag alltid velat testa yoga så vi får hoppas att det blir precis som jag föreställer mig det. Eftersom att jag vet att ni såååå gärna vill veta hur det är så kan jag berätta efteråt, snällt va?
.
Nej nu ska jag nog ta mig en latte och krypa upp i soffan.
.
Puss

It's been a long time!

Hej!
Välkommen tillbaka säger jag till mig själv. Det har gått ett ganska bra tag men nu är jag här igen för att försöka göra ett nytt försök att börja blogga lite ordentligt. Ni vet det känns ju rätt meningslöst att sitta och skriva samma sak dag in och dag ut.
.
Nu när sommaren kommer så kommer det förmodligen att hända lite mer igen! Wihoo!
Idag har jag varit duktig, ut i fall att ni undrar! Jobbade från kvart över åtta till halv sju och direkt efter det åkte jag och tränade Multi. Det kan ha varit bland det jobbigaste jag har gjort på länge, är nämligen bokstavligt talat helt slut i kroppen. Det är knappt att mina ben bär mig när jag försöker gå ner för trappan.
.
Därför blir det nu att krypa ner i en nybäddad säng och bara försöka få lite skönhetssömn.
Puss

RSS 2.0