en gång ingen gång...

Ja man säger ju att en gång är ingen gång, är då en dag ingen dag? I så fall... åker vi idag nästan! Eller oma bara några timmar kanske man borde säga. Planet lyfter klockan 09.50 imorron bittie. Packningen är knappt påbörjad och allting bara ligger överallt. Om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om hur jag ska hinna tvätta alla kläder och packa ner de, sedan måste jag välja vilka skor jag ska ha med mig för man kan ju inte ha alla... Usch orkar itne ens tänka på packning blir bara stressad. Hur som helst...

Idag... vad har jag gjort? Jo det började med att jag var tvungen att gå upp klockan 07.00 imorrse för att spela match, klockan 9 började den i Täby. Inte direkt dröm matchen om man säger så. Men vi vann tillslut och det är det som räknas, eller hur?
Sedan så spenderade jag några timmar hemma med att börja leta reda på lite av de ja skulle ha med mig men jag gav upp efter nån timme sådär. Då va de ingen kul längre.  Så då drog jag med mig mamma till v-by för att kanske "hitta" något nytt å sommrigt man kunde ha med sig, och självklart hittar man alltid något! En ny bikini och en klänning blev det. Riktigt nöjd med båda två måst jag säga och  de ska användas väl =)


Jag var ju bara tvungen att åka förbi kusinerna idag också har inte sett någon av de sedan min födelsedag och det var ju ett tag sen... De har inte förändrats så mycket men man saknar de, självklart! Men som vanligt var det playstation och studdsmattor som lockade mer än att sitta och prata med sin 16 åriga kusin, i och för sig rätt vanligt när man är mellan 5 och va kan de va 12-13 år gamal =P Vänta bara tills ni blir som mig, då ska ni få se va de roliga med att sitta och snacka är =P

Men nu är jag äntligen hemma igen och har sån fruktansvärd huvudvärk, så jag funderar på att gå och lägga mig om en stund! Kanske kolla på en bra film eller något.

Så nu kommer ni inte höra från mig på ett tag men jag lovar att när jag kommer hem har jag massa härliga bilder att visa och så ska ja självklart skryta lite om hur brun jag har blivit =) sånt hör ju lixom till...
Men tänkte redan nu lägga in ltie härliga bilder från gårdagen med flickorna =)

 
Ni får fler härlig bilder någon annan dag...

Ha det toppen allihopa och hoppas det är en härlig vår här hemma!!!
// Erika


en speciell bok och de underbaraste är allt som behövs...

Nu är det dags att blogga lite igen!
Bara hmm fredag och lördag kvar nu sedan åker vi!! =D Tänk om 3 dagar sitter jag på en strand i Västindien. Så underbart skönt det ska bli, det här förtjänar jag verkligen.
Men denna vecka har gått väldigt långsamt i skolan, men nu är det bara sista dagen av projektet kvar och det är redovisningen. Vi har knappt övat någonting på den men triptyken är klar, fast tyvärr inte så vacker att se på! haha men alla kan ju inte vara konstnärliga. Vi hoppas på det bästa helt enkelt och lite improvisation skadar ju ingen! Men nog pratat om skolan, för den är jag så trött på.

Imorron kväll ska jag umgås med the crew sista gången innan jag åker, usch va jag kommer sakna er dessa två veckor säger jag bara! Men vi måste öva oss lite inför gymnasiet, men självklart ska ni få varsit kort och riktigt fina sådana =) Sedan hade jag tänkt bli lite brun och fin till balen som är dagen efter vi kommer hem, bangar inte på att va den brunaste på balen det säger jag bara.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska berätta mer, en underbar eftermiddag med flickorna och en "singel utmanarbok" eller vad det hette väntar mig och så gör solen och värmen också! Kommer förmodligen att skriva minst en gång till innan jag åker så vi får höras då =)

Mina älsklingar <3 Så kul vi har tsm.

   
     

Ha det toppen
// Erika

I'm a Barbie girl in a barbie world.

Oj, nu har jag glömt bort att skriva här igen.
Idag är det tisdag igen och jag är rätt slut faktiskt. Varit en ganska ansträngande dag.
Dagen började med att jag vaknade kl 06.30 för att göra mig iordning för match. Semifinal match i skol dm lättare sagt. När klockan vad 08.15 hade jag redan hunnit till hallen, självklart var vi först! Ingen var speciellt taggad till matchen såg det ut som och alla gick in med fel inställning. Det gjorde att vi redan från början hamnade i underläge och hallen var ingen höjdare. Solen lös in genom fönstrerna rakt på planen så man såg knappt någonting vid korgarna när man skulle ta returer osv.
Aja... matchen slutade med en förlust på 3 poäng för oss tyvärr så nu är vi ute! Vi stannde kvar i hallen för att se Blackebergs gymnasie killar vs. Wahlters. Tror att Blackeberg vann... men jag gick innan den var slut så är inte 100. Hoppas det iaf!!
Lunch vart de på McDonalds på Brommaplan med Emma, Emma, Aysegul och Ellinor. Det var riktigt trevligt faktiskt och när vi kom ut och skulle ta t-banan tillbaka sken solen som bara den. Det va underbart!
Tyvärr var vi tvungna att gå tillbaka till skolan sen men det var bara 1,5 timme så det var rätt okej endå, jag spenderade den mesta tiden med att sitta och prata och även lägga pussel i cafeterian (eftersom vi har projekt har lärarna ingen koll).

Sen var det bara att ta t-banan tillbaka till vällingby med flickorna, för att tillbringa en mysig eftermiddag i solen i vällingby! Och mycket riktigt så blev det =)
Klockan halv 5 började sedan träningen, fick tyvärr inte va med på den. Orkar itne gå in på detaljer så ni får nöja er med det haha. Och en och en halv väldigt tråkig timme senare var den över så äntligen fick jag åka hem... kan säga er att då var jag väldigt trött. Allt jag ville var att gå och lägga mig men så kul skulle ja inte ha. Utan då var det bara att sätta sig ner och plugga på andra världskriget till provet imorron.

Men nu sitter jag här igen och har inte pluggat speciellt mkt, men jag orkar verkligen inte är helt slut. Plus att alla säger att det är mest egna tankar i provet! Så vi får väll hoppas på att de har rätt på de.

Nej nu blir det nog tv.n för min del,
lär nog säkert somna!
Så vi hörs imorron kanske!
Ha det toppen allihopa
// Erika

100 flaskort med hårprodukter

Vet ni vad jag just insett?
Hur mycket man tar för givet... Har kanske nämnt det förr men jag insåg det just ur lite andra perspektiv.
De morgonar jag hatar för att jag måste stå framför spegel 1,5 tim innan skolan börja. För att fixa sminket, håret och kläderna. Man suckar för att man är så trött och måste klämma ner sig i ett par extremt tajta jeans. Måste leta igenom byrån och garderoben efter en tröja som matcher båda skor och byxor.
Sedan måste man sätta sig halvt död vid köksbordet och tvinga i sig en macka bara för att överleva fram till lunch. När det väl är dags för håret går ingenting som man vill antingen är det för fluggit eller så hänger det bara. Man tar fram alla sina 100 flaskor med hårprodukter. Allt för att göra det bättre men ingenting fungerar det slutar med en vanlig "knut" lr så får det bara hänga. Sedan får man halvspringa till bussen för att hinna och har man tur så hinner man precis annars får man stå där och vänta i evigheter på att den ska komma, och inte nog med det utan det blir bara mer och mer folk hela tiden. Tillslut får man tränga sig fram till dörren för att väl få en sittplats inne på bussen.

Just idag, just precis nu har jag insett att jag egentligen gillar det där. Okej låt mig sova ut kanske 30min-1tim mer och sen är jag helt okej med det. Då nästan längtar jag till det.

Nu när jag varit hemma i tre dagar från skola (ojj är det bara tre dagar), iaf då har jag saknat det där. Att få göra sig iordning när man vaknar, sminka sig, fixa håret och leta efter kläderna som är rätt för just denna dag.  Jag har saknat att få känna mig fina. Istället har man gått omkring i mjukisbyxor och en stor t-shirt (inte för att det är något fel med det, men det är inte så ja känner mig fin). Nu när jag tittar mig i spegel ser jag någon blek typ med röda ögon, helt sänkt och med håret på enda.
Det är inte så jag vill se ut, det är inte så jag vill känna mig.

Jag tar för givet att varje dag få känna mig fin, lr åtminstonde hyfsad.
Jag tar för givet att alltid orka fixa håret eller sminka mig.
Jag tar för givet att jag över huvudtaget orkar göra så mycket jag gör om dagarna.

Vet inte vad jag ska ska skriva mer...
Ha det toppen allihopa
// erika

Not many days left now

Så nu tänkte jag äntligen att jag skulle sätta mig ner och skriva lite igen. Tänkte göra det igår men då somnade jag redan vid 21.00 om klockan ens var det.
Självklart har jag blivit sjukt igen! Bara för att jag hade massa roliga planer för helgen och att vi snart ska åka. Nästa söndag faktiskt =) Tänk er två veckor i västindien med massa roligt folk. Att sedan komma till alla som är skit bleka och gå på skolbal bara någon dag efter. Kan det bli mycket bättre? Det tvivlar jag faktiskt på. Men så var det ju bara de här med att bli frisk i tid innan. Men för hoppningsvis löser det sig.  Har fortfarande feber men den borde ju börja gå ner nu tycker jag.

Men nog pratat om det... Man måste ju tänka posetvit! Nästa helg på tisdag är det slutspel i skol-dm =) Guuu vad duktiga vi är flickor. Alla taggade för denna match? Mot Abrahamsberg skolan och allt, typ hela alvik spelar där och vi vet hur duktiga de är. Vi är ett gäng från skola ihopsamlade från olika klubbar som aldrig ens tränat tillsammans. Men endå lyckas vi vinna över Villastadsskolan som är idrottsklass och allt. Så helt värdelösa är vi inte!

Igår hade jag massa saker jag tänkte berätta men just nu står det helt still i huvet på mig så det är väll lika bra att jag slutar här och sen skriver jag mer senare eller imorron.

Ha det toppen allihopa
// erika

Åh bilen går bra?

Oj, nu var det verkligen länge sedan jag skrev. Men det har inte blivit av för jag har mest suttit vid den bärbara datorn och där fungerar tydligen inte denna sida.
Hinner tyvärr inte skriva så mycket idag heller för ja ska gå och lägga mig har fått feber igen =/

Isabelle - Så in pappa är produsent?
Max - Jaa... (tystnad...)
Isabelles försök till att starta en konversation, och självklart måste Emma hjälpa henne lite på traven... =)
Emma- Åh bilen går bra??
Jasmine - Naaj, men hästen funkar!

Hahahaha den är klockren...! Glömmer aldrig den kvällen tjejer.

Vi hörs mer imorron allihopa då lovar jag att skriva lite mer..

Ha det toppen allihopa
// erika

De känns som att jag blir brun nu

HEEEEEJ =D de var ungefär så dagen i våran skola började idag. Har inte träffat fliickorna på jätte länge känns det som fast egentligen träffade jag alla i helgen. Dagen har faktiskt varit rätt skön idag, fast det är i och för sig alla måndagar bara två lektioner, sovmorron och slutar hyfsat tidigt.
Lunchen idag var underbart skön jag, emma, jasmine och aysegul satt i matsalen exakt hela lunchen.  Sen började matpersonlen titta lite irriterat på oss och det var bara 5 minuter kvar på rasten så då tyckte vi att det kanske började bli dags att gå.
No/teknik lektionen gick ganska snabbt men vi fick inte vår bil att gå endå. Vad är det för fel på den?? Hopps vi löser det nästa lektion iaf, vill ju inte få IG på den bara för att den inte åker 3 meter. När denna lektion var slut var skolan de också för dage, haha. Så för mig och Jasmine bar det av till vällingby för att "plugga" lite och det var ju så skönt väder så vem ville åka hem. Efter en liten promenad i centrum hamnade vi på cafét vid bussarna, vet inte vad det heter så vi kallar det så). När fikat var slut, solen gått ner och två timmar gått kom även emma och gjorde oss sällskap. Det var mycket trevligt kan jag säga haha, så då blir man ju självklart kvar ett tag till, efter en och en halv timme till tyckte vi att nu var det dags att gå.
Vi hoppade på bussen och hamnade tillslut hemma hos mig. Lite midda sitter ju aldrig fel så de fick bli pasta som resten av familjen lämnat kvar. Jag minns inte vem det var som sa det eller vad hon sa men det var väldigt roligt och det slutade med att jag fick världens host/kvävningsattack så att Emma och Jasmine höll på att ramla av stolarna av skratt.

Självklart skulle vi sedan prova kläder som alla tjejer gör, Haha =) och många fina kort blev det kan jag säga! och det har nog aldrig varit ett sånt underbart kaos som det är i min garderob som det är nu =P Men det kan jag leva med.

Jag förstår inte att man kan ha det så roligt som vi har tillsammans. Det tar lixom aldrig slut på saker att prata om, kanske är det för alla dumma komentarer vi säger. Men vem vet. Emma och Jasmine ni är underbara!! =) "Jag har inte tid för någon romans. Allt jag vill är bazz dig så fort jag får chans.  Lägg dig i sängen gör dig klar för min lans. Klä av dig naken", det är våran låt tjejer.

Hoppas ni har det super bra allihopa
För det tänker jag ha
Pussar och kramar
// erika

Äntligen lite sol, dags att ta fram vårskorna

Nu kan man verkligen säga att våren är påväg. När jag vaknade idag drog jag upp persienerna och det var sol utanför, vet ni hur lycklig jag blev. Hela min dag var räddad! Visserligen var det lite för tidigt att gå upp men endå, det va sol ute så jag kunde knappt vänta på att få ta på mig vår skorna och gå ut i solen.
Jag bestämde med mamma att vi skulle åka iväg och leta efter en resväska tills vi ska till Västindien om nu 21 dagar, och så var det bestämt vi skulle åka till Barkbarby outlet för där skulle de tydligen ha någon bra affär för sånt, samsonite om ja inte minns fel och där finns det även endel affärer att kolla på skor i. Så när klockan var strax efter 1 var vi där. Och jag måste säga jag förstår inte varför folk går omkring i vinterjackor och vinterskor fortfarande det är ju faktiskt rätt varmt ute, eller iaf skönt.

Hittade faktiskt två par skor ett par tygskor och ett par ballerianliknande skulle man nog kunna säga, nöjd med båda paren men mest med tygskorna. De är verkligen jätte gulliga. Tänkte faktiskt gå ut och ta en promenad direkt efter att jag har skrivit det här i de. Men tyvärr är solen inte framme längre utan nu är det lite mulet, fast det ser helt okej ut endå. Jag har kommit på att der är riktigt skönt att gå ut och gå på våren, lyssna på musik och bara njuta av solen! Det ska jag verkligen göra till en vana.  Men nu till det jag höll på att berätta.
Efter att vi köpt skorna var det dags för att äta lunch, och eftersom det inte finns så mycket att välja på där blev det Wayne's coffe lr hur det stavas. Jag ville absolut sitta ute men mamma tyckte var för kallt så det blev inne ändå. Att se alla sitta där ute och fika fick mig verkligen att längta tills längre fram på våren kanske rent av om nåra veckor då man kan sitta med kompisarna på uteserveringar fika och bara prata i timmar. Finns det något härligare?? A säkert men just för tillfället är det absolut en av de saker jag ser fram emot mest åt med våren.


Ojj klockan är redan 17.30 så jag måste nog gå ut nu om jag ska hinna innan middagen. Idag lär det bli en tidig middag eftersom att det kommer folk hit 19.00 för att prata om resan. Det ska faktiskt bli trevligt, jag får väll sitta med de och låtsas att jag fattar precis vad de pratar om, leka lite vuxen helt enkelt =).


Tror inte att jag skriver mer sen men man vet ju aldrig.

Om jag gör det så hörs vi snart igen... annars hörs vi imorron!


Ha det toppen allihopa
// Erika


kan man önska sig mer än dig??

Vilken dag det har varit idag, sådär alldeles perfekt mkt att göra. Varken för lite eller för mycket! Dagen började med att jag vaknade kl 09.00 av mig själva faktiskt. MIn mobil pep inte av någon anledning som den skulle ha gjort men endå lyckades jag vakna kl 9 precis som jag skulle. Jag och det man brukar göra på morronen vet ni väll alla redan om så det behöver jag inte förklara för er hoppas jag, haha =) Efter ett kortsamtal med Emma bestämdes det att vi skulle åka direkt från bromma plan till Ekerö för att kolla på hockeymatchen mellan Ekerö och Brinken om jag inte minns fel.
Kvart över 10 bar det av till bromma hallarna för uppvärmning, ingen verkade vara sådär speciellt taggade i början av matchen och det märktes ganska snabbt. Efter en riktigt dålig inledning av matchen skärpte flickorna till sig och började ta ikapp. Ett samtal och en riktigt skön komentar "Irri du ser riktigt fräsch ut idag" senare så  hade vi tagit ikapp och det var nu lika. Men vänta lite bara, vet inte om jag ska bli glag eller ledsen av den där komentaren, ser jag inte fräsch ut annars eller? HAHA I alla fall nu var det dags att börja få tjejerna lite taggade, ja man skriker, klappar och berömmer. Ni kan allt det där redan, sen helt plötsligt var vi om de! Några minuter senare hade vi vunnit matchen, inte med mycket men vi hade vunnit =) Utan coach och allt, ni förtjänar allt beröm tjejer!

Va hände efter matchen, jo vi mötte upp Jasmine (flickan med världens skönaste spring stil) haha och åkte till Ekerö. Tur att man har så underbart snälla föräldrar som skjutsar en hela vägen ut för att vi ska slippa sitta på bussen. Så en kvart med mycket skratt och dumma komentarer senare var vi ute på Ekerö och vi tog en snabbis in på Lidel för att köpa något att äta till luch (helt ärligt var det första gången jag handlade där, och de känns lite B måste jag säga). Men iaf, yoghurten var god så de fick duga.

Nu var det dags för match =) så en 1 timme tillbringade vi inne i en kall isahall och försökte fatta reglerna men ja tror jag har kolla på iceing, tripping, slash?? naj så heter de inte men iaf den och offside nu. Lite stolt måste jag säga. Jasmine jag säger bara, gå till Pontus och be honom värma dig då! VA?!?! ska jag ta av mig bh.n och värma mig? Haha,, du fick du det till de? Det undrar jag fortfarande asså HAHA.
Efter matchen var det dags att åka hem och jag säger bara flickor det finns inga jag heller spenderar timmar i en kall ishall med, det vill jag att ni ska veta.

Emma jag säger bara: du är en av de saker jag också är mest nöjd med i mitt liv!
Vill inte att detta ska låta som något alla säger för det är verkligen sant. Vad vore jag utan dig? Det kan jag inte svara på, och vill inte ta reda på det heller. Alltid där vid min sida, my love!


Ungefär 45 minuter senare befann jag mig i mitt hus här hemma i stockholm och kan säga er att denna dag har tagit ut sin rätt somnade på en gång när jag kom hem!
Ledsen att svika er tjejer på matchen, men inte mycket jag kan göra så fort jag är bra igen är jag där med er och tränar.
Emma och Jasmine hos er finns jag alltid, spelar ingen roll hur sjukt jag är finns alltid vid er sida.

Nu ska jag sluta predika,
Ha det toppen allihopa
// Erika


Miss u

Oj klockan är exakt 00:00 borde jag säga idag när jag berättar om dagen eller igår då? =) Jag kör på idag det är lättaste för både dig och mig. Så vad har jag gjort idag? Inte så mycket faktiskt, tänkte gå till skolan imorrse men kände att kroppen "bar" verkligen inte. Så jag blev hemma även idag, sov fram till att klockan var 12 då mamma ringde och väckte mig. Då var det tydligen dags att vakna, så in i duschen bar det av och sedan spenderade jag några timmar i sängen framför en bra film, tror den hette "the perfect catch" om jag inte minns fel. Den är faktiskt väldigt bra men jag ska inte förstöra något för dig genom att berätta slutet hihi, jag rekomenderar den lugnt bara =).

Sedan kom mamma och hämtade upp mig för nu var det dags för sko-shopping i kista gallerian, som jag säkert redan nämt är mina skor helt trasiga så de behövs verkligen nya. Men inga hittades istället blev det två skjortor och en väsk. Inte fy skam det =)

Imorron ska jag upp tidigt, för match i bromma hallarna. Får tyvärr inte spela den pga av min hosta, men jag finns där endå. Man sviker väll aldrig laget!! Kom igen nu tjejer, ny serie ny start nu tar vi oss ur den svacka vi hamnade i i slutet av förra. Och visar hur duktiga vi verkligen kan vara.
Sedan bär det av till Ekerö för att kolla hockey match, Pontus vi håller tummarna för dig ; ) Make us proud! =) HAHA
Men nu måste jag slita mig från datorn om jag ska orka upp imorron.

Ha det toppen allihopa!
(Nu är det bara 23/22 dagar kvar)
// Erika

another day in paradies

Nu var det några dagar sen jag skrev senast, sry ! Men jag tror ni överlever. Så hur är det med alla idag? Själv rullar det väll på antar jag, har fått en hosta som inte vill ge med sig och den gör mig helt sänkt. Jag blir trött i hela kroppen bara av att gå upp för trappan, usch usch det är verkligen inte kul. Men jag hoppas den ger med sig snart så jag kan spela matchen/matcherna i helgen. Har fått nå tabletter som tydligen ska hjälpa men märker inte så stor skillnad just nu faktiskt. Men jag ger det lite tid.

Så vad har hänt på sista tiden? I tisdags hade vi träning med Andreas och det var faktiskt en riktigt skön träning. Visst vi gör typ samma sak hela träningarna men man känner verkligen att det hjälper och man får grymt mycket bättre kontroll i slutet. Så det är väldigt posetivt. Vi fick även reda på att vi ska få spela Göteborg Basket Festival i år igen =) Åhh va glad jag blev över det beskedet kan jag säga er. Ni förstår nog inte hur kul det är där, verkligen något att se fram emot!
Igår va jag i skolan hela dagen och på idrotten fick vi våran nya uppgift, en dans uppgift. Det ska faktiskt bli väldigt roligt men svårt, jag är inte direkt den som bara sätter igång och dansar. Jag vet inte vad det är men jag har alltid tyckt det är lite jobbigt att dansa inför folk. "Jag dansar aldrig nykter, någonsin, aldrig inte en chans att jag dansar nykter" vem är det som har gjort den? Magnus Uggla va? Den passar ganska bra in på mig, samma princip lixom. Efter skolan åkte jag in till stan och mötte mamma för att köpa nya skor, mina är helt förstörda nu asså, vet inte riktigt vad jag har gjort med de, hela sulan är lixom sönder. Men det är väll så de blir efter ett tag antar jag. Självklart så hittade jag inga skor, det gör man ju aldrig när man behöver de lixom. Men så fort man inte behöver så finns det flera 100 olika modeller man kan tänka sig att ha. Är det inte konstigt? Förstår inte riktigt varför. Det är ju så med allting, om man t.ex. säger men jag ska bara åka och kolla runt lite för att få tiden att gå. Då hittar man hur mycket som helst man vill ha. Men så fort du säger: Åh nu måste jag köpa en ny tröja, denna är helt urtvättad. Då finns det inte en tröja så långt ögat kan nå...
Det är konstigt det där men antagligen sånt man får stå ut med.
Idag har jag varit hemma hela dagen, vaknade imorrse klockan 06.30 och kunde knappt resa mig ur sängen så trött i kroppen var jag av nattens all hosta. Så jag stannade hemma hela dagen, gjorde faktiskt inte så mycket sov några timmar till och sen var det film, tv, duschen och plugga som gällde. Bestämde att jag skulle följa med och kolla på träningen vi hade sen på kvällen, moraliskt stöd you know =) Haha
Ja och nu sitter jag hära och skriver lite...

Men nu ska jag nog gå och "förbereda" lite för imorron =)
Ha det toppen allihopa
// erika

Minnen,, va skulle jag göra utan er

Jag har tänkt lite på sistone, eller inte sistone kanske men idag. Och kommit fram till en sak. Jag tar er förgivet flickor, räknar med att ni alltid ska finnas där. Att så fort jag har tråkigt är ni lediga och har tid med mig.

Emma - my love, har funnits där för mig i alla år.
Jasmine - jag vet inte riktigt vad ja ska säga, men jag känner igen mig i dig. Du är mitt extra jag!
Isabelle - Skrattfia, du och dina konstiga komentarer, men konstig nog tröttnar man aldrig på de. De är alltid lika roliga.
Aysegul - 
 du får en alltid att skratta av någon anledning, superman i tunnelbane dörren (orförglömligt) dina mån-ögon är underbara.
Jessica - du har försvunnit lite på sista tiden, vill ha tillbaka den jessica vi hade förut.

När vi satt där på "tekniken/no.n" insåg jag hur nära varandra vi har kommit på sista tiden. Det känns som vi har kännt varandra i evigheter, men det är egentligen inte så länge. Bara 3 år snart, men vi ska hålla kontakten länge. Vi har sjukt mycket minnen tillsammans. Alla dagar vi flummade runt i skolan i 7.an och dog av skratt varje rast, äventyret till älvsjö mitt i natten, firandet av min födelsedag, "festen" i jasmines rum, kanan i sommras, varje gång vi fikat påcafét i vällingby, varje gång vi shoppat tsm och utflyckten vid slottet för att bara nämna några. Det slutar inte där, vi har så sjukt mycket att se fram emot. Ni anar inte hur mycket jag längtar.
Varje dag kommer vi på något nytt vi måste göra tillsammans, något spännande och roligt man bara inte står ut med att vänta på!

- Myran ba: Kom an då! Och då sa Isabelle...
- Hej jag heter Erika och måste utpressa mina vänner för att de ska vilja vara med mig.
- De ska vara röda och hårda.
- Vi ska sy och vi ska pippa.
- Nu har du två kort på min batten och två på min mus.
-Jag får inte in den!
Jag behöver inte säga mer ni förstår redan =)

Jag erkänner 8.an var nog inte vårat år men nu är vi närmare varann än någonsin!!

Tror inte det är någon som orkar läsa detta, men det behövs inte! Ville bara säga detta och nu är det sagt.
Jag kommer nog förmodligen att skriva mer senare ikväll och skriva om sånt jag "brukar" skriva om. Men som sagt det brukar bli lite olika hihi.

Ha det bra allihopa så hörs vi senare
// erika

Kom an då sa myran! Och då sa Isabelle....

Ja... så var det lovet över och det är dags att börja skolan igen. Eller egentligen har vi faktiskt en dag kvar men vad lär man göra då?? Antagligen gå runt och tycka synd om sig själv för att lovet är över. Tragiskt nog är det ju så...
Kanske ska ta och berätta lite vad jag har gjort under mitt lov.

De här senaste dagarna har varit lite kaos nästan. I Torsdags träffade jag Stelio som var här från Västerås. Det var jätte roligt att träffa honom igen, det var ju trotts allt 2 veckor sedan sist. Vet du vad Stelio jag tror bestämmt att det står 7-7 nu eller hur! Och tjejer vet ni vad =P jag bryr mig inte om va ni tycker om honom för ja gillar honom! det ni =)
I fredags ojj det var ju igår då tillbringade jag hela dagen med emma. Vi satt mest i hennes säng hela dagen och kollade på bilder, tv och snackade massa skit. Precis som det ska vara helt enkelt. På kvällen åkte vi för att träffa fliickorna och äta pizza en enkel myskväll med film och pizza hade vi tänkt att det skulle bli. Det blev ju inte riktigt som planerat måste jag säga. Efter ett stort missförstånd, 1 timmes väntande i spånga och ett besök i hässelby gård så var vi äntligen hemma hos jasmine och slog oss ner i hennes säng för en kväll full av överaskningar. Och det blev det måste jag säga. Härliga skämt, ett krig med dip och förpackningar, en underbar kärleksförklaring och vem är det mest synd om... aa det var ungefär så våran kväll och natt utspelade sig.

Kan säga att alla var rätt trötta dagen efter men vi släpades oss hem efter en frukost tillsammans och en snabb titt på ronja rövardotter. Vilka minnen asså!! Gjorde oss iordning hemma och hälsade lite på föräldrarna sen bar det av till ekerö för att kolla på kompisens killes hockeyträning. Det var skiit häftigt att kolla på men väldigt kallt, och eftersom att mina skor är trasiga så var mina strumpor alldeles dyngsura innan jag var hemma.

En trevlig middag med familjen och sedan ett bråk med mamma ska jag nog gå iväg och kolla på tv eller ringa Stelio och Theo som jag har sagt =)

Ha det toppen allihopa
// erika

RSS 2.0