kan man önska sig mer än dig??

Vilken dag det har varit idag, sådär alldeles perfekt mkt att göra. Varken för lite eller för mycket! Dagen började med att jag vaknade kl 09.00 av mig själva faktiskt. MIn mobil pep inte av någon anledning som den skulle ha gjort men endå lyckades jag vakna kl 9 precis som jag skulle. Jag och det man brukar göra på morronen vet ni väll alla redan om så det behöver jag inte förklara för er hoppas jag, haha =) Efter ett kortsamtal med Emma bestämdes det att vi skulle åka direkt från bromma plan till Ekerö för att kolla på hockeymatchen mellan Ekerö och Brinken om jag inte minns fel.
Kvart över 10 bar det av till bromma hallarna för uppvärmning, ingen verkade vara sådär speciellt taggade i början av matchen och det märktes ganska snabbt. Efter en riktigt dålig inledning av matchen skärpte flickorna till sig och började ta ikapp. Ett samtal och en riktigt skön komentar "Irri du ser riktigt fräsch ut idag" senare så  hade vi tagit ikapp och det var nu lika. Men vänta lite bara, vet inte om jag ska bli glag eller ledsen av den där komentaren, ser jag inte fräsch ut annars eller? HAHA I alla fall nu var det dags att börja få tjejerna lite taggade, ja man skriker, klappar och berömmer. Ni kan allt det där redan, sen helt plötsligt var vi om de! Några minuter senare hade vi vunnit matchen, inte med mycket men vi hade vunnit =) Utan coach och allt, ni förtjänar allt beröm tjejer!

Va hände efter matchen, jo vi mötte upp Jasmine (flickan med världens skönaste spring stil) haha och åkte till Ekerö. Tur att man har så underbart snälla föräldrar som skjutsar en hela vägen ut för att vi ska slippa sitta på bussen. Så en kvart med mycket skratt och dumma komentarer senare var vi ute på Ekerö och vi tog en snabbis in på Lidel för att köpa något att äta till luch (helt ärligt var det första gången jag handlade där, och de känns lite B måste jag säga). Men iaf, yoghurten var god så de fick duga.

Nu var det dags för match =) så en 1 timme tillbringade vi inne i en kall isahall och försökte fatta reglerna men ja tror jag har kolla på iceing, tripping, slash?? naj så heter de inte men iaf den och offside nu. Lite stolt måste jag säga. Jasmine jag säger bara, gå till Pontus och be honom värma dig då! VA?!?! ska jag ta av mig bh.n och värma mig? Haha,, du fick du det till de? Det undrar jag fortfarande asså HAHA.
Efter matchen var det dags att åka hem och jag säger bara flickor det finns inga jag heller spenderar timmar i en kall ishall med, det vill jag att ni ska veta.

Emma jag säger bara: du är en av de saker jag också är mest nöjd med i mitt liv!
Vill inte att detta ska låta som något alla säger för det är verkligen sant. Vad vore jag utan dig? Det kan jag inte svara på, och vill inte ta reda på det heller. Alltid där vid min sida, my love!


Ungefär 45 minuter senare befann jag mig i mitt hus här hemma i stockholm och kan säga er att denna dag har tagit ut sin rätt somnade på en gång när jag kom hem!
Ledsen att svika er tjejer på matchen, men inte mycket jag kan göra så fort jag är bra igen är jag där med er och tränar.
Emma och Jasmine hos er finns jag alltid, spelar ingen roll hur sjukt jag är finns alltid vid er sida.

Nu ska jag sluta predika,
Ha det toppen allihopa
// Erika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0