Kaos

Onsdagen började bra, lite städning och pyssel i skolan sedan slut för dagen. Vid 11 tiden kom ja och Emma till "centrum" för att hitta lite julklappar men även något roligt att ha på oss till avslutningen.
Och visste gjorde vi det, Emma köpte en julklapp till sin mamma och jag bara lite saker till mig själv. Sen bar det av hemåt.
Några timmar senare bestämmde jag träff med mamma inne i stan för att hitta de sista julklapparna, och vi åkte tillsammans iväg till Kista Gallerian. Till en början var allting bra och vi hittade massor med julklappar. Men det var sen när vi skulle hem kaoset började.
Mamma blev av med bilnyckeln, så vi kunde inte åka hem. Då fick jag ringa pappa för att han skulle komma och lämna extra nyckeln och när han väl kom pustade jag ut och längtade verkligen efter att få sätta mig i bilen och åka hem. Men det roliga var inte slut där, då visade det sig att det inte fungerade att larma av bilen så vi var tvungna att köpa nya batterier.
När vi hade varit uppe och köpt nya batterier kom vi ner till bilen för att göra ett nytt försök. Den här gången höll jag verkligen tummarna för att det skulle fungera.
Men så lätt gav den inte upp, vi stod där i kanske 15 min och försökte få larmet att stänga av sig men ingenting fungerade. Så tillslut var vi tvungna att öppna bilen och stänga av larmet manuellt innefrån.
Efter flera minuters oavbrutet tjutande blev det tillslut tyst. Och ni ska bara veta hur lycklig jag var när jag äntligen fick sätta mig i bilen och åka hem. ( Aldrig mer åker jag i den bilen, det lovar jag)

Vilken kaotisk dag det har varit, men dagen är snart över!
Det är bara att hoppas på att morgondagen blir bättre.
Ha det super allihopa

// Irri


Snö till jul?

Och så var hela tisdagen över.
Tänkte att jag skulle berätta lite om min dag.
Dagen började med att jag plågsamt klev upp ur sängen klockan 07.00. Tittade ut och till min besvikelse var det fortfarande ingen snö. Skolan började klockan 08.30 med att vi skulle öva igenom våra redovisningar. Det vart mer prat än övande och slutade med att allas redovisningar var rätt kassa. Vi slutade klockan 12.00 istället för 14.10 som vi egentligen skulle slutat, vilket var väldigt skönt.
Jag och flickorna tog en snabbis ner till matsalen innan den stängde och åt jätte god  "tomtegröt" som jag kallar det =)
Kompisarna klagade väldigt mycket över det men jag förstår inte vad det är så fel med att säga så. De säger att man bara kan säga "tomtegröt" när det är jul men det är ju jul nu  =O
Så jag är lite förvirrad men det löser sig =P
Efter skolan gick jag i alla fall hem och vilad en stund och kollade på inspelningen ja gjort av "One Three Hill" ( Det är så bra, ett riktigt hett tips till alla som inte sett det. Det går på söndagar)
Efter det var det dags för träning precis som på alla tisdagar. Vi gör typ samma sak varje träning så det börja bli ganska enformigt nu. Men skönt att få springa av sig lite.
Funderar till och med på att gå ut och springa lite nu men jag har inte bestämmt mig ännu.

Det bästa av allt som hänt idag är att det har kommit SNÖÖÖÖÖ nu på kvällen!

Ha det super allihopa
// Irri

en dag i kalla Stockholm

Återigen måndag. En måndag precis som alla andra men ändå inte riktigt...
Idag åkte vi med enheten till gamla stan för att ha stadsvandring. Vi fick ett X antal frågor man skulle svara på och sedan var vi klara. Jag, Emma, Jessica och Jasmine var klara bland de första och fick sluta då. Klockan vara bra 10.45 så vi bestämde att vi skulle  hitta något mysigt café att sätta oss på och fika. Det bar av till café "chokladkoppen" tror jag det hette om jag inte minns fel som låg precis vid stortorget. Ett litet och mysigt ställe men tyvärr var det ganska dyrt.
Efter en stund med mycket prat och skratt gick vi vidare till Slottet för att ha en bättre "utgångspunkt". Där sprang vi in i några vakter som vaktade slottet och osch så söta några av de var. Tack vare Emma fick jag även ett fint kort på de på min mobil.
Med ganska mycket tur hittade vi tillslut fram till Drottningatan där vi hade tänkt köpa lite julklappar. Men så blev inte riktigt fallet.
Istället  bar det av till exklusiva Mc Donalds för att äta lunch, trotts de otroligt tråkiga lokalerna blev det en riktig mysig stämning och tiden bara rann iväg. Över 1 timme senare tyckte vi att det var dags att göra ett nytt försök med julklapparna. Men inte bättre lycka denna gång.  Det slutade med att vi hamnade på Debenhams och provade jätte fina klänningar.
Nu var det dags att börja åka hemåt. Utan större problem men dock en insident med en godisautomat var vi hemma 1 timme senare.

En fantastisk dag i det suuper kalla Stockholm med flickorna <3
// Irri

efter en tyst morgon

Måndag påväg mot efter middag. Klockan e sådär runt 14.00 och jag gör inte någonting.
Har varit hemma hela dagen, pga av att jag e förkyld. När jag vaknade på mogronen idag kunde jag knappt prata, ringde direkt till min emma för att säga till henne att ja inte skulle komma. Först hörde hon inte att det var jag, fick knappt fram ett ord =P
Men nu är det som sagt efter middag och jag kan prata "nästan" normalt igen =)
Träning i senare vid 16.30 men kan tyvärr inte vara med. Får väll sitta och heja på de andra flickorna eller något istället !!

Igår var hela enheten inne i stan och vandrade runt. Det var såå kallt, alla frös så de skakade ungefär. Men ändå tvingade lärarna oss att "njuta " av den underbara utsikten från någon trappa vid sagerska huset bla. Om jag ska vara ärlig tror jag inte att det var någon som njöt snarare tvärt om.
För att det skulle gå snabbare blandade tyska, franska och några engelska elver oss till en enda stor grupp. Och myket riktigt gick det snabbare. Vi var klara först och fick därför åka hem tidigare än de andra.

Tillbringade sedan eftermiddagen och endel av kvällen med Johnny. Sedan var det dags att sova för att ha en chans att vakna i tid dagen efter. Om som ni nu märkt är jag trotts det hemma.
Annars har det inte hänt så mycket spännande på senaste tiden. Om det mot förmodan skulle hända något senare idag skrive jag det då =) ni behöver inte vara oroliga HAHA =D

ha det bra allihopa
// Irri 

två telefonsamtal senare

Söndag igen.
Helgen går så himla snabbt nu för tiden man hinner knappt tänka förens den e över. I och för sig är den bara i två dagar men ändå, känns som kanske två timmar.

I alla fall nu är det söndag "morgon". Eller morgon för mig iaf. Har vaknat tillslut efter två telfeonsamtal från en kompis. Har haft en hemsk natt och sovit skit dåligt =/ vet inte riktigt varför men kanske är det för att jag börjar bli sjuk.

Om ungefär 1 timme så åker vill till farmor och farfar för att "fira" farmor hon fyllde nämligen år i fredags. Så det är på tiden att hon får lite uppvakning. Vi har köpt en jätte fin kruka till henne som vi nu ska sätta lite tuplpaner i.

Dagen är lång men jag har inte så mycket planer. Vi får se vad som händer framåt kvällen.
Ha det super allihopa
// Irri

49939-2

49939-2

Äntligen

Så var det helg igen. Denna vecka har inte gått så snabbt tycker jag,, snarare tvärt om skit segt. Man ha väntat å väntat på att den ska vara över och äntligen är den det.
Idag har jag varit med Johnny (en kompis) och två av hans kompisar var också med, vi åkte till gymmet och tränade en stund sedan badade vi =)

Om en timme ungefär ska jag på julfest. Det är klubben som anordnar den. Har inte så jätte stor lust att gå för börjar känna mig lite sjukis =/ har ont i halsen å så. Men jag ska ändå gå och får hoppas det blir kul =D

ha en bra dag allihopa
puss å kram
// Irri

Och så var helgen över

Aloha =)
Händelserik helg det har varit. I lördgas var jag först inne och shoppade i stan en stund. Sedan åkte jag till matchen.
Fett tråkig match det var alltså, vi vann skiit stort med 79-16 tror jag det var. Sedan var jag bara hemma hela kvällen och kollade på film med familjen. Vilket var ganska mysigt.

Idag har jag inte gjort så mycket på sjävla dagen. Men vid halv 5 tiden åkte vi till morfar och mormors gamla kompis som fyllde 80 år =) Grattis!
Det var ganska kul träffade några i min ålder som jag inte träffat på många många år. Sedan åkte jag direkt till matchen =)
Det var inte heller någon kul match kan jag säga. Har nog nästan aldrig varit så arg på en match i hela mitt liv. Men vi vann även denna som tur var. Vilket var väldigt skönt !! 6 raka nu , obesegrade iår =)

"Love isn't about finding the perfekt person. But learning to se an imperfekt person perfektly"

Ha det super allihopa
// Irrs


Welcome to the black parade

Nu var det äntligen fredag igen, eller igentlige lördag om man ska vara riktigt noga. Men det är inte jag idag =)
En ganska skön dag har det varit idag, det började med att vi började skolan kl 8, vilket kanske inte va så härlit men.
Efter skolan åkte jag med emma och isabelle till centrum och kollade runt lite. Fett kul att komma ut lite med dem. Det är de inte alltid man gör. Sen kom fam. Emma över och åt wok, dessa kvällar blir alltid sucseér. Härligt folk asså.
Emma stannade sedan kvar till 1 och vi sjöng och var glada, skiit kul kväll faktiskt. Men snart så måste jag sova om jag ska orka upp till, öppet hus på Jensen Norra (gymnasie). Morgon dagen är fullspäckad med massor av roliga saker. Så bäst att gå och sova i tid.

Sov gott allihopa och dröm bara massa söta drömmar =)

// Irri


Welcome to the black parade

Nu var det äntligen fredag igen, eller igentlige lördag om man ska vara riktigt noga. Men det är inte jag idag =)
En ganska skön dag har det varit idag, det började med att vi började skolan kl 8, vilket kanske inte va så härlit men.
Efter skolan åkte jag med emma och isabelle till centrum och kollade runt lite. Fett kul att komma ut lite med dem. Det är de inte alltid man gör. Sen kom fam. Emma över och åt wok, dessa kvällar blir alltid sucseér. Härligt folk asså.
Emma stannade sedan kvar till 1 och vi sjöng och var glada, skiit kul kväll faktiskt. Men snart så måste jag sova om jag ska orka upp till, öppet hus på Jensen Norra (gymnasie). Morgon dagen är fullspäckad med massor av roliga saker. Så bäst att gå och sova i tid.

Sov gott allihopa och dröm bara massa söta drömmar =)

// Irri


RSS 2.0