God morgon

Jag är så trött så det finns inte och inte trött som man blir på kvällen efter en jobbig dag utan riktigt "vakna-på-morgonen" trött. Sådär så man bara inte vill gå upp ur sängen utan ligga kvar några timmar till och att man knappt kan hålla ögon öpppna. Klockan är nästan halv tolv jag vet men till mitt försvar så somnade jag ungefär vid halv fyra.

Det känns fel att ligga kvar här i sängen för det känns som att dagen bara går och går. Snart är det lixom kväll eller ja...Nej det kanske hjälper att resa sig ur sängen och faktiskt börja göra lite nytta, jag menar tröttheten kanske släpper då. Hmm vi får väl se,
Puss

KLAR


Fruktansvärda bilder jag vet, men jag är KLAR! Ni får en bättre bild imorgon, då tar jag förmodligen på den också plus att det är ljusare ute så det syns bättre haha.
God natt!

Hinna Hinna

Nu ligger jag i sängen helt utslagen. Det är farligt att slappna av för mycket och inte göra någonting alls för då händer det här, man blir helt trött. Så trött att man skulle kunna somna direkt på platsen man befinner sig på. Kanske ska roa mig med att plocka iordning lite, det ser ut som ett kaos i mitt rum just nu, tyg överallt, nålar, måttband, glas, tallriken från lunchen osv. Sen skulle en dusch inte sitta helt fel, känner mig rätt äcklig faktiskt haha. Låter det vettigt? Aa jo ganska faktiskt.
Puss

"Project runway"


Det här är dagens projekt. Ser inte mycket ut för världen just nu men det blir nog bra. Passar gör den hittills i alla fall haha. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så att hon antingen kan laga den vanliga symaskinen (den slutade fungera helt plötsligt) eller lära mig använda den andra (som tydligen ska vara ganska komplicerad) så att jag kan göra klart allt. Det som är kvar att göra är alltså:
  • Sy ihop ärmar
  • Sy ihop de delar som ännu inte sitter ihop
  • Fålla hela klänning/tunikan
  • Sy fast detaljer
Inte jätte mycket alltså, så jag räknar med att den ska bli klar ikväll.
Ha det underbart allihopa

Idag är en bra dag

Dagen blev inte riktigt som planerat. Ingenting blev sytt men däremot hittade jag tyg så imorgon ska jag sätta igång. Vid halv två tiden mötte jag Jessica vid centralen och sedan åkte vi till moderna museét där vi tittade på en utställning av Salvador Dali, riktigt coola grejer faktiskt! Strax efter tre var vi klara så då begav jag mig hem till Ville i några timmar.

Sist men inte minst så mötte jag mamma inne i stan och tillsammans åkte vi och hämta ut paketet som vi beställt. Nu är jag en kavaj (som satt helt perfekt) och en kofta rikare, WOHO! Min kavaj ska jag nog inviga reda på fredag då utgång är planerat.


Denna fast i svart är nu min, hihi!

Nu ska jag fortsätta sticka och titta på efterlyst. Ich wünschen dich eine gutes abend.
Erika

Kreativ

Jag känner mig väldigt kreativ idag, därför planerar jag att sy! Hoppas bara vi har något bra tyg hemma och så måste jag hitta måttbandet såklart.
Ett sånt här rum skulle jag vilja ha hemma hos oss, sjukt coolt.

Nu är projekt runway slut så dags att börja leta!
/Erika

God morgon


God morgon!
Jag är praktiskt taget helt iordning gjord nu och klockan är inte ens elva. Dock sitter jag och äter en skit tråkig frukost i vardagsrummet med Cartoon network på tv.n haha. Hann inte riktigt göra någon ordentlig frukost för städerskan va i köket men men får bli en god lunch istället.

Nej, ska läsa lite bloggar nu fram tills Project runway för den här tvkanalen var verkligen helt värdelös!
Ha det underbart allihopa
Erika

Girls night

Tjejerna har precis gått och det har varit en riktigt rolig kväll, precis som vanligt! Till middag blev det hemgjord pizza och till efterrätt kladdkaka. Mätt är bara förnamnet på vad jag är just nu. Vi har även hunnit med att diskutera allt mellan himmel och jord, det vill säga allt från Idol till sjuka saker vi gjorde när vi var yngre, hunnit med att se slutet på The grudge och hela Jalla Jalla. Nu ska jag snart hoppa i säng, fick nämligen reda på att de kommer och städar klockan halv nio i morgon bitti WOHO!. Någon som vill vakna tidigt och ha sällskap av mig hela morgonen HAHA?

Ha det underbart allihopa
Erika

En ny människa

Jag är hemma igen efter att Emma och jag var iväg på ansiktsbehandling. Ni anar inte hur skönt det var! Efteråt känner man sig helt ren, och det är nästan så att man inte vill sminka sig. Men nu måste jag sätta fart, ska måla naglarna, sminka mig, fixa till håret och byta om. Ikväll blir det nämligen tjejkväll!
Ha det underbart allihopa
Erika

Me, myself and I

Jag tittar på tv.n men jag registrerar inte vad som händer, jag är inne i min egna lilla värld. Längtar tills det ska bli reklam så jag får ta bort sminket och koka te. Varför går du inte bra och gör det då kanske ni undrar och svaret på den frågan kan jag tyvärr inte ge er. Kom precis hem efter att ha varit hos Emma en snabbis och tittat på Gangs of New York, en väldigt bra film om ni frågar mig men den tog all min energi. Ja den lilla energin jag hade idag.

Jag ska tända lite ljus, göra te och sticka lite. Det låter som att jag hoppat direkt från 18 år till pensionär. Det mina älskade vänner skrev på mitt födelsedags kort kanske stämmer "18 snart 50"  haha. Skitsamma man ska göra sånt man gillar, till en viss grad.
Ha det underbart allihopa
Erika

Off

Det går fruktansvärt segt för min del just nu, känner mig bara trött och ja seg haha. Funderar på gymmet, men vet inte om jag orkar ta mig dit riktigt kanske bara tränar lite här hemma. Jag gillar inte hösten ibland... det är den som gör mig såhär trött. Är i alla fall glad att vi slipper snöslask för det är nog det ABSOLUT VÄRSTA.

Nej jag har bestämt mig, det blir träning hemma.
Ha det underbart allihopa
Erika

Mitt i natten nästan

Jag är så fruktansvärt trött men inte sov-trött... eller vad man ska kalla det. Emma och Rikard gick för ett tag sen så nu har jag krupit upp i min nybäddade säng! Imorgon kan jag visa er hur fint mitt rum blev efter att jag fixat det lite. Jag spenderande nämligen dagen på IKEA haha, så ja kom hem med lite nya saker. Mot mitt bättre vetande sitter jag nu och kollar på Efterlyst, så det får bli några vänneravsnitt och sen måste jag bara sova! God natt mein liebling!

update

Måste bara berätta för er att jag tagit ikapp mitt bloggläsande nu, 154 inlägg lästa idag! Så nu är jag i fas igen, good job

Different sundaymorning


Hej söta ni, idag ringde alarmet tidigt, halv sju närmare bestämt. Ni som känner mig vet att det är lite för tidigt för mig (egentligen borde de vara "lite för tidigt" för alla, herre gu halv sju). Gruppintervjun är i alla fall avklarad nu så det är bara att vänta en vecka ungefär på beskedet. Eftersom att jag tyckte att jag var så duktig igår som tränade i två timmar faktiskt så ska jag nu bara ta det lugnt och vila, alltså latte och måla naglarna står på schemat. Idag blev den extra god också av någon anledning haha. Juste jag tänkte ju visa vilken gullig Emma jag har också:

Emma: Hejsan lilla söta Erika!
jag är vaken och kl är 10, eller nej kl är 9 för man har ställt tillbaka den.... men ingen annan är vaken. :/
Lycka till på intervjun idag och hör av dig till mig! Jag vill hitta på nått ikväll ^^ Puss <3

Detta fina medelande väntade på mig när jag kom hem haha. Nej, vi hörs hurrni!
Aufwiedersehen
Erika

lugnt å skönt

Jag har inte haft någon lust att blogga alls de senaste dagarna men nu fick jag ett ryck. Vad jag ska skriva är däremot ett annat problem. Har haft en lugn helg.. eller ja det är iof bara lördag idag (får hela tiden för mig att det är söndag).  Igår var det massa folk här i blandade åldrar haha alltså både mammas och mina kompisar. Vi tittade på Idol, åt god mat och pratade. Idag fick jag ett ryck och åkte till gymmet, nu får det vara slut på allt ätande av godis och chips, jag vet att jag har sagt det många gånger men... Sen kom Malins kompis, Crille hit. Han var i Stockholm över helgen så jag fick äran att träffa honom en stund. Nu sitter jag här och väntar på mat.. jag är så hungrig!!

Snacka om tajming precis nu är maten klar haha.
Hej då! :D
Erika

Halsduksspecialisten

Det har varit fullt upp idag men kul har jag haft! Vby med Emma var riktigt roligt, vi pratade om allt och ingenting och gick runt i affärer. Kom hem med en halsduk också hihi. Efter det åkte jag på visning av ett hus, inte till oss då utan min älskade farmor. Jag tyckte det var ett jätte mysigt ställe, kände mig hemma på något sätt haha.

Tack själv för allt idag gumman <3

My loveli love

Nu har jag hunnit få i mig lite mellis, ska sätta upp håret och sedan springa iväg till bussen. Ska nämligen möta min älskade Emma i vby strax. Av någon anledning är jag smått stressad trots att jag har ganska mycket tid på mig men men.


Bye bye!
Puss

I jakt på energi


Jag har fått på mig mina fina fina skor så nu sitter jag här och drömmer mig bort till fredag. Eller ja så är det väl inte riktigt men. Funderar på att hoppa in i duschen och göra allt sånt där man altid skjuter upp (scrub, hårinpackning, ansiktsmask osv.) Känner mig extremt ofräsch just nu så det vore en bra idé, känns nog lite bättre efteråt.
Hörs lite senare

Om jag bara...

Min hals känns mycket bättre nu om man jämför med i morse. Dock är jag fortfarande jätte trött, det har jag varit hela dagen trots att jag sov två timmar till sen efter att jag ätit frukost. Har i alla fall räknat matte idag, gjort klart (nästan klart) ett av mina stickningsprojekt och tittat på en film jag redan sett säkert fem gånger.

Ska tittar på project runway nu och sedan de nya the hills/city avsnitten. (Guu vilken tvnörd jag är).
Ha det underbart allihopa
Erika

What a wounder.. wounderful world!

Jag har snott mammas sjukt sköna polotröja, tittat på skolfotona, tittat på EllenJennifer Aniston var mer (åh jag älskar Jennifer Aniston hon är så härlig), ätit lunch och tittat på slutet av Fucking Åmål. Har sett den filmen flera gånger men den är faktiskt riktigt bra. Kan se den några gånger till utan problem haha. Nu ska jag hitta något kul att titta på och så ska jag sticka lite tror jag. Var några dagar sen jag gjorde det sist så jag har endel att ta igen haha.

Aufwiedersehen

god morgon god morgon se... osv.

Jag har sisådär två minuter på mig att säga god morgon. Så GOD MORGON! Hoppas ni sovit gott för det har jag, dock skulle jag behövt sova lite längre än vad jag gjorde men.

Nu ska jag inviga mina höst boots (?). Hörs lite senare
puss

Stupid

Att vara uttråkad och börja titta på nelly, cocoo och liknande hemsidor är inte en jätte bra idé. Speciellt inte om man inte har några pengar (eller behöver spara de pengarna man har). Just nu är jag jätte sugen på att beställa hem/köpa ett par snygga tights (tror jag vet vilka) och ett par snygga skor jag hittade på Nelly för endast 199 kr. Men det får vänta... i alla fall tills studiebidraget kommer. Ja det var allt jag hade att säga. Dagens tips är alltså, kolla inte på skor/kläder you name it när du är uttråkad och pank!

Bye bye

Logaritmer är vår grej



Känner mig inte helt på topp idag men man ska väl ha sånna dagar också. Ska nog fixa lite mellis och sedan sätta mig och titta på de senaste avsnittet av Ensam mamma söker som jag missade igår. Ja, jag gillar den serien. Bonde söker fru är förövrigt även det en serie jag följer just nu haha. Juste jag ska berätta att jag ska på en gruppintervju för ett helgjobb nu på söndag och jag är N E R V Ö S ! Vi får väl se hur det går haha. Talk to you all later?

27 dresses

Det har varit dåligt med inlägg de senaste dagarna jag vet men har verkligen inte haft någon lust. Har knappt läst några bloggar alls och inte heller suttit speciellt mycket vid datorn. Om man tänker på hur det brukar vara. Kan sammanfatta det jag gjort i helgen lite snabbt för er men detaljer utelämnas.

Fredag: Utgång med Andreas, Robin och Jonsson som ni redan vet, kom hem strax efter tre så det blev inte allt för sent ändå.
Lördag: Lugn dag och sedan blev massa folk bjudna på middag osv hemma hos Jonsson, var hemma vid två tiden. En mycket rolig kväll.
Söndag: INGENTING har legat i soffan hela dagen.. eller ja nu sitter jag här men.

Ikväll ska jag sova tidigt, eller ja måste kolla vad det är på tv först. HAHA vilken tönt jag är. Jaja.
Ha det underbart allihopa
Erika

Singsingsing

God morgon mina kära!

Jag är vaken men fortfarande trött haha blev sisådär 7 timmar sömn så det är väl ändå helt okej men. Vill man ha roligt så får man ta konsekvenserna av det också. Det var en mycket rolig kväll och vi "sjöng" som vi aldrig gjort tidigare haha. Rösten försvann halvt efter halva kvällen :P Troooor jag har några bilder på mobilen från resan hem, ska kolla upp det sen men nu blir det frukost:)
Guten Essen
Erika

You're just a clown

Emma påpekade att jag inte skrivit på flera dagar... skandal! Hon har rätt... så här Emma. Tillägnat dig ;)

Nu ska jag med ut och fira Jonsson! Utan att spendera pengar :)
Ha det underbart allihopa
Erika

Det går bra


Vilket bra sudd jag har som gör att det blir helt svart efteråt... Bläckpenna ska man ha.

Somehow i can't forget you, after all that've been through

Jag känner bara för att skrika rakt ut, sån lust har jag att plugga just nu!!! Ska nog prova. Kanske hjälper...

Det snöade i Sthlm idag

Hemma efter en tuff skoldag.. nja inte riktigt men hemma är jag. Jag måste ha varit förvirrad när jag ställde mobilen igår för jag satte nämligen alarmet på en timme tidigare än vad jag hade tänkt. Men men hann med en LÅNG frukost på ca två timmar. Juste, det snöade idag också.. eller de hade mer övergått till snöblandat regn när jag tittade ut men ändå, det var snö!


Det är höst på riktigt nu vilket betyder flera lager med tröjor och alltid en stor halsduk. Converse är inte heller helt fel. Älskar mina converse!!

Ha det underbart allihopa
Erika

Remake

Sveriges fulaste hem är i full gång och Emma och jag är mitt uppe i en diskussion om att göra om, eller lättare sagt måla om i mitt rum. Lila ska det bli är det tänkt! Så vi ska titta på färg och sen är målning inplanerat på lovet.


Dagens inspireration

Annorlunda

God morgon/lunch mina kära. Long time no seen!

Nu är jag i alla fall hemma igen efter en riktigt rolig helg. I korta drag är det detta som Malin och jag spenderat vår helg med: Film, massor av godis, bil med Crille, PRAT, Skratt, shopping och fika med Jennifer, god mat med hela hennes familj, förfest hos Ronja med massor av folk, utgång, dans, champange, ännu mer skratt, chips och hollidaydip mitt i natten och handboll. Tror praktiskt taget vi gjorde någonting exakt hela tiden.

Nu blir det frukost och sen lite plugg.
Ha det underbart allihopa
Erika

Looking in to your eyes


hahah snyggt mitt hår ser ut som värsta rishögen.

Bye Bye my dear ones.

Efter skolan idag åker jag till Västerås och kommer hem på söndag kväll. Därför kommer jag förmodligen inte skriva någonting alls denna helg men ni klarar er nog ändå.
Puss
Erika

suck alltså

Det är någon som tycker illa om mig tror jag. Och denna person tar min saker lite då och då, speciellt när jag behöver de som mest. Först försvann mina kort (gymkort och presentkort) spårlöst och nu min tunika. Den är HELT borta går inte att hitta den någonstanns. ÅÅÅÅÅHH!!!!


Update: Hittade den. Mammor är bra att ha ibland :P

man kan faktiskt ändra sig

Jag tror, eller i alla fall som det känns nu, att jag har ändra uppfattning om "att plugga vidare". Trots att jag inte sagt det rakt ut så hade jag bestämt mig för att nej jag skulle inte plugga vidare direkt. Det var inget för mig helt enkelt. Jag skulle jobba något år och komma på vad det var jag verkligen ville göra. Nu vet jag inte riktigt längre. Vi var ju som sagt på Sthlms universitet idag och gick på föreläsningar på deras forskardagar. Visserligen var typ alla föreläsningarna skit tråkiga men det var inte det, utan själva känslan. Jag kan utan problem se mig själv sitta där och plugga. Jag har en aning om vad jag vill göra men än är jag inte säker... har mailat en tjej/kvinna som tydligen arbetar med liknande så nu väntar jag på svar. Jaja.. kanske ska sätta igång med att plugga till provet imorgon så jag får bra betyg till att börja med.

Ha det underbart allihopa
Erika


Min fina teckning under sista föreläsningen, det är är en clown ifall ni undrar haha.


Katalogen jag ska bläddra i lite sen.


Mitt rosa band jag köpte i helgen. Emma tyckte det va så chockrosa... hennes var mycket mer ljusrosa. Men jag klagar inte... de e snyggt ;)

i rest my case

Klockan är fem och jag har inte ens skrivit en sammanfattning på alla 16 sidorna i religionen. Har fortfarande ungefär fem st kvar. Det går väldigt segt men min plan är att bli klar ikväll med det, håll tummarna för mig. Shape up Erika, så här kan man inte ha det.
bye bye

Jag var älskad

Jag är lite ledsen.. nej jag är... besviken när jag vaknar idag. Två gånger har jag blivit väckt denna morgon och båda gångerna ur underbara drömmar. Drömmar man bara vill ska fortsätta och sedan vaknar man och inser att "FAN det var bra en dröm".

Sjukt charmig är jag.

Jag ska nu hoppa upp ur sängen, göra mig iordning och sedan göra min traditionella frukost som jag alltid gör på vardagar när jag har mycket tid på idg. Omelett, macka, juice, radio, tidningen (serierna men bara tre speciella och sudoku) och datorn så jag kan läsa bloggar samtidigt. Ska nog passa på att tända ljus också för att höja mysfaktorn.

God morgon mina kära

friends, vänner, freunde, amigos, amico

Det finns inget bättre än vänner alltså. Idag pratade jag med Tom och gash vad jag har saknat honom :O Vi hade en diskussion om att flytta och såhär såg slutet ut:

erika ; säger:
du får inte flytta någonstanns alls.. eller jo närmare hitåt men ingen annanstanns
Tom(F) säger:
haha dåra ? :P
erika ; säger:
för då lämnar du ju mig ju ;) såklart:O
erika ; säger:
:P
Tom(F) säger:
hehe gör jag aldrig ! :)

Awwh så gulligt

Misslyckat

Min matlagning gick väl sådär..

Man skulle kunna sammanfatta allt såhär:
Kokade över - brände fast i plattan - jag skrek - lyfte bort allt - försökte skrapa bort allt - det sitter fast där!

Mamma fick komma och fixa allt och maten blev god. Nu sitter jag istället och tittar på "Halv åtta hos mig" kanske kan lära mig något.

Is the money worth your soul

Det har varit en rolig dag idag om man bortser från pluggandet. På väg till brommaplan mötte jag Aysegul så fick sällskap på tunnelbanan, väl framme gick jag och två klasskompisar runt och pratade med lite olika företag som låg där. Vi ska nämligen sälja annonsplatser. Jag tycker faktiskt det gick hyfsat bra, fick massa nummer så nu återstår det bara att ringa. Efter det fick jag reda på att Issa var i vby så jag mötte henne där. Vi tittade lite i affärer och sedan blev det lunch på exklusiva donken. Efter mycket prat om framtiden osv åkte vi hem och jag började direkt söka jobb haha.


Nu har jag suttit här framför datorn i köket allt för många timmar (ja jag är en riktig datanörd) så det är dags att laga lite middag.
Ha det underbart allihopa
Erika

Återfunna

Mina ringar är tillbaka!! Har letat efter de sen i fredags, visste att de fanns här hemma någonstanns men inte vart. Nu är de alltså återfunna (jag ska inte ta åt mig äran, tack för hjälpen mamma) och de hittades i tvättstugan haha. Och mycket riktigt minns jag att jag tog av mig de där för de fastnade när jag skulle göra någonting. Nu återstår bara mina kort och presentkort.. kan du hitta de med? haha.

Deine Erika


höstigare

Nu har jag lyssnat på ett klipp där Amanda Berg sjunger och jag är imponerad. Hennes röst var sjukt skön att lyssna på! Ska lyssna några gånger till samtidigt som jag funderar på hur jag ska ändra om designen på bloggen. Ja det lilla jag faktiskt kan fixa haha. Det går mest på tur kan jag säga...

Over and out
Erika

Ps. jagh ar inte ens bytt om till mjukisar än, skandal. D.s

Mohaha!

Vet ni vilken fantastisk känsla det är att komma hem från skolan och veta att jag behöver inte plugga idag. Visst det vore VÄLDIGT smart av mig att börja redan nu men jag behöver inte. Juste måste ju skryta om att jag faktiskt inte ska gå till skolan förens först på fredag.

Tisdag: Prata med olika företag
Onsdag: Ledig (WOHO)
Torsdag: Föreläsningar på Stockholms universitet
Fredag: Skola
Lördag & Söndag: HELG!!
Måndag: Ledig!

Som sagt UNDERBART. Var tvungen att skriva upp ända tills måndag bara för att ni skulle se att jag var ledig även då haha. Nej, sätta på sig mjukisbyxorna, ta bort sminket, sätta upp håret, ta av alla smycken och sen lägga sig på sängen och läsa "Singoalla" kanske? Just boken låter väl inte sådär jätte lockande men lika bra att bli av med det. Talk to you later?
Erika

Ja detta var ju rätt meningslöst

God morgon mina kära. Sovit gott? Det har jag, dock var jag väldigt förvirrad när jag vaknade. Förstod inte att det var mobilalarmet som gick igång utan låg och funderade en stund på vad det var som lät. Om sisådär 15 min ska jag ta mig till bussen och sedan är det skola. Hard to guess?

Fick verkligen total minnesförslust... har helt glömt bort vad jag tänkte skriva från början. Bra jobbat Erika! Kommer förmodligen på det sen när jag kommer hem igen.
Ha det wounderbart!
Erika

Ps. Köpte ett rosa band idag ds.

Mjukisbyxorna är på som vanligt. Det är min dresscode här hemma, mjukisbyxor! Idag har jag köpt vinterjacka, jihoo. Det är ju så kallt ute så snart måste man börja använda det, ganska mysigt faktiskt.
Okej man ser verkligen ingenting på bilden men ja ja, ni får se någon annan gång.

Kvällen igår var VÄLDIGT annorlunda men det blev riktigt roligt. Det mesta gick ut på att prata med massa roliga men udda personer haha. Grattis igen Emma! Nu har jag nog inget mer kul att berätta för allt jag ska göra idag är att sticka (ja, jag har börjat göra det igen. Det är lixom min höst/vintergrej), titta på tv, äta muffins istället för kanelbullar och sen sova. Allt detta känns väldigt väldigt välbehövlligt.

Deine Erika

zombie

För sisådär tio min sen var jag helt inne på att jag skulle blogga. Men nu känner jag mig mer helt tom, vet inte alls vad jag ska skriva. Målade nytt nagellack igår men på något sjukt sätt har jag lyckats förstöra det redan... jag skyller på biljardspelet.

Hade det riktigt riktigt roligt igår kan jag säga och mer än så behöver ni inte veta. För jag har lärt mig att det blir aldrig lika roligt när man återberättar något.

Ha det underbart allihopa
Erika

Zzz Zzzzzz

Det var en dum idé att lägga mig i sängen. För nu är jag helt slut, skulle kunna somna nu på en gång men det tänker jag inte göra. Jag känner mig själv för bra för det haha. Somnar jag nu kommer jag vara helt borta hela kvällen sen och det är ju absolut inge bra. Lina kommer nämligen hit lite senare och sen ska vi två faktiskt ta oss iväg på en fest :) Har inte träffat henne på evigheter så har verkligen saknat henne!

Skolan då.. den va som vilken fredag som helst nästan. En lektion sen lång lunch, som vanligt satt hela klassen och pluggade på rasten haha. Diskuterade rom, grekland och egypten under antiken och de blåmålade kelterna osv osv. Tillslut blev allt nästan bara mer förvirrande än det var från början var Alexander eller Agustus Julius Cesars son? (de va agustus). Efter skolan åkte jag, Carro, Sandmark, Jonsson, Nils, Robin och Salerian till vby. Årets sista Mcflurry som Carro sa haha.

Erika

RSS 2.0