<3 Min pojkvän <3 Monthy Python <3 Projec...

<3 Min pojkvän <3 Monthy Python <3 Project Runway <3 Min säng Nu går jag och lägger mig, god natt!


Aouch

Hej vänner!
Har fått ont i ryggen och magen nu senaste timme. Stackars mig. Därför tröstar jag mig med Loka, mjukisar och bachlorette. Kom att tänka på en sak nu, har deras förhållande någon gång hållit i mer än några månader efter programmet?
Nej ska bädda ner mig under filten nu.
Ha det underbart
Erika

110327

Hellu mina kära!

Sitter i Arts soffa och "tittar" på Färjestad - AIK. Det är blandade känslor här kan jag säga. Från jubel till irritation på några sekunder. Var det någon som uppmärksammade att det var earth hour igår? Själv så satt jag i Jessicas rum med Emma och Emma och tittade på en äcklig film om ett psychobarn. Herreeeee va creepy unge!

Nej nu måste jag sluta skriva.. får klagomål på att jag har formulerat mig dåligt då det låter som att Art är AIKare när jag skriver sådär haha. Aja,
Ciao

Det är ljus mys i mitt rum just nu! man be...

img_0277 (MMS)

Det är ljus mys i mitt rum just nu! man behöver aldrig en ursäkt för att tända ljus:)


07.39

Nu åker jag och jobbar
Puss

Sorg

Det har varit en tuff vecka hittills. Närmare nio timmar både måndag, tisdag och idag. Förmodligen blir det väl så resten av veckan också med tanke på att revisorerna kommer i morgon. Puust.
.
Nog pratat om jobbet känner jag faktiskt. Kan ju dela med mig av något tråkigt också... Ni alla vet vem Lukas är. Min lilla älsklings fågel. Jag kan acceptera att han var gammal men han var ju bara föööör gullig. Vi beslutade, eller jag beslutade, att vi skulle köpa nya. Fattar ni hur tyst det skulle bli här hemma annars. Älskar när fåglar kvittrar. Efter jobbet åkte vi i alla fall och köpte två nya som vi har döpt till William och Fabian. Dessa sötnosar får ni bekanta er med senare, just nu ligger de i hårdträning (de ska banne mig bli tama). Sandy några tips på hur man göra?
.
Nu kallar middagen, vi hörs
Puss

Söndag

Jag "söndags deppar" idag helt utan anledning, visst det är söndag men ändå. Helgerna bara springer förbi det är helt otroligt känns knappt som jag har haft helg ännu. Försökte muntra upp hela dagen lite genom att sätta på mig mina super sköna nya lee jeans, den nya koftan och min underbara klocka (som fortfarande går över fyra timmar fel) det gick sådär. Istället försökte jag göra pannkakor á la Robin och hans pappa men inte de heller smakade riktigt helt rätt. Nu återstår att fönster shoppa på internet och kolla på något riktigt mysigt på tv.
Talk to you later.
Puss

Lördagsshopping med mamma, snart blir det ...

img_0274 (MMS)

Lördagsshopping med mamma, snart blir det födelsedagsfirande av Issa!


"Dagens outfit" ;)

Robin har precis gått så jag sitter själv och myser i min onepiece. Gick hem tidigare från jobbet idag eftersom jag hade så ont i magen, kanske inte var så smart att äta aioli som stått öppen ett tag. Just nu känns det dock bättre vilket är väldigt skönt. För i morgon ska jag, Robin och Viktor på Dif-Luleå.
Nej nu ska jag tvätta lite kläder vi hörs senare.
Puss

Expert på att drömma? Min dröm inatt var n...

Expert på att drömma? Min dröm inatt var nog en av de konstigaste på mycket länge. Det var en blandning av alla jag känner och saker att göra som att träna, göra sig iordning, tävla, köpa nya möbler, festa, fylla år och mycket mer. Nu ska jag försöka vakna till liv och sedan ta mig till jobbet. Puss


Jag har en konstig facination av sekter, g...

img_0272 (MMS)

Jag har en konstig facination av sekter, gissa om jag blev glad när "kvinnors hemliga liv" handlar om just sekter ikväll!


Färdig tränad för idag! Nu läääängtar jag ...

Färdig tränad för idag! Nu läääängtar jag efter middag kan jag säga.


Blev en och en halv timme träning så just ...

Blev en och en halv timme träning så just nu ligger jag utslagen på soffan och försöker samla kraft till att hämta nytt vatten. Ni hör inget mer från mig ikväll så vi hörs nog förmodligen imorgon istället. Puss


Haaappy

Tänk att positiva besked kan göra en så stor skillnad. Det blev helt plötsligt så mycket lättare att gå igenom alla fakturor!

Servern startas om just nu så då har jag t...

Servern startas om just nu så då har jag tid att skriva lite till er. Det känns i hela kroppen att det är måndag idag så det ska bli skönt med ett riktigt träningspass efter jobbet idag. Helgen avslutades med en långpromenad igår vilket var hur skönt som helst. Jag gillar att gå runt och bara prata,


Sheer up m8

Sitter i knät på en sur pojkvän... Efter en tredje förlust så är han inte jääääääätte glad om man säger så. Dock så måste jag säga att jag gör ett bra jobb för att muntra upp (spelar min nya favoritlåt, som han "hatar").
.

Det var i alla fall en mycket trevlig dag innan vi shoppade lite, njöt lite av solskenet, åt lite lunch och slog in lite paket. Resten av kvällen får bjuda på melodifestivalen.
.
Todeloue
Puss

20110311

Jag och mitt lilla hjärthalsband har varit ute på äventyr idag. Hade helt glömt bort att jag hade det där halsbandet. Tur att jag hittade det för det är verkligen jätte gulligt. Dock ser man inte alls speciellt bra på bilden. Ni får helt enkelt lita på mig, det är ur gulligt!
.
Tog en fika med Emma efter jobbet vilket var väldigt mysigt. Har nämligen inte träffat henne sen min födelsedag så det var ett tag sen om man säger så.
.
Nej, nu ska jag piffa till mig lite, känner mig inte så fin faktiskt. Sedan hämtar Robin mig och så åker vi och köper middag. Todelue allihopa!
Puss

Solen skiner vid mitt skrivbord just nu oc...

img_0260 (MMS)

Solen skiner vid mitt skrivbord just nu och jag hoppas att de håller i sig ända tills jag ska gå. Blir en fika efter jobbet och sen en kväll med pojkvännen.  Puss


Drömmar

Sånt här väder ger mig ungefär noll inspriation att skriva. Kan inte sätta ord på något och jag är avundsjuk på alla som reser just nu. Är lediga och bara njuter av solen på något härligt ställe. Själv jobbar jag varje dag och har inte varit ledig mer än några dagar i streck sen i Juli. Snart är det min tur... om några veckor så är det jag som åker skidor med min kärlek och hans släkt. Det kommer bli underbart.

Men så länge så drömmer jag mig bort till någon uteservering där man kan sitta i solen och skriva.
Jag längtar efter att skriva.

Almost sunshine

God torsdag allihopa!

Kom precis tillbaka till kontoret efter att ha varit och köpt lunch på Konsum. Det var rätt skönt med en promenad faktiskt, kunde varit ännu skönare om solen verkligen sken men men. Nu sitter jag i alla fall här framför datorn och äter min pastasallad med kyckling och pecorino som inte smakara helt fel.

Helt vanlig arbetsdag för mig idag och efter jobbet tänkte jag ta mig till gymmet och träna så vi hörs nog lite senare allihopa!
Puss

Dinnertime

Matlagningen är i full gång!
(vår ser mycket godare ut hih)
I kväll består menyn av:
Laxburgare
Stekt surdegsbröd i olivolja
Ugnsstekt potatis m oregano
Chiliaioli
& ett glas vitt vin.

Mys

Nu är det M Y S som gäller här. Jag kände att det var ett måste idag. Därför har jag bäddat rent i sängen, plockat undan, släkt ner i hela huset och tänt massa ljus sen efter det så tog jag en dusch och gjorde ansiktsmask. Nu sitter jag här med min stora mysiga kofta från bad gastein.
.
Jag njuter till fullo. Hörs senare, Puss

Det blev min Zara kappa (som jag köpte i B...

img_0258 (MMS)

Det blev min Zara kappa (som jag köpte i Berlin för några år sedan) och min fina sjal (som jag fick i 20års present av mina älskade tjejer) som åkte på när jag gick till jobbet idag. Känner mig som en prinsessa!


Solsken

Det här är nog utan tvekan en av de roligste helgerna på länge. Jag har skrattat MASSOR, shoppat, dansat, sjungit, ätit god mat, fikat, myst, gått promenader och ja säkert massor av andra saker också. Jag har varit rakt igenom lycklig hela helgen.

Nu är lunchen slut.
Puss

En riktigt rolig fredagskväll följs upp me...

img_0251 (MMS)

En riktigt rolig fredagskväll följs upp med en mysig lördagsmorgon. Vilket kommer följas av en dag med pojkvännen och en kväll med födelsedags middag. Det är en bra helg det här!


Puss

Nu rör jag mig ut på galenheter! Ha en underbar fredag! :D

Friday night

.
Fredag idag och det firar jag med ett glas vin samtidigt som jag gör mig iordning för att gå ut och träffa klasskompisarna. Kommer nog bli en grym kväll!
.
Nu ska jag fortsätta göra mig iordning, kanske borde hoppa ur morgonrocken och tofflorna snart?
Puss

Varje morgon ser det ut på samma sätt. Tar...

img_0250 (MMS)

Varje morgon ser det ut på samma sätt. Tar med mig min stora sminkväska och sätter på Nyhetsmorgon på TV4. Den är det bara att hoppas att det inte är iskallt när jag kliver upp ur sängen igen. Puss


The King's speech

Lionel Logue: You still stammered on the 'W'. 
King George VI: Well I had to throw in a few so they knew it was me.
.
Okej The King's Speech var börjar jag?
1. Ooooootroligt bra film.
2. Grymma skådisar
.
Det var nog utan tvekan en av de bästa filmer jag har sett på länge. Tänker inte avslöja något i fall att någon ska se filmen, utan det jag vill säga är bara gå och se den! Sen är det väl ingen nackdel att jag avgudar Colin Firth.
Det var allt,
PUSS

Sitter på pendeln påväg in till stan nu, s...

Sitter på pendeln påväg in till stan nu, ska nämligen alldeles strax gå på bio. Vadå vardagslyx! Berättar om filmen sen, ville nämligen bara uppdatera er om läget ;) Puss


Sitter på bussen nu, egentligen är det den...

Sitter på bussen nu, egentligen är det den andra bussen. Har redan hunnit byta en gång. Efter att jag har bytt till tbanan så är jag i alla fall framme på gymmet. Kändes som att det behövdes lite träning idag trots att det hade varit mycket skönare att åka hem och vila istället. Men jag tog mig i kragen så nu är jag ganska precis halvvägs i min resa. Woho! Vi hörs sen allihopa Puss


RSS 2.0