30!

It feels like summer!!

Ni vet på sommaren när man har varit ute i solen hela dagen, och framåt kvällen när man kommer in känner man hur huden i ansiktet är helt sträckt typ. Pågrundav "solbrännan" eller den röda färg man fått, borde man kanske säga. I alla fall, precis så känns det nu och det ger mig sån underbar sommarkänsla.

Den här dagen har varit väldigt väldigt skön. Inga lektioner i skolan utan fick bara reda på betyg så vi slutade egentligen innan elva. Blir sedan tvingad att vara med i uppträdandet för 3.orna (som gick ut idag), hahahaha. Usch usch men nu känns det ändå ganska skönt att man gjort det. Vi stannade i alla fall kvar sen och åt upp resterna av deras lunch (oxfilé och potatisgratäng), innan vi kollade när de "sprang ut". =) Man längtar ju inte lite asså. Blev lite sol och bad här innan det var dags att coacha. Sista träningen med knattarna idag, blev lite avslutning sådär. Vilket vi även hade med vårat lag. Detta innebar middag osv. hos Frida.

Fick precis reda på att det utan problem kan bli 30 grader i helgen, och ni ska bara se mitt leende asså. Ungefär såhär =D stort haha. Im so happy!

Nu börjar House, måste ju kolla lite på det.
Ha det underbart allihopa
Erika

Sonny Bill Williams

image264

image266

Jag säger bara: GAAAAAASH! : D

Ha det underbart allihopa
Erika

sol, sol, sol & ännu mer sol

Känns det inte rätt meningslöst att ligga i solen i flera timmar och fortfarande vara lika ICKEsolbränd efter? På den frågan måste jag nog svara, Ja lite men samtidigt är det ju så fruktansvärt skönt att det helt klart är värt det. Det är ungefär vad jag har spenderat min eftermiddag med. Tänkte att jag skulle vara duktig och läsa lite i min bok eller något, som alltid slutade det däremot med att jag somnade, haha. Nu såhär flera timmar av solande senare känner jag mig inte ett dugg brunare, däremot väldigt väldigt avslappnat och utvilad.

image263

Kvällen har endel att bjuda på så det känns lovande. Ska gå till Bb med Johnzy och köpa vanlijglass till den nyttiga hallonpajen vi ska göra och sedan ska vi kolla på Gossip girl. Mysigt va? : )

Nej, nu är middagen färdig så jag måste rusa.
Ha det underbart allihopa
Erika

summer lovin

Jag vet hur tråkigt det är att sitta och läsa om vad folk har gjort hela dagarna. Tyvärr får ni stå ut med det idag ändå, för det har varit ett rätt bra dag.

Vi började en timme tidigare än vanligt men slutade mycket tidigare än vanligt så det var det helt klart värt. Plus att det blev roligare i skolan än vad jag hade trott faktiskt =P Det tävlades i singstar, charader, norsk fylla, säckhoppning, nån typ av fotboll som blev ett fiasko och slutade med att Jimmy blev så arg för att han inte fick vara med att han gick hem, haha. Stackarn...
Och sist men inte minst E1a.s starkaste gren, pannkaksätning haha. Där klassen satte rekordet, 3 personer åt 8 pannkakor var, efter varandra på tiden 8 min 8 sek.  HAHA, riktig tjockisklass =P

image262

Efter det blev det en snabb tur för Andreas och mig till Vällingby, där jag hjälpte Andreas att hitta ett par nya skor. Som var riktigt snygga, hihi, så nu får man hoppas att han e riktigt nöjd. Vi fick ett samtal om att dramagruppen hade slutat och att folk var på väg hit. Så då var det bara att bege sig till bussen och åka hem. Här var folk berädda på att bada, trotts att det knappt vad 18 grader i vattnet. Vilket verkligen kändes, haha. Men jag, Jonsson, Carro, LInn och Lukas  vågade i alla fall prova, medan Josefine, Robin och Andreas fegade ur ; ). Sist men inte minst blev det middag på GPH med några stycken av oss och även Marcus följde med så det var riktigt roligt.

Men nu ska jag kolla klart på vänner avsnittet på tv,
ha det underbart allihopa
Erika

Everything changes sometime

Det va länge sen jag drömde en sån underbar dröm, som fick mig att och allt annat att kännas så bra, som den jag drömde igår natt.
Det var sommar eller i alla fall vår ute och hela släkten var ute i Bålsta. Av någon anledning låg Mats och Lenas nya hus där. Så det var där alla var och kollade, och det var verkligen riktigt fint. Men det bästa av allt var när jag kom in i huset, såg jag att farfar var där. Han stod där och såg så glad ut, såg glad som jag aldrig har sett honom förr och inte bara det. Han såg frisk ut också. Han skrattade, skämtade och njöt bara av att få vara med sin fru, sina barn och barnbarn. Han fick även farmor att se lycklig ut igen och så lycklig har jag inte sett henne på länge.

Min farfar dog i April förra året. Även om alla har gjort sitt bästa för att allt ska bli som vanligt igen, ärdet stor skillnad. Farmor försöker verkligen, men man märker att hon inte alls är så glad som hon låtsas vara. Vi andra gör allt vi kan för att få henne glad igen, vi ger henne tid men försöker även att tjata lite så att hon ska komma med nära vi åker iväg på saker... Jag har också försökt så gott jag kunnat, det har jag verkligen. Och den här drömmen fick mig att längta tillbaka till då innan han blev sjuk när alla faktiskt var riktigt glada när vi hade släktträffar. För jag märker, att även om folk är glada nu med. Är det någonting som saknas.
image260

Nu måste jag gå å göra iordning saker till i eftermiddag
Ha det underbart allihopa
Erika

Robin & Andreas

Herre guuuu, tror inte jag har sett något mer patetiskt på länge och då menar jag väldigt länge. Sitter och kollar på Projekt Runway (någon gammal säsong) och en av killarna bryter ihop totalt. Och vet ni varför han gjorde det??? Finns inte ens någon anledning! Han började gråta för att de frågade honom om vad han tänkte när han designade sin klänning...  sometimes i don't get people.

En sak jag har funderat på däremot är varför de inte sänder det längre, alltså nya avsnitt av Project runway. Kanske är det bara uppbehåll eller så har de lagt ner serien helt, vilket jag absolut inte hoppa. Älskar Project runway, de e skit kul att sitta och titta på verkligen.
image259
(går igenom alla gammla bilder, därför de dyker upp lite allt möjligt "spännande" haha)

Robbs and Svanis, är ni nöjda nu? ; ) You know what i mean.

Nej, nu såg jag att klockan var ganska mycket. Måste gå och äta någonting innan träningen, ska ju åka snart.
Men ha det så underbart allihopa
Erika

Pust, pust

Så nu är tisdagen över! Trodde inte jag skulle ha något speciellt att göra men "ack" så fel jag hade. Började med att vi stannade kvar i skolan över en timme och jobbade med lite uppgifter, så när vi hade fått de klara gick jag, Andreas och Robin hit. Vi satt och kollade på vänner och pratade allt för länge, innan vi insåg att vi kanske borde sätta igång och plugga istället. I och för sig resulterade det i att jag och Emma gick ut, och över en timme senare kom jag hem igen, bytte om å gick över till Guccis för att fira Angelica som fyllde år. Grattis Angelica =)!!

När klockan var ungefär halv nio kom jag "äntligen" hem och var tvungen att sätta mig och plugga, så nu har jag suttit och pluggat i 1 tim och 15 min. Känner mig riktigt duktig faktiskt, vilket jag borde få göra haha. Så imorgon är det italienska provet och på torsdag mattegrejen, sen är vi i stort sett klara med allt. Vi slutar ju den 4 så inte så mycket tid kvar heller.  (TACK OCH LOV FÖR DET)

image258

Nej, nu vill jag bara ha semester igen! Skulle inte kännas helt fel att åka utomlands och bara ta det lugnt en vecka, usch längtar faktiskt tillbaka till Västindien =/. Men vi får väl se vad det blir för resemål nästa gång.

Nu ska jag gå och göra mig iordning,
Ha det underbart allihopa
Erika

Shoppingdag

Har varit tråkigt väder hela helgen nu, tyvärr. Vart tog det fina sommar/vår vädret vägen som fanns förra veckan? Men som tur var, var det fint väder i fredags då Carro fyllde år. Riktigt mysigt var det, vi satt ute typ 10 st, grillade och åt middag. Innan vi sedan begav oss till Amanda för att kolla på Hockey, riktigt mysigt det med.

Åå i torsdags fyllde mamma år, så det blev lite firande av henne också =). Tror dock inte att det är någon som fyller år denna vecka, så nu blir det lugnt och skönt. Inte ens mycket läxor och grejer, så man kan pusta ut ordentligt...

image257


Tror jag har hittat en klänning till avslutningen nu också, en tunn tunn tunika liknande, från Zara. Blommig och jätte söt, haha gillar den verkligen. Köpte även de skor jag har letat efter ett tag, silvriga "sandaler" från dinsko, med massa remmar. Jätte söta var de =). Riktigt nöjd med dagens inköp, måste jag säga!. Hittade även en långklänningpå Zara, lila med mönster och så, men tror att jag ska sy upp den lite till knälängd. Vi får väl se hur det blir haha. Ska se om jag hittar någon bild på det senare =).

Nej, nu ska jag lyssna på runnin och fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon.
Ha det underbart allihopa
Erika

http://www.dinsko.se/Dam/Kampanj/Sandaler.aspx?art=235508&image=_B        Där finns skorna i alla fall haha.

Only a couple of weeks left

Det går, men det går sakta. Men det är väl som man säger "sakta men säkert", fast just nu önskar jag att det skulle gå lite snabbare. Ja nu undrar ni säkert vad jag pratar om och det ska jag självklart berätta haha, jo mitt samhällsarbete om konflikten mellan greker och turkar om Cypern... har nästan skrivit all fakta nu, det ända som saknas är analys och sammanfattning sen är jag "do, did, done".

Nu såhär sista veckorna innan lovet (ja det är faktiskt sant, det är bara tre fatta TRE veckor kvar till sommarlovet. Inte ens en månad!! Helt sjukt va fort det har gått.) kommer allt, alla stora arbeten och alla nationella prov. Som tur är så är vi helt klarar med de nationella proven nu, gjorde den sista matte delen och engelska delen idag så nu får jag pusta ut. Fast har fortfarande samhällsarbetet kvar. Men efter den här veckan kan jag verkligen pusta ut för sen är alla prov och allting över. Im looking forvard to it, kan jag verkligen säga.

Vad är det mer som händer denna vecka då? Jo mamma fyller år, Carro fyller år, jag ska träna, coacha, beep-test i skolan och ska åka och kolla på ett par skor jag såg i tidningen. Det är ungefär veckansplaner.
image256

Nej nu vill jag att det ska vara varmt ute igen och inte såhär kallt, usch usch!!

Men middagen väntar, ha det så bra allihopa
Erika

Wait a minute sister

Jag (och alla resterande 8 999 999 miljoner invånare i Sverige) bara älskar det här vädret. Det är helt fantastiskt att kunna vakna vid tio tiden på morgonen sätta på sig bikini, göra frukost och sedan gå ut på baksidan och sätta sig i solen. Tyvärr, var det här sistadagen med sol och 25 grader på iaf några dagar, så jag sörjer lite =/ Fast jag klagar inte allt för mycket, det är ju trotts allt fortfarande 13 grader imorgon (iof kanske inte är allt för mycket det).

- Ännu en glad nyhet, det är bara ungefär tre veckor kvar tills vårat sommarlov börjar. Det kommer gå helt sjukt snabbt! Till allas glädje =)

Nej men den här helgen har varit riktigt skön måste jag säga, blev rätt lagom mycket att göra trotts att jag trodde att jag skulle få fullt upp. Men det behövde jag, förra veckan tog några "drastiska svängar" (eller vad man säger) som jag inte var berädd på. Nu hoppas vi på att denna vecka blir bra! Bara för det ska jag sätta igång och skriva mitt Samhällsarbete redan nu, så har jag börjat på det med.

image254


Nu ska jag återgå till att lyssna på Gavin Degraws nya album och skriva om konflikten mellan grekerna och turkarna om Cypern. Wish me good luck!

Ha det underbart allihopa!!
Erika

out of function

Nu är har jag äntligen kämpat mig igenom hela naturarbetet. Det stora avslutande arbetet för kursen Naturkunskap A, och gissa OM jag e lycklig. Helt ärligt så är jag ganska glad att hela den här veckan är slut faktiskt, mycket har hänt och  det har varit en hel del att tänka på som jag bara skjutit undan. Så nu när jag äntligen är klar med allt jag ska ha gjort så har jag faktiskt tid att bara sitta ner och tänka lite, men jag är inte helt säker på att jag vill det egentligen...
Nu återstår bara imorgon, men jag tror det blir en rätt lugn dag. Sedan är det helg, woohoo! Har en del planerat faktiskt så det blir väl ingen lugn och ro då heller kan jag tänka mig.

image253


Känner att jag är väldigt negativ när jag skriver just nu, men jag ursäktar mig med att jag är helt slut. All energi är som bortblåst och allt jag vill göra just nu är att krypa ner i min NYA (ängel) säng, haha. Just därför tror jag faktiskt att jag ska göra det, dricka lite oboy och kolla på några avsnitt av vänner sedan vakna upp hyfsat utvilad imorgon. Så att jag är berädd på "alla nya äventyr" som dagen har att bjuda på.

Så ha det underbart allihopa
Imorgon ska det bli riktigt skönt väder också, missa inte det, haha.
// Erika


Götelaborg

Hemma från Göteborg igen och precis som vanligt hade det mycket att bjuda på. Men man märker att man börjar bli äldre, helt plötsligt är nästan alla där yngre än man själv och det som de första åren var så nytt och spännande är nu "old news". Ändå klagar jag inte, om jag ska vara ärlig så nej det var inte det roligaste året men jag hade ändå kul. La ner mycket energi på att ta det lugnt och umgås med "laget". Men jag ska fatta mig kort, jag har en hel del minnen med mig hem och de flesta av de glada minnen.

Jag skulle kunna skriva massor men jag orkar helt ärligt inte just nu.
Är helt slut så ska gå och lägga mig tänkte jag, allt ni får är en bild. Och har ni tur kanske flera när de andra har lagt in de på datorn =)
image251
Ha det underbart alllihopa
Erika

RSS 2.0