Kanske inte är så vuxen trots allt

Efter att rikigt bra vecka hittills så har jag haft en riktig skitkväll ikväll. Har blivit bortskämd med hämtning efter jobbet och sedan middag direkt hemma hos Robin, jag har haft sovsällskap varje natt i nästan en vecka och sällskap i allmänhet hela tiden.

Ikväll är jag ensam helt ensam och det var riktigt länge sedan jag verkligen kände mig så ensam som jag har gjort denna kväll. Tur att man har kompisar som räddar en, Jessica är min räddning ikväll. Nu har kvällen dock övergått i lite plugg fram tills Idol och efter det tänkte jag faktiskt krypa i säng. För imorgon blir det jobb och sedan ska jag på hockey på kvällen :O

Vi hörs mina kära
Puss

Good girl

Tights, sockor, stooor kofta, inbakadfläta och världens mysigaste filt så har jag spenderat de senaste timmarna. Ja och såklart datorn i knät. En hel del plugg har blivit gjort (klarade energitestet) och har skrivit på mitt arbete. Dock såg jag nu (efter att jag har stressat ihjäl mig över att inte hinna klart) att inlämningen va framflyttad en månad och gruppinlämningen borttagen. Jag tackar och bugar!

Det har varit en väldigt effektiv dag idag och jag har fått massor gjort vilket känns jätte bra. Nu är jag däremot redo att hoppa i lite "piffigare" kläder och bege mig hem till pojkvännen, eller ja det vill säga när han är klar med golfen.

Puss

Cleaninglady

Klockan är halv ett och jag har hunnit
  • Damsuga över och undervåning
  • Våttorka övervåning
  • Gå och slänga glasflaskor
  • Torka av bord och bänkar
  • Bäddat rent i sängen
  • Duschat
Lite småstolt faktiskt, nu återstår bara någon timme med plugg. Sen tror jag att jag beger mig hem till Robin för att spendera kvällen där.

Puss

Wink Wink

God dag mina kära.

Har lunch just nu, eller egentligen tänkte fortsätta jobba direkt efter att jag har skrivit klart det här. Slutar halv fem idag men blir kvar en timme och pluggar, efter det så åker jag direkt till kusinerna. Solen skiiiiner ute just nu och det ser riktigt varmt ut så jag har svårt att tänka mig att det bara ska vara 8 grader ute på lördag :O. Helt hysteriskt!

Jag har egentligen inte så mycket att berätta för er, eller jo en sak. De nya affärerna vid flyglala (vad det nu heter, i bromma) öppnar idag. Så min plan är att åka dit på dagen på lördag kanske. Någon som är sugen att hänga på? (flickor blink blink smsa mig om ni vill).

Nej jobba var det, så hörs vi imorgon som sagt.
Puss

Got to go


Nu åker jag till jobbet, efter det blir det lite plugg och sen barnvaktande åt kusinerna ikväll.

Så vi hörs imorgon förmodligen.
Puss

Ett steg i taget

Jag har gjort grunden till arbetet, nu återstår bara att just skriva själva arbetet och dra lite slutsatser utifrån SNR (svenska näringsrekomendationer 05). Känns som jag har en rolig timme framför mig, eller ja 40 min för sedan börjar Idol. OJ! Är klockan redan 20 över åtta, var är alla egentligen? Bara jag hemma jue.

Jaja, mer "pluggro".



Om vi inte hörs mer, så får ni ha en trevlig kväll.
Todels!

Keine gehirn

Det känns som att jag glömde kvar hjärnan å jobbet. Vet inte varför jag är så fruktansvärt trött i huvudet idag men en sak som är säker är att promenaden hem var välbehövlig. När man sitter inne hela dagen så behöver man få lite frisk luft efter jobbet.



Det märks tydligt att det är höst nu. Även fast jag tycker det är tråkigt att sommaren är slut, så är det mysigt med höst. Därför klagar jag inte alls! Nu ska jag slå min mor en pling och sedan sätta igång och försöka skriva ett arbete, hur det går... ja det mäker vi.
Puss

100921

Godmorgon!

Tisdag idag, vilket betyder jobb och sedan måste jag ta mig till björnboda och fråga efter min bok. Det är sjukt, den skickades för 3 veckor sedan och fortfarande så har jag inte fått hem den, suck!

Igår spenderade jag kvällen hemma hos Robin, det blev fotboll (ja! jag kollade på fotboll), starsky & hutch och massor med ljus. Det är inte helt fel att komma dit och så har de tänkt ljus i exakt hela huset. Speciellt inte när man som jag ÄLSKAR ljus.

Nu måste jag börja skynda mig och äta klart så jag är på jobbet halv 9.
Hörs ikväll :)
Puss

Ett erkännande

autumnday

Jag ska erkänna en sak, och det är att jag HATADE Acne pistols förut, modellen och allt var för mig "tant skor". Aldrig i livet att jag säett på mig ett par sånna sa jag då. Nu ett år senare så har jag vänt om lite, de är fortfarande lite tantiga men nu på ett coolt sätt. Kanske är det därför jag sitter här nu lite fattigare men ett par skor rikare. Okej det är inte ett par äkta acne utan ett par i min prisklass, de ser lite annorlunda ut och jag valde de just för att de inte skulle se likadana ut. Nu är jag riktigt glad över mitt köp, hade det varit för ett år sedan då hade jag nog inte ens gett skorna en blick inne i affären. Jo kanske förresten men den blicken hade varit tätt följd av en sarkastisk kommentar.


Eh oj va aha?

Det var en riktigt riktigt riktigt riktigt (kan säga det många gånger till men det känns som det räcker där) mysig kväll! Skräckfilm och skitsnack, det säger väl allt, kan inte bli så mycket bättre än så asså. Speciellt när man är med helt underbara flickor.

Just nu känner jag att jag borde sova, men jag är inte trött. Eller jo där ljög jag. Jag är trött, väldigt trött men jag känner inte för att sova. Jag vill vara vaken hela natten precis som jag brukade göra förr, för några år sedan. Jag vill känna mig lite några år yngre för en stund, 3-4 år sådär. En 15/16 årig Erika som alltid var vaken länge, trotts att hon skulle upp tidigt, som skrev hela hela tiden. Bara för att hon gillade det. Lite nostalgi bara för en kort stund.

Vad har förändrats från då till nu? Jag somnar kl 12 på kvällen/natten helt utmattad, jag skriver aldrig längre, jag får rösta(!), jag jobbar, jag har vuxit upp lite grann. Tro inte att jag är missnöjd, verkligen inte. Så lycklig som jag är nu tror jag aldrig att jag har varit! Min familj är underbar, mina vänner är underbara, min pojkvän är underbar... behöver jag fortsätta?

Jag ska sluta svammla nu och istället ta tillvara på nuet. Jag ska sova, för det är precis det jag behöver. Inte vara vaken hela natten och göra ingenting.

Godnatt

Lite kunskap rikare

3 tim och 20 min! Wow nu har jag varit duktig. Kan säga att det var otroligt länge sedan jag satt och pluggade så länge i sträck. Det gick ju faktiskt.

Sen får jag väl ta smällen att det känns som att mitt huvud endast innehåller bomull och att jag missade halva Idol. Dock var det värt det! Nu blir det middag.

Puss

DU ORKAR INTE

Just nu gör jag allt annat än att plugga och orsaken är att jag verkligen inte orkar sätta igång med det. Jag har hunnit tvätt, rensa och vika kläder i garderoben, plocka undan på rummet och bäddat sängen. Därför antar jag att det nu är dags att sätta igång för jag vet vad som händer om jag inte är klar imorgon och jag vill inte att min körskolelärare ska behöva tjata på mig mer att jag måste sätta igång NU med teorin! Så jag skiter i känslan som säger "du orkar inte" och gör det ändå helt enkelt.

Byrån för agera torkställ nu.


Hörs om en stund!

Hemlis

Jag ska erkänna en sak för er och det är att jag har börjat älska mitt I.D smink. (Och Issa, nu vet jag att det inte är Isadora haha). Köpte ett startpaket för länge sedan men har aldrig riktigt börjat använda det, förens nu och jag är helt fast. Det kan verkligen inte bli dåligt och det sitter kvar hela dagen och kvällen. Fantastiskt! Sen att det känns som att man är helt osminkad också ja det är ju bara ett plus.

Nu ska jag därför fortsätta sminka mig och sedan hitta nå biovänliga kläder till kvällen.
Puss

God morgon världen.

Eller det kanske är fel att säga god morgon med tanke på att jag har lunch nu. Tänk att halva jobbdagen redan har gått... känns som att jag kom precis.  Ca fyra timmar till sedan är det helg! Ska bli så skönt med helg.

Ikväll blir det förmodligen bio med min Robin och vad lördagen har att erbjuda det vet jag inte riktigt ännu, en del plugg antar jag precis som söndag för då ska nämligen min första uppgift i näringslära vara inne. Ihh lite spännande är det allt.


Nu säger jag och en sovande Amie i mitt knä todelue för nu ska vi fortsätta jobba.
Hörs senare,
Puss


Förlåt hörrni

Jag är trött... trött trött trött trött. Kansäga det hur många gånger som helst och ändå känns det inte överdrivet. För vet ni vad... jag är trött. Det är det enda jag är nu förtiden. Jag går upp strax efter 6 på morgonen och kommer hem vid 19 på kvällen igen. Heltids jobb, två kurser, körteori och övningskörning... det känns som att jag har tagit mig vatten över huvudet. Nej appropå mycket att göra jag kanske borde plugga lite... det gjorde jag ju trots allt inte igår. Det mer lockande valet var att spendera en kväll med min älskling och jag är väldigt glad att jag gjorde det istället. Dock har jag mer att ta igen nu.

Var hos tandläkaren idag också, vilket gjorde att jag missade två timmar på jobbet. Därför var jag tvungen att lämna massa saker ofärdiga vilket betyder att jag har ännu mer att göra imorgon.

Fy fan vad jag klagar men det är ganska skönt att få ut det såhär istället för att gå runt och berätta det för alla, nu ger jag er i alla fall ett val. Vill ni inte läsa, ja då behöver ni inte göra det. Snällt va?

Skärpning... sluta klaga nu Erika och gör något vettigt utav det, använd tiden att plugga istället.
Hörs sen, (nu lovar jag att jag ska försöka uppdatera mer. Jag lovar!)
Puss

RSS 2.0