Take me dancing tonight

Plugga var det ja... Man tycker ju att vi i alla fall borde få en dags uppbehåll från att plugga. Men nej nej, vilodagar sådant kan vi ju inte tillåta. Suck. Historia står näst på schemat, prov på fredag nämligen. Idag har jag förövrig provet i Internationell Ekonomi så nu är i alla fall det avklarat. En vecka till med konstant pluggande har jag framför mig och sedan blir det förhoppningsvis lite paus (jag håller tummarna för det). Fick sms av sandmark att the hills och the city har haft premiär nu så min plan är att läsa igenom alla häften och sedan titta på det hihi.

Juste måste ju berätta att min älskade Emma var här idag och "pluggade" med mig haha. Blev mer prat kan jag säga. Bland annat om "mammor och deras..." aa minns inte vad jag sa. Uppdaterar er om det senare.

hihi, var ett tag sen nu.
ha det underbart allihopa
Erika


update: "mammor och deras... beteendemönster"

Why did you have to go and make things so complicated

Läste precis att vänner nu verkligen ska bli långfilm!! Vet inte om detta är helt sant men om det är det så kan ni ju gissa vem som kommer vara där på premiären! :D

Idag kommer jag nog hem rätt sent, visserligen har jag bara en lektion. Men efter skolan ska jag in till stan och äta lunch och så tänkte jag stanna kvar där och plugga. Om det är någonstanns jag kan plugga bra så är det på min kära mors kontor haha. Hemma finns det för mycket saker som lockar... tv, dator.

Ha det underbart allihopa
Erika

HAHA

Han betalar allt... Toppen!

"Vi lever på varandras konsumtion"



"Bara det att man äger resurser ger inte välstånd, de är värdelösa om man inte gör något av de"

Internationell ekonomi. Bara namnet på kursen låter fruktansvärt tråkigt och väldigt vuxet på något sätt. Jag känner mig i alla fall vuxen när jag säger det haha.. Internationell ekonomi. Hmm. Helt ärligt så går det mycket lättare att plugga än jag trodde det skulle göra, men ett problem har jag och det är att jag inte vet exakt vad det är jag ska lära mig. Det ekonomiska kretsloppet, Hur använder världens länder sina resurser och Varför är handel nödvändigt är det jag ska läsa om MEN vad är det jag ska kunna? Det kan ju knappast vara exakt allt i alla tre kapitlena eller?
Over and out
Erika

97%

Efter en extremt lugn helg (när jag skriver extremt menar jag det verkligen) har återigen en ny vecka börjat. En vecka som kommer bestå til 97% av skola och pluggande. Jag ser SÅÅÅ mycket fram emot det... verkligen inte. Förmodligen borde jag gå och borsta igenom mitt hår och bortsta tänderna så att jag är redo för att gå till bussen sen, men av någon anledning har jag ingen ork. Jag borde vara väldigt pigg nu då jag sov över 9,5 timme inatt men det är jag inte. De senaste nätterna har jag inte sovit bra alls. Jag drömmer hela tiden och vaknar upp helt spänd. Fick rådet att gå ut och springa så jag tog ut all energi, efter det borde jag somna direkt.  Så vi får helt enkelt se vad som händer idag om det blir så. Dock känner jag mig rätt illamående nu.. jaja skärpning. Ska sluta klaga
Ha det underbart allihopa
Erika

Mother-daughter day

Redan efter någon timme kände jag mig mycket bättre så jag och mamma åkte iväg en sväng till outleten. En mycket trevlig dag blev det och några fynd med. Ett par nya boots till hösten/vintern och lite annat. Skorna får ni senare hihi.

Ikväll blir det en väldigt lugn kväll med idol, män som hatar kvinnor och sedan får vi se vad det blir efter det. Nu ska jag sätta på mig mjukisar och sedan ta fram tallrikar.

Ha det underbart allihopa
Erika

fyfan


Jag kommer bara inte upp ur sängen idag, tur att jag är ledig. Har så ont i magen att jag mår illa... :( Har tagit tabletter så nu ligger jag och väntar på att de ska börja verka. AHHH! Har ingen lust att ligga här men gissar att jag blir kvar ett tag till. Så nu vet ni var jag befinner mig iaf.
Puss

Tjejer krånglar till allt

Min hjärna är för tillfället helt slut... Skulle behöva en sån där lapp man gjorde när man var liten, och hade i pannan på matte lektion, där det stod "Ur funktion". Vi hade filosofi prov idag och ja det mesta man hört idag är:

- Aristoteles var det Platons lärling?
- Vem var han i grottan?
- Det absoluta
- AAAAHH!! Det är för mycket..
- Parameides? Kant? Locke?, Descartes?
- Vem var vatten och vem hade eld?


Ja ni förstår principen. Alla har pratat om provet och suttit och pluggat så fort det fanns tid. Vi hittade till och med en whiteboard tavla i biblioteket som vi använde för att skriva upp massa saker så att alla skulle minnas. Nu är det som sagt över och jag planerar att lägga allt det där bakom mig ett tag. När jag kom hem hoppade jag direkt i myskläder och så åkte jag och min kära mor och hyrde film. Så senaste timmarna har jag spenderat i soffan med en påse chips, cola och "He's just not that in to you" som förövrigt var riktigt bra! :D En riktig Erika film. (Jonsson det var både brölopp och kärlek i den så det är nog inget gör dig haha).

(notera att jag har skrivit spegelvänt eftersom att kameran spegelvänder det automatiskt, mycket duktigt av mig)

Med det sagt ska jag försöka få lite ordning i mitt rum så att jag kan vara här inne utan att få ångest. Kom ihåg efter regn kommer solsken! hihi
Ha det underbart allihopa

Time for school


Riktigt pigg känner jag mig idag. Gick iof och la mig halv elva igår och somnade nog hyfsat på en gång. Idag blir en ovanligt lång onsdag, eller nej kanske inte förresten. Första lektionen var inställd men istället har vi skolfotografering vid halv tre. Blir väl ungefär som vanligt kanske. Tar bort första men lägger till en sista lektion haha. Jaja.

Tror jag ska ringa min älskade vän Emma efter skolan och kolla om hon eventuellt har tid för en "pluggdag" idag hihi. Nej nu är det 15 min tills jag ska gå.. så jag ska välja skor och ja få tiden att gå.
Ha det underbart allihopa
Erika

höstväder



Eftersom jag bara har en lektion på tisdagar så äter jag alltid lunch hemma. Idag blev det American Pancakes och de var riktigt goda! Bra jobbat Erika. Nu väntar filosofin på att bli läst, men det känns tungt. Ute är det mulet och regnigt vilket gör att jag bara känner mig trött. Sova är det jag helst vill göra. Okej, ett avsnitt av någon serie sedan ska jag läsa igenom alla papper och anteckningar jag har kvar. DEAL.
Ha det wounderbar
Erika

Ostbågar från sverige är bäst!

Svenska Hollywoodfruar är i full gång och jag gissar att ganska många sitter och tittar på det haha. Maria Montazami är helt klart min favorit haha.

Helt underbar hahahaha.

Nu ska jag ta passionsfrukt och te, sedan fortsätta titta på tv.
Ha det underbart allihopa
Erika

dream on

Plugga var det ja! Okej snart ska jag börja ordentligt. Filosofi står överst på dagens to-do list och sedan eventuellt så åker jag en sväng till gymmet. Just nu känner jag mig ganska pigg, har fått i mig lite att äta och en latte hihi.



Haha, jag och Jessica sitter och diskuterar hur fantastiskt skönt det skulle vara att ha en egen designer som kan fixa allt precis som man vill ha det. Ofta är det ju så att man har en bild i huvudet på hur man vill att t.ex. skorna eller kläderna ska se ut och sedan då är det så fruktansvärt svårt att hitta något som liknar det man tänkt sig. Tänk då om man skulle ha en designer som kunde fixa exakt det man vill ha, fantastiskt! Filosofin kallar...
Ha det underbart allihopa
Erika

Duktig jag


Träningskläderna är på nu är det bara lunchen som saknas och sedan ska jag faktiskt ta mig iväg till gymmet. Jag citerar Ville "duktig flicka". Där kommer jag nog förövrigt spendera min kväll så vi hörs imorgon mina kära.
Ha det underbart allihopa
Erika

Girls night in

Vi var alla samlade igår (förutom Aysegul) och det händer inte jätte ofta. Emma, Emma, Issa, Jessica och Jasmine kom alla hit vid åtta - halv nio tiden och det var jätte kul att se alla igen. Vi pratade, tittade på film och spelade självklart med andra ord. Vårt paradspel! Vilket självklart slutade i MASSOR med skratt och skrik.

Detta är tyvärr de enda förklaringarna som var helt fel som jag kommer på men det fanns många fler.
Förklaring: Det är en fågel..!      Rätt svar: Alcatraz (fängelset).
Förklaring: Japans huvudstad!    Rätt svar: Hong Kong


Ha det underbart allihopa
Erika

"du är inte längre något monster, den här scenen handlar om vad hjärtat vill"


Det finns absolut INGENTING att titta på. Därför tittar jag på barnprogram.

new love in town

Hemma efter en dag full av ärenden. Först ut var frisören och jag blev glatt överraskad ett riktigt härligt ställe. Det såg inte mycket ut för världen men de som jobbade där var väldigt trevliga och framförallt roliga. Så vi satt och pratade hela tiden. Håret blev en nyans som kallades choklad brown. Ni får se alldeles strax. Efter det blev det lunch på gate au, sen plantagen och kyrkogården. Morfars födelsedag idag.., saknar dig. Om ca en och en halv timme kommer tjejerna hit så vi får se vad vi hittar på. Sandmark och Jonsson var tydligen sugna på att hitta på något också. Jaja, bild var det.


Bye Bye my dear ones
Erika

Nästan så man vill testa


Blev en lugn kväll med film tillsammans med Sandmark och Jonsson. Vet inte vad jag ska säga, Role Models hette den och var helt underbar haha. Mike (från vänner), Mc Lovin (från någon komedi), Stiffler (från American Pie?) och någon annan liten kille med attityd!, vilken kombination. Men roligt var det! Så den borde ni se. Nu ska jag hoppa i säng för imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och ta mig in till stan och frisören.
Sov Gott mina kära.

Personligt horoskop för idag: 2009-09-18

Tur
Vid spel idag bör du lita till din intuition och genast spela på de nummer du först tänker på. Det kommer att löna sig mest.
Hälsa
Du känner dig pigg idag trots att du tycker att du inte borde vara det. Det är bara att tacka och ta emot.
Ekonomi
Kanske får du i dag möjlighet att köpa något som kommer att glädja en vän. Tänk efter.
Arbete
Idag kan du få komma att ta en del kritik. Den kan vara befogad och bör därför beaktas även om det kan ta emot.
Kärlek
Idag känner du dig mycket trygg i din relation. Det finns starka band mellan dig och din partner som gör er kärlek så speciell.
Relationer
Du ser igenom en dålig ursäkt och då upplever du att du inte räcker till som vän. Du bör ärligt tala om vad du känner.


Detta är alltså mitt horoskop för idag. Ni vet att man inte ska läsa andras horoskåp va? Det betyder otur. Men äsch.. läs på.

Ekonomiskt tänkande

Idag har varit... inte en händelserik dag utan en vanlig fredag i skolan. Vi har lång lunch så då kan man alltid hitta på olika saker att göra. Idag tillexempel åkte vi upp till vby. Jag, Sandmark och Carro köpte "fika" på donken, eller lättare sagt varsin latte och sen köpte carro glass haha. Jossan köpte godis och sedan var vi alla klara att åka tillbaka till skolan. Jag upptäckte att det fanns klistermärken på muggarna (ja, jag kanske är efter men till mitt försvar så köper jag aldrig kaffe där). Som man skulle klistra på en grej och när man samlat fyra märken så får man en latte eller vad det är gratis. Så.. nu återger jag vår diskusion ungefär som den var.

Jag: Ska du ha ditt klistermärke?
Han: Haha.. neej
Jag: Va bra då kan ju jag få ditt.
Han: aa visst.

Två sek senare slänger han muggen i en papperskorg.

Jag: MEEEN jag skulle ju få ditt märke!
Han: HAHAH juuuste, men ta upp den bara. Den ligger ju överst.
Jag: Men nej jag vill inte gräva i en papperskorg.

Så går vi vidare, in i klassrummet och sätter oss. En liten stund senare så..

Jag: Om inte du hade slängt den hade jag kunnat vara halvägs i samlingen nu... :P
Han: jag kan gå ut och hämta den om du vill?
Jag: hah neej de behöver du inte göra.
Han: Men då kan ja säga till alla att vi börjar också.
Jag: aja,, de e du som får gräva ur papperskorgen.

Mycket riktigt, sagt och gjort så går han ut och hämtar märket.

Han: vet du hur pinsamt det där var!? Alla stirrade...


Ha det underbart allihopa

Erika


Mhm jaja

I natt har jag sovit 9 timmar!!! Otroligt skönt. Nu ska jag snart gå till bussen så att jag hinner till skolan i tid.

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN till frisören också, är så fruktansvärt trött på mitt hår just nu. BLÄÄÄ! Dock är jag lite nervös eftersom jag inte ska gå till min vanliga frisör utan till ett ställe jag aldrig förut varit på. Sist jag gick till en annan frisör klippte de av mitt hår så att de knappt fanns något kvar. Eller okej jag överdriver men i alla fall 10 cm klippte de av och efteråt var jag helt förstörd. Jaja.. måste rusa.
Puss

Vad hände?

Jag kommer hem från skolan, sätter mig i soffan efter ett tag lägger jag mig ner och gissa vad som händer då? Jo jag somnar. STORT misstag. Nu känner jag mig helt borta ungefär, som att jag är sjuk eller något. Att sova på eftermiddagen har aldrig varit min grej, samma sak händer varje gång. Jag är helt enkelt dålig på att sova middag?

Ingen sleeping beauty här inte. Såg mer ut som ett monster när jag vaknade med mascaraflagnor i halva ansiktet.


working out

Oj, TRÖTT är jag nu. Har precis ätit middag och tittat på idol, ett måste! Ja alltså att titta på idol. Vet ni vad jag gjort idag?!?! Klart ni inte vet det... Jag har varit iväg och gymmat :O hela kroppen är helt slut. Hade glömt vilken skön känsla det är så om jag inte har för mycket träningsvärk imorgon kanske jag orkar ta mig dit då med.

Saknar att spela basket, det var inte som "träning" på samma sätt som det är när man går till gymmet. Utan man gick till träning/match och gjorde något kul. Visst det var jobbigt men det var aldrig tråkigt att åka och träna. Jaja... Nu ska jag hoppa in i duschen.
Ha det underbart allihopa
Erika

television

So it's stepidistep and jazzhands?

Vänner är snart slut efter det börjar idol, wipeout och lite senare the mentalist. Så det blir en helkväll framför tv.n för mig. YEJ! Passar mig perfekt, tvnörd som jag är. Har faktiskt gjort lite svenska idag så har varit lite duktig.

NU BÖRJAR DET!!!!!

Alien lookalike


Det är riktigt coola tjejer som är med i Americas next top model 12. De här är mina favoriter (London Levi & Allison Harvard) så nu är det bara att hoppas att just de två går till final haha. Funderar på om jag ska titta på några avsnitt på internet nu på direkten (a). Jag som aldrig gör så i vanliga fall, gillar inte att titta i förväg. Men... eftersom jag inte har något annat för mig så, why not?

(Håller även tummarna och hoppas på en tid hos frisören så snart som möjligt!!!)
Ha det underbart allihopa,
Erika

Djurdjurdjurdjur

Vi var ute i djurhuset på besök igår under rasten. Var ett tag sen man var där faktiskt haha. De här.. ödlorna.. är så söta alltså, syns inte jätte bra på bilden men alla tre stod mot glaset och tittade ut.


Här är samma ödla.. fast några månader innan. Då fick vi hålla i de :D


Den här sötnos (bland annat) har hunnit bli riktigt stor under sommaren. Kände inte igen de när vi gick dit och tittade. De försökte även äta upp min sjal och min tröja, haha. Inte jätte lyckat.


Otroligt fina djurbilder haha. Det är faktiskt riktigt kul med djur ibland, fast själv skulle jag inte vilja ha något av ovanstående djur. Jag vill ha en hund! Bara så ni vet.




VR

Sitter, eller ligger kanske är ett bättre ord, och läser nya VR som kom hem idag. Det är en artikel vid namn "Därför är du ett mysterium för honom" där de listar 10 saker vi tjejer gör/säger/vill/tycker som inte killar förstår. Hittade faktiskt två stycken jag verkligen kan identifiera mig med haha. Här ska ni få läsa

04: DU LEVER I ETT PARALLELLT TIDSUNIVERSUM
Låt mig förklara det här på ett sätt så att alla förstår: Om en man säger "Ska vi gå nu?", då menar han alltså om exakt den tidsrymd som det tar att gå från vardagsrummet till dörren och sätta på sig skorna. Så om du tänker sminka dig i ytterligare 10 minuter, och sedan planerar att gå runt i lägenheten och leta efter dina nycklar i ytterligare trekvart, säg inte "Ja, NU går vi!" då. Säg bara "Nej, jag är inte färdig". Så kan han fortsätta titta på robot wars i en timme till och så är alla glada. Okej?

Sådär gör jag praktiskt taget alltid, jag säger att jag är klar och kan gå. MEN först ska jag bara leta efter något, eller hitta något annat.

08: DU VILL ATT HAN SKA VARA "LAGOM" SVARTSJUK
Exakt vad är "lagom" svartsjuk? Nästan alla kvinnor jag någonsin träffat säger att "lite lagom svartsjuka är ju bara gulligt, det påminner en ju om att han är förälskad". Och då vill jag, någonstans mellan "närvadårå? Hon får väl hångla med andra snubbar om hon vill, jag litar på min tjej" och "Jaha? Och den där killen då? Varför kollar han in dig då? Ja jag skiter väl för fan i att han är åtta år gammal, han ska FAN inte glo på MIN TJEJ!" att någon specificerar exakt vad som är l-a-g-o-m. Tack på förhand.

Det är ju sant? Man vill att någon ska vara lagom svartsjuk. Det finns en gräns, för mycket är bara otroligt jobbigt men för lite då känns det som att de inte bryr sig. Så min frågar är... vad är det ni inte förstår med lagom??

Haha, Erika

Helgen lite snabbt sådär

Jag kan inte bestämma mig och jag är pigg eller trött. Sitter iof och trycker i mig mitt godis som blev kvar från när jag var barnvakt också så det lär väl göra mig lite piggare. Kanske inte jätte smart. Ska summera denna helg lite snabbt och sedan hoppa i säng tror jag.

Fredag: Skola, barnvaknt åt kusinerna och sedan när jag kom hem vid halv 12-12 somnade jag på en gång.
Lördag: Lugn dag, blev en sväng till vby på eftermiddag och sedan utgång med Issa på kvällen där vi även mötte John och hans vänner en snabbis.
Söndag: Lugn dag, en tur till IKEA och sen spenderade jag kvällen hos Ville.



Sov gott alla!
Erika

Myskläder a la sommar


Om det är något jag älskar så är det att gå runt såhär. I "sommar myskläder". Varför? För att det är så fruktansvärt skönt! Dock fryser jag om mina fötter just nu så jag ska hämta ett par tofflor och sedan göra någon nytta, eller vi får väl se hur det blir med att göra någon nytta. Kanske bara lägger mig och titta på någon film.
Ha det underbart allihopa
Erika

Världens bästa barnvakt

God morgon!
Det luktar kaffe på hela övervåningen vilket betyder att snart är det frukost. Underbart. Känner mig fortfarande rätt trött, jag vaknade ju trots alltd vid åtta tiden först. Svarade på sms.et och sen fastnade jag i sms.andet ett tag men som tur var lyckades jag somna om igen. Nu har jag hela dagen framför mig och vad jag ska göra det vet jag faktiskt inte riktigt.

Det blev inget inlägg igår och detta beror på att jag inte kom hem förens halv tolv på kvällen men. Invigde i alla fall mina nya tights haha. Skiit coola är de! Syns dock inte så bra på bilden men :/ Nu är det som sagt frukost, hörs kanske senare.
Puss

hey hey


Ni som varit hemma hos mig vet att jag har en gitarr stående i mitt rum. En gitarr jag själv inte kan spela på, den står mest där och ser fin ut. Då och då händer det faktiskt att någon spelar på den, ja eller det är väl oftast Christian och Micke. Men nu har jag bestämt mig! Tror jag... Nej jag HAR bestämt mig. Jag ska lära mig spela gitarr. En gång för alla. Wish me luck!

/ Erika

It's my heart you take

Har varit en ganska lång dag idag men trots att jag har varit så fruktansvärt trött så har den varit rätt bra. Kom Hem nu nyligen och åkte till skolan för klockan åtta imorse. Just nu har jag My Heart med The Perisher på repeat. Är nog inne på fjärde gången irad nu... fick den igår av Ville och nu är jag kind of stuck. Lite halvt beroende av den skulle man kunna säga. I alla fall, åkte in till stan direkt efter skolan. Fikade på min kära moders jobb med henne och ja de andra där haha. Roligt gäng asså! Passade även på att plugga lite innan vi gick ut på stan.


Nu står middag och idol på schemat, sen tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig. Eller aa okej jag brukar säga att jag ska sova tidigt men 9 gånger av 10 blir det inte så. Måste ju faktiskt hinna måla naglarna innan jag somnar. Hmm..
Ha det underbart allihopa
Erika

M2000... jahaja

Det har gått... vadå tre veckor i skolan? Och jag har ett såkallt "breakdown". Jag ska vara helt uppriktig och säga att jag vara nära att gråta, så hopplöst kändes det. Dock har jag tagit tag i problemet nu och ja det känns faktiskt bättre. Blev lovad hjälp imorgon av min kära klasskamrat så det ska nog gå bra trots allt. Danke Emma också för det moraliska stödet (och Ville på ett hörn). Ska läsa klart kapitlena om "Kunderna" och "Affärsideén" sedan blir det paus och middag.

Guten Abend dear friends

Spegelvänt


Fårstår inte riktigt varför.. varför skickar de hem reklam om att man ska konfirmera sig hela tiden? Jag ville inte göra det i högstadiet, trotts det fick jag hem säkert 4 brev där de frågade om jag verkligen var säker?. Nu har det gått några år och så får jag ett till brev, denna gång om att man kan konfiermera sig nu när man går på gymnasiet. Min fråga är... har de inte förstått att jag I N T E vill konfirmera mig? Om jag ville göra det hade jag väl redan gjort det nu...?

Nu ska jag sjunga med lite mer i "My heart will go on" och dricka upp min smoothie sen är det dags att plugga igen.
Ha det underbart allihopa
Erika

Det är svårt

Nu ska jag vara helt uppriktig mot er... jag har INGEN JÄVLA LUST ATT PLUGGA. Det verkligen tar emot att veta att jag måste sätta mig och göra det snart. Det tar emot på riktigt. Rättskunskap har högsta prio idag men lär även bli endel marknadsföring.

Men jag ska vara duktig. För jag har lovat mig själv! Det är sista året nu och jag ska verkligen anstränga mig med läxor och prov. Förra året var det lite sämre med det, men jag skyller på mitt fruktansvärda schema jag hade då. Nu är schemat bättre och så ska även resultaten bli. Så, rättskunskapen here i come!

Ha det underbart allihopa
Erika

nails done

naglarna är färdigmålade. Dock har jag inte tagit bort det som hamnade utanför. Här är i alla fall resultatet!

God natt

Ensam jonsson söker, (väldigt ensam)

Har pluggat klart för dagen... blev klar med filosofin och gått igenom all rättskunskap jag har hemma (självklart glömde jag endel). Nu ska jag måla naglarna, målet är att göra fransk manikyr men om jag orkar vara så ambitiös det vår vi se. Resultatet kommer senare!

Keep up the good work

Nu står PLUGGA högst upp på min prioriteringslista. Problemet är bara att jag inte vet vad jag ska börja med. Ska jag börja med att plugga till Rättskunskapsprovet på onsdag eller ska jag göra klart filosofin så jag har den överstökad sedan? Känner mig inte jätte taggad på att filosofera så jag gör väl ett försök med rättskunskapen.

/ Erika

mhhm

Jag är vaken och klar att gå till skolan, dock är jag grymt trött och har världens huvudvärk. Helt ärligt så känner jag mig inte jätte taggad för att bara sitta och lyssna hela dagen men man kan ju inte alltid få som man vill.

09.20-10.30 Svenska B
11.30-13.00 Rättskunskap
13.10-14.30 Matte C

Där är min dag, sen är det bara att åka hem och plugga. Haha.


Som sagt, nu är helgen över och jag sörger lite. Det blev trots att ja gnällde endel en bra kväll igår. Åkte hem till Ville och tittade på ensam mamma söker och kärleken checkar in. Hihi, märks det att det var jag som valde vad som skulle tittas på :P Jaja. En ny helg är snart här!

Ha det underbart allihopa
Erika

see you later

Skrev strax över en halv sida sedan tog det stop. Funderade i över en timme på fortsättning, kom ingenstanns. Så jag gav upp istället (lättast att göra det), läste lite bloggar ja ni vet det vanliga och sedan hoppade jag in i duschen. Nu ett X antal timmar senare är jag nyduschad, trött, och har fortfarande inte kommit på nåon bra fortsättning på mitt arbete. Tur att jag har tills på torsdag på mig, dock har jag MASSOR av annat som ska göras den här veckan så det blir lite tufft men på något sätt ska det nog gå. Först ut är rättskunskapsprovet, HEJA!

Den här helgen har varit riktigt riktigt bra det vill säga fram tills idag. Usch jag gillar inte sådana här dagar. Sitta hemma och plugga.., nej det är helg det är inte okej att plugga då! I fredagskväll kom Emma och Jessica hit. Vi tittade på tv, pratade gamla och nya minnen och hade det allmänt mysigt bara. När de gick tittade jag på V for Vendetta som är en riktigt bra film. Dock råkade jag somna så det var väl tur att jag hade sett den förut iaf. Fick ett nattligt samtal från Ville och sedan SOV jag.

Igår var mamma och jag iväg, vi tittade på kakel till badrummet och sedan gick vi runt i globen köpcentrum (heter det så?) några timmar. På kvällen blev det middag med Issa på en restaurang i stan och då fick de nya skorna åka på, och den nya väskan följa med haha. Premiär alltså! Måste tillägga att maten var riiiiktigt god.

Äsch vi hörs senare
Erika

Filosofi= total förvirring

Det är söndag eftermiddag.. eller ja dag. Vilket betyder plugg, woho! Sitter och försöker skriva ett arbete om "Yttervärlden och dess existens". Hur ser jag på världen? Nu har jag nog suttit och tänkt i sisådär en halvtimme och allt jag skrivt i mitt dokument är just rubriken "Yttervärlden och dess existens". Efter det är det helt tomt...

Snygg tröja jag köpte igår va haha.


Erika

Riktigt jävla bra

Idag är en bra dag.., en mycket bra dag!
Jag känner mig riktigt glad och trots att det var jobbigt att gå upp imorse så känner jag mig utvilad. De tre lektionerna i skolan var helt okej, eller vänta lite. De två sista var väldigt intressanta och roliga! Då vi hade en nästa två tim lång lunch idag (och eftersom maten inte såg så frestande ut) så blev det till att äta i vby. Jag älskar att folk börjar ta körkort nu haha. Jag, carro, jossan och sandmark åkte med Dale (som körde, lyx!), så tillsist hamnade vi i foodcourt. Fick bli sushi för min del och det var inte helt fel kan jag säga. Nu är jag hemma och ska hoppa in i duschen för att sedan äta någonslags mellis.

Ha det underbart allihopa
Erika

Kind of boring


It's kind of boring att gå hemma hela dagarna. Rastlös är väl det som bäst beskriver hur jag känner mig. Project Runway är i full gång och tur är väl det för vad skulle jag annars sysselsätta mig med?

Imorgon blir det back to school för min del och helt ärligt ska det bli ganska skönt. Träffa folk igen!! Ska snart ta reda på vad det blir för väder så jag kan tvätta lite kläder och kanske hitta något att ha på mig haha. Jag tycker det är svårt att klä mig nu när det börjar bli höst för man vet inte riktigt vad man ska ha på sig. På sommaren är det bara att ta en klänning eller shorts och ett linne, på vintern tar du bara ett par stickade strumpbyxor och en klänning eller jeans och en tjock kofta men på hösten då? Det är lixom mitt i mellan haha. Vi får se vad jag hittar på.
Ha det underbart allihopa
Erika

S-U-D-O-K-U

God morgon mina kära!

Sitter och äter frukost, gick upp för lite mer än en timme sen men nu drabbades jag av akut trötthet. Skulle kunna somna här på fläcken faktiskt. Är lite smått uttråkad också så funderar på att göra sudoku eller något liknande, var ett tag sen jag gjorde de nu. I somras på landet (ja va ska man hitta på uppe i norrland lixom) så gjorde jag sudoku HELA dagarna. La en filt ute i solen sen tog jag min sudoku bok som jag köpte där uppe och så la jag mig på filten. Det som var så bra var att det fanns alla möjliga svårighetsgrader i den där boken. Därför hoppade jag vilt mellan lätt och supersvår, efter ett tag ja då var det alldeles för lätt att göra de lätta så jag antar att det betyder att jag faktiskt blev bättre haha.


/Erika

Gör det bästa av situationen

Eftersom att jag ändå är hemma och inte känner mig riktigt på topp så kan man ju bara försöka göra saken bättre. Just precis därför tänkte jag ägna mig åt "hemmaspa".

1. Först ska jag ta en LÅNG, varm dusch.
2. Göra hårinpackning
3. Ansiktsscrub
4. Återfuktande för ansiktet
5. Sätta lotion (ett måste varje dag just nu)
6. Fotbad
7
. Plocka ögonbrynen
8. Fila och måla naglarna

Det är lär sysselsätta mig ett tag och även fast jag inte mår bättre så kommer jag i alla fall känna mig fräsch.

Kan vi påverkas så mycket av årstiderna?

Överallt läser jag om att folk gör slut, börjar bli mer och mer deprimerade och känner sig stressade. För mindre än en månad sedan var det tvärt om. Alla berättade hur bra de mådde, att de älskade sina pojk/flickvänner och att allt bara kändes bra. Är det en trend det här att när en börjar må lite sämre så ska alla andra göra det också? Eller är det för att skola och arbeten sätter igång igen på ett helt annat sätt än de gjort på sommaren? Eller kanske är det bara för att det börjar bli höst, mörkt och dystert?



Det känns konstigt att allt kan ändras så fort och att det märks så tydligt. Okej en person. Det är ändå förståligt men att det ändras så drastiskt hos så många. Det är något jag inte förstår mig på. Min teori är att det börjar bli höst och att allt sätter igång igen. Livet återgår till det normala. Nu är det bara att vänta och hoppas på att det blir sommar fort igen.
Ha det underbart allihopa
Erika

blank


Är det bara jag som tycker att det här är rätt sjukt? Tjejerna sätts i skönhetsskolor när de är fem år gamla, när de sedan fyller 15 år firas det genom att många får bröstförstoringar av sina föräldrar i present. För det är vid den åldern man "tar klivet in i vuxenvärlden".


Next Frühstück

Känner mig inte sådär jätte pigg idag. Tror att det är all hostning som gör att jag blir så trött. Som tur är har jag bara en lektion och sen kan jag gå hem och lägga mig igen.

Jag vill vara pigg och glad just nu! Och så vill jag åka tillbaka till NY :D

Apropå ingenting vet ni vad jag drömde inatt?
Jo att jag skulle gifta mig, det var ett dubbelbrölopp med min älskade vän Emma. Hon och Micke skulle gifta sig och Jag och Johnny skulle gifta oss haha. Både jag och Emma hade jätte fina klänningar (de va verkligen fantastiskt fina) och så satt vi där och väntade på att vi skulle få gå in. Emma och Micke skulle gå in först och efter det var det min och Johnnys tur, men han kom aldrig. Hela hans familj var där och de var alla jätte fina, men han var inte där.... sen vaknade jag. "He dream-cheated on me"!

RSS 2.0