Jag känner mig själv jag

Trots att jag sa att jag skulle packa så hamnade jag med datorn i knät och lyssnandes på Spotify samtidigt som jag målar naglarna. Är jag förvånad? Nej inte ett dugg faktiskt.

Men jag tror faktiskt jag har lyckats lägga ner det viktigaste. Kläder, tandborste, shampoo osv, lakan och handdukar. Så jag borde klara mig. Får väl göra ett ryck och fixa handbagaget också. Har köpt sista boken i twilight serien nu (dock på engelska för de va den enda de hade inne) så den MÅSTE med! :)
/ Erika

Hela sverige

Då var jag hemma igen. Eller ja.. några timmar till i alla fall. Imorgon bitti bär det av till Arlanda, därifrån flyger jag till Luleå och sedan bil sista biten upp till Pajala. Mamma och Pappa kör mig och farmor ut till arlanda och sedan blir vi hämtade av Anette och Daniel i Luleå. Jag ska nämligen befinna mig där upp ett tag framöver.


Fick sällskap av Issa några timmar nu på kvällen och det var välbehövligt. I detta kaos satt vi och pratade i flera timmar så nu måste jag sätta igång med packningen igen. Datorn följer med upp så ni lär nog höra från mig både en och två gånger.

Ha det underbart allihopa
Erika

Arrivederci

Det råder kaos i vårt hus just nu, som alltid vid semester haha. Men det är lite charmigt. Nu väntar en dusch, lite återfuktning och det sista fixandet sedan är jag klar för natten och för imorgon. Det blir till att gå upp tidigt och eftersom jag känner mig själv så väl så vet jag att det är ingen idé att försöka orka duscha då utan bättre att göra det på en gång. Och hur äcklig känner man sig inte om man sover med klor över hela sig? Jag och Tobbe har nämligen badat idag haha, det blev en volleyboll tunering utan dess like kan jag verkligen säga. Så ni alla ja ni borde va lite ledsna att ni missade våra snygga hopp bland annat.



Nej, nu säger jag God Natt så hörs vi snart igen
Ha det underbart allihopa
Erika

What a day

OJ! Blev visst inget inlägg förut så jag får visa några bilder lite snabbt nu istället. Tyvärr är bilderna verkligen värdelösa men det överlever ni nog.


Klänningen älskar jag, den är från Tessie och man känner sig som en prinsessa i den.
Kjolen är helt sjukt skön och den hittade jag på hm för bara 150 kr (istället för 350kr). Älska rea!
Som sagt bättre bilder senare.

Nu ska jag byta om och sen gå och lägga mig tror jag. Kom nyss hem från Harry Potter och ja jag säger ingenting ni får se den själva. Jag älskar Harry Potter filmerna så jag har kanske inte jätte bra uppfattning om, om de är bra eller dåliga. Enligt mig är alla jätte bra! Nej sängen var det... God natt
Erika

8)

Jag har sån sjuk lust att blogga just nu men jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Vilket dilemma..! Såhär tror jag vi gör: Jag går och tar en dusch nu, sen när jag kommer tillbaka kan jag visa lite grejer jag köpte idag. Låter bra? Ja, jag tänkte väl det ;)

Helt seriös

När det blev reklam under CSI hoppade jag upp ur sängen som skjuten ur en kanon och sprang ut i badrummet (ja, jag sprang på riktigt). Tvättade ansiktet och gjorde ja ni vet allt sånt där som tjejer har för sig när de gör sig iordning för att sova. Sprang sedan tillbaka till mitt rum och hann innan reklamen var slut. Nu ska jag släcka alla lampor och krypa ner i sängen för imorgon måste jag vara utvilad då är det nämligen dags för HARRY POTTER på bio. Jag längtar! : D
 
God natt mina kära

Back from break

Har haft "uppbehåll" från bloggen, eller ja från igår eftermiddag tills nu. Så mycket till uppbehåll kan man väl inte kalla det. Vi åkte iaf en snabbis till Stinsen och sen blev det brottom till Kista. Mamma och jag hade lite mother-daughter night. Vi gick på bio och såg The Proposal och åt middag på donken haha.
Titta även så fint jag målade mina naglar mitt i natten när jag inte var trött :P

Idag har jag solat, läst och ägnat mig åt mitt nya intresse haha, Vill ni vet vad?? Dam dam daaaaaa..... Att läsa kontaktannonser i tidningar. Låt mig förklara mig, jag läser de inte för att jag tänker svara på det. Utan jag läser de för nöjes skull. Testa själv, det är ganska underhållande. Vissa är så sjuka, eller roligt formulerande att man/jag kan skratta åt de länge efteråt. jag hade faktiskt några exempel från de jag läste idag men orkar inte leta upp tidningen så det får bli en annan gång.

Ha det underbart allihopa
Erika

Sovmorgon

Det har nu tagit mig nästan en timme att äta min frukost/lunch. Men jag har haft så mycket annat för mig under tiden också som att uppdatera mig på alla bloggarna, sjunga lite, sms.a och samtidigt försöka svara regelbundet på msn. Så jag prioriterade bort att äta lite eftersom jag inte kände mig direkt hungrig. Tror istället jag ska gå ut och sätta mig och läsa min bok i solen. Eftersom jag inte gillar att sitta inne och läsa får jag passa på när det är sol ute haha.
Dock är denna bild från igår, idag blev det pyttipanna. Kändes som att det var lika bra att äta mat eftersom klockan var två.

Vuxenpoäng till mig


Det blev en extremt skön kväll i soffan framför Beck- Enslingen. Har sett alla filmerna flera gånger men de är lika bra för det. Speciellt de lite äldre och speciellt Gunvald. Han är så sjukt cool alltså, det finns nog inget ord som beskriver honom bättre än cool haha. Hur som helst tycker jag att jag har skrapat ihop lite vuxenpoäng denna kväll, lyssna: Var ensam hemma och trots det vågade jag ligga i soffan på nedervåningen och titta på Beck. Ja det var rätt läskigt, speciellt eftersom jag inte ens brukar gå dit ner när jag är ensam. Men jag klarade det galant, så ett litet steg närmare vuxenlivet. Nej ska krypa ner i sängen nu och titta på lite serier på tv.
Ha det underbart allihopa
Erika

Ambition är mitt mellannamn

Jag tog mig i kragen och gjorde lite nytta idag. Vilket betyder att jag målade. Andra lagret på den nedre delen av huset närmare bestämt. När jag var klar med det så tyckte jag faktiskt att jag förtjänade att bara njuta lite av det fina vädret så jag hämtade min underbara bok och satte mig i solen och läste.

Mysigt


Det syns på hela mig att jag har målat.

Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen vilken sekund som helst (testa min nya hårinpackning) och sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. Klagar iof inte på en hemma kväll, om jag inte minns fel så ska det vara massa bra på tv ikväll : )
Ha det underbart allihopa
Erika

Sammanfattning av helgen

Usch jag är dålig har inte skrivit något på hela helgen!

Kan sammanfatta allt snabbt:

  • Fredag: En snabb tur till vby, hem för att äta middag, tillbaka till vby för bio (som var skit rolig haha, helt sjuk film) och efter det hem till jonsson där vi alla kollade på Eva & Adam i några timmar. Kom hem vid kanske tretiden.


  • Lördag: Gjorde ärenden (köpte kamera, matade grodor), lagade middag, Emma S kom, hyrde film med Sandmark och Emma, Jonsson kom och alla tittade på film, sedan tittade vi även på Twilight, vid halv tre tiden lämnade pojkarna oss och vi gick och lade oss.

  • Söndag: Vofflor till brunch med Emma, tittade på blue crush, låg och pratade och när klockan var fyra började vi göra oss iordning. Lämnade tillbaka filmen, sen kom fam Emma hit och wokade ( HEJ TOBBE!! :D ), resterande del av kvällen tittade jag bara på tv och halvsov till filmen dragonfly.


Efter en traumatisk morgon är det nu dags att stoppa i sig lite frukost. Vi hörs senare, ha det underbart allihopa
Erika

Bye bye


Nu ska jag strax dra mig mot vby :) Vi hörs nog inte fören sent ikväll.
Ha det underbart allihopa
Erika


hurry up

Klockan börjar närma sig halv fyra så det är dags för mig att hoppa in i duschen. Tänkte hinna med att göra hårinpackning och ansiktsmask också så jag måste nog sätta lite fart nu om jag ska hinna. Bestämde mig för att måla lite på huset så nu är jag helt färgig, lär ju ta ett tag att få bort det... : /

Ska möta mamma inne i vby vid ungefär halv sex tiden och sedan blir det bio med sandmark, jonsson, carro och Thomas ikväll :) Nej nu ska jag gå!
/Erika

Tiden bara flyger förbi

God morgon eller God dag kanske jag borde säga, såg att klockan var kvart över ett. över halv två. Jag fastnade lite när jag letade efter en bild, och efter att ha suttit och tittat runt i tjugo min så inser jag att det visst är Emma som har den på sin dator och inte jag. Men men. Hittade massor av andra bilder istället, så ni kan få se de och så skriver jag senare istället.


Småkusinerna för två år sen


Några flickor från laget, även det för två år sen ungefär


Två andra gamla bilder, men minnesvärda



Älskling och jag


En av våra alla givande konversationer haha!

Man har gjort så sjukt mycket saker de senaste åren. Så mycket roliga saker! Jag blir helt nostalgisk haha. På något sätt känner man sig så vuxen nu, som en helt annan person. Lite tråkigt jaa, men förhoppningsvis kommer man göra massor av andra roliga saker framöver :)
Ha det underbart allihopa
Erika

Inte direkt sol längre


Raise your voice, frukost/lunch=brunch och VR uppkrupen på sängen. Det är sammanfattningen av min dag hittils. Tittar man ut genom fönstret får man ingen lust att göra något annat än just bara vila.

Det är också ungefär allt jag gjort de senaste dagarna. I tisdags kväll kom flickorna hit och vi tittade på tv, spelade "spel" och pratade hela kvällen/natten. När klockan var fyra gick vi alla och la oss. Vi låg säkert och pratade till ungefär halv fem och sedan somnade man väldigt snabbt. När klockan var nio på morgonen var det bara att ta sig upp sen för då kom städerskan. Vi åt american pancakes vid 12 och sedan tittade vi på twilight. Isabelle lämnade oss vid tre tiden och Emma kanske en timme senare. Så jag åkte till IKEA och vandrade runt lite där med mamma. Av någon anledning känner jag mig alltid så lugn när man går på IKEA. Vet inte varför jag började skriva allt det här, så jag slutar där och hoppar in i duschen istället. Ha det underbart allihopa
Erika

Det är oftast de små sakerna som räknas

Tittade precis klart på sista avsnittet av Date my ex; Jo and Slade och där fick man se tillbakablickar från programmet. Saker hon mindes speciellt mycket. Av någon anledning var/är det ofta de sakerna som egentligen inte är så speciella som man minns, man får istället chansen att göra det till något speciellt själv. Något att minnas.

Saker som betytt mycket för mig minns jag som om det vore igår. Trots att det var väldigt länge sedan. Som tillexempel
  • När jag och Theo fikade inne i stan på coffeehouse by george i souk gallerian.
  • När Emma skulle möta några inne i stan och jag var med som moraliskt stöd, haha. Hela dagen gick vi runt och tittade oss omkring för att de inte skulle se oss förtidigt.
  • När tjejerna överraskade mig på min födelsedag.
  • När jag första gången var på bio med en kille/Thomas.
Ni förstår principen, det kan vara enkla saker som att överraska någon (nu säger jag inte att ni inte hade lagt ner tid på det tjejer haha för det vet jag att ni gjorde), ta en fika eller bara gå på bio. Det är inte vad man gör, utan vad man gör utav det man gör som betyder något.

Va djup jag känner mig nu haha.
Ha det underbart allihopa
Erika

Inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men jag klagar inte

Klockan är nästan halv fyra men det känns som att den är tolv. Dagarna går fort, verkligen! Om fyra timmar kommer flickorna hit och tittar på film/tv, det blir en myskväll helt enkelt för efter det lämnar Emma oss någon dag/dagar och åker ut till landet.

Just nu är "byggarna" här och fixar något som var blivit fel innan, så därför har jag inte så speciellt mycket att göra. Segt? Ja verkligen. Hade tänk att måla lite på huset men självklart började det regna precis när jag skulle måla och sedan fick jag reda på att de skulle komma hit så det var bara att ställa in den planen. Appropå målning, så fick jag mycket beröm över hur fint jag hade målat från de : D Lite stolt måste jag erkänna haha. Kanske ska satsa på en karriär inom målning? Fast njaa, det är nog inte riktigt "jag" haha.

Så istället för att göra något nyttigt ska jag nog ägna tid åt mig själv istället, haha. Känns faktiskt mycket roligae. Måla naglarna, duscha, göra ett fotbad och titta på den tredje filmen vi hyrde igår.




Hörs!
Erika

Det var faktiskt väldigt läskigt

De här två bilderna representerar min sjuka dröm väldigt bra!

I första delen av min dröm var hela min släkt och familj vampyrer. Har ni läst den andra boken så länge vi båda andas? Egentligen spelar inte det någon roll men det var själva miljön jag ville att ni skulle föreställa er. Det hela gick i alla fall ut på att vi blev tvungna att försöka döda varandra fastspänna i några burar med massa spikar och annat vasst i. Usch det var så obehagligt att jag faktiskt valde att vakna. (alltså kan jag inte ha sovit så djupt).

I den andra delen av min dröm var jag, några i min klass och hela mitt tjejgäng trollkarlar. Vi hade varit på någon lektion eller något i en borg som låg bredvid ett vanligt bostadsområde och blev kallade till slottet för att bekämpa en drakliknande varelse med påfågelsvans. Problemet var bara att vi ännu inte fått våra trollstavar :O daam daam daa!

She's beautiful, smart, fanny and totally crazy

Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. haha. Tänk att en film kan beröra en så mycket, det är rätt sjukt. Tittade precis på MY SASSY GIRL (den amerikanska versionen) och man kan säga att den berörde. Eller egentligen var det inte fören i slutet, i början tyckte jag mest att den var väldigt annorlunda. Nästan så jag blev irriterad på henne.


Det skadar ju inte att de är skit söta ihop också. Nej, ni får titta själva istället!
Ha de underbart allihopa
Erika

Någonting Barcelona

" I love you, but im not in love with you"

Citatet är från någon av filmerna jag såg igår. Riktigt bra sagt om jag får säga det själv.

"There were some things i liked, and som things i didn't like..."


Det blir ingen ambitiös dag idag. Har tittat på room raiders hela dagen och nu blir det till att fixa te (med mn nya tesil, som ni får se sen) och så blir det hembakta blåbärs/lime muffins. Ja... ni kan få en bild på de också sen haha. Av någon anledning blir det aldrig riktigt som jag tänkt mig när jag ska baka eller laga mat men men. Talk to you later
Erika

Helgen är över och.... ja den fortsätter i stort sett

Jag är helt fruktansvärt seg, ligger fortfarande i sängen trots att jag vaknade för nästan en timme sen. Såhär mysigt har jag det!

De va så kallt inatt att jag var tvungen att ha min filt över täcket (jag har ju tagit ut själva duntäcket och har bara påslakanet nu när det är sommar). Nu kändes de lite som ett hotell, då får man ju ofta bara ett lakan sen ibland en filt över haha.

Har hållt mig borta från bloggen i helgen (som ni kanske märkt). Så kan ju istället snabbt sammanfatta vad jag gjort. I lördags kom Malin hit från västerås, mötte henne vid tåget sedan åkte vi hem till mig snabbt och efter det till vby och tittade lite. Middag blev det hos Emma och co då vi grillade och sedan åt jordgubbar och glass till efterrätt. På kvällen mötte jag och Malin, Jessica och hennes kompis i stan och sedan gick vi tillsammans ut på krogen. Träffade massa roligt folk som jag redan kände och även en del andra. I Söndags åkte hon hem igen och jag ägnade dagen åt att titta på filmer, shoppa lite på Åhléns i sundbyberg och prata med roligt folk på msn på kvällen haha. Ursäkta att jag skriver fruktansvärt dåligt just nu men ska ta mig upp ur sängen och göra American Pancakes. hihihi

Hade mina fina rosa converse på mig när jag mötte Malin hihi. Invigning!

/ Erika

A not so sunny day

God morgon mina kära

Jag sitter nere i soffan invirad en en fleecefilt och funderar starkt på om jag ska gå ut i solen en liten stund. Vaknade tidigare av att det verkligen värkte ner ute (regn) och om jag inte minns fel åskade det också. Nu har det i alla fall börjat torka lite ute så därför kanske man ska passa på. Hmm... vi får se hur det blir med det.

Snabb summering av igår: Film, sola, film, sola, fika och shopping i outlet, grillning med Emma & co och sen golfbanan.
Första gången på en golfbanan kan jag säga att det var. Emma och jag gick runt och sjöng för oss själva, tittade på när de spelade och var lite rädda för att få golfbolalr i huvudet (jag i alla fall).

VI hörs senare,
Ha det underbart allihopa
Erika

Girls night


Nu är jag klar och om en liten stund ska jag över till Emma för "tjejmiddag".
Ha de underbart allihopa
Erika

Lazy day

Klockan är snart fem så om inte allt för länge ska jag hoppa in i duschen. Kvällen bjuder nämligen på grillning med flickorna (som jag redan sagt) och det ska bli rätt skönt att faktiskt få göra sig iordning. Den senaste veckan, om inte mer, har jag gått osminkad och i riktiga myskläder. Så eftermiddagen består av:
  • Dusch
  • Föning av håret
  • Sätta massa lotion
  • Lite smink
  • Min nya tunika från French Connection och jeansshorts


/ Erika

Day off från sommarlovet

Hade nästan glömt hur fantastiskt skönt det är att sova ut tills man vaknar. Tro inte att jag vaknade nu för det gjorde jag verkligen inte. Låg kvar i sängen säkert en timme och tittade på tv och efter det gjorde jag frukost och gick ner till vardagsrummet för att äta, så nu har jag suttit här ett tag. Dock känner jag mig inte helt hundra, utan lite tung i huvudet. Kanske är det pollen som spökar (jag har ju trots allt altandörren öppen). Nu sitter jag i allafall nerkrupen i soffan och planerar att stannar här fram tills kvällen då jag ska möta flickorna för grillning.



Ha de underbart allihopa
Erika

RSS 2.0