Från det ena till det andra

Trots att det enda jag egentligen ville se var Victorias klänning så fastnade jag framför bröllopet nästa hela dagen. Förutom lite pauser här och var så tittade jag konstant, och jag erkänner det var faktiskt väldigt kul att se (trots att det då och då blev lite väl segt). Daniels tal till Victoria, hennes klänning, när de båda började gråta i kyrkan... ja det fanns mycket och vackert var det.

Men nog om det! Om några dagar.. tre närmare bestämt (onsdag) så åker jag till Italien. Sol och bad i en vecka, känns inte helt fel!

Tog två bilder från hemsidan bara för att visa er :) snällt va? Jag tycker det ser hääärligt ut och längtar tills jag ska få åka, speciellt när det som nu öser ner utanför. Suck... ena sekunden är det strålande sol och nästa så är det världens regnoväder hhaha. Helt sjukt.

Nej.. ska röra mig, Puss

weather

God morgon!

Mitt huvud är tomt på idéer idag, jag vill verkligen göra något men har ingen aning om vad. I blame the weather. Blir alltid såhär när det är tråkigt väder ute. Kanske ska hoppa in i duschen direkt så jag har det överstökat sedan. För 14.50 måste jag nämligen röra mig härifrån.

Nej det blir nog en dusch.
Puss

Ett liv i lyx

Hemma hos mig avrundar  vi den här "jobbdagen" med champange. Varför är ännu oklart men jag tror det är för att jag var sugen på det. Konversationen såg i alla fall ut såhär:

Jag: Varför står det champange i kylen?
Mamma: Så att den är kall ifall man vill ha.
Jag: ah okej
Mamma: Ville du ha?
Jag: Ah visst.

Så nu dricker vi alla champange, men för att det inte ska kännas för lyxigt så har jag hoppat i mjukiskläder. Det lixom kompenserar lite om ni förstår.

Puss

Lagom mycket att göra



Det känns som jag har och kommer göra en hel del denna vecka.

I måndags jobbade jag lite extra, hjälpte en kvinna med att fylla i siffror etc. på kvällen sedan hade jag en dubbelkörlektion. I går hade jag en körlektion, idag ska jag vara barnvakt, imorgon är det riskettan (skriver man så?), och på söndag kommer några från släkten hit för att diskutera den årliga trippen till norrland. På tisdag nästa vecka är det körlektion och på onsdag åker jag till Italien. Känns som jag har lite sådär lagom mycket att göra hela tiden. Jag hinner v ara ledig men samtidigt gör jag något. Perfekt.

Nu tänkte jag läsa lite bloggar och sedan ge mig iväg. Vi hörs ikväll mina kära.
Puss

Ps. Idag kan ni bara nå mig på mitt nya nummer Ds

åhhhhhh

Pollen, pollen, pollen jag blir tokig. Hela förmiddagen har gått åt till att nysa. Nu däremot måste jag göra mig iordning och sedan åka för att vara barnvakt.
Hörs sen
Puss

Something borrowed

Körlektionen gick bra, det är verkligen skönt att ha kommit igång nu. Ska kolla om vi eventuellt kan åka ut ikväll och köra lite också. Efteråt så åkte jag till vby för att kolla på en ny bikini, en keps och eventuellt något mer. Bikini hittade jag ingen, kepsen glömde jag helt bort så det hela slutade med att jag köpte med mig ett nytt nagellack istället. Juste alldeles strax är jag klar med boken jag började på för ett tag sedan. Kan säga att den är riktigt bra! Men ska berätta lite mer om den sen när jag är klar. Så nu tänkte jag ta med mig boken och sätta mig ute i solen, måste passa på innan den försvinner för kvällen.

Puss

Time will tell

God dag!

Riktigt fint väder ute idag, vilket betyder att jag befinner mig ute. Har suttit i solen och läst sedan jag vaknde vid tio tiden och nu ska jag iväg till körskolan. Efter det... ja då får vi se vad som händer. Lite sugen på att åka till vby och titta i affärer men...

Nu vet ni i alla fall vart ni har mig, så hörs vi sen.
Puss

Studentbilder


Vissa bilder är mina, andra är tagna från mina kära klasskamrater :)

Distraherar mig själv

Jag var läskigt trött igår.
Jag jobbade igår.
Jag hade en lång körlektion igår.
Jag var med Robin igår.
Jag och Robin hyrde film igår.

Som sagt igår hade jag fullt upp hela dagen men det var inte förens framåt kvällen som jag lyckades skjuta tröttheten åt sidan. Idag däremot är jag extremt shoppingsugen men jag försöker bota känslan med att städa istället. Har rensat bland alla mina skor och har fått bort två stora papperskassar fulla med gammla skor.

(Alla dess fick vara kvar)

Vad har jag mer gjort för att driva bort shoppingsuget? Duschat, tömt/ställt in i diskmaskinen, plockat undan i köket och nu tänkte jag måla naglarna haha. Ikväll blir det film med några tjejer i klassen och hmm.. mer har jag inte att berätta just nu.
Hörs sen,
Puss

Working girl

Nu kommer jag ihåg varför jag alltid somnade på eftermiddagen efter skolan när jag pluggade.
Nu kommer jag ihåg varför jag hade så svårt att äta frukost.
Nu kommer jag ihåg varför jag var på så dåligt humör när jag gick till skolan.

Jag var trött helt enkelt. Det är inte mänskligt att gå upp kl 06 på morgonen, det är det verkligen inte. Men vad gör man inte... det är en del av livet eller hur?

Jag ska strax åka iväg men vi hörs ikväll någon gång, efter körlektionen.
Puss

scary

Har inte gjort jätte mycket idag men ändå är jag helt slut. Jag skyller på min älskade pojkvän faktiskt. Mitt i natten så vaknar jag av att han sitter upp och skakar på mig. Konversationen som följde handlingen var något i form med:

Jag: vad?
Han: ehmsalgdglsg (=mummel)
Jag: va???
Han: ehmsalgdlsg
Jag: okej

Därefter lägger han sig bara ner igen och fortsätter sova. När vi vaknar på morgonen sen berättar han om hur skönt han har sovit inatt. Inte jag, efter den brutala väckningen så vaknade jag ungefär varje halvtimme resten av natten haha. Det läskigaste är att han inte kommer ihåg alls att han väckt mig. Tycker sånt är så obehagligt.

Nej men i eftermiddags träffade jag en liten pojke som jag ska vara barnvakt åt i sommar, och nu tänkte jag byta om och sedan hjälpa till att ta fram tallrikar till middagen.
Puss

Kreativitet

Efter att ha spendera nästan en hel dag själv så inser jag hur lätt det är att komma in i gamla vanor igen. Senast igår kunde jag inte förstå hur jag hann med allt jag gjorde förr..

Hur hann jag sitta 10000 timmar framför datorn varje dag?

Hur hann jag sy massor?

Hur hann jag göra si och så?

Jag tyckte att det inte längre fanns samma tid till att göra dess saker. Detta är jag förstås väldigt glad över jag är glad att jag spenderar mer tid med min pojkvän och mina vänner nu än förr. Sen har ju hela studenthysterin tagit en hel del tid också.

Idag har jag kommit på att jag väldigt gärna vill sy någonting, eller någonting och någonting, jag vill sy en långklänning/maxiklänning. Det är ju så fruktansvärt mysigt att gå runt i ett stort tält, så varför inte göra en precis som jag vill ha den? Så nu ska jag ta lite mått och räkna på saken.

Puss

uschligt

Körlektionen gick bra, pjuh, och efter det lunchade min kära mor och jag i stan. Det är riktigt ruggväder idag och jag har verkligen inte lust med något annat än att hoppa i mjukiskläderna, krypa upp i fåtöljen och läsa cosmoplitan som jag köpte med mig hem. Lite senare blir det fika (köpte även en bulle) och fortsatt mys.

Vi hörs lite senare sötnosar,
puss

God morgon

Det har varit mycket den senaste tiden. Kanske inte så mycket vettigt eller viktigt men mycket i allmänhet. Som sagt jag är nästan aldrig ensam längre och därför blir det väldigt få uppdateringar. Idag däremot kan ni nog få en del inlägg om ni har tur, för idag har jag inga planer alls nästan. Ska iväg en stund till sundbyberg strax och efter det blir det lunch i stan med mamma men sedan, sedan är jag fri. Hörs vi då?
Puss

Wooopidooo

Igår var vi och såg SATC 2 och trots all sågning av filmen så tyckte jag att den var grym :D Så jag tycker absolut att ni ska gå och se den!

Efter filmen hämtade Robin mig och efter det har jag bara varit med honom. Vi tog en sväng till jakobsberg centrum och outleten i jakt på ett par helsvarta tygskor (mina förstördes på flaket och när vi badade i fontänen) Nu är jag dock väldigt trött och skulle behöva sova en snabbis innan jag ska iväg på mottagning. Så vi hörs lite senare,
Puss

På sidan av

Jag vet att jag inte ger er så mycket tid för tillfället men det är ett medvetet val. Så länge solen lyser ute så väljer jag att spendera min tid där istället för att sitta inne framför datorn. Sen är det så att jag sedan några dagar före studenten knappt spenderat någon tid ensam, vilket jag är väldigt tacksam över. Det är lite jobbigt att veta att man förmodligen aldrig kommer träffa hela sin klass samtidigt igen, det är lite jobbigt att man inte vet riktigt vad man ska göra och därför vill jag vara med folk. Umgås med mina vänner både från klassen och utanför klassen och med min älskade pojkvän. Kvalitetstid är det jag försöker spendera med alla just nu. Så tyvärr än ett tag får ni nog vara lite på sidan av.

Nu kommer strax Emma hit och grillar med mig och efter det kommer Emma s och Jessica också. Så vi hörs nog imorgon,
Puss

För vi har tagit studenten.., fyfan va vi e bra!

Jag har försökt smälta gårdagen. Försökt förstå att det nu faktiskt är över, att dagen vi så länge väntat på faktiskt har inträffat. Det är svårt att förstå, väldigt svårt att förstå. Men vi har faktiskt gjort det, vi har tagit studenten! Ge mig ett tag till och sedan kan jag berätta lite, för just nu känns det som att allt är en dröm. Vi skrek, skrattade, sjöng, badade i sergelfontänen och var allmänt lyckliga.

Det jag egentligen ville säga var tack till alla er som kom hit. Jag vet inte om någon ens läser här men om någon gör det så vill jag tacka dig/er för alla fina presenter och det faktum att ni kom för att fira mig. TACK!

good work

Jag envisades om att jag skulle gå upp extra tidigt idag dock blev det inte riktigt som planerat. Eller okej jag gick upp men sedan la jag mig med datorn i sängen igen.

RSS 2.0