6 små flickor

Idag hade jag inte tänkt att skriva som alla andra dagar dvs. berätta vad jag gjort osv.
Nu är det är dags att söka gymnasium och så inser jag hur olika vi alla är igentligen, men det är sådant som man inte tänker på när man verkligen gillar att umgås med varandra. Då fungerar det perfekt! Självklart blir vi arga och sura på varandra med det spelar ingen roll för det blir alltid bra igen.

Vi är 6 st som träffas och är med varandra, ibland på helgerna och under dagarna i skolan. Självklart alla har sina andra olika kompisar men det slutar alltid med att vi går tillbaka till varandra. Det här låter som en "klyscha" (ni får klaga på min stavning de där är en vild gissning) men jag gillar verkligen de här tjejerna så himla goa de är asså. När gymnasiet börjar kommer jag verkligen sakna er och det vi har tillsammans. Ibland känns det som att vi igentligen inte passar så bra ihop, bara för att vi är så olika. Kanske gör vi inte det men det vi har är speciellt. Och jag kommer sakna det!

Som idag när vi var påväg till öppet hus Emma, Isabelle, jag och Aysegul. Vi kom på lite väl sent att vi skulle gå av vid thorildsplan och skulle springa ut ur vagnen. Aysegul som var först fastnade mellan dörrarna. Varför skulle man skratta åt det igentligen? Jag vet inte riktigt men,  Aysegul din min när du gjorde det och Isabelle dina KONSTIGA komentarer gjorde att jag bara inte kunde sluta skratta. Och när vi satt och fikade. Jag minns inte vad de va ni diskuterade men, Emma sa i alla fall: De ere ju inte... Aysegul ditt svar: mm.
Vi är konstiga allihopa men det är smällar man får ta, och de tar jag gärna =) sålänge ni också gör det!

Det är kanske dags att sluta nu man vill ju inte bli för "känslosam" eller gå "föör långt". Ja kommer sakna er, vi kommer sakna oss. Än är det ett tag kvar men de är bara att stå ut för nästa sommar =) då ska vi ha så kul tillsammans!

Detta kanske inte är så intressant för er som inte vet vilka dessa personer är eller kanske inte ens för dig som vet men, du väljer ju själv!
Ha det toppen allihopa
// Erika

mycke men endå lite

Känns som att varje gång jag skriver börjar jag på samma sätt. Kanske borde testa något nytt. Då är bara frågan vad?

Nu har jag gett upp, det är ingen ide att försöka lära sig olika ekvationer och formler klockan 11 på kvällen. Lika bra att låta det vara och så får det gå som det går på provet imorron, man kan ju trotts allt inte prestera bra på allt. Fast kanske hade varit lättare om man började plugga några dagar innan och inte kvällen innan provet var. Men det "bara blir så" av någon konstig anledning, kanske för att man aldrig orkar ta itu med det utan bara skjuter upp det hela tiden. I alla fall, ska inte börja i slutet av dagen utan jag tar allt från början.

Hade sovmorron till klockan 8.45 idag, vilket var väldigt skönt förutom att det kom några killar från larmcentralen och skulle testa larmet klockan 7 på morronen. Skolan började med en föreläsning från en man som var med i andra världskriget. Han stod och berättade om sina upplevelser i ca 2 timmar. Man vill ju inte verka oförskämd men efter 45 minuter hade man lite svårt att sitta still på de hårda trästolarna och man tappade koncentrations förmågan ganska rejält. Visst det var intressant men 2 timmar av att bara lyssna med endast en 10 minuters rast var lite för mycket för min del.
Efter det var det dags för lunch och en lunchrast på 2,5 tim tackar man ju inte gärna nej till. Visst det hade varit mycket skönare att få sluta ungefär 2 timmar tidigare. Vad hände efter skolan? Jo jag mötte en klasskompis/lagkamrat i v-by och efter att ha fixat mat bar det av ner till hallen för att göra sig iordning inför matchen.

Men när vi kommer in i hallen får vi reda på att det inte är någon match utan att det visst var nästa vecka vi skulle ha den och inte denna. När alla kommit inkusive våran coach sätter vi oss ner och diskuterar. Många är missnöjda med hur han informerar oss och prioriterar andra saker istället för att komma och träna oss. Tror vi satt och diskuterade i minst 30 minuter innan träningen börjar på riktigt. Eftersom att jag är en av de få som inte fått reda på att det inte skulle vara match fick ja träna i matchställ =/ (Man kände sig som en nybörjare seriöst... alla som börjar nya tränar alltid i matchställen, så vill jag aldrig mer känna). Träningen fungerade bra och det kändes riktigt bra tillslut, mycket roligare än vad det brukar vara på träningarna faktiskt!
Nu börjar det bli lite för långt så det är bäst jag börjar avsluta...
Efter träningen åkte jag och 2 flickor till spånga gymnasium för att gå på öppet hus! Träffade en "kompis" ja inte träffat sen i sommras och fick faktiskt ett riktigt bra intryck av skolan. Den ligger nu på plus listan =D HAHA

Nu måste jag gå och lägga mig kan berätta mer imorron.
Ha det toppen allihopa
// erika

"Inside-joke"

Redan måndag kväll igen, dagarna går hyfsat snabbt om man tänker efter. så vad har hänt idag? Hmm låt mig tänka efter.. joo började som vanligt halv 10 vilket är väldigt skönt inte mig nått emot om man säger så. Bara två lektioner på hela dagen och eftersom vår No lärare inte var där fick vi sluta 30 minuter tidigare. Måndagar är nog den "skönaste" dagen i skolan, då har vi sovmorron, väldigt få lektioner och så slutar vi halv 3 vilket är våran tidigaste dag.
Efter skolan gick jag och emma hem till mig för att "plugga", lite vart väll gjort men ja kan inte säga att det var så jätte mycket. Efter den så kallade "jucie-insidenten" var det ganska svårt att koncentrera sig. Jag borde kanske inte gå in så mycket på vad det är men, vill ni inte veta hoppa över att läsa denna del. Jo det var så att vi satt och diskuterade hur det precis kändes som att vi satt på ett möte när vi satt där och åt. (fråga mig inte varför men) Så jag sa: kolla jag skulle precis passa in på ett möte, jag kan äta jätte tyst. Och självklart när jag ska visa sätter jag drickan i fel strupe så att jag börjar hosta. Emma kollar på mig och håller på att dö av skratt när hon ser vilka miner jag gör. Då börjar ju såklart även jag att skratta, det gjorde ju inte precis saken bättre. Jag fick ingen luft och skrattade så mycket att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Kanske inte så många som förstår det roliga men det är lite av vad man kallar det ett "inside-joke".
Vad hände mera... jo vid halv 6 tiden åkte vi till barkarby för att kolla på skor. (Det kan man aldrig få för mycket av) och självklart hittade vi med. Själv köpte jag två par ett par stövel liknande eller ankelboots kanske man säger och ett par lite mer sommriga skor. Svårt att förklara du får se om du träffar mig nån gång =)

Sen nu har dte inte hänt så mycket mer idag, borde för att vara riktigt duktig sätta mig och plugga en stund. Prov i matte på onsdag och jag kan säga mycket kvar att lära!! Är du duktig på sånt så säg gärna till...

Önska mig lycka till på matchen imorron det är bara att komma och kolla om du har lust. Plats och tid finns att läsa på min msn =)

Ha det toppen allihopa
// Erika

Slut på det roliga, dags att genom lida en vecka till

Ja så var även söndagen över, imorgon är det bara att gå tillbaka till skolan och "genom lida" ännu en vecka. Nu har även skolan börjat komma igång på allvar, två prov denna vecka och säkert flera läxor. Men vad gör man, man har ju inte så mycket val. Bara att göra läxorna och plugga till proven och se glad ut.
I alla fall, tillbaka till vad jag tänkte skriva om min söndag. Kanske inte är det mest intressanta att höra om men vill du inte veta sluta läs.

Jag vaknade vid ungefär 12, jag som hade tänkte gå upp 11 för att verkligen ha riktigt gott om tid att göra mig iordning på men så blev inte fallet. Fick istället skynda mig lite men jag hann utan problem endå. När klockan var 1 hade jag lyckats tagit mig till hallen och var där bland de första faktiskt.
Sen ska jag väll inte säga att matchen gick speciellt bra men, nånting posetivt måste man ju se ur en förlust. Vi har nu inte förlorat på länge, och då blir man nog inte lika glad över en vinst som man skulle bli om man förlorade hela tiden. Så eftersom att vi nu förlorade blev alla väldigt besviken men då är vi mycket mer taggade till nästa match och kommer då även bli mycket gladare om vi vinner! =)
Vet inte om ja riktigt tror på det där men det låter bra och man kan ju alltid försöka övertala sig själv att tro det.
När jag kom hem sedan lagade mamma pannkakor till mig som plåster på såren, vilken ängel hon är ibland! Och mycket riktigt det hjälpte faktiskt lite granna, var inte alls lika besviken efteråt. En varm dusch hjälpte även det lite på traven och det kändes nästan riktigt bra tillslut.
Marcus kom förbi nån halv timme, timme senare och kollade på en film. Den var riktigt rolig faktiskt =D Så nu sitter jag här och om det ska finnas en möjlighet för mig att vakna imorgon måste jag gå och lägga mig nu. Men jag kan inte riktigt slita mig!

I alla fall,
Ni får ha det toppen allihopa
// erika

en dag,, men en dag försent

Jag skrev detta "inlägg" eller vad man nu kallar det igår. Men eftersom att våran dator inte alltid vill som ja så gick det inte att lägga ut det så ja tänkte jag gör ett nytt försök idag =)

Dagen börjar ta slut, klockan är runt 12 och jag sitter nu med datorn i sängen och tänkte att jag skulle skriva lite. En stressig dag har det varit med det var det helt klart värt. Det dåliga humör jag hade på dagen var som bortblåst på kvällen.
Släkten var här runt halv 6 och det var faktskt riktigt trevligt, mycket och got mat var det i alla fall. Så ingen kan ha varit hungrig efter den mängden mat och tårta vi åt.  Jag kan inte direkt säga att jag förstod någonting av det de pratade om men det fungerar alltid att "nicka å se glad ut". Emma som är en del av familjen var självklart med, skulle inte varit lika roligt om inte hon hadet varit här. Tack gumman! Efter att ala hade gått vid runt tio, halv elva tiden var det bara jag, emma, mamma och pappa kvar. SÅ mamma, jag och emma bestämde att vi skulle spela lite "Hej Knäckt". Det var verkligen länge sedan man spelade det. Har nog inte skrattat så mycket på länge, jag grät verkligen och kunde knappt se vad det var på korten. Att det kan vara så svårt att göra eller säga rätt sak på rätt ställe hade jag verkligen ingen aning om! =) HAHA det ska jag helt klart göra om snart igen, och det väldigt snart.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag, eller i och för sig det här räckte ganska bra för min del. Tror inte jag hade orkat med mer idag. Det är ju trotts allt en dag imorron också, eller hur är det man säger? Och då har vi ju match så man måste vara riktigt taggad!
Så det är dags för mig att gå å tvätta mina matchställ så de hinner torka tills imorron.

Ha det toppen allihopa!
// erika

Det gamla paret?

Äntligen fredagkväll... det ska bli riktigt skönt med helg nu efter denna vecka.
Helgen är uppbokad med allt möjligt smått och gott. Lördagkväll kommer släkten hit och firar min födelsedag lite. Hoppas det blir roligt =) Dagen lär jag väll antagligen få att gå genom att städa, alltid måste man städa inför "fester" det är det jobbigaste av allt! Enligt mig i alla fall men jag tror nog att många kan hålla med eller?
På söndag har vi match mitt pådagen ungefär, önska oss lycka till =) och sedan på kvällen kanske jag ska följa med en kompis till frisöern för att färga håret. Men vi får se om det blir något av med det, man vet ju aldrig riktigt säkert med oss. Ja och sen var helgen slut, alldeles för kort som vanligt...

Jag behöver dig mer än jag älskar dig. Men jag älskar dig så otroligt mycket!

Väldigt fint tyckte jag. Va tycker ni?

Emma och Erika ute på nya äventry igen! Under hela vägen till affären avslutade vi varandras meningar eller fortsatte på de. Vi är som ett riktigt gamalt par. Vill du ha den ena får du ta den andra på köpet. Det är bara så det är. Många undrar "Kommer det någonsin gå att skilja oss från varandra? Kanske vem vet ännu?"

Ha det toppen allihopa
// Erika

ska man ta åt sig?

Va spelar det för roll att jag ler mot dig,
när du endå inte förstår vad jag menar.
Va spelar det för roll att jag ger dig tecken,
när du inte kan tyda de.
Varför ska jag ens försöka,
kommer du någonsin att förstå?
Jag vill så gärna att du ska känna som jag.
Jag vill så gärna att du ska vilja det jag vill.
Allt jag vill är att du ska hålla mig i dina armar,
bara för en stund,
inte för att du måste, för att det är ett hej då.
Utan för att du verkligen vill det...

Länge sedan sist

Länge sedan sist... men allt har en förklaring.
Datorn gick sönder och har varit på lagning nu i ungefär 1 månad men nu är den äntligen tillbaka och ja kan fortsätta skriva.

Julen har gått och nyår lika så, man har till och med hunnit fylla år. Jag antar att alla är ganska trötta på att lyssna på vad folk hittade på för roligt på jul och nyår så ja tänkte att jag struntar i att berätta det. Så vad ska jag då berätta? Några förslag? Nej jag tänkte väll de =P
Kan berätta lite om veckan som har gått.

I måndags började skolan som vanligt halv 10, alltid lika skönt med sovmorgon. Slutade redan halv tre och sen bar det av hemmåt för att ta det lite lugnt. Om jag ska vara ärlig kommer jag inte riktigt ihog vad jag gjorde i måndags det var ju nästa 3 dagar sedan.
Tisdagen började tidigt redan klockan 8 så det var bara att kämpa sig upp. Efter skolan var det bara hem, äta och sedan bar det av till träningen. Väl framme vid hallen insåg vi att det bara skulle komma 4 personer på denna träning inkulsive mig så våran coach tyckte att vi klarade oss aldeles utmärkt själva och sedan gick han =S Man undrar ju vad han tänker med ibland asså... Efteråt var det bara att åka hem. Senare på kvällen träffade jag en kompis för att kolla på en film och efter det sov jag skönt i min säng.

Onsdagen var väldigt lik alla andra dagar skolan och sedan hem för att plugga, träna eller träffa kompisar. Måste säga det var nog länge sedan jag somnade så lätt och tidigt en kväll. Redan vid kl 9 sov jag djupt. Nästan som törnrosa eller vem av alla dessa sagoprinsessor det nu finns som sover tungt. Torsdagen rullade på, en av de jobbigaste dagarna i skolan. Flera långa lektioner och en sen dag, inte en bra blandning för min del men nu är det över. Var sjukt irriterad när jag kom hem men visste igentligen inte vad det berodde på. Det bara var...
Träningen lättade upp det hela och när jag kom hem hade jag nästan glömt min irritation helt. Så med en grym träningsvärk, ont i nacken och sträckning i jumsken ska jag nu alldeles snart gå och lägga mig. Om jag över huvudtaget vill kunna vakna imorgon.

Ha det toppen allihopa
// Irri


RSS 2.0