citat

image233

" I don't need someone with the perfect body.
  I don't need someone with the perfect look.
  I don't need someone with the funniest humor.
  I don't need someone with the best personality.
  I just need someone who gets me"


Jag äger ingenting alls, men jag har storstads kontroll

Brist på "ensam tid" vid datorn har gjort att uppdateringen av bloggen har fått lida lite. Har haft fullt upp sedan i fredags. Då var vi på Älvsjömässan, på UF och kollade på produkter och tjänster ungdomar har jobbat med att ta fram, för att starta ett eget företag. Det var faktiskt riktigt roligt, och fanns en hel del smarta grejer. Efter det blev det gymmet och sedan träffade jag Isabelle på kvällen så vi åkte iväg och träffade lite folk. Men var hemma tidigt och somnade på en gång, haha.
Lördag bestod av shopping, middag hos kusinerna och sedan träffade jag Isabelle och Jasmine på kvällen så även då gick vi ut och träffade lite andra kompisar... I söndags var jag så duktig att jag gymmade på morgonen med Linn och sedan spenderade jag dagen med henne och Dana, innan vi på kvällen gick ut och träffade några kompisar sedan gick vi hem till mig igen och sov här. Sov sisådär 6 timmar innan vi gick upp vid 8 tiden och gymmade. Träffade Emma i vällingby och jag och hon åke hem till henne. Vi tog en lång promenad i lunda, skälby och sedan tillbaka hit hem igen. Vet ni hur skönt det var! Det var jätte fint väder, och vi hade trevligt sällskap av varandra. På kvällen kom Isabelle, Johnny och Micke över till mig och Emma så vi kollade på film och satt och pratade hela kvällen och halva natten.

Och idag har det vari en riktig slapp dag, vaknade vid 12- 12.30 sedan gick jag över till emma och var där strax före 14. Så vi satte oss bara och kollade på en film, båda halvsov ungefär hela filmen. Men jag såg i alla fall det bästa av filmen. (början då de sjunger "man är väl infödd"). HAHA.

Nu ska jag städa lite åt fiskarna, sedan blir det middag och sen komm Arian över ett tag. Ni för va nöjda med den snabba uppdateringen jag gjorde nu så lovar jag er att det kommer en bättre om någon dag, eller kanske till och med redan imorgon =)

Ha det underbart allihopa
Erika

"The future will be whatever we make it"

Det sägs att man inte kan lära gamla hundar sitta. Kan man då lära dagens människor att minska utsläppen och användningen av onödig energi?

Egentligen är jag inte riktigt rätt person att prata av två anledningar. Den första att jag vet knappt någonting om det här, den andra för att jag själv inte är speciellt bra på att spara energi. Jag sätter igång tv.n sedan går jag därifrån och likadant med radion, jag lämnar lampor, radio, tv och dator på när jag går hemifrån. Jag låter vattnet stå rinnande i evigheter innan jag använder det.
Självklart vet jag bättre, det är väldigt onödigt inte bara för att det förstör miljön men även för min familjs ekonomi. Det är ju trotts allt mina föräldrar som måste betala för det, men jag har nog aldrig innan riktigt förstått varför jag ska stänga av tv.n när jag går därifrån eller liknande. Vad som egentligen händer...
image232

Det här var första och förmodligen sista gången jag skrev om något sånt här. Man måste ju visa att man faktiskt bryr sig om vad som händer och att allt faktiskt inte kretsar kring skor, kläder och skvaller.

Däremot tänkte jag bry mig lite om mig själv nu och lägga mig och vila en halvtimme- timme tills jag ska iväg och coacha. Ha det underbart allihopa
Erika

City Akuten

Jag läste precis krönikan i VR, eller ja jag har hunnit läsa halva nu men den är ganska intressant. GE MIG TVÅ SEKUNDER OCH JAG VET. Är det sant tro? Kan man verkligen veta om någon är "rätt" eller inte efter bara två sekunder? 1... 2...
KLART
Är det så enkelt... eller svårt kanske man ska säga, de gäller att ha en bra utstrålning.

Men jag kan inte riktigt säga att jag tror på att det är så, eller. Jag vet inte vad jag ska tro faktiskt, jag är splittrad. Nej, jag tror nog allt att det krävs mer än att bara titta på någon i två sekunder. Självklart de första sekunderna är viktiga, det är då man känner om det verkligen kan bli något. Däremot tror jag inte det är det som avgör allt, för du kan inte veta bara av att se någon... eller?

OJ! Nu börjar Gossip girl så måste rusa.
Ha det underbart allihopa
Erika


Du har något på rygen

Vet ni vad för folk jag inte förstår mig på?
Jo sånna där som joggar/springer till affärerna eller centrum sen går de runt där inne, shoppar och provar kläder. Är inte det äckligt? Det är ju inte direkt så att jag vill köpa kläder som någon alldeles svettig person bestämt sig för att prova. Nej, usch sånt går helt bort!

Nu har jag äntligen också fixat mitt pass så det kommer till polisen i Solna redan nu på måndag. Perfekt, så hann det bli klart med namnbyte och grejer tills vi åker till Cypern nu på påskolovet. Haha, hon i "kassan" hos polisen var ju lite lagom rolig.
Polisen: Men vad gör du här igen? Var inte du här nyss?
Jag: Haha, nej eller inte de senaste åren.
Polisen: Är du säker? För jag känner så väl igen dig
Jag: Aa jag är helt säker
Polisen: Aa jag kanske har sett dig på bussen eller så är det någon som är väldigt väldigt lik dig.
Det händer mig alltid något när jag är där, sist var det "blinka två gånger" och nu tror de inte jag vet om jag varit där eller inte tidigare på dagen =P
Sen i kista när jag skulle köpa min klocka trodde tjej i kassan att jag var 86.a. Kändes inte helt fel måste jag säga.

Men nu är jag äntligen hemma och försöker lägga över bilderna från min gamla mobil in i datorn så att Johnny kan ta den sen. Så det kanske kommer lite fina gamla bilder in här sen om ni har "tur", beror lite på om jag lyckas eller inte. Fast jag ska nog "lägga på ett kol" nu så jag får lägga mig i sägen med min stackars fot som bra blir större och större för varje dag som går =/

Ha det underbart allihopa
Erika


Got to run

Nu har det återigen gått några dagar (som det brukar bli) och helgen är praktiskt taget slut. Så vad har hänt i helgen? I fredags gjorde jag något jag inte gjort på väldigt länge faktiskt, haha. Nämligen jag, Carro och Linn var på teater, övervintrare hette den och den gick på stadsteatern inne i stan. Vi hade hört från alla andra i klassen som såg den i tisdags att den var konstig och väldigt dålig. Men jag kan inte riktigt hålla med faktiskt! Jag tyckte den va helt okej och de där 2,5 timmarna gick rätt snabbt. Efter det lämnade Carro oss för att åka till Johan så jag och Linn åkte hem till henne och spelade singstar. HAHA var evigheter sen, men riktigt roligt =)

Vem missade melodifestivalen igår då? Förmodligen rätt många, men det var faktiskt ganska kul. Själv befann jag mig med min familj hos Emma, så det blev pizza och sen melodifestivalen för alla. På dagen hade vi match (höll nästan på att glömma de) efter mycket "dramatik" om walk-over så började matchen och själv började jag den med att stuka foten, AJ. Men nog om matchen för jag tänker inte säga hur resultatet blev haha.

Senare på kvällen tog jag och Emma oss över till Johnny, Ludde och Joel. Det var en ganska annorlunda men rolig kväll, haha.

Nu insåg jag att jag ska åka till matchen om 40 min så kanske ska fundera på att börja göra sig iordning. Men ha det underbart allihopa
Erika

Honey


Kom nyss hem från skolan, fick sluta lite tidagare idag och för en gångs skull var det ingen hemma när jag kom hem! Förut var alltid pappa hemma på dagarna men nu när han har börjat jobba igen har jag huset för mig själv på eftermiddagarna och det är fruktansvärt skönt måste jag säga. Okej jag ska erkänna hade lite problem när jag skulle hem, kom på att jaginte hade några nycklar med mig så fick gå runt och leta lite bland grannarna men Karin var hemma så jag hade tur.

Så nu tar jag tillfället i akt och sitter och lyssnar på jätte hög musik, nu är ända chansen man har att lyssna på den musik man vill och hur högt man vill utan att någon säger till att det är för högt eller att man ska byta låt. Så jag njuter till fullo kan jag säga haha=D

image231

Idag är det sånt riktigt vårväder. Det är i och för sig riktigt kallt ute, men det är nog mest för blåsten för i solen är det riktigt skönt. Man blir så glad av att det äntligen är sol, längtar bara till sommaren! Då man kan gå runt i flipflop, shorts & linne och tycka att det är varmt då med. Eller när man åker till stranden och ligger där och solar hela dagen sedan åker man hem och känner sig som en "ny" människa, eller när man kan va ute kl 23:00 på kvällen och det fortfarande är ljust.
Men se det från den ljusa sidan, det är inte SÅÅ länge kvar tills dess!

Nej, nu blir det lite mackor och tv en stund för min del innan det bär iväg för coachingen
Ha det underbart allihopa
Erika <3

"P.S" GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

I don't care who you are.... (8)

Tänkte att jag ska skriva innan träningen idag, så att det verkligen blir av. Idag hade vi en ovanligt lång onsdag, då vi hade projekt&företagande lektionen som vi inte brukar ha och ja kan säga att det märktes på alla haha. Vi hade samhälle sista lektionen, då vi skulle kolla på film. När filmen slutade låg hälften av klassen och sov på bänkarna (så intressant var den =P). Efter det åkte vi hem till Linn och tog det lugnt ett tag, kollade på HONEY underbar film de där!
Har återigen hittat en av mina favoritlåtar från förr I Belive- Yolanda Adams, så nu ska jag börja lyssna på den igen haha. =)

Ja så imorron är det, ALLA HJÄRTANS DAG så vad ska folk göra? Är det verkligen många som har planerat något? Jag tror faktiskt inte det om jag ska vara ärlig, (jag kan ju i alla fall hoppas att det är massor som bara ska sitta hemma och inte göra någonting precis som jag, för mitt självförtroendes skull, haha). Jag har i alla fall fått två "alla-hjärtans-dagkort" idag, väldigt mycket kärlek i de kan jag tänka mig. ; )

Nej, nu måste jag gå och äta något så jag hinner innan träningen. Önska mig lycka till så hörs vi imorgon,
ha det underbart allihopa
Erika

gonna take alot to drag me away from...

Vet ni vad jag älskar?

När man tränar och kommer in i en sån där "fas" att man känner att man orkar hur mycket som helst. Hade en sån idag när vi var på gymmet och sjukt va skönt det är, kändes som att jag skulle kunna hålla på å springa i evigheter...

Så nu har jag precis kommit ur duschen och jag känner att jag varit riktigt duktig idag faktiskt. Läst svenska boken, varit med Linn hos frisören, gymmat, tvättat, duschat, snart ska jag börja ta fram grejer tills imorron då vi ska bada med klassen och sedan tänkte jag kolla på Gossip girl och läsa lite till.  Känns som en rätt bra planering det där faktiskt.

I dosen't matter who you are, as long as you love me... Det måste vara en låt ungefär alla i hela Sverige och resten av världen har hört. Det sjuka är att fast den egentligen inte är speciellt bra, så blir den på något sätt bra bara för att man kan den.  Det är så med många låtar tycker jag, man hör de någon gång men man kan inte texten till en början. Och då är de inte sådär jätte speciella men när man sedan lärt sig låten blir den riktigt bra, just för att man kan sjunga med i den. Haha, okej kan inte säga att det är så för alla men om jag berättar hur det är för mig. Så är det precis sådär, håll med mig eller var emot mig... ditt val =D

Nej, nu börjar Gossip Girl om 10 minuter så ska försöka "bli av med" lite folk på msn och ta mig till tv.n istället.
Ha en underbar dag allihopa
Erika


=)

Usch!! Innebandy e farliga grejer, efter idrottslektionen då vi spelade innebandy har jag fått en muskelknut i axeln som gör så sjukt ont. Men om jag har tur nu så kommer Johnny upp om ett tag och ger mig lite massage =) Tur att man har snälla vänner.
image230

Har inte skrivit på hela helgen, men har som sagt inte suttit vid den här datorn så. Annars så har helgen varit skön, hyfsat lugn men har ändå haft fullt upp på något sätt haha. Köpte faktiskt ett par riktigt söta skor också på rea endast 200 kr. Inte fy skam, så nu har jag haft på mig de hela dagen. Men tyvärr har jag fått skavsår =/

Nej nu kommer Johnny vilken sekund som helst, så ni får ha det så bra! Så hörs vi imorgon då kommer förmodligen ett längre inlägg...

Ha det underbart allihopa
Erika

Du är vad du äter,?

Usch va seg jag är idag känner jag. Blir nog snart en dusch sen tidigt i säng, kanske till och med ska läsa våran svenska bok Mannen utan öde.

Nu har Du är vad du äter börjat (ett av mina favoritprogram) så jag är fast i det, haha. Vet inte men man tänker alltid till när man ser det. Vad äter man skälv egentligen? Hur pass bra är det? Men jag måste säga att programet känns lite överdrivet eller asså maten de ska äta. Bara massa frön och grejer, verkar inte som någon riktig mat.

Men just nu känner jag mig inte sådär jätte fokuserad på att skriva känner jag så tar det nog på lördag istället.
JUUUSTE vet ni vad =) imorgon ska jag till Carina och klippa mig igen. Eller ska i alla fall klippa luggen (så den blir lite kortare igen) och färga hårbottnen också! Kul Kul.

Nej, nu får ni ha det så underbart allihopa
Erika

No body said it was easy

Det sägs att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Men har ni aldrig varit så trött på att vänta att det helt plötsligt känns meningslöst att fortsätta vänta? Som att man lika gärna kan ge upp och bara försöka glömma allt, börja om på något nytt... Samtidigt vill jag inte glömma allt. Jag vill inte att ett litet misstag ska vara det som avgör. För alla gör väl misstag? Så frågan är nu bara ska man spara tid och ge uppp redan nu eller ska man fortsätta kämpa ett tag till?

Frågorna är många och svaren är få, men så är det väl nästan alltid... eller hur. Det gäller bara att bestämma hur man vill göra och vad man egentligen borde göra. Det "rätta" är kanske inte alltid det man egentligen vill göra.

ja de va kul

En skön måndag över då, vi började inte förens 11:45 idag med idrott så det var skönt. Men klockan 09:00 var jag hemma hos Linn, vi hade bestämmt att vi skulle göra företagsekonomiläxan tillsammans, eftersom att den skulle lämnas in idag. Blev frukost tillsammans och sedan gjorde vi oss iordning och åkte till skolan för att ha idrott som sagt. Idrotten var riktigt rolig men rätt svårt! Volleyboll e helt klart inte min grej och det blev endel suckar när jag inte lyckades riktigt som jag hade tänkte, haha. Men jag vet att ni var riktigt glada att ha mig i ert lag ändå ; P Haha, nej men det var roligt trotts att man fick lite ont i händerna och armarna. Och svullnaden på mitt finger från matchen i lördags har nästan helt gått bort nu! =)image229
http://www.kingmagazine.se/king/ImageList.aspx?id=62153&imgId=dsc2431.jpg
http://www.kingmagazine.se/king/ImageList.aspx?id=62153&imgId=dsc2532.jpg

http://www.kingmagazine.se/king/ImageList.aspx?id=62153&imgId=dsc2348.jpg
(hihi honom känner jag ^^)


Nu har jag en kväll med läsande att se fram emot, woohoo! =/ 25 sidor i svenska boken "Mannen utan öde" och sedan idrottshäftet är det jag planerat in för kvällen. Sedan får det vara nog. Så nu ska jag se till att ta mig iväg till sängen och lägga mig och läsa,
ni får ha det så underbart allihopa
Erika

Winter all over again

Klockan har visst redan hunnit bli 14:00 och jag har inte hunnit göra någonting ännu, vaknade i och för sig för en och en halv timme sen...
Blev visst inget inlägg igår förlåt för det, men fanns aldrig riktigt tillfället, vaknade kl sju på morgonen och tog min in till Vällingby för att coacha små flickorna. Var hemma strax efter 11 igen så då blev det frukost sedan somnade jag till sex and the city. Vaknade igen efter nån timme och då var det dags att åka och spela match i Blackeberg.

Och som alla nog har märkt nu är det vinter ute igen! =O Helt sjukt, har nog inte varit så här mycket snö på hela vintern så kommer det nu i februari när man äntligen börjar hoppas att det ska bli vår.
image228
(oj bilden va visst på fel ledd, men skit samma ni ser ändå:) )

Nej nu är klockan så pass mycket, ska göra mig i ordning och sedan försöka få med mig mamma till kista, stinsen eller kanske stan ett tag. Får se om det blir något inlägg ikväll, beror på om jag träffar Pontus eller inte. Det återstår att se,
Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0