Nu ett avsnitt av stylisterna!

img_0247 (MMS)

Nu ett avsnitt av stylisterna!


Minnen från gymnasiet så fort jag läser ho...

img_3511 (MMS)

Minnen från gymnasiet så fort jag läser horoskop i Metro.


Working girl

Blev en kort lunch idag så ska spendera sista tiden av den vid datorn. Ikväll blir det "stylisterna", långpromenad och varm oboy är det tänkt. Känns som det kommer bli en bra kombination har även tänkt presentera en idé för mina flickor och se vad de känns om det. Mer om det får ni höra sen.

(skulle lätt vilja ha ett sånt här kontor haha)
Nu kallar jobbet strax så vi hörs ikväll mina kära
Puss


<3 jordgubbstuggummi! Nu går jag på möte h...

<3 jordgubbstuggummi! Nu går jag på möte hörs ikväll sötnosar. Puss


10.33 27/2-11

God morgon mina sköna!
.
Söndag idag vilket betyder måndag imorgon (neheee! tänker ni då ;P) och jag tänker nog ta vara på dagen till max. Tacos till middag och mys i min nya mjukisdress heeeela dagen, tung dröm inatt så idag vilar jag.
Nu frukost med pojkvännen!
<3

God kväll! Vi tittade precis klart på Buri...

God kväll! Vi tittade precis klart på Buried, vilken hemsk film! Känner mig lite smått förstörd så nu ska jag tvinga Robin att ligga och hålla om mig hela natten ;) God Natt<3


Red nails

Med knallröda naglar sitter jag nu här och skriver, för andra gången idag. Det var ett tag sen kan man säga! Hur som så helst så måste jag berätta hur duktig jag har varit ikväll. Tvättat två maskiner fulla med tvätt och hängt upp den ena omgången, sen har jag även hunnit med att vika massa kläder. Därför är det inte liiiiika mycket kaos i vår tvättstuga nu och jag har betydligt mycket mer att ha på mig. Den stora frågan är dock VAD ska jag ha på mig i morgon?
Puss

Back on track

HEMMA! Efter en dag som har gått helt otroligt fort. Det är konstigt det där hur vissa dagar känns som en evighet medan andra svischar förbi på bara ett ögonblick. Jag tillbringade hela eftermiddagen med att stämma av konton, kanske var det därför det gick så fort. Har nämligen en förmåga att helt fastna i det när man väl har börjat. Nästa gång man tittar på klockan har det gått flera timmar.
Nu ska jag sätta igång och tvätta lite så jag åtminstone har några kläder som är rena i morgon. Det känns som att alla mina kläder ligger i tvätten just nu. Helt sinnessjukt! I morgon är det ju fredag och allt så då vill man ha något lite roligare på sig hiih.
.
Idag känner jag verkligen för att blogga så jag uppdaterar nog senare. Förmodligen blir det nog om något jäääääätte spännande som vilken ny färg jag har på naglarna eller något hahah:P
.
Håll utkik mina vänner
<3

Strax lunch... När som helst nu kommer de ...

Strax lunch... När som helst nu kommer de med maten Woho. Tur det för jag är hungrig och telefonen gör mig tokig det är som att alla passar på att ringa samtidigt för att hinna innan lunch. Vi hörs senare mina kära när jag har något lite mer glamouröst att berätta än att jag sitter i en av företagets fleesetröjor och är hungrig :P


Perfekt från början till slut

Jag hade en så underbar kväll igår så ni anar inte!

En gammal klasskompis (Emma) fyllde 20 nyligen så hon bjöd hem oss andra från klassen och några till på fest. Vilket resluterade i att alla drack lite för mycket vin, sjöng med i låtarna lite för högt, dansade kanske lite för entusiastiskt, skrattade lite för mycket åt dumma grejer och berättade lite för mycket om sina olika nojor. Men vet var hur härligt som helst, precis som det alltid är när vi träffas vi "gammla klasskompisar".

Det mest underbara är nog ändå att kunna ta en taxi hem till pojkvännen efter och bara krypa ner i sängen tillsammans med honom.

God morgon allihopp nu blir det frukost för mig.

Äntligen

What you don't understand is that i'll catch an grenade for you!
.
Har hunnit lyssna på låten fem gånger i rad nu. Tröttnar inte! Hinner nog höra den någon gång till innan jag beger mig mot min älskling. Det var ganska länge sen jag hittade en låt jag verkligen fastnade för. Hörde den här på radion förra veckan tror jag det var och kände direkt det här är en SÅN låt. Problemet var bara att jag inte visste vad den hette eller vem som sjöng.
.
Men nu vet jag så nu går den på repeat!
Puss

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASH

Snälla säg att det finns någon mer som har lika dåligt tålamod som mig!?
.
Försökte börja på ett nytt stickprojekt nyss, efter att ha börjat om tre gånger så slängde jag iväg grejerna och gick därifrån. Nu sitter jag alltså på mitt rum och surar. Överväger att titta på sex and the city ett tag, tills tvättmaskinen är klar och jag kan gå och lägga mig.
suck suck suck suck
puss

Njutning

Just nu sitter jag och njuter för fullo!
.
Mitt illamående från morgonen är nästan helt borta nu och det firar jag. Nybäddad säng, inga saker liggandes framme, massa ljus tända och ett stooooort vinglas (där vinet är utbytt till äppeljucie) nu saknas bara halv åtta hos mig men även det börjar ju snart.
Mitt liv känns nästa oförskämt bra just nu.
Puss

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag och solen skiner för fullt! Helt underbart!

Känns det inte som att alla är mycket gladare idag än vad de brukar vara? Det känns som att alla längtar hem till kärleken. Vilket även jag gör, för ikväll ska jag njuta av att bara få vara med honom. Njuta av att skratta högt åt hans dåliga skämt och sjuka danser haha. Gu vad jag längtar efter det.

Först av allt ska jag jobba lite till innan det blir fika på jobbet och vid halv sex ett spinningpass. Efter det... då ska jag få njuta av min alla hjärtans dag.

Puss på er

Getting older

Solen skiner. Fåglarna kvittrar ute, för första gången i år, och Lukas blir en smula galen.

Idag hade jag en sån där underbar morgon. Vaknade klockan 10 helt utvilad (trots att jag låg vaken till 04 och tittade på SATC). Tog en dusch, b.u.sade mig och åt en riktigt god frukost framför SM i längdskidor. Har hunnit läsa lite i The Carrie Diaries också och sorterat bland mina böcker. Så nu funderar jag på vad som händer här näst.
.
På något konstigt sätt känner jag mig rätt vuxen just just nu. Jag känner mig trygg och redo att göra saker. Jag vill resa, flytta hemifrån, resa lite till och bara njuta av att växa upp. Av att bli äldre, av att styra mitt eget liv helt och hållet.  Det är en underbar känsla som ändå känns så främmande.
Puss

Just nu njuter jag av att det är helg. Lig...

Just nu njuter jag av att det är helg. Ligger och myser med långärmad tröja, duntäcke och sex and the city säsong 1. Perfekt!


Man känner sig lagom dum när man sitter oc...

Man känner sig lagom dum när man sitter och ler framför datorn åt det dem pratar om på radio :P


RSS 2.0