Tjuv?

SUCK! Antingen är mina kläder extremt bra på att försvinna eller så är det någon som går in i vårt hus och tar de. Sedan ganska länge har min jeansjacka varit helt försvunnen och nu även mina tights från gina tricot med dragkedjor på. Vad ska jag nu ha på mig ikväll? ..... : ( Måste fortsätta leta.

HITTA BÅDE JEANSJACKAN Å TIGHTSEN :D
/Erika

wihoo

Har varit en riktigt skön dag idag hittills. Kort skoldag, pannkakor till lunch, en kort vända till vby och nu har jag suttit på baksidan i solen ett tag. Kände däremot att jag behövde en paus efter ett tag så nu är jag här inne men ska strax bege mig utåt igen. Skriver mer sen

titta lite brun börjar man bli i alla fall :)
// Erika

hur svårt kan det va att komma på en rubrik?

Även idag är jag på riktigt bra humör! Kom hem från skolan strax före halv fem och efter det



Hamnade jag på baksidan, där jag läste en bok om heter Rädda Felix, att skapa ett barn för att rädda ett syskon eller något sånt. Vi fick en artikel på NK b lektionen att läsa om just det här fallet, det handlar om genmutationer. När hon berättade vad den lite kort handlade om kände jag så väl igen det och kom på att jag faktiskt beställde hem boken för några månader sedan. Det här är verkligen en sorlig berättelse och jag är inte van att läsa den här typen av böcker så det ska bli intressant att se om jag tar mig igenom hela.

Nu sitter jag här och ja, vad gör jag. Inte speciellt mycket egentligen har tänkt mig en pluggfri kväll tror att jag kan göra och ändå hinna med allt jag ska.. eller? Får nästan dåligt samvete kanske borde skriva lite på samhällsarbetet ändå. We'll see we'll see. Skriver sen istället
Ha de
Erika

Duktig eller bara dum?

Det tar emot lite att sitta i skolans bibliotek en onsdag efter skolan. Slutade för ungefär en halvtimme sen och Jonsson tog med mig och Sandmark hit för att plugga lite. Ja, allt jag har presterat hittills är att översätta och kopiera in hur Wikipedia definierar "Physical attractivsness". Ute är det sol eller det ser ut som det genom gardierna i alla fall så frågan är varför sitter jag egentligen här inne haha. Nej istället för att klaga ska jag nu ta mig i kragen och försöka skriva lite till. Ha så kul ute i solen allihopa
Erika

keep on walking

Har precis varit på promenad med Emma, var riktigt skönt då det var lite lagom varmt ute. Bästa sättet att få igång riktiga diskussioner är att 1: ta en promenad eller 2: Sätta sig och fika. Nr 1 är ju absolut det nyttigaste alternativet haha. Denna gång blev det ivriga diskussioner om skolan, arbeten, vad man borde välja att jobba med och sist men inte minst falskhet. Tror inte det var tyst en enda sekund, men jag klagar inte nu är jag uppdaterad med det senaste "skvallret" och jag vet vad hon håller på med om dagarna.

Dock var det inte riktigt på detta sätt vi var ute och gick idag, utan istället fick det bli en promenad på vanliga asfalterade gångvägar här omkring.
/Erika

In his gallery

Jag är så glad just nu!
 
Såhär glad är jag haha :P
Jag vet helt ärligt inte vad det beror på, men det gör mig ingenting. Jag är mycket hellre glad utan anledning än att inte vara glad alls. Men det är ju i och för sig ganska förståligt.

Idag i en tidning läste jag en artikel om hur man blir framgångsrik på sin blogg. Inget jag kan säga att jag är direkt, men helt ärligt är det inte mitt mål heller. Det finns en anledning till att jag skriver och det är för att jag helt enkelt tycker det är kul att skriva. Sen är ju då fråga hur personlig man ska vara när man skriver, och vad säger ni? Jag tycker att det finns en gräns, du måste vara lite personlig för annars är det inte kul att läsa (alla älskar väl skvaller osv.) men du får inte vara för personlig. Nyckeln till att bli framgångsrik på bloggen var i alla fall att det man skriver skulle komma från hjärtat. Okej, jag ska inte sticka under stolen med att jag skulle ÄLSKA att tjäna pengar på min blogg, men som jag sa är det inte mitt mål. För det är något jag aldrig någonsin kommer att uppnå.
Ha det bäst
Erika

man kan ju inte få allt man vill

Nu sitter jag här... ska precis sätta igång att plugga lite och senare blir det nog en tur till banken.

Fast egentligen vill jag nog bara gå ut och sätta mig, nu börjar det ju klarna upp ute!
Ha det underbart allihopa
Erika

Bara en sista

Nu måste jag rusa i säng för imorgon är det skriftliga nationella proven i Engelska B direkt på morgonen, så önska mig lycka till! Och lycka till till er som ska göra det också.

Lite allt möjligt! Typ...

Jag får lite dåligt samvete för att jag har skrivit så lite och dåligt. En sak kan jag lova och det är att när alla mina prov och arbeten är klara då kommer jag skriva mer. Så länge får ni nöja er med att läsa det lilla jag skriver, men det duger väl? Jag måste bara erkänna att jag faktiskt är väldigt stolt över mig själv just nu, jag pluggar som aldrig förr och det känns inte lika jobbigt att gå till skolan längre. Kanske är det för att det är så ljust ute när man vaknar eller så är det tanken på att det faktiskt inte är SÅ länge kvar i skolan nu?

Nu tänkte jag att ni kan få se lite bilder från de senaste dagarna så slipper jag skriva så mycket om det haha.



Titta sötnosarna vi gick och hälsade på under en av lunchrasterna förra veckan : ) De är ju så gulliga.


Sen fyllde älskings Emma 18! Har inte hunnit skriva något om det men de kommer : O


Helgen, ja vad ska man säga... det var fint väder och jag var ute på baksidan och solade/pluggade.

Och sist men inte minst idag blev det en promenad från Konsum och hem. Efter en dag i skolan då vi hade bokföringsprov och var med i en tävling på aktiekunskapen haha. Jaa... men men. Sov gott!
Ha det underbart allihopa
Erika

Anledningen

Jag har varit riktigt dålig på att skriva den här helgen, men om ni tittar ut kanske ni förstår orsaken. Det är alldeles för fint väder för att sitta inne vid datorn så därför befinner jag mig utomhus. Ikväll däremot tänkte jag skriva lite så ni får titta in då istället!
Ha det underbart allihopa
Erika

Rolig post!

När jag kom hem idag hittade jag ett litet paket till mig i brevlådan. Måste erkänna att jag blev riktigt glad även fast jag visste vad det var i. Det är som när man får hem Veckorevyn,  man vet att man får den men ändå är det så roligt att få någon "spännande" post haha.


De hade till och med skrivit en lapp i för hand, kändes väldigt personligt och jag är övertygad om att jag ska beställa därifrån igen någon gång.

Titta så fint!
/ Erika

Mäster kocken i eg

Idag var det jag som stod för middagen här hemma och jag bjöd på ungspannkaka med lingonsylt. Ser den inte smarrig ut hahaha. Det är inga dåliga "luftbubblor" eller vad det är som blev på den, men tråkigt nog försvann de när jag tog ut den sen : (

Nu har jag planer på att ta en dusch och sedan hoppa i säng för jag är så fruktansvärt trött. Usch känner inte alls för att duscha egentligen vill bara gå och lägga mig men det är ju så jobbigt att duscha på morgonen så NEJ det får bli nu.
Ha det underbart allihopa
Erika

Woooww

Jag är trött, har ont i huvudet och mår illa. Tror jag ska göra en hallon smoothie och sedan lägga mig och läsa igenom alla samhällspapper en gång till. Först av allt ska jag lyssna på den här låten. Skriver mer om en liten stund.
Ha det underbart allihopa
Erika

Hallon!!!!


Sitter och äter halvtinade hallon. Det är ju så gott!
När jag var liten åt jag alltid hallon hemma hos farmor och farfar. Farmor har fortfarande hallon i frysen året om och på sommaren kan man gå och plocka de direkt från buskarna i landet. Hallon är aldrig så gott som det är när man sitter på kökspallen i köket  i bålsta och äter hallon med socker på som fortfarande är lite frusna.
/Erika

Konstigt fenomen


Jag har tänkt på en sak. Är det inte så att man hela tiden måste köpa nya hårnålar? Så fort man köpt ett paket så tar det några veckor och sedan måste man köpa ett nytt paket bara för att de har en förmåga att försvinna. Jag försöker vara noga med att lägga hårnålarna jag använt på ett speciellt ställe när jag inte ska ha de, men min taktik fungerar inte så bra. För även om jag försöker samla mina på ett ställe så hamnar de överallt, på golvet, olika bänkar och bord, i jack- och byxfickor eller i väskor. Sedan när man ska ha en hårnål ja då hittar man ingen, för då finns de helt plötsligt ingenstanns. 

Tänk hur mycket pengar man gör av med på att köpa hårnålar. Om vi säger att man köper ett paket i månaden blir det 234 kr per år. Okej, kanske inte är så mycket men skulle hellre lägga de pengarna på något annat än hårnålar om ni förstår vad jag menar haha.
/ Erika

Vad skulle du göra om en rejält överviktig man i speedos och solglasögon kom springande mot dig?

Det var länge sen jag skrattade så mycket i skolan som jag gjorde idag, vet inte varför men av någon anledning var jag jätte glad hela dagen och tydligen märktes det också då jag fick kommentaren "värst va glad du är idag då". En glad Erika är nog mycket bättre än en sur och irriterad kan jag i alla fall säga : P

Kanske var just för att jag har varit på så bra humör hela dagen som det inte känns SÅ farligt att sätta sig och plugga. Tänkte börja läsa igenom häftet om våld mot kvinnor, stryka under det viktiga och sedan svara på frågorna om det. Måste även plugga in lite italienska glosor men efter det är jag nog klar för idag. Nu måste jag återgå till pluggandet. Kom på en sak jag ska skriva om sen så ni får vänta och se.
/ Erika

Snabbt

Hinner inte skriva någonting nu knappt, för nu ska vi iväg och spela match. Eller jag ska inte spela men tänkte det kunde vara kul att åka dit ändå. Suck sista matchen på säsongen och så ska man inte spela : ( Lite ledsen måste jag erkänna att jag är nu. Men jag och Emma ska heja på så får vi göra det bästa av den här Semifinalen helt enkelt haha.
Skriver sen, ha det underbart allihopa
Erika

Fix-ideér

I bilen på väg till Stinsen satt jag och mamma och diskuterade olika "fix-ideér" barn får för sig. Hon berättade att hennes jobbarkompis son vägrar ha på sig strumpor på dagis osv.. och då kom vi på alla kostiga ideér jag hade. Tillexempel så gillade jag inte strumpor, det är ju en söm längst fram på strumporna vid tårna och så fort den hamnade på mina tår började jag skrika och gnälla om att det va obekvämt haha fråga mig inte varför. Sen drack jag även välling väldigt länge både för att jag tyckte det var gott och för att jag var så trött och gnällig på morgonen att det va lättast att ge mig det för det kunde jag äta när jag praktiskt taget sov fortfarande. Vad var det mer... hmm joo jag skulle alltid ha på mig så konstiga kläder vid olika tillfällen, tillexempel mitt i vintern vill jag ha klänningar på mig och massa sånt där.

Efter ett tag sa mamma, man måste ju sätta gränsen någon stanns. Kan inte låta små barn få vad de vill för då kommer det bli helt hopplöst sen. Ja... dig lyckades vi ju inte så bra med. HAHA tack så mycket för den lixom : P Så hopplös är jag väl inte?
Ha det underbart allihopa
Erika

Ganska tråkigt att läsa måste jag nog erkänna

Idag är jag glad! Känner mig så mycket bättre, okej jag är inte frisk ännu. Verkligen inte, men jag är på god väg att bli. Det första jag sa till mamma när jag vaknade idag var: mamma titta jag kan andas genom näsan igen! haha. Ja ibland beter jag mig som ett barn, jag vet : P

Nu sitter jag här och målar naglarna, de blir rosa igen. Känns som det var dags för lite färg för de senaste dagarna har jag bara haft vanligt genomskinligt. Om knappt en och en halv timme ska vi iväg så jag antar att snart börjar det bli dags att byta om och kanske borsta igenom håret en gång men först ska jag måla klart naglarna. Vill verkligen inte förstöra lacket som jag brukar göra, bara för att jag inte har tålamod nog att sitta stilla och vänta. Skriver nog mer senare.
Ha det underbart allihopa
Erika

tehi taha

Har precis tittat klart på it's all about... the women, en film som "klarar av att slå Sex and the city på alla tänkbara sätt". Att den slår sex and the city vet jag inte om jag kan säga, men den håller i alla fall minst samma klass. Enligt mig.

Nu sitter jag och trycker i mig massa surt godis. Blev inte sådär extremt mätt av middagen nämligen, jag brukar ha en förmåga annars att äta tills jag nästan mår illa haha. Idag blev det istället sushi (som var väldigt gott), en rostad macka med jordgubbs marmelad och till det cola. Snygg kombination va? Det tyckte mina föräldrar med och de tittade lite undrande på mig, men gott va det!

Tror det blir några avsnitt vänner för min del nu.
Ha det underbart allihopa
Erika

stackars Erika

Idag är nog den värsta dagen av alla, fy "sjuttsingen" va förkyld jag är. Mina ögon bara rinner oabrutet hela tiden, huvudet värker och jag är jätte snorig. Har snytit mig non stop hela dagen idag. Har inte haft någon lust att skriva någonting idag, har bara legat/suttit i soffan och tittat på film/tv. Vid tre tiden tog jag bussen ner till Spånga och hyrde film, det är väl ungefär det mest ansträngande jag gjort idag. Det räckte gott och väl kan jag säga var helt slut när jag kom hem igen.

Ikväll blir det att titta på tv, äta sushi och sedan titta på filmerna jag hyrt och äta godiset. Sen är det bara att hoppas jag har mer energi imorgon så jag orkar åka med mamma och köpa lite presenter och så att jag på kvällen orkar följa med och fira en vän till familjen som fyllt 18.

Lovar att det blir bättre och förmodligen mer intressanta uppdateringar sen när jag blir frisk.
Ha det underbart allihopa
Erika

sjukdag

Tycker faktiskt jag har varit duktig idag. Har skrivit mitt PM om sam B arbetet och det fick jag väldigt positiv respons på av min lärare. Sedan har jag även läst igenom och skrivit rent första delen av engelska arbetet och skrivit om andra delen två gånger haha. Har inte riktigt bestämt mig om jag är klar med den ännu men...

Annars idag har jag bara tagit det lugnt, tittat på tv, tittat på film, fikat med hallon/blåbars paj och latte. Vet faktiskt helt ärligt inte alls vad jag ska skriva. Det här känns rätt ointressant så..
Ha det underbart allihopa
Erika

Inte riktigt som vanligt

Nu har jag lyckats vakna till liv igen efter en konstig morgon. Vid halv 7 vaknade jag och gick upp men mådde så dåligt och hade ont i hela kroppen och ansiktet så jag sjukanmälde mig och gick och la mig igen efter att jag fått i mig lite frukost. Hittade ETT sätt att ligga på för att jag skulle kunna ha möjlighet att andas genom näsan istället för munnen (ni kan inte fatta hur mycket mina käkar värkte). Tillslut lyckades jag somna om och värken försvann. Sedan har jag vaknat lite då och då hela morgonen.

Planen nu är att göra lite te och sedan sätta mig och fundera ut vad jag ska skriva mitt samhällsarbete om så att jag kan maila in det till min lärare. Lunch står sedan på schemat strax efter tolv och sedan ska jag skriva klart hela engelska arbetet tänkte jag. Då har jag det ur världen sedan. Hörs senare, lär bli ganska många uppdateringar idag.
Ha det underbart allihopa
Erika

lite fakta

Har varit på promenad, ätit middag och tittat på room service. Nu känner jag för att läsa, så jag tror jag ska lägga mig och läsa twilight. Måste ju bli klar med den boken någon gång. Det jobbiga med den är bara att när man väl börjar läsa den går det inte att sluta... det går bara inte.

Vet ni vad som hände idag! (Lite äckligt det här så läs inte om ni e lite känsliga haha). Jag skulle snyta mig när jag satt och kollade på film. Jag gör det och livet är frid och fröjd, sedan tittar jag ner på mina händer och då ser jag att de och pappret är helt röda av blod : O Va lite läskigt men samtidigt kunde jag inte sluta le för det va första gången jag blödde näsblod haha. Aja God natt
Ha det underbart allihopa
Erika

Lugnt och skönt


Det blev film för mig denna eftermiddag. Ingen mindre än Music & Lyrcis, har sett den massor med gånger redan men den är bra ändå! Ja det var ungefär det jag orkade göra idag, eller ja jag har gjort lite test på facebook. Tidsfördriv ni vet. Det hela slutade i alla fall med att när jag blir "stor" ska jag flytta till Paris, jobba som bartender och gifta mig med Collin Farrell. Nu vet ni var ni har mig om några år.
Ha det underbart allihopa
Erika

Jahapp?

Nu är jag hemma, eller för att vara helt ärlig så har jag varit hemma ett tag redan. Slutade strax före tolv idag så jag var hemma redan kvart över. Inte fy skam. Mitt ena internet krånglar, av någon anledning är det jätte långsamt. Förstår inte riktigt varför, för Safari fungerar precis som vanligt. 

Nu är det dags för lunch. Är vrålhungrig och fiskgratängen i skolan såg inte så lockande ut. Det flöt lixom omkring vatten i den såg det ut som. HAHA, appropå ingenting, det ringde just på vår hemtelefon och jag svarade som vanligt...
Jag: Erika...
Hon: Jag ska döda dig (i ljus tjejig röst)
Jag: eh va?
Sedan la hon på. Folk har roliga saker att sysselsätta sig med. Det märks tydligt. Aja, lunch nu. Kan passa på eftersom att de kommer hit ner och städar nu också. Hörs senare
Ha det underbart allihopa
Erika

Snilleblixt

Har ni tänkt på en sak... Att när man blir förkyld, alltså snuvig, snorig ja kalla det vad ni vill, då blir man det alltid bara i den ena näsborren. Sen kan det byta lite mellan de två men du är oftast bara förkyld i den ena. I alla fall, nu har jag kommit på varför det är så! Trummvirvel. Det är för att man ska kunna andas genom den andra, är du förkyld i båda kan man ju inte andas och ja då är det stor risk att man, ja det kanske inträffar olyckor när man sover för att man glömmer att ha munnen öppen. Smart teori va!

Ha det underbart allihopa
Erika

suck, suck, usch, pust

Usch just nu känner jag mig bara jätte hängig, det känns ungefär som att jag har bomull i hela huvudet. Inte nog med det så kliar det i hela halsen,  i näsan och värker i hela ansiktet. Därför tycker jag att ni ska tycka synd om mig!

Nu har jag i alla fall tittat på det nya the hills avsnittet, målat naglarna (dock genomskinligt) och ätit en god omelett till middag. Funderar ärligt på att gå ut och ta en promenad nu, känns som att det skulle vara rätt skönt. Men känns det inte lite segt att gå utan mål? Bara runt runt lixom... Det är i sånna här tillfällen jag verkligen önslade att jag hade en hund, skulle vara helt perfekt ju.

Vi hörs senare,
Ha det underbart allihopa
Erika

jag visste ju att det skulle bli såhär


Usch! Nu har jag ingen lust alls att sätta mig och skriva det här arbetet... kanske om jag gör en kompromiss? Skriver en del av det nu sedan gör jag det jag vill, som att måla naglarna, tvätta bort allt smink, ta en alvedon och bara mysa. Nej nu ska jag allt ta och börja.
Ha det underbart allihopa
Erika

En skön eftermiddag

Jag tänkte vara riktigt duktig och sätta igång och plugga direkt när jag kom hem. Det uppstod hinder, såg att nya:

hade kommit så jag kom på en annan lösning. Sätter mig och läser VR först och så kan jag passa på att ta lite hallon&blåbärspaj som jag gjorde. Sedan blir det att skriva lite på engelska arbetet. Jag har kommit på att jag läser alltid tidningar på samma sätt. Alltså, man böjar med att bläddra igenom den, kolla lite halvt på allt men inte riktigt läsa det. Sedan lite senare börjar man om igen och det är då man läser allt ordentligt.

Nu ska jag hålla tummarna för att det går någon riktigt tjejig bra film på tv!
Ha det underbart allihopa
Erika

ÅHhh neej

Klockan är två och jag har inte kommit ur sängen ännu. Känner att jag börjar få ont i halsen, så just nu har jag faktiskt inte så mycket lust att ta mig iväg och träna som jag hade tänkt. Kanske är det en dag som denna manska passa på att göra lite nytta? Som att tvätta, vika tvätt, baka och bara kolla på massa filmer samtidigt? Eller vad säger ni? Låter inte det som en bra ide? : D

Idag är sista dagen på lovet... känns lite tungt att behöva börja skolan igen. Det är ju trotts allt nu proven börjar, men sen är det ju bara två månader tills sommarlovet också och det är inte fy skam! Skriver mer senare
Ha de underbart allihopa
Erika

Tankspridd

Undra hur många gånger jag har gått igenom de bloggar jag läser dagligen nu... känner mig helt tankspridd. Kan inte riktigt fokusera på någonting alls. Hela förmiddagen var jag som vanligt glad osv osv, det var efter lunch sen som något hände. Jag blev lättirriterad och bara allmänt nere, varför? Det vet jag inte faktiskt. I alla fall, nu har vi ätit jätte god middag, druckit champange och tittat på Wipeout hela familjen. Det har varit en jätte skönt och mysig kväll helt enkelt.

Vilka I-landsproblem jag har, just nu orkar jag inte ens leta reda på fjärrkontrollen så att jag kan byta kanal. Det är någon riktigt dålig svartvit film på 5.an.
Ha det underbart allihopa
Erika

lördag, söndag

Igår efter en rolig eftermiddag med Fernando på söder tog jag tåget ut till Bålsta där vi skulle äta  påskmiddag hos farmor. Jag visste att det var en bit till Bålsta men det tog mig hela 44 min att åka från Stockholms Södra och hela vägen dit. Som tur var hade jag min ipod med mig så jag kunde lyssna på musik.  Däremot  var jag klantig nog att glömma mitt busskort hemma. In till stan var det lugnt då sms.ade jag bara, när jag sedan skulle  till Bålsta var jag tvungen att köpa en helt ny bussremsa, bara för att Bålsta ligger utanför Stockholms länsgräns. Suck Suck.
Idag fyller pappa år så hela  dagen har spenderats med familjen, eller nästan i alla fall. Tog en tur till vby med Emma mitt på dagen vilket var väldigt mysigt : ) Nu ska jag fortsätta titta på Gossip Girl.
Ha det underbart allihopa
Erika

GAAAAASH


Det här är jag och min älsklings Emma. Vad skulle jag göra utan henne tro? Det här är ett sms jag fick av henne precis, eller det är ett svar på ett jag skrev till henne. Ni kommer inte förstå någonting, haha. Men det fick hela mitt ansikte att lysa upp.
"Va kul gumman! Du ÄR hopplös! haha. VI kan väl höras imorgon, ska sova vidare nu ;) <3"
Alla behöver en bästa vän, trust me. Hon är verkligen någon som betyder otroligt mycket för mig, my loveli love.
Ha det underbart allihopa
Erika

Burn after reading

Hade egentligen inte alls tänkt skriva nu, men eftersom jag ändå inte har något annat för mig för tillfället så kan jag ju lika gärna passa på. Dagen har bjudit lite på allt möjligt. Först blev det frukost framför filmen Burn after reading. Haha, sjuk film måste jag säga, men den var bra. Brad Pitt's roll var nog den roligaste av alla, han spelade en kille som typ trodde han var "cool" fast han var största tönten. Haha. Bara man såg honom började man skratta.

Rekomenderar den verkligen i alla fall : )

Efter filmen åkte jag och mamma till vby, vi shoppade, fikade, hyrde film och handlade mat. Så ikväll blir det nog ännu en film för mig, men det är rätt skönt att ta det lugnt så jag klagar verkligen inte!

Ha det underbart allihopa
Erika

En duktig dag

Det blev ganska mycket nytta gjort idag ändå. Pappa ringde och frågade om jag skulle följa med och handla mat, så vid halv fem tiden åkte vi till coop vinsta och storhandlade. När vi kom hem rensade jag ur kylen och sedan packade vi in alla ny mat, så nu finns det massa god mat! Sedan bäddade jag rent i min säng och nu sitter jag här. Vänner börjar om någon minut så min plan är att titta på det, har precis fått på mig mina mjukisbyxor från Victoria's Secret. De är helt fantastiskt sköna, gjorde i något jätte mjukt material.

Nu börjar vänner! Hörs senare
Ha det underbart allihopa
Erika

Hmmm

Jag är kluven. Jag vill träffa någon/några men ändå inte. Jag vill göra någon mend ändå inte. Jag vill göra mig iordning men ändå inte.

Det skulle vara fruktansvärt skönt att bara ta en dusch, sedan sätta på sig mjukisar och efter det bara lägga sig och titta på en film. Samtidigt skulle det vara skönt att göra mig iordning och åka iväg och träffa någon.Gaah jag vet inte rikigt vad jag ska göra. Börjar nog med en dusch och sen får vi se vad jag känner för.

Ha det underbart allihopa
Erika

Mina ben tillhör inte längre min kropp, haha.

Efter en rolig kväll ute och en taxiresa med en pratsam och väldigt trevlig taxichafför är det nu dags att sova. Mina ben värker något förskräckligt och jag är riktigt trött så det ska bli skönt att få stänga av datorn och bara lägga sig i sängen och sova. Imorgon har jag planerat in att i mina VS mjukisar och min svarta långärmade t-shirt från Gina Tricot, ska jag titta på film, dricka te och äta kladdkaka! Myyyysigt. Sov gott
Ha det underbart allihopa
Erika

Man skulle kunna kalla det en lat dag.

Down under och Love song det är mina nya droger. Alltid när jag ska lyssna på musik är det någon av de jag sätter på först haha. "Im not gonna write you a love song cause you asked for it, cause you need one, you see. "

Idag har jag inte åstakommit speciellt mycket måste jag erkänna.

Så här sitter jag fortfarande och nu är klockan över halv fyra. Till mitt försvar så vaknade jag strax efter ett så har inte varit vaken sååå länge. Pappa hade tydligen kommit in och väckt mig vid elva, sagt att jag borde gå upp, men det här jag inget minne av. Så förmodligen somnade jag bara om så gott igen haha. Juste! Jag har precis tittat klart på de två nya avsnitten av The Hills, ÅH jag vill inte vänta en vecka till på nästa. Jag vill se det på en gång haha.

Nej mina planer för dagen är nog att ligga kvar här, eventuellt gå och hänga upp tvätten. Vadå lixom klockan är snart fyra. Om fem timmar kommer Isabelle hit (innan vi ska ut), vilket betyder att om tre timmar borde jag gå och duscha och fixa någon mat till mig själv. Så tre timmar går fort haha. Kan passa på att titta på den där filmen mamma hyrde igår också ; ). Ja vad ska jag säga... ni vet var jag finns om ni behöver få tag på mig haha.
Ha det underbart allihopa
Erika

Godnatt

Nu är klockan kvart i tolv och jag tänkte gå och lägga mig. Känner mig inte så trött, men kroppen behöver vila lite. Inte för att jag har speciellt stora planer för dagen men på kvällen ska vi på en påskfest inne i stan : D vilket ska bli väldigt kul. Sov gott hurrni
Ha det underbart allihopa
Erika

Cousy snödriva

Klar för kvällens äventyr!


Nu ska jag snart iväg och handla mat och sedan är det dags att grilla. Yeej! Mysigt ska det bli hihi. Blir ingen "fancy" mat men herre gu man har ju bara studiebidraget som ska räcka i en månad, så speciellt mycket förväntar man sig inte : P
Nej nu ska jag välja parfym, borsta tänderna och sedan är jag helt klar!
Ha det underbart allihopa
Erika

vårväder!

Jag har gått i ett hela dagen. Gjort allt för att inte sitta stilla och inte göra någonting för länge. Mötte Emma strax före elva, vi tog en promenad (i solen) till björnboda, där vi inhandlade fika och lunc htill min far. När vi sedan kom tillabaka hit vid halv tolv tiden var båda hungriga så vi ställe oss och lagade lunch. Stekt bacon, blodpudding och lingonsylt var det som stod på dagens meny! Och Yummi va gott det blev, vi satt ute på baksidan och åt samtidigt som vi njöt av solen, snackade skit, löste sudoku/ordsuduko, korsord och sedan när vi kände att våra hjärnor var lite för ansträngda började vi ta sönder isen på poolen hahahah.

Nu har jag precis duschat och gjort en läskig ansiktsmask. Blir en snabb fika och sedan ska jag sätta larm på mobilen ifall att jag råkar somna. Hörs senare
Ha det underbart allihopa
Erika

tidigt, väldigt tidigt

God morgon mina kära
Titta nu först på vad klockan är (08:21) och sedan tänker ni på vem det är som skrivit det här (jag). Imponerande va? ; ). Nja kanske inte direkt egentligen, jag har nämligen inte lyckats somna ännu.

En sån här frukost hade jag velat ha idag, men istället blev det omelette, en macka och jucie. Inte fy skam det heller kan jag säga. Vad mer har jag lyckats hinna med nu på morgonen och i natt. Jo jag har, tittat på flera avsnitt av the girls of hedsor hall, hunnit se några avsnitt vänner, jag har sms.at, målat naglarna och noppat ögonbrynen.

Nu tänkte jag snart börja göra mig iordning eller ska nog duscha, göra ansiktsmask och sedan sätta lotion.
Ha det underbart allihopa
Erika

tada :P






Dagens inköp : )

Ha det underbart allihopa
Erika

Jag vann inte!

Var med i tävlingen om resan till thailand för två personer (robinsontävlingen) men jag vann inte : ( Kanske inte är så konstigt egentligen med tanke på hur många det är som är med i sånna tävlingar men ändå. På något litet sätt så kändes det faktiskt som att det här kanske var min gång att vinna. Men uppenbarligen var det inte det.

Juste måste berätta att jag har fyndat idag! Köpte en väska för 100 kr, sedan hittade jag två koftor också båda kostade 199 men en av de var det ytterligare 25% rabatt på och sedan blev det ett urgulligt linne också : D Kan visa er bilder senare.

Nu börjar CSI och efter det är det "ballar av stål" som jag tänkt titta på och då ska jag passa på att smaka min kladdkaka med hallon i som jag gjort och dricka smoothie eller latte. MUMS haha.

Ha det underbart allihopa
Erika

Så underbart!

If they wanna roll they rool

Nu har jag hunnit vaknat, ätit frukost och legat ute i solen ett tag.


Titta så brun jag har blivit HAAH ; )

Nu ska jag göra mig iordning och sedan åka in till stan för att möta mamma ett tag. Imorgon kväll ska jag umgås med, Emma, Micke och några fler. Det blir film och kanske grillning. Men iaf, talk to you later
Ha det underbart allihopa
Erika

PS

Glömde berätta vilka otroligt modiga vänner jag har ; ). Vi satt och tittade på saw 4 utan ljud! hahaha.

Vi satt och funderade hela filmen på vilka filmer/serier "agent strahm" är med i... fortfarande inte kommit på någon : O

Emma, det här va den där lådan jag pratade om i 5.an. "Det finns en väg ut, och den är i den här lådan". Du vet? haha. Så såg det ut iaf ; )
God natt
Erika

woops i did it again, i played with your heart, got lost in the game. Oh baby baby!

Vilket minne jag har, jag hade tänkt ut vad jag skulle skriva ett inlägg om tidigare idag och jag var helt säker på att jag hade skrivit det. När jag tittar nu ser jag att jag inte hade skrivit något idag... bra jobbat Erika!

Jag ska fatta mig kort för jag är väldigt trött nu, blev inte så mycket sömn inatt. Halv 12 väcktes jag, men gick inte upp fören 12 idag, en lång frukost och tv stod på schemat och efter det åkte jag en snabbis till gymmet. Sprang tre km (kände mig jätte duktig haha) och ja, det var allt jag hann. Gjorde mig iordning snabbt och stressade iväg för att möta tjejerna hemma hos Jessica där vi skulle fika. Vi satt även och kollade ut ställen dit vi kunde åka i sommar några nätter för att bada, sola och ja umgås. Vi ska bo i tält har vi kommit fram till vilket kan bli spännande haha, nej men det ska nog gå bra. Senare på kvällen blev det middag med familjen och sedan kom Emma, Emma och Jessica hit och tittade på tv och filmer. Mysigt!

Där har ni hela min dag lite snabbt sammanfattad haha. Lovar att försöka skriva bättre imorgon men nu ska jag sova.
Ha det underbart allihopa
Erika

Sola i början av april?

Vilket underbart väder det har varit idag! Blev väckt imorse av en mamma som ville veta om jag ville ha frukost och det ville jag ju såklart. Så tillsammans åt vi frukost ute på baksidan i solen! Där blev jag sedan kvar i en timme kanske, löste korsord (barnvarianten haha), löste sudoku (lätt och svårt) och drack uppe min frukost latte. När jag kom in och skulle duscha sen hade jag fått svaga ränder av linnet, de syns säkert inte ens längre : (. Är det bara jag eller känns det som att man ska tvätta borta solbrännan när man duschar? Jag får alltid den känslan vilket är väldigt jobbigt för man vill ju lixom duscha men samtidigt vill man inte att solbrännan ska försvinna. Så jag tvättar mig alltid jätte försiktigt för att inte "skrapa" bort den haha.

Trotts min "rädsla" duschade jag och sedan gjorde jag mig iordning för att åka till kusinerna. Mina älskade kusiner! De börjar bli stora nu alltså, Daniel fyller 11 i år herre guu och tvillingarna 8. Men än har jag övertaget, några år till tar det innan de blir starkare och längre än mig, vilket jag är glad över. Alltid mysigt att ha en Victor som kommer och sätter sig i ens knä och pratar. Idag berättade han att jag hade mitt hår fel för man såg inte mina fina örhängen haha.

Haha nog om det, kvällen bjöd på grillning till middag och sedan blev det en film hemma hos Rickis haha.

Måste erkänna att jag tycker min "outfit" var riktigt snygg. Stora tjocka sockor och mammas förstora ballerina skor haha. Tog denna vackra bild för att visa min älskade Emma vilken otroligt snygg stil hennes bästis hade, men tror jag gjorde något fel när jag skickade så den kom nog inte fram haah. Jaja.
Ha det underbart allihopa
Erika

varför just sånna bilder?

Blev aldrig att skriva något mer igår, trotts att jag sa det. Däremot tog jag några fina ben/fötter bilder haha.



Lite underhållning sådär när man sitter och väntar på folk : P Just nu har jag kunnat börja använda min DKNY vårjacka också! Lycka hihihi!

Ha det underbart allihopa
Erka

Riktig vår

Det har inte varit dåligt väder idag alltså! Nästan hela lunchrasten satt vi ute i solen på skolgården (guuuu va skönt det var) och efter naturförhöret gick vi ett gäng till ica och köpte glass, sedan satt vi ute och åt den också! Hihi, riktigt skönt har det varit : )

Nu ska jag när som helst möta Theo sen får vi se vad vi hittar på, ute vill jag vara i alla fall och ikväll blir det middag och bio med Isabelle. Skriver mer om ett tag.
Ha det underbart allihopa
Erika

I know myself to good

Jag visste att efter jag hade skrivit det förra inlägget så skulle jag tappa koncentrationen totalt på att plugga. Det är läskigt hur väl man känner sig själv ibland alltså!

Jag valde sam linjen för att slippa matte och naturämnena. Inte jätte lyckat kanske med tanke på att jag läst matte A & B och nu är inne på C och att jag måste läsa både naturkunskap A & B. Jaja nu sitter jag i alla fall här och pluggar på de olika hormonernas namn och vad de gör (otroligt intressant, tycker ni inte? : P ). Jag har ju trotts allt mycket rolig att se fram emot. Imorgon blir det till att gymma efter skolan (inte så kul men) och efter det ska jag träffa Theo för att fika. På kvällen blir det bio och på lördag ska vi över till kusinerna och fira Anette. Sedan, ja sedan har jag ett helt lov att se fram emot! :D

Det är inte alltid dåligt att gå i skolan, loven är ju helt underbara!
Ha det underbart allihopa
Erika

Imponerande

Oj, vilket minne jag har. Hade helt glömt bort att jag tänkte skriva och satte mig och pluggade direkt. Idag slutade vi vid fyra (en timme tidigare, YEEJ!) och då blev det en 30 min promenad hem för att sedan sätta sig och plugga igen. Känner att jag är lite trött i huvudet nu men jag har inte så jätte mycket val. Måste hinna lära mig det här nu för sen blir det träning och efter det kommer jag verkligen inte orka plugga nå mer. Ska återgå till pluggandet ett litet tag till så jag skriver mer senare.
Ha det underbart allihopa
Erika

GUUU VA DUKTIG DU ÄR!!

Känner mig extremt duktig just nu. Har snart suttit i en timme och skrivit på engelska book reviewen. Otroligt fin bild det här haha, men vadå man kan ju inte alltid se bra ut ; ) eller? Inte för att jag påstår att jag gör det men... ja ni fattar vad jag menar. Nu är klockan snart halv elva så jag funderar på att börja avsluta och dra mig till sägen för att lägga mig och titta på tv en stund innan jag somnar.
Ha det underbart allihopa
Erika

Meine tag

15 minuter fotboll sedan fick det vara nog. Jag förstår inte riktigt tjusningen med det, det bli ju lixom aldrig mål. Idag har jag varit duktig, skola till halv tre sedan en snabbis till vby för att köpa nytt puder. Precis när jag satt mig på bussen hem så får jag sms från Nordea att mitt nya ID är färdigt att hämta ut och eftersom att jag inte hinner imorgon och troligtvis inte fredag heller så fick det bli idag. Stressad hem för att hämta pass, missade bussen till spånga och fick vänta på nästa vilket betydde att jag hade 45 min på mig att ta mig hemifrån mig till hötorget. STRESSIGT! Men jag hann precis med fem minuters marginal.

Köpte fika på 7eleven och sedan gjorde jag sällskap med mamma på hennes kontor och fikade, blev också att sitta där ett tag och plugga företagsekonomi. Ganska perfekt med tanke på att mamma kunde svaren på allt haha. Tillsammans köpte vi sedan en present till min kära faster och nu sitter jag här! Det är min dag det, hihi. Fullt upp men det har varit väldigt skönt. Har kommit på att det ställe där jag pluggar bäst är på mammas kontor : O. Det är tyst, skönt ochdet finns inga saker som stör t.ex. datorn (msn), tv.n och radion. Helt perfekt.

Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0