Nanananana nananananana

Allergitabletter, nässpray och att sitta inne verkar vara det som fungerar bäst mot allergidelen. Ja det suger rent ut sagt att behöva sitta inne när solen skiner ute men just nu känns det som det bästa alternativet. Känner mig SÅÅ mycket bättre just nu, precis som när jag satt i bilen på körlektionen. Visst jag är förkyld men kände inte av allergin fören jag gick ut igen.

Juste körlektionen gick jätte bra idag och det känns verkligen bra :) Nu är det dock ett tag kvar tills nästa lektion så jag får se till att köra hemma istället. Hur som haver så hörs vi senare,
ha de underbart allihopa
Erika

Inte igår inte

Long time no seen! För att uppdatera er om vad som hänt senaste tiden så kan jag säga såhär, jag har varit med robin, varit allergisk och nu lyckats dra på mig en riktig förkylning. Men nu trots min äckliga förkylning så sitter jag på bussen påväg till körskolan. Hur det kommer gå återstår att se men förhoppningsvis ska det gå riktigt bra, vi håller tummarna för det ialla fall. Har inte så mycket mer att säga just nu utan ska slänga iväg en "modefråga" till min kära pojkvän haha för jag behöver smakråd. Hörs senare hörrni! Puss

aaaaaahhhh jag blir tokig

Idag har jag en riktigt hemsk allergidag. Hela halsen och munnen kliar, ögonen lika så och jag nyser konstant. Fyfan alltså! Vill inget hellre än att bädda ner mig och sedan ligga där hela dagen och titta på film...

Vem e vem?




Det är jag och lejonen, vi har fått äran att tilldelas samma frisyr. Vet att ni e avundsjuka!

Inget liv utan fotboll?

Är det bara jag eller har hela den där VM hysterin gått för långt?

Jag tänkte gå in en snabbis på fb för att fördriva tiden (då matchen började bli rätt uttråkande) och upptäckte att ALLA statusuppdateringar handlade om just matchen... Fattar ni ALLA! Det är ju helt sjukt... gör folk inget annat än att titta på fotboll just nu? Ska jag säga... som sitter här med tv.n på i bakgrunden. Bara för att hålla mig hyfsat uppdaterad då jag tror det i alla fall skulle betyda lite för min pojkvän att jag försöker.

Allt jag ber om är att få höra någon säga att de faktiskt INTE tittade på matchen.

Morgonhumör


God morgon!

Kan ju berätta att mitt morgonhumör är långt ifrån bra idag. Sen jag vaknade (a okej för en timme sen) så har jag gått runt i min egna lilla värld och endast varit irriterad. Nu börjar det dock avta, har lyckats göra mig iordning och få i mig frukost så nu väntar bara lite kaffe och sedan är jag redo. Vi hörs i eftermiddag någon gång när jag kommer hem, så får ni alla sova så skönt i någon timme till medan jag jobbar.

Puss

:D

Jag har haft en mycket bra eftermiddag idag. Ni kanske undrar vad jag har gjort och svaret på den frågan är: shoppat! Perfekt eftermiddagssysselsättning. Egentligen skulle jag bara byta en klänning, men då den inte fanns så blev det lite annat istället.

Klänning, skor, jeansjacka (barnavdelningen haha), jeansväst (barnavdelningen, en jeansjacka som jag klippte av ärmarna på) och sedan lite underkläder. Har faktiskt tagit mig tid att ta kort på några grejer så ni ska få se nu.

Bilderna är mörka och rätt dålig kvalite men bättre än ingenting :D

Ha det underbart allihopa
Erika

smälter

Jag springer som en tetting (heter det så?) mellan solen på baksidan och skuggan inne i huset. 10 minuter är ungefär det jag klarar innan det känns som jag ska smälta bort. Undra hur varmt det är ute just nu...

Nej nu ska jag lägga mig och sola tills 2, då får det bli lunch. Hörs sen :)
Puss

Gäsp

God morgon!

Min körlektion idag blev inställd så nu har jag en hel dag att spendera på exakt det jag känner för. Planen är därför att ligga i solen några timmar innan jag och mamma åker och byter en klänning. Köpte klänningen i måndags när jag var iväg med Robin men den var förstor (därför ska man prova saker i affären istället för hemma) så nu måste jag byta till en mindre.

Jo juste.., gissa vad jag gjorde igår. Kollade på fotboll! Jag var snäll och gick med på att titta på fotbollen, visste att Robin ville se den, så igår var jag en snäll flickvän. Nej, nu väntar solen.
Puss

Done, done and done

√ Gått med tidningar till tidningsinsamlingen

√ Rensat bland underkläder

√ Tömt/ställt in i diskmaskinen

Nu är det dags att hämta ut paketet som har kommit, WIHO! :D

Lugnt och skönt

Klockan är halv ett och jag ligger fortfarande i sängen. Det kändes som att idag var ett ypperligt tillfälle att passa på att ta det lugnt. Att bara ligga och titta på serier på datorn. Det är ingen sol ute utan molnen dominerar och just därför har jag inte dåligt samvete för att jag fortfarande är inne. Dock tänkte jag ta mig en promenad till affären och hämta ut mitt och Robins paket senare, ja det vill säga om det har kommit. Egentligen skulle det ha kommit redan igår men... ja som ni märker har det inte gjort det.

Nej nu ska jag nog hoppa i en av de sköna klänningarna jag köpte igår och börja göra någon nytta. Vad sägs som att sy? Hörs senare,
Puss

En riktigt riktigt bra helg

Min frånvaro har berott på att jag har spenderat 0% av min tid ensam. Tro inte att jag klagar för det gör jag verkligen inte, jag har haft två jätte mysiga dagar tillsammans med min kära.

Söndagen spenderades med picnic, bad, mys, grillning och lite mer mys.

Och idag spenderade vi dagen med shopping, sol, bad och kubb.

Juste! Lördagskvällen var hur lyckad som helst. Vi hittade en "pub" vi satte oss på innan vi drog vidare till en hemmafest där vi mötte upp några fler från klassen. Var verkligen jätte kul att träffa folk igen, kommer garanterat att bli fler kvällar tillsammans.

Nu ska jag koncentrera mig på ett program som shoppingberoende. Hörs senare :)
Puss

Mys!

Och så var kvällens planer spikade. Om en liten stund ska jag åka och möta några klasskompisar, planen är att vi ska sätta oss på någon uteservering och bara ta kvällen lite som den kommer. Enligt mig låter det underbart! Så vi hörs inte mer ikväll..


Todelue!

vackert

Blev en lugn och skön dag utomhus idag. En långfrukost i solen, en tur till kyrkogården, lunch i drottningholm och sedan lite sol och bad på baksidan. Vad kvällen erbjuder är ännu inte helt säkert men något kul ska et nog bli.

Nu tänkte jag hoppa in i duschen, så vi hörs allihopa.
Ha det underbart
Puss

Bikini



Det var otroligt varmt ute idag så det kändes fel att bara sitta inne. Därför proppade jag i mig allergitabletter och sedan gick jag ute och la mig ett tag. Gillar min bikini från Åhléns, den är så somrig. Det blev inte så mycket färg för min del men vääääldigt varmt så nu ska jag hoppa in i duschen och efter det blir det grillning och bio.
Hörs senare eller imorgon,
Puss

Here I am

Guess who's back! Rätt gissat, det är jag! Och jag klagar inte, att komma hem till ett varmt Sverige, underbara vänner och en sjukt söt pojkvän är inte helt fel. Roliga saker väntar och jag njuter av livet.

Kommer ni ihåg att jag pratade om at jag ville sy en långklänning förut? Sagt och gjort, innan jag åkte iväg sydde jag en klänning som jag sedan tog med mig. Idag tänkte jag att ni skulle få se vad jag har skapat.










Talk to you later,
puss

RSS 2.0