Söndag

Har haft en helt underbar helg!

I fredags firade vi farmor på kvällen (god mat, fika och massor av prat precis som det ska vara). Robin hämtade mig sedan för en myskväll hos honom. I lördags handlade vi julklappar och julgranar till båda familjerna, vi passade även på att lunch mitt i julrushen (varför stressar folk så mycket redan? Har ju inte ens varit lucia än). På kvällen blev det julbord med trevligt sällskap. Sist men inte minst så har vi spenderat hela dagen med att fira julafton i förskott med pojkvännens familj. Så det blev julbak, julmusik, julklappar, spel och skratt i massor.

Nu känner jag att sova står överst på min "att göra lista". Imorgon blir det jobb och läkaren.

Sleep tight! <3


Äntligen!


Pepparkakssug

De har haft möte i konferensrummet hela dagen och jag är sååå sugen på pepparkakor (självklart står de där inne). Varje gång stolarna skrapar mot golvet håller jag tummarna och hoppas att mötet ska va slut.

Det här kanske är bra träning för min karaktär? Men jag vill ha Nuuuu!


Måndag

Myskväll at the Karlsson recident. Precis ätit tacos nu blir det handboll.
Puss


Helgen

Igår vart det lite shopping, 85års firande och sedan avslutades dagen med julfest med jobbet följt av en pubrunda med de som inte riktigt kände sig klara med kvällen. Vid 2 lämnade vi de sista på pendeln och rörde oss hemåt.

Idag är man seg så det känns helt okej att kura ner sig i soffan och kolla på skidskytte.

Vi hörs senare, Puss


Mums

Vi har en liten burk med oregano hemma :P


Glömde

Glömde säga att jag har haft en grym dag idag! Älskar dig!.


Torsdag

Tänt ljus, liten cappucino, chokladtryffel med hallon och "Jag är Ozzy Osbourne". Ni är jag redo för lite mys innan jag går och lägger mig.


RSS 2.0