A wounderful christmas time

Hellu!

Riktigt juligt hemma hos oss nu!
.
Jag har tänt massor med ljus, satt igång 107,1 Vinyl Jul och släkt ner hela övervåningen. Alla gardiner är utbytta till helvitt och dukar och handdukar går i rött. Nu saknas bara snön.
.
Appropå jul så har jag lyckats få ihop en hög julklappar redan! Woho. Även om vi inte ska fira jul i år så MÅSTE man ju ha julklappar, det hör lixom till.

Måndag 28/11

Kan inte bestämma om det blir en bra dag eller en jobbig dag idag. Jobbet flyter på bättre än på länge men samtidigt så har jag ett illamående som vägrar försvinna.

Ikväll påbörjas två julklappar också! Julen närmar sig med stormsteg, 2,5 veckor kvar nu.

Puss


Första advent!

Första advent firades med fishspa, champange, julskyltning, shopping, julmarknad, och lunch på fridays. Heeelt okej om ni frågar mig!


Äntligen hemma

Efter en 12/13 Tim arbetsdag så sitter jag äntligen ny duschad i sängen och äter brushetta till middag! Mums.


Tidig morgon

Det kändes lite jobbigt att gå upp redan klockan sex så istället kröp jag lite längre ner under täcket en stund. Efter ett tag så stod jag ut med tanken på att gå upp, så passade på att ta vara på julstämningen i huset, tände mitt fina ljus jag fått av svärföräldrarna och gjorde en kopp te. Nu ska jag strax gå upp. Bara en liten liten stund till...


Västerås

Hemma och klar för mys efter en jobbdag på kontoret i Västerås. Kände ett akut behov av att tvätta bort sminket, ta av de tajta byxorna och hoppa i mysdressen. Nu känns det perfekt, jag är redo för en kväll av god (men nyttig!) middag och en riktig tjejfilm. Tända ljus är så klart ett MÅSTE.
.
Är ungefär heeelt slut, dagen har gått i ett sedan klockan sju imorse så nu tackar jag för mig och så kryper jag upp bland kuddarna och väntar på sällskap!
Puss

RSS 2.0