EEEEEEEE

Trött och huvudvärk. Det sammanfattar ungefär vad jag känner nu, eller jag är glad också. Helgen har gått jätte fort men jag har haft kul! Det har inte varit en direkt vanlig helg för mig. Eller.. jaa.

 Det har varit kul, väldigt kl. Har träffat massor av nytt folk och bara ja varit. På fredagen var det en studentfest (Elba). Dit gick jag Malin och några av hennes tjejkompisar. Det visade sig sedan att de kände typ hälften av alla där och ja, haha typ ingen. Jag fick vara "hon från Sthlm" :P På lördagen sedan tog vi det bara lugnt hela dagen för att sedan på kvällen åka ut till hennes kompisar, där "grillade" vi och man satt mest och pratade. Inte direkt som här hemma men väldigt mysigt måste jag säga att det var. Söndagen ja idag hann vi inte göra så jätte mycket utan satt mest och pratade ut i skuggan.

Känner att de här va fruktansvärt dåligt och tråkigt skrivet men men. Duschen och sängen väntar!
/ Erika

packat och klart

Färdig packat!
Allt är nu nerplockat och säkerligen massor av saker jag inte ens behöver, biljetten finns tryggt i mobilen, ipoden är laddad och busskortet ligger i väskan. Även jag är i stort sett klar, ska bara sätta på mig skorna sedan är jag redo att gå. Kan förvarna er att jag förmodligen inte kommer blogga så mycket den här helgen, vet ännu inte vilken dag jag åker hem (det återstår att se). Så sakna mig inte för mycket och feel free to ringa och berätta om det händer något roligt :)

Haha det ser ut som om ja fått extrem nackspärr och fastnat sådär!

Ha det underbart allihopa
Erika

betyg, betyg, betyg, betyg

Hemma från skolan! Iof slutade jag halv elva. Men allt tog sin lilla tid, vid elva åt jag lunch med Issa (pannkakor :D). Efter det åkte jag till vby, tog ut lite pengar och bytte en sak och jaa nu sitter jag här. Klockan 14:35 går bussen jag ska med och efter det blir det pendel och sedan tåget till Västerås. Nu börjar jag bli nervös alltså haha, för det första är det jätte läskigt att åka sånna där tåg själv (tycker jag) för det andra så.. äh jag vet inte är lite nervös bara : P haha.

En glad nyhet:

Förhoppningsvis resulterar detta betyg som jag fick i nationella att jag får VG i hela Engelska B det är bara att hoppas! Vi har fortfarande inte fått något resultat från vår ekonomilärare men han sa i alla fall att arbetet såg bra ut men att han inte hade bestämt sig ännu... ÅH!

Skriver mer om en stund
Erika

Vi har i alla fall gjort vårt bästa!

Im kind of nervous! Hoppas verkligen att vår lärare är snäll nu och ger oss det MVG jag faktiskt tycker vi förtjänar. Okej jag ska förklara så även ni förstår. Kursen Småföretagande (50p) tar slut nu till sommaren, betygen sätts på tisdag. Vi har skrivit ett arbete som nu ligger på VG, detta på grund av att vår sista del bara fick betyget G. Efter att ha pratat med vår lärare fick vi tillåtelse att försöka lägga till och skriva om massor för att få den till ett MVG för om vi lyckas med det får vi MVG på hela uppgiften och troligtvis även i den kursen (då detta arbete är det enda vi gjort). Idag satt jag och sandmark och skrev åtta sidor totalt för att sedan lämna in det till Jörgen. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas!


Såhär glad blir jag om vi lyckas!
/Erika

08:59


God morgon!
Igår lyckades jag somna framför Bröllopsfixaren. Jag hade sovmorgon men ändå var jag så fruktansvärt trött. Vad det beror på det vet jag faktiskt inte, men extra sömn klagar jag inte över. Nu ska jag i alla fall  snart gå till skolan, eller ja buss går 36 så det är ett ganska bra tag kvar. Sen slutar jag vid fem någongång så ja det är en lång dag suck : ( Ni får ha en bra dag i alla fall så hörs vi senare,
ha det underbart allihopa
Erika

Det bara blev så

Jag har varit duktig idag. Fått undan massor av små arbeten så nu tror jag faktiskt att jag är helt klar. Att sitta kvar i skolan är rätt så smart när man vill bli klar med sådant man vet att man inte kommer göra hemma själv. I och för sig var inte planen att jag ens skulle plugga idag utan mer vara moraliskt stöd åt Theo men det blev ombytta roller. Jag satt och pluggade medan de pratade haha. Nu är planen att renskriva allt på datorn för att sedan maila in det till lärarna så att de blir glada.

Skriver mer om hmm kanske en halvtimme- timme.
Erika

Ändra inte på det

"Av dom brudar ja mött verkar du vara en av dom mest jordnära, vene va ja vill ha sagt men ändra inte på det. Finns så många idioter där ute... Ja vet inte riktigt du bara är och verkar ha lätt att acceptera saker som dom är typ vene får bara den känslan"

Ibland säger folk saker som bara går rakt in i hjärtat, det gäller i och för sig både bra och dåliga saker. I detta fall så var det väldigt positivt och jag blev väldigt glad för det betyder så otroligt mycket att få höra sådana saker.  Sen kan jag inte säga om jag är jordnära eller inte för det vet jag inte ens själv om jag är, men att upplevas som sådan är ju knappast negativt.

/ Erika

Bon Appétit

Har sett till att min opponering är igenom tittad och fullständigt klar nu och jag känner att jag börjar bli riktigt hungrig. Till lunch blev det nämligen en varm panini med mozarella och parma och till det en jordgubbs smoothie (måste dock erkänna att jag tycker mina är godare haha). Jag, Jessica och Ida hittade ett fik vid götgatan tror det hette Tully's eller något linande där vi åt lunch. Visst det är sjukt gott med sådana där mackor men man håller sig inte mätt så länge. Tog också en snabb fika med min kära mor efter att jag bytt mina skor då det blev latte och en bulle men matvrak som man är så är jag hungrig igen haha. Det är ju faktiskt 3,5 tim eller något sedan jag åt sist.


Ska på mina trötta fötter ta mig till köket och laga middag nu!
Ha det underbart allihopa
Erika

Solsken


Stadsvandring idag med en tredjedel av klassen typ, vädret kan man ju inte klaga på i alla fall. Strålande sol hela dagen men dock var det ganska tråkigt/ointressanta saker vi fick "lära" oss haha. Gamla Stan är mysigt men promenadvänliga gator har de verkligen inte. Kullersten som känns igenom skorna... men det kanske är det som är hela charmen trotts allt. Gamla Stan utan kullersten.. bra eller dåligt?

ÅÅÅHHH!!!

Mitt ena öga kliar något så fruktansvärt just nu och jag vet inte vad det beror på... väldigt irriterande kan jag säga!

Bättre sent än aldrig


NU precis just nu! Insåg jag att det är dags att på allvar ta tag i träningen. Att börja träna så man ser lite hyfsad ut inför "beach 09". (Gillar inte det uttrycket).  På den här bilden såg man ju lixom okej ut, men nu usch! Det är slut på chips, godis mitt i veckorna och allt annat skit man äter. Dags att vara lite nyttig.
Erika

Produktivitet



Det är inte helt fel att sitta ute och plugga när det är strålande sol ute. Dock skulle det kunna vara ite mer intressanta saker som man ska försöka lära sig än aktier!

Idag har varit en produktiv dag. Vi har rensat ena förrådet, fixat lite med poolen eller okej inte jag men mina föräldrar och som ni läste innan har jag även pluggat. Sen får jag inte glömma att jag har gjort ett litet hemmaspa för mig själv. Där ingick det:
  • Fotbad med scrub, återfuktande någonting och lite annat.
  • Ansiktsmask
  • Noppade ögonbryn
  • Lite fixande av händerna
Skönt kan jag verkligen säga att det var och något jag borde göra betydligt oftare. Har även en EXTREMT fin bild på mig själv med ansiktsmask som mamma tog för hon tyckte jag såg så läskig ut. Dock tänker jag inte lägga ut den haha.
/ Erika

Mitten in der Nacht

Börjar bli dags att krypa ner i sängen, klockan är ju trotts allt över två nu. Någon som såg Schyfferts show The 90's - ett försvarstal? Om ni inte gjorde det, SYND för er. För jag säger bara showen var riktigt grym! Tänker inte berätta någonting om den, vill ni se den får ni titta själva men här är några bilder i alla fall.

Varsågoda

Ett litet smakprov lixom! Klockan visar nu att det sedan två timmar tillbaka officiellt är söndag (snyft). Vilket också betyder att imorgon ska jag sätta mig och plugga aktiekunskap (ännu mer snyft) och förhoppningsvis börja fixa lite med cykeln.
Guten Nacht meinen sûss leser
Erika

Sometimes you just have to figure out what you really want

Jag har varit ganska frånvarande de senaste två dagarna (eller vad blir det?). Ibland har man bara inte tid helt enkelt. Igår var jag och Mamma inne i stan. Kollade på färg till huset, köpte en cykel till mig!, köpte färg till cykeln (lila), gick runt lite i Solna centrum och tillsist hämtade vi upp Emma och åkte för att handla mat.

Titta så fin vår nya bil är inuti.

Jag och Emma lagade sedan middag till oss, Micke och Rikard. Om jag får säga det själv så tycker jag faktiskt att maten blev väldigt god! Även Christian kom och vi alla tittade på Gökboet och satt sedan och pratade i några timmar.

Idag hämtade Mamma och jag cykeln, fikade, gjorde fynd på skopunkten och hyrde film. Vet inte riktigt vad det är men känner mig helt slut, helt trött. Tur att det blir en LUGN kväll med stora bokstäver. Robinson om 15 min, sedan ska vi ÄNTLIGEN se Allt flyter som varit praktiskt omöjlig att få tag på.
Ha det underbart
Erika

Så det kan gå!

Erika      Krönika - Svartsjuka-avundsjuka       Klar VG/MVG


Mitt betyg på krönikan vi skrev på Svenskan. Var väldigt nöjd med den men riktigt osäker på vilket betyg jag skulle få så det här var verkligen en lättnad. Ni kan ju i alla fall aldrig gissa vad som hände precis när jag såg mitt betyg...

Jag reste mig jätte snabbt ur sängen och skulle springa och berätta för mamma. När jag reste mig sådär snabbt så halkade jag på mattan och vred till hela foten samtidigt som jag landar med världens brak på golvet. Det gjorde så ont att jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta så jag kryper ut i köket och börjar skratta samtidigt som jag gråter. Då kommer mamma ut i köket och frågar vad som hände. Fortfarande skrattandes och gråtandes svarar jag: Jag fick Vg/Mvg på svenskan!!

// Erika

She makes a man wants to speak Spanish


Har tittat på Dirty dancing 2 precis och man blir sådär härligt glad efteråt!
Nu sitter jag bara och sjunger med i massa bra låtar på Spotify.
Erika

Cooling


Va tycks om min nya cykel?
Snygg va?!

God morgon/dag

Tada! Här är jag. Ni måste ha saknat mig något extremt mycket alltså :O

Idag gick jag upp halv sju. Varför undrar ni då och svaret är: för att vi skulle på gökotta. Typ en champangefrukost nästan. Vi cyklade iväg ett gäng till fornkullarna och sedan drack vi champange, åt frukost och spelade ett spel som hette Alias tror jag. Det hela slutade med att vårt lag (jag, Emma och Micke) vann hihi. Så ungefär vid halv ett tiden var vi hemma igen. Jag vet att några bilder togs men är osäker på om någon av de var med vår kamera så det återstår att se!
Ha det underbart allihopa
Erika

Jag i egen hög person


Fan va cool jag är... omsinkad och helt röd i ansiktet med mina nya sollasögon haha. Inte speciellt bra bild men man kan ju inte få allt här i världen! Hittade även mina gamla chinos i garderoben så nu man kan börja använda de också. Jag har kommit på att det finns en fördel med att sluta träna och det är att man fyller ut chinosen mycket bättre. De var väldigt stora i benen förut men nu sitter de faktiskt bättre om jag får säga det själv : )
// Erika

Grönt

Ansiktsmasken piggade upp mig för tillfället. Om något så känner jag mig i alla fall renare. Trots mina försök att piggna till blir det nog en tidig och lugn kväll för mig. Mamma är och hyr Allt flyter så medan sitter jag och pappa och bara väntar på att hon ska komma hem så vi kan äta.

Titta! Det är skit fint väder ute så det känns lite tråkigt att ligga inne och titta på film bara. Men... jaa vi får väl se haha. Guu så velig jag är känner jag. Vet varken hit eller dit, upp eller ner.
/Erika

sleeping beauty

Sova var det första jag gjorde när jag kom hem. Eller nej okej där ljög jag, först bytte jag ut jeansen jag hade på mig till tights, sen ringde jag mamma och vi bestämde att det skulle bli sushi till middag så pappa ska köpa det men efter allt det där somnade jag direkt. Vaknade av att jag fick ett sms vid fyra någon gång men somnade direkt igen och vaknade strax före fem. Nu har jag i alla fall fått i mig en rågbrödsmacka med lufttorkad skinka så börjar bli lite pigg igen!



Ska nog gå och tvätta bort allt smink nu och sedan göra en ansiktsmask. Efter det borde jag garanterat vara pigg!
Ha det underbart allihopa
Erika

A little to late


Det var riktigt fint väder ute märkte jag när jag väl gick ut vid halv sex. Mötte mamma nere på parkeringen och så åkte vi till Stinsen för att köpa solglasögon. De säger att jag ska köpa ordentliga istället för sånna från h&m och liknande för att de inte är bra för ögonen. Så nu har jag införskaffat ett par nya solglasögon :D Yeej.
Nu kallar sängen så därför ska jag vara duktig och krypa ner för att läsa lite ekonomi och efter det kolla på det nya avsnittet av the hills. Have a nice evening!
Erika

bara lite lite till

Jag är lite seg känner jag. Har inte ens kommit hur sängen ännu och klockan är över tolv, fast jag vaknade halv elva och har ätit frukost redan men.

Man slutar aldrig förundras över va för folk det finns

"My skin is darker then yours...! Bitch!!"
"It feels like i've been fighting my hole life"
"igår när jag skulle sova låg jag typ o prata med min kudde o klaga på att den inte var lika bra som dina"
"K: Jarell, hiphop?
J: Oh yeah"
"Blodpuddingsmuffins!"

Haha många roliga kommentarer har jag hört ikväll. Den första tillexempel har gjort att jag bara MÅSTE titta på Mommas Boys nästa vecka eller imorgon... när det nu går. Nu blir det sängen för mig.
Erika

alltid finns det något

Då har man hela kvällen planerad då. Gah! Vilken nörd jag är alltså... tv tv tv tv tv tv

19:00 2 1/2 män
19:30 Vänner
20:00 Cold case
21:00 Spårlöst
22:00 Project runway

fantastiskt

Känslan av att komma hem och veta att man inte måste sätta sig och plugga, att man inte behöver göra något är helt underbar. Idag behöver jag verkligen inte plugga alls och det är helt underbart!

Ikväll ska jag ligga här och ha det mysigt, jag har redan kommit en bit på vägen och krypit ner i mjukisbyxor och en stor tröja. Men bättre kan det bli!
Ha det underbart allihopa
Erika

Wunderbar


Nu kryper jag ner i sängen!

Vill, borde och önskar vore gjort

Jag vet vad jag vill göra.
Jag vet vad jag borde göra.
jag vet vad jag önskar vore gjort.

Jag vill att seinfeld ska börja på tv så ja kan lägga mig och bara mysa och titta på det.
Jag borde sitta och plugga som en galning till proven.
Jag önskar att min säng vore helt renbäddad och jag nyduschad.

Tror att jag ska ta tag i vissa saker och bädda rent i sängen, sedan ta en snabb dusch och lägga mig i sängen för att hoppas att Seinfeld börjar haha.
/Erika

Helgen

I’m in love with a fairytale, even though it hurts.
Cause I don’t care if I lose my mind.
I’m already cursed.

Så söt låt alltså, inte bara killen utan LÅTEN. Sen visst hans ögon var nästa to die for men nej låten var bra haha.

Istället för text får ni några bilder från ja helgen

Fredagens lunchrast, nästan hela klassen satt ute i solen och bara pratade. Väldigt skönt, mysigt och roligt hihi.


Idag när vi satt ute i solen, eller jag pluggade väl så satte det sit en skiiit stor duva på altanen haha. Självklart tänkte den flyga när jag skulle ta kort. Men lite coolt blev det allt.


Efter det blev det att måla naglarna till reprisen av ESC.

Finns säkert massor av bilder från firandet i fredags och några stycken från gårdagens grillning/ tittande på melodifestivalen men dessa får ni se senare när jag själv sett de haha.
Ha det underbart allihopa
Erika

En lite fråga bara


Varför är det så otroligt mycket lättare att sätta sig och plugga när det är fint väder ute? Jag har precis läst igenom de 30 sidor som är till naturprovet på måndag, det kändes inet så jobbigt att faktiskt sätta sig ner och läsa de för jag visste att jag kunde sitta ute i solen och göra det. Om vi istället säger att det hade regnat ute och jag hade blivit tvungen att sitta inne och läsa då hade jag förmodligen lite halvt brutit ihop nu. Det är konstigt det där alltså!
/ Erika

Du vet hon som gjorde de där och lalalala

Det var en jätte mysig kväll igår och jag slutar aldrig förvåna mig över hur mycket de här tjejerna kan prata haha. Vi kom dit vid nio och det var inte en tyst sekund fram till halv ett eller va den kan ha varit. Hahaha de är helt underbart alltså. Allt från livliga disskutioner där alla nästan skrek för att göra sin röst hörd till läskiga berättelser om rånare som tittar på en när man sover och "spöken". Tillslut var alla så uppskrämda att vi sa att nu skulle vi sluta prata om det här, men självklart blev det "men bara den här de e den sista. Eller jag ska bara berätta det här".

När jag kom hem var jag helt slut, tog bort allt smink, borstade tänderna och max tio minuter senare sov jag. Idag däremot blir en plugg dag, tror det blir natur hela dagen så att jag kan titta på Eurovisionsong contest utan dåligt samvete ikväll.
Ha det underbart allihopa
Erika

Here I am

Har lagt mig i sängen för att vila lite men känns farligt. Vågar inte slappna av helt för då kommer jag förmodligen somna. Det blev inte mycket sömn inatt men det var det helt klart värt! Jag hade en jätte jätte rolig kväll och det kändes idag när jag vaknade. Kroppen gillar inte att vara ute sent sen bara sova tre timmar för att gå upp och gå till skolan igen.

Ikväll blir det nya tag! Först middag med familjen för mamma fyller år. GRATTTTTTIS  <33! Efter det ska vi alla tjejer hem till Emma och ha tjejkväll/fira henne i efterskott : D Mysigt eller vadå lixom haha.

Skriver nog mer senare ikväll istället
Ha det underbart allihopa
Erika

jiihoo :D

Det är så typiskt tjejer, så otroligt typiskt tjejer att sitta och disskutera kläder, skor, hår och smink innan man ska gå ut. Man måste få hjälp med vad man ska ha på sig, vad de andra tycker om det kan funderar på att ha och sen bara allmänt gör det att blir ännu mer taggad på att göra sig fin.

fin bild från min överraskningsfest

Ha det underbart allihopa
Erika

Vad hände?

Har det hänt er att kroppen bara säger nej helt plötsligt? Inte bara kroppen utan kan även vara huvudet. Det hände mig idag. Jag har känt mig hyfsat pigg hela dagen sen nu för någon timme sen var det bara stop. Nej inte mer nu, det var inte känslan av att jag inte orkade plugga eller göra något allmänhet utan det gick bara inte. Jag bestämde inte längre över min egen kropp... eller hur jag ska beskriva det.

En promenad är det jag har tänkt ge mig ut på nu. En kort sådan också, och efter det ska jag bara hoppa ner i sängen och sova tror jag. Det får bli till att plugga imorgon efter skolan ett tag. Därför får ni alla sova så gott så hörs vi mer imorgon,
Erika!

HE HE oj då

Enligt min kära mor har jag ätit alldeles för gammal mat idag till lunch. Vadå kändes ju inte som det va sååååå länge sen vi åt det till middag, men ja ja vi får väl hålla tummarna för att jag inte blir magsjuk eller något haha.


Hade ju inte tackat nej till det här till lunch men men.. man kan ju inte alltid få som man vill : P Borde förmodligen sätta igång och plugga lite till nu, men usch jag är ju så trött på det. Annars idag har jag tagit en tur till vällingby, tittat på vänner, varit hos Johnny och pluggat lite granna. Så eftersom jag försökt undvika att plugga på dagen borde jag ta igen det nu eller låter inte det rätt smart?
Ha det underbart allihopa
Erika

lite sådär halvt borta

Vaken! Dock inte frivilligt... Jag låg och sov hur underbart skönt som helst, riktigt tungt och så kommer mamma in och väcker mig och säger att jag måste gå upp för städerskan komma. Kul! Nu ligger jag och sms.ar om drömmar med Malin samtidigt som ja försöker orka gå upp och göra frukost, det ser lite mörkt ut på den fronten alltså.

 Här är en jag från igår när jag skulle åka till stan


Sen kom jag hem med mina nya älsklingar


Tyvärr gör de sig inte jätte bra på bild men... Jaja haha. Nu är planen att göra mig lite i ordning eller ja sätta på mig kläder i alla fall och efter det ska ja sms.a Johnny och säga att jag har vaknat haha : P Vi hörs lite senare?
Ha det underbart allihopa
Erika

En god morgon

Aldrig helt fel med en sovmorgon bara sådär. Vaknade strax efter tio och nu har jag bara tagit det lugnt, blev god frukost och en lång skön dusch! Det är så underbart skönt att bara kunna ta det lugnt på morgonen och göra allt i den takt man känner för. När som helst borde jag sätta igång och skriva lite till på arbetet, och efter de borde jag kanske göra mig i ordning. Jaja, skriver mer om ett tag.
Ha det underbart allihopa
Erika

Sleep tight

Tråkiga inlägg idag, i know and i'm sry. Men nu är det faktiskt dags för mig att gå och lägga mig. Kvällen har spenderats med att köpa en ny vän till Snövit, Scar och Gulli vid namn Sven : ) Så nu är de två små kämpar mot stora snövit haha. Nej men till största del har kvällen faktiskt bestått av plugg, eller lättare sagt jag har försökt hinna klart med mitt arbete. Är ännu inte helt klar men har bara lite små saker kvar så det hinner jag nog med imorgon. Det ska bli så otroligt skönt när det här arbetet är färdigt! Så man slipper ha dåligt samvete för att man inte sitter och skriver på det.

Jaja, är ledig imorgon så skriver lite mer då! God natt <3
Erika

keep on working

HEJA! Tre sidor kvar nu och sju timmar att skriva på. Det borde jag väl hinna eller vad tror ni? Jag har i alla fall fått i mig lite mat nu så nya krafter kommer förmodligen snart att få mig att skriva i en rasande fart.

NYkomlingen

Usch jag har problem! Hur uppfostrar man egentligen fiskar? Snövit min äldsta guldfisk... skoja slöjstärt (titta jag kunde theo ; P ) jagar den nya sötnosen. Jag har försök att skrika åt honom och prata med han, jag har försökt att skrämma han lite varje gång så att han ska förstå att han gör fel men igenting fungerar. Nu tillslut ställde jag ner hoven i akvariet för att han skulle bli rädd av den men icke sa nicke.

Det är synd om stackaren, för det första har han inte fått något namn ännu och för det andra så blir han jagad!
Måste plugga n får försöka lösa problemet senare
Erika

Eftermiddag med kusinerna

Wipeout säsongen är slut, jag sitter och tittar på den här ursöta reklamen på youtube och mitt arbete står ganska still jag har fastnat.

Idag var vi nere på skolan då det var djurexpo. Vi är jag, mamma, Anette, Anders, Daniel, Jakob och så Viktor som är på bilden med mig. Vi tittade på massa gulliga (och äckliga) djur och de va bara allmänt trevligt. Hjälpte även Emma med bokföring och tyckte det gick riktigt bra, hoppas verkligen hon förstår mer nu efter mina försök till braiga förklaringar haha.
Ha det underbart allihopa
Erika

Om jag gör som tänkt blir detta en duktig dag

Vaken: Ja
Hungrig:
Ja
Stort behov av en dusch: Ja

Klockan är trots allt bara tio men ändå är jag vaken, somnade i soffan igår precis som i fredags så det har blivit ett X antal timmars sömn även inatt. Men det är bra det behövs! Idag känns det som jag har jätte mycket att göra fast jag egentligen inte vet helt säkert vad det är. Först och främst ska jag göra mig iordning för vid tolv kommer Emma hit och då ska jag hjälpa henne plugga inför bokföringsprovet hon har på tisdag tror jag. Efter det måste jag själv sätta mig och plugga eller lättare sagt skriva på mitt arbete 6  sidor kvar att skriva idag och imorgon... vad är det mer? Jo hoppas på att hinna förbi vällingby en snabbis då jag ska byta mina tights som va förstora. Ja det kanske är allt trots allt. Sen får man inte missa Wipeout och Gossip Girl!
Frukosten väntar mina kära vänner!
Erika

Loppis


Nu är jag hemma och ombytt till mjukiskläder. Alla planer hittills gått bra. Blev en snabb fika hos kusinerna med tårta sedan åkte jag ner till Spånga torg och stod där i en timme. Det är helt sjukt vilket skit folk köper alltså haha, men men vi var ju bara glada att bli av med det. Kvällen är noga planerad annars blir jätte god middag med plockmat (potatissallad, prosiutto osv) sen har jag köpt nya chips och holliday dip som jag ska ha när jag tittar på robinson :D Lycka! haha.
Ha det underbart allihopa
Erika

Utvilad till max


Idag är det en utvilad Erika som ska hem till kusinerna för att fira bland annat den här lilla krabaten. Lilla och lilla de är inte så små längre utan fyllde faktiskt 8 år igår. :D Sedan vid tre tiden ska jag ner och ta över på Spånga marknad där vi med vår småföretagande kurs har en Loppis, men det ska nog gå bra. Idag borde jag ha hur mycket energi som helst då jag nästan sovit 12 timmar inatt. Nej nu får det va nog här, ska slå in paket, äta upp frukosten och sedan göra mig iordning. Ha det underbart mina kära vänner
Erika

Expertkommentator hemma i soffan

Det är precis vad jag är. Av någon anledning är det så otroligt lätt att sitta hemma i soffan och säga vad de gör rätt och fel, vad de borde göra och hur fruktansvärt klantinga de är! Herre guu jag kan knappt något om hockey men ändå är jag i full gång. Kanske ligger det i släkten med tanke på att mamma är precis likadan... Nu sitter jag i alla fall här och trycker i mig chips samtidigt som jag utbrister "Du kanske kunde göra det lite snabbare!!".
Några andra otroligt visa kommentarer har varit:
  • MEEEN din sopa!
  • De står ju bara där ute! Ingen är ju ens inne i målområdet.
  • Sverige behöver lite jädra anamma...
  • SKJUUUUUT dååååå...
  • Faan va snyggt!
  • Alltså de spelar ju mycket bättre men de gör inte mål.
  • Ska han stå där eller?! (domaren)
Ja ni förstår principen haha. Nu ska jag återgå till matchen!
Ha det underbart allihopa
Erika

Helt slut

AAaaaaaaaah! Va trött jag är just nu alltså, har bokat tid framför tv.n hela kvällen. Nu börjar hockeyn och sen hoppas jag att det är någon film senare. Med några visa ord tänkte jag lämna er några timmar men kommer nog tillbaka senare.

erika ;    you can't feel anything that your heart don't want to feel säger: (20.06.43)
- Ja har tom köpt chips så trött är jag :O när man gjort det då vet man att man inte kommer lämnat hemmet för kvällen :P

//Erika

On and on... this love i feel for you goes on and on

I wanna feel LOVE LOVE LOVE

Tog en liten sång paus från skrivandet på mitt arbete om Utseendeideal. Har faktiskt fått ihop en sida med fakta nu så arbetet är 5 skrivna sidor och en påbörjad haha. Häflten kvar!! Det blir nog faktiskt till för mig att sitta och försöka skriva hela kvällen.

Några "agnes låtar" till hinner jag med haha sen ska jag fortsätta skriva. Hare bra
Erika

Quizzes

Erika gjorde Hur väl känner du till Stockholm egentligen? din quiz och resultatet är En riktig expert!

Wow dina Stockholmskunskaper är helt otroliga! Du borde bli guide! Du måste verkligen ha besökt alla platser i stockholm. Det här är något du skall vara stolt över. Om detta skulle ha varit en tävling skulle du kammat hem högsta vinsten direkt! Grattis!! Kan man få en autograf??


Haha! Så kul man kan ha... har fastnat framför massa olika quiz på facebook. Jag kommer få 2 barn en flicka och en pojke, jag borde egentligen hetat Annie och sen.. hm jag kommer inte ihåg vad det var mer.

/Erika

JAA :D

Praktiskt taget är nu ännu en skolvecka över bara imorgon kvar. Vi räknade ut att det var ungefär 19 skoldagar kvar för vår del innan det är dags för sommarlov! Tiden går snabbt.


Fint väder idag på morgonen
Nu däremot är det inte lika roligt ute, himlen är helt igenmulen och det blåser. Får vara glad att man hann vara ute lite när det var fint i alla fall. Nu måste jag äta lite mellis eller något är helt utsvulten!
Ha det underbart allihopa
Erika

Drama drama drama

Är jag konstig eller är det normalt att man saknar drama i sitt liv? Då menar jag inte värsta grejerna men någonting, något som allt cirkulerar runt just då. Eller vänta! Jag kanske har ångrar mig... för när jag tänker efter på hur man känner sig när allt bara är kaos, när det är drama blir jag trött av bara tanken. Just då när allt är som värst är man så trött på allt man är berädd att ge upp bara för att få slippa all drama, man vill bara att allt ska vara "normalt" igen.

Har precis titta på det nyaste avsnittet av The Hills och det är spännande just nu man har ingen aning om vad som ska hända. Nu väntar sam arbetet hare bra
Erika!

not as usuall

Mitt huvud vill näst intill sprängas just nu, vet inte varför jag har ont i huvet men det har jag i vilket fall som helst. Hela den här dagen har varit lite konstig. Vaknade när mobilen ringde vid kvart över sex, då gick jag upp som vanligt och tvättade ansiktet när jag sedan skulle sätta mig i sängen och sminka mig kände jag ett stort behov av att lägga mig ner. Så det gjorde jag, en timme senare kommer mamma in och väcker mig. Inser då att jag har legat och sovit inrullad i mitt täcke med allt mitt smink runt omkring mig i sängen haha. Jag missade italienskan men som tur var, var den lektionen jätte kort.

Nu är jag i alla fall hemma funderar på att lägga mig och vila en stund. Tror det är regnet som gör mig trött. Hörs senare
Ha det underbart allihopa
Erika

jahapp this sucks


Det är läskigt hur beroende man är av tv.n. Comhem verkar av någon anledning inte fungdera just nu varken för oss eller Emma och de så nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Min plan med att bara ta det lugnt sprack lixom lite precis här och nu! Nästan så man blir tvingad till att plugga, lovar det är säkert någon högre makt som visar vilket val jag borde göra. "Skolan går före allt Erika... glöm aldrig det!" (Detta säger han med mörk spöklik röst).
//Erika

Planen är att röra sig så lite som möjligt


Aj aj aaaaj aj! De orden är nog de jag kommer använda mest imorgon. Jag har nämligen varit och tränat idag och det var väl första gången på säkert en månad. Kanske inte det smartaste jag gjort, alltså att låta bli och träna på en månad men det är sånt som händer lixom.

Förutom träningen har dagen rullat på bra. Det blir en snabb resmué, så HÄNG MED! (jonsson du förstår haha). Kort dag i skolan och två prov avklarade nämligen geografi och muntliga engelska. Har även tagit tag i mitt Sam B arbete så nu är inledningen och lite till klart, vad med har hänt? Åt sushi till middag för den som undrar men det är väl ungefär allt. Ikväll är min plan bara att ligga utmattad på sängen för min kropp strejkar just nu.

Annars är livet frid och fröjd förutom att vädret är skiit nu och det gör mig lite deprimerad. Man ska väl kanske inte klaga på små vesentligheter så jag är tyst nu
Ha det underbart allihopa
Erika

could've would've should've

Nu sitter jag här och klockan är över halv tolv. Har lite smått ångest över att jag inte har pluggat mer än jag gjort, för det borde jag ha gjort. Som sagt det är lätt att vara efterklok, eftersmart... vad heter det? Det fanns i alla fall mycket annat att göra ikväll än att plugga, så som att titta på tv (project runway, nytt läge och spårlöst) och att prata i telefon.  Min kära älskade vän Emma ringde så det var mycket trevligt , nu står en eftermiddag med shopping och ev. en kväll med film och jordgubbar på "att göra listan". Nej usch de här är både ointressant att läsa och helt onödigt att jag skriver så jag går och lägga mig istället.
Guten nacht zu er alles! Ich hoffen das sie gut schlaft. Eller något sånt.
// Erika

Snälla kan vi inte få lite mer att göra i skolan?!

Mitt huvud börjar strejka nu har suttit och pluggat sedan 17.00. Sedimentära bergarter hit, exogena krafter dit. För att vara helt ärlig känns det här väldigt oviktigt. Om jag av någon anledning behöver veta att malm är en anhopning brytningsvärda metallhaltiga mineral ja då tar jag reda på det vid det tillfället. Vilka fördelar finns det med att ja ska sitta och nöta in det nu för att sedan glömma det i samma sekund som jag lämnar klassrummet efter provet? Tror som tur är bara att jag har ett kapitel till att läsa igenom och sedan ska jag nog bara sitta och nöta in alla anteckningar. Thank god for that!

När väl det här provet är över har jag ett samhällsarbete som ska in, sen prov i italienska, natur, matte, aktiekunskap, svenska, förhör i företagsekonomi, två engelska nationella prov kvar och ja våra älskade lärare kan säkert hitta på något mer de kan ha prov på. Nej nu har jag klagat färdigt behövde lätta hjärtat lite bara.
Ha det underbart allihopa
Erika

LYCKA!

Det var ett bra tag sedan jag var såhär stolt över mig själv som jag är nu. Anledningen är att idag fick vi tillbaka våra ekonomiprov. Jag visste ju att jag hade klarat det, men exakt hur bra resultatet var visste jag inte fören idag. Ni anar inte hur glad jag blev när jag såg poängen 101 av 105p vilket var MVG : D En rätt och fel fråga av 42 fick jag fel och två av 25 konteringar. Det kaske låter som att jag skryter men tyck det i så fall för jag är SÅÅÅ stolt över mig själv och det tycker jag att jag har rätt att vara. Från att vara bland de sämsta i klassen på bokföring till att få näst bäst resultat på provet, vem skulle inte vara stolt? :D

Nu är det åter till pluggandet, först tänkte jag i och för sig titta klart på topmodel och äta/dricka upp mitt "mellis" men sen. Fick även till skummet på latten riktigt bra idag kan det bli bättre? Njjaaaa.. en bra dag för mig? Ja verkligen.

Titta de här ska ja sätta mig och plugga på sen, roligt va haha. Inte alls om jag ska vara ärlig, (hoppas inte min geografilärare läser de här hahaha. Iof hur f *n skulle hon kunna göra det). Stenarna och exogena och lalalala krafter väntar på mig.
 / Erika

åh så fiint

Nu har jag varit iväg och fixat naglarna hihihi. Har inte gjort akryl men har målat fransk manikyr på ett ställe i Stinsen som hette "Queen Nails" eller något liknande.

Före: Tagen idag.


Efter:

Bilden är verkligen kass! Men jaja, kan säkert fixa nån finare bild senare eller något.
// Erika

Det är bara en dröm, det är bara en dröm

Jag hade en väldigt konstig dröm inatt:

Vi var ute och åkte skidor alla familjerna här i området tillsammans men av någon anledning kunde Emma inte stanna när hon åkte på sina. Jag, snäll som jag är, skulle hjälpa henne att lära sig (vilket är ganska ironiskt för hon är bättre än mig på att åka i verkligheten) så jag höll om hennes midja och sen åkte jag på pjäxorna efter henne. Detta skulle vara bra för då skulle jag tydligen kunna bromsa henne hade jag tänkt. När vi väl kom till ett stup blev det så att vi båda åkte ner för ingen av oss han bromsa men backen delade sig där så vi hamnade på olika ställen. Jag fick på mig ett par skidor mitt i backen på något sätt och började åka neråt igenom en "vass" där jag skulle undvika vasstråna osv.

Helt plötsligt kom jag fram till en sjö och då hade mina skidor förvandlats till skridskor det var även så att en som skulle lära mig väntade där. Vi övade att köra lite sicksack och alla möjliga olika saker tills jag upptäcker att isen håller på att spricka! Så vi åker så fort vi kan in till en kant och när vi vänder oss om är det bara vatten bakom oss. Vi har då inget annat väl än att börja gå ut i skogen med skridskorna på oss, så där traskar vi fram. Inte långt bort hittar vi ett övergivet hus, vi kommer snabbt på att de som låtsas vara fiskare i huset bredvid inte är det utan mördare. Nu måste vi ta oss härifrån! Och jag föreslår gång på gång att vi ska ta deras lilla jolle som ligger fastbunden vid ett träd.

Precis en sån här fast med en liten motor på. Efter det här minns jag inte helt säkert men den kvinnliga skridskoläraren har blivit en kille i min egen ålder, som även är min vän och så har det kommit en liten flicka till huset där vi befinner oss. Hon hade rymt från mördarna i huset bredvid. Blodiga och danna har vi nu tagit oss till ett torg och en man bakom en kamera ropar BRYT! Allt har alltså bara varit en filminspelning. Alla kramar om oss tre och säger hur fantastiska vi har varit och ja efter det är allt slut.

Mina drömmar är lite konstiga men men, de bjuder på äventyr i alla fall.
Ha det underbart allihopa
Erika

Fantastisk dag : )



Dagen till ära var det lite uppklätt som gällde vi skulle nämligen in till stadshuset där min morbror och hans festmö skulle gifta sig : ) De kunde ju inte valt en bättre dag, vädret var helt underbart! Och efter cermonin drack vi alla champange vid vatten. Hela eftermiddagen och kvällen spenderade vi sedan hemma hos de med deras vänner där det först blev champange och åt jordgubbar och sedan blev det en jätte god middag och tillslut fika. Senare på kvällen kom även Johnny som fick äran att vara min "dejt" haha, ni förstår : P Men nu är jag i alla fall hemma och planen är att sova för även om jag inte förstår det själv så tror jag att jag är väldigt trött.
Ha det underbart allihopa
Erika

Inget dåligt väder inte

Det blev en tur ut till kyrkogården idag i detta underbara väder. Kändes knappt som att man var i Sverige för att det var så otroligt skönt eller åtminstonde som att det var mitt under sommaren.


Titta va fint det blev efter att vi hade satt nya blommor, rosa och sommrigt. Sedan försökte jag även ta kort på korna men det gick inte så jätte bra, man ser knappt någonting. I verkligheten såg det ut som en riktig lant-idyll. Eller hur man ska skriva det, ni förstår hur som helst.

Vad kvällen har att bjuda på det får vi se, vet inte riktigt helt säkert ännu. Hur som helst hoppas jag det håller sig varm ute några timmar till för annars brukar det ha en förmåga att bli riktigt kyligt ute när solen försvinner.
Ha det underbart allihopa
Erika

mann gegen mann

Jag är vaken, har iof varit det sen kl 9 men. Egentligen borde jag sova nu men kan bara inte, somnade kanske vid halv 4 tiden inatt. Lyckat? Nej. Istället för att sitta här ska jag ta på mig mjukisar och sen sätta mig ute och läsa lite.
Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0