Det är tanken som räknas

Jag sa till mig själv idag att jag absolut inte skulle ligga hemma hela dagen i dag, det är ungefär min absoluta hatsak att göra på helger, usch för att inte göra något alls. Dock blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig... Jag duschade, klädde på mig och sen kom jag inte så mycket längre. Hamnade med datorn i knät och började kolla på resor.
Jag och Robin pratade om att åka till London redan i höstas men precis då blev det kaos med hot och liknande så blev aldrig av. Nu känner jag dock att jag måste iväg så en Londonresa är faktiskt planerad men lite längre fram i vår. Kommer bli toppen sen när vi väl har bokat och allt!
Nu har jag i alla fall lagt mig på mage istället och målat naglarna, vi kan ju försöka inbilla oss att det räknas som att göra lite nytta i alla fall. Ska fortsätta skicka gulliga sms med pojkvännen nu så jag lämnar er en stund.
PUSS

Strålar

God Morgon mina kära!
Såhär på morgonen den 23.e Januari sitter jag klockan 09.30 insvept i en pälspläd, med min underbar dator i knät och tittar lite på Inside Hollywood. En riktigt bra start på dagen om jag får säga det själv.
Igår blev "lilla" jag 20 år och det firades med släkt och vänner, en lugn dag med mycket folk. Nästa helg är det kompisarnas tur! Men nu ska jag nog börja förbereda frukosten, tända lite ljus och tittar på längdskidor. MYS!

Det är helt sjukt hur tävlingsinriktad man...

Det är helt sjukt hur tävlingsinriktad man kan bli av att spela Wii! Så efter några timmars spel som innehöll både agressionsutbrott, glädjeskrik, förtvivlan, hopplöshet och nervositet så är jag helt redo att gå och lägga mig. Imorgon blir det att ta fram den vuxna sidan av sig själv och gå till jobbet. Sov så gott! Puss


H J Ä L P

Efter en supermysig kväll igår och en härlig morgon/förmiddag idag så sitter jag nu här i soffan helt jävla jätte uttråkad. Suck det är verkligen skit tråkigt att inte ha något att göra på dagarna på helgen. Pojken åkte nämligen iväg på match så är ensam.. buhu.
Vad gör jag nu då? Ja nästan vad som helst förutom att bara sitta hemma och inte göra någonting alls!!!

Älskling

Man måste göra sig fin när pojkvännen bjuder på lyxfödelsedags middag! Nu åker jag, vi hörs <3

Waiting

Ligger helt proppmätt på sägen med datorn på magen och väntar på att pappas telefonmöte ska ta slut så att jag kan få skjuts till pojkvännen. För nej, just nu orkar jag inte hoppa på bussen, byta till pendeln, byta till buss och sedan promenera en bit för det tar faktiskt ca 1 tim från dörr till dörr. Så snäll som jag är så väntar jag "på min tur".
Talk to you later!
Puss

Veckan har gått väldigt fort hitills. Jobb...

img_0221 (MMS)

Veckan har gått väldigt fort hitills. Jobb jobb jobb  , derby och sen jobb. Men imorgon är det torsdag och sedan på fredag ska jag och min kärlek ha en jätte mysig födelsedags middag hemma hos honom! Längtar :D


Ligger och tittar på "två veckor i helvete...

img_0220 (MMS)

Ligger och tittar på "två veckor i helvetet" tillsammans med mitt sovande sällskap. Lite smått ensamt, har ingen att prata med och det är reklam heeeela tiden!


Nu då?

På kvällskvisten av en dag som har gått alldeles för fort så sitter jag nu nyduschad slarvigt klädd i skrynklig tunika och jeans. Att fundera ut vad kvällen kommer att bjuda på är mitt nya mission. Lite blandande funderingar men jag känner verkligen för att göra någonting, fixa till mig lite. Kanske är det för att jag har glidit runt helt ofixad hela dagen.
Just nu känner jag mig som om jag vore 16 igen. Det är hela msn grejen, tror det här är första gången på säkert ett år jag sitter så länge vid msn som jag har gjort idag. Det är väldigt sällan nu för tiden som jag sitter vid datorn på fritiden, det känns liksom så meningslöst att sitta vid datorn när man kommer hem från jobbet. Det räcker med att jag sitter vid datorn där hela dagarna.
Bla bla bla
Har ingen koll på vad jag skriver längre så säger hej nu.
Hej

The Big Bang Theory

Min drog just nu! Fullkomligt älskar den serien, haha. Mitt favoritavsnitt gick precis eller snarare min favorit sen. I slutet på avsnitt 11 säsong 2. Sheldon, Penny och Leonard ska byta julklappar. Helt seriöst (med risk för att låta som en riktig tönt) så ger just det mig rysningar av lycka haha man blir så fruktansvärt glad!
Åh underbart.
Nu ska jag lägga mig och läsa. Klar när som helst med boken och efter det kommer recensionen på den så håll utkik ;)
Puss

HJÄLP

Det är något konstigt med min blogg av någon anledning visar den inte Å Ä och Ö. Har frågat de på blogg.se men deras förslag fungerar inte. Suck. Så hur gör jag nu? Kan någon hjälpa mig?
Nu måste jag gå och dra en borste genom håret innan pojkvännen kommer hit på middag. Vad kvällen sedan bjuder på ja det får vi se men en sak som är säkert det är i alla fall att jag ska kolla på skidskytte om en halvtimme. Woho!
Puss

Inga dåliga istappar som hänger utanför mi...

img_0219 (MMS)

Inga dåliga istappar som hänger utanför mitt fönster på jobbet! Coool ;O


Underskattat nöje

Jag och kärleken ligger i varsin soffa i varsitt hus och njuter av hur skönt det är att bara få lägga sig ner och sova lite efter jobbet. Smsade nyss och skrev "Fan va skön det är att sova lite" svaret kom på en gång och sa "Håller med!". Haha det där med att sova i soffan är verkligen underskattat.
Nu börjar snart Drottningoffret och JVM matchen, vad ska man kolla på?
Ska hoppa ur jeansen och krypa ner i myskläderna nu för att sedan förbereda en smoothie och bara lägga mig i soffan. Det här kommer bli en GRYM kväll.
Puss

RSS 2.0