Tenta

Har suttit med sluttentan hela dagen idag så nu känner jag mig helt slut i huvudet, dock väldigt skönt att ha det överstökat. Vet redan att jag klarade VG på del 1, så nu återstår det bara att vänta på resultatet på del 2 och 3 också. Jag har inte allt för höga förväntningar faktiskt. DOCK ska detta firas, på fredag blir det utgång för att fira att både jag och Issa har gjort våra tentor. Hahah det finns alltid något att fira.

Hur som haver så ska jag nu spendera kvällen med att bara ta det lugnt och slappna av (ska iof färga håret också men) för imorgon blir det jobb igen. Ska bli skönt att gå dit igen, trivs så otroligt bra!

Kände mig riktigt höstig nyss när jag åkte in till vby för att köpa hårfärg. Däremot så insåg jag, bara några steg utanför dörren, att det hade varit väldigt skönt med dunjacka. Det var KALLT.

Nu ska jag lägga datorn åt sidan, för vi har spenderat alldeles för mycket tid med varandra idag. Så hörs vi alla imorgon eller något.
Puss

Over and out

Har känts som fredag hela dagen idag. Fruktansvärt irriterande! För jag vet hur besviken jag kommer bli imorgon när jag vaknar och inser att jag måste gå upp vid kl 6. De e inte lätt inte.

Har dock tagit ikapp i stort sett allt på jobbet nu vilket är otroligt skönt! Nu återstår bara att plugga till tentan på måndag. SUCK! Jag har verkligen ingen lust alls. Det här är sista gången jag pluggar och jobbar samtidigt. När man kommer hem från jobbet vid 5/6 tiden då har man inte lust att sätta sig och plugga. NEJ NEJ NEJ! Jag protesterar. Men men, bara att bita ihop under dagen på lördag och sedan hela söndag kan ni hitta mig begravd i näringsläraböckerna.

Sleep tight

I feel naked!

Efter att ha varit sjuk i en vecka så är det skönt att vara tillbaka på jobbet igen. Dock är det lite stressande hur mycket som behövs göras. Igår gick jag inte hem fören halv 7 men idag fick det vara nog strax efter fem någon gång. Har ändå fått en hel del gjort och är lite stolt över det haha. Väl hemma insåg jag att jag hade glömt mobilen på jobbet så nu är jag mobillös hela kvällen. Kanske dock är rätt skönt?

Pinsamt är i alla fall att jag varken kan mina föräldrars eller min pojkväns mobilnummer i huvudet utan var tvungen att söka på eniro haha.



Nu kl åtta ger jag även upp kvällens plugganden för att slappna av lite. Middag och tv står näst på schemat.

Puss

Jag skulle kalla det irritationsproblem

På en sekund kan jag gå från att vara överlycklig till att bli så irriterad att jag bara vill gråta.


Jag vill kunna rita precis såhär. Tänk va fantastiskt att kunna få ut sina känslor på det sättet. Dock kan jag inte rita, eller jo jag ritar men det ser ut som att en treåring har gjort det. Förr skrev jag. Varje dag, flera timmar om dagen och om jag får säga det själv var jag rätt duktig. Det var dock under en period där jag var rätt ledsen, sen började alla tonårsproblem att lösa sig och jag la av med skrivandet. Tyvärr.

Men jag ska ta upp det igen.
Det kommer, jag lovar.
Puss

Soon Now Later

Vet ni vad jag längtar efter just nu?

Jul, eller ni vet de där dagarna strax efter jul då det nästan inte finns något annat att göra än att ligga hemma och titta på filmer. För två år sedan spenderade mamma och jag flera dagar med att bara ligga hemma och titta på tjejfilmer, helt fantastiskt. Just nu är det bara tråkigt, jag ligger ensam hemma i soffan och försöker fördriva dagarna med något. Dock orka jag inte göra så jätte mycket så jag tittar mest på meningslösa program.

Idag känns dock halsen bättre men resten börjar gå tillbaka som det var de första dagarna. Bihålorna värker... suck. Frisk nu tack!

Nu strax börjar Project runway som kanvara ett av de bästa programmen som går på tv.

Puss

GAAAAAAAH

Kan ju säga att dagen inte har varit så himla härlig hittills. Vaknade kl 02 inatt och kunde inte somna om igen, halsen värkte så pass mycket att det kändes som att det var överallt. När klockan blev 07 insåg jag att jag trots allt inte kunde gå till jobbet, vilket alltså var planen idag. Två timmars sömn och en hals som gjorde det omöjligt att prata normalt kändes inte riktigt som en bra kombination. Lyckades i alla fall halvsova lite till innan jag gick upp och tryckte i mig lite frukost.

Nu har jag tagit mig en snabb dusch och så ligger jag här och pluggar lite teori.
Hör av mig om något nytt spännande händer.
Puss

Lyxliv

Vet ni vad jag vill just nu?

Att denna eviga känsla ska försvinna från mitt huvud (det är som om det vore fullt med bomull och något som får mina ögon och min näsa att kli konstant), jag vill fixa mig riktigt fin och gå ut och äta middag.

Har suttit och tittat på helt fantastiska klänningar från Malina (www.bymalina.com). Skulle mer än gärna ha en av dessa hängandes på en galge i rummet. Vet inte varför jag har varit på ett sådant klänningshumör hela dagen, kanske är det just för att jag är så långt ifrån "fint, uppklätt och exklusivt" som jag kan komma just nu = mjukisar och en ordentlig förkylning.

Puss

Weekend

Det blev en lugn helg trots andra planer. Var för trött för att uppskatta en riktig utgång och istället hämtade älskade pojkvän upp mig efter den super goda middagen. Vi tillbringade resten av kvällen halvsovandes i hans soffa innan jag vid ett tiden gav upp och gick och la mig. Igår hände det inte allt för mycket. Övningskörde till Nackaforum och tillbaka, inhandlade ett par skinnhandskar och sedan somnade jag i soffan vid niotiden. Robin kom vid tolv och då tittade vi på halva "Miracle on ice". Så idag då? Jag har pluggat, köpt ljus på IKEA, bytt gardiner och satt upp min väggtext. Nu är jag helt slut vilket inte är så konstigt med tanke på att jag har blivit riktigt ordentligt förkyld.

Ska däcka lite snabbt på sängen nu innan det blir middag.
Puss

WOOOHOOOO

Nu bär det av för födelsedagsfirande hos Emma s! Middag följt av utgång, det här kommer bli toppen! :D

TRÖTT

LUNCH! Eller jag har redan hunnit äta lunch och börjat sätta igång igen med lite jobb.

Känner mig heelt slutkörd just nu men jag vet inte riktigt varför. Jag försöker jobba långa dagar, plugga näringslära och körteori samtidigt. Har insett att jag inte kommer att klara av att läsa även textkursen så nu har jag hoppat av den. Som tur är trvis jag väldigt bra på jobbet så att gå hit varje morgon är inget problem utan det är att komma hem och veta att nu är det dags att plugga.

Ska jobba nu men vi hörs sen.
Puss

Fatsi

God dag!

Det är lördag och och tjockisarna nr 1 är i farten. Robin är sjuk och vi har ingen mat hemma, därför har vi nu testat att beställa hem mat via internet. Om det funkar.. ja det märker vi väl haha. I eftermiddag blir det därför tjockismat och the big bang theory innan mamma och pappa kommer hem från Österrike.

Todels..
Puss

RSS 2.0