Frisörer


Är det bara jag som tycker det är väldigt mysigt/avslappnande att gå till frisören? Man sitter där och pratar, dricker te/kaffe och läser tidningar i några timmar samtidigt som någon tar hand om och fixar ditt hår åt dig. Jag går alltid till samma frisör, det är en vän till familjen som min pappa känt sedan han var liten. Det har faktiskt hänt att jag gått till andra frisörer några gånger när hon inte haft tid men det är inte något jag ofta gör längre. En gång slutade det nämligen med att de klippte av alldels för mycket av mitt hår och så hade jag ångest över det i någon vecka efteråt.

Iof så tycker jag ofta att det är så att man aldrig är riktigt nöjd med det nya håret förens efter några dagar. Då har man vant sig vid hur man ser ut helt. En av de få gånger jag verkligen varit RIKTIGT nöjd efteråt var när jag färgade håret mörkbrunt efter att jag hade varit blond väldigt länge. Åh det var så fint, helt brunt och glansigt, det var verkligen den där perfekta bruna färgen haha. Oj jag babblar... ska visa hur fint akvariet blev sen också vattnet måste bara bli lite klart först. Ha det underbart så länge allihopa,
Erika

Riktig Vinterdag

Har ni haft en trevlig söndag hittills? :)

Min har varit väldigt mysig iaf, gick upp vid 11 och gjorde frukost till mig och Robin. Sedan fastnade han vid reprisen av Robinson medan jag gjorde mig iordning. Det blev en promenad här i områderna för det var verkligen mysigt väder ute. Solsken och vintrigt, perfekt promenadväder! Dock hade det kunnat vara lite varmare i luften men haha. Vi hann även med att åka till djuraffären tillsammans med mamma och köpa en ny guldfisk, då Snövit dog när jag var bortrest.

Nu ska jag äta upp min lunch och sen fixa iordning lite i akvariumet, hörs om en liten stund!
Puss

Nu är det slut på veckan det är dags för lördagsmys!!!

Med vilka det än blir så bjuder kvällen på film, film och lite mer film. Det går några olika på tv idag och finns faktiskt flera jag kan tänka mig att se SPECIELLT Beck. Vet inte riktigt varför men älskar alla Beckfilmerna ska nog börja önska mig de på dvd så att jag kan ha allihopa här hemma och titta när jag vill sen haha.

Middagen är inhandlad och chipsen köpta... kan inte bli annat än en skit skön kväll hur det än blir. Vi hörs nog imorgon allihopa!
Ha det underbart,
Erika

Vinter?

Någon mer än jag som fastnade ute i kylan igår?

Skulle åka till Robin igår vid strax efter nio tiden,  tänkte att perfekt jag tar pendeln som går 21.40. Trodde jag ja...! Kommer dit vid halv och sätter mig på en av bänkarna "inomhus", ser att på den där tv.n står det att ett tåg mot Kungsängen som skulle gårr 21.10 blivit försent till 22.10, "hahah synd för de" tänker jag lite skadeglatt och är glad att jag bara ska åka till Jakan. När klockan är 21.45 börjar jag blir lite orolig och precis när jag tittar upp på skärmen så är mitt tåg bara helt borttaget. Nästa ska gå 21.55 men är försenat till 22.20. Alltså går nästa tåg jag kan ta 22.10... När klockan är ca 22.10 tar de även bort det tåget från tabellen och killen uppe i båset berättar att nästa tåg går från centralen om 10 min. Vilket betyder att jag måste vänta minst 20 min. Tillslut när jag suttit där i en timme och inte längre känner mina fötter kommer en pendel! EN jävla timme i -20 grader... det är inte okej.

Sen fick jag låna mjukisbyxor, en stoooor tjock stickad tröja och värsta filten av Robin så efter en timme inomhus var jag varm igen :D Men någon gång borde SJ verkligen lära sig att det faktiskt kan bli kallt i Sverige också!!

Puss

Snön glittar som bussgolv

Min eftermiddag har varit hur mysig som helst! Först gick jag runt själv och tittade lite i affärer, köpte även tröjan jag tänkt köpa. Sedan vid fyra tiden mötte jag Emma vid t-banan och tillsammans gick vi till Waynes och fikade vilket var mysigt som alltid! Satt och prata om allt mellan himmel och jord innan vi begav oss hemåt.


Bilderna är rätt kassa jag vet men orkade inte ta med min riktiga kamera så det fick bli mobilen haha. Tycker tröjan är skit cool eller coll. Stor och lång, väldigt enkel men ändå något lite kul. Köpte den på H&M för 249 :- det tyckte jag att den var värd.
Puss

Dagsljus


Sådär ja, där har ni det i dagsljus haha.
Puss

Happyface

Good Morning my dear ones!

Har iof varit vaken sedan halv elva men äsch känns bättre att säga "good morning" än "god dag" haha. Håller på att göra mig iordning just nu, ska iväg till vby om ett tag och köpa en tröja och efter det möta Emma för en fika. Ikväll blir det förhoppningsvis bio med Robin men vi får väl se hur det går.. då han inte gillar bio och vi har helt olika filmsmak, hahah. Ska fixa mig klart nu och sedan ska ni få se ordentligt hur håret blev. Hörs snart igen,
Puss

Erika


Im home! Håret är MYCKET ljusare känns det som kan jag säga.  Syns inte speciellt bra på bilderna men ni får se imorgon istället när det är ljust ute :D

Ikväll blir det film och hmm ja något kan jag nog hitta här hemma att ha till.
Puss

En början och ett slut

Dusch + jätte frukost gjorde susen! Nu sitter jag i min rosa morgonrock och mina rosa tofflor haha, ska göra mig iordning sedan köpa fika med mig in till stan och möta mamma en snabbis. Efter att vi har fikat har jag tid hos frisören så resultatet får ni se efteråt :D




Bye Bye dark hair! Har klätt på mig och sminkat mig nu, så snart är jag redo att åka iväg.
Ha det underbart allihopa
Erika

God morgon

Kl är 10.18 eller nej det är den inte för klockan på min dator går fel. Vi säger såhär istället, klockan på min dator är nu 10.18. VILL verkligen gå upp, hoppa in i duschen, borsta tänderna, göra en riktigt god frukost och sedan sätta mig och läsa bloggar och äta frukost. Ni vet bara känna den där känslan att man är helt ren och bara njuter... som en ny person.

Dock kommer jag inte längre än till att jag halvligger i sängen med datorn i knät och lyssnar lite på "efter tio med....". Det är han höjdhopparen Patrik Sjöberg där nu.

Nu skriver Robin att han ska gå och duscha, så jag tar mig i kragen och gör som honom, han föregår ju med gott exempel haha. Hörs snart igen. PUSS

Biotherm

Mitt rum är nu helt rent och städat, faktiskt hela huset, så nu är det bara jag som behöver göras ren. Lät rätt vidrigt det där men ni förstår nog att jag försökte vara lite fyndig.



Har glömt berätta om mitt misstag. Det hände någon dag efter att vi hade kommit hem från Mauritius. Jag skulle vara duktig och sätta lotion innan jag gick och la mig, vår gamla lotion var nästan slut (den till höger) så vi hade köpt en ny (den till vänster). Så när jag sitter och smörjer in min axlar så tycker jag att det är konstigt att den andra sjunker in utan blir helt vit. Läser därför på förpackningen och ser att det är showergel och inte lotion vi har köpt... WOHOOO! Förpackningarna ser exakt likadana ut förutom en text! Men men nu har vi en showergel som luktar väldigt gott så det är väl alltid något :)

Nu duschen! Puss

Inte på topp

Mina ögon värker av trötthet, mitt huvud dunkar och nacken gör ont. Ingen toppdag för Erika idag. Försökte pigga upp mig själv lite genom att göra en god lunch vilket funkade sådär lite hyfsat bra. Vart i alla fall på lite bättre humör så det är ju alltid något.

Pasta m. färdig tomatsås och renskav i. En blandning av Italien och norrland helt enkelt haha. Resultatet blev faktiskt för en gångs skulle lika gott som jag hade tänkt mig så det är ju alltid ett plus. Nej nu ska jag titta klart på en sak och sedan läsa igenom lite religionspapper.
Puss

ISKALLT


God morgon!

Eller faktiskt så har det inte varit en god morgon, jag har haft äcklig huvudvärk hela morgonen men nu är den nästan helt borta. Nu har jag i alla fall gjort te, tänt ljus och satt mig ner i soffan. Ska börja skriva på mitt arbete om skönhetsoperationer tänkte jag. Är ett tag tills de ska va inne men känns som att det är en bra idé att börja komma igång lite. Hitta fakta och skriva inledning, syfte, metod och ja ni vet allt det där. Så vi hörs lite senare mina kära, Puss

Idag är en dag


Direkt efter skolan idag så mötte jag Robin nere vid pendeln, eller ja han fick vänta i 20 min för att jag va lite seg men det behöver ju inte tänka på, vi åkte in till stan och jag tvinga med honom i ungefär alla HM som finns runt omkring plattan även de två inne i gallerian haha. Det hela slutade med att jag blev ett par tygskor rikare och han en tröja. Blev en fika och sedan åkte vi hem hit. Eller ja först va vi tvungna att gå till affären för att han skulle spela men... Middagen bestod av sushi och till det massa bra TV program. Nu har jag blivit lämnad ensam så ska hoppa i säng direkt, är nämligen helt slut. Plus att det känns som att jag ska få huvudvärk. Där har ni i alla fall en förklaring till min frånvaro idag, ha det underbart allihopa!! Erika

Guess who's back

You know what?! I survived :D

Och det var f-n kul också, kommer utan problem gå tillbaka igen! Dock var det grymt jobbigt haha men känslan efter att man har tränat riktigt ordentligt är underbar.

Nog tjatat om det, nu ska jag vänta tills Robins match tar slut så att även han får veta att jag överlever och sedan ska jag nog gå och lägga mig för jag är trött. Sov gott mina kära!
Puss

Nervös

Blev inget inlägg direkt efter skolan som jag hade tänkt var så hungrig så jag bestämde mig för att göra en omelett och bara ta det lugnt istället. Så det har jag gjort, fram tills nu! Ska strax byta om till träningskläder tänkte jag, trots att jag inte blir upphämtad fören halv/kvart i sex haha. Det ska bli skit skönt att träna ikväll men jag är nervös. Herre gu jag har gymmat någon gång då och då sen jag slutade spela basket för snart ett år sedan men inte tränat ordentligt. Jag kommer ju typ avlida på det där passet, plus att jag aldrig varit på spinning innan. Så om det här blir mitt sista inlägg, ja då vet ni varför haha. Okej jag ska inte överdriva men ja ni förstår.

Juste! Den här coola eller "koolla", som issa skulle sagt, väskan fick jag av mina flickor i födelsedags present! Precis den jag ville ha :D Tack flickor

Ha det underbart allihopa!
Erika

Måndag morgon igen


Min nya stickade tröja från Monki för 80 kr som jag köpte igår, min nya klockan som jag fick i fredags från Guess och ringen jag fick av Robin i födelsedagspresent. Haha oj blev mycket nytt idag. Nu ska jag ta mig iväg till skolan och ha en lektion jag inte sett fram emot på något sätt, hålla tal i svenska C eller "tal" kanske är mer passande då de bara ska vara någon min långt. Vad jag ska prata om har jag inte kommit på ännu men det löser sig väl förhoppningvis. Jaja sen blir det film på filosofin och ikväll spinning. Men vi hörs efter skolan allihopa, ha det underbart! Erika

mer bilder


Där är några av mina bilder, fler får ni se senare haha. Håller nämligen på att titta på Johan Falk, eller ja jag tittar väl inte så uppmärksamt just nu men ska försöka koncentrera mig lite. Puss Puss

Pics och lite till


Jag har lånat lite bilder från Emma och Jessica då jag inte kan hitta sladden till min kamera. Men där har ni några :)

Idag åkte jag till Kista, kände att nu när jag faktiskt har lite pengar så kan jag ju lika gärna göra av med de. He  He. Köpte en cool kavaj och en stor kofta från Monki för endast 200 kr INTE helt fel alltså. Sedan blev det ett par jeans också men de var mamma snäll och betalade för. Ni får se bilder på det vid ett annat tillfälle, ha det underbart så länge <3

I'm back!

God Morning my dear ones!

Det var länge sedan jag vaknade kl 09.00 en söndag, herre gu disneydags gick fortfarande på tv när jag satte på TV.n nu. När man somnar kl 23 då kanske inte det är så jätte konstigt haha. Det jag tänkte säga är i alla fall att jag hade en grym födelsedag, hade verkligen kul från början till slut och det tackar jag mina kära vänner för! Har massor av bilder på kameran men måste kolla igenom så att någon av de är i tillräckligt bra skick för att visas haha. Så vänta er inte allt för många bilder :P

Nej nu ska jag springa upp och fixa lite frukost, vi hörs alla lite senare ikväll i think!
Puss

19 :)

God dag mina kära!

Idag är det ingen vanlig dag utan det är faktiskt min födelsedag :D :D Har haft en riktigt bra dag hittills, blev väckt med frukost och paket på sängen! I skolan så sa alla grattis och efter vår enda lektion så åkte jag och Jessica till stan, blev några mysiga timmar där och nu är jag hemma. Ikväll blir det först middag med några grannar och sedan kommer ett helt tjejgäng hit innan vi ska ut tillsammans allihopa, känner på mig att det blir en grym kväll! Ska försöka ta massa bilder också så att ni får se senare. Vet inte om ni kommer få höra något mer från mig idag, men det återstår att se, så håll er nära ;)

PUUUSSS

Kanske lite för mycket information


Jag har insett att jag är lite efter eller vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. Jag är alltid lite sen och det gäller det mesta.

Ex. Om jag ska till bussen och ser att jag har en halvtimme på mig.. då sitter jag och tittar på tv eller liknande tills kl är exakt den tid då jag måste gå. Självklart är det även då jag inser att oj jag måste gå på toa eller hämta massa saker.

Så fort jag vet att det är försent och att jag inte kan göra det, då måste jag göra det. Ja ni förstår principen. Igår tillexempel kom Robin hit och vi bestämde oss för att gå på en promenad (förvånande?). Först när jag visste att han skulle komma kunde jag inte gå på toa (trots att jag va så sjuuuuuukt kissnödig) bara för jag va tvungen att vänta och öppna dörren. Detta insåg jag att jag var när han var på väg upp till vårt hus, (självklart). Sedan kom jag på att jag skulle stänga av datorn och tv.n osv ja ni förstår. Han fick vänta ett ganska bra tag innan jag var klar. Varför är det alltid så att man kommer på saker man ska göra när man inte riktigt har tid att göra det?

Vilka problem jag har alltså, det är ju helt sjukt haha.
Puss

Just so you know

Man ska ha husvagn

God morgon mina kära

Känns som att jag börjar återfå min vanliga dygnsrytm igen. Idag när jag vaknade så var jag trött, ställe kl på snooze och låg kvar ett tag till. Alla andra dagar nu innan skolan så har jag vaknat innan klockan eller när den väl ringt så har jag inte varit trött alls. Men idag, USCH! Kanske är det för att jag vet att idag är faktikskt den längsta dagen och den med flest lektioner 09.40-14.35 inte så farligt ändå haha. Nej nu måste jag rusa till bussen igen, fattar inte hur jag alltid lyckas få de så stressigt innan bussen ska gå. Aja, hörs sen
Puss

Vet inte ens varför

Har hunnit sätta dig ärmar på mitt pågående projekt men än är det inte helt klart. Har sytt endel på den nu i eftermiddag men nu får det vara nog.  Strax kommer nämligen Robin hit, Yej :) Har väl egentligen inte speciellt mycket att säga just nu, påminn mig att jag ska berätta om "mitt förvirrade ögonblick för någon dag sen" senare. Ha det bäst sålänge, Puss

My afternoon

  • Tvätten upphängd √

  • Debattartikel hittad √

  • Naglarna målade med 6 olika lager √

  • Satt igång ännu en tvättmaskin √


Är väl ungefär det jag har sysselsatt mig med sedan jag kom hem. Nu ska naglarna får torka riktigt ordentligt och så ska jag läsa nya VR lite noggrannare. Have fun!

TikTok


Guuuuuuu! Vad jag älskar den här tröjan, den är nog min favorit just nu. Den har totalt ingen form kvar utan är bara helt rak (kanske den va från början också) och den är lagom varm och lagommysig.

Blev en mycket längre dag i skolan än jag hade tänkt idag, vid 11.00 fick vi sluta men stannade kvar och åt lunch. Lunchen blev...spännande. Några gjorde något drama projekt i matsalen då de helt plötsligt bara stannade och stod ivägen för ungefär alla som hade tagit mat. För vår del blev det en hel del prat om framtiden, nu har det visat sig att ungefär alla tjejer i klassen ska satsa på att gifta sig rikt efter gymnasiet. Antingen med någon gamling som dör (minns inte vem vi pratade om som hade gjort det, Anna Nicole Smith?), med någon musiker eller varför inte vara barnflicka åt någon, få den att vara otrogen och sedan använda sig av utpressning för att inte berätta för alla. Vi låter verkligen som hemska människor alltså!!! Haha..

Från kvart i 12-  halv 2 satt jag sedan och sammanställde alla våra enkäter till projektarbetet, så nu är även det gjort. Nu är planen att först hitta en debattartikel som jag ska analysera senare och sedan göra latte, måla naglarna och titta på tv. Ha det underbart allihopa!
Puss

Tiden bara rinner iväg

Kanske är dags att sätta lite fart för min del. Sitter fortfarande och äter frukost och kl 09.00 ska jag gå till bussen! Hurry up Erika! Slutar 11.15 idag, sen har jag iof projektarbete efteråt så vi får väl se hur länge jag blir kvar i skolan. Hur som helst så hörs vi lite senare, Puss!

Allt kan faktiskt ändras


Är det bara jag eller är det rätt mysigt att gå ute i stor tjock vinterjacka? Vissa dagar avskyr jag det, och vill inget hellre än att gå utan och ibland som idag tillexempel är det jätte mysigt.

Nu ska jag nog börja ta lite mått och sedan klippa tyg och sy! Wiho!! Puss

Nytt projekt



Nya syplaner på G. Ser inte mycket ut för värden för jag är så fruktansvärt kass på att rita men i mitt huvud kommer det bli jätte gulligt. Perfekt sommartunika med knappar längs hela ryggen och en lite ficka framtill. Där har ni tyget också. Önska mig lycka till! Puss

Måndag morgon

God morgon!
Det är något fel på mig, vaknade före alarmet idag igen precis som i fredags :O Det har nog inte hänt många gånger förut. Haha. Nu blir det strax att ta sig till skolan, har bara två lektioner idag idag och båda är helt nya kurser så kanske kan bli lite intressant.

Hörs någon gång efter 13, Puss

Egna hemmagjorda


Två våfflor och ett stort glas mjölk senare så är jag proppmätt! Känns som att om jag ska orka resa mig upp nu och flytta på mig så måste jag rulla fram.
Puss

Söndag, Sonntag, Sunday


God morgon mina kära!
Allt bra med er? Själv sitter/halvligger jag i soffan och tycker synd om mig själv. Har så fruktansvärt ont i magen usch usch! Ikväll är tv.n min dejt, tillsammans ska vi titta på Project Runay och Johan Falk. Mysigt värre kommer det att bli och jag känner på mig att ni alla är extremt avundsjuka.

Imorgon är det skola igen men som tur är så har vi riktigt skönt schema, aah ni kan få se sen. Nu är det Spårlöst eller vad det heter på tv så ska titta lite på det,
Ha det underbart allihopa
Erika

haha ha hahaa

Klockan är mycket och jag vet att jag borde ha gått och lagt mig för länge sen men jag blev nyligen lämnad ensam så vi skyller på det. Har haft en underbar kväll, först film med några av flickorna eller ja film + MASSOR av prat. Men det är väl inte så förvånande? Och sedan mötte jag Robin ett tag.


Det här namnet kom i eftertexten på filmen, KLOCKRENT förnamn om du frågar mig!

Puss

Kvällar

Efter att ha sovit mig igenom vissa delar av kvällen (vilket var läskigt skönt) ska jag nu röra mig utåt i vintervädret lite. Det kändes inte helt bra att ligga hemma och bara sova en fredagkväll så nu har Robin och jag bestämt att vi ska träffas en stund. Dresscode: Mjukisar. Sounds wounderful.

Imorgon blir det bio med förhoppningsvis så många som möjligt av flicksen och efter det ingenting planerat!
Todeloe!

Some pics


Home


Er Erika är tillbaka på svensk mark igen! Dagen har varit riktigt bra om man bortser från att det blev lite långtråkigt med lektioner i skolan. Men det är väl för lektioner som man går i skolan så... Efteråt mötte jag Emma och vi åkte till vby där vi shoppade lite, pratade MKT och fikade :D Helt underbart mysigt! Jag har saknat henne så ! Blev även välkomnad av en skrikande Isabelle och gav mig en stooooor kram så som ni förstår har dagen inte varit helt fel :D <3

Inte länge kvar nu

Hej kära ni, allt bra?
Jag börjar få lite ångest endast tisdag och onsdag kvar sedan ska jag återvända tillbaka till kalla Sverige. Kan erkänna att det känns mycket mer lockande att stanna kvar här i värmen då de jag har hört om läget i Sverige är att det är mellan -10 och -20 varje dag. Är det sant??? :(
Det har hänt mycket här eller egentligen kanske inte men det är de små sakerna som gör allt eller hur säger man? Bara att bli kallad prinsessa och få höra komplimanger som "du har ett väldigt fint leende, du borde le mycket", "du är väldigt vacker ikväll" och liknande gör att allt känns otroligt mycket bättre än när folk bara springer omkring helt uppstressade. För det är ju så det är hemma, man är alltid på väg någonstanns. Jaja haha, hittills har vi fått höra att vi är italienare, tyskar, amerikaner, sydafrikaner och jag vet inte vad... haha rätt kul att se vad folk gissar på faktiskt.
Borde röra mig mot rummet nu, imorgon ska vi nämligen ut på någon snorklingstur och ska åka från hotellet rätt tidigt så bäst att sova lite innan. Ha det bäst sötnosar, Puss

Mannen med den lilla rösten

God kväll!
Kl är 11 och jag är TRÖÖÖÖTT (med stora bokstäver). Ska strax hoppa ner i sängen och sova har jag tänkt innan jag somnar här och nu som mamma nyss gjorde HAHA. Hoppas allt är bra med er för med mig är det bara toppen, njuter av värmen till fullo! Halva tiden har nu gått så jag ska göra vad jag kan för att utnyttja den resterande veckan så bra som möjligt.
Nu hotellrummet och sedan sägen, ha det toppen så länge mina kära!
Puss

Mina kära

God kväll mina kära!
Eller natt kanske egentligen är mer passande att säga då klockan är 20 i tolv här. Det vägrar att fungera att koppla upp sig på internet från vårt rum så nu har jag, som den geek jag är, gått till receptionen med datorn och satt mig här istället. Tänkte ladda upp en bild jag tog på stranden men det går inte att skicka från mobilen till datorn så det får ni väl vara utan helt enkelt.
Längtar redan nu tills imorgon så att jag får gå ut i solen igen, men innan dess lär jag väl sova lite. Låter iaf vettigt. Nu ska jag bara vänta på att Robin loggar in så att vi hinner prata lite eftersom det var ju faktiskt därför jag gick hit från början haha.
Vi hörs så snart som möjligt igen, skulle egentligen bara skriva lite så ni visste att jag fortfarande var med er.
Ha det underbart så länge,
så ska jag ha det underbart åt er också!
Puss

RSS 2.0