TikTok


Guuuuuuu! Vad jag älskar den här tröjan, den är nog min favorit just nu. Den har totalt ingen form kvar utan är bara helt rak (kanske den va från början också) och den är lagom varm och lagommysig.

Blev en mycket längre dag i skolan än jag hade tänkt idag, vid 11.00 fick vi sluta men stannade kvar och åt lunch. Lunchen blev...spännande. Några gjorde något drama projekt i matsalen då de helt plötsligt bara stannade och stod ivägen för ungefär alla som hade tagit mat. För vår del blev det en hel del prat om framtiden, nu har det visat sig att ungefär alla tjejer i klassen ska satsa på att gifta sig rikt efter gymnasiet. Antingen med någon gamling som dör (minns inte vem vi pratade om som hade gjort det, Anna Nicole Smith?), med någon musiker eller varför inte vara barnflicka åt någon, få den att vara otrogen och sedan använda sig av utpressning för att inte berätta för alla. Vi låter verkligen som hemska människor alltså!!! Haha..

Från kvart i 12-  halv 2 satt jag sedan och sammanställde alla våra enkäter till projektarbetet, så nu är även det gjort. Nu är planen att först hitta en debattartikel som jag ska analysera senare och sedan göra latte, måla naglarna och titta på tv. Ha det underbart allihopa!
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0