17 grader


Nu bär det av till skolan. Har mösspåtagning vid två och efter det ska jag fixa lite saker så lär inte vara hemma förens ganska sent idag. Om vi hinner höras eller inte det vet jag inte ännu men ni får väl titta in här och kolla lite då och då :P
Nu måste jag röra mig,
Puss

Hett tips

Sätt er aldrig vid datorn när ni lagar mat. Det slutar aldrig bra.

Vårigt värre


Jessica berättade att det skulle bli varmt imorgon, WIHO säger jag då!! Därför ska jag fira det med lite våriga kläder liknande dessa. Nu däremot ska jag nog strax sätta igång med middagen,  lite småtråkigt att bara laga mat till sig själv. Som tur är så känner jag verkligen för att laga mat just nu, bra tajmat :D

See you all later,
Puss

Meine tag

God dag!
Har haft en väldigt vanlig men bra dag idag. Hade min filosofiredovisning på eftermiddagen så nu är även den avklarad vilket är otroligt skönt. Kom hem strax före 15 och satte mig ute på trappan för att läsa VR och äta mellis. IKEA killarna kom med min garderob, så nu återstår bara att bygga ihop den. Efter det bestämde jag mig för att sätta mig och plugga lite på religionen och så gjorde jag. Precis när jag var klar sms.ar min käresta och frågar vad jag gör, 5 min senare står han utanför dörren haha. Ingen dålig överraskning det inte! Älskar sånna små överraskning hihi :)

Där har ni alltså min dag hittills. Senare tänkte jag sätta igång med middagen, men nu ska jag bara ta det lugnt en stund. Hörs senare.
Puss

"usccccchväder"


Det är regnigt väder ute så jag klär mig i myskläder. Robins stora kofta är på och jag är redo för att gå till skolan. Hörs igen så fort jag kommer hem, puss

Matchie matchie

På ett kick, säger man så?, blev jag klar med mitt hyllningstal. Bestämde mig idag för att börja om helt, var nämligen inte alls nöjd med det jag hade skrivit. Så det var precis det jag gjorde, jag tog bort hela talet och bytte ämne. Så nu är mitt tal, ca 2 min långt och handlar om Maria Montazami.

Kände att jag var väldigt matchande idag när jag gick till skolan haha.

Nästa vecka

Nästa vecka kommer bli grym!

Måndag: okej då händer inget kul alls.
Tisdag: Emmas skiva
Onsdag: Malin och Jennifer kommer, sen vår skiva på kvällen
Torsdag: Ledig
Fredag: En lektion sedan slutar jag.

Sen kommer min fåtölj någon av dagarna också, wiho!

smycken to cover it

God morgon!

Jag sa att jag skulle blogga när jag kom hem, men eftersom vi fastnade i affärer fram till åtta och när vi sedan kom hem sen blev det sushi. Efter det övervägde jag att blogga MEN det lockade mer att spendera kvällen med Robin, så det var också det jag valde.

Nu är i alla fall kavajen jag letat efter inhandlad och även lite andra grejer haha. Kan berätta senare för nu måste jag göra mig iordning.
Puss

Solen, solen solen.

Har börjat på mitt hyllningstal... det är ju i alla fall något! Jag tittade ut förut och vad såg jag, jo solsken. Det första jag tänkte på var.. åh jag vill gå ut, vill inte sitta här inne, vill ut i solen. Vad passar då bättre än att skriva ett hyllningstal till just solen. Jag älskar solen, speciellt såhär på våren när man inte har kunnat njuta av den på flera månader. Så där har ni det... i mitt hyllningstal så hyllar jag solen. (Ska jag vara ärlig så känns det lite larvigt att sitta och skriva ett tal till solen men men).

Hur som helst så ska jag om en halvtimme få bege mig ut i just solen. Wounderful.

Känner mig lite misspassad, kontorsfolk runt omkring mig och så sitter jag här. En gymnasieelev. Men jag trivs på något sätt, hela grejen med kostym på jobbet etc. kanske är det min grej?

Gu jag kommer bara längre och längre bort från ämnet.
Hörs förmodligen när jag kommer hem igen.
Puss

From work

Sitter och pluggar för fullt just nu eller ja, inte just precis just nu. Är klar med ena svenska uppsatsen som skulle in så nu sitter jag och försöker komma på vem/vad jag kan skriva ett hyllningstal till. Det går sådär om jag ska vara ärlig. Har verkligen ingen aning alls vad jag ska välja. HJÄLP?! Har ni några förslag?

Om en timme och 45 min ska jag i alla fall bege mig härifrån för att gå ner på stan och kolla efter en kavaj och ett par skor. LÄNGTAR, typ.

Känner mig på något sätt rätt lättad. Eftersom jag är klar med ena uppsatsen så har jag bara den andra att göra klar tills på måndag. Innan dess är det ett religionsförhör men som tur är så behöver jag inte lägga ner så mycket tid på det. Dock är det ett historia prov på tisdag som jag lär plugga en del till... det är väl egentligen det som är mitt lilla orosmoment men inte ens det kan få bort känslan av lättnad. Lättnade för att det faktiskt inte är så mycket kvar just nu, lättnad för att det håller på att bli sommar.

Nej ska försöker börja fundera på ett ämne nu.
Puss

Tisdag




Första bilden var tanken och den andra bilden resultatet. Hyfsat likt om ni frågar mig haha. Nu ska jag till skolan och efteråt åker jag in till stan för att plugga där innan det blir lite shopping med moder.

Puss

Re-fresh mint

Min rygg värker, stackars mig! Hungrig är jag också så jag hoppas verkligen att vi ska äta snart, men för att snabba på processen ytterligare tänkte jag ställa mig och göra sallad nu. Maché sallad, soltorkade tomater, fetaost och eventuellt något mer.. Mmmm! Sen blir det ungsgjorda tomater också, yummi! Hihi, ska bädda rent i sängen också och måla naglarna igen (blev så förstört idag för jag hade glömt överlack, suck).

Idag blir det denna färg:

Vårig färg, ljus men ändå något annat än vanligt rosa. Lite smått trött på rosa lack faktiskt. Mitt "Orange Fizz" är också helt underbart men det får vänta tills nästa gång jag ska måla, hihi.

Nej just middagen var det.
Puss

Sewing

Syr för fullt just nu på min klänning och det är inte alls mycket kvar faktiskt. wiho! :)

Den är speciellt snygg till ljusrosa velourbyxor och med sportbh under. hahah. Nej nu ska jag göra klart det sista tror jag. Puss

en klapp på axeln


Tänkte vara lite smart och gå runt i mina skor ute på altanen. Blev inte mycket av den tanken, satte mig istället på stolen mot väggen och nu njuter jag för fullt av solen och värmen. Även SV C arbetet fick hamna lite på sidan om, skrev i alla fall inledning. Alltid något.

Inte rätt någonstanns

Hur kommer det sig att i en familj där alla är pollenallergiker så finns det inga allergitabletter hemma?

ATCHOOO

Kom hem för en liten stund sen men ska strax gå och sätta mig på baksidan tänkte jag för att skrica på lite svenska arbeten som ska in nästa vecka. Det är helt fantastiskt skönt ute, solen skiner på för fullt. Dock nyser jag konstant och mina ögon/min näsa kliar. Tänkte testa ta en allergitablett och se om det är pollen som försöker för mig.

Igår när jag stod och väntade på att mamma skulle hämta bilen, utanför IKEA

Men hurrni jag skriver lite senare när jag har någonting nytt att berätta. Puss så länge

Måndag

God morgon, måndag idag vilket betyder starten på en ny vecka. Jag kan ju säga att jag var allt annat än utvilad när jag vaknade imorse, detta kanske inte var så konstigt då jag somnade vid ett tiden. Har kort dag idag, så när jag kommer hem vid ett tiden så är min plan att jag ska sy. Måste bli klar med klänningen jag håller på med, inte mycket tid att vinka på nu.

Nu tror jag att jag ska byta om en gång till samtidigt som jag äter frukost. (Är en sån där dag idag då inga kläder känns bra haha). Vi hörs i eftermiddag.
Puss

Lite si och lite så

Jag är trött trött trött just nu. Därför har jag tänkt gå och lägga mig, skulle nämligen vara så otroligt skönt att vakna upp helt utvilad imorgon. Ska ju bli fint väder också, låter verkligen inte helt fel om ni frågar mig.

Imorgon kan jag visa bilder på hur den nya byrån blev, allt är dock inte klart så det är lite kaos men, för nu är det alldeles för mörkt. Var väl egentligen bara det jag hade att säga och ja God Natt.
Puss

Punkt.

Studentpresenter och inredning är dagens samtalsämnen. Robin åkte hem i samband med att mamma och jag åkte till IKEA, bokhyllan/tvbänken är nu inhandlad och ihopskruvad. Pappa var snäll och hjälpte mig så nu återstår bara att ställa iordning allt sen kan jag slappna av. Har huvudvärk också ifall ni undrar. Hinner inte skriva mer nu. Vi hörs sen.
Puss

Birthday clothes


Man kan ju som sagt drömma att man har just de här plaggen, för det har man ju inte. Men liknande i alla fall. Blir nog jeanskjol, tunika och prickiga eller hjärtstrumpbyxor för min del idag.  Nu ska jag bara bestämma vilka strumpbyxor jag ska ha, snacka om I-landsproblem!

Sån är jag, jag gillar att ha de där "problemen" som egentligen inte är problem. Jag gillar att tag extremt god tid på mig när jag gör mig iording. Jag gillar att jag faktiskt är ganska fåfäng ibland.

Tanke blir verklighet

Jag känner för att ha klänning på mig idag! Perfekt att Emma fyller 19 år (GRATTIS HALLONMUFFINSEN!!! <3<3) och jag och Robin "fyller" tre månader! Han firar det med att gå på hockey och jag firar det med att sätta på mig klänning, fixa håret och gå och fira min andra älskling.

Känns som I've got it all under control
Puss

here i am

Jag älskar att mina föräldrar lämnar kaffebryggaren på! När man kommer hem sen är det bara att börja använda den direkt. Om det är meningen eller inte spelar ingen roll. Nu har jag precis gjort mig en omelett till lunch och en latte. Mysigt!

Kom nyss hem från Robin, åkte dit direkt efter skolan igår, det är därför jag inte skrivit något. Vi har hunnit gjort lite allt möjligt. Bland annat tagit en mysig promenad vid bruket (?)

Fick bygga ihop leksaken som va i hans kinderägg, så vi var ju tvunga att testa om den funkade och det gjorde den haha.

Nu ska jag äta upp min lunch och sedan hoppa in i duschen tror jag.
Puss

Sunshine


Det ska bli sol och 10 grader varmt idag! WIHO! Sen har jag bara en lektion (iof som vanligt) och idag är det religion istället för filosofi. Låter riktigt bra om ni frågar mig. Planen är därför att vara ute så mycket som möjligt, nu efter några dagar med regn och skit så uppskattar man verkligen solen. Nej nu ska jag äta upp och sedan ta bort mitt nagellack som verkligen ser förjävligt ut... Inte så jätte smart att somna direkt efter man har målat överlack. Det bli lixom märken i hela lacket.

Talk to you later,
Puss

Man tager vad man haver


Detta har jag spenderat denna kväll med. Det är en riktig "man-tager-vad-man-haver" skapelse. Men jag blev hyfsat nöjd, den behöver bara strykas lite så sömmarna pressas ut men det är väl ungefär det. Märks det att jag har mycket fritid just nu?

Ett förslag.... låter det bra?

Efter att jag läst klart engelska B kursen för snart ett år sedan så har jag knappt använt mig av min engelska. Okej, där ljög jag. När jag var i Grekland pratade jag, samma sak på Mauritius och i London. Och Visserligen läser jag böcker på engelska men det är inte på samma sätt som i skolan. Jag börjar känna nu att jag tappar all den grammatik och stavning jag en gång lärt mig.. Därför undrar jag, någon som känner för att bjuda med mig på en resa till t.ex. New York eller London? Min plan är att vi stannar där i några månader så att språket verkligen sätter sig... SÅ? Vad säger ni?

PS. Du/Ni står för alla kostnader, jag är pank. DS.

MYS

Hemma sedan ett ganska bra tag tillbaka nu. Funderar på en lång varm dusch för jag känner mig helt frusen. Kanske till och med kan övertyga moder eller fader att åka till IKEA idag, hoppas :O Ska ringa och fråga på en gång hihih!

Pappa dissade IKEA så blir väl en dusch istället. Hörs om en stund :)
Puss

Ciao


Kokong

God morgon!

När jag vaknade imorse och skulle resa mig upp så insåg jag att jag låg helt inrullad i täcket. Som en sovsäck ungefär! Det var varmt och mysigt där och skulle mycket hellre legat kvar men plikten kallar (skolan) så jag hade inget val än att gå upp.

Nu sitter jag här med min yoghurt som varje morgon. Ute är det ungefär lika äckligt väder som igår... inte speciellt lockande. Men men det ska tydligen bli bättre väder til helgen står det i DN så vi litar på det! Måste återgå till frukosten nu,
Puss

Kvällens accomplishment

Min pojkvän sitter hemma och håller på att få ett nervöst sammabrott just nu, snart börjar förlängningen så just nu får jag sms som beskriver vilken ångest han har. Awh haha!

Själv har jag spenderat kvällen med att sy mest. Såg den här klänningen och fick lite inspiration om hur jag skulle sy min. Den blir inte likadan som den på bilden men som sagt det är den jag har utgått ifrån.

Det här är det jag har lyckats få ihop hittills. Ser varken snyggt eller speciellt kul ut hittills, men det kan nog bli bra när jag är klar. Det ska va foder på insidan, den ska fållas, en dragkedja i ryggen osv. Det är en del detaljer kvar helt enkelt. När den är helt klar lovar jag att visa, förutsatt att den ser hyfsat ut då.

Puss

Mjukisar, heeeeeelt underbart

Nu har jag lite mer energi.

Nyss när jag satt på bussen på väg hem så kommer jag ihåg att jag glömt gå och hämta en sak jag tänkt hämta. Utan att tänka mig för så svär jag högt och tanten bredvid vänder sig om och kolla på mig. Jag får fram ett litet leende och fortsätter sedan titta ut genom fönstret. Där har ni en anledning till att man ska tänka sig för innan man säger något högt.



Nu ligger jag här uppkrupen i min andra säng/soffa och halvlyssnar på tv.n. Det här vädret gör mig otroligt seg! Funderade ett tag på om jag skulle sy lite men helt ärligt så vet jag inte om jag orkar. Imorse pratade jag även om att åka till IKEA men det är samma sak där... orkar jag? Och om vi väl åker då vill jag ju börja skruva ihop sakerna på en gång... ja, det är ett helt projekt den där IKEA turen så det får nog vänta tills imorgon kanske. Nej nu ska jag sy!
Puss

Yes! Äntligen hemma

HEMMA! Slutade strax efter halv fem, blev som sagt en lång dag. Projektredovisningarna höll på från 14.00-16.30, ja detta var alltså endast tre grupper. Det tog sin lilla tid men nu är det i alla fall klart. Så idag ska jag roa mig med att bara ta det lugnt och göra det jag känner för. Inga måsten idag inte!

Skriver mer om en liten stund måste samla lite energi.
Puss

Sorry

Jag blev visst lite frånvarande igår men hade lite annat att göra. Skrev klart min projektredovisning, köpte lite smink av en tjej som var här och visade och så var Robin här. Idag däremot, när jag väl kommer hem, så har jag inget specifikt att göra. Min kära Robin ska se på hockey, så då får väl även jag hitta på något. Vad ja det är ännu oklart men är nog skönast så. Lär vara ganska trött när jag kommer hem. Nu måste jag gå, men vi hörs som sagt efter 17 ikväll. Puss

Den där sköna tröttheten

Det var jobbigt på spinningen idag men det positiva med det är att det man känner sig ännu duktigare efteråt. Nu är jag sådär trött som man bara kan bli av träning, det är en specielltrötthet. Blir jordgubbar och bones avsnittet från igår nu för min del och sedan ska jag gå och lägga mig. Vi alla hörs imorgon igen.
Puss

Ingenting ingenting

Solen skiner ute och jag sitter inne. Vill gå ut men samtidigt inte, det blåste så kallt sist jag var ute så det är väl det som hindrar mig I guess och jag ska ju ändå på spinning om en timme. Nu är frågan.. ska jag skärpa mig och skriva det sista på en uppgift som jag inte ens vet om den ska lämnas in eller ska jag bara ta det lugnt tills det är dags att åka?

Äsch jag fortsätter och kolla efter skor till studenten.
Puss


Update: Spinnig nu!


Summer reading

När jag är ledig, speciellt på sommaren så läser jag otroligt mycket. Det är nämligen så otroligt skönt att bara ligga i solen och läsa. Två förutsättningar behövs ju för att göra detta möjligt, den första är sol och den andra en bra bok. Därför tänkte jag tipsa er om en bok som jag läste nu när jag var på Mauritius.

Twenties Girl heter den och är skriven av Sophie Kinsella (hon har även skrivit bokserien som börjar med en shopaholics bekännelser). När jag började läsa denna bok var jag väldigt skeptisk minst sagt, en av anledningarna var att det stod att hon blev besökt av spöken. Trots detta så började jag läsa boken, det tog ett litet tag men en bit in i den så gillade jag den verkligen. Kan fortfarande inte säga riktigt vad det är som gjorde att jag gillade den så mycket men den har på något sätt fastnat och jag har flera gånger funderat på att läsa den ännu en gång. Dock blev just min bok ganska förstörd av vattnet och fukten på stranden så för att göra detta så måste jag köpa en ny bok, men i alla fall. Det jag vill säga är vill ni ha en bra bok att läsa så är den här boken verkligen värd att kolla upp och om det låter intressant beställas hem.

Puss



Bör kanske tillägga att Twenties girl inte är det svenska namnet, jag läste den på engelska. På svenska heter den Flickan från tjugotalet eller något liknande.

Nagellack, de perfekta små inköpen.

Ni som också går gymnasiet utan att ha något jobb vid sidan om vet att det är inte alltid helt lätt att klara sig på 1050:- på en månad. För den summan ska du kunna gå på krogen, äta lunch/fika ute med din vänner, kanske köpa något nytt, gå på bio etc.

Jag tycker att: trots att man faktiskt inte gör så mycket så försvinner bara pengarna. En vän och jag satt och diskuterade just detta för kanske en vecka sedan. Jag började räkna upp för honom exakt vad jag hade gjort så att han verkligen skulle förstå att pengarna försvinner. Det enda jag kunde komma på att jag hade köpt var ett par jeans för 199:-. Då sa han "Det är alla de där småsakerna man köper som gör att pengarna "försvinner"". Vilka småsaker tänkte jag, jag har ju inte köpt några småsaker denna månad. Ja, inga småsaker om man bortser från två nagellack, ett par solglasögon, fika på lovet med Emma S, fika till mig och Emma och blommor till henne. Han har nog rätt i det han säger, det är småsakerna som gör att pengarna försvinner.

Undra hur mycket man skulle spara om man tog bort alla onödiga små inköp man gör, de där inköpen som man sedan glömmer att man har gjort för att det inte ens var viktiga?

Jag älskar att kunna gå ut och fika med mina vänner och liknande. Just därför kanske det är värt att strunta i att köpa de där två extra nagellacken och solglasögonen för att kunna göra mer saker med mina vänner?

God måndagmorgon

Stängde av alarmet och sov en halvtimme till imorse, vilket resulterade i att jag nu har jätte brottom! Kläderna är iof redan klara, håret lika så men sminket där återstår det fortfarande litegranna. Min extra sovmorgon var inte bra på något sätt alls... drömde en dröm som verkligen var hemsk, jag var ledsen på riktigt när jag vaknade och det tog mig en halvtimme att lyckas få känslan ur kroppen. Av en dröm lixom, nej usch! Nu måste jag skynda mig igen, vi hörs i eftermiddag PUSS

Igår blir idag

Tacos, promenad till konsum för att köpa godis och läsk, automattuggummin, sincity, deadly women etc. Det beskriver ungefär vad jag och Robin spenderade gårkvällen med. Idag däremot blev det scones till frukost, promenad  till björnboda och sedan fika med släkten. Nu är jag ensam igen och ska gå och titta på cougar town när som helst.

Har ingen inspiration till att skriva någonting så jag tänkte sluta här. Ville bara dela med mig av något haha, så nu har i LITE läsning en stund tills jag orkar skriva igen.
Puss

Dinnertime

Jag står och lagar mat som en riktig hemmafru och Robin är påväg hit. Ikväll blir det "parmiddag" för hela slanten.

Nu ska jagåtergå till matlagningen, hörs imorgon.
Puss

OH MY GOD



Det är helt sjukt hur mycket jag längtar tills filmen kommer nu. Detta är tydligen den slutgiltiga trailern, inte för att jag sett någon annan men bara så ni vet. ÄLSKADE första filmen, har sett den så många gånger att jag kan replikerna. Förväntningarna på den andra är nu skyhöga.. som bäddat för besvikelse men nej jag tror den kommer bli grym!

Sveriges nästa kock

Lunch √
Bakning av tårta √

Hur det blir med tårtan ja det får vi väl se när den blir klar. Det brukar ha en förmåga att aldrig riktigt bli som jag har tänkt mig, av någon konstig anledning.

Converse

converse

Har ni tänkt på det faktum att man aldrig kan få för många par converse. De finns i så många olika modeller och färger att man ser något par man aldrig sett förut varje gång man går in i någon större skobutik. Lite coolt de där. Det här är de paren jag har just nu, sen ett par ljusrosa med broderade blommor i samma färg men de är alldeles förstora. Någon som vill köpa? haha. Trots att jag ändå har fem par converse just nu skulle jag inte tacka nej till fler. Låga vinröda, gråa och sen finns det säkert massor av andra coola.
Puss

Ett sen är det kört

Mina flickor gick precis.. det märks för det blev så otroligt tyst. Bara sådär haha. Vi möttes vid åtta då vid åt pizza till middag på GPH, efter det åkte vi hit och av någon anledning började vi göra quiz från VR (vem visst först vilken kändis det var etc.). Att folk var tävlingsinriktade märktes då svaren skreks rätt ut innan det ens var klart och andra satt "JAG VET JAG VET" haha. Hur som helst så lyckades vi trycka i oss både chips, dipp och godis så folk rullade här ifrån. Ja jag mår ganska illa just nu, ska ta ett glas vatten och sen kasta mig på sängen. Kommer inte röra mig en centimeter därifrån sen.



Nu vet ni var ni har mig, sov gott alla!
Puss

"Miss babysitter"

Ska när som helst röra mig hemifrån för att åka och vara barnvakt i några timmar. Slutar alltid tidigt på fredagar och så även idag men vi satt kvar i skolan en stund, de andra för att jobba och jag för att fördriva tid, så nu har jag inte alls mycket tid på mig. 55 måste jag gå hemifrån och innan dess tänkte jag hinna göra en latte och ta med mig. Måste få i mig min dagliga dos hahah.

Så ikväll är det jag som först lagar mat åt "barnen" innan jag åker iväg och möter tjejerna vid åtta för att köpa pizza. Sounds like a great day!
Puss

Varning för extremt dåliga bilder


Den första syn jag möts av när jag drar upp persiennerna är denna... Hur massor av folk, syns inte så tydligt på bilderna, trängs i busskuren för att slippa undan regnet. Usch, det här vädret får mig verkligen att bara vilja krypa ner i sängen och somna om. Kan vi få solen tillbaka?

Nu måste jag till skolan och efter det blir det barnvaktning följt av tjejkväll. När vi hörs igen är därför oklart men någon mer gång idag blir det i alla fall.
Puss

:(

Satte på  mig så otroligt sköna kläder men självklart  regnar det ordentligt ute så tygskor är inte ens att tänka på. Blir väl att hoppa ur kläderna och sätta på sig jeans, någon mysig tröja och converse istället. FAN!


Det har jag gjort ikväll

Har hållt på med lite allt möjligt denna kväll och därför inte haft tid att underhålla er. Har bland annat fixat en ny header, ser ni den inte uppdatera sidan, som får duga så länge. Måste fortfarande fixa några smådetaljer men det kommer sen. Nu däremot ska jag hoppa i säng, börjar bli riktigt trött. Så sleep tight så hörs vi imorgon.
Puss

Intervjuer och skor

Kunde inte slappna av så gick in och ringde på direkten. Gick mycket bra och fick till och med en till intervju att gå på nu efter denna telefonintervju. Nu undrar jag bara, hur kommer det sig att allt alltid ska vara på samma dag? Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det här nu men.. med planering så ska det kanske gå?



Nu sitter jag här med mina skor på och tänkte gå runt lite för att vänja mig haha. Det är det jobbiga med höga skor, eller i alla fall för mig som knappt kan gå i de, att man måste öva. Men jag kämpar för det är sjukt snyggt när man väl KAN gå.

Puss

Skärpning erika

Nu får jag ångest! VARFÖR sitter jag inne för? Nej nu går jag ut och tar med mig stolthet och fördom. Sola det är precis vad jag ska göra och sedan ringa ett läskigt samtal.
PUSS

Dagens färg


ROSA, ångrade mig.. det såg så ruggit ut ute så fick bli en kofta också hihi.

Nu går jag till skolan och har veckans längsta dag. Varför är det alltid på torsdagar som man har långa dagar för? Aja, hur som helst så hörs vi igen vid tre tiden. Puss

Ville bara dela med mig av min tanke

Var precis nere i tvättstugan för att hämta lite kläder, när jag skulle gå där ifrån så ger tvättmaskinen ifrån sig ett ljud. Det lät ungefär som en val som pratade (ja alltså valspråk förståss). Min första tanke var... tänk om jag skulle bli helt psykiskt sjuk och sitta nere i vår tvättstuga och prata med tvättmaskinen hela dagarna.


Min eftermiddag


Jag hade en mycket bra eftermiddag idag. Blev som sagt VR, latte och två mackor med seranoskinka och fetaost.
Nu ska jag sätta lite lotion, hänga upp tvätten och sedan ska jag nog gå och lägga mig faktiskt. Sömn har varit ett genomgående ord de senaste dagarna för min del. Till mitt försvar så tränade jag ju faktiskt här hemma på eftermiddagen, styrketräning. Nu går jag bara och väntar på att musklerna ska börja "pluppa" upp ur armarna för så duktig var jag. Nej men vi hörs imorgon my dear ones.
Puss

Åh!!!

Precis det här, solglasögonen, smyckena, jeansen och någon av tröjorna plus koftan är precis det jag vill ha på mig imorgon. Tror ni det blir så? Nej icke. Men jag ska göra mitt bästa för att efterlikna det så mycket som möjligt.
perfect day


strumpisar

Satt ju ute på baksidan idag... här är resultatet av att sitta ute en liten stund med upprullade tights.

Två, som tur är, svaga linjer rakt över vaderna. Om de vore mer färg skulle de se ut som jag gick omkring med strumpor uppdragna hela tiden hahaha:P

Big smile

Det är inte helt fel att prova ett par jeans som förut var för små och inse att de nu är förstora. Sannolikheten att de skulle sitta uppe om jag hade de nu är inte stor.

Är det därför jag är jag?

Jag har tänkt på en sak ett ganska bra tag nu och det är: hur jag fungerar. Å ena sidan så kan jag vara otroligt spontan, det gör allt så mycket roligare ibland. Å andra sidan så känner jag ett behov av att planera. Jag kan bli otroligt stressad av att inte veta vad som ska hända.

Det är en ganska komplicerad mix då spontanitet och planering inte riktigt går hand i hand. Snarare tvärt om, de är varandras motsatser. Så hur gör man? Hur är man spontan samtidigt som man planerar?

Sen har vi det här med att göra listor också. Jag gör listor om det mesta, allt från packningslistor till listor över vad jag ska göra just den kvällen (hårinpackningar etc.). Helt ärligt så kan jag säga att jag tycker det är kul att skriva listor. Det känns som att jag har koll. Jag vet helt enkelt vad jag ska göra.

Jag vet att jag har en hel del konstiga vanor men HEY! Är det kanske just dessa vanor som gör att jag är jag?

Puss

nu vet ni

Hann inte blogga innan jac gick till skolan idag, var för trött och alldeles för långsam för att ha den tiden över till det som jag brukar ha. Nu tänkte jag sätta mig ute och läsa igenom vårt projektarbete en snabbis och när jag är klar med det så blir det nya VR tidningen, latte och "mellis". Ja även det i solen såklart. Hörs lite senare, Puss

Ja så kan man göra, men det är inte rätt

Trött, trött, trött, trött och trött. Sa jag förresten att jag var trött? För det är jag nämligen, ja trött alltså. Robin gick nyss så jag hoppade in i duschen på direkten och nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig. Förstår inte varför jag är så trött :O Vi hann i alla fall med att gå på promenad, handla mat, laga mat, ha "present utdelning" (jag delade ut.. andra halvan av en lite sen 20 års present) och så hann vi såklart bara ta det lugnt och prata också. Nog om det...

sleep tight and I'll se you all tomorrow.
Puss

jaaa jag hade tråkigt

1. Hur gammal är du om fem år?
24 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Ehm folk från klassen

3. Hur lång är du?
172

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
paranormal activity tror jag haha

5. Vem ringde du senast?
Robin

6. Vem ringde dig senast?
Mamma

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
nej, åker snart :o

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
beror HEEEEELT på, men jag smsar mycket mer än jag ringer

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
förlovade

10. När såg du senast din mamma?
igår kväll

11. Vilken ögonfärg har du?
Blåa.. därför min morfar kallade mig blåklint haha :)

12. När vaknade du i dag?
07.30

13. Vilken är din favoritjulsång?
ingen aning beror lite på

14. Vilken är din favoritplats?
ibland stan, ibland landet, ibland hemma, ibland utomlands... svårt att bara säga en. MEN jag älskar London

15. Vilken plats föredrar du minst?
har ingen jag verkligen ogillar

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
nästan 30 då.. förhoppningsvis har jag ett bra jobb och är påväg att (om jag inte redan har) skaffa familj.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?

Monster,.. herre gu emma  och jag såg ju monsterögon under min säng en natt :P

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
skratta gör jag ganska mycket.. men verkligen skratta ordentligt det jag minns (var inte senaste men) var när Robin berättade om sitt tix han hade förut. HAAHAHA

19. Hur stor är din säng?
140 bred 2 meter lång

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
med :D

22. Hur många kuddar har du i sängen?
3 så att hela huvudänden av sängen fylls till bredden.. 2 för lite, 4 för mycket så 3 är perfekt

23. Hur många landskap har du bott i?
Bara bott i Stockholm.. bodde inne i stan en kort period när jag var bebis tydligen

24. Vilka städer har du bott i?
Stockholm

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
<3 strumpor hahah :P

26. Är du social?
beror helt på humör och umgänge. Kan vara riktigt blyg men kan också prata väldigt mycket.

27. Vilken är din favoritglass?
mjukglass, MUMS

28. Vilken är din favoritefterrätt?
cheesecake!!

29. Tycker du om kinamat?
Jo viss, den vi åt på mauritius var riktigt god

30. Tycker du om kaffe?
vanligt.. är okej. Latte <3

31. Vad dricker du till frukost?
vatten, mjölk, te eller latte just nu

32. Sover du på någon särskild sida?
alltid ytterst. klarar inte av känslan av att känna sig instängd som man får annars

33. Kan du spela poker?
Har aldrig varit bra på det men kunde det i alla fall förut.

34. Tycker du om att mysa/kela?
med rätt person så absolut!

35. Är du en beroendemänniska?
Nja... eller jag fastnar för en sak i ett tag sedan tröttnar jag och byter till något annat. Räknas det som beroendeperson?

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Ja det gör jag

37. Vill du ha barn?
Absolut!

38. Kan du några andra språk än svenska?
engelska, liiiite tyska :P

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Aldrig tack och lov

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Beror på om det är mycket alger eller inte i havet :P

41. Vad spenderar du helst pengar på?
kläder, skor och mat

42. Äger du dyrbara smycken?
har ju min ring jag alltid har, sen ett halsband med tillhörande örhängen och ett halsband och en ring.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

Vänner alltid men sedan tittar jag på mycket olika. Tvberoende? absolut!

44. Kan du rulla med tungan?
Ja:)

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Måste nog säga Jonsson hahaha..

46. Sover du med gosedjur?
Nej haha

47. Vad har du för ringsignal?
den där vanliga som typ alla har haha. Inte bytt sen jag fick min sony ericsson

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
ja, flera kartonger i källaren haha

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
ehm de enda jag kan se är en lotion haha

50. Flirtar du mycket?
Nej det gör jag inte

51. Kan du byta olja på bilen?
NEJ... Neej... neej det kan jag verkligen inte

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
har inte ens körkort hah

53. Vilken var den senaste boken du läste?
läser stolthet och fördom nu, innan det var det nog twenties girl

54. Läser du dagstidningen?
ibland bläddrar jag igenom dn

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
veckorevyn

56. Dansar du i bilen?
Inte vad jag märker själv men jag sjunger haha

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
104,3 är på i köket nu

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
"det var viktigt med högtider"

59. När var du i kyrkan senast?
förra veckan

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
magnus var skitrolig men annars vet jag inte riktigt asså

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
3 nätter? eller minns inte helt säkert men något sånt

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig?
Robin

63. Vad lyssnar du på just nu?
Jason Derulo

64. Har du varit med i tidningen?
nej aldrig faktiskt. Men vill ni skriva en snäll artikel om mig så visst säg till

65. Vad är det konstigaste du ätit?
smakade snigel en gång så måste väl vara det

67. Vad är det för färg på din tandborste?
Orange/vit

68. Hur imponerar man på dig?
man är sig själv, förhoppningsvis är man lika udda som jag kan vara ibland. Det imponerar på mig! att man faktiskt vågar.

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
när jag är arg/ledsen så håller jag det för mig själv men tar ut det över någon i min närhet.

70. Har du någon piercing?
nej endast hål i öronen

71. Din största vinst?
100 kr... på en trisslott jag fick i julklapp

72. Civilstånd?
Har pojkvän

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
FB, alla miljoner bloggar jag läser, VR och hotmail

74. Är du fåfäng?
Av och till.. men joo

75.  Ångrar du någonting du gjort?
Alla gör väl saker man ångrar... men det är ju av misstagen man lär sig

76. Hur gammal är din pappa?
han fyllde faktiskt år igår :O

77. Vilket är ditt drömjobb?
har inget riktigt drömjobb men finns mkt jag vill göra: författare, öppna ett fik, designa kläder/skor och grejer, osv osv.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till?
Jag vill resa iväg med mina vänner!!! Flera olika resor med olika personer

79. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Undulater och fiskar

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig?
OJ va svårt.

- Jag är OTROLIGT lat.. då menar jag verkligen lat.
- Men om det gäller att t.ex. följa med någon att shoppa eller möta någon nån stanns i stan eller liknande så orkar jag alltid göra det.

- är det någonting jag verkligen vill göra så tar jag mig alltid tid att göra det.

81. Svär du ofta?
Scheise är det jag använder nu och det kommer lite titt som tätt

82. Sverige när det är som bäst?
På sommaren och vår.. finns inget härligare än de dagarna som är perfekt temperatur för att vara ute. Då är sverige verkligen som bäst

83. Kan du åka slalom?
Ja:) fast nu var det några år sen

84. Vad har du ätit i dag?
Youghut och en macka tll frukost, spaghetti och köttfärss till lunch, två små bullar till fika och sen inget mer

85. Vad har du för utbildning?
Går ut gymnasiet nu snart

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med?
mina handleder hahaha

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med?
finns en del att välja mellan haha

88. Vilken är din bästa egenskap?
oj va svårt, det får nog mina kompisar svara på

89. Vilken är din sämsta egenskap?
inget tålamod alls, jag vill ha allt på mitt sätt

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig?
oj svårt att säga... helt ärligt har jag inga som är direkt sådär WOW

91. Saknar du något?
förtillfället nej jag tror inte det

92. Är det viktigt att fira födelsedagar?
ja! tycker alltid man sa göra någonting.

93. Vad gör dig ledsen?
Det finns mycket men... jag klarar inte av att se folk jag bryr mig om ledsna/sårade. Börjar alltid gråta direkt själv... haha

94. Vad gör dig glad?
Mycket.. att jag mår bra, att alla runt om mig är glada, att det är fint väder, att jag presterar bra på något, att resa.. osv osv.

95. Har du varit gift eller förlovad?
Nej aldrig

96. Vad ska du göra i helgen?
Det återstår att se haha

97. Vad är det knasigaste du gjort?

knasigt som knäppt/dumt eller bara allmänt konstigt?

98. Vad har du för laster?
Latte just nu och mat i allmänhet

99. Vem är din förebild?
Mikael persbrant.. avgudar honom :O sen jennifer aniston är sjukt cool

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor?
Öppna dörren för Robin för han borde komma nu haha.

Snodde listan av Paulin haha.

Puss


Hon med bullar i väskan


Även denna dag bjöd på fantastiskt väder. Hann få en redovisning, tandläkaren och lite plugg ute i solen överstökat. Ungefär såhär låg vi i tre timmar och bara njöt av solen.

Efter provet så sprang jag förbi konsum där jag köpte tulpaner till Emma (som välkommen hem present) och bullar till oss båda. Så nu jag har precis kommit hem från henne och om en liten stund kommer Robin hit! Ja som ni hör har jag haft en riktigt bra dag idag. Hörs nog sen :)

Puss

Guten Morgen

Utvilad var jag väl inte direkt när jag vaknade trots att jag sov 9 timmar. Får ta ikapp det sista av sömnen inatt istället. Idag ska det bli ungefär samma underbara väder som igår så jag kan knappt vänta tills solen tittar fram.
Har lite att göra idag så vi kommer nog inte höras förens i eftermiddag någon gång.  Först nu ska jag till skolan på en lektion, sedan tandläkaren och vid halv 3 ska jag göra ett prov som jag missat. Nu måste jag röra mig, ska hinna fixa lite innan jag måste åka. Puss

Jag sover inte.. jag lyssnar bara

Tröttheten kom ikapp mig, just nu är jag helt död och om jag bara fick så skulle jag somna här och nu. Detta innebär att vi hörs imorgon gott folk.
Puss

Ren lycka


Trots att jag var så trött att jag ville gråta imorse så har den här dagen varit otroligt bra och jag vågar mig nog på att säga att vädret har en helt avgörande roll i detta. Vi spenderade årets första lunchrast ute på bänkarna i solen (lite tradition några av oss tjejer i klassen har), jag har suttit ute och pluggat i endast linne och jeans och fortfarande tyckt det har varit väldigt varmt. Tänk vad lite sol kan göra

Är vi inte alla så?

Är vi inte otroligt materialistiska nu för tiden. Okej jag är verkligen inte rätt person att säga något egentligen då mina dagar går ut på att tänka på allt jag vill ha!

Istället för att tänka på allt vi faktiskt redan har så tänker vi på allt vi vill ha.
  • Skor
  • Kläder
  • Mobil
  • Dator
  • Resa utomlands
  • solbränna året om
  • långt, fint, välvårdat hår
  • manikyr och pedikyr som alltid ser bra ut
  • smycken
  • solglasögon
  • massor med pengar
  • egen lägenhet
  • jobb
Listan på vad JAG vill ha kan göras lång men vad ska jag egentligen med allt det där till? Jag har kläder, jag har skor,mobil, dator, smycken och solglasögon med. Jag bor hemma hos mina föräldrar i ett hus som jag älskar och jag åker utomlandsflera gånger om året. Mycket pengar? Vem vill inte ha det? Börja jobba så löser det sig. Ni förstår vart jag vill komma. Vi har redan så mycket och ändå vill vi bara ha mer och vissa saker ja de är helt orealistiska. Jag bor i Sverige alltså är en äkta solbränna omöjlig att ha året om, solarium i all ära men det är inget för mig.

Det sjukaste är att jag vet om att det är såhär, jag vet att jag har det otroligt bra och att jag inte borde vara så girig. Trots det så kan jag inte hjälpa det, jag vill ha allt det där.

HEEEEEEEELT FANTASTISkT!


Det här måste nog vara en av världens vackraste bilder.. haha. Sitter ute i solen nu, har suttit här och pluggat ett tag. Eller ja jag har läst igenom ett projektarbete om företaget Index traub.. förlåt killar men inte sådär jätte intressant. Blev dock varnad innan "du kommer inte fatta någonting för inte ens vi fattar vad det handlar om" haha. Hur som helst så är jag klar nu, sitter därför och försöker få lite färg i alla fall... eller ja egentligen njuter jag väl mest av att det går att sitta ute i linne och fortfarande tycka det är varmt. Sen skadar det ju inte att få lite färg också.. Robin är ju så läskigt brun lixom. Det är typ mr brown och spöket som går omkring tillsammans.
Puss

Bye


läskigt-jävla-trött

Det är så jag känner mig just nu. Lyckades somna någon gång efter fyra tiden och blev sedan väckt halv åtta. Nu måste jag ta tag i mitt värdelösa hår och fixa det på något sätt så att det inte ser ut som en rishög. Hörs när jag kommer hem igen.
Puss

BLÄÄÄÄ

Klockan är halv tre och jag kan inte somna. Det här suger. Är jätte pigg och vet inte vad jag ska göra... fortsätta försöka somna?

imorgon är en riktig vårdag

spring day

Imorgon blir det att gå till skolan klädd i detta eller ja... så likt detta jag kan komma. Har ju praktiskt taget plagg som liknar detta hemma så blir inte allt för svårt. Perfekta vårkläderna, ska ju faktiskt bli hyfsat varmt och sol imorgon så det är nästan så jag längtar! Nu säger jag GOD NATT

Kvällens konstaterande


♥ Man känner sig vuxen när man planerar och skriver i sin kalender/almanacka

♥ Killar säger och gör myyyycket konstiga saker

♥ Jag håller kanske på att bli vuxen (söker jobb, kollar utbildningar)

♥ Jag är helt-sjukt-jävla-bra på att bestämma att jag ska göra någonting och sedan börja göra något annat istället

♥ Reklamen för Håkans bar, den nyaste, är helt underbar! Speciellt klippet om marcus som tar farväl av sin pojkvän hahaha.

Nu duschen, ansiktsmask och sedan plugga lite till.
Puss

Chanel 307 orange fizz


Underbar färg! Man känner sig sådär lagom vårig på något sätt haha.

Har hunnit plugga lite nu också så snart ska jag väl läsa igenom allt igen, byta till någon mysigare tröja, plocka undan lite på mitt rum och sen får vi väl se. Puss

happiness

Nu känns allt så bra igen. Robin är hemma och Emma kommer hem ikväll. Efter att har varit med varandra i nästa 24 tim non stop så var det dags att åka hem och plugga. Kul va? Fick i alla fall skjuts hem efter att hans släkt (eller tydligen bara en del av den) varit där och fikat. Så det är väl dags att sätta igång och plugga... eller först ska jag måla naglarna i det underbara nagellacket jag fick av Robin. Ni får se bilder sen. PUSS

bye bye


Om sisådär en timme åker jag hem till Robin så vi alla kommer inte höras förens imorgon någon gång. Därför önskar jag er en GRYM lördagkväll. PUSS

En del av dig


Jag kom att fundera på det här med parfymer nyss. Det är ju något som är väldigt personligt. Vissa gillar söta och andra mer citrusaktiga. Personligen tycker jag det är ganska svårt att hitta en som verkligen passar mig, som är en del av mig. Ett tag använde jag endast Calvin Klein Eternity summer men eftersom att det var en speciell för just den sommaren så fanns den inte att köpa efter det. Då bytte jag över till DKNY men det var något med den som gjorde att jag inte riktigt fastnade för den. Efter det har jag använt många olika (Burberry, Diesel, SJP mm.). Men nu efter något år så har jag faktiskt hittat en jag verkligen gillar igen, en som är JAG och det är D&G Light blue, som alla vet hur den doftar och den är helt underbar enligt mig.

Puss

meet me halfway!


Bowlingen var riktigt rolig haha! Musik-bowling-"dans"-sång & xide var tydligen en riktigt bra kombination. Korpen nästa eller hur var det Jessica?

Imorgon kommer Robin hem! ÄNTLIGEN.
Nu ska jag kolla draknästet.
Puss

It's friday night!


Mörka jeans och en helt vanlig randig tröja var det som fick åka på nu när det är dags för bowling. Med tanke på att jag inte har bowlat på ca fem år så förväntar jag mig inte att det ska gå sådär jätte bra... men hey man måste ju i alla fall försöka! Jag tror kvällen kan bli riktigt jävla kul "discobowling" med DJ och grejer är inte något man gör varje kväll. Vi alla hörs nog när jag kommer hem igen.
Ciao bellas/bellos

Det är i alla fall min åsikt


Är det bara jag som tycker att "Tex Max" hamburgaren låter mycket godare än "Macho Nacho" ? OKEJ jag gillar inte guacamole men trots det så tycker jag den låter godare. Kom igen ruccola istället för isbergssallad är ju bara det en mycket bättre idé.

Puss

Yummiiiiiiiii

Började sy, men blev bara irriterad för att det inte gick som jag ville så jag började göra lunch istället. Så nu har jag precis ätit en skink och fetaost omelett.

Fått en riktig grej för fetaost just nu. Jag är en sån person som lätt "snöar in" på saker och det har jag verkligen gjort just nu och inte bara när det gäller fetaost. Utan det är lite saker jag skulle vill äta varje dag.. gärna till lunch OCH middag men jag hindrar mig själv för att inte tjata ut det allt för snabbt haha.

Puss

riktigt-jävla-skit-väder

Är riktigt seg idag. Vaknade några gånger på morgonen av att jag fick sms men somnade om varje gång. När jag tillslut vaknde till liv vid tolv tiden så visste jag inte om jag hade drömt att jag fick de där smsen eller om det var på riktigt. Vet inte riktigt varför jag kände mig så sänkt, kanske sitter förkylningen som aldrig helt bröt ut fortfarande kvar i kroppen? Börjar nämligen få ont i halsen på riktigt också :( Har i alla fall inte orat resa mig ur sängen ännu, frukostskålen står kvar bredvid mig och jag har precis anmält mig till lite olika kurser. Nu ska jag bädda sängen, hoppa i mjukisar, måla tånaglarna och göra en latte. Blir en lugn dag för ikväll bllir det bowling!

Puss

The bounty hunter


Se den!

petit déjeuner (mitt franska favorituttryck)


Det är kallt på nedervåningen så jag tog på mig min stora stickade kofta och kröp upp i soffan för att titta på en fransk kriminalserie. Blodshämden eller något liknande hette den, en svensk tjej som hade regisserat och den var väl... lite B om jag ska uttrycka mig så. Själva handlingen var rätt okej men jag vet inte det var någonting som fick mig att tycka att det kändes oproffsigt. Ska nu istället leta upp någon bra film och sedan lägga mig i sängen och titta. Är riktigt trött just nu så det känns lite lagom ansträngande.

Smile

En lugn kväll med mjukisbyxor och stor hoodtröja är det som väntar mig. Passar mig perfekt idag! Ska tända massor av ljus och sticka också, kommer bli fruktansvärt mysigt. Emma beskrev mig igår som udda (tror det var det ordet) vilket gjorde mig jävligt glad haha. Jag gillar att inte alltid vara som alla andra, varför inte titta på skräckfilm och sticka samtidigt? "Det bästa av två världar" lixom, ah okej kanske inte BÄSTA men ni förstår min poäng. Ville få med något bra uttryck i texten.

Hörs sen
puss

Skräckblandad förtjusning

Är inte det ett bra ord? Jag gillar det! På något sätt beskriver det gårdagskvällen hah.

Sitter och äter frukost och ska strax åka iväg. Har funderat ett tag på om jag ska skriva vad det är jag ska göra idag. Egentligen vet jag inte varför jag tvekar för att göra det, men samtidigt. Det är bra att hålla vissa saker för sig själv. Eftersom att det inte handlar om mig så väljer jag att inte säga något, ni får sväva i ovisshet. Mina vänner vet och det räcker haha. Vi hörs lite senare.
Puss

Gott och blandat

Lugn och mysig dag idag :)
Mötte Emma i vby vid ett, vi gick runt där ett tag och sedan tog vi bilen hem till henne där vi gick ut med hennes hund Hampus, tittade på lite saker och sedan åkte iväg igen. Stannade och köpte grillad kyckling och fika på björnboda och så passade vi även på att hyra filmen Paranormal activity. Så den ska vi se ikväll med några andra. Väl här gjorde vi pastasallad till lunch och sedan har vi bara suttit och pratat hela eftermiddagen.
Nu har jag precis börjat sticka på halsduken som jag lovade att jag skulle hjälpa henne med (detta var i vintras haha, inte blivit av fören nu). Så när hon kommer tillbaka ska jag visa hur man gör:)

Talk to you all later.
Puss

Tankar från förr


Kommer ni ihåg när man var mindre och sa att om man stod med bena ihop och de inte nuddade varandra så hade man "modellben" och kunde bli modell. Eller var det bara vi som sysslade med dessa konstiga saker? Kom på det nu av en slump när jag gick förbi spegeln haha.
Puss

Halvtaskiga bilder


En tanke

Vädret är långt ifrån lika soligt och lockande att gå ut i som igår men ändå känns det att det börjar bli vår. Jag har tänkt på en sak.

Ni vet alla de serier som går på dagarna (våra bästa år osv.) VEM tittar på de? För ärligt så är allihopa helt värdelösa... varför bryr dig sig ens om att sända avsnitten längre? Kan de inte byta ut det till repriser av serier som faktiskt går nu eller någonting?

Jag tror nämligen inte jag vet någon alls som faktiskt tycker att dessa serier är bra. Därför förstår jag inte riktigt vitsen med att fortfarande visa de. Men detta kanske bara är min åsikt. Jag vet inte riktigt.
Puss

Latte 2 Go


Så heter nagellacket och jag älskar färgen. Den är helt underbar på något sätt, lite rolig men ändå väldigt neutral. Ska nog köpa på mig i alla fall ett exemplar till av färgen innan den försvinner så jag har, det är från H&M om ni undrar. Blev även med skinnjacka idag. Var så trött på min gammla bruna... Den nya är svart i modellen "biker jacket" och är köpt på MQ. Det bästa av allt är att den har "ludd" högst upp på kragen, men det kan man ta bort om man vill (är lixom inte så passande på sommaren kanske). Hittar ingen bild på internet så ni får vänta tills imorgon eller något.

Ni vill kanske höra lite om min dag också? Nu när ni lixom ändå redan är här inne och läser. Åkte ju som sagt och mötte några av flickorna för lunch. Började med att jag och Jessica "uträttade några ärende" (läs köpte nagellack och papper till inbjudningar) innan vi mötte Emma och Jasmine. Blev en HELT UNDEBART mysig lunch (sushi och latte) på Coffe corners uteservering och sedan tog vi oss runt i affärer ett tag innan jag och Jessica begav oss in till stan. Där vi sedan sa hej då, då hon skulle jobba och jag byta lite kläder. Det var nog allt och jag gissar att ni är rätt trötta på att läsa nu. Så vi säger God natt, Puss!

SOOOOOL


Om det här verkligen stämmer så är jag överlycklig för det betyder att tisdag, onsdag och torsdag nästa vecka bjuder på 12,15 & 16 °C. Det är ju heeeeeeelt fantastiskt. Men som sagt, det kan ju ändras.

Skriver om en lite liten stund igen.
Puss

Redo


Börjar få ont i halsen :( Men jag är redo för en lunch!

Puss

Solsken

Började nyss skriva inlägget i "www" raden haha. Det händer ganska ofta av någon konstig anledning...



God morgon! Solen skiner ute och jag kan knappt vänta tills jag själv får gå ut. Nu däremot sitter jag och lyssnar på nån man från folkpartiet som är med på 4.an och så äter jag frukost. Mitt nya frukostberoende just nu är valios laktos yoghurt, saltå's dinkel müsli, blåbär och hallon. Det är helt fantastiskt gott och man blir sådär lagom mätt!

Ska äta klart nu och sedan börja fixa mig.
Puss

Tålamod är nyckelordet

Guten abend my dear!

Det mesta av snön smälte ganska snabbt igen och tur var väl det. En depression pga av snö är väl det minsta man vill ha nu. Jag är glad, och jag vill fortsätta vara det för att våren är på väg. Tygskor på heltid, jeansjacka, solglasögon och uteserveringar det är så jag vill ha det. Det kommer det kommer!

Eftersom jag blev hemma i Stockholm så var vi ju tvunga att sysselsätta oss med något och det gjorde vi. En snabb tripp till tygaffären och sedan var jag fast. Det är alltså vid symaskinen som jag har spenderat hela min eftermiddag/kväll. Jag är i hopp om att det här faktiskt kan bli riktigt bra, med lite tålamod och koncentration. Vad det ska bli... det säger jag inte än. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Nu väntar sängen, för imorgon blir det en lugn lunch med Emma och Jessica i vby.
Puss

Märks det att jag vill ha sommar?

<> Vaknar och känner direkt efter hur jag mår, "yes!! Jag mår bättre".

<> Reser mig upp för att hämta fjärrkontrollen och lägger mig ner igen..."nej..., det gör jag inte".

<> Sätter igång tv.n och går ut ur mitt rum. Tittar ut.. "SNÖ??????!!!!!!".

Känns inte direkt som någon bra början på den här dagen men om jag ska vara sådär äckligt positiv så kan det ju bara bli bättre, eller hur?


Ansiktsmask och topshop


En ansiktsmask kändes välbehövligt, den gör en förhoppningsvis lite piggare i alla fall.

Vill ni veta en sak? Jag hittade den perfekta kavajen att ha över min studentklänning idag, vill nämligen ha en ljus kavaj till. På topshop hittade jag den... men den enda storleken som fanns inne var för liten :( Så får fortsätta leta runt, förhoppningsvis så finns den på någon annan topshop affär här i stan.

Puss

Update

Pollen.. nicht nicht. Suck, mår inge bra. Är det inte typiskt att det är på loven man alltid lyckas bli sjuk? Hoppas jag mår bättre imorgon för annars stannar jag nog hemma, måste vara helt frisk till helgen. Ville bara uppdatera er. Puss

Därför

Efter att ha spenderat nästan all min tid tillsammans med någon sen i torsdags (förutom tiden då jag sover) så känner jag att jag behöver en lugn kväll för mig själv. Känner mig otroligt glad för att jag har hunnit träffa min släkt, min familj och mina vänner så mycket som jag har men endå känner jag mig väldigt ensam av någon anledning. SÅ ikväll blir det kärlekskomedier med mamma och viktväktar popcorn (de är godast). För imorgon beger jag mig upp (?) till västerås. Vilket betyder att jag lämnar bloggen här i Stockholm, men det klarar ni.

Har börjat få "förkylningssymptom" nu... kliar i ögonen, blir snuvig osv. Vill inte bli sjuk så hoppas att det är pollen som krånglar för det löser man ju lätt med lite allergitabletter haha.

Vi hörs nog lite senare,
Puss

trying out all our clothes


Blev inga strumpbyxor för min del... vad har man till lixom! Så nu bär det snart av, vi hörs väl senare? :)
Puss

Ibland måste allt kännas dåligt för att det sedan ska kännas bra

Igår var ingen bra dag. Jag kände mig äcklig och ful. Idag är en bra dag. Jag känner mig pigg, full av ideér och solbränd. Dove summerglow är hemligheten. Nu sa jag slänga på mig mina prickiga strumpbyxor, en tunika och riktigt somrigt smink. Solpuder är mitt budord idag. Hoppas ni har en minst lika bra dag som jag har hittils, så hörs vi lite senare.

Puss

Komaperson

Tänk att ett ord utan positiv innebörd kan få en att må så bra.

Var så fruktansvärt trött igår så jag somnade redan strax efter tolv. Detta innebär att jag sovit i ungefär 10 timmar, perfekt! Klockan fyra idag ska vi befinna oss hos kusinerna och efter det ska jag möta lite folk för utgång. Men allra först på schemat står "vakna ordentligt, titta lite på vänner och bara ta det lugnt". För det är precis vad jag känner för att göra haha. Det tar alltid ett ganska bra tag för mig att vakna till ordentligt, jag är lixom vaken men är samtidigt helt off. Eller ja... detta händer aldrig när jag är med Robin för då blir jag klarvaken direkt och det är han som vill ligga kvar och sova :P

Hörs snart,
Puss

Glad påsk


And I'm of. I denna "bakelse" haha ska jag nu fira påsk. Så glad påsk!

Minnen

Gissar på att det bara är jag som sitter och tittar på Pippi Långstrump på rymmen? Bra är det i alla fall! :D Men för att kompensera den barnsliga sida jag visar nu så sätter jag lotion och sminkar mig samtidigt haha. Om någon timme bär det av hem till farmor dit även kusinerna kommer för att fira påsk.

-Vad heter ni då? Jag heter Konrad för min del.
-Inte vi för vår del... jag heter Pippi och det här är Tommy och Annika

HAHAH.

Nu ska de börja klättra med Konrads kalasklister så nu måste jag koncentrera mig på det så jag kan skratta maximalt åt det haha.
Puss

Dagens citat

"Killar utan bil är som grodor utan ben.... hopplösa"

Impulser

Impulser... ibland bra, ibland dåliga.

Idag bestämde vi oss för att ställa oss och göra en kladdkaka till filmen vi skulle se.. åh visst. Att baka en kladdkaka är det väl inget fel med MEN att trycka i sig två stora bitar (minst) när man inte ätit något sött på över en månad är kanske inte det smartaste jag gjort. Jag har ju bara mig själv att skylla, och tro mig...! Jag skyller på mig själv för att jag nu mår illa. Så var gör jag åt saken? Jo jag går och lägger mig. Vill bara säga god natt och berätta att det har varit en riktigt riktigt mysig kväll (som det ofta blir). Tack för ikväll tjejer och sov gott.
Puss

Girls night indeed



I de vårigaste kläder som går att använda just nu (och som jag hittade) så är jag redo för en tjejkväll. Ville bara önska er en trevlig torsdagskväll så hörs vi förmodligen lite snabbt imorgon bitti. På kvällen bär det nämligen av hem till farmor där vi ska äta god påskmiddag. Så, bye bye my dear ones.
Puss

Påsklov

Hey you!

Fick sluta redan halv ett idag men stannade kvar med Jonsson och Sandmark för att titta på en film som vår religion/historia/filosofil-lärare visade. Nu funderar jag på att snabbt tvätta håret över badkaret (måste få ur alla produkter) och sedan göra en latte. Ikväll blir det som sagt middag + film med flickorna, minus jessica. Försökte hitta en bild på oss alla men det verkar ju vara heeeeeelt omöjligt haha. Alltid någon som saknas.

Puss

Time for school


Nu går jag till skolan i mina nya jeans från Gina Tricot och ikväll blir det middag och film med flickorna. Men vi kära ni hörs i eftermiddag. Puss

RSS 2.0