Ett leende

Jag har nu lyckats vara uppkopplad i ungefär en timme, lyckan är stor kan jag säga. Snart är det dags för mig att ge mig av härifrån norr hem igen, hem mot Stockholm. På ett sätt kommer man sakna "lugnet" här uppe, på ett sätt inte. Ibland är det skönt att veta att man inte behöver göra någonting. Utan att man bara kan sitta och ta det lugnt, kolla på en film eller vad man nu vill göra. Ibland har det helt motsatt effekt, då blir jg istället stressad över att jag inte gör någonting och att det inte finns något att göra. Men jag jobbar på att lära mig att bara ta det lugnt och inte göra någonting, och jag tycker faktiskt jag gör lite framsteg. Hemma kan man alltid kolla på tv eller något istället, kanske sätta sig vid datorn. Här finns ingenting alls att göra... bara att sitta och kolla ut genom fönstret. Men det kanske är just det som är kallat landet.

Nu har jag snart iallafall gjort mitt på landet iår, nu är det stan som gäller för mig och stränder. Nämligen två veckors semester på stranden kvar att längta till. Västkusten med Emma och co, sedan Grekland även dit med Emma. Ska bli riktigt härligt =). 

Nu ska jag sätta mig och sola på bryggan ett tag, det är ju för en gångs skull fint väder här uppe.
Ha det underbart allihopa          (soliga hälsningar från, Khilanki hahahahahha)
Erika ; )


Update

Ääääääääntligen! Det trådlösa nätverket här uppe gör mig tokig. Ena sekunden går det att koppla upp sig på internet sen två sekunder senare stängs allt av och igenting fungerarar igen. Så nu får vi se hur många gånger internet kommer hinna dö innan jag har skrivit klart det här inlägget. Förmodligen ca 4-5 gånger tyvärr vilket om jag känner mig sjäv rätt kommer leda till att jag blir skit irriterad och låter det gå ut över mina kära föräldrar och så kommer vi börja bråka. Den vanliga gamla visan...

 

Nej nu ska jag snart gå och byta om och göra mig iordning lite, så att jag sedan kan sätta mig och kolla på en film. Haha va onödigt det låter, men aja. Man måste ju ha någonting att göra om dagarna här uppe. Jag fiskar ingenting iår heller så mina dagar går ungefär ut på det, sorligt nog haha. Kolla på film, äta/fika och duscha, kanske om jag e duktig går jag ut och springer vilket jag i och för sig bara gjort en gång än så länge. Men jag jobbar på det.

 

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, finns inte så mycket att berätta förutom att jag är förkyld, har massa myggbett, vill ha en RIKTIG dusch och önskar att min mobil inte ska gå via Finland, nu kostar det en förmögenhet att sms.a och ringa hela tiden.

(Jag hade rätt nu har internet dött fyra gånger men jag är inte så irriterad ännu, duktig jag)

 

Ha det underbart allihopa nu

Erika


It's not the always the good kind

När jag stod och borstade tänderna nyss insåg jag vilka sjuka vanor jag har. Har kanske inte så många konstiga men ett par stycken i alla fall, och det är sånna jag inte ens tänker på själv. Utan man gör det helt utan att man tänker på det, det kommer som en rutin.

Till exempel när jag borstar tänderna borstar jag alltid på ett speciellt sätt. Först borstar jag alla tänderna som vanligt, sen när jag e klar då borstar jag alltid de bakre tänderna. Börja i underkäken på vänster sida (på utsidan av de, insidan och sedan uppe på). Efter det byter jag till höger sida och sedan överkäken, höger och sist vänster.

Har aldrig tänkt på att jag gör så förut, men när jag tänker efter nu så gör jag alltid så. Ett annat exempel när vi åker middag. Hämtar jag alltid mat, ställer talriken på bordet, hämtar ett glas, tar vatten och sedan tar jag min tablett på direkten och efter det sätter jag mig och äter. Eller när jag är ute och går, så fort jag ser en K eller FV brunn måste jag gå på den trotts att de inte alls ligger där jag ska gå. Och så fort jag närmar mig en A brunn går jag förbi den, till och med om jag cyklar, cyklar jag förbi den.

Sedan finns det alltid andra vanor eller mönster man följer för att man helt enkelt ska hinna med. Och de är ganska sköna att ha faktiskt, det saknar jag lite på sommaren. När man har mycket tid gör man det man helt enkelt känner för. Om vi tar träning som exempel. Jag tränar knappt alls på sommrarna, för jag känner helt enkelt inte för att göra det när jag bara kan sitta och ta det lugnt. Däremot när jag går i skolan och måste plugga och så då har jag inte alltid tid att bara ta det lugn och sitta och inte göra någonting så att jag kan välja när jag känner för att träna eller inte. Då måste jag träna när jag har tid över för det. Som innan eller efter jag ska plugga, eller direkt efter skolan eller liknande. Det blir mer ett måste att göra det JUST precis då och inte senare. Det är sånna vanor jag gillar att ha...

Nu måste jag fortsätta kolla på SATC om ja ska hinna klart med sista Cd innan jag åker.
Så ha det underbart allihopa
Erika

Up north

Nu är det bara ungefär elva timmar kvar tills vi åker, landet nästa! Lite blandade känslor, kul på ett sätt, jobbigt på ett annat. Ska ju va där i hela tio- dagar, suck. Så ni kan räkna med en hel massa inlägg, om jag får internet att fungera villsäga. Men med mina tekniska kunskaper ska det nog gå galant, haha.



Nu sitter jag här i mina nya gratis "Solar-flipflop" och tittar på SATC fast jag har massor att göra egentligen, ska packa lite grejer, byta vatten till Skipper och Tinsel, plocka undan lite på mitt rum, säga hej då till Rickis och hinna duscha också. Det kanske är dags att sätta igång nu, jag får sluta skriva och stänga av SATC.

Höres om imorgon troligtvis.
Ha det underbart allihopa
Erika

Precis som i Grease

Hatar ni inte när man missar buss/pendel/t-bana såhär på kvällen när de bara går en gång i halvtimmen?! Det gör i alla fall jag. Idag eller lättare sagt nyss/ikväll när jag va i stan påväg till pendeln fick jag reda på att den gick 10 över. Klockan var då 09 över, bara att springa tänkte jag. Och sagt och gjort. Jag sprang hela vägen till pendel, kryssade mellan alla i tunneln, genom spärrarna och upp för trappan för att se pendeln precis åka iväg. WOOO HOOO!


Nej men jag ska inte klaga för mycket för tiden gick ganska snabbt ändå och jag hade ju en bra film som grund. Så allt så irriterad kunde jag inte bli. Kanske ska berätta vilken film också, haha. Nämligen den nyaste Indiana Jones filmen "kristalldöskallens lalala" eller vad den nu hette. Den va faktiskt riktigt bra tyckte jag, eller rolig kanske man ska säga. Jag skrattade mest haha. Helt klart värd att se!

Nej, nu ska jag hitta på något annat.
Ha det underbart allihopa
Erika

Jonas brothers

Nästan nytt rekord, två inlägg på en dag. Det är mycket för att vara jag det haha.

Bestämde mig ganska tidigt idag för att det skulle bli en lugn dag det här, och det har det sannerligen blivit också. Vilket jag kanske behövde. Okej, inte för att jag gör speciellt mycket ansträngade saker på dagarna såhär på lovet men man har inte sådär jätte mycket tid för sig själv. Hittills har jag varit ensam en dag på lovet och då träffade jag ändå mina kompisar sen på kvällen. Så det här var rätt skönt faktiskt.

Däremot känner jag att jag börjar komma in i samma period som förra året, när jag får för mycket tid att inte göra någonting. Då börjar jag tänka massor istället och sen slutar det med att jag blir deprimerad istället, okej förra året kanske jag hade lite skäl att vara det men om jag känner mig själv rätt fixar jag nog att bli det ändå. Tyvärr. Så just nu funderar jag på att fråga mamma eller pappa om ett jobb på deras företag för nån vecka eventuellt. Jag ska även börja träna varje dag, när vi har fått hem våran maskin villsäga. Vilket blir om ungefär två veckor. Det ska bli riktigt skönt faktiskt, jag saknar att träna på ett sätt, därför jag är så himla trött hela tiden just nu tror jag. Är inte alls trött på samma sätt när jag tränar occh så som vanligt. Så det blir lite av ett experiment haha.

Nej nu börjar CSI NY så jag ska kolla på det.
Ha det underbart allihopa
Erika

fotboll: roligt?

Nu skäms jag nästan lite för att jag har varit så dålig på att skriva.. =/ Det har gått två veckor kanske eller något sånt, illa riktigt illa. Nu ska jag däremot på riktigt försöka skärpa mig och skriva några inlägg i veckan i alla fall, vädret hjälper ju faktiskt till lite med det löftet. De senaste dagarna har det antingen regnat eller varit mulet, "woohoo" lägg märke till ironin i mitt så kallade glädje rop.



Zlatan får äran att vara samtalsämnet i min blogg idag, Grattis.
Jag ska inte leka att jag kan någonting om fotboll för det kan jag inte eller att jag egentligen ens tycker att det är speciellt roligt. Däremot finns det saker som gör att det faktiskt kan bli riktigt kul ändå. Igår var jag Andreas och Peter inne i kungsträdgården och kollade på matchen. Fick hör när vi väl var inne att de var väldigt många som inte kommit in och var avundsjuka på oss och resten av de 10/11 000  människor som va inne. Till råga på allt hade vi plats väldigt väldigt långt fram rakt framför skärmen. Så det gjorde det hela till en riktigt rolig upplevese om man bortser lite från regnet och det sista 1-2 målet, men man kan ju inte få allt som de så fint heter. På onsdag bär det av dit igen med denna gång lite fler personer, så det ska bli riktigt kul.

Oj, nu har jag nästan skrivit hela mitt inlägg utan att nämna Zlatan som jag sa skulle va samtalsämnet för idag men, haha så kan det gå. Kommer inte ens ihåg vad jag hade tänkt skriva om honom, men han här officielt från och med nu utnämnd till min nya idol. Han är ju bara sååååååå cool!!

Nu ska jag väcka Andreas och sedan blir det till att göra sig iordning för dagen.
Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0