Ett nytt ställe, en ny start?

Okej hurrni då gör vi ett nytt försök. Satt nyss på det trådlösa nätverket inne på hotell rummet men det ville inte som jag ville så allt jag skrivit försvann. Så nu begav jag mig ner till hotell receptionen och testar datorn där nere istället. Nackdelen nu är bara att halva Skellefteå kan se vad jag skriver eller okej jag ska inte ta i men alla som går förbi här inne i alla fall. Men det är väll smällar man får ta antar jag eller vad tycker ni?

Ska jag va lika tråkig som alla andra och berätta om vad jag har gjort idag eller ska jag komma på något nytt. Överraska er alla lite? Jag tror faktiskt att för en gångs skulle ska jag välja det andra alternativet och sticka ut lite fårn mängden kanske.
Så vad ska jag skriva detta inlägg om? Varför inte denna "stad" mitt uppe i ingenstanns... okej det är inte så litet en normalstor stad i Sverige helt enkelt. Men om man jämnför med Stockholm är det ENORM skillnad. Centrum här är ungefär som Vällingby Centrum. Man har avklarat alla affärer på en timme ungefär. Om det till och med inte är ännu mindre faktiskt. Ska jag vara helt ärlig har jag lite svårt att förstå hur man klarar av att bo på ett sånt här ställe året om, Sommar, Höst, Vinter, Vår. Men kanske är det en vanesak.

Vi gick en snabb tur genom centrum idag och om jag ska vara helt ärlig så kände jag mig verkligen som en överklass snobb. Just så som många föreställer sig Stockholmare. Tror att de är mycket bättre än alla andra, och att bara för att Stockholm är huvudstaden så är det den bästa staden av alla.

Vet inte riktigt mer vad jag ska berätta för er om Skellefteå, trotts allt är det första gången jag stannar här längre än 40 minuter så jag är ju inte direkt något proffs ännu. Men däremot kan jag visa er en bild på min nya underhållning, ett gulligt litet spel som jag faktiskt köpte här på hotellet för 19kr eller vad det var. Men lova att inte skratta okej??
Det gäller att få i alla de små kulorna i de pyttelilla hålen, haha. Riktigt kul och ganska kul om jag ska vara helt ärlig =)

Men nu ska jag sluta snacka och dra mig tillbaka till rummet innan de andra börjar undra vart jag tagit vägen. Om det här är det sista jag skriver innan jag kommer hem igen så får ni alla ha de så jätte bra.
Erika <3

I will be gone, for very long! hihi

Så nu ska jag "ta mig i kragen" och skriva det sista inlägget innan jag åker iväg. För imorron bär det av, Kihlangi, väntar på mig, haha.
Men jag har känslan att när jag väl sitter i bilen och har åkt i några timmar kommer jag att komma på Juste jag har glömt... Så jag sitter nu och funderar på vad kan det vara jag kommer glömma denna gång?
Kläder   [X]
Skor   [X]
Tidningar/böcker/ipod/dator?   [X]
Mobil   [X]
Aa det var väl det viktigaste. Men jag säger bara till er som har mitt nr och som kommer sakna mig så, (för det vet jag att ni kommer, haha) RING mig, för jag komemr ha med min mobil vart jag än går. Hur ska jag annars överleva in the middle of no where?
Även datorn kommer att få följa med, och jag vet att de har börjat få bredband dit upp. MEN vet inte om internet kommer fungera för min del. Men om det gör det så lovar jag att ni kommer få inlägg med jämna mellanrum =)

Nu kommer den här vanliga som alla som ska åka bort säger, så då vore det ju nästan skandal om inte jag oxå har den: Jag kommer sakna er alla jätte mycket, behöver inte ens nämna namn alla vet vilka de är! Så ni får ha det underbart här i stockholm utan mig. <3


Oscar jag höll ju på att glömma. Där har du din efterlängtade bild, haha.
Nej nu ska jag fixa iordning det sista så det bara är att gå upp imorron bitti och åka! Ha det underbart allihopa och vi hörs om sådär 10 dagar någonting.
Erika <3


 

Samma gammla visa om och om igen.

Nu har det vanliga kaoset startat. Det som alltid lyckas bli nån dag innan sådär när man ska åka bort med familjen. Det roliga är att det alltid är exakt samma sak!
Först någon dag innan börjar kaoset, då tas det fram saker och de läggs i sin tur lite överallt i hela huset (bara för att det inte ska finnas någon chans att hitta det sen, haha) Sedan dagen innan eller så börjar man packa allting, då är det väskor, kläder, tidningar, mat av olika slag, sladdar och en blandning av allt annat exkat på varje liten ledig plats i hela huset. Men framåt kvällen brukar det mesta på ett eller annat sätt lyckats leta sig ner i någon väska så man har en ungefär idé på var det är någonstanns. Morgonen då man ska åka da, jo då är det dags att börja städa. Damsuga och plocka undan i så många rum som möjligt. Sedan är det dags för att packa ner det allra sista, kanske en kudde eller några kläder som hängt på tork.
Nu har vi nästan kommit till den punkt då vi ska åka iväg men bara nästan, när jag och pappa väl har satt oss i bilen då ser man mamma springa in och ut ur huset för att hämta allt hon glömt och se till för 100 gången att alla kontakter verkligen är urdragna och att alla fönster verkligen är stängda. När hon äntligen lyckats sätta sig i bilen kan man ÄNTLIGEN börja åka. Haha och det roliga är att verkligen är exakt samma sak varje gång vi ska åka iväg, haha.

Men nu tänkte jag vara snäll och bjuda på lite bilder, både från gårdagen och idag"dagen", så se och njut haha:
       Nu blev det jobbigt så ni får nöja er med de bilderna =)

Ha det underbart vi hörs imorron
Erika <3

Here comes blondie

Idag har det  varit en sådär lite lagom dag, helt perfekt mycket att göra på tillräckligt mycket tid. Vaknade lite av och till mellan 10 och 11 tiden. Men sedan ringde Emma och då var det verkligen dags att stiga upp, gjorde mig iordning till sex and the city och vid kvart i ett tiden var det dags att börja dra sig in till stan. När klockan var kvart i två hade vi lyckats ta oss till "Clipp-er"  en bit ifrån hötorget. Nu var det äntligen dags för mig att färga håret igen, utväxten började bli lite väl lång. Efter någon timme när vi äntligen var klara var jag blond kan man säga haha, blev ljusare än vad jag hade tänkt men jag är nöjd så =)
Hahaha och det var riktigt kul att få stajla sig själv med riktiga produkter och borstar och grejer i en hårsalong, lite riskabelt att släppa Emma och mig med fria tyglar där men det blev riktigt bra.
Vid fyra tiden gick vi till burgerking precis i närheten och åt lunch mums det var riktigt gott fakiskt. Vi vandrade även omkring i stan någon timme innan vi åkte till Huddinge och träffade Morgan och Marcus. Det var riktigt roligt och tiden gick snabbt, fråga mig inte vad vi gjorde men det va kul endå =)
Nu är jag äntligen hemma igen och snart ska man väl gå och lägga sig, imorron är det bara upp och packa så jag blir klar tills på torsdag då vi åker!

Ha det underbart allihopa
Vi hörs imorron Erika <3

Traditionen lever vidare

Ibland säger ens kompisar och folk runt omkring än saker som får en att verkligen tänka till. Frågor som får en att verkligen funderar vad man skulle göra om de hände och vad man verkligen känner. För ett tag sen blev jag själv "utsatt" för sånna frågor, men än har jag inte kommit underfun med vad jag skulle göra eller vad jag känner...

Nej jag ska sluta tänka högt, sånt där är det ingen som vill höra, haha så istället till dagen.  Vaknade vid halv 11 tiden som jag nästan alltid gör nu för tiden, gick och gjorde mamma sällskap med frukosten och allt det där, ja ni kan det säkert redan. När klockan var runt ett kom emma över och vi satt och snackade ett tag. Det kan man aldrig göra för mycket när man inte setts på länge och snart är det ju jag som åker iväg om bara några dagar så det är bäst att verkligen passa på. Lite längre fram på dagen började det trotts allt bli lunch och vi bestämmde oss för pytt i panna. Lika gott nu som när man var liten, kan inte bli fel helt enkelt. Så efter att vi bränt fast hälften i den första stekpannan började vi och på nytt i en helt ny, haha. Och Yuuummi!! Det blev riktigt gott, speciellt när man kryddade med ketchup och grillkrydda (jag vet det låter ganska äckligt men var riktigt gott! Och det står på grillkryddan att den passar till kött och potatis och det är ju typ det pytt i panna består av så, vad kan bli fel).

Åter några timmar gick med bara massa prat innan jag kom på den lysande idén att vi skulle gå på bio. Självklart skulle vi se Harry Potter och fenixorden. Det är som min och Emmas tradition varje gång en ny Harry Potter kommer ut går vi och ser den på bio. Ganska tragiskt men otroligt kul, verkligen. Denna gång fick vi även med oss Jasmine, så vid 18 tiden satt vi alla inne i biosalongen i Vällingby Centrum, "Fontänen". Jag tyckte faktiskt filmen var riktigt bra så jag är nöjd med beslutet att verkligen gå.
Nu väntar en hel skön hemma kväll på mig, men först in i duschen och sedan blir det mannikyr, body butter och en film för min del, vad ska ni göra? =)

Emma kommer döda mig för bilden där uppe men,, hittade ingen annan och ville verkligen ha med dig, sry hun <3
Ha det underbart allihopa!
Erika <3

För gammal för "pip larssons"

Nu har det gått några dagar igen, men som jag sagt många gånger förut säkert det blir inte av ibland bara. I fredags var det min sista dag på jobbet, så nu behöver jag inte tänka på det längre. Nu är det bara lönen som väntar, haha.
Vad gjorde jag på fredagkvällen då? ... Juste mötte Isabelle och Jasmine i spånga, det var bestämt att vi skulle äta på Spånga punkten. Denna kväll, det var ett tag sen faktiskt. Vi hade inga fler planer den kvällen så vi hamnade på maltesholm efter ett tag. Satt ute på bryggan och pratade nån timmen innan de blev kallt och vi drog oss hemåt till Isabelle. Filtar, dricka och lite annat hämtades ut så det blev några timmar på baksidan där, riktigt riktigt mysigt faktiskt. Speciellt när det sedan började bli riktigt mörkt runt omkring oss.  När klockan började närma sig ett var det dags att börja dra sig hemåt... 
Vid tre tiden tyckte jag det började bli dags att gå och lägga sig, så då sa jag God Natt till Morgan och somnade på en gång.
Lördagen då?
Jo det var tänkt att bli en lugn dag hemma i solen men slutade med en hel dag på stan med Morgan, tittade lite i affärer och på männen som stod och fiskade på broarna. Haha ganska underhållande och riktigt kul! Kvällen däremot blev inte mycket att berätta om eftermiddagen tittade jag lite på friidrott med familjen innan jag somnade vid nio i soffan. Vaknade halv 11 idag och kände mig rätt utvilad måste jag säga.
Idag blev det i alla fall som jag hade tänkt gårdagen, hela dan i solen. Hann nästan läsa ut hela min bok också. Nu låter jag som värsta pluggisen. Men den är faktiskt RIKTIGT bra, Mina hemligheter heter den av Sophie Kinsella.

Men nu börjar det bli lite långt faktiskt ingen som kommer orka läsa.
Men ha det underbart så hörs vi imorron
Erika <3

Om jag rullar min tunga kan jag andas genom den.

Inget inlägg igår resulterar i... aa jag vet inte riktigt. Men det blir i alla fall ett inlägg idag.
Var så otroligt trött igår så jag somnade direkt när jag väl gick och la mig. Sov i ungefär fem-sex timmar sen var det upp igen och iväg till gymmet innan jobbet.
Det är ganska skönt att träna på morgonen faktiskt när man väl kommer iväg, för man blir riktigt pigg efteråt, den där natten som egentligen blev alldeles för kort känns inte lika "jobbig" längre. Man tar igen alla de där timmarna man spenderat på att fika, haha. Va leker jag poetiskt för eller vad man ska kalla det. Var i alla fall inte på jobbet förens vid strax före elva tiden och det blev även en tidig lunch. Köpte jätte god Focaccia från Café 60 som ligger på Sveavägen, nära jobbet. Som vanligt tittades ett X antal affärer igenom lite snabbt, så jag måste nog säga att luncherna är dagarnas höjdpunkt =P
Eftermiddagen var desto segare, men som tur var ringde Emma och muntrade upp stämningen. Inte sett henne på flera dagar nu så det börjar bli lite tomt <3. Vi pratade i ungefär en timme sen var det bara att börja jobba igen. Gick hem vid fem tiden och stannade lite snabbt i Solna centrum på vägen, hade lyckats övertala mamma att vi skulle köpa lite nya linnen, alla mina är ju så uttöjda =O inte snyggt alls. Dessutom har jag lyckats missfärga några av de =/ Suck... Och idag, tro det eller ej... blev det bara linnen och ingenting annat. Duktigt va, haha.

Middagen hemma blev snabb och jag gick till Isabelle nästan på en gång, eftersom att det är en 25 minuters promenad dit ungefär så tog jag tillfället i akt och ringde Tom. Länge sedan jag pratade med honom faktiskt, inte hört av honom på en vecka eftersom han har varit i Norge. Men snart är han hemma igen, hihi.

Blev en tidig kväll idag eftersom man ska upp tidigt imorron och gymma igen, pjuuh jag är ju nästan duktig ju. Så nu om nån tim väntar sängen och jag ska sova så gott.
Ha det underbart allihopa
Erika <3


Trip down memorylane

Idag var en sån där dag då inget blev som det var tänkt. Det var bestämmt att vi skulle ta med oss lunch och åka in till Rålambshovsparken "rålis" och sola, snacka skit, läsa tidningar, ja bara ta det lugnt. Men så blev det inte riktigt, vaknade strax efter tio tiden och tittade ut, visst det var varmt men ingen sol syntes så långt ögat kunde nå. Så planerna ändrades, när ytterligare någon timme hade gått och lunchen redan var förbi kom vi endå överens om att vi skulle dit och fika så vi packade ihop våra saker och åkte iväg. Men när vi kom ut ur tunnelbanan var gatorna helt blöta , självklart hade det hunnit regna medans vi satt i tunnelbanan, suck.

Så det blev en tur med tunnelbanan till bagarmossen, fråga mig inte varför. Det var Jasmines idé hahaha. Men det va spännande att se en ny del av stan. Fortsättningen av eftermiddan flöt på och sedan blev det middag hos mig då föräldrarna var iväg under kvällen. Även en film hanns med innan vi gick ut för att ta en kvällspromenad, denna dag blev det "Material Girls" en riktig B-film verkligen, med kassa skådisar. Fast parkerings killen/labb killen var en riktig sötnos.

Under promenaden hamnade vi i en gammal lekplats och började diskutera familjer, minnen och liknande "hur ska du vara som vuxen" . Det var mysigt att bara sitta där och prata, i en klätterborg. Som när man var liten ungefär. Men vi kom underfun med att det va mycket lättare att klättra upp i de då, haha. När jag kom hem sen var jag bara tvungen att titta igenom lådan, där alla mina minnen finns. Kort, saker och andra saker. Speciella saker lixom, det händer inte ofta att jag kollar. Men ibland och då inser jag hur mycket man har förändrats på så väldigt kort tid.


Men nu väntar sängen, ska upp i hyfsat tid imorgon.
Sov gott och ha det underbart
Erika <3

Häs rand

Eftersom sidan inte ville fungera för min del igår kväll när jag hade tänkt att skriva så får jag göra det lite snabbt nu innan duschen kallar, haha.
Har tyvärr inga bilder till detta inlägg eftersom jag ännu inte tagit emot de från Jasmine men jag lovar att de kommer så fort som möjligt. (men hittade däremot två bilder från förmiddagen på baksidan jag kan bjuda på)

Igår var en såndär dag som man bara vill ska vara hela sommaren, vädret var helt underbart. Vid halv 11 blev jag väckt och tillsagd att "du borde gå upp och ut i solen en stund"  så mycket riktigt var det de jag gjorde. Och jag ångrar det inte ett dugg haha, solade och lyssnade på musik i ungefär tre timmar innan jag tillslut tröttnade på att göra det själv och skickade iväg ett sms till Isabelle.

TIllsammans med Jasmine bestämdes det att vi skulle ta oss till Maltesholmsbadet och tillbringa några timmar i solen där i stället. Det var riktigt mysigt att ligga där i gräset, titta på folk, äta glass, bada, sola och snacka skit. Men när klockan var sex började det bli dags att dra sig hemåt.  Alla åkte hem till sig och vid åtta tiden träffades vi åter igen i Vällingby, nu skulle Isabelle och Jasmine äta middag så det blev som "vanligt" donken vid fridhemsplan.

Eftersom att vädret fortfarande var fint och det var varmt ute gick vi sedan ner till Rålamdshovsparken, och där blev vi kvar bland alla picknickande gäng med folk, haha. Men det var riktigt mysigt vi satt bara där och pratade, lekte även den omtalade leken "jag har aldrig" den har väl alla kört? Annars har ni missat något...

Men nu väntar frukosten och duschen, så ni får ha det så underbart.
Vi hörs mer ikväll ; )
Erika <3

Färingsö <3

Idag har det varit en sån där precis lagom dag, min väckarklocka ringde 10 i 8 imorrse. Då hade jag tio minuter på mig att gå ut och säga hej då till Emma med familj när de bar sig av ner till västkusten. Tog bara min fleecetröja på mig och gick ut och lyckades precis hinna när de satt sig i bilen, ett snabbt hej då och sen gick jag in och la mig igen. Sov några timmar till och sedan bestämde mamma och jag att vi skulle åka ut till gravarna på färingsö och fixa iordning lite.
Titta så fint det blev =)
Gick även förbi och kollade på Linns grav,
där är det fint som alltid. Med massor av blommor.
Titta själv...

Det är verkligen riktigt fint där ute, fast de kommer ju inte undan att bli kallat landet, mest åkrar överallt och sedan villor lite här och var. Men det är så mysigt på sommrarna, när det är fint väder. Synd bara att vi inte längre har kvar vårat landställe där ute men, man har ju anledningar att åka dit ändå så.

När mamma smög iväg kunde jag inte låta bli att vara lite fjortis, men det är ju alla innerst inne eller hur? haha.
På vägen hem stannade vi en snabbis i vällingby men eftersom att klockan var över fyra när vi kom dit så var allt utom Åhlens stängt så det fick bli en titt där inne lite snabbt, och hittade faktikt en svart jeanskjol på rea =) Sådär lite lagom enkel, alltid bra att ha.

Väl hemma passade jag på att sätta på mig min klänning ja köpt på Gina Tricot på rea (även den) för några veckor sedan, och insåg hur sjukt skön den är. Det var därför jag köpte den, haha. Tog sedan min veckorevyn och "en shopaholic i new york" och satt mig i solen och läste, det var verkligen riktigt skönt och ja insåg just då att det faktikt är rätt skönt att bara sitta och läsa ibland, speceillt när det är sol. Och när man har hittat en bok/serie man verkligen gillar, och det har jag verkligen. Rekomenderar stark Sophie Kinsellas serie En shopaholic. Juste kom på att jag faktiskt har en bild på min "fina" klänning haha, vad tycks?

Nej nu väntar snart middan och sen tittar nog Isabelle och Jasmine förbi en snabbis så går väl ut som vanligt och hittar på något.
Ha det underbart allihopa
Erika <3<3

Göran hämtar laxen, Görhan? ; )

Vilket underbart väder det har varit idag, varken för varmt eller för kallt. Dagen började med frukot på baksidan tillsammans med mamma, det e något speciellt med att äta frukost ute i solen tycker jag. Riktigt mysigt! Hittade även min veckorevyn i rummet så tog med den ut och la mig och läste i solen. Sen blev det lite varmt så tänkte ta mig ett dopp men det var verkligen iskallt!! Så kom inte längre än till midjan haha. Solade lite till och sedan kom Emma förbi, som hon alltid brukar göra på sommrarna stod hon och pratade lite vid staketet innan hon hoppade över.
Efter ett samtal från Morgan fick jag reda på att de hade hittat Jasmines busskort.

Så vi bestämmde att vi skulle möta de inne i stan och hämta upp det till henne.  Så Emma och jag åkte in till stan, på vägen mötte vi Joel så gjorde sällskap med honom till centralen. Där vi mötte upp med Morgan och gick för att hämta busskortet hos Markus, Tage och Majje(vet inte om det stavas så men, hihi).  Dagen flöt på och sedan gick jag och Emma hem till mig för att äta middag med familjen, det var riktigt mysigt faktiskt. Vi grillade och satt på baksidan och åt, synd bara att det var lite kallt då.

Nu har Emma nyss begätt sig hemåt för att packa allt innan de åker imorron igen =( har bara hunnit träffa henne i en dag ungefär, usch usch. Men vi ses snart igen så! Hoppas du får det jätte bra där nere sweetie. Kommer sakna dig jätte mkt.

Så nu vet alla det också, haha. Men jag ska nog faktiskt gå och duscha sedan måla fransk manikyr och kanske till och med tånaglarna, fast inte fransk då förståss, haha. Har sett det en gång och de va inte vackert kan jag säga er.

Men ni får ha det så underbart så hörs vi imorron igen
Erika <3

Ofta

Nu kommer inlägget jag lovade er alla =) Har precis kommit hem och är ganska trött så jag ska nog försöka göra detta inlägg så kort som möjligt. Så vi börjar från början nu, häng med ordentligt! haha

Gick upp imorrse kl 07.00 och gick och gymmade precis som igår, så nu har jag tränat två dar i rad. Inte illa för att vara mig mitt på sommaren, haha. Sedan bar det av till jobbet, idag jobbade jag bara halvdag så när det var dags för lunch vid ett tiden. Jag gick med mamma och åt på ett italienskt ställe på en tvärgata till sveavägen tror jag det var. Stället hette i alla fall Därmedpasta haha lite fyndigt sådär. Precis min humor =)
Ingen shopping idag på lunchen däremot utan vi gick bara in i nån inredningsaffär med massa orientaliska grejor, riktigt häftigt! Skulle kunnat bott där verkligen =) Men så var tyvärr inte fallet.

Stannade dock kvar på jobbet till tre innan jag fick skjuts med mamma till vällingby där vi tog en fika och sedan mötte jag Isabelle och Emma för att titta runt lite i affärerna. Men det blev bara en kort shoppingtur innan jag och Emma begav oss hem till mig för att äta en snabb middag och sedan börja göra oss iordning för att åka till Huddinge och träffa Morgan och hans kompisar.
Isabelle mötte oss i spånga och sedan väntade Jasmine på oss på t-centralen och därifrån åkte vi sedan till Huddinge centrum.
Morgan mötte upp med oss utanför pendeln och tillsammans gick vi hem till hans kompis =) Det var en riktigt lyckad kväll förutom insidenten med Jasmines busskort som gjorde oss sena hem... Men men över huvudtaget sätt var det riktigt roligt =)

Men nu måste jag gå och lägga mig, ska sova riktigt riktigt gott tänkte jag.
Och somna till några avsnitt med Sex and the city som jag lyckats låna till mig, haha.
Ha det underbart allihopa
Erika <3

En trogen bloggare... ;)

Joo nästan så att jag är det alltså, nu har jag bloggat i nästa nexakt ett och ett halvt år och jag har skrivit några inlägg varje vecka. Borde man inte kunna kalla sig själv trogen då?
Det som är mest tragiskt är nog att jag fortfarande inte har speciellt många läsare och knappt några kommentarer, haha. Rekordet ligger väl på sådär ungefär 76 läsare på en dag. Men jag klagar inte nöjer mig med att någon läser den i alla fall och det är det ju folk som gör så =)

Har inte skrivit något nu på några dagar förutom "listan" igår men det var mest för att jag var så uttråkad, men ikväll då lovar jag er att då kommer det ett inlägg. Men lite infomration om "smått och gått" som hänt under de senaste dagarna, så håll ut. Haha =)

Just nu väntar jag bara på att Isabelle ska höra av sig någon gång så jag kan gå från jobbet, får väl se vad vi hittar på för kul men något lär det säkert bli. Nu får ni ha det så underbart fram tills ikväll/natt då vi hörs igen.
Erika <3

Vet att de är lite tråkigt med listor, men nu har jag tråkigt så ni får stå ut :)

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Jaa, absolut  =) i förrigår senast faktiskt
Har du sett din bästa vän gråta?
Min bästa vän: ja. Mina bästa vänner: Ja every one of them, hihi
Vad åt du senast?
lunch ute på någon persisk restaurant =) lax, ris och sådan där röd/brun kyrdda (isabelle du vet) haha
Har du fått någon komplimang idag?
Idag nej, men dagen har ju bara hunnit börja (A)
Har du varit med i en rättegång?
Absolut inte.
Är du polare med grannarna?
Nja, hyfsat de ena i alla fall =)
Vilka språk pratar din mamma?
Svenska
Vilka länder har du bott i?
Sverige
Har du något husdjur?
Ja, en pippifågel, Lukas =)
Har du täckt någons hus med toalettpapper? 
Nope, never ever
Har du varit på stranden i år?
Absolut många mångar gånger
Minns du dina/din musiklärares namn?
Ehm, Christin, Kerstin och någon kille.. typ Niklas, eller Fredrik eller något.
Hur bra är din syn?
Den fungerar i alla fall.
Har du varit på ett party?
Yes box
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Neeej, vem vill det???
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
VA?! har jag en bror...
Har du varit utomlands?
Ja, i påskas senast
Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
Ehm tror jag bara varit på ett och det va min fasters när jag va liten så får nog lov att säga det.
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Joo det skulle jag tro
Var är dina syskon just nu?
De sitter på mars och dinglar med bena och väntar på att jag ska komma
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Minns ingen speciell just nu men, tror ja drömde om nåra uppdrag eller nått man skulle klara annars så blev man mördad. Det va igår, haha.
Vem ringde dig senast?
Niklas, i östersund
Vilken tid gick du upp imorse? 
07.00
Vad ska du göra i helgen?
Träffa Morgan bland annat.
Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
"Klar nu, Skitbra!" från Oscar om nåning, haha
När var du riktigt sjuk senast?
Oj, någon vecka innan sommarlovet ungefär tror jag.
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Några veckor innan skolavslutningen, Marcus Bétner på Coop med lite flickor från skolan.
Vad finns i din bakficka?
lite ludd från byxorna typ
Har du färglinser? 
Naj, det skulle ja inte säga.
Vad gjorde du klockan 2 inatt?
sov sött.
Vad är det första du gör på morgonen?
Kolalr min mobil
Vad ska du göra efter det här?
Vänta på att jag får mailet med papper så jag kan skriva ut de och börja.

118 118; Växeln hallå hallå hallå, koppla mig till 22.

Eftersom jag ännu inte kommit på hur ja ska skriva om jag inte berättar om min dag får jag väl fortsätta i samma mönster tills jag kommer på något bättre, haha.

Idag var det bestämt att jag och Isabelle skulle ta oss iväg till Nälsta på morgonen och simma, för att få lite träning i alla  fall. Det var rätt länge sedan nu... men det blev inte riktigt som vi tänkt oss.
Fick ett sms på morgonen av Isabelle och vår diskussion började direkt om vi verkligen skulle träna.
I:  Irrs vi kommer dö om vi ska bada i det här vädret =O
E: Varför då? är det kallt?
I:  Det blåser skit mycket...
E: Aha okej, ska vi skita i det?
I:  A okej vi sover istället, smsar dig sen, god natt twin <3
E: god natt twin <3


Så jag fick tillslut sova några timmar extra, blev sedan väckt av telefonen och hoppade upp ur sänge. Denna gång var det Lina som ville hitta på något men som vanligt när hon har tid har inte jag det och tvärt om, haha. Så får ta det en annan dag snart istället =)
Mötte Jasmine och Isabelle vid björnboda och där inhandlades lite fika och dricka sedan gick vi hem till Isabelle med en Yatzy som satte farten, haha.
Lunchen var mycket god och som vanligt slutade det med att vi satt och snackade, om samma saker som vanligt utan att vi riktigt kommer fram till någonting. Nu var det övertalning som gällde för att få me Jasmine in till stan, och duktiga som vi är lyckades vi, så nu skulle alla bara göra sig iordning men det gick rätt fort en snabbis förbi Jasmine på vägen till spånga och pendeln, ja och sen var allting klart.

Vet inte riktigt vad vi skulle göra inne i stan men Jasmine köpte iaf en ny bandan och den var faktiskt jätte fin =) sen hamnade vi på söder och promenderade omkring där en stund innan vi åkte hem igen.

På kvällen blev det singstar och sedan en promenad runt i kälvesta, riktigt mysigt som vanligt och vi hade riktigt kul ute på jasmines trappa. Tänker faktiskt inte gå in på några detaljer haha =P
Nu får ni ha det underbart
Erika <3

Ingen dag borde vara en annan lik

Ännu en måndag av sommarlovet är nu så gott som över, och jag har faktiskt inte orkat göra så mycket idag. Var hos Isabelle och åt lunch, sedan kollade vi på filmer hela dagen och det var bara skönt! Känns som att det kanske börjar bli lite tjatigt att läsa om vad jag gör hela dagarna så nu tänkte jag variera mig lite och berätta lite saker ni kanske inte visste om mig. =) På detta sätt får jag med lite alla möjliga saker som jag hade planerat att skriva på ett bra sätt, eller något liknande, haha.
 
1. Jag är väldigt beroende av att shoppa, detta gäller inte bara kläder men till största del. Det går inte en vecka utan att jag köper någonting nytt =/

2. Det är otroligt lätt att få mig intresserad, allt man behöver göra är att ge mig några komplimanger.

3. Jag är så otroligt svartsjuk av mig... behöver inte ens vara någon jag känner eller gillar jag blir svartsjuk endå, haha.

4. Jag tål inte att kompisar eller andra i min ålder är arga på mig, det slutar med att jag säger förlåt och kommer krypande tillbaka.

5. Jag älskar att skriva, ja det kan vara allt möjligt.

6. Jag tycker det är fantastiskt kul att läsa om det mesta som har med kläder, skor och smink att göra.

7. Jag kan hitta fel på exakt allt och alla, detta gör mig lite väl utseende fixerad. Tyvärr =/

8. Jag äter inga frukter eller grönsaker över huvudtaget.

9. Jag undviker diskussioner så länge jag kan, för att slippa ta konsekvenserna.

10. Jag måste hela tiden ha bekräftelse på att folk gillar mig, tycker jag ser bra ut eller kanske är bra på något speciellt. Som exempel...

Hmm... det finns säkert mycket mycket mer saker men nu får det räcka för idag. Någon som har något förslag på vad jag kan skriva om imorgon? Så är ni välkomna att säga dessa =) Nu funderar jag på att gå ut och ta en promenad i det tråkiga vädret. Har kommit på att min skinjacka är perfekt när det är såhär lite regnigt ute, så blir väl den nu med, haha.
Ha det underbart
Erika <3

Gunvald Larsson; allt frid och fröjd

Söndag, ojojoj vilken seg dag det har varit idag. Ska börja från början och ta allt i tur och ordning.
tog mig in i duschen och sedan hamnade jag i sängen framför några avsnitt meKom hem vid halv 12 tiden imorrse från Jasmine, var så trött så ja skulle kunnat somna mitt på hall golvet, men jagd F.R.I.E.N.D.S. pappa kom in med frukost så de blev lite frukost på sängen en dag som denna. Somnade tyvärr innan jag hade hunnit äta upp frukosten i mina basketshorts, sockor och blackebergtröja, haha. Vaknade efter en timme av att jag frös, så kröp ner under täckte och sov vidare några timmar. När klockan var halv fyra kom mamma in och väckte mig, lunchen var klar strax där efter så vi satte oss och kollade på en film i deras rum "Boys and Girls" tror jag den hette med Freddie Prince jr. efter den lite fika och sedan ännu en film med honom, sötnosen, som hette "Down to you". Båda filmerna va sådär lite lagom bra tjejfilmer =) aldrig helt fel, enligt mig.

Lite middag skulle man ju också ha, så fick tvinga ner lite av det med. Men jag klagar inte för det va faktiskt gott =) Nu blir det datorn och tv.n för mig hela kvällen. Förhoppningsvis lite skvaller som gör hela kvällen lite mer spännande också. Men denna kväll blir det inte bara possetiv sådan tyvärr, haha =/ Men nu börjar Beck igen eller direkt efter vädret. Vet inte egentligen varför jag kollar på den eftersom jag har sätt alla Beckfilmer minst 4 gånger redan men, är man fantast så är man =)

Men ha det underbart vi hörs imorron allihopa
Erika <3

Live Earth

Nu var det några dagar sedan jag skrev, men har inte riktigt tagit mig tid till det. Så jag gör det nu samtidigt som jag tittar/lyssnar på Live Earth. Hade inte hört om detta innan utan mamma och pappa väckte mig vid 11 tiden och sa att nu var det dags att komma upp, och att frukosten väntade där nere. Det första jag reagerade på var att de sa att vi skulle äta där nere, hur ofta sitter vi och äter frukost i vardagsrummet? Inte ofta kan jag säga er. Men självklart när jag kom ner satt de och kollade på Live Earth.
Och det har faktiskt förvånat mig för nästan alla, okej inte alla men många har faktiskt varit bra. Det brukar vara så att det är ett par stycken som är bra, men här har en hel del varit det =) Och jag måste säga att jag skulle inte direkt tacka nej till att vara i solen och värmen i London och kolla på det där. Mycket hellre än att sitta hemma i soffan i Stockholm och lyssna medan det regnar för fullt utanför.

Vid halv ett tiden åkte jag och mamma ner till kusinerna i spånga, eftersom de ska iväg till Brasilien så hade vi ställt upp som skjutsare. Och eftersom jag hade lovat att jag skulle träffa de igen innan de åkte så såg jag min chans, nu fick  vi även säga hej då. Eftersom de inte kommer att vara hemma igen förens om tre veckor eller något sådant.  Lagom tills det bär av till landstället i Kihlangi.

Men nu måste jag skynda mig, lovade precis Oscar att jag skulle fixa fram två biljetter till Live Earth i london och att jag ska hämta upp honom där nere på Västkusten om 10 minuter. Så måste skynda mig, men ha det underbart allihopa
Erika <3

Step up

Blev inget inlägg för min del igår kväll, var på tok för trött. Så får ta med det lite snabbt idag också. Så vad gjorde jag igår kväll?
Juste då var vi alla flickor hemma hos Isabelle och tog det lugnt, minns inte varför vi hamnade där för det var inte planen från början men så blev det i alla fall. Det var riktigt mysigt och efter att vi lurat henne rejält (ni får säga till och ni vill höra detaljerna för annars känns det rätt onödigt att sitta och skriva de, haha) så satte vi oss i vardagsrummet och kollade på en film. Närmare bestämt "Step up" som även är min rubrik idag =). Den filmen rekomenderas verkligen, så söt! Man kunde inte sluta att le verkligen.

Och så till dagen, haha. Skulle jobbat på morronen men kom aldrig riktigt iväg till det =/ så stannade hemma och sov ut nån timme längre. Det var i och för sig väldigt skönt att göra det, men man får ju ingen lön för att sova. Tog sedan god tid på mig för att duscha, äta frukost och göra mig iordning innan jag åkte iväg för att möta Tom inne i stan. Vi åkte hem till mig på direkten och hade en riktigt kul dag =)
Vid fem tiden cyklade jag och Emma hem till Isabelle, deras kök är ny renoverat så nu var det dags att inviga det. Vi åt god mat (som vi lagade själva, haha) och sedan gick vill till Åkermyntan och hyrde en film. Även denna film var väldigt bra, haha. Mitt i "The Pussycat Dolls" var vi tvungna att börja röra oss hemåt, man ska ju trotts allt upp imorron och jobba.

Ska jag vara snäll idag och bjuda på bilder på oss alla kanske. Vet inte om jag har presenterat oss, och med oss menar jag mina flickor =)


Emma, denna flicka har jag kännt hela mitt livet. Underbaaar







Jasmine, om jag ska vara helt ärlig finns det inga ord som kan beskriva dig.
Man vet bara inte vad man ska säga, haha.





Isabelle, det finns inte en dag då man inte skrattar åt/med dig på något sätt. Ditt skratt, alla älskar det ; )




Erika, aa och det är ju som ni förstår jag.

Detta är mina flickor =) Vi är lika gamla dvs. 16 för tillfället och vi har gått i samma klass i 3 år. Så nu är det dags för oss att dela på oss och börja på olika ställen.



Nu är det dags för mig att hitta på något annat, så ni får höra mig "predika" någon annan kväll =)
Ha det underbart allihopa
Erika <3

Live from Work

Åh, jag har så himla tråkigt just nu =/ Blev klar med de sista  balansräkningarna för en timme sen. Har hunnit läsa flera bloggar, pratat i tel, sms.at, lagt patsians 100 gånger (om de nu stavas så haha) och sedan bara suttit och tänkt. Hoppats att klockan ska gå lite snabbare om jag låter bli att kolla på den och sitter och tittar ut genom fönstret istället. Men sån tur hade jag tyvärr inte. Klockan är 15.17 nu och snart slutar jag. Eller lättare sagt 17:00.

Äsch då! Fick precis ett mail med ett ex antal filer till att göra klart, samtidigt som de andra sitter i möte nån timme framåt. Så Jippie =P Fler balansräkningar till mig, haha.

Nej nu ska jag inte klaga, ska vara glad att jag får pengar i alla fall. Så att man kan köpa lite fina kläder tills skolan börjar sen. Jag måste nog vara den enda i min ålder som inte har nämnt vilket gymnasie de ska börja i. Så då kan jag ju passa på att göra det nu. Det blir  Spånga Gymnasium, samhälle ekonomi, för min del =)

Men nu måste jag göra klart det sista så att jag hinner bli klar. Ha det underbart
Erika <3

På sparkcykel till Göteborg.

Åh vilken underbar dag! Det började lite segt då jag inte hade lust med någonting faktiskt =/ Men när jag sedan kom på iden att vi alla skulle åka in till stan och kolla lite på rean så kändes allt genast mycket bättre. Med pendeln från spånga tog vi oss in till stan och var där runt två om jag inte minns fel. Tittade lite i affärer och hittade till och med lite grejer på rea. Men det var ingen som var riktigt på shoppinghumör. Istället blev det brunch fast på eftermiddagen och sedan begav vi oss hemåt.
På bussen från vällingby fick jag världens glädje rus!! =P Visste inte vart jag skulle ta vägen någonstanns, utan satt bara och log. Haha, jag vet jag är lite tokig men har inte varit sådär glad på jätte länge =D
Men åter till dagen, haha vi satt alla hemma hos Emma ett tag och skrattade. Efter egenpåhittadesångerfrånendastentext och kuddkrigs liknande krig så gick vi ut en stund. Vädret var ju trotts allt väldigt fint =D
Och massa fina och mindre fina bilder togs men jag bjuder på alla :D för så snäll känner jag mig idag :


Jag gömmer mig eller något liknande (A)



Me and my love.



Jag har klättrat helt själv.



Strike a pose! =)


Jag vet inte vad det är, men blir så glad när jag ser den! Som när vi var små.



Om man endå hade sånna ben IRL ;P

Jasmine, sötis! Bilderna på dig går inte att infoga=S så de får komma med imorrondagens inlägg okej?

Kvällen fortsatte med massa kul, eftermiddagen hade vi bestämt att vi skulle hem till Jasmine och sjunga singstar (A) eftersom alla vi sjunger så fint, haha. Men så blev inte fallet. Istället cyklade vi till kanaan badet och satt där, badade fötterna, pratade skit och hade det riktigt mysigt. Hemvägen var lite mer ansträngade då vi kom på att nästan hela vägen hem är uppförsbacka. Inte någon rejäl brant utan lite svagt lutande hela vägen. Men vi klarade det galant och med en Jasmine på pakethållaren var jag ganska trött när vi väl släppte av henne och kämpade oss den sista biten hem.

Nu väntar de sista filmerna som ska tillbaka imorron och sedan ska jag säga godnatt till Tom, kompis =) Sen blir det sängen för min del. Och glöm inte att komentera bilderna.
Sov Gott allihopa och ha det underbart =)
Erika <3

Thats what dreams are for.

Godmorgon.
Orkade aldrig skriva igår för det blev rätt så sent, så jag kan väl skriva de nu och så skriver jag om idag lite senare ikväll kanske. Va tycks? Funkar det bra?

Så igår då, va gjorde jag då? Juste nu minns jag.
Mötte Tom inne i stan, gu va länge sen det var vi träffades. Lite synd faktiskt men vi får se till att de inte blir lika länge denna gång =) Vi tillbringade i alla fall hela dagen där inne gick omkringoch tittade på skor, filmer ja allt man kan tänka sig nästan. Riktigt mysigt.
Vid halv sex tiden var det dags att börja dra sig hemåt, alla grannar väntade med middagen. Det va nämligen så att vi skulle träffas några familjer och grilla tillsammans, aldrig helt fel de! Så det va riktigt trevligt. Men Emma och jag smet lite tidigare för att ta oss till Jasmine som väntade. På vägen dit hittade vi en kundvagn. Då kom jag med den brillianta iden att Emma skulle skjutsa mig i den hela vägen dit, haha. I och för sig var det mest på skojj men hon svarade : A visst, sen skjutsar du mig hem. =) Så så var det bestämt haha. Fick skjuts hel vägen dit och vi klarade oss med bara två fall, då vagnen välte haha. Säger bara håll i er hårt när Emma ska köra upp för trottoarkanter i en nedförsbacke. A ni kan nog alla gissa vad som hände, vagnen välte och jag med den, slutade med att jag fick ett skrapsår på armen och det sved heela kvällen. =P
Men kvällen var extremt lyckad och det var jätte kul, hade ingen lust alls att gå hem när klockan väl var halv 2 =/ Men de sägs ju att man ska sluta när man är som bäst. Så vi gick när det var som roligast.

Som ni kanske förstår är det inte vi på bilden men ni förstår principen ; )
Nu väntar frukosten, ha en underbar dag allihopa
Erika <3

RSS 2.0