Traditionen lever vidare

Ibland säger ens kompisar och folk runt omkring än saker som får en att verkligen tänka till. Frågor som får en att verkligen funderar vad man skulle göra om de hände och vad man verkligen känner. För ett tag sen blev jag själv "utsatt" för sånna frågor, men än har jag inte kommit underfun med vad jag skulle göra eller vad jag känner...

Nej jag ska sluta tänka högt, sånt där är det ingen som vill höra, haha så istället till dagen.  Vaknade vid halv 11 tiden som jag nästan alltid gör nu för tiden, gick och gjorde mamma sällskap med frukosten och allt det där, ja ni kan det säkert redan. När klockan var runt ett kom emma över och vi satt och snackade ett tag. Det kan man aldrig göra för mycket när man inte setts på länge och snart är det ju jag som åker iväg om bara några dagar så det är bäst att verkligen passa på. Lite längre fram på dagen började det trotts allt bli lunch och vi bestämmde oss för pytt i panna. Lika gott nu som när man var liten, kan inte bli fel helt enkelt. Så efter att vi bränt fast hälften i den första stekpannan började vi och på nytt i en helt ny, haha. Och Yuuummi!! Det blev riktigt gott, speciellt när man kryddade med ketchup och grillkrydda (jag vet det låter ganska äckligt men var riktigt gott! Och det står på grillkryddan att den passar till kött och potatis och det är ju typ det pytt i panna består av så, vad kan bli fel).

Åter några timmar gick med bara massa prat innan jag kom på den lysande idén att vi skulle gå på bio. Självklart skulle vi se Harry Potter och fenixorden. Det är som min och Emmas tradition varje gång en ny Harry Potter kommer ut går vi och ser den på bio. Ganska tragiskt men otroligt kul, verkligen. Denna gång fick vi även med oss Jasmine, så vid 18 tiden satt vi alla inne i biosalongen i Vällingby Centrum, "Fontänen". Jag tyckte faktiskt filmen var riktigt bra så jag är nöjd med beslutet att verkligen gå.
Nu väntar en hel skön hemma kväll på mig, men först in i duschen och sedan blir det mannikyr, body butter och en film för min del, vad ska ni göra? =)

Emma kommer döda mig för bilden där uppe men,, hittade ingen annan och ville verkligen ha med dig, sry hun <3
Ha det underbart allihopa!
Erika <3

Kommentarer
Postat av: Oscar

Jag tyckte inte filmen var så bra, de hade missat för mkt. Klart att du ville ha med mig på bild ;) haha
<3

2007-07-23 @ 22:18:28
URL: http://hurry-yeah.blogspot.com
Postat av: emma

Erika, Älskilng, Vad i helvete menar du med att lägga upp den där skitbilden, gooosh, okej en hemsk bild, men den fulaste nånsin på mig, du kommer äckla folk :O:O:O

2007-07-26 @ 09:05:42
URL: http://laprincesaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0