18:11

Idag gick vi hem i regnet, trots att det regnade så hade vi tur. Ungefär 1 minut efter att vi kom innan för dörren så började det spöregna. 
 
Jag hade bestämt mig för att lägga ner bloggen. Kanske inte ta bort den helt men åtminstonde bara låten den vara där och aldrig mer logga in. Kände att det är gjort redan, det var då. Nu är nu och nu bloggar jag inte längre. Trots att jag hade bestämt mig så började jag vela igen så här är jag, bloggen är kvar och vad som händer sen är ungefär lika oklart som det var tidigare.
 
Ni kanske vill ha en lite uppdatering om vad som händer för det har faktiskt hänt endel. Jag har köpt lägnhet med min pojkvän. Den är inte klar ännu så vi flyttar in i maj nästa år. Jag har efter lite omständigheter på jobbet fått mycket mer ansvar och högre lön. Sist men inte minst så åker jag och mina 3 bästa vänner äntligen (det tog några år) på resa tillsammans. Nästa år blir det 10 års jubileum så då blir det troligtvis solsemeter med drinkar, sol, bad och allt som hör till.
 
Nu skäller Novi på mig, dags att gå leka med pipar. Puss

RSS 2.0