Not so long anymore

Isabelle my friend you inspried me! Nu måste jag också använda min svarta långklänning, så har spenderat nån timme nu på kvällen med att sy upp den (trots att jag är ganska lång ,172, så var den för lång) för att kunna använda den imorgon.

Så känn dig smickrad för imorgon kommer jag se ut som du gjorde idag... nästan haha.

Trots att det känns som att jag inte har gjort så mycket alls idag så har jag ju faktiskt gjort en del. Som jag nämnt ungefär 48 000 gånger redan så har vi målat lakan, efter det åkte jag hem och fixade lite på baksidan, tömde diskmaskinen, fixade klänningen och fållade även upp en tröja som jag klipte av föra några dagar sedan. Okej det kanske inte var så mycket men lite nytta har jag gjort.

Imorgon däremot kommer dagen bestå av endast massa fix inför min studentmottagning på onsdag och mitt i allt detta studentkaos ska jag lyckas ta mig till frisören för att färga utväxten på håret. Så imorgon när ni sitter och tar det lugnt hemma, tänk lite extra på mig som rusar runt och försöker gör allt samtidigt.
Puss

Atchooo

Pollenen (kan man säga så?) dödar mig idag, mina ögon kliar, jag nyser, min näsa kliar och hela mitt huvud känns som det är fullt av bomull. Har hur som helst varit i skolan idag för att måla lakan till flaket, förstår ni att min sista dag i skola bestod av att måla på några lakan haha. Nu är det i alla fall bara imorgon kvar och sedan på onsdag är det dags för studenten. WIHO :D

Nu är planen att ta en allergitablett och sedan lägga mig på sängen för att vila en stund. Talk to you guys later.

Puss

Målning av lakan

Skönaste skorna all time måste ju vara flip flops. Okej tygskor kommer väldigt nära de också men flip flops är absolut bäst! Jag vet inte riktigt vad det är med de men något, något som gör att man bara älskar de. Så idag ska jag ta mina nyaste flip flops till skolan. Jag vet inte riktigt varför men det känns lite konstigt att gå till skolan i flip flops. Men who cares :P haha.

Nej ska röra mig. Vi hörs senare :D
Puss

WIIIHOOOO

Hinner inte (nej vill faktiskt inte) prata med er nu. Ville bara säga att jag lever. Hörs senare för nu sa jag ut i solen igen.
Puss

Elvis och TinTin

Efter en pannkakslunch här hemma så bestämde vi oss för att köpa nya fiskar. Så nu sitter jag här och tittar på mitt akvarium där de nyinhandlade fiskarna simmar omkring. Mamma insisterar att den ena ska heta Elivs... själv är jag lite skeptisk och vill döpa honom till Atlas. Dock vet jag hur jävla envis hon är så jag antar att jag får ge mig.

Ska strax bege mig hem till Robin på middag, så när vi hörs igen det vet jag inte riktigt men så snart som möjligt. Ha en underbar lördagskväll.
Puss

En idé

Jag hade en idé. En plan som kändes helt fantastisk. Ni vet på film när folk ska göra sig iordning inför någonting så ser det alltid så lyxigt ut, sminket blir perfekt, håret lika så sedan glider de runt i sin fina walkincloset och försöker välja kläder. Så hade jag tänkt att det skulle bli, inte för att jag ska göra något speciellt men ändå. Dock blev min plan inte ritigt som jag tänkt mig. Jag duschade och sedan fastnade jag här i fåtöljen med datorn i knät, min rosa B-morgonrock på mig och the big bang theory på tv.


Väderleksrapporten



Titta vad det står på onsdagen... inget regn. Snälla låt det bli så för jag vill inte ha regn på min student. Helst av allt vill jag ha det som på den översta alltså sol, moln och 23 grader. Dock kanske det är att hoppas för mycket. Men jag håller tummarna och jag hoppas fan att ni gör det för mig också!
Puss

ändrade planer

Okej jag dissade mjukisarna och hoppade i shortsen istället, sedan satte jag mig ute i solen och läste. Kan uppdatera er och säga att boken fortfarande är bra, mer om den får ni veta senare. Nu stter jag här och väntar på att mitt nagellack ska torka så att jag kan hoppa in i duschen. Ikväll blir det middag med Emma S och Jessica, en "lugn"kväll helt enkelt haha.

Nu ska jag lämna datorn, ha en underbar fredagkväll så hörs vi.
Puss

Jag insåg

Nu har jag hunnit bädda sängen, häng upp tvätten och tvätta en ny maskin. När jag hoppade i myskläderna insåg jag att såhär ska jag gå runt hela dagen. Jag orkar inte sminka mig, jag orkar inte klä på mig riktiga kläder och jag orkar inte fixa håret.

Mjukisar, linne och håret i en boll på huvudet. Där har ni mig idag. Nu frukost, hörs sen.
Puss

Jag insåg

Nu har jag hunnit bädda sängen, häng upp tvätten och tvätta en ny maskin. När jag hoppade i myskläderna insåg jag att såhär ska jag gå runt hela dagen. Jag orkar inte sminka mig, jag orkar inte klä på mig riktiga kläder och jag orkar inte fixa håret.

Mjukisar, linne och håret i en boll på huvudet. Där har ni mig idag. Nu frukost, hörs sen.
Puss

Here i am

Jag tror minsan inte jag skrev en enda gång igår, stämmer det?

Kan ju säga såhär att jag knappt var hemma alls. Vaknade och satte mig ute och åt frukost, satt ute ett tag till och läste/fixa lite med poolskyddet och sedan frågade Robin om jag skulle med till stinsen. En kort stund senare var vi on our way. Sedan spenderade jag dagen och kvällen med honom och nu har han precis åkt så jag tänkte kanske ta mig upp ur sängen och fixa lite frukost strax.

Vad dagen har att bjuda på ja det får vi faktiskt se. Har inga jätte planer hittills, så vi hörs nog lite senare allihopa. Nej ska jag gosa ner mig lite mer i sängen.
Puss

Mer sol


Fick lite färg av att sitta ute och läsa en stund i alla fall. Började på en ny bok som hette "something borrowed" och hittills verkar den bra, kan berätta mer sen när jag har kommit en bit eller läst klart den. För fortsätter vädret såhär så kommer jag sitta ute och läsa en hel del. Vi håller tummarna för det. Juste har även bokat tid hos min frisör nu, dags att färga utväxten känner jag. Hmmm det är väl ungefär det som hänt sedan jag skrev sist hihi.
Have fun,
Puss

Done and done



Struntade i att byta gardiner och började baka istället. Så nu har jag bakat massor med havreflarn till mottagningen vilket betyder att det är en sak mindre att göra haha. Just nu går jag runt i mina "studentskor", varför vet jag inte riktigt men de är rätt bekväma. Passade även på att ta kort på de också så nu vet ni hur de ser ut :D Gillar de verkligen, de är enkla, lagom höga och bekväma.

Nu ska jag hämta en bok och sätta mig ute i solen och läsa. Hörs senare allihopa.
Puss!

sätt igång då!

Nu tänkte jag vara lite vettig, lyssna här vad jag tänker göra:

  1. Tvätta
  2. Tömma diskmaskinen
  3. Byta gardiner
  4. Eventuellt åka iväg och byta en sak på H&M
  5. (Titta på stolthet & fördom eller the big bang theory)

Den sista punkten är kanske inte så vettig och ambitiös så därför satte jag den inom parantes haha. Först ut alltså tvätten!
Puss

parkering


När jag satt och tittade på tv igår så kom pappa ner och satte sig i fåtöljen, med sig hade han bilar (ni förstår nog att jag menar godisbilar). Åh va gott med bilar tänkte jag och tog några stycken, ställde upp de på fina rader (som en parkering) och började sedan äta. Efter att ha ätit ungefär fyra st insåg jag att det verkligen inte var gott. När blev bilar så äckligt är nu min fråga? :O

som ett barn

godmorgon!
Sovit gott allihopa?

Det har jag, jag sov som ett litet barn i min nyböddade säng. Jag får ganska lätt för mig saker jag måste göra, vänta jag ska förklara för er, och min nyaste grej är att när jag har bäddat rent i sängen då MÅSTE jag duscha innan jag går och lägger mig. Bara för att det blir så fruktansvärt skönt att lägga sig sen då. En annan grej är att när jag duschar så måste jag alltid ta ner själva duschen (där vattnet kommer) och skölja av benen, sen hänger jag upp den igen. Jag vet inte varför jag får för mig sånna här saker, men det händer lite titt som tätt.

Nej nu ska jag äta upp frukosten och sen börja fixa mig klart för om ca en timme så ska jag röra mig mot bussen. Ska möta några tjejer från klassen i stan :) Hörs senare.
Puss

4 månader

Efter att ha spenderat eftermiddagen/dagen med min RP, lämnat in svenskan etc. så sitter vi nu här och planerar. Vi planerar vad som kommer behövas till min mottagning nästa onsdag. Det går bra, eller ja jag tittar mest på norska hollywoodfruar just nu medan mamma räknar ut hur mycket av allt som behövs inhandlas.

Nej nu börjar strax ett program som jag vill se på 3.an, det är om SATC :O MISSA INTE DET TJEJER!
Puss

Already free

MVG i psykologi, jag är stolt över mig själv. Nu återstår bara ett betygsprat på onsdag och sedan är jag ledig resten av vecka. Det här känns otroligt bra, det känns att det närmar sig. Imorgon blir det stan och sedan filmkväll med några tjejer i klassen, en hel dag alltså. Men idag ja då ska jag spendera tid med Robin, först står en dusch på schemat. Hörs lite senare.
Puss

Måndag

God Morgon!

Jag har inlett den här dagen med att nysa konstant. Gissar att ni är avundsjuka ;P Denna dag bjuder på två lektioner nämligen sv c och psykologi, så jag är hemma vid ett tiden. Förmodligen kommer vi nog sluta tidigare också så jag kanske är hemma före ett, vem vet. Nu tänkte jag gå och borsta tänderna, titta mig själv i spegeln en sista gång och sedan börja röra mig mot skolan. Hörs vi senare?
Puss

Det kommer bli underbart

Efter middag, efterrätt, prat och lite smällande av bubbelplast så sitter jag nu här. Söndag kväll och min sista vecka i skolan börjar imorgon. Smått panik? Ja, absolut men jag försöker dölja det med ett leende. Ett leende som egentligen betyder stress, för om ni ursäktar mitt språk vafan ska jag göra, ett genuint leende, ett leende som betyder saknad. Detta leende betyder så mycket, det betyder att hela min skolgång hittills kommer läggas bakom mig, att JAG tar ett steg närmare att bli vuxen, att jag har hela livet framför mig.

Hör ni paniken inom mig? Hör ni att det jag känner nu är en skräckblandad förtjusning?

Puss

Dagens to do

Nu har jag fått i mig lite lunch och är redo att spendera några timmar framför tv.n med de nya filmerna vi köpte idag. Jag har passat på att göra det lite mysigt också för vädret ute suger ju rent ut sagt. Chips, mjukisbyxor, ljus och 27 dresses blir det nu!

Puss!

Börjar bli vuxen?

Vid tio tiden på kvällen är jag så trött att jag håller på att somna och som om inte det vore nog så vaknar jag före tio på morgonen. Det var över en vecka sedan jag sov till längre än tio och det är inte likt mig haha.

Hur som helst. Nu har jag varit vaken i en timme och ska nog skriva lite till på min debattanalys innan jag äter frukost. En sida är målet för dagen för då har jag inte så mycket kvar att skriva imorgon. Vi hörs lite senare.
Puss

Tadaaa

En riktigt skön dag hittills har det varit. Sen sväng till vby och sedan fix på baksidan. Poolen är öppen och jag är lite lite brunar, det här känns bra. Nu har jag precis duschat och middagen står på bordet så jag ska rusa. Hörs vi senare? Vet inte om jag hinner men man kan ju hoppas.
Puss

Det bästa


Det bästa med sommar är att man bara kan sätta på sig shorts och en tröja sen är man klar. Inget smink behövs!
Nu en snabb tripp till vby.
Puss

<3

Igår var en otroligt mysig dag! Robin och jag tog en "road trip" på 1,5 timme till hans mormor och sedan spenderade vi dagen där. Det var sol, vatten, god mat, fin natur och bara allmänt mysigt. Inga kort togs... i alla fall inte av mig tyvärr, jag har alltså inget att visa er så ni får föreställa er. Vid åtta tiden var vi hemma igen efter att ha stannat och handlat godis i någon "känd" godisaffär och räknat döda grävlingar på motorvägen. Kvällen spenderade jag och tjejerna med grillning, kortspel och mycket prat. Efter allt det här var jag ganska väldigt jätte trött och somnade på en gång i soffan.

Så ni förstår jag hade en riktigt bra dag! Nu ska jag ut i solen så vi hörs senare förmodligen.
Puss

Sommardag

Känns som att det kommer bli väldigt varmt i mina jeans idag, men annars vet jag inte vad jag ska ha på mig så det får bli såhär haha. Ska alldeles strax sätta mig ute och äta frukost, så varmt är det. Att man kan sitta ute kl nio på morgonen i linne och fortfarande tycka att det är otroligt skönt.

Igår slutade jag tidigt men åkte med Emma och Carro in till stan för att titta på skor och äta glass. Efter det åkte jag till Robin och ja jag vet inte riktigt vad vi gjorde, tvättade bilen (jag kanske inte gjorde så mycket men jag hjälpte till lite haha) och tävlade i lite allt möjligt precis som vi alltid gör. Mamma kom sedan och hämtade mig och jag spenderade resten av kvällen med att titta på tv innan jag gick och la mig vid tio tiden.

Nu ska jag gå och fixa det sista innan jag äter frukost. Vi hörs i eftermiddag, puss på er.

sublime bronze express pro

Vad är grejen med att ge sina nya produkter så fruktansvärt långa namn? Det jag reagerade senast på just för att namnet var så fruktansvärt långt var Sublime bronze express pro. Helt seriöst HUUUUUR kommer man på ett så långt namn? Det är ju helt ologiskt. Vi säger att jag ska ut och köpa en Sublime bronze express pro, innan jag ens hittat en affär som har produkten så har jag ju glömt namnet. Nej, jag säger skippa de långa namnen och kom på något kortare.

Sublime bronze express pro, Sublime bronze express pro, Sublime bronze express pro, Sublime bronze express pro.

Nej, jag vill inte ha nån Sublime bronze express pro. För mig blir det något med kortare namn.

Puss

exhausted

Efter att ha somnat i min otroligt sköna fåtölj, tittat på tv, pluggat och börjat laga mat så sitter jag nu här med huvudvärk och känner mig helt utmattad. Vad är det med mig?

Har pluggat hyfsat mycket på psykologin och det är en sån där jobbig känsla för när jag läser det så känns det som jag kan allt och att det är rätt självklart. När jag sedan lägger ifrån mig pappren och tänker på annat ett tag så känns det inte lika bra längre. Så nu är min plan att kolla på de fina "rubrikerna" jag gjort i min sammanfattning och sedan se vad jag kommer ihåg av det.

Talk to you all later
Puss

Pluggteam


Luki Puki fick följa med mig ut på framsidan för att plugga idag och jag tror han gillade det. Han satt i alla fall och kvittrade så sött. HAha på den nedersta bilden ser de ut som mina ben är avhuggna där skuggan börjar, skumt! Juste där har ni mina nya jeansshorts också, köpte de på cubus när de va 30% på allt i butiken. Nej nu ska jag slappna av framför tv.n en stund, hörs sen.
Puss

WARNING


Råkade precis höra den här låten och jag kan inte säga annat än att den sätter sig på huvudet. Fruktansvärd låt så mitt tips är, lyssna inte! Kan ni dock inte låta bli så be my guest, lyssna ni. Sedan kan ni komma hit och sjunga med mig... "A reeeeeal man... "

Puss

totally lost

Somnade ute i solen förut, efter en timme vaknar jag tänker att nej det är nog bäst jag reser mig upp och går in för annars kommer jag somna igen. Det hela slutar med att jag vänder huvudet åt andra hållet och somnar om. Nu har jag hur som helst vaknat och tagit mig in i huset och skuggan igen. Blev mycket springandes fram och tillbaka, till solen och till skuggan tillbaka till solen och sen in, jag får så dåligt samvete när jag sitter inne och det är fint väder ute. Det känns lixom som slöseri med sol. Därför detta springande!

Blir spinning om ett tag, känner att jag måste tagga till lite just nu! Är helt oengagerad... men det kommer nog. Hörs senare.
Puss

Paus


Inviger mina nya jeansshorts nu. Efter att ha legat ute och läst igenom allt till psykologiprovet så känner jag att jag behöver en paus. Blir ett glas isvatten och nå mellis i skuggan på framsidan istället. Sedan ska jag fortsätta plugga. Gå ut nu allihopa det är helt fantastiskt väder, så hörs vi lite senare.
Puss

Outside

Jag dissar datorn och går ut i solen och sätter mig för att plugga istället. Känns som ett bra val!

Jag lever

Släkten gick precis så nu sitter jag här i min Ûbeeeer sköna fåtölj. Min rygg dödar mig dock men man ska väl inte klaga i guess? Bit ihop istället... Äsch jag gillar att klaga så ska nog klaga lite ändå.

Men först måste jag åka och lämna tillbaka filmerna, köpa frimärken samt förhoppningsvis köpa sushi eller thaimat till middag.
Puss

Sommarvärme

Kvällen igår var riktigt lyckad! Idag däremot har jag spenderat så mycket tid som möjligt ute i sommarvärmen. Det var verkligen helt sjuuukt varmt :D

Nu ska jag börja göra mig iordning och sedan blir det middag på någon restaurang i gamla stan med mor, far och Robin. Mamma fyller år idag så vi ska fira henne lite och jag tycker att ni alla ska ge henne ett stort grattis!
Puss

And i'm off


Grillning och en allmänt trevlig kväll står på schemat.
Bye!

Check

Känns som jag har gjort allt och ingenting idag.

Åkt och lämnat CV på andra sidan stan - check
Uträttat ärenden med fader min - check
Ätit lunch - check
Suttit i solen - check
Duschat - check

check
check
check

Nu sitter jag här, har precis klätt på mig kvällens kläder och ska när som helst sätta lite smink i ansiktet och borsta igenom håret. Carro fyller år på söndag men vi firar henne idag. DÄRFÖR kommer jag inte att befinna mig vid datorn ikväll, ni kära vänner som vill något vet var ni kan hitta mig, nämligen på mobilen.

Hörs kanske en gång till innan jag rullar,
Puss

Frukost


Nu är jag hungrig så ska göra en riktigt stor jävla hotellfrukost, fast hemma. MUMS!!!
Puss

God morgon

Somnade i soffan igår, när klockan var kvart över ett gick jag upp till min säng och somnade på en gång. Detta resulterar i att jag vaknar redan nu. Dock förstår jag inte riktigt, jag sov ända till 12 igår hur lyckas jag somna i soffan före ett? Iof var jag rätt sänkt hela dagen men.

Så nu ska jag ligga här i sängen med datorn i knät och bara titta runt på internet. Hörs om några timmar igen.
Puss

Bella's choice

Lite piggare nu, kan bero på att jag smygåt några godisar och en daim på väg hem från affären.

Dagens tråkväder till ära så hoppade jag i mina mörkblå chinos och en kofta och på naglarna sitter "bella's choice" från h&m. Dock var det ganska varmt ute, hela 16 grader när vi satte oss i bilen för att åka till affären.
Puss

strawberries

En film senare och jag är ungefär lika seg som förut! Är extremt frusen också, usch usch jag skyller på vädret. Nej nu ska vi iväg och köpa jordgubbar!!!!!! MUMS :D

Hej hej

Hade en otroligt mysig dag igår, därav inget bloggande.

Vi tolv möttes vi några tjejer från klassen och satte oss på en filt ute i solen, vi pratade och fikade i några timmar innan alla var tvungna att börja röra sig. Då åkte jag och köpte mina skor som jag ska ha på studenten och sedan direkt in till stan där jag mötte mamma. Vi gick i affärer och bestämde att vi skulle ha en riktigt mysig kväll med grillning, lite vin, jordgubbar och film. Dock hann klockan bli så mycket så det hela slutade med att vi åt tacos och tittade på tv haha. Lite senare kom även Robin över så vi satt alla tre och tittade på law abiding citizen.

Igår var det verkligen otroligt mysigt väder ute, sol och varmt! Idag däremot inte alls lika kul, har ingen energi alls. Men något ska jag nog orka göra. Hörs lite senare.
Puss

Kvällsbestyr

Storloggen är inlämnad
Sängen är renbäddad

Nu saknas bara en nyduschad Erika som ligger i sängen och det dröjer inte länge innan det sker. Är extremt trött av någon anledning så ska bli riktigt skönt att få krypa i säng nu. Har en känsla av att jag kommer somna på stört. Vi alla hörs imorgon, sleep tight.

Puss

Ps. Någon i klassen som ska förbi skolan en snabbis vid sisådär elva tiden? Nej, äsch tänkte väl det. Får nog åka själv. Ds.

Picnic

picnic
Picnic imorgon :D


En vikt lyftes från mina axlar

Vi skickade in vårt projektarbete idag... vet ni vilken lättnad det var när jag tryckte på "send". Nu återstår bara loggen och sedan är jag helt klar med projektet. Därför tänkte jag sätta igång och skriva klart den på en gång nu, så att jag har det överstökat.

Var iväg med Emma en snabbis efter skolan också och kollade på skor till studenten, så nu har jag hittat ett par jag vill ha. Jippie! Känns som jag har letat hur länge som helst utan att hitta något kul alls men nu så, de här skorna känns riktigt bra.

Nej, måste skriva klart nu så jag blir klar någon gång.
Puss

Onödigt

Missade ni svenska hollywoodfruar igår så missade ni verkligen något! Maria Montazami var underbarare än någonsin och hela grejen var bara jätte kul.

Nu ska jag strax iväg till skolan, solen skiner ute så det kändes i alla fall lite lättare att gå upp imorse. Nej nu ska jag till skolan.... vi hörs sen
Puss

Duktig

Hemma! Blev som sagt kvar några timmar i skolan och vi fick en hel del gjort. Väldigt skönt! Nu känner jag mig i alla fall inte lika stressad.

Sconsen står i ugnen och jag sitter här och väntar på att de ska bli klara, sedan blir det mys med scones och top model. HIHI! Juste! Fick reda på att vi är lediga på onsdag också så nu är det nästan som att det är torsdag idag och fredag redan imorgon, trots att det bara är måndag. Underbar känsla haha.

Hörs snart igen,
Puss

Trotsar det tråkiga vädret och tar ballerina

På morgonen är det alltid någonting som inte ska fungera. Antingen så är håret kaosat, sminket blir bara fel eller så är det kläderna som inte alls vill sitta eller se ut som man vill att de ska göra.

Idag var det klädernas tur att krångla. Har bytt om sisådär fyra gånger och fortfarande känns det inte bra, vll bara sätta på mig mjukisarna och lägga mig i soffan. Aber nicht! Så nu skiter jag i det och tar mina tråkiga jeans och kofta.

Slutar egentligen 13 idag men kommer nog sitta var i skolan några timmar och jobba med projektarbetet så när vi hörs igen är ännu oklart. Men någon gång senare blir det i alla fall.
Puss så länge

nytt nagellack


Som ni kanske har märkt så gillar jag nagellack. Jag gillar nagellack så pass mycket att jag byter färg flera gånger i veckan. Hann med fyra olika denna vecka, ja om man räknar det jag målade nu idag. Det tredje från höger, alltså mellan det orangea och rosa, är det nyaste i min samling. Egentligen gillar jag inte pärlemoaktiga lack men det var någonting med detta som "fick mig på fall".

Nu börja Wallander igen.
Puss

Det är så typiskt mig

att när jag fastnar med något skolarbete så går jag in på bloggar.

Vad händer då?

- Jo jag fastnar framför bloggarna

Vad händer då?

- Jo tiden går

Vad händer då?

- Jo ingenting blir gjort

Vad händer då?

- Jo lilla Erika blir stressad

Vad händer då?

- Jo hon tar ut det över andra

Vad händer då?

- Jo alla börjar tjaffsa

Vad händer då?

- Jo Erika blir ledsen.

Okej jag gick kanske till en liten överdrift men ni förstår principen. Så allt jag vill säga till mig själv är:
ERIKA LÄS INTE BLOGGAR NÄR DU SKA GÖRA SKOLARBETE!

Warning för väldigt långt inlägg (men det innehåller bilder hihi)

Några timmar senare och jag har hunnit skriva 1,5 sida på storloggen. Skönt att ha kommit igång ordentligt nu. Helst av allt skulle jag vilja bli klar med den idag men 2,5 sida till känns lite väl just nu. Vi får väl se hur mycket jag orkar med sen.

Från och med i måndags har jag knappt varit ensam alls. Okej måndagen var som vanligt men tisdagen då var det första skivan, nämligen den där vi var pacman. Det var en väldigt rolig kväll och vi skrattade och sjöng i massor.


Onsdagen sedan var det lite tufft att gå upp men vetskapen om att min egen skiva var på kvällen gjorde det en aning lättare. I skolan var alla ofokuserad och det hela slutade i att vår psykologilärare gav upp och lät oss sitta och prata om skivan. En tur till vby med lite folk från klassen och sedan mötte jag upp Malin och Jennifer vid tåget.  Väl hemma gick tiden fort och vid fyra tiden kom lite tjejer hit för att fixa det sista och dricka vin. Det blev otroligt mycket skratt och sedan bar det av mot skivan. Jag tänker inte säga mer än att kvällen var HELT JÄVLA UNDERBAR!!!!! Alla i klassen var bästa vänner och alla verkade i alla fall ha riktigt kul :D (Den andra bilden är underbar, alla skrattar verkligen!)


Torsdagen gick åt att sitta på en uteservering med Emma S, Issa och Malin. Sedan kom även Jessica dit. Efter 3-4 tim i solen så sa vi hej då och åkte hem. Malin åkte sedan hem på kvällen och lite senare blev det en promenad med Robin innan jag ramlade i säng och sov som en stock hela natten.

Fredagen, ja en lektion i skolan och sedan fastnade jag, Carro och Paulin på ett fik i Spånga i några timmar innan jag åkte hem till Robin. Där blev det fantastisk middag och sedan "så ska det låta" med hans pappa. Fredagstradition? haha. Senare på kvällen bestämde vi oss för att göra chokladbollar och titta på The box. Ingen film jag kan rekomendera då den verkligen var skum.

Lördag.. tog mig till spånga och stod ute i regnet i över 2,5 tim innan vi tillslut fick gå hem (någon kompensation till oss som var där längre för att folk inte kom? haha). Jag och mamma åke till stinsen för att äta lunch/köpa presenter och på kvällen kom Robin hit. Blev en lugn filmkväll med honom och mor.

Där har ni det.. ungefär allt jag gjort under tiden då jag inte skrivit här.
Nu, back to storloggen.
Puss

MÄTT... med stora bokstäver och massor av utropstecken

Hemma från födelsedagsfirande hos kusinerna. Tvillingarna fyllde 9 år så det blev tårta för hela slanten. Nu måste jag sätta mig och sriva min storlogga sedan uppdaterar jag här om jag hinner. Puss

Update

Ber om ursäkt för att jag inte har hört av mig på länge. Har helt fullt upp, men hör av mig när jag kommer hem igen.

trött på riktigt

Efter en OTROLIGT lyckad skiva igår så är jag helt slut. Därför säger jag nu god natt så får ni se bilder och höra mer imorgon eventuellet.

puss

:)


Smyckena är från alla möjlig ställen.

Stora ringen - Glitter
Småkedjeringar - Ur & Penn
Nitarmband - bikbok
Silvrigt armband - H&M
Vitt armband - köpt i norrland...
Armband med stenar - mauritius

Där har ni det :P

ILLLLLLLLLA

Erika G  S världens mest veliga person. Nu är jag tråkig och har bytt från lila till svart. Ja, jag vet att jag är tråkig men huvudsaken är att man trivs.

Puss

Pacman

God morgon!

Kvällen igår var grym!! Dock känns det idag, jag är helt slut men ikväll är det dags igen! Då är det vår tur, E3a som har skiva och den kommer bli helt underbar. Nu ska jag försöka få i mig lite yoghurt (tappade helt suget på de efter att jag redan hade gjort iordning...) så hörs vi alla i eftermiddag och bilder kommer ni garanterat få se någon dag snart.

Puss


Update: hihihihi blev mackor istället... för er som undrar :P

tadaaa


De här har jag på mig just nu. Sen kommer det på rosa strumpbyxor också.. herre gu. Snygga som fan kommer vi bli. NU mat. hörsi morgon
Puss

Så nu vet ni

Så nu sitter jag här, nyduschad och med nymålade naglar. Planen är att vänta tills det torkar lite och sedan börja sminka mig. För ikväll bär det av på skiva. Det är Emmas klass som har skiva och temat är tv-spel/dataspel. Vårt lilla gäng ska vara pacman och vi kommer va grymt snygga haha.

Bild av jessica

Nej ska röra mig nu, hörs om en stund.
Puss

Släpp allt

Just nu är mitt mission att hitta ett nytt sätt att bara släppa alla tankar. Förr var det basketen. När vi tränade eller spelade match släppte jag alltid alla tankar. Det blev lite som en fristad. Nu däremot har jag inget som gör att jag bara kan koppla bort det. Igår ville jag koppla bort allt historia plugg, jag ville att det skulle få sjunka in av sig själv så jag gick på spinning. Det funkade inte helt.. men lite.

Nu undrar jag, vad gör ni när ni bara släpper alla tankar?

Nej men oj vilket sammanträffande haha, nu ska jag iväg och ha historia. Hörs i eftermiddag.
Puss

En sak mindre

Hyllningstal √

Det är så skönt att ha saker gjorda, tanken på att det här är bland det sista vi gör i den här kursen. En talanalys är det enda  vi har kvar i sv C kursen nu. Fattar ni hur underbart det är.

Sitter nu och försöker ta mig igenom historian/historien (hur säger man?)... Har läst nästan allt, bara rasismens uppkomst och utveckling, samt slaveriet kvar. Nej ska iaf läsa igenom en av delarna innan topmodel börja. Skriver mer senare.
Puss

D&G Light blue

Idag ska jag inte göra samma misstag som igår. Då satte jag mig nämligen i soffan med datorn i knät och började äta frukost, tänkte jag har ju all tid i världen så behöver inte stressa. När jag sedan tittar på klockan igen ska bussen gå om tio minuter. PANIK! Springer ut ur mitt rum och in i badrummet för att borsta tänderna, sedan springer jag hem till Emma. På vägen dit kommer jag på att min klocka på datorn går före så det var visst lite mer än tio minuter kvar. Det hela slutar i alla fall med att vi kommer till busshållsplatsen och två sek senare så kommer bussen. Perfekt tajming.

Nu är det enligt min dator 15 min tills jag ska gå till bussen, vilket betyder att det är ca 20 kvar. Så nu ska jag gå och borsta tänderna och sätta på mig parfym.
Puss

Skippar nog det


Tror jag skippar att plugga ikväll, nöjer mig med att läsa igenom talet några gånger så att jag kan det. Sedan ska jag koncentrera mig på att ta det lugnt och titta på tv. Åh! Nu luktar det mat i hela huset, blir grillat ikväll, helt underbart! Hoppas vi ska äta snart haha, är skit hungrig. Talk to you all later,
Puss

Lila, lila, lila, lila, lila

Så nu har jag hunnit med en dusch och känner mig nästan som en ny människa. Men bara nästan.


Där har ni två lite halvtaskiga bilder på hur det ser ut i mitt rum just nu. Förmodligen kommer det bättre bilder senare.

Nej nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken och hoppa i myskläderna.
Puss

otroligt mysig dag

Jag är helt slut och har världens huvudvärk just nu! Helgen tar på krafterna kan jag säga.

Strax efter 11 var jag och Emma inne i stan och vid kanske fyra tiden var vi hemma igen. Det blev en otroligt mysig tur i stan och vi kom hem med både det ena och det andra. Huvudmålet var att vi skulle hitta en studentklänning till Emma och det gjorde vi, att det blev lite mer än det var bara en bonus. Jag hittade bland annat en svart lång klänning i tricot som kommer bli underbar i sommar med jeansjacka och gladiatorsandaler/flipflops. Ja, ni ser ju lite på ett ungefär hur den ser ut på bilden.


Nu är även mitt rum NÄSTAN helt klart. Otroligt skönt! Garderoben som ni ser är på plats (ni får bättre bilder i nästa inlägg), så nu är det bara nya gardiner som ska upp, fåtöljen in/andra sängen bort och väggtexten som ska upp.

Ska fortsätta vila nu så min huvudvärk går över. Vi hörs lite senare, puss

Oooopps

wooooww! Det är länge sedan ni hörde av mig nu, men så går det när man gör massor av saker och inte har tid att sitta vid datorn. I fredags åkte jag hem till Robin och åt jätte god middag där, med jordgubbar till efterätt. I Lördags hämtade mamma mig där och vi åkte till IKEA för att hämta garderobsdörrarna, sedan gick hela eftermiddagen åt att sätta ihop garderoben och på kvällen kom Emma, Sandmark och Jonsson hit.

Där har ni min helg hittills. Idag ska Emma och jag åka in till stan och leta efter en studentklänning så vi hörs när jag kommer hem igen.
Puss

RSS 2.0