<3

God morgon mina älskade!
Nu är jag vaken, ligger i sängen, tittar på vänner, bloggar och har lyckats få i mig frukost för ett tag sen. På morgonen är jag alltid så seg, som när jag skulle gå ut i köket och göra frukost. Jag stod framför spisen och tittade på den i några minuter innan jag kom på vad det var jag skulle göra.

Nu tror jag att jag faktiskt att det är dags att ta sig upp  ur sängen och byta om, sedan blir det träning för min del och efter det ska jag kolla på ett par skor med min kära mor : )
Ha det underbart allihopa
Erika

Helt jätte perfekt mysigt


Mysigt värre! Nu tror jag det blir några vänner avsnitt (va trotsallt länge sen nu) men förmodligen somnar jag efter ett litet tag. Är helt jätte trött, tur att jag får sova ut imorgon i alla fall.
Ha det underbart allihopa
Erika

WIIHOOOOOOO

Det här har blivit lite av en favorit sysselsättning på kvällarna. Att åka till hallen, eller vara på väg till den redo för att träna, sedan komma fram och inse att av någon anledning är det inte träning ikväll. IRONI IRONI IRONI. Idag kom vi dit för att inse att det ligger verktyg över hela planen, står en byggställning i ena hörnet och att korgarna inte går att ta ner. Så nu är jag hemma och istället för att träna hittar ni mig ihop kurad i sängen iförd mjukiskläder med massor av ljus tända och drickandes te. HIHI. Eventuellt kanske jag även slår på stort och målar om naglarna till mörkblått medan jag tittar på Project runway samtidigt. Låter inte helt fel va? ; )


Ha det underbart allihopa
Erika

Det blir inte alltid som man tror det ska bli

Jag har kommit på bästa sättet för mig att bli sugen på att blogga när jag inte alls känner för att skriva något. Och det är att läsa andras bloggar, haha. Då kommer ALLTID det här att: Åh nu ska jag skriva! Just nu har jag väl ungefär 17 st olika bloggar jag läser varje dag och det är alltid någon som skrivit något roligt som får en att vilja skriva själv.

Nåja... Det måste varit någonting med den här helgen för när jag kom till skolan idag möttes jag endast av folk som var lika slitna som jag själv. Jag kände mig nämligen helt slut när jag vaknade imorse, kändes inte som att jag hade sovit i mer än 30 minuter. Trotts det var dagen inte alls lika jobbig som jag hade väntat mig. En inställd geografi lektion gjorde att man faktiskt hade förhoppningen att man skulle klara hela dagen. Dock hade jag en håltimme då på över 1 tim och 20 min men jag fick sällskap av Theo så det gick väldigt snabbt : )

Vill ni veta vad som hände idag när jag och Theo var på väg ut från djurhuset efter att ha skrivit ut en sak. Vi var på väg upp för trappan och skulle precis gå in i "djungeldelen" för att komma ut. I ena trappan sitter en kille och pratar med sin kompis och helt plötsligt kommer ett "skyfall" av vatten ner från trappan ovanför. Jag hoppar åt sidan och blir knappt blöt men killen som sitter i trappan får allt vatten över sig och blir helt dyngsur HAHA. Det visar sig vara några stycken som hade råkat välta ut en hink eller liknande med vatten haha. Stackare.

Ha det underbart allihopa
Erika

Finaly i know what true love feels to me


TAAADDAAAA! Äntligen har jag köpt en ny ipod. Tappade bort min för ja ett tag sedan och sen dess har jag inte kunnat lyssna på musik på samma sätt när jag åkt buss. Stackars mig... men nu! Nu kan jag äntligen börja lyssna som vanligt igen. Jag är lycklig.

Det här har varit höjdpunkten på min dag. Det är inte världens bästa kombination att knappt sova något, ha äcklig träningsvärk och ont i magen, men men jag klagar inte haha. Det var värt det på alla sätt, väldigt skönt att träna igår och jätte kul att gå ut på kvällen :D lyckad dag helt enkelt. Har nog inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på bussen på länge. Vill ni veta vad som hände? Hur som helst så berättar jag det: Jag och Isabelle satt på bussen och den skulle svänga in till Spånga station, då reser sig Isabelle upp för att gå till dörren. Samtidigt som hon reser sig så svänger bussen och hon faller framåt rakt över sätet mitt emot där hon hamnar på golvet. Därifrån kommer hon inte upp så hon ligger bara där och skrattar. Hela bussen blir helt tyst och det ända som hörs är våra skratt... hahahaha.

Nu börjar Gossip Girl.
Ha det underbart allihopa
Erika

Tadaaaaaa

Känner mig fruktansvärt duktig just nu! Kom precis ur duschen, har nämligen varit och tränat. Känner mig typ tio kilo lättare haha, sannolikheten att det är så existerar inte ens men vadå skadar ju inte att det känns så eller hur! :D

Vad händer ikväll då? Jo det blir utgång med Isabelle, MYCKET trevligt tror jag att det blir : ) Men vadå, allt blir ju vad man gör det till eller hur så har man inte kul har man bara sig själv att skylla. I alla fall min filosofi.

Nu ska jag sätta på mig mina mjukiskläder och sätta mig och kolla på en film eller något. Hörs senare och
ha det underbart allihopa
Erika

Nemen ojsan!

Har ni också en speciell sida av sängen ni alltid sover på? Det har jag i alla fall, ligger alltid längst ut längs kanten. Jag vaknar där och jag somnar där. Idag däremot vaknade jag längst in mot väggen, så när jag öpnnade ögonen blev det lite som en chock för då var det en guldmönstrad vägg framför mina ögon och inte ett helt rum.
Nu ropar pappa att frukosten är klar, så ska pallra mig till köket.
Ha det underbart allihopa
Erika

God kväll

                Helt sjukt va trött jag är just nu, kommer somna inom fem minuter om jag lägger mig ner. Så jag vågar inte ta risken                 innan jag har gjort mig iordning. Jag är liksom inget big fan av att vakna mitt i natten, ovanpå täcket, i kläder och                     med dagens smink utsmetat i ansiktet haha.


                Nu har jag, Emma och Micke tittat på Let's dance hela kvällen, det var ju final! Tänker inte skriva något om det för                     det lär säker ALLA andra göra. Lagom ansträngande kväll för en väldigt trött Erika kan man samanfatta allt med : P                 Såååå nog pratat nu måste jag ta mig tillbadrummet och borsta tänderna! Sov gott

Ha det underbart allihopa
Erika

Spånga gymnasium = lågstadie?

Det har varit en dag med mycket TÄNK idag. Börjar känna resultat av det nu... vi inledde med en kort förklaring om vad vi som grupp ville göra för att minska fattigdomen och hungern i den tredje världen, sedan var det en 1 timmes lång debatt. Tack och lov var det lunch efter det så man fick återhämta krafterna lite men ja inte hjälpte det mycket då vi var tvungna att skriva en pressrelese direkt efter lunch. Denna skulle vi sedan läsa upp (på engelska) framför några 3.or och sedan ställde de frågor till gruppen. Kan säga att jag är glad att jag inte var med i WTO eller FOOD4U. Vilka jävla frågor de fick alltså haha.

Våra lärare var väldigt stolta över vår insats i hela projektet och ville tacka oss. De menade väldigt väl, och det var gulligt tänkt av de att göra som de gjorde men det kändes lite som ett lågstadie disko : P När vi kom in i den bakre delen av aulan så hade de tänt ljus, släkt ner belysningen, statt på musik, ställt fram cider upphällt i vinglas och även tagit fram lite popcorn och sådant där. Haha, snälla va? Som pricken över i.t på lågstadie diskot fick vi även diplom ; )

Over and out! Nu kommer emma snart
Ha det underbart allihopa
Erika

Suck på mig

Ibland undrar jag vad jag tänker med. När jag bäddade rent sängen nyss så försökte jag få ner den ena kudden i örngottet men det gick bara inte. Tänkte för mig själv att det här örngottet måste vara mycket mindre än de vanliga. Men sedan kom jag på att, jag har ju använt det till den här kudden förut. Har det krympt i tvätten? Det var även då jag insåg att jag hade kudden på fel lädd. Försökte få ner kuddenslångsida som i fordralet istället för kortsidan. BRA DÄR ERIKA!
Ha det underbart allihopa
Erika

ÅH : )


Oj vilken suddig bild, men. Nu har jag suttit inne och kollat på sommarkläder på internet hur länge som helst känns det som. Sånna här fina kläder vill jag ha till i sommar! Tänk att få gå runt såhär fin varje dag : )
Ha det underbart allihopa
Erika

tänk att så lite kan göra så stor skillnad


Visst är det underbart att det äntligen börjar bli vår? Okej, det är fortfarande lite snö ute och det är fortfarande minusgrader (kanske inte hela dagarna men). Bara själva grejen att det är ljust ute när man vrider upp persienerna på morgonen eller att solen lyser när man går till bussen, det gör att i alla fall jag känner mig så mycket piggare och gladare. Trött på alla koftor och tights, nu är det tunikor, upprullade jeans och tygskor som gäller : D. Nu saknar jag bara lite värme och sedan är allt toppen!

Just nu kollar jag på Du är vad du äter ett av mina favoritprogram! Så jag ska göra som killen som e med denna gång, situps. Han är fruktansvärt dålig på det. Måste testa om jag är bättre haha :P
Ha det underbart allihopa
Erika

Serier

Har fastnad framför ett gamalt Top Model avsnitt. Vet inte varför men det är så lätt att fastna för serier, jag älskar att kolla på olika serier, det är lixom det roligaste på tv. Tror jag ska gå in på MTV och kolla om det har kommit något nytt The City avsnitt eller om säsongen är slut. Sedan ska jag fundera på om linnet jag hittade på hm.s hemsida är värt att beställa hem, just nu lutar det åt JA. För det var ju så fruktansvärt gulligt : )

Ha det underbart allihopa
Erika

Good night, Guten Nacht, God Natt

Nu har jag kommit hem från vby, ätit vofflor, kollat på room service och hunnit göra mig iordning. Och för att vara helt ärlig funderar jag på att gå och lägga mig på en gång, är fruktansvärt trött och mår illa efter vofflorna. Det blev lite för mycket sött haha. Är det okej att gå och lägga sig kvart över 9 på kvällen? : P Jag kännr mig lite som ett barn... men men. Det är det värt, ska bli skönt att få krypa ner i sängen. Synd bara att det inte är nya rena lakan i den och att den är obäddad. Imorgon då ska jag bädda rent, det är mitt löfte till mig själv! Aja, sov nu gott
Ha det underbart allihopa
Erika

?????

P.S Är det inte så att man måste gå runt och sjunga med i alla låtar man hör när man är ensam hemma? Eller är det bara jag? Om ni inte gör det... börja det är så fruktansvärt härligt haha D.S


Hur många låtar hinner jag lyssna på under tiden jag skriver ett inlägg?

Just nu sitter jag i köket, lyssnar på you're my world och dricker min egen hemgjorda latte. Sandy köpte på 7eleven när vi väntade på pendeln och jag blev så fruktansvärt sugen på det! Just nu känns det bara som det är sånt fruktansvärt kaos inne på mitt rum så jag orkar inte vara där inne. Tur att det är lite mer ordning här i alla fall. Av någon anledning känner jag mig fruktansvärt vuxen som sitter med datorn vid köksbordet HAHA.

Im not gonna write you a lovesong


Om inte allt för länge ska jag ta mig in till vby och möta min kära mor. Fick nämligen ett rabatt häfte nere i Spånga som gällde Vällingby City som tydligen fyller 1 år nu. Tänkte därför passa på att titta lite om det är någonting man behöver, de är ju alltid praktiskt att köpa sådant på rea. Baby goodbye. Tänk imorgon är det redan torsdag och efter det är det fredag. Gu va veckorna går snabbt nu alltså. Bara nästa vecka kvar i skolan och sedan är det påsklov, JIIIPPPIIIE.

Hey Jude. Ska nog ta och borsta igenom mitt hår och byta från mjukisbyxor till jeans igen så att jag är redo när det är dags att åka.
Ha det underbart allihopa
Erika

Vi är alla rätt konstiga ändå.

Vad är det med tjejer och skor & kläder egentligen? Okej, jag är verkligen inte rätt person att tala men helt ärligt är det inte konstigt? Jag kan bli överlycklig när jag ser ett par skor eller en tröja jag verkligen gillar. Man känner att: den/de där måste jag ha! Och efter att du har köpt det kan du vara nöjd resten av dagen över ditt köp. Killar verkar inte alls vara på samma sätt. Eller har jag fel?


Jag har fått "nys" om en skobutik inne i stan där de ska ha massor av snygga men hyfsat billiga skor. Frågade en Jessica i min klass om om hade lust att följa med efter skolan, eftersom vi ändå skulle in till stan, och till svar fick jag: Då har du frågat rätt person! Så imorgon bär det av hoppas vi hittar butiken och att den verkligen är bra, då kommer jag att bli en lycklig flicka imorgon : )

Ha det underbart allihopa
Erika

(A)

Jag har inget annat för mig så varför inte? Detta är ju också tidsfördriv haha.

Lovar du att vara ärlig?
Ska göra mitt bästa.

Du heter:
Anna Erika ________ _____

Smeknamn:
Irri var det väl mest förut sen massa andra konstiga.

Beroende av:
Mat : O

Vad tror folk om dig?:
Inte en blekaste aning, det får du fråga de om. Berätta gärna vad de svarade sen ; )

Vad får du oftast komplimanger för:
Mitt leende

Vad säger du för att imponera på någon?:
Imponera och imponera. Tror inte jag gör något speciellt.

Hur imponerar man på dig?:
Genom att vara sig själv. Helst ska man va rätt rolig (a)

Brukar du skratta för dig själv?:
Ja väldigt ofta, det mest tragiska är väl att jag skrattar åt mina egna skämt mer än vad alla andra gör.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
”Vad heter den? De e inte mixage lr? :P”

Var bor du?:
Stockholm

Trivs du där?:
Jag trivs väldigt bra

Äger du några converse:
JA : D, ett par vita låga, höga offwhite, låga chockrosa och ett par låga ljusrosa med söta borderade blommor som är st 39. Någon som vill köpa? : P
Sprit, cider, vin eller öl:
Cider eller vin

Brukar du bli för full:
Nej haha.

Vad har du för mobil operatör:
Tele2

Är du allergisk mot något:
Nyklippt gräs och något jordgubbssmakämne i cider.

Hur svarar du i mobilen:
Hallå!

Vem ringde du senast?:
Pappa, bad honom köpa med sushi till middag : P

Sov du ensam:
Ja det gjorde jag. Älskar att sova ensam : D

Brukar du komma i tid:
Ja, eller beror på sällskapet. När jag ska någonstans själv är jag alltid i tid tycker jag : )

När mår du bra:
När jag har sovit bra och länge, det är fint väder ute och jag har något roligt att se fram emot!

Vanligaste färg på dina kläder:
SVART SVART SVART

Vad tycker du om fötter:
BRA ATT HA!! Skulle va lite småjobbigt annars.

Favoritdryck på morgonen:
Juice

Rakar du benen:
Jo det händer väl : P, nej men joo det gör jag.

När brukar du oftast gå och lägga dig:
Veckodagarna hm försöker ligga i sängen till halv 12. Helger, när jag känner för det.

Är du blyg?:
Ja rätt så men inte lika mycket längre : )

Sysslar du med någon idrott:
Basket, sedan hm 7 eller 8 år tillbaka.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Inte en bleeeekaste aning. Jag vill göra det.

Har du spytt offentligt:
Ja, på disneyworld i florida när jag va mindre. Hahaha vi promenerade omkring där och sedan spydde jag minns inte om de va i en buske eller på gångvägen. Men min förklaring är att jag var sjuk.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag:
Jag skulle umgås först med bara killar för att se vad det är de gör när de umgås bara ”grabbarna”. Sedan skulle jag umgås med bara tjejer för att se hur de förändras när de är en kille med också.

Är du nöjd med ditt liv:
Ja, vad har jag att klaga över? Jag har en familj som älskar mig, vänner som jag älskar och ja livet leker.

Är du bortskämd:
Jo jag måste väl säga att jag är det

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?:
Jag har bara mitt studiebidrag så ja. Om jag inte går ut med mamma eller pappa någon dag på helgen.

Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Ja, de nära vänner jag har är jag väldigt nöjd med.

Vad använder du för shampoo?:
Olika, l’oreal för torrt hår och head and shoulders.

Hur gammal är du:
18 sedan januari.

Vem ringer du när du är arg/ledsen:
Jag ringer ingen då. Pratar eventuellt med mina vänner när jag träffar de, så som Emma och Issa.

Dold talang:
Jag kan nästan helt sätta benet bakom nacken.

Är det okej att gråta:
Absolut! Jag gör det inte ofta men det är helt okej.

När grät du senast:
Söndagen innan jag åkte till NY vilket var den 25 februari och det var en onsdag. Så jag grät senast 22 februari.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder:
Verkligen inte, man har väl det man tycker e snyggt?

Vill du gifta dig:
Ja det vill jag absolut

Vill du ha barn:
Ja veeeeerkligen! Älskar småbarn

Solar du ofta:
På somrarna så ofta jag hinner.

Är du bra på att laga mat:
Njjja jag kan nog hyfsat men gör det aldrig.

Är du musikalisk:
Nej konstigt nog, min pappa är väldigt musikalisk.

Tycker du om sushi:
Ja eller bara vissa bitar : P

Vad äter du helst när du ser på film:
Godis, chips, ostbågar. Allt onyttigt.

Är du morgon- eller kvällsmänniska:
Kvällsmänniska helt klart.

Hur ofta tränar/motionerar du:
Hm basket 2 träningar i veckan plus matcher sedan gym lite då och då.


 

OJJ va långt det blev. Det tog sin lilla tid. Men men.

Ha det underbart allihopa

Erika


hmmm kanske?

God morgon mina kära.
Idag är jag faktiskt hyfsat pigg, tror det beror på att jag vaknade halv sju och insåg att jag faktiskt fick sova en halvtimme till. Snacka om lycka!
Nu är det vilken minut som helst (eller oj 10) dags att gå till bussen. Det står info&layout som första lektion på schemat. Jag antar att jag pratar med er alla lite senare, för idag slutar jag tidigt. Dock tänkte jag vara duktig och sätta mig och räkna matte. JAJA sluta skriv nu Erika.
Ha det underbart allihopa
Erika

Kvällens bravader

Här är jag kl 21.17 på kvällen! Vilket bara betyder en sak, ingen träning för mig ikväll. Pappa tyckte att jag skulle avstå så jag gjorde det. Så idag kommer jag att kunna se Project Runway YEEJ : D.

"(läkare 1)- I can't examine her, last time she almost killed me.
(läkare 2)- Watch and learn! Hi, I'm gonna examine you.
(patienten)- Nobody touches me!....lalallaa
(läkare 1)- I'm totaly learning..."


HAHAHAHAHA.

Nej nu ska jag återgå till att dricka mitt te och titta på tv.
Ha det underbart allihopa
Erika

S...R...Y

Jag vet att det har varit extremt dålig uppdatering den här helgen, fy skäms på mig! Men jag har faktiskt för att vara helt ärlig inte suttit vid datorn mer än 20 min. Vilket är väldigt lite för att vara mig, datornörd som man är...


Jag har två glada nyheter. Den ena är att vi vann vår första match mot Järfälla vilket betyder att vi hade match även på söndagen. Den andra glada nyheten är att vi vann även den matchen mot Skuru så nu är vi i semifinal. Grattis, tack tack så mkt :) Annars då? Lördagkvällen spenderades med flickorna hos Isabelle, det blev tjejmiddag för att fira hennes födelsedag vilket var väldigt mysigt.

Det var ungefär hela min helg i think. Idag är det måndag, skolan befann jag mig i första lektionen (som var matte). Resten av dagen spenderade jag på vårdcentralen för att ta blodprover och hemma. Ikväll blir det träning så förmodligen hör jag av mig senare. Usch vilket kasst inlägg det här blev hahahaha.
Ha det underbart allihopa
Erika

Favvis!


Jag har hittat mina nya favoritkläder! En helsvart velour"dress". Helt underbart skön! Nu ska jag ner och titta på film, börjar en bra på tv1000 nu. Skriver mer senare.
Ha det underbart allihopa
Erika

man tager vad man haver


Vilken fin bild jag hittade på oss, haha. Det roliga är att alla har sån där adidaströjor och jeans. Skulle inte förvåna mig om vi hade pratat innan och frågat vad de andra skulle ha på sig HAHAHA. Det var några år sen men glada var vi i alla fall.

Nu har jag i alla fall hunnit varit hemma ett tag, utvecklingssamtalet tog ca 10 minuter (som det brukar göra) och efter det har jag suttit och skrivit min diktanalys så nu är jag klar med den också. Dagens planer har ändrats lite, tror jag strunat i att ta mig till gymmet. Vi har ju trotts allt match imorgon och kanske på söndag så. Det gäller bara att vinna imorgon så att vi får spela söndags matchen.

Nu är det faktiskt så att jag funderar på om jag ska ta en dusch, skulle va väldigt skönt! Hur som helst så hörs visenare.
Ha det underbart allihopa
Erika

God morgon mina kära

Nu har jag tio minuter på mig att skriva något bra/intressant/roligt? innan jag går. Idag blir det fullt schå (hur stavas det?) hela dagen. Utvecklingssamtal om 40 min, sedan hem efter det blir det eventuellt träning och sedan ska jag även köpa ett par nya svarta tygskor och ikväll blir det bio. Haha, lär i alla fall inte gå någon nöd på mig idag när det gäller uttråkning.
Så här soligt och fint hoppas jag att det blir idag med och än så länge ser det ju lovande ut. Hoppas bara det håller sig ett tag till. Ni ska bara veta hur "miljömedveten" jag var igår haha. Jag släkte alla lampor jag inte behövde ha tända i mitt rum, jag jag inte igång tv.n och datorn samtidigt och jag köpte så mycket ekologiskt jag kunde när vi handlade mat haha. Har jag gjort mitt lilla nu? eller är det meningen att man ska göra sånt där varje dag för att det ska hjälpa miljön? Hmm..

Nu ska jag nog faktiskt börja röra mig ut mot hallen, men lär vara tillbka här om kanske strax över en timme. (Det är så fruktansvärt skönt att bara ha max 7 min med buss till skolan).
Ha det underbart allihopa
Erika

Grattiss

För någon dag sedan satt jag och Isabelle och pratade, hon berättade att hon hade lite ångest över att bli 18 (haha, att bli "gammal"). Hon sa: tääänk om två år fyller man 20! I alla fall, sedan sa hon: Irri när jag fyller 18 då måste du skriva det på din blogg. Och jag lovade att det skulle jag göra, så här sitter jag nu med min "extremt" bra text. HAHA.

19 mars 1991 föddes en flicka vid namn Isabelle
. Hon växte upp till en person som: nästan alltid är väldigt glad, vilket smittar av sig på alla andra. Hon skrattar högt och mycket åt det mesta, vilket gör att man känner sig extremt rolig själv, hon lyssnar alltid intensivt när man berättar något, vilket gör att man känner att hon verkligen bryr sig. Hon ställer alltid upp och följer med på roliga saker så som middagar, bio, shoppingturer och att träffa andra nya personer. Hon är en sådan där vän som alla vill ha och med lite enkel matte kan man räkna ut att idag är det hennes 18 års dag!!

Så det jag vill säga är GRATTTTTTIIS TWIN på födelsedagen :D. Hoppas du får en helt underbar dag <33


Ha det underbart allihopa
Erika

... sedan sov hon i tusen år!

Nu är klockan kvart över åtta och jag är helt färdig! Börjar inte fören 45 idag så har lite tid på mig att sitta här. Blev bara ett inlägg igår om jag inte minns helt fel och det beror på att jag somnade kl 20.00 i soffan framför tv.n. Vet inte varför men jag var helt slut. När jag satt i omklädningsrummet på gymmet ville jag inget annat än hem, var till och med nära på att lägga mig ner på en av bänkarna och vila lite. Tillslut tog jag mig i kragen och gymmade i knappt en timme för att sedan skynda mig hem.

I natt har jag i alla fall sovit mer än tio timmar men ändå var jag helt slut när jag vaknade. Börjar nästan fundera på om jag är sjuk eller något, jag är nämligen ALLTID trött. Hm, aja. Nu måste jag hitta någon parfym att bära för dagen och överväga om jag verkligen ska ha någon väska, jag behöver den ju trots allt inte haha.

Ha det underbart allihopa
Erika

VÅR?




Herre gu! Det var praktiskt taget vår ute idag, solen sken för fullt hela dagen och det var inte ÖVERDRIVET kallt.  Det har varit ett fantastiskt väder och man kände verkligen hur pigg man blev bara man gick ut i solen. Jag bestämde mig för att ha en av mina vårjackor på mig idag, bara för att det skulle kännas ännu mer som vår än det var. HAHA såg nu att jag ser lite ut som en hund på andra bilden, men det kan jag bjuda på.

Ha det underbart allihopa
Erika

Avslutning

Vilken geek jag är haha, har precis kollat klart på sista avsnittet av The city. Satt med datorn i knät och tallriken i händerna, det blev middag framför mtv.com. Det var ett bra avsnitt det här, ett riktigt bra avsnitt. Skulle kunna skriva ett helt inlägg om det här avsnittet men jag låter nog bli för jag har en känsla av att ingen av er har lust att läsa det. Har jag rätt?

Förmodligen har jag det, haha. Nej tror helt ärligt att jag ska ta fram gymgrejer och kläder till imorgon, ta en dusch och sedan lägga mig och titta på svindlande höjder :) Vi får höras imorgon
Ha det underbart allihopa
Erika

WOW, vilken förvandling

Tappade helt lusten att åka och träna idag så istället följde jag med pappa på en promenad till affären och sedan startade jag mitt Vika Kläder projekt. Nu äntligen är jag klar och är riktigt stolt över mig själv! Kolla själva, här är före bilderna:


Här är efterbilderna:



Duktigt va?! :D Det tog sin lilla tid, ca två tim skulle jag gissa men nu är det gjort, det svåra blir bara att hålla det såhär nu. Jag har en förmåga att bara slänga in kläderna när jag har provat de : P haha.

Ha det underbart allihopa
Erika

Stackars dig Erika!

Så här har jag gått omkring halva dagen i skolan:

Snygga byxor va? Vi hade "elevrådets dag" idag i skolan. Vilket gick ut på att man skulle göra göra massa olika tävlingar. En av de var norsk fylla, ute på skolgården på asfalten! Ja ni kan ju se hur det gick för mig. Mina knän är nu helt sönderskrapade speciellt det högra och min hand, ja den blev det så här med:

Det enda positiva är väl att jag var en jävel på pannkakstävlingen om jag får säga det själv ; ) haha, kankse inte som Jonsson och Sandy som åt en pannkaka på ca 5-6 sekunder men jag va inte långt efter :D

Tror nog att jag ska ta mig iväg till gymmet nu.
Ha det underbart allihopa
Erika

bortglömmt inlägg haha

Helt plötsligt blev jag bara jätte trött. Känner mig helt slut, som om all min energi är försvunnen. Tror jag ska öppna fönstret så jag får in lite luft här inne, kanske piggnar till lite.

Och kollat vilket kaos jag har lyckats skapa, gillar inte när det ser ut såhär. Får ingen riktig ro, kan inte kolla av riktigt. Men just nu är jag helt enkelt för lat för att orka vika ihop allt och lägga in det i garderoben. Ska även ta mig tiden att titta igenom min garderob och byrå och rensa ut lite saker jag vet att jag aldrig mer kommer använda. Det är så fruktansvärt tråkigt att rensa garderober men det är skönt efteråt. Alla kläder ligger i ordning och reda och man har kolla på vad som finns var.

Ha det underbart allihopa
Erika

Woohooo


Det var en väldigt tidig dag idag för att vara mitt schema. Tack och lov för det! Slutade strax före två istället för fem. Nu står jag mellan valet och kvalet att titta på filmen Svindlande höjder så att jag kan börja läsa engelskaboken ordentligt sen eller om jag ska fixa lite mellis och sedan sätta mig och läsa VR? Det andra alternativet låter lite mer lockande om jag ska vara helt ärlig.
Ha det underbart allihopa
Erika

Reeklamer bra eller dåliga?

Naglarna är färdigmålade, middagen uppäten och mjukiskläderna är på. Nu är alltså mina planer för kvällen helt avklarade om man bortser från att jag ännu inte kollat klart på Beck. De har den vanliga nyheters pausen nu. Fattar inte att den måste vara så fruktansvärt lång! Reklam innan (7 min), sen nyheterna, efter det en reklam till (7 min). Bara reklamerna är ju 15 min långt, jaja.

Nu är i alla fall nyheterna slut och Robinson är i full gång, av någon anledning gillar jag den reklamen haha. Man sugs lixom med och känner : Dit vill jag åka! Sen skadar det ju inte att låten är väldigt bra också. Nu är tvillingarna med på k-rauta reklamen haha, såg de faktiskt i vby i fredags natt : P Så nu är jag ju nästan känd eller hur? HAHA. OJ nu är Billy's reklamen, haha även den är fruktansvärt skön. Så roligt att sitta och titta på när han dansar och jag är lika fasinerad varje gång att han e så snabb på att byta om att han hinner dansa innan också : O

Va mycket prat det blev om reklamer nu. Jag rycktes med lite i stunden. Tror jag ska dra mig nu för nu börjar nog Beck när som helst igen.
Men ha det underbart allihopa
Erika

smaaaart!

I have a plan! Eller jag och Jessica har en ny plan. Det är svårt att klara sig på endast studiebidraget varje månad, då man alltid har en förmåga att göra av med pengar på onödiga saker. Saker man förmodligen inte ens behöver, typ Åh jag kan passa på att köpa nya hårnålar mina är slut och ett nytt nagellack. Ja ni förstår principen haha.

Om man istället sparar de pengarna man lägger ut på sånt varje månad, då kanske det är 300 kr. På bara tre månader har du då sparat 900 kr. Inte fy skam?!

Ha det underbart allihopa
Erika

Dagens inköp


Blev en snabbis till vby med min kära mor idag. Köpte lite smågrejer, som ni ser ovan. Nu när som helst ska jag ta mig ner till vardagsrummet för att fixa till naglarna lite. Vet ni vad! Nagellacket jag köpte är exakt samma som de målade när jag var och gjorde manikyr i New York : ) Blev jätte glad när jag hittade det för färgen är så gullig, den blir mycket mer rosa på när man målat den än den är i flaskan.

I will talk to you all later, för nu ska jag gå.
Ha det underbart allihopa
Erika

God kväll mina kära!


Det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag har gjort ikväll. Eller så intensivt, började gråta en nästan två gånger haha. Det roliga inträffade när vi spelade TP. Micke fick frågan: Vad kallar vi akilles senan med ett annat ord? (eller något liknande). Hans svar är det heter akilles hälen... eller jag menar Svaghet! Det rätta svaret var i alla fall hälsenan påpekade Emma. Sedan fick Christian frågan: I paråkning på rullskridskor betygsätts man individuellt eller i par då? Och svaret vi får är NEJ. HAHA okej jag vet man ska inte återberätta "skämt" men det var ju så roligt, i alla fall då. Vi kollade även på melodifestivalen innan dess och JA vi hejade på måns och micke hejade på HEAT. Men det gick som det gick, låten som gick vidare är cool och annorlunda!

Ha det underbart allihopa
Erika

Lat, ja det är jag!


Jag är dålig haha. Orkar inte riktigt ta mig ur sängen, var så fruktansvärt skönt att bara ligga här och inte göra någonting. Tittar på något program om kvinnor som ska gå ner i vikt för att vinna en bröloppsklänning och så dricker jag cola. Mysigt? Jajamensan. Om inte ens en timme måste jag dock ta mig upp ur sängen, byta om och platta håret.
Ha det underbart allihopa
Erika

MYCKET ROLIGT

Hemma från förmiddagens bravader! Lyckades utan problem ta mig upp tidigt idag trotts en sen kväll igår. Kom hem vid halv fyra tiden efter en kväll ute med Jossan och Jessica. Träffade flera roliga personer och hade det bara allmänt roligt. En väldigt lyckad kväll enligt mig!

Idag har jag hittills hunnit varit med Emma inne i stan på jakt efter en klänning. Det gick däremot inte så bra, ingen klänning hittades men mysigt var det : ) Ikväll blir det att umgås ännu mer med Emma och titta på melodifestivalen, det är ju final! Innan dess ska jag däremot en sväng till kusinerna på middag.

Nu måste jag få i mig lite lunch innan jag typ förtynar.
Ha det underbart allihopa
Erika

ibland är jag helt förvirrad haha

Tror inte jag skrev något igår... men så kan det gå. Nu är jag i alla fall sedan ett tag hemkommen från vällingby. Var och tränade efter skolan och sedan mötte jag älsklings Emma för att fika lite.  Vilket var väääädligt mysigt och mycket roligt : )


Jonsson gick lös med kameran på min mobil idag på lektionen, haha fina bilder va ; ). Jag insåg på väg till skolan att mina kläder var helt svarta om man bortser från skorna hahah. Har iaf haft en rätt rolig dag i skolan, har i alla fall skrattat en hel del kan jag säga haha.

Ikväll ska jag ut med två tjejer från klassen och förhoppningsvis Johnzy. Så er hör jag inte av fören imorgon.
Ha det underbart allihopa
Erika

Nu ska jag duscha!

1. Vad heter du? Erika

2. Ett ord på 4 bokstäver? Ehhh

3. Flicknamn? Emilia

4. Pojknamn? Elof

5. Yrke? Entrepenör

6. Färg? Elfenbensvit

7. Klädesplagg? Eskimådräckt

8. Maträtt? Enschiladas

9. Sak i badrummet? Eltandborste

10. Stad? Eskilstuna

11. Orsak att vara sen? Eventuell blodförgiftning

12. Något man skriker? EMMA!!!!!!!!

13. Filmtitel? Enchanted



14. Något man dricker? Enbärsdricka


15. Band? Elvis

16. Djur? Elefant

17. Bilmärke? E...

18. Låttitel? Emma (med markolio)

Schläfst du nicht?

Vet itne varför men har haft den frasen i mitt huvud i säkert tre dagar nu...

Känner mig nästan som en ny människa nu! Fick ett ryck vid strax efter fyra tiden att jag skulle åka och träna, så det gjorde jag. Och riktigt skönt var det kan jag säga er! Nu har jag duschat, gjort peeling, hårinpackning, ansiktsmask och snart ska jag sätta lotion också, sen är jag helt klar. Eller i och för sig tänkte måla tånaglarna också! Vilken "spa" kväll det blev.

Tror även att jag ska skriva lite på min argumenterade text som ska vara klar på fredag. Idag känner jag faktiskt att jag har lust att göra det.
Ha det underbart allihopa
Erika

Rutiner?

Vad är det första man gör när man kommer hem?
  • Byter om?
  • Äter något?
  • Lägger sig i sängen/soffan?
  • Sätter sig och pluggar?
Jag vet inte med er, men jag byter alltid om. Så fort jag kommer innan för dörren, har ställt ifrån mig väskan och fått av mig jackan och skorna så går jag och byter om. Sätter på mig mjukis/velour byxor och någon skön tröja. Förr bytte jag aldrig om när jag kom hem från skolan, men nu gör jag det varje dag. Det känns så fruktansvärt skönt att få komma ur de kläderna man haft hela dagen (som också hunnit bli kalla efter promenaden från bussen) och bara sätta på sig något mjukt och mysigt.


" Dagens outfit "
HAHA

Ha det underbart allihopa
Erika


vad är rätt?

Fettisdagen eller Fettisdagen!
Vad säger man? Jag har aldrig riktigt förstått det för alla säger olika, kanske har jag bara inte brytt mig haha.

Nu börjar NCIS.
Ha det underbart allihopa
Erika

hur ska det gå!!


Nu har jag ett riktigt I-landsproblem kan jag meddela er allihop. Jag har precis satt handkräm på händerna och ska nu öppna nagellacket men... det går inte! Händerna glider bara runt, haha.
Ha det underbart allihopa
Erika

utmattad


Jag är helt slut just nu. Både i kroppen och huvudet! Det var en tuff träning idag, för oss som inte är vana att hålla så högt tempo. När vi tränar i vanliga fall brukar man inte bli trött alls, vi spelar matcher hela träningar och dessa matcher är i väldigt lågt tempo. Idag när vi tränade med "tant-laget", var det inte alls samma sak. Vi var för det första 16 st som tränade (vilket är myyycket mer än vi brukar vara) och för det andra så var det mycket högre tempo. Men det var skönt så ooooooootroligt skönt! Nu måste jag sova.
Ha det underbart allihopa
Erika

Men herre guuu

Ibland undrar jag om jag är helt dum, eller om jag bara väljer att sluta tänka ibland. När jag, för inte allt för länge sedan, stod och lagade mat fick jag ett sådant tillfälle då jag verkligen började fundera på vad jag höll på med. Jag hade precis satt igång en kastrull med vatten, tagit fram en stekpanna och skulle ställa mig och skära upp falukorven. När jag hade tagit bort det här röda, skalet eller vad man ska kalla det, fick jag för mig att jag skulle sköjla falukorven under vattnet (som man gör med typ gurka och andra grönsaker)... hejdade mig i sista sekund, stannade till och funderade lite. Jag var uppriktigt sagt tveksam om jag verkligen inte skulle skölja den, man måste ju göra rent den på något sätt?

Ibland får jag till och med mig själv att undra.... : P
Ha det undertbart allihopa
Erika

To be able to live my life without you

Even at my worst I'm best with you

Jag gillar inte att sitta vid den här datorn egentligen (stationära) men idag gör jag det av någon anledning. Egentligen borde jag sätta mig och plugga nu, men jag väntar en liten liten stund till. Ska bläddra igenom H&M katalogen först hihi.
Ikväll blir det träning, vilket jag helt hade glömt bort så det var tur att de sms.ade för att påminna haha. Vi har ju nämligen bytt träningstid från onsdagar till måndagar, så nu blir träningarna mer utspridda, i en bättre hall och med fler personer.

Nu måste jag nog slita mig, men jag lovar er att skriva lite mer senare när jag kommer hem från träningen. Ni får klara er utan mig så länge.

Ha det underbart allihopa, Erika

the dreams continue

Det har varit mycket drömmande de senaste två nätterna. Undra varför...

Den här natten var det klassen som var inblandad. Vi var i något nytt centrum liknande Kfem, alla var glada och vi var några stycken som var inne på HM för att jag skulle köpa örhängen eller vad det nu var. Efter ett tag skulle vi i alla fall ta något tåg därifrån och alla hamnade i samma kupé utom jag... jag var tvungen att sitta i en egen.

Efter att alla satt sig insåg jag att jag faktiskt hamnat mitt emot någon kille som såg riktigt bra ut och det visade sig ganska snart att han även var väldigt trevligt hahaha. (Herre gu, min fantasi är livlig). Vi satt i alla fall och pratade ett tag och sedan kom några från min klass in i kupén. De satte sig hos mig och vi satt alla och pratade. Av någon anledning skulle jag visa två till att jag kunde dansa vals, så vi alla tre ställde oss på golvet och började dansa tillsammans. Vi sjöng på någon Beatles, efter vi dansat klart sa jag någonting om Beatles och skrattade. Då reste sig den här okända killen upp, tog sin jacka, tittade ledset på mig och med boken i handen så gick han iväg. En av de jag dansat med sa då: Insåg du vad du just gjort? Du talade illa och skrattade om det han älskar, Beatles. Det var då jag vaknade.

Herre guu till jag sårar folk i mina drömmar : O Ska jag berätta en hemlighet, jag kände mig ledsen när jag vaknade, för att jag hade sårat den här "drömpersonen"... hahahaa.
Ha det underbart allihopa
Erika

snabb resumé

Har varit en lite annorlunda dag idag, under dagen åkte vi till Gävle och tittade på en teater som Emmas pappa var med i. HAHA, den var riktigt rolig, jag skrattade en hel del kan jag säga : P efter det var man hemma strax före halv nio. Det blev middag iform av kebab från GPH och efter det har jag inte gjort mycket alls. Tittat på Melodifestivalen och suttit vid datorn ungefär, nu däremot ska jag fixa latte till hela familjen och sedan blir det film (om jag inte somnar förståss).

Myskläderna är på så nu kan det inte bli annat än mysigt : )
Ha det underbart allihopa
Erika

My dream

Vilken konstig dröm jag hade inatt : O

Det började med att jag var med några i parkenzoo, vi tittade på djur och hade roligt. Sedan hamnade vi i ett hus som låg på en flytbrygga mitt ute i en sjö. Och då var det bara jag, Emma, en tjej i vårt lag  och någon mer. Huset var helt mörkt och tyst så vi bestämmde att det bästa sättet att ta reda på om det var någon i något av rummen var att hoppa in i rummen och bara skrika. Så det var vad vi gjorde. När vi kom in i ett av rummen satt det en tanig, gråhårig man i en läderfotölj mitt i rummet.

Efter det hamnade jag, Emma och Emma på en gata. Vi gick lugnt och fridfullt längs den tills jag får ett sms. Emma tittar på displayen och när hon ser vem det är från (en killehon träffade en sommars kompis) säger hon: Jag har ju sagt åt honom att hålla sig borta från dig!
Jag lägger ner mobilen i fickan igen utan att svara och sedan vänder jag mig om, och då står han där bakom oss. Vi klättrar allihopa upp på ett hustak (på en sån där stålstege som brukar finnas på baksidan av de). Efter att vi gått över några hustak säger han: Här ska vi ta oss ner för min bil står parkerad där. Då lägger jag mig ner på gallergolvet (som det tydligen är nu) och blundar. Emma tittar konstigt på mig och säger:Vad gör du?
Jag: jag är höjdrädd!
Emma: det har du ju aldrig varit förut?
Jag:Men nu är det så jätte högt ju!

Diana som nu tillkommit gruppen tar på sig ansvaret och börjar, hon glider ner på trappräckena. Med en fot och en hand på varje räcke. Efter det åker Emma, sedan Emma, Jag och sist den här killen. Diana som åkte först råkar åka för långt (då man hamnar i en skidbacke när man kommer ner) så hon åker till slutet av backen. Vi andra åker mot resten av skidåkarna upp en bit och sedan svänger vi av.... Nu visar det sig att den här killen har amputerat båda sina ben och att han bara har proteser.

Som ni märker, allt är bara jätte konstigt HAHAHA.
Ha det underbart allihopa
Erika


WW1

Va smart jag känner mig just nu :O Sitter och diskuterar första världskriget med Rickis haha. Och jag kan ju faktiskt en del fast jag aldrig läst om det, vad jag kommer ihåg i alla fall.

Nu är det dags för träning! Hörs kanske senare
Ha det underbart allihopa
Erika

Klurigt


Jag pratade med en kompis idag, han var inte sådär jätte glad och ja självklart gjorde jag mitt bästa för att trösta honom. Försökte säga saker som jag verkligen tyckte och som jag tror var rätt helt enkelt. Mitt i allt sa han:

Men det känns inte som jag pratar med någon vettig, alla säger typ såhär.


Det fick mig att tänka till lite. Jag tror inte han menade illa, det tror jag verkligen inte. Det jag började tänka på var i alla fall, har han rätt? Är det så att egentligen inte säger något vettigt när man försöker trösta någon. Trotts att man försöker säga det man tror är rätt, blir det så att man bara säger det man tror de vill höra? Blir man så förblindad av det faktum att man borde trösta personen att man inte tänker på att vad som faktiskt är rätt att säga i just den situationen. Vågar man verkligen säga att man tycker att ens kompis gjort eller sagt något fel (om de har det), eller säger man bara: jag skulle gjort samma sak, vem som helst skulle gjort det... just för att det är lättare än att säga sanningen?

Ha det underbart allihopa
Erika

Make bubbles


Jag är ombytt och redo för träning! Får se hur mycket träning det blir av med tanke på att vi ska ha någon form av "möte" innan, men man kan ju hoppas vi hinner med lite i alla fall. Jag är riktigt trött så efter träningen blir det nog bara hem, hoppa in i duschen och sedan sova på en gång. Nej nu knackar det på dörren.
Ha det underbart allihopa
Erika

hiiiiihii

Just nu är jag duktig, sitter i mjukiskläder och skriver på massa frågor till vår företagsekonomibok som ska vara inne nästa vecka. Om en liten stund kommer älsklingsEmma förbi ett tag : D  har inte träffat henne på evigheter så det ska bli jätte kul! Talk to you later
Ha det underbart allihopa
Erika

att träna eller att inte träna det är frågan.

Erika it's time to start working out again!

Sagt och gjort... eller ja nästan. Jag tog mig i alla fall till gymmet och "powerwalkade" i 30 minuter. Tyckte det var väldigt spontant och duktigt av mig, haha. Det är ofta riktigt jävla skönt att träna, eller i alla fall efteråt. Problemet är bara att orka ta sig till gymmet eller vart man nu ska, det är det som jag är dålig på och då struntar jag helt enkelt i att träna helt.
Ha det underbart allihopa
Erika

when it hasn't been your day, your week, your month or eaven your year... I'll be there for you

Hemma från skolan för dagen. Dock med en huvudvärk... men det "botas" hyfsat lätt med en huvudvärkstablett, latte/te och en macka : D


Det blir helt enkelt till att ta det lite lugnt ett tag, titta på vänner och läsa VR. Mysigt!
Sedan tänkte jag berätta lite mer för er om NY... allt från min "överraskningspresent" till sågandet av mina nya FINA skor :O.
Ha det underbart allihopa
Erika

i haven't left you

HEMMA!!
Det har jag faktiskt varit hela dagen, planet landade vid åtta tiden på morgonen. Blev en tur hem för att duscha och lite sådär och sedan åkte jag till skolan för att närvara resten av dagen. Ikväll blir det en tidig kväll för mig kan jag i alla fall säga då jag inte sovit någonting sedan jag vaknade i söndags.

Hade ju tänkt uppdatera lite under tiden jag var där men internet ville verkligen inte som jag ville så det blev inte så och nu är jag helt enkelt för trött för att orka lägga upp några här, hihi. Men ni som är vän med mig på facebook kan ju alltid kolla där om det är så ; )

Allt jag vill säga är i all fall att jag har haft det uuunderbart och antar att ni också haft det bra! Mer detaljer får ni en annan dag då jag är lite piggare.
Nu vet ni åtminstonde att jag fortfarande existerar!
Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0