Back to basics

Jag är trött trött trött efter en vecka i skolan som ändå inte har varit så speciellt ansträngande, men det kanske är hela grejen att komma tillbaka in i skol"rytmen" igen och vänja sig vid att faktiskt ha det såhär. Men nu är det trotts allt helg och jag ska bara göra massa roliga saker! Men först och främst ska jag säga att denna kväll har varit fantastiskt skön och rolig! Vi träffades delar av "gänget" vi va i sjuan och det var jätte roligt som "gamla goda tiden". Fast vi inte blivit mycket äldre eller mognare. Hyrde en film och köpte massa chips och godis och sånt onyttigt ni vet... haha. Innan vi åkte hem till Isabelle för att bara ta det lugnt och kolla på denna fantastiska film vi lyckats hitta. Silent Noise (ursäkta min stavning) hette filmen och var så dålig att den faktiskt blev bra. Det skulle vara en skräckfilm och Ja, den var läskig. Men man kunde ändå inte låta bli att skratta för det såg så sjukt komiskt ut. Tro det eller ej men jag rekomenderar den faktiskt, om ni är flera stycken som ska titta inte bara en eller två personer. Då är det nog ingen höjdare. Tyvärr kan jag inte ge er någon sån där garanti Om du inte är nöjd! Får du pengarna tillbaka. Så ni får helt enkelt lita på mig =)

Nu väntar tv ett tag innan jag förmodligen somnar i soffan.
Ha det underbart så hörs vi imorron
Erika <3


Nu ska jag bara äta nyttigt!... trodde jag ja

Idag har helt klart varigt jobbigaste dagen i skolan, lektionern nästan hela tiden och bara korta raster. Men hellre det så man får sluta tidigare. Juste nu är jag verkligen helt sänkt, all energi bara försvann när jag satte mig för att äta middag. Så nu skulle jag gärna lägga mig i sängen ett tag, haha klockan är bara halv tio nytt rekord.
Men jag måste erkänna att veckan har gått väldigt snabbt, imorgon är det redan fredag. Ganska skönt faktiskt att ta det lugnt och bara träffa kompisar i några dagar nu. Usch va härligt det ska bli när jag tänker efter haha. Inte för att skolan har hunnit bli sådär jätte jobbig ännu men. Men jag har kommit på vad roligaste ämnet måste vara om man bortser från Idrott, då är det helt klart Projekt och Företagande. Den 30/9 kommer det var något sorts djurexpo eller liknande i Spånga Gymnasium. Spånga är nämligen kända för sin speciella djurinriktining och då ska även Sam och Naturklasserna vara med och göra olika saker. Så kom gärna dit och håll oss sällskap, haha. Min grupp dvs. Jag (Erika), Josefine, Linn, Robin och George är den som helt klart har roligast och kommer nog även bli den bästa. (Okej lite lågstadie varning på den meningen men, haha).
Vi har i alla fall väldigt roligt, och det sägs ju att ett gott skratt förlänger livet. Så vid det här laget måste jag vara odödlig. Det kan Robin intyga, haha.

Ha det nu underbart allihopa!
Erika <3

Laganda

Den här dagen har varit rätt bra, eller nästan mer än bra. Strax före halv tre tiden var skolan slut och jag bar mig av mot Karlberg för att träffa Ville.  Det var riktigt roligt, vi har inte träffats på lite mer än ett halvår tror jag det är. Hur som helst myste nåra timmar där innan det bar av hemåt för att hinna med middag och ett klädbyte innan träningen började. Jag kan säga att på vägen dit var jag ungefär 0% taggade så det känndes lite tufft att vid kvart i nio tiden sätta på sig basketskorna och börja uppvärma. Men det gick och efteråt känndes det riktigt bra, det märks ju att konditionen är ungefär tio gånger sämre än den borde vara och all teknik har lyckats försvinna under sommaren men man kommer väl igång. Hoppas jag i alla fall! Nu är klockan elva och jag har precis kommit hem, är helt slut och måste släpa mig själv in i duschen för att sedan sova och orka upp i någorlunda tid imorron. Så ni får ha det så underbart ni bara kan allihopa.
Erika <3


Höst höst höst

Jaa, nu är det verkligen höst känns det som. Det är kallt ute, inte bara av blåsten utan man känner verkligen att det är kallt. Trotts både tröja och jacka frös jag när jag gick ut idag, så imorgon får det bli även någon fin sjal. Inte helt fel det i och för sig.
Idag slutade vi tidigt vilket var väldigt skönt så jag och Isabelle tog oss upp till Vällingby för att möta Emma och sedan gå och äta något. Som vanligt hamnade vi på Donken men ja, det är ju det billigaste här så är man snål så är man, haha. Letade sedan efter en lite längre kofta eller liknande men hittade ingen. Någon som vet kanske var man kan hitta någon hyfsat billigt?
Väl hemma var jag riktigt frusen och bestämde mig för att byta om till mjukiskläder och sätta mig i sängen och kolla på tv. Det finns inget mysigare än att sitta i sängen med massa tända ljus och bara ta det lugnt en dag som denna, det säger jag bara. Efter att ha sett ett ex antal avsnitt av Dissmissed och Do you wanna come in fick det duga. Hjälpte faktiskt till att laga middag idag så jag och pappa fick ihop maten riktigt bra tyckte jag, det var riktigt gott =) Så det lär det nog bli fler gånger, nu väntar duschen och sedan tänkte jag faktiskt sätta en ansiktsmask, det var länge sen! Och man behöver ju lite uppfräschning när man känner sig trött och lite sliten.

Att kunna göra en mänsklig pyramid är ju ett måste =S (Fråga mig inte hur jag fick ideén haha)
Imorgon blir det skolan, några timmar hos Ville och sedan träning! =) Första för i år, kommer bli härligt.
Ledsen att jag inte hade något roligare att berätta idag. Men ni får ha det så underbart i hösten så länge
Erika <3

Denna dag har jag bara en sak att visa.

image118

(på natten får man leka djup)

När du har ett problem eller ett val att göra finns det alltid ett val du måste göra innan du bestämmer dig. Det är om du ska ta den lätta eller den svåra vägen. Det lätta valet är kanske det mest lockande från början, men är det verkligen det som lönar sig i längden? Eller är det bara ett val som finns där för de fega, de som helt enkelt inte vågar? Det lätta valet kanske visst lönar sig i längden och är det som får dig att må bra, kanske finns det andra valet där bara för att förvirra oss, få oss att verkligen tänka till...är detta rätt?
Jag säger inte att det är fel och jag säger inte heller att det finns ett rätt eller fel av dessa två. Jag spekulerar bara...
Många säger så här: att är det någonting du verkligen vill, är det värt all möda och all tid du lägger ner på det. Men jag kan inte låta bli att fundera, det måste finnas en anledning till att det är just det svårare valet. Vad är det som gör att det blir så svårt? Finns det en anledning till att det är svårt? Kommer det verkligen att bli bra trotts att det är så svårt i början? Är det värt att lägga ner så mycket tid och ork om du inte helt säkert vet att det här kommer att fungera, det här kommer att bli bra?!

Om du väljer det lättare valet, är du feg? Eller är du bara smart?
Vilket val är det rätta? Det lätta eller det svåra?


Är underbar och kommer att vara länge till...

Det är verkligen det han är, James Morrison helt underbart bra låtar. Man blir bara så glad när man hör de. Inte glad på ett glatt sätt så man skrattar utan mer för att de e så bra, eller vad man ska säga. Det där lät lite konstigt men ni som känner mig bra förstår vad jag menar, hoppas jag ! =)
Bara för sakens skulle ska jag prata på lite mer om honom tänkte jag, i alla fall berätta det lilla jag vet. Det var någon som berättade att han tydligen hade "haft sönder" sina stämband och att det var därför han lät just som han gjorde. Ganska häftigt om man tänker efter, att dina stämband är helt trasiga men ändå kan du låta så grymt bra... Det var nästan så att jag funderade på att på något sätt göra så att mina gick sönder och också få sån där röst. Men det var ganska många som inte tyckte det var någon bra ide så jag gav upp det alternativet.
Istället fortsatte jag att sjunga lika illa som jag gör bara för att det är så fruktansvärt kul! Vet inte riktigt varför men varje gång jag hör en låt som jag kan så sjunger jag med. Spelar ingen roll om jag är hemma, med kompisar, på tunnelbanan (inte när jag är ensam så klart) eller i affärer. Kanske borde sluta för omgivningens skull, men nej det skulle inte vara lika roligt.
Fick hela James Morrisons senaste (tror jag det var) skiva av Oscar, helt underbart bra kan jag säga att den är. Oscar måste nog har nästa precis lika bra musiksmak som mig, haha. I alla fall när det gäller den och Michael Jackson och Jackson five låtarna han skickade idag, så grymt söta Rocking Robin låten var. Det säger jag bara så att ni vet.

Nu är alla nog rätt trötta på att läsa om James (låter som man e typ casual med varandra när man säger så, så jag kör på James, haha) och mina sångvanor så nu får det vara nog för idag.
Ha det underbart allihopa
Erika <3

Natten följdes upp av en dag

På en sekund kan hela helgen förstöras, okej det tar nog lite mer än bara en sekund men det känns som att det är ungefär så det känns. Igår när jag gick och la mig var jag helt slut och somnade nästan på en gång. Vaknade sedan mitt i natten med sjukt ont i halsen och just i den sekunden visste jag att, ah nu blir det en helg hemma. Och så rätt hade jag, men gick till skolan idag trotts allt. Det känndes ganska fel att vara hemma från skolan redan första veckan, så nej jag kämpade på och klarade mig igenom hela dagen.
Tyvärr så blev ju kvällens planer lite förstörda och det var synd för hade verkligen sett fram emot det. Det var tänkt att jag och Ville (med enkel V) skulle hitta på något, har ju trotts allt inte träffat honom sen i vintras tror jag det var =/ Så vi får väl ta det när jag blivit frisk igen, har lovat att ringa så fort detta inträffar så då är det bäst man gör det haha.
Nu tror jag att jag faktiskt ska dra mig tillbaka till min säng och fortsätta kolla på sex and the city några timmar till, men håll utkik jag är säkert inne på msn lite då och då under kvällen och helgen. =)
Ha det uuuuunderbart allihopa
Erika <3


Good morning

Igår kväll skulle man hinna med mycket så det blev aldrig riktigt tid för mitt inlägg, och tack vare att jag är så snabb på morgonen, (hehe) så hinner jag skriva det nu innan jag rusar iväg till bussen som går vid åtta.
Som sagt, igår hade vi bestämmt att vi skulle sätta ihop min byrå som vi köpte på IKEA dagen innan och eftersom det var bestämmt gjorde vi det också. Men tyvärr var klockan ungefär nio på kvällen när vi började eller lättare sagt mamma började. Jag ägnade mig åt att vika ihop alla mina kläder i både garderob och byrå. När man öppnar garderobs dörren och alla kläder bara rammlar ut över dig, då är det inte riktigt som det ska vara om man vill ha ordning, haha så nu tog jag äntligen tag i det och det blev riktigt bra. Men frågan är bara hur länge det kommer att hålla sig så, ja gissar på kanske en vecka max...

Tyvärr hinner jag inte skriva mer nu måste rusa iväg till bussen... ha en bra dag i skolan allihopa och på jobbet.
Jag skriver mer ikväll
Erika <3

Erika Steen goes Emma Green

Det har verkligen kännts som en riktig höst dag idag, hela dagen har jag kännt för att ligga i sängen, tända massa ljus och bara titta på filmer. Tyvärr är det ju inte lika kul att ligga helt ensam, man vill gärna ha någon att mysa med. Men jag hade varken det ena eller det andra så det gick ganska jämnt ut.

Det var tänkt att efter skolan skulle jag möta upp med Ville och vi skulle ha en skön eftermidda ute tillsammans men tyvärr var inte vädret på vår sida och det regnade när jag väl slutade så bestämmde vi att ta det en annan dag. Så då har man något att se fram emot. Hamnade istället på IKEA med mamma, haha. Och det är bevisat!! Man kan inte gå in på IKEA utan att köpa något. Det var bestämmt att vi bara skulle köpa en lampskärm, men jag kom därifrån med en ny byrå, massa ljus, kuddfodral och annat liknande. Nu ska mitt rum få en ännu mer indisk/orientalisk tuch hade jag tänkt. Såhär inför hösten vill jag gärna ha det lite extra mysigt så man inte känner sig så frusen och ensam.

Juste måste bara berätta vad som hände när vi var där, en man stog och tittade skit mycket när jag gick förbi så jag reagerade som man alltid gör: aha va vill han då? =S Men vi gick bara förbi utan att fundera mer på det efter ett tag hör jag någon komma småspringande efter oss och ropa: Ursäkta!! flickor. Så jag och mamma vänder oss om, och då säger mannen till mig: Du är otroligt lika Emma Green, hoppar du 160cm så är du en hit hos publiken också! Jag skrattade lite besvärat som svar som man gör när man inte vet vad man ska säga och sedan sa jag bara : Jaha, haha. Det ska jag komma ihåg. Sedan gick vi vidare och han kom än en gång och sa: Du är verkligen lik Emma Green. Sedan gick han, haha jag har hört att jag e lik folk lite då och då men Emma Green den var något helt nytt.
Hon till vänster, ser ni likheten?
Det gör inte jag i alla fall haha.

Nu ska jag nog gå och fixa lite i mitt rum, ni får ha det så underbart så hörs vi imorron.
Erika <3

En riktig skejtare ; )

Idag har det varit ett rätt härlig dag faktiskt, om man bortser ifrån att väckarklockan ringde klockan 07:40 på morgonen. Men Engelska testet i skolan blev instället så hela dagen blev framskjuten över en timme detta betydde till klass E1A.s glädje att vi skulle sluta ungefär vid halv 12.
Det märks att alla börjar "lära känna" varandra lite bättre nu (om man kan kalla det så efter bara 1 dag) och man pratar faktiskt lite mer med andra än just de man kännde från början.

Eftermiddagen/Kvällen spenderades med vännerna, och det blev en riktigt rolig stund med Johnny, Emma och Jasmine. Där vi "skejtade", eldade löv, åt jordgubbar och drack oboy. Haha. Nu väntar en varm dusch, och sedan en bäddad säng (om jag orkar bädda den innan). Efter det ska jag sooova så gott som jag aldrig har. För just nu är jag helt slut kan jag säga er.


Känns lite tråkigt att inte ha med några bilder i ett inlägg. Blir bara massa text annars och det måste ju vara lite tråkigt att läsa eller? En bild lättar upp texten och gör den lite luftigare, om man nu ska låta duktig, haha.
Som sagt jag jobbar på min layout, så vad säger ni hurrni? Fler bilder i inläggen? Men inte för många bilder... för då blir det bara bilder och ingen text plus att det ser helt konstigt ut... Ojj det här var svårare än jag hade tänkt mig faktiskt.

Nej nu blir det för mkt för mig, måste springa in i duschen. Önska mig lycka till så jag inte halkar.
Ha det underbart i den sista värmen för året, =)
Erika <3


Titta! Det är en elefant

Idag var den dagen då "det stora" hände. Det var dags för oss "små" 91.or att börja gymnasiet. Nu är det även våran tur att bli vuxna =). Och jag måste säga att det var lite läskigt när vi satt där på bussen jag och Isabelle och såg alla som faktiskt skulle börja i våran skola, kanske till och med i våran klass. Men när vi väl stod och väntade utanför aulan så var det inte alls så farligt. Var inte alls så nervös som jag trodde att jag skulle vara.
Klass E1A blev uppropade och vi följde med mentorerna ner till vårat klassrum som hetter något på B1... Fråga mig inte hur jag ska hitta dit imorgon men, det blir en historia för sig själv.
image112
Denna tröja,, min fantastiska elefant tröja har det blivit mycket prat om de senaste dagarna.
Inte bara de senaste dagarna men... haha.
Det första som sades vad:
Irri den där kommer du aldrig använda. (Emma)
Den fick däremot bra kritik av både Sanny, Isak, Danne, Leo
och en tjej som jobbade i kassan på gina tricot.
Hon sa något liknande:
Ursäkta men jag måste bara fråga. Var har du köpt en där tröjan med elefanten.
Den var riktigt häftig.
Och efter att jag hade berättat att jag köpte den på Zara för typ 50 kr på rea sa hon.
Neej vilket kap, aja den var riktigt goo i alla fall.

Slut berättat...
Vad tycker du då??
Haha e den så cool som alla säger? =P
Ha det underbart
Erika <3

Foppa som stylist? Nej, tack!!

En dag hemma har nu gått och allt har snart hunnit bli det normala igen. Ligger halft död åt fel håll i sängen och skriver just nu, mamma och pappa har inte kommit hem ännu så har huset helt för mig själv. Ganska skönt faktiskt, flickorna gick för kanske 20 minuter sedan så har inte orkat göra någonting ännu. Det blir nog att ligga kvar här ett tag och sedan somnar jag nog.

Idag har det inte hänt mycket kan jag säga, mötte upp med flickorna hos Isabelle vid 12 tiden och var där ett tag innan det bar av hemåt igen. Tog det lugnt några timmar innan det var dags att gå några hus bort på kräftskiva, en "hel del" folk och massa mat. Men visstelsen blev inte lång för sedan var det dags för mig och Emma att ge oss av och träffa Isabelle och Jasmine igen. Kvällem flöt på med det vanliga massa skitsnack, musik (dagens tema var, the 90.s, haha) och till och med en tävling mellan mig och Jasmine som slutade oavgjort. Ni kan få en ledtråd vad den gick ut på, den inkluderade popcorn, inga händer och så snabbt som möjligt :)
Have a good guess.

Nu ska jag lägga mig och läsa klart min shopaholic and sister och hoppas på att jag slipper tänka för mkt.
Sov gott allihopa
och ha det underbart
Erika <3

Once a ponny time

Så var semestern över än en gång... Jag brukar alltid på något sätt tycka det är rätt skönt att komma hem endå. Fast man kanske inte alltid erkänner det. Men denna gång fanns det inget jag såg fram emot att komma hem till. Det enda jag faktiskt saknat är alla kompisar och så. Att faktiskt ha någon att snacka SVENSKA med och slippa traggla med engelskan men annars... nej ingenting.
Men vad har man att se fram emot?
15 grader kallare på dagarna.
Regnigt och molnigt väder.
Där nere är folk så otroligt mycket trevligare och det är inte alls samma press på hur du ska se ut. Men man bör ju säga att det är ingen nackdel att vara blond och från Sverige. Nej men helt seriöst, du kan typ gå runt osminkad med håret i ett ända kaos efter saltvattnet i havet och kläderna nerblötta av badkläderna under och du får fortfarande massa blickar och komplimanger.

När jag satt i taxin på väg från Arland vid Vallentuna och däromkring kände jag att det här hade varit en alldeles för kort resa. Det brukar alltid vara så att när jag ser "platser" man känner till och vuxit upp bland inser jag alltid att jag nog trotts allt längtade hem ganska mycket. Men som jag redan sagt inte denna gång.  Trotts att vi bara var där i en vecka hann man fästa sig vid folk och vänja sid vid att ha de där. I år var det ganska många jag kommer sakna faktiskt, haha och ja skratta om du vill men det är sant! =O
Giorgio, Christos, "Han på hotellet-den snälla", hon i receptionen, thaikon-gänget, han på fiskresturangen, engelsmannen som inte var engelsman, de söta servitörerna på andra restaurangen, Ahmed (trotts att han bara log 2 gånger) haha och jaa det var säkert någon mer som jag glömt.

Nej nu börjar jag bli trött och inlägget lite för långt. Men Imorron då lovar jag (nästan) att jag ska skriva om något kul och kanske till och med spännande. =) I'll do my best.
Sov nu gott och ha det underbart
Erika <3

Auf wiedershen

Kännde bara att jag var tvungen att få iväg ett inlägg innan jag åkte. Kunde ju inte bara sticka!!


Taxin kommer och hämtar mamma och mig om si sådär knappt tre timmar. Inte mycket sömn för mig senaste dygnen. Har sovit fyra timmar på två dagar hittills och är helt slut kan jag säga er. Greklands resan är välbehövd för min del. Men jag måste gå och lägga mig nu, tänkte bara säga Hej då...

Ha det underbart allihopa
Erika <3

Kan man tänka för mycket?

Klockan är fyra på morgonen och jag kan inte sova. Vill ni veta varför? Jag tänker för mkt, man tycker att somna borde vara en av de lättaste sakerna vid den här tiden på dygnet men nej nej. Så är det inte för min del. Jag har ofta det här problemet: Jag kan inte somna för att jag tänker så mycket.

Vad ska hända? Vad ska jag säga? Kommer de/han eller vad det nu kan va att gilla mig? Vad ska jag ha på mig? Tänk om det jag tänkt/trott ska hända inte händer. Vad händer då? Vilka skor ska jag ha? Men det kan jag inte bestämma nu först måste jag veta vilka kläder jag ska ha. Men om jag väljer skor först kan jag iof välja kläder utifrån det eller? Håret då, Uppsatt eller utsläppt? Rakt eller lockigt?

Jag vet det låter som värsta I-lands problemen men det är sånt som håller mig vaken. Vet ni vad det värsta är då? Jag tänker samma saker om och om igen. Jag kan bestämma mig för att nu ska jag slappna av inte tänka på någonting och bara försöka sova. Men jag kan ändå inte somna. Alla tankar och frågor kommer ändå tillbaka. Gaaaaaashh! Kan ingen komma och hålla mig sällskap så att jag slipper ligga och fundera? hahaha.

Nu ska jag itne uppbehålla er mer, sov gott
Erika<3

KREW ffs, haha

How did the pig tracks get on the ceiling?

Spiderpig, Spiderpig Does whatever a spiderpig does. Can he swing from a web? No he can't, cause he's a pig. Look out here comes the spiderpiiiig!

Hahaha, Jag säger bara en sak. Simpson the movie var riktigt bra enligt mig och jag gillar inte ens Simpsons i vanliga fall. Så det måste vara rätt bra betyg =) Borde ni absolut gå och se, jag och Isabelle skrattade oss nästan hysteriskt igenom hela filmen, medan Emma, Jasmine, Wille och Lukas satt och småskratta lite tyst bakom oss, haha. Men det var faktistk en riktigt trevlig kväll. =) Middag innan det i vällinge hus. Rekomenderar starkt det indiska stället där asså, sjukt god mat haha.

Nej nu ska jag prata om något annat, men vad är en bra fråga... Bara en dag kvar nu tills jag åker iväg, JIPPIE! Lite brun innan skolstarten den 20e sådär aldrig helt fel eller? Men det är mycket som ska hinnas med de här få dagarna jag är hemma nu så blir inte mycket tid med familjen. Igår var jag bara hemma på morgonen och gjorde mig iordning, sedan ute hela dagen och sov på kvällen kvar hos Emma efter en kväll ute. Idag var jag bara hemma och duschade innan jag åkte iväg igen och imorgon ska jag iväg igen. Men måste nog dock hem på kvällen och packa lite och sedan bär det av på fredag morgon.

När man väl kommer hem den 18e ska man iväg på nån kräftskiva först och sedan kanske träffa lite annat folk. Och söndagen är det nån konfirmationsliknande vi är bortbjudna på så det blir lite fest då. Roligt roligt. Men det gäller att ligga i lixom. Fast det är inte mig något emot.



Jag vet lite mkt bilder man jag vill bara få med allt vi gjort under dessa dagar haha, så här är en liten visning, se och njut hahahaha. Om man nu kan kalla det, njuta. Måste bara ha med en bild till och det är för att jag älskar dig Emma. =) <3

och sedan en till bara för att förklara rubriken.
Jag har nämligen hört att de kan vara ganska svåra att förstå.
Men använd din fantasi så kommer du på något sätt komma på det varje dag kan jag nästan lova=)


Ha det underbart
Erika <3

Viktor=Liten, Irriterade och låter hela tiden

(Haha klockren)

Hemma! : )
Nu har "lilla" jag kommit hem också, i och för sig bara för några dagar för på fredag morgon bär det av för mamma och mig till Greklan, Kreta, Almirida. Ett jätte litet men otroligt mysigt ställe, med trevliga människor.

Orkar inte berätta i detalj om gårdagen men den gick ut på att sova, sitte och titta ut ur bilfönstret, sova lite till och äta. Sedan var jag äntligen hemma vid 01:00. Packade upp och lite så, men när jag väl skulle gå och lägga mig så var jag inte ett dugg trött utan satt vaken tills klockan var halv sju på morgonen då jag somnade.
Emma ringde och väckte mig vi halv 12 tiden och sen bar det av till Eriksdals badet. Riktigt mysigt var det faktiskt, jag, Emma och Isabelle bara. Vi låg där och kollade inte folk och hade det jätte mysigt haha. Måste komma ihog och säga  GRATTIS till Jasmine som fyller 16 år idag också, så grattis gumman. Nu väntar pappa på att jag ska komma och hjälpa till med maten sedan bär det av utåt.

Bilder och ett till inlägg kommer förmodligen imorron, ha det UNDERBART allihopa
Erika <3

Det nya kubb är här,..

Nu ska man inte längre kasta på längden utan nu går det uppåt, haha. Leken börjar med att ett föremål av något slag kastas upp så att det fastnar i ett träd, sedan hämtar du dina med spelare och kubbpinnarna och sen är det bara att börja. Följande gäller, du ska kasta upp kubbpinnarna i trädet så att de lyckas slå ner föremålet som fastnat. Försten att få ner allt som fastnat i trädet (inklusive kubbpinnarna som garanterat kommer fastna där under lekens gång) vinner!

Haha, okej det kanske inte är en riktigt lek men det är jävligt roligt. Har till och med gjort det ett tag nu på förmiddagen, tyvärr har jag aldrig varit speciellt bra i kastlekar så detta var kanske inte riktigt till min fördel. Men men som sagt man kan ju inte vara bra på allt. =)

Annars då? Hur är det med er alla? Saknar ni mig allt för mycket? Om jag ska vara ärlig så hoppas jag på ett sätt att  ni gör det, för då betyder det att ni tycker om mig och det hoppas jag att ni gör. Hihi bara så att ni vet saknar jag er också, de flesta av er ; )
Till min lycka är vädret här uppe rätt bra, i alla fall de senaste dagarna solen har tittat fram några timmar och och även regnet lite då och då. Fast idag har vi lyckats klara oss ifrån det, än så länge har bara solen gjort oss sällskap. Nu står Viktor här vid min sida och hoppar av otålighet jag måste tydligen följa med ner och fiska lite. Första gången iår i så fall, fiskandet har jag lyckats hålla mig undan hittills, haha. Men någon dag ska jag lyckas fixa fram den där jätte fisken, så att alla får se att jag verkligen är duktig på att fiska, haha. (a) 

Men nu ska jag sluta svammla, ha det underbart allihopa!
Jag förväntar mig minst lika många kommentarer som på förra inlägget =)
Erika <3 

Kestine & brun utan sol

Det är min nya kur mot de fruktansvärda myggorna. Läst för några dagar sedan i Vecko Revyn att myggorna hatar lukten av brun utan sol, och jag kan säga er att det första som dök upp i mitt huvud var: MAMMA HÄMTA DIN BRUN UTAN SOL! Även allergitabletterna Kestine ska tydligen hjälpa mot killet har jag hört, så varför inte testa. De kan ju inte direkt bli värre tänkte jag.

Nej, men jag ska vara helt ärlig nu. Det är inte alls bara skit här som det kanske låtit när jag berättat förut, det är faktiskt riktigt skönt om man bortser från att min mobil går via finland så de kostar hur mycket som helst att ringa och sms.a, tur att andra i huset har TELIA så man kan använda deas då, haha. 
Det är något speciellt med den "Norrländska naturen" det är inte alls som hemma. Och det kanske är just därför, det är så tyst och träd och bäckar/älvar överallt nästan, något jag är riktigt svag för faktiskt. Vet inte rikigt vad jag ska berätta om faktiskt eftersom jag inte gör så mycket här uppe, dagarna går och man hittar på lite allt möjligt. Tyvärr har bastun bara fått ett ända besök av mig igår, men det ska snart ändras på. Ikväll kommer nämligen kusinerna så kan säkert lura med mig de dit ner imorgon.

Nu borde snart mamma och pappa komma tillbaka, de är nämligen inne på Konsum medan jag sitter kvar i bilen och bloggar. Ja, jag har med mig datorn in till Pajala och Ja, kalla mig tönt, haha. Men jag kännde att nu var det berkligen dags att få iväg ett inlägg. Det var ju trotts allt några dagar sedan, och ni måste ju ha någonting att läsa. Kanske inte skrivit så mycket intressant nu men, så fort det hänt något spännande lovar jag er att det kommer upp här.

En sak kan jag däremot berätta, dessa J*vla myggor tar verkligen fram "killer-instinkten" hos en. Det är inte mycket myggor i år faktiskt, men ungefär ALLA har lyckats bita mig, haha. Är det inte sjukt?! I alla fall varje natt innan jag går och lägger mig går jag på jakt inne i rummet efter alla myggor med flugsmällan. Och när jag är färdig finns det ett par till fläckar på tapeterna. Haha, med åren så har det en förmåga att bli fler och fler hela tiden.

Men nu måste jag sluta, ha det uuuuunderbart allihopa
Erika <3

RSS 2.0