Förvirrad

God Morgon!

Ibland undrar jag lite hur mitt huvud fungerar. Jag kan ta det från början så ni hänger med.

Inatt vaknade jag av att min mobil lät (tror det var ett sms, har inte kollat ännu), jag fick för mig att klockan var 06:00 så jag gick upp och hoppade in i duschen. När jag stod där i duschen så kändes allt så konstigt, hade jag verkligen kollat på klockan när jag gick upp. Hur som så duschade jag klart och gick sedan in i mitt rum, tog upp mobilen och tittar på den. Klockan är inte alls 06:00 utan 02:54. Helt ärligt så var det ganska skönt att inse att jag kunde sova tre timmar till men det jag inte förstår är hur förvirrad jag måste vara. Det är nämligen inte första gången det här händer haha.

Nu ska jag i alla fall på lunch.
Vi hörs
Puss


Husvakt

Mina nya kärlekar! Dock är de typ tusen gånger snyggare i verkligheten men.
.
Är "husvakt" åt vårt hus idag, alltså ett finare sätt att säga att jag sitter hemma helt ensam medan min pojkvän är med sin kompis och mina föräldrar dissa mig och åkte iväg på middag. Klockan är inte ens halv nio och jag börjar redan bli lite smått uttråkad. Vad är det meningen att man ska göra hemma ensam?
.
Puss
.
P.s Hur kommer det sig att jag alltid köper skor jag knappt kan gå i. Suck är verkligen kass på att gå i klackar. Antar att det bara är att börja öva! D.s
Pp.ss Det kan jag ju göra nu när jag är "husvakt"! WOHO! Dd.ss

Vi börjar långsamt

Första arbetsdagen idag. Det var nästa rofullt att komma hit imorse, allt var nedsläckt och det var så tyst. En ganska skön inledningen på dagen, som förmodligen kommer till tillräckligt jobbig ändå efter bara några timmars sömn.

Vi hörs senare, nu lunch.
Puss

Smile

Jag överger morgonrocken och träffar pojkvännen ett tag istället. Så ni får försöka klara er utan mig tills imorgon. Jag VET att det kommer bli svårt men bit ihop ;)
Puss

Slappar söndag

Jag har en riktig söndag idag, som det är meningen att söndagar ska vara. Robin åkte redan vid nio så jag passade på att sova ut lite till såhär sista dagen på semestern. Vaknade lagom till "Say yes to the dress" började och spenderade sedan de närmaste timmarna med att titta på det och att äta frukost i min nya heeeelt fantastiska morgonrock. Nu strax ska jag hoppa in i duschen innan det blir lite lunch och sedan fortsätter jag nog resten av dagen i samma anda.
Ha det toppen
Puss

Puss

Jag är tillbaka efter en tre veckors lång semester som gick alllllllldeles för fort.
.
Kvällen igår bjöd på utgång med gamla gänget från klassen och denna dag bjuder på kvalitetstid med pojkvännen.

RSS 2.0