Det kan inte alltid gå bra?

God dagens..!

Har haft en otroligt skön dag, dock har den inte alls varit på min sida. Punktar upp det så ska ni själva få se hah.
  1. Hål i skorna, får springa hem och byta
  2. Springer till bussen och missar den precis
  3. Bussen fastnar i kö ner till Spånga
  4. Missar pendeln
  5. Får springa runt ute i regnet för att leta efter ingången till tingshuset.
  6. Hinner i tid, pjuh!
  7. Äter lunch med några från klassen i kungshuset och får reda på att mattelektionen är inställd.
  8. Köper tyg
  9. Hoppar på tunnelbanan åt fel håll när jag ska hem så får åka tbana hela vägen istället för att byta till pendel som det var tänkt.
  10. Får vänta en evighet på bussen
  11. Kommer hem och har ont i halsen.
Där är min dag i korta drag haha. Ska ägna mig åt något som inte kan gå fel. Vi hörs senare <3

I'm a geek i know


Jag har blivit en riktig sucker för att "göra mina egna grejer". En tunika/kläning, ett linne, två halsdukar och en halv kofta är det jag lyckats göra hittills denna höst/vinter. Vet inte vart det här kom ifrån helt plötsligt, släktdrag? Mamma stickar och syr och vi är väldigt lika så det kanske är därför. Hur som helst, det är kul och det är väl det som räknas?

Just nu planerar jag att sy en kjol, dock räckte inte tyget så måste köpa mer men det får bli först på tisdag. Sen funderar jag även på om jag ska ha en lång dragkedja längs hela framsidan eller en kort bak i ryggen, vad är snyggast? (Haha, jag är ju så sjukt bra på att rita också de där "moln" liknande saken ska föreställa en volang, ifall ni undrar).

Puss

Illa

Jag har lite dåligt samvete för att jag inte har skrivit något på hela helgen, men det är faktiskt så att jag har inte haft "tid". De gånger jag har haft datorn igång har jag gjort mig iordning eller liknande, egentligen har jag väl inte ens varit hemma speciellt mycket. Fredags efter skolan var jag hemma ett tag, sedan åkte vi till Emma innan vi gick ut, kom hem efter tre någon gång och gick och la mig... blev väckt, gjorde mig iordning och åkte till kusinerna på fika innan teatern, kom hem och gjorde mig iordning/åt middag, åkte till stan och mötte lite folk, kom hem vid tre kanske och så idag vaknade jag vid tolv. Sen har jag legat i soffan hela dagen och tittat på tv.

Det här blir ett rätt värdelöst inlägg men skärper till mig på måndag, eller kanske senare ikväll vem vet.
Ha det underbart under tiden
Erika

God morgon

Efter att ha sovit 1,5 timme igår på eftermiddagen och nästan nio timmar inatt så känner jag mig bättre. Vill verkligen inte må dåligt nu för hela helgen består av roliga planer! Ikväll utgång med ett X antal flickor, imorgon teater och sedan utgång med lite folk från klassen och söndag vila! Min plan är att så fort skolan är slut åka hem och lägga mig och titta på en film eller något, vila helt enkelt.

Vet inte varför jag sitter här för bussen går när som helst!! Måste rusa...
Puss

Update

Lussebulle

Pepparkakor

Te

The hills/city

Perfekt!


Sunshine

Känner mig helt utslagen just nu. Kan bero på att jag inte sovit ordentligt de senaste nätterna. Igår hade jag räknat med att somna tidigt men fastnade som vanligt framför tv.n och när jag väl hade gått och lagt mig fick jag feber (som bieffekt av vaccinet). Så jag låg och skakade under mitt duntäcke innan jag satte på mig sockor, mjukisbyxor och en STOR hoodtröja över min t-shirt och pyjmamasshortsen som jag redan hade på mig. Efter det kunde jag somna och då hade jag legat under täcket sådär i ungefär en timme. Så vid tvåtiden ungefär somnade jag, sen var de bara att gå upp klockan sex på morgonen.

Ikväll har jag inget val, måste gå och lägga mig tidigt för annars kommer jag vara helt förstörd imorgon. Ska ta tillfället i akt och göra något jag verkligen känner för denna eftermiddag så jag inte har någonting alls att plugga, woho :D

Vi hörs lite senare, då jag förhoppingsvis är lite piggar också. (Kanske slutar armen att värka och den här konstiga känslan kanske försvinner om jag tar en ibumetin eller något).

Invigde mina samtesleggins idag, helt fantastiskt sköna
Puss

man ska alltid försöka


Man ska ju känna sig hemma och trivas i sin skola. Så jag tog tillfället i akt och gjorde mig hemmastadd i datorsalen.

Nu är jag hemma och ett stelt leende är väl det som beskriver bäst hur jag känner mig. Glad men trött och ja stel haha. Jag gör ett försök att le och vara glad men äsch det är nog bättre att bara lägga sig och vila.Eller så fixar jag lite med mitt linne hmm.. hur som helst så hörs vi sen.
Puss

mitt på dagen

Sista lektionen börjar nu när som helst. Eller sista blir det nog inte förresten för efter denna ska vi stanna kvar och göra projektarbete. Har ingen som helst lust tills det, men ibland måste man ju. Tror dock inte vi kan göra så mycket mer än att skriva ut enkäterna, och dela ut de till massa klasser, så det blir nog inte så farligt.

Juste, jag har tagit vaccinet nu! Armen värker lite men det är inte värre än så just nu. Sandmark, jag och Carro tröstade oss lite efteråt med att gå till pressbyrån och få gratis lussebulle och kaffe :D

Nu ska jag koncentrera mig på lektionen, Internationell ekonomi here i come! Eller något likanande.
Puss

"God"morgon

God morgon mina kära!

Måste ha varit riktigt jävla snabb idag när jag gjorde mig iordning för jag sov längre än vad jag skulle och har varit färdig i kanske 15-20 minuter. Igår hade jag problem, som jag förutspådde så kunde jag inte alls somna på kvällen. Satt och sydde hela kvällen (ett oversize linne), hoppade sedan in i duschen vid strax före tolv tiden och sedan blev det att gå och lägga sig direkt. Det var de perfekta förhållandena för att somna:
  1. Klockan var mycket
  2. Var helt nyduschad
  3. Vänner var på tv.n
Trots detta var jag hur pigg som helst. Det var efter halv fyra tiden någon gång som jag äntligen lyckades somna. Gör ni som jag gör när ni inte kan somna, ligger och tänker "om jag somnar nu får jag sova 5 timmar... Om jag somnar nu får jag sova i 3 timmar, kanske är det lika bra att inte somna alls? Nej, jag måste sova".


Idag ska vi även ta influensavaccinet i skolan

Ha det underbart allihopa
Erika

Nails

I sisådär en och en halv vecka har jag funderat på att måla naglarna svarta. Det har känts så tråkigt så istället har jag haft mörkblå, blå och två olika mörklila. Som ni hör går det åt mycket nagellack och mycket nagellacksborttagningsmedel hemma hos mig. Nu såg jag en bild på en tjej med svarta naglara och bestämde mig. Jag får väl vara PRECIS som alla andra, men skit samma. Svarta naglar är snyggt!

Min lediga dag

Eftersom jag är ledig idag så var planen att sova ut lite men ändå gå upp i hyfsad tid så att det i alla fall skulle finns en chans att jag kunde somna ikväll. Den planen gick ju sådär. Vid halv ett vaknar jag med ett ryck upp ur i dröm där jag blev jagad. Hela kroppen är så spänd att när jag slappnar av känner jag mig helt utmattad. Haha det är jobbigt att drömma ibland alltså!

Istället för att göra någon nytta så valde jag att  göra en mysig frukost, titta på en film och sticka lite. Passade även på att ta lite bilder på hur långt jag kommit med stickningen nu.


Frukost



Höger och vänster sida klara, ryggen påbörjad och så även ena ärmen.



En smal fläta mitt på ärmen (valde själv att sticka den, så fruktansvärt segt att bara sticka fram och tillbaka).

Puss

Mo ha haaaaa

erika ; I look so good without you säger: (22.50.40)
nu ska jag fixa te å sno pappas wienerbröd!

erika ; I look so good without you säger: (22.50.40)
:P

isabelle, säger: (22.52.03)
ÅÅÅÅÅÅÅÅH

isabelle, säger: (22.52.05)
dela med dig :-O

erika ;  I look so good without you säger: (22.52.17)
kom da;);)

erika ;  I look so good without you säger: (22.52.18)

HAHA

isabelle, säger: (22.53.23)
HAHAHAH åh fett gott med wienerbröd :(

isabelle, säger: (22.53.28)
är det med vanilj i mitten? :-O

erika ;  I look so good without you säger: (22.54.02)

de e en sån där med två mittar, en med vanilj å en med något rött:O

isabelle, säger: (22.54.12)
åååååååååååååååh hallonsylt!!!!!!!!!!!1

isabelle, säger: (22.54.14)
fett goooooooooooott

isabelle, säger: (22.54.19)

det är min FAVVOOOO

Jag vet hur jag ska göra henne avundsjuk ;)

Säg mig

Jag pratade med en av mina älskade vänner idag och hon berättade att hon hatade sitt liv idag. En riktig sån där "jag -vill-bara-skita-i-allt-och-åka-härifrån-dag", en sån dag som vi alla har någon gång ibland då allt bara känns hopplöst.

Nu har jag börjat fundera på en sak. Vad är det som gör att vi har sånna dagar? Självklart allt är inte på topp hela tiden och det är ju inte så konstigt. Men det är verkligen så att just den dagen går ALLT fel. Är det någon som jävlas med oss och bestämmer "idag ska jag minsan se till att allt går åt helvette för lalalal". Fatta vilket roligt jobb, bara skadeglädje hela dagen. Fast samtidigt skulle man nog känna sig som en ganska hemsk person. Hur som helst nu undrar jag i alla fall, varför har vi dagar då allt bara går fel? Är det vi själva som gör det eller blir det bara så?

Nu middag

Love is my drug

Efter skolan har jag varit helt sänkt idag. Kom hem och la mig direkt i sängen för huvudet bara dunkade, nu börjar det bli mycket bättre men istället är jag helt slut. Blir nog en hyfsat tidig kväll (säger jag nu ja) trots att jag är ledig imorgon.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och vila. Försöka piggna till lite så att säga. Vet inte alls vad jag ska skriva men känner verkligen för att skriva. Jaja, kommer väl kanske på något senare.
Puss på er

From the beginning

God morgon!

Måndag igen men det betyder att det är en dag närmare jullov. Tror för att vara mer precis att det är 19 skoldagar kvar. Jippie! hihi.


Ser ni månen? Det var i alla fall den jag skulle kort på, skit snygg var den. Fotot blev inte riktigt som det var tänkt men äsch! Lite cool blev bilden iaf haha.  I'm such a photografer.

Nu bussen! Bye

Perfekt

En söndag lik de flesta av mina söndagar.
- Tv
- Mjukisbyxor
- Stickning
- Plugg
- Syning (heter det så?)

Har sytt ett par egna sametsleggins haha, dock inte helt klara. Har även börjat sticka på en ärmen på kofta (ryggen var seg att sticka). Nu är det Bridget Jones på tv, ett måste att se för de är lika roliga varje gång haha. Ska återgå at titta på den så hörs vi imorgon istället.
Ha det underbart allihopa
Erika

Ursäkt

God morgon, jag har vaknat med svullna ögon och känner mig allmänt seg idag bara. Eller i och för sig vet jag inte om det är mina ögon eller hela mitt ansikte. Förhoppningsvis försvinner det under dagen i alla fall. Igår han jag tyvärr inte blogga då jag spenderade dagen i en tygaffär och direkt efter det åkte vi till Kista. När jag sedan kom hem var det bara att hoppa in i duschen, för att sedan göra sig iordning och gå iväg med Issa, Jessica och Emma till Aysegul som fyllde år. Där sa vi grattis till henne och åt lite middag innan vi mötte Emma och Jasmine för att gå och se New Moon. Filmen var väldigt bra! Men jag har fortfarande svårt att förstå det här att folk sitter sig och gråter igenom hela filmerna. De är bra, ja verkligen men gråta sig igenom de, nej jag tror inte det. Eller så är det bara jag som är okänslig.



Juste igår köpte jag ett par skit söta röda sametsleggins och en jätte snygg klänning från bikbok! Får visa er sen för nu ropar de att frukosten är klar så måste kila.

Puss

sleep tight

Tänkte bara säga god natt. Nu har jag blivit övergiven av min kära Johnny, eller ja inte övergiven. Vi var båda överrens om att klockan två så var det helt okej att gå och lägga sig haha.

Vi har spenderat kvällen med att åka (bil, jag älskar att mina vänner har körkort ibland) till coop och köpa godis, sedan ner till spånga för att hyra film (efter mycket om och men så blev det DodgeBall för den ville jag se) och sedan hit. Gash det var länge sen vi träffades. Han har ju flyttat här ifrån, den jävlen. Men det alltid lika kul att träffas, bara ta det lugnt och prata.


Nu ska jag hoppa i säng, titta på några vänner avsnitt och sen sova för jag är helt slut.
God natt igen

Sekunder


Känner mig konstig. Kanske är mer rätt att säga att jag känner mig halvt förvirrad. Ena sekunden vill jag inget hellre än att sätta på mig mjukisar och lägga mig under en filt i soffan, nästa sekund vill jag inget hellre än att göra mig iordning och gå ut på krogen.

Vill även vara brun igen... det är väldigt mycket jag vill just nu haha. Men det är inte så länge kvar, sedan blir det Mauritius i två veckor, behöver jag säga att jag längtar?
puss

tyst och skönt

God dag mina kära.

Nu har jag precis kommit hem, eller var en liten stund sen. Blev inte mycket skola för min del idag utan var i älvsjö på gymnasiemässan med Jessica. Vi satt där i Spångas monter för samlinjen och såg glada ut, sjöng med lite i flashdance, tittade på folk som gick omkring och såg vilsna ut och så svarade vi även på frågor. Var där från 12-15 och sedan åkte jag förbi min moders kontor (snodde lite kakor och drack latte) innan jag åkte vidare och köpte garn med Emma. Hur som helst nu är jag hemma och gu så skönt och tyst det är. Blev helt trött i huvudet av allt ljud hela dagen.

Nu ska jag måla klart naglarna! Aufwiedersehen.

Listen closely

När någon jag umgås med somnar i soffan/solstolen eller vad som helst och sedan vaknar brukar säga "It's alive". Den senaste tiden har jag blivit väldigt medveten om att det även kan låta som att man säger "It's salive".

It's alive
It's salive

Lyssna själva! Det har gått så långt nu att jag inte kan säga "It's alive" utan att säga "It's salive" några gånger i mitt huvud efteråt. Vet inte varför jag gör det, varför jag skrev det här eller om någon ens förstod vad jag försökte förklara men.

Ville bara dela med mig
Puss

18 going on 80

Har varit en lång och ganska seg dag idag. Gick inte till skolan idag på grund av den äckliga huvudvärken jag vaknade med och det är också den huvudvärken som har gjort min dag seg. Så för att fördriva tiden har jag tittat på The Hills, The City, Project Runway och någon film vi hade hemma. Har även stickat på min kofta. Vill ni se hur långt jag har kommit nu?

Här har ni det


Klar med vänstra sidan och ikväll blir jag förmodligen klar med den högra också för den har jag kommit mer än halvvägs på nu. BARA ryggen, ärmarna, fixa fickorna och själva "linningen" kvar sen är den complete haha. Yeah Yeah, det är meningen att det ska ta lite tid att sticka en kofta.

Ha det underbart allihopa
Erika

fynd



Här är mina nya älsklingar, endast 140 :- från Nelly! :D

WOHO



I'm Happy! Har fått min avi så nu ska jag iväg och hämta ut mitt paket :D

Svenska B, done!

T  R  Ö  T  T  !

Det är ungefär så jag känner mig just nu. Om jag bara tillät mig själv så skulle jag somna här och nu. Men det går inte för sig. Istället ska jag plugga fram tills project runway börjar och då ska jag koppla av lite igen. Nu, medeltiden! Jag tänkte på en sak nyss, medeltiden låter extremt svenskt för medel är nästan samma sak som mellan och mellan är nästan samma sak som lagom och ordet lagom finns bara på svenska. Hmm fundera på den ett tag ni. Nu ska jag "pallra?" mig upp och plugga.


You're allowed to be jealous


Såhär mysigt har jag det just nu. Tittar på project runway och dricker latte! Fabulous.

"Oh myyy goosh"

Jag skjuter allt det jag måste göra framför mig och försöker hitta på andra saker jag "absolut" måste göra. Allt bara för att slippa plugga. Känner ni igen er?

Just nu försöker jag hitta ett sätt att sitta på så att ryggen inte ska döda mig, men det går sådär. Att ligga på mage i sängen var i alla fall inte en bra idé känner jag nu. Ska nog göra latte sen hämta spikmattan och lägga mig på golvet och läsa om Medeltiden. Låter inte de fantastiskt kul? :P

Bye Bye

Wounderful

Ni anar inte hur gott jag sovit inatt! Att somna nyduschad i en helt nybäddad säng är helt jävla underbart. Dock trodde jag att det var lördag när jag vaknade, inte lika kul när jag insåg att det var tisdag.
<3

Ett försök att vara duktig

I'm inspired.

Så nu ska jag:
  • Bädda rent i sängen
  • Vika mina kläder/slänga de i tvätten
  • Ringa mor
  • Koppla ur min trasiga dvd
  • Sätta på mig mjukisar
  • Läsa om medeltiden
Låter som en riktigt rolig eftermiddag va? Speciellt när man har huvudvärk och ryggen gör ont och känns helt låst.
Talk to you later
Erika

Pick your laughters

Det gäller att hitta rätt tillfälle, för man lär sig att ibland passar det inte att skratta. Som idag. Ingen i min familj har speciellt bra morgon humör (mina föräldrar tycker jag har dåligt, de skulle se sig själva ibland.) I alla fall. Idag, nu, nyss så skulle min pappa göra frukost till sig själv. Mamma och jag satt redan vid köksbordet och vi båda visste att han inte var på speciellt bra humör. Hur som helst så tappar han en burk från kylen på golvet så locket flyger åt ett håll och förpackningen åt ett annat. Det var inte speciellt roligt egentligen men hela situationen var fantastiskt underhållande. Bara för att han redan var på så dåligt humör så händer det självklart något! Jag kvävde i alla fall mitt skratt när mamma gav mig en varnande blick som sa "Det här är inte ett bra tillfälle att skratta". Jag är glad att jag gjorde det för jag känner min pappa väl, haha.

Det här tycker min pappa lika gärna skulle kunna vara jag på morgonen, hahaha och tyvärr måste jag nog hålla med :/

Puss

Liten update


Så långt har jag kommit på koftan hittills, ganska bra jobbat med tanke på att jag började igår kväll. Målet är att hinna klart med det där stycket ikväll, kanske fixa till fickan också som just nu består av ett snöre som håller i alla maskor haha. Nu middag!

Work in progress

Jag och min älskade dator har inte spenderat sådär jätte mycket tid ihop denna helg. Det kanske ni har märkt, men nu är helgen snart slut så då lär det väl bli lite mer tid sittandes här.

Juste jag lovade att berätta om min oturshändelse fredagen den 13.e. Det var såhär att vi befann oss hemma hos Robin innan vi skulle åka till bion. Snäll som jag är hjälpte jag de att plocka ihop efter middagen (trots att jag inte ens hade ätit med de, va bara tvungen att visa hur snäll jag är). Jag lyfter upp en skärbräda med en kniv på, det är ingen liten kniv utan en riktig köttkniv, precis när jag ska ta tag i kniven så glider den av skärbrädan och faller ner mot golvet. Jag försöker fånga den men det enda jag lyckas med är att få ett litet skärsår på fingret, istället landar kniven någon cm framför Jonssons tår. Fatta om den hade träffat hans fot, tårna hade skurits av. Tur i oturen skulle man kunna säga.

Gårdagskvällen och dagen idag har jag ägnat mig åt att sticka, ett nytt projekt på G nu. Och det ska bli inget mindre än en kofta! Har kommit en bit på vägen, så kan visa er en bild lite senare. Nu ska jag återgå till stickandet och kolla på något spännande på tv.


Det blidde helsvart till bion.

Bye Bye
Erika

Früstück

God morgon!

Vaknade alldeles nyss så nu ska jag strax få i mig lite frukost. Gårdagen var väldigt lyckad måste jag säga. Filmen var bra men LÄSKIG! Fram tills det var ca 20 min kvar av filmen så var jag ändå lite besviken för den hade inte alls varit speciellt mycket läskigare andra filmer man sett. Men de sista 20 minutrarna, herre gu! Alla skrek rakt ut och ja man kan säga att hela filmen byggde upp för slutet.
Ska äta frukost nu men kan berätta om en sak som hände innan bion sen, det var nog min fredagen den 13.e oturs grej.
Puss

lalalalalaa


Det går inte att tröttna på den här låten. Eller jag kan i alla fall inte göra det. Har lyssnat på den många gånger, otroligt många gånger men trots det så är den fortfarande lika bra. Det var väl flera år sedan låten kom? Texten kan jag nästan helt utantill och det kommer sig bara så naturligt att sjunga med i hela man behöver lixom inte ens tänka på det, det bara kommer. haha, jag vet inte varför men jag sjunger alltid med i låtar även fast jag inte ens kan de

Fredagen den 13e

Har ni haft någon otur ännu?

Jag önskar att det skulle hänt något otursfullt bara för att då skulle jag ha haft något kul att berätta för er men tyvärr så har det ju inte det. Men lovar att berätta om det händer något senare haha
Ikväll ska vi iväg och titta på Paranormal activity, killarna drev om att de skulle hem och "blogga" om det men jag tänker faktiskt göra det trots att de kanske tycker det är geeky, haha. Kan erkänna att jag faktiskt är lite smått nervös, har hört att filmen är sjukt läskig och jag är rätt lättskrämd så ja ni kan ju själva räkna ut hur det kommer sluta

Här är mitt senaste stickprojekt, vet inte om det ska vara på en mössa eller om jag ska göra ett pannband/vad det nu kallas. Kanterna har rullat ihop sig också så jag måste pressa den sen men flätan är rätt cool. Första gången jag testar att göra den här sorten. Så nu ska jag överge er för att fortsätta sticka, vi hörs lite senare...
Bye bye my dear ones!

Alltid en början

You know what! Det snöade här i Stockholm idag, lalalaaa.





Snabbt som fan var jag framme och fotade, kvaliten är lite sådär eftersom jag tog rakt igenom fönstret och helt utan blixt, för att det inte skulle reflektera sig. Ja som ni ser så smälte det ganska på en gång igen, men komigen det snöade i alla fall!

Perfekt

Det blev en jätte mysig eftermiddag/tidig kväll med lite små shopping, fika och mycket prat. Precis som det ska vara!  Imorgon är det fredag vilket betyder helg och denna helg blir nog rätt lugn för min del. Ska satsa på att försöka rensa min garderob. Dags att slänga ut kläder som inte passar och liknande så man får plats med det man faktiskt använder... Nu ropar mamma att det är mat! Puss

Once upon a time

Ska alldeles strax bege mig mot bussen. Ska nämligen möta Issa i vby, var en evighet sen jag träffade henne nu :O Ja.., om man bortser från att vi träffades i skolan idag. Blir att hoppa i Uggsen och hitta en riktigt stor halsduk fördet ser ruggit ut ute men det gör inte så mycket för nu är det mörkt och det är verkligen riktigt mysigt. Vi ska titta runt lite i affärerna och sedan kanske ta en fika eller liknande.

Nej nu måste jag börja röra mig, talk to you later my dear ones!
Puss

Remake

Vilka problem man kan ha... har suttit och försökt fixa om hela stilmallen till bloggen i säkert en timme nu. Allt jag gör blir bara fel så det är dags att lägga av känner jag. Lite saker har jag dock kvar att fixa, så som:
  • Fixa en ny header
  • Byta den lila färgen till rosa
  • Om det går få datum osv under rubriken
Vi får väl se hur det går med det haha. Men hjälp uppskattas!

Tik tok on the clock

Om det något jag är sugen på just nu är det en riktigt mysig fika med någon/några av mina bästa vän/vänner. Bara sitta där, prata och fika i några timmar. Så otroligt mysigt, speciellt när det börjar bli lite mörkare som det nog börjar bli när som helst nu. <3


 


From the bottom of my heart

God morgon mina kära!

Efter min otroligt lugna eftermiddag igår och en lång sovmorgon idag så trodde jag att jag skulle vara hyfsat utvilad. Men inte det inte, fortfarande otroligt trött! Har precis fått i mig frukost däremot så ska alldeles strax ta och fixa till håret lite. Och JUSTE! I eftermiddag ska jag äntligen till frisören och klippa håret, underbart!! Så vi alla hörs nog inte fören senare ikväll. Men ni får ha det så underbart under tiden.
Puss
Erika

Bara sådär

Emma och jag är nördar båda två, klockan är 19.37 vilket betyder att "Halv 8 hos mig" började för sju minuter sedan. Självklart var jag inte sen att glatt skriva de till henne på msn.


erika ;      I look so good without you säger:
halv 8 hos mig, NU :D
-  emma säger:
jaa! :D haha

jag håller vad jag lovar

Provet är över, SÅ SKÖNT! Det var ganska roligt för det verkade som att alla var jätte nervös, alla ville få det överstökat så det var en tävling om vem som skulle hinna fram först. Men jag hann! Direkt när jag kom hem bytte jag om till stora myskläder, gjorde iordning mellis och tittade på en film med mamma (som var hemma). Hann även göra klart min halsduk under filmens gång. Ja ni får lite bilder från eftermiddagen, så hörs vi kanske senare!


Inte den perfekta morgonen


Mitt hår ser ut som en rishög.
Jag är trött.
Börjar bli nervös.

Ungefär så känner jag mig just nu. Svenska första lektionen och då är det nationella som är inplanerat, nämligen den muntliga delen. Jag som hatar att hålla tal inför folk. Tror jag ska borsta tänderna så att jag hinner med den tidigare bussen och slipper stressa. Vi hörs sen,
puss

farsdag

Min far fick en present idag på hans dag. En bok blev det och tur som jag hade så hade han inte läst den ännu. YES!

Somnade strax före fem igår eller idag kanske man ska säga och vid tolv idag så började jag vakna till liv. Det var inte lätt att ta sig upp ur sängen men jag gjorde det för jag visste att jag inte skulle kunna slappna av. Svenska nationella talet väntade nämligen på att bli färdigskrivet och inlärt. Talet blev skrivet och Pm.et inskickat så nu håller jag på att lära mig det, värvat med att baka och titta på tv.

Igår tillbringade jag kvällen med Sandmark, Jonsson och Emma. Film, tv, prat och försök att härma Captain Morgan reklamen bestod kvällen av, riktigt kul. Blev även shopping och fika på dagen med Emma och min moder.


Vissa försök gick sådär


Vissa gick riktigt bra (sen var det inte meningen att den nedre delen av bilden skulle synas, men men man kan inte få allt).

I'm in love!


De här skorna är nu i mina ägor. Helt fantastiskt sköna och väldigt väldigt söta, perfekta nu på vintern till skolan och liknande när man bara inte orkar klä sig ordentligt. Men idag ska jag passa på att använda de som tofflor hihi.


Jag har idag även konstaterat att det är såhär jag kommer gå klädd hela vintern haha. Skönare tights får man leta efter och lika så skjortan, så mysigt! Det var allt jag hade att säga, have fun mina kära.

Erika


En dag i min smak

En extremt lugn fredagkväll har det varit, helt i min smak. Det kändes ganska lagom ansträngande faktiskt haha. Eftermiddagen var desto roligare och fartfylldare. Mötte mamma i stan så vi gick och fikade på ett mysigt ställe i en av Akademibokhandels butiker. Efteråt blev det shopping så både hon och jag kom hem, lite saker rikare men lite pengar fattigare. En skjorta, vår/höst jacka, två ringar, ett par tights och en kofta var det jag fick med mig hem! SÅ nöjd med allting, de kommer användas flitigt kan jag säga. Nu väntar sängen på mig och jag längtar efter att få krypa ner i den.
God Natt mina kära och sov så gott
Erika

Deep blue

Det ser riktigt ruggit ut ute. Inte direkt lockande att gå ut om man säger så haha. Tur att jag har nära till skolan och att jag har en jätte skön vinterjacka som jag kan gömma mig i idag. Efter skolan blir det att åka in till stan, ska nämligen fika med min kära mor och sedan köpa ett nytt nagellack eftersom att mitt är helt tjockt och nästan slut. Hoppas färgen finns kvar! Nej nu ska jag röra mig, talk to you all later
Erika

<3


Hohiheha

Det har snöat idag eller imorse snöade det. Sedan bestämde sig vädret för att bli lite varmare så det övergick till regn istället... hade nog faktiskt föredragit snön om jag fick bestämma men. Hatar sånt här väder för man känner sig så äcklig på något sätt. Kläderna och håret blir helt blött, sen torkar det och håller sig fuktigt resten av dagen vilket nästan är värre det än när det är helt blött. När jag kom hem bytte jag direkt om till torra kläder och sedan slutförde jag mitt hemliga stickningsprojekt. Projektet är inte längre så hemligt då jag har lämnat över det till sin nya ägare nämligen EMMA! :) Ska försöka få henne att ta en bild på det för jag glömde göra det och sedan får ni se resultatet. Är ganska nöjd själv faktiskt. Vad det är för något ja det får ni se då också!

P.s Nu har vi hämtat ut biljetterna till New Moon också. Som vi alla tjejer ska se tillsammans, WOHO! D.s

Woopsie

Jag har inte riktigt vaknat ännu trots att jag gick upp kl 06.00 idag. Började nyss skriva mitt inlägg upp i "rutan" för webbadressen. Tog ett litet tag innan jag insåg mitt misstag haha, men jag börjar väl om här.

God morgon mina kära!
Hade ni varit min ekonomilärare hade ni svarat "Det finns inga goda morgonar"... (och jag hade inte sagt kära till honom heller så). Han har en viss poäng i det han säger. Det är i alla fall inte en god morgon när man vaknar och är så trött att man vill gråta och bara somna om men istället går upp och gör ett tappert försök att faktiskt göra sig iordning.

Jag har precis lyckats få i mig frukost så ska alldeles strax börja röra mig mot bussen, WOHO, hatar att börja kl åtta på morgonen. Imorgon får jag "sova ut" till åtta istället haha. Nej nu ska jag gå!
Ha det underbart allihopa
Erika

I look so good without you

Standing in front of the mirror,
My skin's never been clearer,
My smile's never been whiter.

I look so good without you,
Got me a new hairdo,
Lookin fresh and brand new,
Since you said that we're through.
Done with your lies,
Wavin now my tears dry,
You can see my brown eyes
Ever since you said goodbye


Min favoritlåt just nu!
enjoy!

vad är bäst?


  • Att göra klart det jag börjat på så att jag har det överstökat, trots att det inte behöver vara färdigt förens i helgen?
ELLER

  • Att börja plugga ordentligt på det som ska va klart tills imorgon och låta det andra vara halvfärdigt så länge och göra klart det imorgon?

Försöker iaf

Det första jag gjorde idag när jag vaknade var att lyfta upp datorn i knät och började skriva om svenskatalet. En applåd tack! Har inte kommit så mycket längre nu men har i alla fall skrivit ut filosofiartikeln så det är alltid något. Ska strax sätta igång igen.

Igår blev det en väldigt lugn kväll efter utcecklingssamtalet. Pluggade lite och sedan blev det ensam mamma söker, slutet av gossip girl och filmen Brudens bäste man. Passade även på att sticka på min halsduk, ni ska få se lite hur den ser ut nu!


Nu åter till pluggandet/skrivandet
Puss!


Update: Det snöar ute!!!

Maid of honor

Sitter och skriver på svenskan nu, har äntligen satt igång. Har/hade ett vänner avsnitt på i bakgrunden och det var avsnittet då Rachel ska vara "maid of honor" på Barry och Mindy's brölopp. HAHA klänningen och hatten är verkligen fruktansvärd! Sånna ska jag fixa fram tills den dagen jag gifter mig, tjejer e ni längtar va ;)

I look so good without you

Vad är det för fel på mig? Jag har massor att göra men ändå sitter jag bara här. Tänker "jag ska bara" göra det här och det här sen ska jag gå och duscha... tror ni "jag bara" gör det eller? Nej självklart inte. Kl 16.05 har jag utvecklingssamtal så innan dess vill jag gärna ha hunnit en bit på vägen med talet. Sätt fart nu Erika!!

Ska lyssna klart på "I look so good without you" sen duschen!

"ledig"

Ledig idag och det finns så mycket kul jag skulle vilja göra men vet ni vad jag MÅSTE göra? Ja rätt, plugga. Det är verkligen värdelöst! Men gissar att det är lika bra att få det undanstökat.. först frukost och en dusch. Sen om det blir tid över får jag väl sysselsätta mig med något roligt. Poor me :(

ointressant

Skolan slutade för lite mer än en timme sen tror faktiskt vi fick sluta tidigare till och med. Nu har jag inga lektioner fören på torsdag, vilket inte gör mig någonting iof. Kommer nog ha endel att göra ändå om man ser på prov och liknande som kommer den närmaste tiden. Suck suck! Nu är planen att måla naglarna ännu en gång eftersom att jag upptäckte att det inte var så snyggt gjort. Intressant va?

Emma lånade lite nagellack av mig igår, haha
Aufwiedersehen

Back to verkligheten


Måndag igen och dags för skola, woho! Det enda som ska bli skönt är att få lite struktur på allt igen. Under lovet flyter allt ihop. Frukost blir lunch, lunch blir middag, dagarna spenderas som morgonar (liggandes i sängen med datorn och tv.n) och kvällarna ja det är då man vaknar till lite. Nu däremot är det ändring på det. Upp tidigt på morgonen och gå och lägga sig tidigt på kvällen. Har jag saknat det? Nej. Behövs det? Ja förmodligen. Juste bussen var det... Ha det underbart allihopa, Erika

"All my friends are deeaaadd lalalal"

I'm alive and awake. Frukost är nästa steg för mig och sen förhoppningsvis en dusch, det skulle behövas! Ni kan aldrig gissa vilken film jag märkte gick på tv1000 igår... nämligen Fritt Vilt 2/Cold prey 2/Farligt byte 2. Norsk skräckfilm haha! Jag, Sandmark och Jonsson såg den första för någon månad sen. Komisk men rätt obehaglig skulle jag säga men "the guys" tyckte den bara var rolig haha. Jaja, nu har jag spelat in den andra eftersom den inte fanns att hyra i spånga, hihi!!

Nu återstår bara att lura hit de båda, Mohahaaaa!
Puss

RSS 2.0