En ny älskling

Vet ni vad jag köpte idag!! (Ni får se en bild senare för jag sitter så fruktansvärt skönt i min säng att jag inte orkar resa mig). Jag köpte en ny nalle till min samling en bukowski- nalle. Men vita ängelvingar!! Åh blev helt kär i den i affären aså jag gick runt och pratade med den haha. Jag vet jag är lite sjuk.

Historian bakom varför jag köpte nallen är i alla fall denna. När jag var mindre samlade jag på bukowskinallar hade två hela ikeahyllor fulla med massor av olika. Jag älskade nallar och gosedjur över huvudtaget. Så nu funderade jag på att sätta upp en hylla och ta framm alla igen. Lilla Älskling, Bosh, Liljan och allt va de hette.

Nu är det middag. Talk to you laterr...
Ha det underbart allihopa
Erika

We're all in this together

Känner mig lite duktig idag måste jag säga, gjorde rent hela Haralds, Snövits, Leonards, Sagas och Lillens akvarium.  Satte också in de nya växterna, så nu är det riktigt fint :) Ni kan få  se en bild imorgon.

Annars blev dagen inte alls som jag hade tänkte mig. Slutade med att jag gick på bio med Emma S... vilket var riktigt roligt. Vi tittade på High School Musical 3; senior year. Och jag erkänner den filmen överraskade mig verkligen. Den var faktiskt mycket bättre än jag hade trott. Lite gullig film sådär, man satt mest och log och skrattade. Här är några bilder:

Den tycker jag faktiskt att ni ska se. Om ni har sett de första två filmerna såklart... Kanske är för att jag gillar musikaler som jag gillade den här filmen. På vägen hem när jag gick ensam och såg att ingen var omkring mig, så dansade jag runt lite för mig själv till låten Wounder child. (Vadå vi gör väl alla lite konstiga saker när ingen annan ser, haha).

Nu började CSI igen,
Ha det underbart allihopa
Erika

hjärta höst/vinter

God morgon, eller eftermiddag kanske man borde säga klockan är trotts allt 14:19. Och det börjar redan bli mörkt!! Lite läskigt nästan, känns inte ens som att dagen har börjat och sen så är den slut lixom. Fast på ett sätt klagar jag inte. Jag tycker att det är jätte mysigt med höst och vinter. Alla löven blir gul/orange och röd färgade, det är lite kallt ute så man får ha stora halsdukar, vantar, mössor och jackor. Sen får man ha tjocka mysiga koftor på sig!

Jag vaknade vid 09.35 idag vilket nästan kändes onödigt tidigt med tanke på att jag inte har gjort någonting än. Eller jag gick inte upp fören 10.30. Då gjorde jag omelett, en macka och oboy till frukost : ) Sedan duschade jag och efter det har jag bara gjort mig iordning samtidigt som jag tittade på en film. Riktigt mysig morgon/dag. Nu tänkte jag göra lite lunch och sen tror jag att Victor kommer och hämtar mig så att vi kan åka och köpa nya växter till mina älsklingsfiskar. : )

Nej, nu ska jag stänga av Oprah och göra lunch.
Ha det underbart allihopa
Erika

Night update

Kvällen blev inte riktigt som jag hade tänkte mig, måste jag erkänna. Träningen blev inställd och då försvann hela mitt träningshumör. Så kvällen slutade med att jag tände alla ljus i mitt rum, gjorde milkshake och kollade på Greys Anatomy som jag alltid brukar missa.  Sen har jag fått Veckorevyn idag, så tänkte börja läsa den nu snart : )

Nej nu blir det lite veckorevyn & seinfeld innan ja ska sova. Imorron blir det en tur till djuraffären med Andreas för att köpa nya växter till Harald, Snövit, Leonard, Saga & Lillen : ) Sov Gott!

Ha det underbart allihopa
Erika

Challange

Jag blev utmanad av Emma och inte kan man säga nej heller.

Regler:
Sätt in dessa regler & länka gärna den som utmanade dig.
Berätta 8 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 8 st i slutet av inlägget igenom att skriva deras namn och länka dom.
Låt dom få veta att dom är utmanade!

  1. Jag har precis lärt mig hur man länkar (som jag gjorde vi Emmas namn där uppe) och jag har haft min blogg i snart 3 år. Starkt jobbat.
  2. Jag tycker att jag är FÖR lång, är ca 172 cm.
  3. Jag skrattar ofta åt mina egna skämt mer än vad andra skrattar åt de.
  4. Jag har inga problem med att spendera dagar/kvällar i soffan eller sängen för att bara kolla på tv så länge jag har godis eller något liknande.
  5. När jag gick i 8.an gick jag ner typ 10 kg.
  6. Jag ser fram emot "insparken" eller vad man ska kalla det, som är nästa onsdag.
  7. Innan varje basket träning så, känner jag att det ska faktiskt bli riktigt roligt att träna.
  8. Jag la till mitt andra mellannamn för att jag tyckte att mitt namn va så tråkigt.

 Jag utmanar:

En dag med ingenting

Vilken lugn dag det har varit idag. Riktigt riktigt skönt faktiskt. Blev väckt vid tolv tiden och sedan dess har jag bara spenderat dagen med att äta frukost och lunch framför tv.n i form av Vänner,  OTH och filmen Everything you want. Som om jag ska vara helt ärligt inte är någonting jag rekomenderar. Lite halvgullig sådär. Men jag har sett mycket mycket bättre, som tillexempel 21 (inte för att den var lik den här filmen på något sätt men haha). Vet ni vad jag med har gjort? Nämligen stickat på min halsduk =D Kolla den här blivit lite längre nu

(Kameran på min mobil tar fantastiska bilder, håller ni inte med? : P Nej men måste ladda vanliga kameran igen men jag orkar inte det är bara det)

Nu ska ja kolla lite på The hills, sedan blir det middag och tillsist träning! Där har ni mina planer för kvällen, så nu vet ni var jag håller hus.

Ha det underbart  allihopa
Erika

En dag sådär bara

Hann med en hel del även idag... guu så aktiv jag är. Mötte Isabelle i vby och gick och simmade vid 12 tiden. Hela 1 km duktigt va, haha. Efter det åkte vi till Kista där jag lämnade tillbaka kjolen jag köpte igår och köpte en klänning på Gina Tricot istället. Den påminner lite om en jag redan har men är lite lagom sådär så man kan ha den både i skolan och på "fest". Här: några lite halvtaskiga bilder.
Sidan
Ryggen, (bortse från linnet, haha)
Framifrån
Lunch blev det på Grekiska Kolgrillen. Giros! Riktigt gott var det. Vi hann även åka in till stan, där det roligaste hände. Nu ska jag berätta! (Bara för att vi tyckte det va skit roligt så kommer ni tycka att det var tråkigt, men men jag tar risken). Vi var inne på TopShop och köpte underkläder. När jag har betalat och gått därifrån, gått in på pressbyrån och sen över plattan säger Isabelle: Irri det hänger något på din väska...?! Jag: Vadå? Sen börjar hon skratta hysteriskt. Jag försöker se vad det är som händer på väskan och ser tillslut att det är en galje med ett par trosor på! GUUUU vad jag skämdes!! Isabelle bara skrattade och skrattade så självklart började jag också skratta. Jag tar bort de från väskan och kollar på storleken, sen räcker jag över de till Isabelle. Här det är din storlek.. :P
Fatta att jag har gått omkring med de hängande på min väska i kanske 10 minuter....! Va pinsamt! Jag är glad just nu att jag förmodligen aldrig mer kommer att träffa någon av de som såg mig.

Nej nu väntar middagen och sedan ska jag iväg och träffa lite folk.
Ha det underbart allihopa
Erika

Mina ben värker

, men det är sånt där härlig värk på ett sätt. Sån där värk man får efter att ha gått runt hela dagen. Idag var jag nämligen runt med Isabelle lite överallt. Vi började i vällingby, åkte sedan till Götgatan och sedan in till centralen och gick omkring där.
Många affärer var vi i men ändå hittade vi knappt någonting! Helt sjukt.. Båda är på jakt efter mönstrade strumpbyxor så imorron efter träningen bär det av till Kista i hopp om att det ska finnas där. Så nu håller jag tummarna för det. Vill verkligen hitta ett par snygga strumpbyxor.

Nu funderar jag på att börja leta fram lite träningsgrejer så att det bara är att att gå upp klä på sig och åka till gymmet imorgon bitti. Känns som att det var ett tag sen jag tränade men när jag tänker efter så tränade jag tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag förra veckan. Ganska duktig av mig. Så idag blev det paus, men gick ju som sagt en hel del så jag borde ha kommit upp i mina 10 000 steg (eller vad det är man ska gå varje dag).

Ska göra några varv till på min halsduk sen får det vara nog för idag.
Ha det underbart allihopa
Erika

Lycklig

Precis kollat klart på Sex And The City the movie. Åh guu vilket bra humör jag blev på efter att ha sett den. Måste erkänna att man känner sig lite mesig när man sitter å gråter och skrattar om vartannat. Men det hör till!

Hade även match idag, kanske inte spelade vårt  bästa men jag hade riktigt roligt! Och det är det jag tycker det viktigaste är, faktiskt. Till råga på allt så vann vi ju också, så jag klagar inte ; ) Om hmm nästan exakt en halvtimme kommer Emma förbi, så då bär det av ner mot Ica och Isabelle. Blir mysig kväll med middag tillsammans och självklart massa annat (kladdkaka? eller hur var det Issa?) haha.

Nej jag har ungefär 0 insperation att skriva nu. Så ni får...
Ha det underbart allihopa
Erika

Rekord snabbt

Har ungefär två minuter på mig att skriva det här inlägget så får se till att vara riktigt snabb. Ni kanske undrar vad som händer om två minuter..? Jo då är popcornen klara i micron!

Det blir en lugn kväll för mig. Är helt slut, inte slut att jag vill sova, att jag är trött lixom. Utan utmattad. Min kropp har gett upp för dagen. Var riktigt länge sedan jag var såhär slut. När  vi var och handlade middag kändes det nästan som att jag skulle ramla ihop!

Nu är popcornen klara, tv.n väntar. Blir även filmen 21 lite senare :)
Ha det underbart allihopa
Erika

Soon I'll be 18 and I'm still a child

Idag fick jag det tydligt förklarat för mig att jag är ett barn, haha. Det var när vi var nere på konsum en snabbis för att köpa lite godis till Sam B lektionen. Jag är en sån som alltid letar e fter de coolaste och snyggaste sakerna när jag ska göra något t.ex. om jag ska låna en penna tar jag den snyggaste eller om jag ska ta godis så tänker jag noga igenom vilken färg jag ska ta på spaden. Ni förstår... Idag när jag skulle ta godis upptäckte jag att det fanns inte de nya coola halloween-påsarna, så jag ropar lite halvhögt: Neej! De coola påsarna är sluta : (. Filip tittar lite på mig och säger: Vilket barn du är, HAHA.

Sen betalar vi och jag och Dale står och jämför vems påse som e tyngst. Han får betala 8,50 :- och jag tänker inte så mycket mer på det, men sen när det är min tur säger hon : Det blir 8:- och då utbrister jag : HAHA mitt kosta 50 öre mindre än ditt! Den här gågen tittar Filip bara på mig.

Det var då jag insåg att, jag verkligen är ett barn ibland. ALLT är en tävling för migpå ett eller annat sätt... Vem plingar först på bussen? Vem rör först på datorn när skärmsläckaren startar? Ja ni förstår principen. Jag reagerar även som ett barn i vissa situationer. Som att när jag blir stressad börjar jag fnittra eller stampa.


Jag var inget jätte vackert barn, men haha. Smällar man får ta. Den där bilden är från 2002 tror jag. Tänk det är snart 7 år sen!

Nu ska jag sticka lite på min halsduk och sedan är det träning.
Ha det underbart allihopa
Erika

Dinner

Är det bara jag eller är nästan alla mycket mer lättirriterade just nu? Det krävs inte speciellt mycket att nån ska gå från att vara glad till att bli riktigt arg och irriterad, jag inkluderar mig själv bland de också.  Vet inte vad jag ville få sagt med det men, jag skriver alltid det som bara kommer upp i mitt huvud. Idag råkade det vara det här så.. jaa. Då är det de ni får läsa om : )

Nu är det visst middag så måse rusa. Jag skriver mer senare
Ha det underbart allihopa
Erika

Barnet i mig

Jag sa igår att jag skulle äta lunch i hyfsad tid för att middagen inte skulle bli så sen... gissa när jag åt?! Klockan elva. Bra jobbat Erika. Fastnade nämligen framför The shining med Pontus så tiden bara flög iväg. Helt plötsligt var klockan närmare elva. (Jag skyller på det i alla fall,hihi).

Blir mycket prat om mat nu men det får ni ta, vem älskar inte mat lixom?. Är det bara jag som fortfarande är som ett barn och äter när jag kommer hem från skolan eller gör ni andra det också? Känns inte som att det är någon annan som gör det men jag kanske har fel. Om ni inte gör det förstår jag inte hur ni klarar er, är ni inte jätte hungriga när ni kommer hem från skolan? Det är i alla fall jag, spelar ingen roll egentligen vad klockan är, det är som en reflex som sitter i: Nu slutar skolan, nu ska jag bli hungrig. Sedan går jag hem och äter såkallat "mellanmål" som man alltid åt när man var liten! Det är mysigt tycker jag, en vana jag inte vill lägga av med egentligen. Men man kanske borde?

Nu vill jag bara gå och lägga mig, det här vädret och träningen har gjort mig helt slut. Ska nog krypa ner i sängen och kolla på någon film. Lite sugen? I mina öron låter det som en helt fantastiskt idé. Så jag säger god natt om jag inte skriver något mer annars...
Ha det underbart allihopa
Erika

Man klagar aldrig på en extra ledig dag.

Sista lediga dagen nu på min 4 dagars helg. Känns som det var evigheter sen jag var i skolan, så jag gissar på att det kommer bli jobbigt att gå upp klockan sex imorgon bitti. Så idag blir en lugn dag, vaknade eller blev väckt lättare sagt vid tio, sedan blev det en lång dusch och super god frukost. Nu har jag precis gjort klart engelskan tills på onsdag så det känns skönt, får se om det blir företagsekonomi också. Ska jag verkligen vara så duktig?

Igår blev det som sagt film med Andreas, närmare bestämt Beck - Monstret. En av de få Beckfilmer jag faktsikt inte kom ihåg vad som hände i. Har ju egentligen sätt alla filmerna flera flera gånger, det var mina och Emmas paradfilmer förut. Vi tittade alltid på Beck. Men det är sådana filmer man inte kan tröttna på. Kan se de hur många gånger som helst!

Vacker bild ovan va? Haha, från Gotland när vi var där med klassen. Kolla hur ljust mitt hår var! Trivs nog faktiskt bättre i det bruna jag har nu, mycket lättare att ta hand om och utväxten syns inte lika tydligt. Finns inget mer passande ord än praktiskt.

(befor & after picture) eller något sånt haha.

Nej nu blir det nog lunch eller liknande för mig, så att middagen ikväll inte blir allt för sen. Måste ju göra den själv idag! : O
Hur ska det gå?, Nej men med mina fantastiska matlagningskunskaper blir det nog riktigt riktigt gott.
Ha det underbart allihopa
Erika

Yeej, !

Vet ni vad!
Idag har jag köpt nya basket skor. De är helvita och i damstorlek.
Basketskor är nästan aldrig snygga, men de här gillade jag verkligen. Lite coola med hål sådär på sidorna och allt ; ).

Nu står bara film på schemat för kvällen, så snart borde jag nog ta mig ner till spånga, möta Andreas och hyra en film. Men först är det gossip girl och det håller på just nu så jag måste gå.
Ha det underbart allihopa
Erika

Im still standing

Precis kollat klart på film med familjen. Blev Solstorm denna gång, riktigt bra film faktiskt. Gillade den starkt! Den handlade om en friykyrklig församling uppe i Kiruna, deras "församlingsledare" typ blev mördad och hans händer blev avskurna. En tjej, Rebecca som hon hette hade bott där uppe förr men av olika anledningar flyttat därifrån ner till Stockholm. Hon åker nu upp för att hjälpa till att lösa mordet, trotts att hon inte är någon polis... damdadamdamdaaaaa! Resten får ni se själva. Min favorit Mikael Persbrant var även med! Men i en roll jag inte alls gillade...


Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Spelade match på dagen (vi vann så nu är det vinst 3 av 4 matcher), sedan kollade jag på stjärnor på is och jag var och köpte godis haha. Yeej! Fullt schema, eller inte.. men vadå man kan behöva ta det lugnt nån dag då och då : ).

Nu ska jag fortsätta kolla på Messiah..
Ha det underbart allihopa
Erika

Would you say your pesto is the besto?

En konstig kväll har det varit, men så blir det ju alltid när man är med Isabelle ; ). Slutade med att det blev ett snabbt "inköp" av två chicken crispy menyer på Burger King precis innan sista pendeln. Men som alltid haha, klagar inte ALLT för mkt kvällen var speciell. haha. Nu hoppas jag på att man får spendera morgondagens kväll med älsklings Emma också.

(gammla tider, vad kan det va 2 snart 3 år sen?)

Sovdags för mig, match imorgon och jag behöver sömnen är helt slut trotts nattens 11 timmars sömn. Så vänner väntar!
Ha det underbart allihopa
Erika

Over and out

Pust, nu har jag äntligen pluggat klart och ätit middag och nu är klockan halv nio. Nästan så att man vill och lägga sig på en gång faktiskt.  Så tror det får bli en  tidig kväll för mig idag.

Har verkligen ingenting att skriv just nu.

Godnatt.

Ha det underbart allihopa
Erika

Känns som allt jag gör är att plugga just nu

Stay with me. Don't fall alseep to soon, the angels can wait for a moment.

Usch! Nu har jag suttit och pluggat sen halv två med lite små avbrott då och då, ganska nöjd med mig själv. Tyvärr så har jag inte ens hunnit gå igenom så jag förstår allt till provet ännu. Får passa på att sjunga lite samtidigt bara för att det ska bli lite roligare i alla fall, (kan ju säga att det inte hjälper så mycket men). Måste italienska vara så fruktansvärt svårt? Finns så mycket böjingar hit och dit så snart känns det som att mitt huvud ska sprängas för att är för mycket gramatik i det! Nej!, nu får det allt bli en paus ett tag. Passar på samtidigt som det är the hills, hihi : P.

Det jobbiga är bara att man vet att när man tar en paus eller väntar med att plugga så kommer det bara att ta längre tid innan man är klar med allt och kan släppa det helt. Däremot om man fortsätter så vet man att man kommer bara att läsa igenom, skriva och öva in massa saker som man änd å inte kommer att komma ihåg sen. Bara för att man var för trött när ma gjorde det. Så vad väljer man ångest eller pluggandet utan resultat? Jag väljer nog att ha "ångest" en halvtimme eller så.

Nu är det the hills men jag skriver igen lite senare.
Ha det underbart allihopa
Erika

En trött dag

Idag var en sån dag då ALLA var trötta på ett eller annat sätt. Undra hur det kommer sig att alla va trötta just idag... stressig helg och lite sömn? Rolig helg utan sömn? Eller kanske bara det faktum att det var måndag idag, början på en helt ny skolvecka? Nu är det tisdag, onsdag, torsdag och dagen på fredag kvar tills du blir ledig nästa gång, Fast jag tror att det kommer att gå snabbt, det brukar vara så, speciellt när man har mycket att göra. Vilket vi har den här veckan. Så egentligen borde jag inte ens sitta och skriva här utan öppna Geografiböckerna, sätta mig i sängen och börja plugga. Fast det får vänta tills jag är klar här.

Jag lovade er en bild på min halsduk, så ja... här är den.






















Inte så jätte lång än, men eftersom att jag satsar på att vara klar till jul så ligger jag väl ändå hyfsat till, eller vad tycker ni? jag får lägga upp bilder på den lite då och då så ni ser hur det går haha. Lovar er nästan att skriva lite mer ikväll, för nu får jag nästan dåligt samvete för att jag inte pluggar. Så det är dags att göra någonting åt det.

Ha det underbart allihopa
Erika

Update

Har ni tittat något på stjärnor på is? Om inte KOLLA på det, det är riktigt roligt faktiskt. Lagom underhållande att kolla på såhär mitt på en söndag eller på en lördagkväll då det egentligen går.

Och titta!

Min nya lampa.. : )

Är riktigt nöjd med den. Den är mycket finare än min gamla tråkiga, haha. Vadå ni måste erkänna att jag varit rätt duktig idag, städat undan alla kläder, bäddat rent min säng och satt upp en ny taklampa. Inte fy skam det inte. Nu borde jag sätta mig och plugga egentligen men jag har inte tagit hem några saker (smart som man är, haha). Så får plugga som en "jag vet inte vad" hela veckan istället. Nu blir det istället till att sätta mig och sticka lite på min halsduk, ska visar er snart också hur långt jag har kommit på den! : )

Ha det underbart allihopa
Erika

Erika, kan du allt om atomer!!!??

Det är en trött Erika som skriver idag. För lite och inte så jätte bra sömn resulterar i att man vill ligga och slökolla på film eller tv hela dagen. Så det är nog ungefär så min dag kommer att se ut, kommer bli riktigt skönt att slippa sminka sig eller bry sig om vad man ska ha på sig. : )

Men har man roligt och kommer hem sent får man skylla sig själv att man trött. Jag hade i alla fall riktigt roligt och det var kul att träffa en gamla kompis jag inte sett på evigheter. Nej nu ska jag ta och plocka undan alla kläder från soffa, bädda rent i sängen och sedan lägg mig i sängen igen!

Ha det underbart allihopa
Erika

Lördag morgon

Då har man vaknat och klockan är 12:35. Som vanligt lär det nog ta en timme kanske innan jag är ordentligt vaken, men det är smällar man får ta! Igår blev det lite shopping med tjejerna. Riktigt mysigt, sådant måste vi göra oftare. Ledsen men jag skriver nog mer senare, sidan vill inte riktigt fungera som jag vill just nu. Ha det underbart allihopa Erika

Konsten att vara glad för någon annan!

Ibland händer de små/stora saker som gör att man verkligen blir glad för någon annans skull. (Jag vill inte låta egoistisk men ni förstår vad jag menar). Idag fick jag reda på att min bästa vän Emma ska få ta ut sin tandställning om sju veckor, vilket är lite mer än en månad tidigare än hon skulle ja egentligen. Och det gjorde mig så fruktansvärt glad =). Hon förtjänar det verkligen så duktig som hon har varit med den!

Jag är så fruktansvärt glad att vi fortfarande är så bra vänner! Emmsi Pemmsi va skulle jag göra annars : ).

Nu ska jag gå runt lite i huset nån minut, min kropp känns helt stel efter att jag simmade imorrse. Sen ska jag be Daniel säga åt mig att jag MÅSTE sätta mig å plugga och sen ikväll är det träning.
Så...

Ha det underbart allihopa
Erika

Guten nacht

Klockan e exakt 22.04 och jag är helt slut. Funderar på att gå och göra mig iordning och sedan bara lägga mig i sängen somna till tv.n. Är ju ledig imorgon så jag kan få sova ut! Vilket verkligen kan behövas. Då hinner jag skriva klart det sista på engelskan, börja plugga Nk och sen ska jag även åka och simma. Känns som en bra dag.

Nej nu ska jag gå och lägga mig. Men juste måste ju berätta att jag äntligen har köpt nya jeans nu! Ett par slitna ljusa från cubus för bara 399 kr : ) och ett par från sisters, helt vanliga nästan. Precis vad jag behövde, så nu känns allt bra. Ni kan få se de nån annan dag om ni är snälla (och om jag har lyckats hitta laddaren till kameran).

Sov gott.
Ha det underbart allihopa
Erika

keep on movin

Så då var man hemma igen. Kom från gymmet för en halvtimme sedan, och jag känner mig fortfarande slut i kroppen. Det är sån skön känsla!! Jag älskar att känna mig trött i kroppen, (efter att ha tränat) då känns det verkligen som att man har kämpat och varit duktig. Man blir så nöjd med sig själv.
Nu har jag satt på mig mjukisbyxorna och intagit min "plugg-position" i sängen så nu saknas det bara att jag sätter igång och skriver klart engelska arbetet. Sedan är jag helt nöjd med mig själv för idag. Kanske hinner jag till Kista, ska nämligen köpa nya jeans. Men vi får väl se hur det blir med det.

Nu väntar engelskan.
Ha det underbart allihopa
Erika

sådär lixom

Klockan är redan halv åtta och egentligen här jag mycket plugg kvar att  göra idag. Jag hade tänkt skriva nästan hela engelska uppsatsen idag men, ja det har inte riktigt blivit så. Men lite mer än en sida har jag skrivit och det är nu det svåra börjar:
- General discussion of what is typical of your writer's work.
- Context of your writer (literary movement osv.
Ja det är väl de största sakerna jag har kvar att skriva om, sedan är det lite småsaker också. Men jag ska kämpa på, måste i alla fall skriva lite mer innan I ditt ansikte börjar.

Gick hem tidigare från skolan idag, hade/har sådan sjuk huvudvärk. Fast jag har kommit på att om jag sitter helt stilla utan att röra mig så känns det inte så mycket. Så det är var jag försöker göra. Är det inte så att det alltid händer saker när man inte vill att det ska göra det? I vanliga fall brukar det knappt aldrig ringa till våran hemtelefon. Det är alltid allas mobiler som ringer, men självklart idag när jag har somnat ifrån alla engelska papper och datorn i sängen så ringer det. Jag går upp och svarar, berättar att NEJ min mamma är inte hemma kl två en måndag, lägger på och sätter mig och pluggar igen. Jag somnar återigen ifrån allt och sover en knapp timme innan det ringer igen. Jag går upp svarar och säger nej min pappa är inte hemma halv fyra en måndag och sedan lägger jag på igen. Haha, såhär är det alltid för mig. När jag inte vill att något ska hända, då händer det.

Hamnade nere i soffan framför Canal+, Just my luck. Lite lagom ansträngande att titta på haha.
Nej nu ska jag gå till konsum å köpa 70% hallonchoklad.
Ha det underbart allihopa
Erika

Tv-kväll med familjen

Klockan är nästan exakt elva och jag är så trött att jag håller på att somna. En vanlig vardag visst inga problem. Då är det bara bra att somna tidigt men en fredagkväll? Äsch jag bryr mig inte så mycket. Har varit med mamma och pappa hela kvällen, kollat på svenska underhållningsprogram, stickat på min halsduk (nu börjar den bli lite längre iaf) och ätit pizza klubbor med vatten till. Lyx eller vadå? ; )
Känns som att det blev en lite lagom ansträngande kväll och inte fy skam att umgås med familjen. Det var nog riktigt länge sen vi satt alla tre och kollade på tv på det här sättet tillsammans. Förut gjorde vi det varje helg, "nu för tiden" passar man på att umgås med kompisarna på helgerna så då är man aldrig hemma.


Nu blir det tv i sängen för min del.
Ha det underbart allihopa
Erika

ZzzZzz

Så, nu är jag lite piggare igen. Blev helt slut efter att jag hade varit på gymmet för ett tag sen. Men nu har jag ätit och tittat lite på Vänner ett tag så nu e jag nästan pigg igen. : P . Idag var det nästan jobbigt att komma till gymmet, då det var helt fullt med folk. Nästan allting var upptaget. Men jag behövde inte vänta på någonting så blev klar redan efter en timme och tio minuter. Mötte även Feven, Maja och Annika påväg till och från gymmet och sedan även Boris på bussen.

Nej jag ska sluta skriva nu för det här inlägget blir värdelöst. Kan inte riktigt koncentrera mig på att skriva, börjar sätta handkräm och fixa ögonbrynen och massa andra saker. Så kanske hörs vi senare.

Ha det underbart allihopa
Erika

slut på torsdagen

Då var man hemkommen från träningen, duschad och allmänt klart för att kunna gå och lägga sig. Klockan är rätt mycket asså, för mig som ska upp om 6,5 timme nu. De här nio - halv elva träningarna är inte anpassade efter att gå upp tidigt på morgonen...

Just nu känner jag mig såhär allmänt slut i kroppen. Egentligen var inte träningen så jobbig, men jag känner mig bara slut på något sätt. Ungefär som min kropp känner sig fast x10 känner jag mig i huvudet. Tror aldrig jag varit så förvirrad som jag var idag på träningen. Hade ungefär 0 koll på vad jag skulle göra, vem jag var i samma lag som och vad det faktiskt var vi gjorde. Jag har fortfarande matteformler, ekvationer och annat som hade med dagens matte prov att gör i huvudet.

Nu ska jag nog skriva ner engelska glosorna, kanske titta lite snabbt på italienska fraserna och sedan gå och lägga mig direkt så jag i alla fall får sova sex timmar i natt.
Ha det underbart allihopa
Erika

alla har två sidor

Ibland säger folk saker som gör att man känner sig så bra. Som får en tråkig och regning dag att faktiskt börja ljusna lite.

Ha det underbart allihopa
Erika

Dagens schema ; P

Skolan, gymmet, plugga och träning. Det är ungefär så dagen har och kommer se ut. Just nu har jag pluggat matte i en timme ungefär så nu blir de paus med lite OTH och scones från igår. Sedan fortsätter pluggandet. Vet ni hur skönt det ska bli att ha det här provet överstökat. Det här är sista dagen jag behöver sitta och plugga såhär på matte på ett litet tag. Nu återstår bara de andra proven. Nk, Italienska och FEK. WOHO!! Not. Efter den här veckan har jag två veckor till med prov sedan är det äntligen lov och då får man ta det lugnt ett tag. Ska verkligen bli riktigt skönt kan jag erkänna!

Nej nu är reklamen slut. Så ska återgå till tittandet några minuter.
Hörs kanske senare.
Ha det underbart allihopa
Erika


RSS 2.0