Underbart, Perfekt & Grymt Roligt

Jag säger bara stan, stan och återigen stan! Man kan verkligen göra allt där. Träna, gå på bio, mysa på café, äta god mat, shoppa, titta på sevärdheter eller bara gå omkring. Idag fick jag timmarna att gå genom att först gå och träna med Lina (den kompis jag haft absolut längst). Vi träfade på "friskis" vid fridhemsplan och även om det inte var ett speciellt långt träningspass så var det väldigt skönt att få träna lite. Kändes att de behövdes efter gårdagens frossa.
Efter det gjorde jag mig iordning lite snabbt för att sedan åka till plattan och möta Emma för några timmars shopping. Kände mig faktiskt väldigt populär denna morgon det sms.ade och ringde hela tiden. HAHA va tragisk jag är men sånt är livet !
Fick ett konstigt sms av Stelio vid 03.00 i natt så direkt när han ringde så började jag "skälla" ut honom för  att ha skickat det mitt i natten. Under hela tunnelbane turen till t-centralen sen stod vi och diskuterade vem det kunde ha varit som skickade sms.et för det va tydligen inte han, inte ens från hans nr =S. Men nu har jag mina aningar om vem/vilka det kan ha varit. Men fattar inte riktigt varför.
När jag hade stått där vid plattan och väntat på Emma i 15 min tröttnade jag och ringde upp och då stod hon där inne och väntade på mig, faan va klatinga vi är ! =D men det är vi piff & puff eller hur va det?

Efter flera besök i alldeles för dyra affärer, några vi faktiskt hade råd med och en suuuper god lunch i gallerian så bestämmde vi oss för att åka hem. Konstigt nog kan man ha väldigt väldigt roligt på en pendel från centralen till spånga! Man vet aldrig vad som kan hända, tanter som pratar kinky saker i telefon, små barn som låter så man inte vet vart man ska ta vägen och plötsliga skratt utbrott från ett gäng längdskriskoåkande gubbar ! =D

Ikväll ska vi försöka samla ihop "grannarna" och hitta på något kul. Vi är ett gäng "barn" om man fortfarande kan kalla oss det som har hållit ihop och träffas ofta på loven sen vi var små och alla flyttade hit. Det är riktigt roligt faktiskt, men nu ska jag försöka få kontakt med mina vänner och planera in något roligt för nån dag på lovet.

Ha det toppen allihopa
// erika


Och det är så man gör det!

Första officiella dagen på lovet !
Har egentligen inte gjort så mycket men det har varit väldigt skönt och mycket roligt. En film dag med den bästa. Dagen började med att en kompis ringde hit vid halv 11 för att kolla om ja va ledig och öppen för förslag. Men vid det här laget borde folk veta att jag inte är den mest morronpigga personen. Halv 12 ringde sen Emma (enligt henne var det dags att vakna då haha) så det var väll bara att stiga upp och börja göra sig iordning. 26 februari är det ju idag oxå d.vs. Stelios födelsedag, nu är du lika stor som mig =P haha Grattis <3 Vi snackade ett tag medan jag gjorde mig iordning och om han kommer ihog va han sa om att ringa ikväll så hoppas vi att han gör det oxå, men han brukar inte va den som glömmer =) Sedan bar det av till Emma för att åka iväg och hyra film och köpa lite gott att äta. Det slutade med att vi kom hem med två filmer och en påse chips.
Och om man känner oss rätt brukar det även finnas kladdkaka så självklart satte vi igång och bakade de så fort vi kom hem. Den första filmen vi såg var " She's the man", om ja ska vara ärlig trodde ja inte den skulle vara så bra men det var den faktiskt, lite sådär lagom lätt att hänga med i. En halv påse chips och kladdkaka senare var den slut och vi satte direkt igång med nästa. Som var den nya "Beck, Gamen" den var även den väldigt bra men mitt under filmen tar Emma upp ett nagellack och kastar det på bordet =S. Som de flesta andra oxå skulle gjort kollade jag på henne med en oförstående blick. Snabbt fick jag förklaringen att den reflekterade ljuset från lampan så det såg ut som att nått låg och lös under bordet. Med en nick som skulle se förstående ut fortsatte vi kolla på filmen och när den var slut var även chipsen och kladdkakan det, HAHA vilka tjockisar vi är ibland asså!
Men det kan inte bli bättre en dag med den bästa, chips, kladdkaka och filmer. Vem kan önska sig mer??

Nu ska jag gå och måla lite manikyr, ta en dusch och bara ta hand om mig själv. Har upptäckt att det verkligen är riktigt skönt så det ska jag försöka göra oftare =).

Ha det toppen allihopa
// erika

GeiaSou Maria

Nu har lovet äntligen börjat !! Äntligen, är verkligen rätt ord för det...
Klockan är nu 15.36 och jag vet egentligen inte alls va ja ska skriva precis som vanligt. Men jag får väll berätta lite om allt och ingenting.

Igår var laget hära vi åt middag och hade lite kul tillsammans. Riktigt härliga tjejer är det allihopa =) Det blev en sen kväll med många äventyr men tillslut kom vi i säng vid omkring halv 8.  Jag kan säga dig/er att just nu är ja inte världens piggaste människa. Har sovit ungefär två timmar inatt och knappt ätit någon riktig mat  sen middagen i fredags. Bara massa skitmat som inte mättar någonting.
Men i alla fall, nu är jag vaken och det är bara att försöka hålla sig så tills ja ska sova ikväll. För det blir nog en ganska lugn hemmakväll skulle jag tro.
Nu sitter jag och väntar på att Friberg ska höra av sig igen så får vi se om det blir någon fika för våran del. Jag hoppas det skulle verkligen vara skönt att få komma ut och ta lite luft nu asså. Det skulle verkligen behövas, men men jag väntar med spänning på svaret.

Nu tror jag faktiskt inte att jag har så mycket mer att berätta eller säga... Så ní får väll nöja er med detta för denna gång så hörs vi snart igen.

Ha det toppen allihopa
// erika


Heaven forbid you end up alone

Heaven forbid you end up alone....  riktigt bra låt. Jag har kommit på att the Fray är riktigt bra faktiskt, väldigt bra låtar man blir sådär lycklig på något sätt av de.
Bara fredagen kvar i skolan nu sen är det lov, hoppas det inte blir allt för jobbit imorgon men det borde det inte bli tror jag. Det är jätte många som är sjuka nu vi är typ bara halva klassen i skolan. Det är faktiskt rätt skönt men lite tråkigt att ens kompisar är sjuka. Skulle kunna byta ut de mot några andra tillexempel.

På något sätt är jag väldigt glad just nu, av nån anledning blir jag alltid det efter jobbiga träningar. Man känner riktigt hur slut man är, härlig känsla!
Snart ska jag äta middag med mamma, hoppas på att det ska bli riktigt mysigt. Det var länge sedan bara vi två satt och pratade och åt tillsammans. Inte sådär snabb middag på typ 10 minuter och sedan springer man iväg till datorn igen utan verkligen ta det lugnt. Låter lite fjolligt men det är skönt, tycker iaf jag =)

Men nu måste jag springa iväg och duscha kom nyss från träningen. Sedan är det mat skriver nog kanske mer senare ikväll. Det beror på om jag orkar eller inte, annars så...

Ha det toppen allihopa
// erika

How to save a life

Så nu var det inte så mycket kvar på denna vecka, endast torsdag och fredag i skolan. Just nu sitter jag och små pluggar lite till tyska provet imorron, men som jag nämnt andra gånger är jag inte någon direkt "pluggare" utan hoppas ofta på det bästa. Och det brukar gå vägen, men nu när man endå går i 9.an är det kanske dags att byta taktik eller vad tycker ni?

Idag hade vi 30 minuters sovmorron, det var verkligen skönt. Fast jag vaknade och somnade hela tiden den sista halvtimmen. Dagen började med en lång och ganska seg matte lektion, det var faktiskt första matte lektionen jag jobba sedan vi började med problemlösning. Efter som vi har prov på det veckan efter lovet så var det dags att börja. Efter det hade vi läsning vilket var ganska skönt fast jag höll på att somna när jag läste så trött var jag. Skönaste lektionen idag var idrott som vi hade precis innan lunch. Idrott måste nog vara det roligaste ämnet faktiskt, vi fick tillbaka våra prov på styrketräning och jag fick MVG är riktigt stolt faktiskt =D Vi hade även bip-test men det gick åt helvette. Kanske dels för att jag fortfarande är förkyld och har ont i halsen men också för att min kondition har blivit så dålig den senaste tiden. Vi hade även styrke test och jag klarade en "uppdragning av sig själv" med hopp =D haha inte mycket att skryta om men kul!
Sedan var det dags för lunch. Inte speciellt gott men det gick väll ner hyfsat. Vi hade lång lunchrast och sedan bara en svenska lektion. Efter det var dagen slut redan klockan 14.00.

Min plan var då att åka hem och plugga till provet imorron men det blev itne riktigt så kom men men orkade aldrig börja plugga så ja mötte mamma inne i stan istället och gick på jakt efter ett par nya skor men hittade inga så de fick bli två tröjor och lite nytt smink =D inte helt fel de heller kan man säga...

Nu börjar inlägget bli lite väl långt så dags att avsluta det...
Bara 2 dagar kvar till lov nu !! Jippie =D

Ha det toppen allihopa
// erika

Guten Tag meinen freunden

Så var det en sån här "meningslös" kväll igen. Egentligen är den inte så meningslös utan jag får hyfsat mycket plugg gjort men, det är ju så tråkigt verkligen. Kan säga att plugga verkligen inte tillhör en av mina favorit sysselsättningar. Men så är det väll för de flesta, i guess.

Nu är det i alla fall tisdag igen, så det är inte så jätte länge kvar i skolan tills lovet börjar nu. Inte så jätte mycket läxor heller som tur är! Har Tyska-prov på torsdag och jag fattar nästan ingenting om jag ska vara ärligt =S så mycket komplicerade ord som förvirrar allting, Prepositioner med ackusativ/dativ och var för sig, om jag ska vara ärlig vet jag inte ens vad prepositioner är för något.
Men det löser sig väll antar jag.

Idag gick jag till skolan fast jag hade ont i bihålorna och halsen, allt för att kunna träna efteråt =D Kanske inte var det smartaste men det är ju så kul att träna ibland !! Idag var det faktiskt riktigt kul, tills i slutet då det började bli lite tjatigt att köra samma övning fast med olika avslut som resten av träningen. Tyvärr är det ju sånt man måste göra om man verkligen vill få något att fastna, annars glömmer man allting på en gång och så måste man börja om från "noll" varje gång.

Vad händer imorgon då? Då bär det av till skolan först som vanligt, har sovmorron till 8.30 tror jag =D Jippie allt för att få sova lite längre, då gäller det bara att man går och lägger sig i vettig tid idag för att det ska hjälpa nått. Sedan ska jag kanske åka med Emma till stan och shoppa lite efter skolan, vi slutar nemligen 14.00 så varför inte passa på, hon skulle tydligen köpa nåra shorts eller vad det nu va hon pratade om, lyssnade nog inte helt  hihi =D
Sen är det väll bara hem och plugga tyska igen, så man kan något till provet. Men det ska nog gå bra tror ja, eller inte tror men hoppas jag...

Nu ska jag försöka plugga lite till.
Ha det toppen allihopa
// erika


Entschuldigungen, ich liebe der Film

Nu har det gått några dagar sen jag skrev sist. Men det har varit ganska mycket denna vecka, 2 prov, 1 inlämning och sen 1 stor tyska läxa. Inte så kul faktiskt, men jag ska inte klaga vi har ganska mycket mindre än va alla andra skolor har såhär i 9.an.

Idag är det trotts allt torsdag igen, riktigt skönt faktiskt! Fast fredagarna i skolan är inte så roliga 08.00-15.00. Inte ens någon lång rast bara 10 minuters lite här och var, sen fullt med lektioner! Men man överlever antar jag, det är ju endå sista dagen i veckan så man har något att se fram emot.

Idag hade vi träning, och fast vi bara var 6st så gick det riktigt bra!! Det måste nog ha varit den bästa träningen på hela säsongen, känner att jag är trött i hela kroppen efter våran fys! Vilken härlig känsla faktiskt, nu kommer jag ihog hur kul det är att träna. Det där behövde vi nog, nu är det bara att hoppas på att alla "torsdagsträningar" blir lika bra i fortsättningen. Det ska jag verkligen försöka hjälpa till så att det blir, nu är det slut på tramsade och dags att börja bli seriösa ! =D Blir riktigt glad när jag tänker på det faktiskt...

Så vad händer imorgon då? Joo lite senare på kvällen ska vi iväg och kolla på när Aysegul spelar match jag och flickorna efter det åker vi och köper pizza, hyr "High School Musical" min och ayseguls favorit =) sen åker vi hem till henne allihopa och kollar på filmen och äter pizza ! Guu va kul det ska bli,det var ett tag sen vi gjorde något alla tillsammans nu.  Det är konstigt att vi inte gör det oftare det är ju så sjukt roligt när vi gör det, HAHA =D

Nu har jag nog inte så mycket mer att berätta. Borde gå och sätta mig för att plugga på mitt engelska prov och sedan sova lite annars är jag lika död imorgon bitti som jag brukar vara hihi, men det ska nog gå bra =)
Ha det toppen allihopa
Pussar och Kramar
Erika

Min högsta önskan är att låta såhär...



sjukt bra låt eller va tycker ni ??
Vem gör inte vad som helst för den rösten...

You have official been assåd

Hade precis skrivit en bra början på dagens inlägg men dum som jag är så råkade jag "kryssa" internet så allt försvann. Jag är ledsen men ja orkar inte skriva om allt just nu så ja fortsätter bara där jag var, haha.

Juste, dagens match vill jag inte ens tänka på men endå skriver jag om den. Något säger mig att det inte går ihop riktigt men jag fortsätter ändå... hihi
Matchen gick verkligen riktigt dåligt och jag brydde mig inte ens om att kolla upp de exakta siffrora efteråt. Men vi tar "nya tag" tills nästa match och är riktigt laddade då. Eller det ska i alla fall jag göra och om ja känner de andra flickorna rätt gör de likadant! <3

Så va ska jag nu berätta om... hmmmm svårt att komma på faktiskt. Av nån anledning vill man ju inte att det ska bli för privat för vems som helst kan ju läsa detta. Åh jag är inte säker på att jag vill att alla ska vet a exakt va som händer i mitt privatliv. Så vill ni veta det får ni se till att bli vän med mig, hihi =)

Så snart är det sportlov! Äntligen =) Va ska alla gör då?? Spännande att höra om de e någon som vågar eller kommer att berätta. Jag ska i alla fall för er som vill veta, haha träffa kompisarna och ha så kul jag kan. När det har blivit lov och du inte har några tider att passa. Kanske även ska åka med Emma till Västerås!! Det skulle ju vara så sjukt kul, så de hoppas jag att vi gör. Annars så har jag faktiskt inte så mycket planerat får väll ta det lite som det kommer...
Så berätta nu vad ska du göra?? Sitter och väntar på ditt svar det vet du =) haha

Men nu ropar mamma att maten är färdig så jag borde nog springa dit innan hon blir tokig på mig som hon alltid blir för att ja inte kommer inom typ ½ sekund haha

Och jag säger bara You have official been assåd =D

Ha det toppen allihopa
// Erika

Tom helg

Hej igen,,
imorgon är det äntligen fredag! Va skönt det ska bli, men lite segt ändå på något sätt. Har inte några planer för helgen ännu faktiskt. Vet att jag har en match men inte när var eller hur tänkte jag säga. Annars är det tomt i min "allemacka" som juste för tillfäligt´är mitt huvud.
Imorgon kanske jag ska åka och fika med tjejerna efter skolan. Vi får väll se vilka som har tid, Emma den fuskisen lämnar oss redan innan skolan slutat bara för att åka till Barcelona =O vilken fuskis hon är!! =)
Du får ha det toppen gumman!

Så nu vet jag inte riktigt vad ja ska skriva mer...
Om det är någon som har nått tips på något man kan hitta på i helgen 3-4 personer kanske, så är jag tacksam för tips =)
Nu ska jag om jag orkar gå och måla lite fransk manikyr! Så blir naglarna fina också!

Ha det toppen allihopa
// Erika

snabbt utan förvarning

Nu har det gått några dagar sedan sist jag skrev. Men det har bara inte blivit av att göra det... Så nu är bara frågan vad ska jag skriva om, ska jag vara ärlig har jag inga ideér över huvudtaget.
Det enda jag vet är att jag verkligen känner för att skriva nu. Så varför inte försöka då.
Det är konstigt att man ena stunden kan vara så otroligt glad och nästan så deprimerad, om det nu är rätt att kalla det deprimerad...
Jag är ledig varför gör jag inte något kul, passar på när jag endå har tid? Jag vet inte riktigt, kan inte komma på vad jag ska göra. Jag känner för att göra så mycket men samtidigt ingenting. Kanske bara ska stanna hemma och ta det lugnt, varför inte?
Hyra en film en riktigt tjej film, och bara gör allt det där man vill göra för att känna sig piggare och finare. Nu när jag ändå har tid, verkar det som ett vettigt förslag eller snackar jag bara massa skit, vad tycker du?

Det känns som att allt står ganska stil just nu, ingenting händer. Det är alltid samma sak du vaknar på morgonen och går till skolan, är där hela dagen det enda som man ser fram emot på en skoldag är att träffa kompisarna och bara sitta och prata. Vad händer sen efterskolan, jo är det tisdag eller torsdag åker man och tränar annars så pluggar man. Hela tiden samma sak, det har gått tre år nu där allt verkligen är som jag beskriver det och jag börjar verkligen tröttna. Skulle inte tacka nej till lite omväxling, vad som helst! Är det någon som har nått förslag på vad man kan göra? Troligtvis inte men man kan ju hoppas.

Nej jag ska inte sittar här nu hela dagen, får väll ta och ta på mig något hyfsat och sedan åka och hyra en film och bara ta det lugnt idag. Kan nog faktiskt bli ganska skönt. Det var ett tag sedan sist nu.

Ha det bra allesammans,
jag skriver nog mer ikväll
// Erika

Slappna av, men det går inte!

Nej men Hallå =)

Dagarna bara flyger förbi känns det som eller i alla fall såhär på kvällarna, när man tänker tillbaka på dagen. Hade 30 minuters sovmorron idag, väldigt skönt även fast jag var hur trött som helst när jag vaknade. Kom inte i säng förens väldigt sent igår,  och de kändes verkligen idag kan jag säga. Vi kollade på en film i skolan nästan enda fram tills lunch vilket va väldigt skönt. Schindlers list tror jag den hette och den va faktiskt riktigt bra, tyvärr kunde vi inte se klart hela för de hade bara den första disken. Så förhoppningsvis kommer slutet imorgon.
Sedan var det inte så mycket mer, engelska och tyska sedan bar det av hemåt för en stund och sedan till träningen som vanligt. Idag var vi hela 5 av 9 st =P
Men det rullade på endå, och förhoppningsvis blir det lagkväll imorron som jag nu har suttit och sms.at runt till alla om. Kanske vore en bra ide att börja plugga nu, massa engelska glosor , övningar och oregelbundna verb i engelska till imorgon och även så måste jag läsa massa sidor i So-boken. Vet inte riktigt men de känsn på något sätt inte så viktigt, självklart är det de men ja kan inte koncentrera mig. Börjar väll antagligen läsa so.n när jag går och lägger mig. Fast då hade jag tänkte å se på inspelningen av Greys Anatomy =/ Hmm svårt val, vet vilket ja vill ta men det är inte det jag borde ta.

Har lite svårt att koncentrera mig på skolan över huvudtaget just nu, så mycket annat att tänka på  som gymnasium osv. Det är nu man måste börja kämpa i skolan men, det går inte. Känns inte som att man kommer igång ordentligt.

Jag måste nog ta mig i "kragen" och gå för å plugga nu. Skriver nog mer imorgon eftermiddag innan ja träffar laget om ja hinner!
Ha det toppen allihopa
// Erika

RSS 2.0