"Okej.... careface"

Nu är det ju bara för härligt väder ute alltså, har legat hela dagen på Linns baksida med henne och Robin och bara solat, pratat, gjort sudoku, haft "högläsning", spelat kubb och lyssnat på musik =). Man känner sig lite halvt seg nu såhär på kvällen men det är det värt.

Orkar inte skriva så mycket så ni får bilder på vad dagen har haft att erbjuda istället =)
image247
image248
image249

Får ju inte glöma att skriva att Emma fyller år idag också, 17 år älskling! GRATTIS! <3

image250Nog för att bilden är gamal men, det är något speciellt med den haha.
Minns det så väl lixom!
Hoppas du har en underbar födelse dag iallafall
<3












Ha det nu underbart allihopa
Erika

Det är ju helt fantastiskt

Gårdagen avslutades med grillning och sen några tim i Linns rum med Svanis, Robin, Maike och Jesper. En trevlig kväll som tog ut sin rätt, haha. Jag somnade på en gång när jag väl kom hem till min säng =)

Idag då, vi började vid 0910 och då var det riktigt skönt väder ute. Kändes inte sådär jätte lockande att gå in och sätta sig i en lektionssal men man hade inte mycket val. Efter idrotten lyckades vi flörta till oss att vi skulle få sitta ute och jobba både engelska- och mattelektionen. Åhh va glad jag är att vi gjorde det, det var jätte mysigt att sitta där ett gäng i solen, äta glass, snacka skit och jobba lite. Samma sak imorgon? Lockande eller vad =P

Eftermiddagen blev på Linns baksida (även det i solen) med Svanis och Robin, och kvällen hade fotboll och trevligt sällskap att erbjuda. Vi cyklade alla ner till lundaängarna och spelade lite sedan när det blev så mörkt att man inte längre såg bollen tyckte vi att det kanske var dags att cykla hemåt igen. Så det var dagens motion, i guess.

Nu ska jag göra mig iordning och sedan sova.
Men juste jag ska berätta om min dröm imorron, påminn mig om det.
Annars så,
Ha det underbart allihopa och god natt
Erika

Fobi..!

Idag eller inatt kanske jag borde säga, "entrade" min största fobi mina mardrömmar, haha. Att jag inte kan röra mig ordentligt är verkligen något som ger mig panik tillexempel: så måste jag sitt närmast gågen på flygplan, jag klarar inte  av när jag hamnar i "böghögar", eller när folk håller fast mig och liknande.

I alla fall åter till drömmen, vi var på semester med massa folk och allt var jätte skönt och lugnt i början. Sen helt plötsligt får jag och några andra för oss att vi ska hoppa i vattnet och bada, så vi ställer oss på bryggan och hoppar i. Ni vet hur man åker ner en bit under vattnet när man har hoppat i och sedan ska man simma upp till ytan igen. På något sätt lyckas jag simma in under bryggan mellan alla stenar, sedan när jag tror att jag är upp vid ytan märker jag att jag är fast under bryggan. Jag är helt enkelt fast där och jag kan inte komma ut, man hör hur alla springer ovanpå bryggan men ingen märker att jag har fastnat där under. Tillslut lyckas jag vakna och är faktiskt lite skakis...

Usch verkligen en obehaglig dröm, men nu ska jag gå och äta frukost sedan om någon timme ta mig till Hässelbyhallen och coacha hela eftermiddagen.
Ha det underbart allihopa
Erika

Vår


Underbart väder idag! Okej, det blåser lite väl mkt annars hade det varit toppen, solen skiner och det ser/är riktigt skönt ute (i solen). Gick till och med utan jacka när jag skulle till hallen, hur underbart är inte det?

Tror heller inte att flickorna har varit så underbara förr som de var idag, inte ett ända gnäll och de pratade oss knappt i munnen någonting. Bara leenden, komplimanger och underbara skott hela träning. Kan knappt bli bättre alltså, riktigt stolt. Så de var välförtjänta av lite "priser" efter =)

image245

Har nog faktiskt inget negativt överhuvudtaget att säga om den här dagen vilket är en väldig lättnad faktiskt. Känns som att jag alltid lyckas klaga på någonting. Dagen var i och för sig kort, vi hade nationella engelska writing kl 08.15-09.35 sen hade vi inte nästa lektion förens kl 14.10. Så jag Linn, Andreas och Robin spenderade dagen hemma hos Linn. Blev lunch, singstar och skvaller i flera timmar, haha riktigt kul. På bussen på vägen hem kom ungefär halva klassen på, på olika busshållsplatser längs vägen. Alla hade tydligen varit hemma hos varandra och spenderat dagarna där =P Man blev lite smått chokad när folk som typ Peter och Hast kom på bussen här borta i våra "områden" när de egentligen bor i kista och vällingby, men allt hade sin förklaring insåg jag ganska snabbt haha.

Nu sitter jag och väntar på Linn hon borde komma snart och förhoppningsvis även Maike om jag förstod det hela rätt, men det lär väl visa sig. Blir nyttig middag och bara en allmänt lugn kväll idag tror jag, vilket faktiskt kommer bli riktigt skönt.  En bra avslutning på dagen.

Ha en underbar kväll allihopa så hörs vi nog imorron
Erika

Simple kind of man

Baby I'll be a simple kind of man, or be something you can love and understand. (8) Jätte gullig och fin låt men så tvärt emot mig haha. Jag är ingen "simpel kind of girl", antingen är jag jätte glad och skrattar hysteriskt eller så är jag typ irriterad och sur. Ingenting mittemellan här inte =P Fast nu var det ju inte det jag skulle prata om...

Satt och sms.ade med Robin och Andreas idag, haha. Måste nog ha varit en av de mest onödiga konversationer jag haft. Kolla själv:

Jag: I am a live like a star, like a hero.
Love will survive.
Heros can live on the run, but heros never die alone.

Dem: You'r here, there is nothing I fear.
And I know my heart will go on.
Will stay forever this way!

Jag: Cause when the clouds are over.
Rain is pouring and everything will start.
I´ll be your...

Dem: We have been on the run,
driving in the sun looking for the number one.
California here we come, right back where we started from.

Jag: Sometimes I'll run, sometimes I'll hide.
Sometimes im scared of you.
But all I really whant is to hold you tight.



image244

Hihi, idag får du äran att vara med Robin =P

Ha det underbart allihopa
Erika


Duktig jag

SUCK! Nu har jag suttit i tre timmar och gjort svenska arbete, helt slut. Jag är klar nu iallafall, fast hjärnan känns helt tömd. Funderar på att ta en promenad faktiskt. Eller så tar jag en dusch och sedan lägger jag mig i sängen, äter lite middag och läser veckorevyn. Kanske kollar lite på vänner eller sex and the city. Låter det helt fel? Inte i mitt huvud faktiskt..!

Har nog en ganska tuff vecka framför mig, i och för sig har vi nästan inga läxor men vi har flera nationella prov. Annars är det fullt upp med träningar och coaching som vanligt så allt tar ju sin tid. Hoppas att helgen blir lugn,skön och kul bara!

Juste!! Jag har inte berättat om Anettes 40års fest som va i lördags. Haha det var faktiskt riktigt kul. Det blev god mat, några goda drinkar (hihi) och en del dans, haha. Vilket är ganska ovanligt för att va mig, jag dansar ALDRIG i vanliga fall, haha.

Nej nu måste jag springa iväg och äta middag är riktigt hungrig. Vi hörs och ses
Ha det underbart allihopa
Erika

God morgon

Hinner med ett snabbt inlägg innan jag springer iväg till bussen! Finns nästan inget underbarare än sovmorgon kan jag känna ibland, att få sova den där timmen extra på morgonen är precis vad man behöver. Nu slapp vi matten och börjar direkt med företagsekonomin vilket är ganska roligt. Undra bara vad vi ska göra eftersom vi nu är klara med vårat projekt...? Vi hade redovisningarna igår och det kändes riktigt bra, måste nog säga att det är den ända redovisningen som jag har blivit nöjd med =)

Nej nu måste jag rusa om jag ska hinna till bussen... =O..!! Och vet du vad Emma, hihi. Jag har mjukisar på mig idag! Förklarar det för er andra sen när jag kommer hem, lovar haha.

Ha det underbart allihopa
Erika

Frid och fröjd

Gårdags kvällen var riktigt lugn och skön, sånna måste jag ha oftare haha. Satt i Johnzys säng, drack oboy, åt  "solbullar" och kollade på 100 höjdare. Var hemma igen och hade duschat och lagt mig innan kl halv 12 så det var perfekt. Sov riktigt gott och vakande EXTREMT trött!

image243

Idag har vi haft en jätte skön dag i skolan, vi hade tema-dag och dagens tema var Sex och samlevnad. Hela dagen började med en föreläsning som var riktigt rolig av ______ Silverstolpé. Det ända jag faktiskt har att klaga på är dansen de lyckades klämma in där mellan lunchen och sista lektionen. Var ju inte riktigt någon höjdare haha. Men det fanns helt klart höjdpunkter under denna lektion med bara att se Salerian dansa gör att man dör av skratt (no offence), att alla verkligen krigade om att få dansa med just den man ville och Linns, Andreas, Mitt och Sandys dansande ut ur idrottshallen måste helt vara topp 3!

Annars har dagen rullat på som vanligt, gym och pluggande har tagit upp hela kvällen. Fast det har varit helt okej måste jag säga. Vi är äntligen helt klara och förberädda inför redovisningen av projektet imorron och allt känns frid och fröjd. Nu är det verkligen dags för mig att gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon.

Men ha det underbart allihopa
Erika

Miss it soooo

En fullspäckad helg är början till en fullspäckad vecka. Lite som en uppvärmning så att man ska vara igång och klara sig bra när det jobbiga verkligen kommer, för att undvika skador. Veckan har att bjuda på en hel del precis som vanligt, måste arbeta med projektet och få allt klart tills redovisningen på onsdag, även träning som vanligt,  torsdag är det någonting i natur som ska testas, och sedan coaching fredagen inte helt 100 ännu men lovar något dyker upp. Ska även hinna med att gymma några gånger och sedan får man inte glömma Anettes 40års fest nu på lördag!
image242

Just nu är jag så läskigt trött, har världens huvudvärk och känner bara för att mitt rum ska vara städat så jag kan få ta en varm dusch och sedan lägga mig i sängen och sova. Men så är det inte, funderade på att plocka undan lite nu så det är städat tills sen när jag kommer hem. Ska snart över till Johnny (som fyllde 18 igår, GRATTIS!! <3) och göra klart min power point presentation och sedan kolla på Prom night. Efter det blir det hem och sova för min del =)

Nu ska jag kila, ha det underbart allihopa
Erika

Baby baby baby

Thank you for all that you've done for me. Now I know what real love is supose to be. Can't waste my time so godbye my baby baby baby!

Nu var det några dagar sedan jag kom hem men har inte blivit av att skriva något inlägg (som vanligt, känns det som). Jag som många andra har drabbats av "precis-kommi-hem-till-kalla-Sverige" förkyldningen. Det är många som kommer hem efter semestrar nu på lovet och jag har hört ganska många av just de som är förkylda. Undra vad det beror på? Inte vana med det kalla klimat vi har i sverige längre? Men jag och (jag tror iallafall) många andra kämpar på haha, det är en tuff vecka det här. Igår hade vi match, vilket var väldigt roligt! Man kände att det var ett bra tag sen just matcher spelades. Tycker vi spelade bra och för en gångs skulle är jag riktigt nöjd med min egen insatts. Tror jag alltid ska satsa på att dricka te i bytena HAHA. Jag har Karins termosmuggsliknandesak för mycket =)
Imorgon är det match igen, men tyvärr måste jag skippa gymmet då. Men man kan ju lixon inte få allt eller hur... även match på lördag så ni som har mycket fritid får gärna komma, haha. Inte för att det är speciellt spännande men ändå =P

Måste ju gratullera Anette också som fyller 40 idag! GRATTIS METTE =D <3
image240
Så på lördag ska vi även över dit och fira henne. Det ska bli roligt som vanligt.

Nej usch nu är jag riktigt hungrig, så hoppas på att det blir mat snart! Pasta med pesto och mozarella inte helt fel asså =)

Ha det underbart allihopa
// Erika

RSS 2.0