i'll be your crying shoulder when it's over

Åh va hemsidan är långsam just nu!

Update:


1. Jag är klar med marknadsföringsuppgifterna, (alla 13 inte bara de första 6 som man va tvungen att göra) ( JA, jag är stolt).

2. Jag hostar fortfarande, suck.

3. Jag är glad för Emmas skull, men tycker lite synd om Micke samtidigt.

4.
Jag skriver så "mkt" snarare ofta för att jag försöker kompensera för helgen.



Är du sjuk eller?

Jag hostar, hostar och hostar lite till. Känns som att hela min hals är förstörd efter allt hostande, som att varje gång jag hostar så river någon med ett rivjärn (stavas det så?) i halsen.

(Mitt hår är wavey! vågit? efter en natt med inbakad fläta haha, känner mig som en liten flicka).
Hoppade ganska jätte på direkten ur kläderna och in i mjukisbyxorna och den stora myströjan. Ska göra marknadsföringen som vi har i uppgift till imorgon och sedan får vi se vad som händer, kanske tar en promenad och lyssnar på musik eller något. Hade tänkt åka och simma men hoppade över de för att jag hostade så bip* ähh vem bryr sig, JÄVLA mycket.

Back to pluggandet.
Erika

2010


Jag blev glad idag när jag kom hem från skolan, för jag såg att jag hade fått post. Haha jaa sånt blir jag glad av. Men varje gång jag öppnar kuverten möts jag av samma sak, inbjudningar till att boka studentskiva, reklam om att boka studentflak eller studentmössa. Själv tycker jag det känns som en evighet kvar till studenten, skolan har ju precis börjat igen! Men det går kanske snabbt? Man kan ju i alla fall hoppas : )

Ha det underbart allihopa
Erika

I will survive, for aslong as i know how to love i know im still alive

Nu ger jag nog upp, tar reda på vad det blir för väder imorgon, borstar tänderna och hoppar i säng. Ville bara säga det. God Natt

Inte alltid på topp


Såhär glad och såhär fint hår har jag inte varit/haft idag.

Jag har varit jätte seg idag, knappt lämnat min säng alls utan bara suttit här framför datorn. Känner mig trött, som att jag skulle kunna somna nu. Men jag vill inte göra det för då kommer morgondagen snabbare och kommer morgondagen fort ja då är det skola snart. Jag vill klippa mig och färga håret men min frisör är bortrest, jag vill ha sommar och sol men hösten närmar sig och jag vill ha lov men lovet är precis slut.Lyckade önskningar eller hur?

Nu ska jag, berätta skämt för ville, dricka upp mitt isvatten och prata lite till med Jessica.
Ha det underbart allihopa
Erika

Weekend

Fullt upp hela helgen. Vet inte riktigt vart jag ska börja någonstanns. Så vi tar en snabbsumering av varje dag:

Fredag: "Skola", få biobiljett, åka till stan med Jessica, möta Malin, prata, sova.
Lördag: Stan med Malin, Johnny och malins kompis kom, hem till kusinerna, hem och göra sig iordning, Jessica kom, vi mötte Rikard, åkte till stan, mötte ville på ace, hade en skiit rolig kväll, mötte Andreas, Rikard-Malin-Andreas och jag gick hem från vby, sov.
Söndag: vakna 12, äta frukost/lunch, prata prata prata, springa till tåget!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite, wooohooo! Men det kan jag göra efter en rikigt underbar helg.
Ha det underbart allihopa
Erika

Argument hit argument dit


Just nu ligger jag på mage i sängen och försöker koncentrera mig på att skriva mitt tal. Det går sådär kan jag säga... Jag fastnade lite och sen helt plötsligt så är jag inne och läser bloggar. Förvånande? Nej. Nu ska jag ta mig i kragen igen och skriva klart det sista på det så att jag kan börja med matten sen. Suck, det har gått en vecka och redan tre saker tills nästa vecka.

mhhmm


Eftermiddagen kan sammanfattas i MYSKLÄDER. Jag har verkligen inte gjort någonting alls utan bara tagit det lugnt. Imorgon är det redan torsdag och det känns konstigt. Det känns som att det nyss var helg, men de känns även som att den här veckan har varit jätte lång. Så jag vet inte, lite förvirrande skulle man kunna säga.

Imorgon blir det sol och 19 grader igen så då kan man återgå till sommarkläder. Det kändes så deprimerande idag, hela dagen vräkte regnet ner och man hade egentligen ingen lust att göra något allt. Imorgon blir det andra tag! Då ska jag även gå och simma igen. Talk to you later.
Ha det underbart allihopa
Erika

Duktig morgon

Jag har hunnit:

Bädda rent i sängen
Plocka undan lite på mitt rum
Sitta vid datorn
Och byta om ett X antal gånger

Nu ska jag gå till bussen om sisådär 5 minuter.
Bye bye

jahaaapp

Ibland undrar jag vad jag tänker med. Igår satte jag mobilen på ringning kl 06.45 (jag börjar 09.15) och nu är jag helt klar. klockan är åtta. Ska bara borsta tänderna... Vilket betyder att jag har en hel timme på mig att borsta tänderna?! Varför skulle jag sätta klockan så jävla tidigt för?

Nu får jag även reda på att vi inte har den första lektionen och att vi egentligen börjar kl 10.45.

Oj glömde bort att jag satt och bloggade och började istället försöka komma på ideér till mitt argumenterande tal. Nu har jag gjort det så det käns väldigt skönt. Nej ska dra mig härifrån och kanske försöka göra lite nytta istället.


De känns att man börjar återgå till det vanliga igen

God eftermiddag!

Klockan är kvart i fem och jag känner mig redo att gå och lägga mig. Så trött är jag just nu. Men jag har gjort allt som jag hade tänkt göra idag så nu återstår bara att ta det lugnt.

  • Skola (enda lektionen var inställd) √
  • Simma √
  • Träffa Emma
  • Vila
Nu åker mjukisshortsen på ochsen är det jag som lägger mig i sängen. Hörs senare!

En början till något bra, kanske


Känner mig helt slut just nu, men på ett skönt sätt. Var ute och powerwalkade 6,4km så det är nog förmodligen därför. Ska ta fram grejer till imorgon (hade tänkt att gå och simma efter skolan), sen blir det en snabb dusch och sen direkt i säng för min del. Kanske känner mig utvilad när jag vaknar imorgonbitti då? God Natt mina kära
/ Erika

På riktigt

Satt precis och tittade igenom massa aker jag hade sparat på datorn och då hittade jag det här:

”Jag måste bara säga att det är i alla fall mycket coolare att vara sopphämtare här än hemma. Jag menar kolla bara bilarna de har!”

Soppbilarna är grymma här i New York =O någon blandning av en monstertruck (med massa stora lysande lampor och silver fälgar eller vad det heter) och en lastbil. Okej, förklaringen gör att de kanske inte alls låter så coola, men trust me. Det är de verkligen!

Det som jag satt inom citat tecken har jag förmodligen sagt till mina föräldrar och sedan skulle jag nog skriva ett inlägg om det och förklara hur de såg ut haha.

Nu sitter jag här, klockan är halv fyra på eftermiddagen och det känns knappt som jag varit i skolan idag. Trots att jag har varit i skolan från 09.00- 13.20 så kan jag inte riktigt få in att vi faktiskt börjat skolan på riktigt igen. Sista året har officiellt börjat, lektionerna är igång och alla böcker är utdelade. Nog om det, nu ska jag bädda sängen. Plocka undan lite, fortsätta leta efter mitt gymkort och alla andra kort och sedan sätta på mig några mysiga kläder och bara ta det lugnt. Vi hörs senare!

Meningslöst

Usch jag är uttråkad. Det är inte roligt att sitta hemma en hel dag. Just nu går jag runt i mina nya skor och funderar på om jag ska ta en dusch och göra mig iordning. Men det känns rätt onödigt att göra sig iordning när jag ändå inte ska iväg någonstanns. Kanske ska göra något vettigt? Som att beställa ett nytt busskort, ta reda på hur länge till mitt gymkort gäller, gör upp ett "schema" för vilka dagar jag ska gå och simma?, sortera och rensa bland mina skor och smycken? Låter och känns sjukt tråkigt, men det måste ju göras någon gång så. Funderar även på att boka klipptid och färga håret mörkt igen.

Ha det underbart allihopa
Erika

God morgon!

Eller ja, jag vet inte det. Jag hostar konstant och känner mig hel förkyld men jag antar att det betyder att den här dagen bara kan bli bättre? Ska när som helst gå och göra lite frukost tänkte jag, för att sedan kanske gå och titta på friidrott eller kanske blir the bachlorette. Måste ju se vem hon väljer *hihi*. Jaja, här har ni iaf lite bilder...



Visst ser vi ut som systrar? HAHAH. Det har gått några år nu sen vi lärde känna varandra och varken jag eller Issa kan komma på varför hela tiden tror att vi är systrar. Men jag tar det som en komplimang iaf.

/ Erika

Mein zimmer


Be right back

Hela kvällen är planerad, filmerna hyrda, chipsen köpte, colan ligger i kylen och dipen väntar på att bli blandad. Ska när som helst svika friidrotten och gå upp och lägga mig i sängen och titta på en av filmerna jag hyrde. Känner mig inte helt på topp utan lite småförkyld så det ska bli skönt att få krypa ner under täcket i ett helt nystädat rum. Nästan så att jag vill ta lit bilder på det och visa er bara för att det är så fint nu. Inte ofta jag storstädar! Vänta lite så ska jag göra det på en gång... brb.

Lycklig Erika

Hemma från en "skoldag". Vet inte ens om man kan kalla det skoldag då vi gick dit och var dä i en knapp timme. Sedan fick vi veta att ja nu slutade vi, så det var egentligen rätt onödigt att vi ens gick dit. Efteråt bestämde jag möte med Issa i vby. En lunch ledde till skvaller, skvaller ledde till shopping och shopping ledde till två en aning fattigare flickor som även blev väldigt trötta. Vill ni se vad jag köpte??? Tänkte väl det.

Fina va?!?! : D
Jag älskar de i alla fall, så nu ska jag gå omkring i de hemma ett tag så att jag kan ha de när vi går ut nästa helg. Nu ska jag fundera ut hur jag ska fördriva min kväll. Film i soffan känns lockande...
Puss

Mhhm

Idag blev jag hemma från skolan då jag lät som en jag vet inte vad när jag vaknade. Nu dock känner jag mig mycket bättre så imorgon blir det åter att gå upp tidigt, suck haha. Nej nu ska jag hoppa i säng, och juste... vill ni se bilder ligger alla på FB nu. God Natt

Ps. Usain Bolt älskar mig. Ds
/ Erika

kul att va hes? Lite kanske.

Min hals är helt körd, låter som en jag vet inte vad. Därför ska jag dricka upp mitt te och sedan sova tror jag. Klockan är ju trotts allt halv elva. Ni får en bild, resten visar jag imorgon!

Home, home and home again

Ett inlägg skulle sitta på sin plats nu men känner inte att jag riktigt har besämt mig hur jag ska skriva om vår resa så därför väntar jag ett tag till. Istället åker jag in till stan och möter mamma, vi ska ta en fika och sen får vi se vad som händer. Har inte träffat mina kära föräldrar på en vecka så idag blir det till att ha lite kvalitetstid med de. Dock känner jag mig väldigt trött redan och har ont i halsen så sova tidigt låter som en bra idé. Emma hade lagt upp några fina hoppbilder från falkenberg så de kan jag visa er så länge.

Ha det underbart allihopa
Erika

Bye bye sweethearts

Nu har jag packat allt, väskan är låst och handbagaget kontrollerat ett X antal gånger. IIIIIHHH snart åker jag! Så vi hörs igen när jag kommer hem och då garanterar jag massor av bilder. Sakna mig nu inte för mycket. PUSS

Not like me

Jag är i stort sätt färdigpackad nu. Lite smågrejer som saknas, sådant jag måste ha imorgon och som jag inte orkat leta fram.

Känns lite konstigt, jag brukar alltid packa i sista sekunden, dvs. sitta uppe halva natten och packa. Men nu är allt fixat, så vad ska jag göra ikväll? Att ligga fastklistrad framför tv.n nere i soffan låter inte helt fel och om min kropp har något vett i sig borde den nog vilja somna rätt tidigt. Nej nu ska jag klä på mig och sedan lägga mig i sängen och titta lite på tv. Ha det underbart allihopa
Erika

ingen är perfekt


Ibland undrar jag vad det är för fel på mig. När det är natt ska man sova och på dagen ska man vara vaken, vad är det som är så svårt att förstå med det? Jag har känt mig lite halv seg hela dagen och sedan på natten och fram tills ja nu så är jag hur pigg som helst.

Det börjar i alla fall bli riktigt ljust ute så snart kan jag gå upp och göra frukost. Ja, mamma och pappa borde ju i alla fall vakna snart eftersom de ska jobba och jag hoppas innerligt att deras väckarklockor ringer klockan 06.00 för jag är riktigt hungrig men kan inte börja rumstrera där ute förens de vaknat. Suck, det är vi sånna tillfällen man vill bo ensam haha. Så att man kan göra vad man vill.

Hmm, vad ska jag hitta på för frukost idag då? Omelett, latte och juice låter fruktansvärt gott. Kanske till och med går något bra program på tv som jag kan roa mig med att titta på samtidigt. Så att det blir lite extra mysigt lixom.

/ Erika

find somebody to love

I'm back. Sitter parkerad i sängen med Queen spelandes på hög volym och saker i hela sängen och över hela golvet. Det är så det ser ut när jag packar. Eller ja packandet blir det inte så mycket av, jag fastnar mest framför datorn. Men det känns bra att ha börjat i alla fall haha.

Snabb sammanfattning av min tid sen ja kom från landet:
  • Shopping med Emma, Emma och Issa
  • Målning (i massor)
  • Badning
  • Film med Jonsson och Sandmark
  • Promenad med Robin
  • Tjejkväll med Emma, Emma, Issa och Jessica.
Ungefär så har det sett ut och lite andra smågrejer. Nej ska försöka få lite ordning här inne innan jag ska sova.
Ha det underbart allihopa
Erika

Woopsie

Äntligen klar med målningen av huset. ÄNTLIGEN! Så nu har jag duschat, gjort hårinpackning och ansikts scrub. Känner mig helt ren igen om man bortser från målarfärgen på naglarna haha. Om 1 tim och 15 min kommer tjejerna hit. Oj! va tiden har gått fort måste rusa iväg och göra mig iordning.

Skriver senare ikväll, puss

Hemma/home

Kom hem till civilisationen igår eftermiddag. Vilket betyder att jag har varit hemma i lite mer än en dag och jag är redan helt slut. Igår var jag trött pga resan, idag för att jag inte tagit det lugnt en sekund. En sväng förbi kusinerna på förmiddagen, sedan en tripp till vby, eftermiddagen bjöd på storhandling av mat och sedan blev det till att måla i två/tre timmar för mig. Nu vill jag nästan inget hellre än att sova, eller jo jag vill testa min nya eltandborste!



Två av de många bilder som togs där uppe i norr. Fler får ni se senare för nu planerar jag att sova. God natt!

Lånar bara


Just nu sitter jag i bilen utan för färgbutiken inne i Pajala. Ja ni läste rätt, jag sitter i bilen utanför en affär och använder deras internet. Herre gu har man öppet nätverk får man väl skylla sig själv? Där har ni iaf anledning till att alla inlägg kommer på rad, jag har nämligen varit duktig och skrivit de i word innan så nu är det bara att lägga in. Nu har jag inte många dagar kvar här uppe, på torsdag eftermiddag befinner jag mig nämligen hemma i mitt eget hus igen och om jag ska vara helt ärlig så känns det faktiskt ganska skönt. Jag har inte hunnit vara hemma så mycket den senaste tiden och så kommer det fortsätta fram tills skolan börjar, därför längtar jag efter att få sova i min egen säng, duscha i min dusch, ha tillgång till alla saker jag vanligtvis har tillgång till nr jag är hemma. Borta bra men hemma bäst?

Ha det underbart allihopa för jag vet inet när vi ses/hörs nästa gång.
Erika

Än så länge helt underbart

Det har gått ganska många dagar nu sedan jag kom hit upp och än känner jag ingen jätte stor längtan hem. Det är rätt skönt att ta det lugnt, somna hyfsat tidigt och gå upp före klockan tio på morgonen. Kusinerna åkte hem igår så nu är det helt tyst i huset, verkligen helt tyst. Jag gissar att om några dagar kommer jag vara så trött på det här att jag verkligen längtar hem. Jag kommer att sakna känslan av att man praktiskt taget kan göra vad man vill, för att allt finns så nära och jag kommer mest av allt sakna mina älskade vänner. Fast iof vännerna saknar jag redan.

Det enda problemen jag har just nu är att det inte går att ansluta till internet, varför? ja det vet jag inte. Jag vet inte vem som åkte ut i SO YOU THINK YOU CAN DANCE, eftersom vi inte har femman här uppe. Sist men inte minst så har jag massor med myggbett, snyft.

Men ha det underbart allihopa
Erika

Short & stövlar, sommarmode 2009?

Kom fram hit till Kihlangi igår kväll efter en resa genom nästan hela landet. Det är mysigt här uppe, otroligt mysigt och man känner sig väldigt avslappnad.

Både igår och idag på förmiddagen har det även varit otroligt fint väder. Solen skiner och det är riktigt varmt ute. Nu däremot börjar det blir lite molnigare så jag har satt mig i köket och försöker få internet att fungera. Det går sådär kan jag säga.

Sitter och lyssnar på farmor och Ingrid när de pratar men även det går sådär. Ibland kommer det något ord på finska och ibland består flera minuters prat endast av finska. Sen handlar det nästan bara om personer och platser här uppe som jag inte har någon aning om var/vem det är haha.

Vi hörs lite senare?
Ha det underbart allihopa
Erika

RSS 2.0