en dag som alla andra

Så var det dags för lilla mig att skriva lite igen då!

- Skolan har dargit igång igen för alla nu, för min del är det sista året i grundskolan. Så nu börjar det bli dags att ta reda på vad man ska söka vidare till.
Men sånt orkar jag inte fundera på nu, skolan är slut för dagen och nu ska jag bara ta det lungt så jag orkar upp imorron. Vilket kanske inte blir det lättaste men sånt är livet.

Många har förändrats under sommaren, (de har lixom blivit vuxnare på något sätt ) det kanske jag också har utan att jag själv märker det.

- Basketen har också den precis som skolan dragit igång igen. Det är verkligen skönt att få börja träna igen, även om jag inte gillar att träna med det andra laget i våran ålder så är det sånt man får stå ut med! Jag överlever ändå, och vill jag utvecklas måste jag träna med sånna som är bättre. Våran (fd) coach har sagt att min ända chans att utvecklas mer nu är om jag spear med dem i det andra laget för det är där de bästa spelar.

- Imorron drar jag med flickorna till stan! Vi ska shoppa lite och ha kul, sånt behöver man nu också när man hela dagarna sitter instängd i skolan. Man behöver omväxlingen och att få komma ut och ha det lite kul!
Så vi får la se vad vi hittar för något fint, (något blir det nog garanterat).

Men nu får ni ha det så bra allihopa!
(Även om det inte är så många som läser den här men ändå, de få som gör det)

Pussar & Kramar

01.08

Åhh, vilket kaos allting är just nu !

Mitt självförtroende har kraschat totalt, när jag inte längre klarar av att spela basket ( som är det ända där jag aldrig behöver bry mig om något annat i vanliga fall) då är något verkligen fel.
I vanliga fall när jag spelar kopplar jag bort allt, alla problem, alla läxor, verkigen allt !
Nu kan jag inte koppla bort någonting, hela tiden känner jag en känsla i bakhuvudet som säger att jag inte förtjänar att spela med de här tjejerna. Nu kan jag inte ens slappna av på ett träningsläger, utan måste åka hem.
Alla säger åt mig att jag är duktig, och min "tränare" har till och med sagt att om ja fortsätter utveckals så här som jag gjort den senaste tiden kommer jag utan problem att komma med i SM.
Men jag förstår de inte, kan inte fatta det! Hur kan någon säga så om mig ?!
Någonting måste ändras och det fort innan säsongen börjar på riktigt!


RSS 2.0